Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.131 μηνύματα.

01-02-22

11:14
Χέραισται ώλη. Καλειμαίρα
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

01-02-22

11:15
Υπάρχει και (ακόμα...) χειρότερο, τελικά...Χέραισται ώλη. Καλειμαίρα

Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.066 μηνύματα.

01-02-22

11:17
Νε αιχοις δηκειωΥπάρχει και (ακόμα...) χειρότερο, τελικά...![]()
Υ. Γ μτφ: Ναι έχεις δίκιο
Guest 709611
Επισκέπτης

01-02-22

11:19
Έφχομε...να μην μας πάη έτσει, ώλως, ο μίνας...Νε αιχοις δηκειο
Υ. Γ μτφ: Ναι έχεις δίκιο

Αικτώς από χαμυλωτάτου (εποιπαίδου...), θα μας παιράσουν και για βλαμαίνα, οι δυπλανεί...

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.131 μηνύματα.

01-02-22

11:20
Δε μπορω να ειμαι τελειος σε όλα. Κάπου χάνω, ας ειναι η ωρθωγραφύα.Υπάρχει και (ακόμα...) χειρότερο, τελικά...![]()

Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.066 μηνύματα.

01-02-22

11:22
Οπα αικαναις ωρθωγραφοικα. Να οισε πειω πρωσαικτεικοι τοιν αιπωμαινοι φωραΈφχομε...να μην μας πάη έτσει, ώλως, ο μίνας...
Αικτώς από χαμυλωτάτου (εποιπαίδου...), θα μας παιράσουν και για βλαμαίνα, οι δυπλανεί...![]()
Μτφ: ωπα έκανες ορθογραφικά. Να είσαι πιο προσεκτική την επόμενη φορά

Guest 709611
Επισκέπτης

01-02-22

11:23
Αλίμονο. Κάνε δουλιά σου...Δε μπορω να ειμαι τελειος σε όλα. Κάπου χάνω, ας ειναι η ωρθωγραφύα.![]()
Όλη στα είδοια ήμασται, αιξάλου...

Οι Σελύνι, στον Ιδροχόο, φτέη...Θα παιράση, ηποθαίτο...

Valder
Τιμώμενο Μέλος

01-02-22

11:27
Οκ δε μπορώ άλλο, πονάει ο ιππόκαμπος στον εγκέφαλο.Αλίμονο. Κάνε δουλειά σου...
Όλη στα είδοια ήμασται, αιξάλου...
Οι Σελύνι, στον Ιδροχόο, φτέη...Θα παιράση, ηποθαίτο...![]()
Guest 709611
Επισκέπτης

01-02-22

11:31
Εντάξει, ας επανέλθουμε, λοιπόν...Οκ δε μπορώ άλλο, πονάει ο ιππόκαμπος στον εγκέφαλο.

Ναι, δεν παλεύεται, συμφωνώ...
Pak
Επιφανές μέλος

01-02-22

11:31
Στων πειων; Αιχης αιγκαιφαλω;Οκ δε μπορώ άλλο, πονάει ο ιππόκαμπος στον εγκέφαλο.

(Τελευταίο ανορθόγραφο μήνυμα... μαλλον

Valder
Τιμώμενο Μέλος

01-02-22

11:33
Στων πειων; Αιχης αιγκαιφαλω;
(Τελευταίο ανορθόγραφο μήνυμα... μαλλον)
Valder
Τιμώμενο Μέλος

01-02-22

11:39
Τολμα να ξαναπεις οτι δεν εχω εγκεφαλο κι αμα δε σου πιω το αιμα με το καλαμάκι να μη με λενε εμενα βαλ.

Pak
Επιφανές μέλος

01-02-22

11:43
Φοβήθηκα τωραΤολμα να ξαναπεις οτι δεν εχω εγκεφαλο κι αμα δε σου πιω το αιμα με το καλαμάκι να μη με λενε εμενα βαλ.![]()

Σας χαιρετώ, έχω διάβασμα

Valder
Τιμώμενο Μέλος

01-02-22

11:52
Κι εγω θα παω σε λιγο. Μολις ηρθαν τα βιβλία απο την ACS.Σας χαιρετώ, έχω διάβασμα![]()
Προσαρμόστε τη ζωη σας ανάλογα.

Guest 709611
Επισκέπτης

01-02-22

12:05
Επιτέλους. Μπράβο. Καλό διάβασμα...Κι εγω θα παω σε λιγο. Μολις ηρθαν τα βιβλία απο την ACS.
Προσαρμόστε τη ζωη σας ανάλογα.![]()
Το συζητάς ; Τώρα, επιτόπου...αρχίζει η προσαρμογή, λέμε...

Nascentes morimur
Διάσημο μέλος
Η Nascentes morimur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.141 μηνύματα.

01-02-22

14:18
Και συ να λες πως δεν πειράζει θα ξανάρθουν,
οι πιο καλές μας οι στιγμές,το φως θα αδράξουν...
Καλό μήνα σε όλους/όλες !!

οι πιο καλές μας οι στιγμές,το φως θα αδράξουν...
Καλό μήνα σε όλους/όλες !!

RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Η RafAspa94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγητής/τρια. Έχει γράψει 4.647 μηνύματα.

01-02-22

15:07

Καλό μήνα και από εμένα.
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος
Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.810 μηνύματα.

01-02-22

19:22
Ο μπαμπάς δε σ' αγαπάει
Καλησπέρες
Τι γνώμη έχετε για αυτό το άρθρο; Εγώ που το διάβασα πάντως αν και σκληρό συμφωνώ απόλυτα!
Καλησπέρες

Τι γνώμη έχετε για αυτό το άρθρο; Εγώ που το διάβασα πάντως αν και σκληρό συμφωνώ απόλυτα!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 128 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Varus
- Reader
- rafaela11
- Hased Babis
- Kate1914
- charmander
- American Economist
- giannhs2001
- Scandal
- Libertus
- Joji
- Jack of Spades
- eukleidhs1821
- ck_chrysiis
- Μήτσος10
- A350
- pendejo
- jellojina
- Marel
- Memetchi
- Paragontas7000
- Giorgosvr
- baffy
- Εριφύλη
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.