17-02-22
09:51
37Έκανες πυρετό ε ; Πόσο έχεις ;
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
17-02-22
09:54
Έλα, βρε καλό μου, δέκατα είναι...
Καταλαβαίνω, αισθάνεσαι ατονία. Για δυο μερούλες θα είναι. Θα είσαι περδίκι, ύστερα...
17-02-22
09:54
Την άλλη φορά ανέβηκε στο 39 για αυτό φοβάμαιΈλα, βρε καλό μου, δέκατα είναι...
Καταλαβαίνω, αισθάνεσαι ατονία. Για δυο μερούλες θα είναι. Θα είσαι περδίκι, ύστερα...
Guest 709611
Επισκέπτης
17-02-22
09:57
Δεν θα έχεις τα ίδια συμπτώματα, με την προηγούμενη φορά. Είναι η 3η δόση. Θα την περάσεις στο πόδι. Τουλάχιστον, στους περισσότερους, αυτό συνέβη...Την άλλη φορά ανέβηκε στο 39 για αυτό φοβάμαι
Μην ανησυχείς...Για καλό είναι, άλλωστε...
17-02-22
09:59
ΜακάριΔεν θα έχεις τα ίδια συμπτώματα, με την προηγούμενη φορά. Είναι η 3η δόση. Θα την περάσεις στο πόδι. Τουλάχιστον, στους περισσότερους, αυτό συνέβη.
Αυτό εννοείταιΜην ανησυχείς...Για καλό είναι, άλλωστε
Απλά είμαι λίγο γκρινιάρα χαχα
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
17-02-22
13:01
Αν μπολιάστηκες χθες, αναμενόμενο είναι. Κι εγώ είχα ανεβάσει πυρετό την επόμενη ημέρα, από 37,5 -37,8, με ρίγη απίστευτα. Κράτησε ακριβώς 1 24ωρο.Μακάρι
Αυτό εννοείται
Απλά είμαι λίγο γκρινιάρα χαχα
Περαστικά και καλή ανοσία.
17-02-22
14:22
Ναι μια χαρά είμαι κατεβηκε ο πυρετός.Αν μπολιάστηκες χθες, αναμενόμενο είναι. Κι εγώ είχα ανεβάσει πυρετό την επόμενη ημέρα, από 37,5 -37,8, με ρίγη απίστευτα. Κράτησε ακριβώς 1 24ωρο.
Περαστικά και καλή ανοσία.
Ευχαριστώ πολύ
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,893 μηνύματα.
17-02-22
14:54
Αυτό να μας το απαντήσει η φίλη μου η Πακ που τα ξέρει όλα.
Με μένα ασχολησε πάλι μωρ φοράδα;
Εννοει, χαριτολογώντας εκτιμώ, οτι είσαι ήδη σταφίδα,δεν πρόκειται να γίνεις τώρα λόγω έλλειψης ύπνου.
Μα πώς σας ρίχνω όλους;
Guest 709611
Επισκέπτης
17-02-22
15:16
Ευχαριστήσου το, τώρα που γυρνάει...Μα πώς σας ρίχνω όλους;
Είμαι στις καλές και ευαίσθητές μου...
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,893 μηνύματα.
17-02-22
15:17
Και γω στις "γατοτσαχπινικιες" μουΕυχαριστήσου το, τώρα που γυρνάει...
Είμαι στις καλές και ευαίσθητές μου...
*Ξερω ξερω κριντζια αχαχα
Pak
Επιφανές μέλος
17-02-22
20:57
Guest 709611
Επισκέπτης
17-02-22
21:13
Τα πάντα όλα, σε διάφορες φάσεις...
Τί κερδίζω, τώρα που σου είπα ;
Pak
Επιφανές μέλος
17-02-22
21:18
Ενα κοντινό μου πλάνοΤα πάντα όλα, σε διάφορες φάσεις...
Τί κερδίζω, τώρα που σου είπα ;
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,076 μηνύματα.
18-02-22
22:31
Σας έχει τύχει να μην ξέρετε που ανήκετε και ότι η ζωή σας απλά είναι βαρετή??
18-02-22
22:41
Ε ναι σε όλους τυχαίνει. Όλοι έχουμε τα πάνω μας και τα κάτω μας . Θα περάσειΣας έχει τύχει να μην ξέρετε που ανήκετε και ότι η ζωή σας απλά είναι βαρετή??
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,076 μηνύματα.
18-02-22
22:45
Απλά βλέπω ότι εμένα με θυμούνται όλοι οπότε με εχουν ανάγκη και μετά με ξεχνάνε. Τελείωσε η εξεταστική μας την Τετάρτη και εξαφανίστηκε ο καλύτερος φίλος μου, ενώ και τα υπόλοιπα παιδιά δεν στέλνουν αν δεν στείλω εγώ.Ε ναι σε όλους τυχαίνει. Όλοι έχουμε τα πάνω μας και τα κάτω μας . Θα περάσει
18-02-22
22:58
Απ' ότι κατάλαβα το έχουν κάνει κι άλλες φορές γιατί τους ξανά βοήθησες ??Απλά βλέπω ότι εμένα με θυμούνται όλοι οπότε με εχουν ανάγκη και μετά με ξεχνάνε. Τελείωσε η εξεταστική μας την Τετάρτη και εξαφανίστηκε ο καλύτερος φίλος μου, ενώ και τα υπόλοιπα παιδιά δεν στέλνουν αν δεν στείλω εγώ.
American Economist
Επιφανές μέλος
18-02-22
23:02
Για έναν πολύ απλό λογο: δεν ξέρω αν είναι φίλοι μου η όχι, δεν ξέρω τι ζητάνε από εμένα και δεν ξέρω αν μετά την σχολή κάνουμε παρέα ή όχι. Με άλλα λόγια τους βοηθάω επειδή δεν είμαι σίγουρος.Απ' ότι κατάλαβα το έχουν κάνει κι άλλες φορές γιατί τους ξανά βοήθησες ??
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον.Απ' ότι κατάλαβα το έχουν κάνει κι άλλες φορές γιατί τους ξανά βοήθησες ??
18-02-22
23:08
Ε τώρα επιβεβαιώθηκες.Για έναν πολύ απλό λογο: δεν ξέρω αν είναι φίλοι μου η όχι, δεν ξέρω τι ζητάνε από εμένα και δεν ξέρω αν μετά την σχολή κάνουμε παρέα ή όχι. Με άλλα λόγια τους βοηθάω επειδή δεν είμαι σίγουρος.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον.
Αστούς.
Επίσης το θέμα είναι να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν μες την ημέρα για να μην είναι "βαρετή " . Δραστηριότητες,χρόνο με τον εαυτό σου κλπ . Δεν χρειάζεται να είσαι με ανθρώπους που δε σε εκτιμούν κάποιες φορές η μοναξιά είναι πολύ προτιμότερη
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Kate1914
- rafaela11
- Reader
- nearos
- American Economist
- jellojina
- Joji
- Μήτσος10
- charmander
- Hased Babis
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.