Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F

Guest 709611

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

Pak

Επιφανές μέλος

Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.082 μηνύματα.
Ναι, πες τη μου...κιόλας που δεν το συνδύασα !!! :devil:

Από γεωμετρία στην τηλεόραση...Να δω που θα φτάσει, ακόμα, η χάρη σου...:upside:
Ενώ ο πλαστικός κόλλαγε,γιατί φαντάζομαι παίζει ρόλο η γεωμετρία στην πλαστική χειρουργική.

Μη μου πεις οτι έκανες αυτόν τον συλλογισμό; :bleh:

Guest 709611

Επισκέπτης

Ενώ ο πλαστικός κόλλαγε,γιατί φαντάζομαι παίζει ρόλο η γεωμετρία στην πλαστική χειρουργική.

Μη μου πεις οτι έκανες αυτόν τον συλλογισμό; :bleh:
Χαχαχααααα....όχι, δεν κόλλαγε. Γι' αυτό σε...κουβάλησα εδώ... :P

Για να μάθω τί σχέση μπορεί να έχεις εσύ με τον πλαστικό Φουστάνο...:devil:

Pak

Επιφανές μέλος

Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.082 μηνύματα.

Χαχαχααααα....όχι, δεν κόλλαγε. Γι' αυτό σε...κουβάλησα εδώ... :P

Για να μάθω τί σχέση μπορεί να έχεις εσύ με τον πλαστικό Φουστάνο...:devil:
Ε με τον Μάνθο είναι πιο εύκολο να είχα κάποια σχέση, θα μπορουσα να είμαι μια απο τις "μοναδικες του αγάπες" :lol:

Guest 881237

Επισκέπτης

Ε με τον Μάνθο είναι πιο εύκολο να είχα κάποια σχέση, θα μπορουσα να είμαι μια απο τις "μοναδική μου αγάπη" :lol:
IMG_20220216_234653.jpg

Guest 709611

Επισκέπτης

Ε με τον Μάνθο είναι πιο εύκολο να είχα κάποια σχέση, θα μπορουσα να είμαι μια απο τις "μοναδικες του αγάπες" :lol:
Η Πέγκυ δεν ήταν...η μοναδική του αγάπη ;;; :P

Τουλάχιστον, αυτή αυτό πίστευε. Και ήταν η μόνη...:upside:

Pak

Επιφανές μέλος

Guest 709611

Επισκέπτης

Η Πέγκυ, η Λιλα, η Φιονα και αλλες λογικά, απλα αυτές βλέπαμε συχνά

Καλό, πολύ καλό
Χαχαχααααα...τώρα που μου το θύμησες, θυμήθηκα ότι τη λέξη...μοναδική την έλεγε σε όλες.. :P

Φιόνα, μοναδική μου αγάπη...Πέγκυ, μοναδική μου αγάπη και δεν συμμαζεύεται...:upside:

Μπαγλαμάς...:devil:

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.169 μηνύματα.
Μάνθος Φουστάνος, ίνδαλμα.-

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.169 μηνύματα.

Guest 881237

Επισκέπτης

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Guest 881237

Επισκέπτης

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Valder

Τιμώμενο Μέλος