Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F

• Thread starter Thread starter Guest 709611
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Αυτό που σας ενοχλεί τόσο ... Ένα emoji είναι 😌

Οκ. Θα στο βάζουμε, συνέχεια τότε...Για να σε δω. Για να σε δω, κοριτσάκι...:hehe:
Cat Emoji GIF by Fuzzballs

Νιώθεις Ελλαδα; Ελληνίδα;
Αφού είσαι Ελληνιδα πώς γινεται να μη νιώθεις τις υπόλοιπες ωρες;

Αχ με μπερδεψες τώρα...

Φυσικά και αστειεύομαι :bleh:
Αγάπω το καλοκαίρι στην Ελλάδα και ειδικά το πώς το βλέπουν όσοι την επισκέπτονται από το εξωτερικό... Αυτό το τραγούδι μου θυμίζει ακριβώς αυτό . 🇬🇷❤️ .

Το ότι απάντησα σοβαρά...

Η 07η/3ου/2022, γνωστή και ως Καθαρά Δευτέρα, θα μείνει ως η μέρα του...'μπερδεύτηκα:..:upside:

Τόσο εστίασα στο εικονίδιο που στο άφησα αμανάτι, @Pak...Tώρα δεν το αλλάζω...:P

Χειρότερο και από το 'έλεος', ένα πράγμα...

Η 07η/3ου/2022, γνωστή και ως Καθαρά Δευτέρα, θα μείνει ως η μέρα του...'μπερδεύτηκα:..:upside:

Τόσο εστίασα στο εικονίδιο που στο άφησα αμανάτι, @Pak...Tώρα δεν το αλλάζω...:P

Χειρότερο και από το 'έλεος', ένα πράγμα...
Το είδα και λεω δεν είμαστε καλά κόλλησε και άλλος :hehe:

Τελευταία επεξεργασία:
Αυτό ήταν . Δε θα με τρελάνετε εσείς εμένα . Πάω να δω οικογένειακες ιστορίες να συνέλθω

Όχι τίποτα άλλο...:redface:, θα έρθει κανένας από την άλλη μεριά - του τοίχου - θα δει τις τελευταίες "αντιδράσεις" μας (βλ. μπερδεύτηκα...) και θα μας περάσουν για τελείως τζασμένα... :upside:

Δεν έχουμε, βγάλει, και το καλύτερο όνομα. Τώρα, θ΄ απογίνουμε...:bye2:

Όχι τίποτα άλλο...:redface:, θα έρθει κανένας από την άλλη μεριά - του τοίχου - θα δει τις τελευταίες "αντιδράσεις" μας και θα μας περάσουν για τελείως τζασμένα... :upside:

Δεν έχουμε, βγάλει, και το καλύτερο όνομα. Τώρα, θ΄ απογίνουμε...:bye2:
Εγω τι να πω; Οχι μόνο πατάω σωρηδόν το μπερδεύτηκα το γράφω κιόλας κάθε τρεις και λίγο :hehe:

Ναι γραφε ετσι να νομίζουν οτι έχεις κάτι σοβαρό.
Το πρόβλημα της παιδια είναι λίγο πιο πάνω από το "μόλις έκανα μανικιούρ και μου έσπασε ενα νύχι "
Το κατάλαβα... :P

Την πειράζω, για να μην το ξαναγράψει...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back