Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F

Καλημέρα, καλό μήνα :bye:

Ας γελάσουμε και λίγο:
2745476.jpg

Η υποφαινόμενη, "τρελιάρα χασάπισσα" :P
6aa87a8083e88f71aeb.gif

Αχαχαχαχα. Στην αρχή νόμισα πως είμαι στο θρεντ με τον εισβολέα Πούτιν.

Καλημέρα, καλό μήνα :bye:

Ας γελάσουμε και λίγο:
2745476.jpg

Η υποφαινόμενη, "τρελιάρα χασάπισσα" :P
6aa87a8083e88f71aeb.gif
Τα βασιλικά αρχικά είναι κρυφά, so... :lol:

Γιατί μωρη δεν είμαι ? 🙂
Μου έχεις κάνει πρόταση γάμου και δεν το θυμάμαι;

Τελευταία επεξεργασία:
@TheUltimateUnderdog Καλύτερο αυτό το αβαταρ, γιατί το προηγούμενη το μπερδευα με τη μαυρίλα της Ιων στο κινητό :lol:

Τελευταία επεξεργασία:
Βαρέθηκα όλους τους ανθρώπους. Θέλω να μείνω μόνος μου.

Μόλις έκανες χαρούμενη την Ιων.
Οποιος θυμάται κατάλαβε :P
Χαχαχαχααα...για το 50 λες ; :P

Σιγά, δεν ήταν μυστικό. Σαν μπήκα ήμουν 49. Από το Φεβρουάριο και μετά, 'ανέβηκα'. Σαν τον πυρετό, ένα πράμα...:upside:

Αααααα...για το 50 λες ; :P

Σιγά, δεν ήταν μυστικό. Σαν μπήκα ήμουν 49. Από το Φεβρουάριο και μετά, ανέβηκα. Σαν τον πυρετό, ένα πράμα...:upside:
Σε είχε ρωτήσει όμως, γιατί δεν το είχε δει και θα είχε μείνει με την απορία :lol:

Εντωμεταξύ ούτε γω το είχα δει και μου κάνει εντύπωση, γιατί είμαι αρκετά παρατηρητικη αχαχαχα

Σε είχε ρωτήσει όμως, γιατί δεν το είχε δει και θα είχε μείνει με την απορία :lol:

Εντωμεταξύ ούτε γω το είχα δει και μου κάνει εντύπωση, γιατί είμαι αρκετά παρατηρητικη αχαχαχα
Το έγραφα, στην αρχή, δίπλα από το Υδροχόος...Το είχα, για κάποιο διάστημα. Δεν το κράτησα κρυφό...

Και, στον έξω κόσμο, ποτέ δεν έκρυψα την ηλικία μου. Τί να κρύψω, άλλωστε ; Δεν με πήραν και τα χρόνια...

Ομοίως και εδώ, λοιπόν. Δεν έχω θέμα. Με την περιέργεια μόνο έχω... :P

Το έγραφα, στην αρχή, δίπλα από το Υδροχόος...Το είχα, για κάποιο διάστημα. Δεν το κράτησα κρυφό...

Και, στον έξω κόσμο, ποτέ δεν έκρυψα την ηλικία μου. Τί να κρύψω, άλλωστε ; Δεν με πήραν και τα χρόνια...

Ομοίως και εδώ, λοιπόν. Δεν έχω θέμα. Με την περιέργεια μόνο έχω... :P
Από πότε μια ερώτηση θεωρείται περιέργεια? :fish2:

Από πότε μια ερώτηση θεωρείται περιέργεια? :fish2:
Αφού με ρωτάς θα σου απαντήσω. Βάσει αυτού που εγώ κάνω...

Δεν θεωρώ ευγενικό να ρωτάμε την ηλικία μιας γυναίκας, από μία ηλικία και μετά. Δεν το θεωρώ και τόσο κομψό...

Προσωπικά, δεν έχω κανένα πρόβλημα ν' απαντήσω. Αλλά θεωρώ κάπως άκομψη την ερώτηση...:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back