Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 12:17 Ο Καvέvας έγραψε: #681 27-01-22 12:17 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Καλημερες Καλησπέρες σε όλους και όλες! Click για ανάπτυξη... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 15:00 Η EvanescenceQ: #682 27-01-22 15:00 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Click για ανάπτυξη... Σου βρηκα τραγουδιστη με ωραιο μαλλι και ωραιο τραγουδι,δικο σου ωραιο στυλ γενικα Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 15:09 Ο Καvέvας έγραψε: #683 27-01-22 15:09 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Σου βρηκα τραγουδιστη με ωραιο μαλλι και ωραιο τραγουδι,δικο σου ωραιο στυλ γενικα Click για ανάπτυξη... Let's see: Should I be jealous of him? No. Of his look? No. Of his style? No. Of his singing talent? No. Of his popularity? No. Of the fact that he's got a girlfriend. YES! So, am I jealous of him? No! Do I seem jealous to you? Probably. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιανουαρίου 2022 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 15:12 Ο Valder έγραψε: #684 27-01-22 15:12 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Αμάν βρε Βαλντερ με φλιτ ψεκασες κι έφυγαν όλοι? Άδειασε το ρουμ Click για ανάπτυξη... Μούτρο εγω είμαι γλυκιά ψυχούλα, δεν έκανα τίποτα στους ανθρώπους! Να, ήρθα, θα σας κοπεί η όρεξη! Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 15:18 Ο Καvέvας έγραψε: #685 27-01-22 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Να, ήρθα, θα σας κοπεί η όρεξη! Click για ανάπτυξη... Μου την έκοψε ήδη το ομοίωμά μου πιο πάνω. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 15:38 Ο Guest 709611: #686 27-01-22 15:38 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Καλημερες σε ολους ολες! Click για ανάπτυξη... Αν και το, σημερινό σου, ρεπορτάζ...στ' άστρα, μ' εξέπληξε δυσάρεστα... ...καλημέρα !!! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 15:39 Η EvanescenceQ: #687 27-01-22 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αν και το, σημερινό σου, ρεπορτάζ...στ' άστρα, μ' εξέπληξε δυσάρεστα... ...καλημέρα !!! Click για ανάπτυξη... αφου εβαλα χαμογελακι εδειξα την προαιρεση μου Καλως ηρθες! καμια φορα εχουν και τη χιουμοριστικη τους πλευρα αυτα γιατι οπως ειπαμε το κυριως ειναι ο χαρακτηρες,και αυτοι μπορει να φερνουν δυο και τρια ζωδια μαζι. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 15:41 Ο Valder έγραψε: #688 27-01-22 15:41 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Μου την έκοψε ήδη το ομοίωμά μου πιο πάνω. Click για ανάπτυξη... Γάμησέ τον το μαλάκα μωρέ, εσυ εισαι καλύτερος. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 15:47 Η EvanescenceQ: #689 27-01-22 15:47 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Let's see: Should I be jealous of him? No. Of his look? No. Of his style? No. Of his singing talent? No. Of his popularity? No. Of the fact that he's got a girlfriend. YES! So, am I jealous of him? No! Do I seem jealous to you? Probably. Click για ανάπτυξη... Ελα τιποτα δεν ειναι ο ερωτας η σχεση η συντροφικοτητα κι εσυ θα βρεις. Εσυ δεν θα βρεις που εξω κυκλοφορει η σαρα και η μαρα με σχεσεις? Τι να λεμε τωρα,μια χαρα ανθρωπος εισαι με εμφανιση και μυαλο και μια χαρα πιστευω τα καταφερνεις γενικα. Και μπραβο σου γενικα γιατι εισαι ωραιο τυπακι. Το μυστικο?Γνωριμιες. Οπου βρεις,απο γνωστες και αγνωστες διαδρομες,μεσω φιλων μεσω τυχαιων συναντησεων,οπου γης. Αλλα να βγεις. Και να μιλησεις. Και εκεινο που ειναι να ξετυλιχθει θα ξετυλιχθει γνωμη μου παντα. Οποτε μη μενεις αδρανης ενταξει οι καιροι δυσκολοι,απροσιτοι σχεδον ομως ποσοι και ποσες εκει εξω ψαχνουν μια συντροφια? Να εχεις τις κεραιες σου ανοιχτες και να ψαχνεις,να εισαι ανοιχτος σε γνωριμιες. Εννοειται εχοντας αφησει το παρελθον εκει που πρεπει. Εντελως φιλικα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 18:04 Ο Valder έγραψε: #690 27-01-22 18:04 Ήρθα. Σκίστε τα βρακάκια σας με ένταση! Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:32 Η Dreamer_SW: #691 27-01-22 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τόσο πολύ τρομακτικός είμαι που μόλις με είδατε την κάνατε; Ελα μπαναϊα μ. Εγω το κουκλάκι. Καληνύχτα σας. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα Είσαι απίστευτος ...... Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Καλημερες σε ολους ολες! Click για ανάπτυξη... Καλώς την .... Tο βράδυ θα φάω καφεδάκια, κέτσαπ, τηγανητές πατάτες, γραβιέρα και ψωμί, άχρηστη πληροφορία Btw EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:36 Η EvanescenceQ: #692 27-01-22 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Χαχαχαχα Είσαι απίστευτος ...... Καλώς την .... Tο βράδυ θα φάω καφεδάκια, κέτσαπ, τηγανητές πατάτες, γραβιέρα και ψωμί, άχρηστη πληροφορία Btw Click για ανάπτυξη... κεφτεδακια ουαου!!! τελειος ο συνδιασμος Εχει τυχει να φτιαξω κεφτεδακια και να εχω σαλτσα απο μακαρονια τη σκετη και να τα βουτηξω μεσα εκει,μακαρονια με σαλτσα και με κεφτεδες γιαμ γιαμ!!! Καλη ορεξη εγω θα φαω ενα τοστ για αποψε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:37 Ο Valder έγραψε: #693 27-01-22 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Χαχαχαχα Είσαι απίστευτος ...... Click για ανάπτυξη... Το γνωρίζω. Θα σας έλεγα ευχαριστώ πολύ αλλά είμαι πολύ ψωνάρα για κατι τετοια... (οκ σκάω, ευχαριστώ πολύ) Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Tο βράδυ θα φάω καφεδάκια, κέτσαπ, τηγανητές πατάτες, γραβιέρα και ψωμί, άχρηστη πληροφορία Btw Click για ανάπτυξη... Κοιτάξτε: Είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη πληροφορία ώστε να ενταθεί η προσαρμογή μας σε μια νεα κανονικότητα με ταχείς ρυθμούς. Αισθανόμαστε αγαλλίαση με την ενημέρωση αυτή. Αλλά να ξερετε εμεις τα καφεδάκια δεν τα τρωμε. Όλοι ανωμαλοι δω χαμω ρε φιλε... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:40 Η EvanescenceQ: #694 27-01-22 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το γνωρίζω. Θα σας έλεγα ευχαριστώ πολύ αλλά είμαι πολύ ψωνάρα για κατι τετοια... (οκ σκάω, ευχαριστώ πολύ) Κοιτάξτε: Είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη πληροφορία ώστε να ενταθεί η προσαρμογή μας σε μια νεα κανονικότητα με ταχείς ρυθμούς. Αισθανόμαστε αγαλλίαση με την ενημέρωση αυτή. Αλλά να ξερετε εμεις τα καφεδάκια δεν τα τρωμε. Όλοι ανωμαλοι δω χαμω ρε φιλε... Click για ανάπτυξη... του γατουλη σου τα καφεδακια ομως? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:41 Ο Valder έγραψε: #695 27-01-22 19:41 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: του γατουλη σου τα καφεδακια ομως? Click για ανάπτυξη... ΤΟΥ ΓΑΤΟΥΛΗ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ! Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:43 Η Dreamer_SW: #696 27-01-22 19:43 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: κεφτεδακια ουαου!!! τελειος ο συνδιασμος Εχει τυχει να φτιαξω κεφτεδακια και να εχω σαλτσα απο μακαρονια τη σκετη και να βουτηξω μεσα εκει,μακαρονια με σαλτσα και με κεφτεδες γιαμ γιαμ!!! Καλη ορεξη εγω θα φαω ενα τοστ για αποψε. Click για ανάπτυξη... Μου αρέσουν πολύ τα κεφτεδάκια και τρελαίνομαι να ζυμώνω. Το μυστικό για να γίνουν νόστιμοι οι κεφτέδες ή νόστιμα τα μπιφτέκια είναι το καλό ζύμωμα. Αχ ναι είναι πάρα πολύ ωραίος ο συνδυασμός τους με μακαρόνια, αλλά με πατάτες τηγανητές ή τηγανητό αυγό δεν παίζονται. Σε ευχαριστώ γλυκύλα. Θα πω το κλασσικό κανένας δεν χόρτασε με ένα τοστ Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το γνωρίζω. Θα σας έλεγα ευχαριστώ πολύ αλλά είμαι πολύ ψωνάρα για κατι τετοια... (οκ σκάω, ευχαριστώ πολύ) Κοιτάξτε: Είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη πληροφορία ώστε να ενταθεί η προσαρμογή μας σε μια νεα κανονικότητα με ταχείς ρυθμούς. Αισθανόμαστε αγαλλίαση με την ενημέρωση αυτή. Αλλά να ξερετε εμεις τα καφεδάκια δεν τα τρωμε. Όλοι ανωμαλοι δω χαμω ρε φιλε... Click για ανάπτυξη... Μάλιστα κύριε Valder ..... θα σας προτιμήσουμε. ΧΑΧΑΧ δεν τρώτε; Λιθοβολισμός τώρα εγώ δεν τρώω μερέντα (σε αυτό ναι πες με ανώμαλη ) (πού να βρω λαγούμι να κρυφτώ :p ; ) Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:46 Ο Valder έγραψε: #697 27-01-22 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: ΧΑΧΑΧ δεν τρώτε; Λιθοβολισμός τώρα Click για ανάπτυξη... Θα σας το πω κόσμια. Καταναλίσκω τόσα κεφτεδάκια μηνιαίως που είμαι ήδη ολόκληρος σαν ένα κεφτεδάκι. Εγκυμονούσος μηνων 9. Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: εγώ δεν τρώω μερέντα (σε αυτό ναι πες με ανώμαλη ) (πού να βρω λαγούμι να κρυφτώ :p ; ) Click για ανάπτυξη... ΓΕΜΙΖΩ! Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:50 Η Dreamer_SW: #698 27-01-22 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θα σας το πω κόσμια. Καταναλίσκω τόσα κεφτεδάκια μηνιαίως που είμαι ήδη ολόκληρος σαν ένα κεφτεδάκι. Εγκυμονούσος μηνων 9. ΓΕΜΙΖΩ! Click για ανάπτυξη... Σε πόσες θα μας το πεις, για να ξέρω δηλαδή Κεφτεδάκι να ξέρεις προκαλείς την τύχη σου Ωχ βοήθεια ...... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:51 Η EvanescenceQ: #699 27-01-22 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ΤΟΥ ΓΑΤΟΥΛΗ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα εμενα ερχεται μετα την τουαλετα της παρακαλω και καθιζει πανω στο προσωπο μου,εκει που κοιμαμαι ας πουμε μεσανυχτα,τσουπ και τι να δω το πωπουδακι της Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Σε πόσες θα μας το πεις, για να ξέρω δηλαδή Κεφτεδάκι να ξέρεις προκαλείς την τύχη σου Ωχ βοήθεια ...... Click για ανάπτυξη... μην τον φοβασαι ειμαστε κι εμεις εδω Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:53 Η Dreamer_SW: #700 27-01-22 19:53 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: χαχαχαχαχα εμενα ερχεται μετα την τουαλετα της παρακαλω και καθιζει πανω στο προσωπο μου,εκει που κοιμαμαι ας πουμε μεσανυχτα,τσουπ και τι να δω το πωπουδακι της Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιανουαρίου 2022 μην τον φοβασαι ειμαστε κι εμεις εδω Click για ανάπτυξη... Ποιος είδε τον θεό και δεν τον φοβήθηκε; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 15:00 Η EvanescenceQ: #682 27-01-22 15:00 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Click για ανάπτυξη... Σου βρηκα τραγουδιστη με ωραιο μαλλι και ωραιο τραγουδι,δικο σου ωραιο στυλ γενικα Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 15:09 Ο Καvέvας έγραψε: #683 27-01-22 15:09 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Σου βρηκα τραγουδιστη με ωραιο μαλλι και ωραιο τραγουδι,δικο σου ωραιο στυλ γενικα Click για ανάπτυξη... Let's see: Should I be jealous of him? No. Of his look? No. Of his style? No. Of his singing talent? No. Of his popularity? No. Of the fact that he's got a girlfriend. YES! So, am I jealous of him? No! Do I seem jealous to you? Probably. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιανουαρίου 2022 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 15:12 Ο Valder έγραψε: #684 27-01-22 15:12 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Αμάν βρε Βαλντερ με φλιτ ψεκασες κι έφυγαν όλοι? Άδειασε το ρουμ Click για ανάπτυξη... Μούτρο εγω είμαι γλυκιά ψυχούλα, δεν έκανα τίποτα στους ανθρώπους! Να, ήρθα, θα σας κοπεί η όρεξη! Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 15:18 Ο Καvέvας έγραψε: #685 27-01-22 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Να, ήρθα, θα σας κοπεί η όρεξη! Click για ανάπτυξη... Μου την έκοψε ήδη το ομοίωμά μου πιο πάνω. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 15:38 Ο Guest 709611: #686 27-01-22 15:38 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Καλημερες σε ολους ολες! Click για ανάπτυξη... Αν και το, σημερινό σου, ρεπορτάζ...στ' άστρα, μ' εξέπληξε δυσάρεστα... ...καλημέρα !!! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 15:39 Η EvanescenceQ: #687 27-01-22 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αν και το, σημερινό σου, ρεπορτάζ...στ' άστρα, μ' εξέπληξε δυσάρεστα... ...καλημέρα !!! Click για ανάπτυξη... αφου εβαλα χαμογελακι εδειξα την προαιρεση μου Καλως ηρθες! καμια φορα εχουν και τη χιουμοριστικη τους πλευρα αυτα γιατι οπως ειπαμε το κυριως ειναι ο χαρακτηρες,και αυτοι μπορει να φερνουν δυο και τρια ζωδια μαζι. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 15:41 Ο Valder έγραψε: #688 27-01-22 15:41 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Μου την έκοψε ήδη το ομοίωμά μου πιο πάνω. Click για ανάπτυξη... Γάμησέ τον το μαλάκα μωρέ, εσυ εισαι καλύτερος. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 15:47 Η EvanescenceQ: #689 27-01-22 15:47 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Let's see: Should I be jealous of him? No. Of his look? No. Of his style? No. Of his singing talent? No. Of his popularity? No. Of the fact that he's got a girlfriend. YES! So, am I jealous of him? No! Do I seem jealous to you? Probably. Click για ανάπτυξη... Ελα τιποτα δεν ειναι ο ερωτας η σχεση η συντροφικοτητα κι εσυ θα βρεις. Εσυ δεν θα βρεις που εξω κυκλοφορει η σαρα και η μαρα με σχεσεις? Τι να λεμε τωρα,μια χαρα ανθρωπος εισαι με εμφανιση και μυαλο και μια χαρα πιστευω τα καταφερνεις γενικα. Και μπραβο σου γενικα γιατι εισαι ωραιο τυπακι. Το μυστικο?Γνωριμιες. Οπου βρεις,απο γνωστες και αγνωστες διαδρομες,μεσω φιλων μεσω τυχαιων συναντησεων,οπου γης. Αλλα να βγεις. Και να μιλησεις. Και εκεινο που ειναι να ξετυλιχθει θα ξετυλιχθει γνωμη μου παντα. Οποτε μη μενεις αδρανης ενταξει οι καιροι δυσκολοι,απροσιτοι σχεδον ομως ποσοι και ποσες εκει εξω ψαχνουν μια συντροφια? Να εχεις τις κεραιες σου ανοιχτες και να ψαχνεις,να εισαι ανοιχτος σε γνωριμιες. Εννοειται εχοντας αφησει το παρελθον εκει που πρεπει. Εντελως φιλικα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 18:04 Ο Valder έγραψε: #690 27-01-22 18:04 Ήρθα. Σκίστε τα βρακάκια σας με ένταση! Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:32 Η Dreamer_SW: #691 27-01-22 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τόσο πολύ τρομακτικός είμαι που μόλις με είδατε την κάνατε; Ελα μπαναϊα μ. Εγω το κουκλάκι. Καληνύχτα σας. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα Είσαι απίστευτος ...... Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Καλημερες σε ολους ολες! Click για ανάπτυξη... Καλώς την .... Tο βράδυ θα φάω καφεδάκια, κέτσαπ, τηγανητές πατάτες, γραβιέρα και ψωμί, άχρηστη πληροφορία Btw EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:36 Η EvanescenceQ: #692 27-01-22 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Χαχαχαχα Είσαι απίστευτος ...... Καλώς την .... Tο βράδυ θα φάω καφεδάκια, κέτσαπ, τηγανητές πατάτες, γραβιέρα και ψωμί, άχρηστη πληροφορία Btw Click για ανάπτυξη... κεφτεδακια ουαου!!! τελειος ο συνδιασμος Εχει τυχει να φτιαξω κεφτεδακια και να εχω σαλτσα απο μακαρονια τη σκετη και να τα βουτηξω μεσα εκει,μακαρονια με σαλτσα και με κεφτεδες γιαμ γιαμ!!! Καλη ορεξη εγω θα φαω ενα τοστ για αποψε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:37 Ο Valder έγραψε: #693 27-01-22 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Χαχαχαχα Είσαι απίστευτος ...... Click για ανάπτυξη... Το γνωρίζω. Θα σας έλεγα ευχαριστώ πολύ αλλά είμαι πολύ ψωνάρα για κατι τετοια... (οκ σκάω, ευχαριστώ πολύ) Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Tο βράδυ θα φάω καφεδάκια, κέτσαπ, τηγανητές πατάτες, γραβιέρα και ψωμί, άχρηστη πληροφορία Btw Click για ανάπτυξη... Κοιτάξτε: Είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη πληροφορία ώστε να ενταθεί η προσαρμογή μας σε μια νεα κανονικότητα με ταχείς ρυθμούς. Αισθανόμαστε αγαλλίαση με την ενημέρωση αυτή. Αλλά να ξερετε εμεις τα καφεδάκια δεν τα τρωμε. Όλοι ανωμαλοι δω χαμω ρε φιλε... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:40 Η EvanescenceQ: #694 27-01-22 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το γνωρίζω. Θα σας έλεγα ευχαριστώ πολύ αλλά είμαι πολύ ψωνάρα για κατι τετοια... (οκ σκάω, ευχαριστώ πολύ) Κοιτάξτε: Είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη πληροφορία ώστε να ενταθεί η προσαρμογή μας σε μια νεα κανονικότητα με ταχείς ρυθμούς. Αισθανόμαστε αγαλλίαση με την ενημέρωση αυτή. Αλλά να ξερετε εμεις τα καφεδάκια δεν τα τρωμε. Όλοι ανωμαλοι δω χαμω ρε φιλε... Click για ανάπτυξη... του γατουλη σου τα καφεδακια ομως? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:41 Ο Valder έγραψε: #695 27-01-22 19:41 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: του γατουλη σου τα καφεδακια ομως? Click για ανάπτυξη... ΤΟΥ ΓΑΤΟΥΛΗ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ! Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:43 Η Dreamer_SW: #696 27-01-22 19:43 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: κεφτεδακια ουαου!!! τελειος ο συνδιασμος Εχει τυχει να φτιαξω κεφτεδακια και να εχω σαλτσα απο μακαρονια τη σκετη και να βουτηξω μεσα εκει,μακαρονια με σαλτσα και με κεφτεδες γιαμ γιαμ!!! Καλη ορεξη εγω θα φαω ενα τοστ για αποψε. Click για ανάπτυξη... Μου αρέσουν πολύ τα κεφτεδάκια και τρελαίνομαι να ζυμώνω. Το μυστικό για να γίνουν νόστιμοι οι κεφτέδες ή νόστιμα τα μπιφτέκια είναι το καλό ζύμωμα. Αχ ναι είναι πάρα πολύ ωραίος ο συνδυασμός τους με μακαρόνια, αλλά με πατάτες τηγανητές ή τηγανητό αυγό δεν παίζονται. Σε ευχαριστώ γλυκύλα. Θα πω το κλασσικό κανένας δεν χόρτασε με ένα τοστ Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το γνωρίζω. Θα σας έλεγα ευχαριστώ πολύ αλλά είμαι πολύ ψωνάρα για κατι τετοια... (οκ σκάω, ευχαριστώ πολύ) Κοιτάξτε: Είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη πληροφορία ώστε να ενταθεί η προσαρμογή μας σε μια νεα κανονικότητα με ταχείς ρυθμούς. Αισθανόμαστε αγαλλίαση με την ενημέρωση αυτή. Αλλά να ξερετε εμεις τα καφεδάκια δεν τα τρωμε. Όλοι ανωμαλοι δω χαμω ρε φιλε... Click για ανάπτυξη... Μάλιστα κύριε Valder ..... θα σας προτιμήσουμε. ΧΑΧΑΧ δεν τρώτε; Λιθοβολισμός τώρα εγώ δεν τρώω μερέντα (σε αυτό ναι πες με ανώμαλη ) (πού να βρω λαγούμι να κρυφτώ :p ; ) Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:46 Ο Valder έγραψε: #697 27-01-22 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: ΧΑΧΑΧ δεν τρώτε; Λιθοβολισμός τώρα Click για ανάπτυξη... Θα σας το πω κόσμια. Καταναλίσκω τόσα κεφτεδάκια μηνιαίως που είμαι ήδη ολόκληρος σαν ένα κεφτεδάκι. Εγκυμονούσος μηνων 9. Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: εγώ δεν τρώω μερέντα (σε αυτό ναι πες με ανώμαλη ) (πού να βρω λαγούμι να κρυφτώ :p ; ) Click για ανάπτυξη... ΓΕΜΙΖΩ! Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:50 Η Dreamer_SW: #698 27-01-22 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θα σας το πω κόσμια. Καταναλίσκω τόσα κεφτεδάκια μηνιαίως που είμαι ήδη ολόκληρος σαν ένα κεφτεδάκι. Εγκυμονούσος μηνων 9. ΓΕΜΙΖΩ! Click για ανάπτυξη... Σε πόσες θα μας το πεις, για να ξέρω δηλαδή Κεφτεδάκι να ξέρεις προκαλείς την τύχη σου Ωχ βοήθεια ...... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:51 Η EvanescenceQ: #699 27-01-22 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ΤΟΥ ΓΑΤΟΥΛΗ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα εμενα ερχεται μετα την τουαλετα της παρακαλω και καθιζει πανω στο προσωπο μου,εκει που κοιμαμαι ας πουμε μεσανυχτα,τσουπ και τι να δω το πωπουδακι της Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Σε πόσες θα μας το πεις, για να ξέρω δηλαδή Κεφτεδάκι να ξέρεις προκαλείς την τύχη σου Ωχ βοήθεια ...... Click για ανάπτυξη... μην τον φοβασαι ειμαστε κι εμεις εδω Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:53 Η Dreamer_SW: #700 27-01-22 19:53 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: χαχαχαχαχα εμενα ερχεται μετα την τουαλετα της παρακαλω και καθιζει πανω στο προσωπο μου,εκει που κοιμαμαι ας πουμε μεσανυχτα,τσουπ και τι να δω το πωπουδακι της Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιανουαρίου 2022 μην τον φοβασαι ειμαστε κι εμεις εδω Click για ανάπτυξη... Ποιος είδε τον θεό και δεν τον φοβήθηκε; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Click για ανάπτυξη... Σου βρηκα τραγουδιστη με ωραιο μαλλι και ωραιο τραγουδι,δικο σου ωραιο στυλ γενικα
Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 15:09 Ο Καvέvας έγραψε: #683 27-01-22 15:09 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Σου βρηκα τραγουδιστη με ωραιο μαλλι και ωραιο τραγουδι,δικο σου ωραιο στυλ γενικα Click για ανάπτυξη... Let's see: Should I be jealous of him? No. Of his look? No. Of his style? No. Of his singing talent? No. Of his popularity? No. Of the fact that he's got a girlfriend. YES! So, am I jealous of him? No! Do I seem jealous to you? Probably. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιανουαρίου 2022 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 15:12 Ο Valder έγραψε: #684 27-01-22 15:12 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Αμάν βρε Βαλντερ με φλιτ ψεκασες κι έφυγαν όλοι? Άδειασε το ρουμ Click για ανάπτυξη... Μούτρο εγω είμαι γλυκιά ψυχούλα, δεν έκανα τίποτα στους ανθρώπους! Να, ήρθα, θα σας κοπεί η όρεξη! Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 15:18 Ο Καvέvας έγραψε: #685 27-01-22 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Να, ήρθα, θα σας κοπεί η όρεξη! Click για ανάπτυξη... Μου την έκοψε ήδη το ομοίωμά μου πιο πάνω. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 15:38 Ο Guest 709611: #686 27-01-22 15:38 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Καλημερες σε ολους ολες! Click για ανάπτυξη... Αν και το, σημερινό σου, ρεπορτάζ...στ' άστρα, μ' εξέπληξε δυσάρεστα... ...καλημέρα !!! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 15:39 Η EvanescenceQ: #687 27-01-22 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αν και το, σημερινό σου, ρεπορτάζ...στ' άστρα, μ' εξέπληξε δυσάρεστα... ...καλημέρα !!! Click για ανάπτυξη... αφου εβαλα χαμογελακι εδειξα την προαιρεση μου Καλως ηρθες! καμια φορα εχουν και τη χιουμοριστικη τους πλευρα αυτα γιατι οπως ειπαμε το κυριως ειναι ο χαρακτηρες,και αυτοι μπορει να φερνουν δυο και τρια ζωδια μαζι. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 15:41 Ο Valder έγραψε: #688 27-01-22 15:41 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Μου την έκοψε ήδη το ομοίωμά μου πιο πάνω. Click για ανάπτυξη... Γάμησέ τον το μαλάκα μωρέ, εσυ εισαι καλύτερος. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 15:47 Η EvanescenceQ: #689 27-01-22 15:47 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Let's see: Should I be jealous of him? No. Of his look? No. Of his style? No. Of his singing talent? No. Of his popularity? No. Of the fact that he's got a girlfriend. YES! So, am I jealous of him? No! Do I seem jealous to you? Probably. Click για ανάπτυξη... Ελα τιποτα δεν ειναι ο ερωτας η σχεση η συντροφικοτητα κι εσυ θα βρεις. Εσυ δεν θα βρεις που εξω κυκλοφορει η σαρα και η μαρα με σχεσεις? Τι να λεμε τωρα,μια χαρα ανθρωπος εισαι με εμφανιση και μυαλο και μια χαρα πιστευω τα καταφερνεις γενικα. Και μπραβο σου γενικα γιατι εισαι ωραιο τυπακι. Το μυστικο?Γνωριμιες. Οπου βρεις,απο γνωστες και αγνωστες διαδρομες,μεσω φιλων μεσω τυχαιων συναντησεων,οπου γης. Αλλα να βγεις. Και να μιλησεις. Και εκεινο που ειναι να ξετυλιχθει θα ξετυλιχθει γνωμη μου παντα. Οποτε μη μενεις αδρανης ενταξει οι καιροι δυσκολοι,απροσιτοι σχεδον ομως ποσοι και ποσες εκει εξω ψαχνουν μια συντροφια? Να εχεις τις κεραιες σου ανοιχτες και να ψαχνεις,να εισαι ανοιχτος σε γνωριμιες. Εννοειται εχοντας αφησει το παρελθον εκει που πρεπει. Εντελως φιλικα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 18:04 Ο Valder έγραψε: #690 27-01-22 18:04 Ήρθα. Σκίστε τα βρακάκια σας με ένταση! Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:32 Η Dreamer_SW: #691 27-01-22 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τόσο πολύ τρομακτικός είμαι που μόλις με είδατε την κάνατε; Ελα μπαναϊα μ. Εγω το κουκλάκι. Καληνύχτα σας. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα Είσαι απίστευτος ...... Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Καλημερες σε ολους ολες! Click για ανάπτυξη... Καλώς την .... Tο βράδυ θα φάω καφεδάκια, κέτσαπ, τηγανητές πατάτες, γραβιέρα και ψωμί, άχρηστη πληροφορία Btw EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:36 Η EvanescenceQ: #692 27-01-22 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Χαχαχαχα Είσαι απίστευτος ...... Καλώς την .... Tο βράδυ θα φάω καφεδάκια, κέτσαπ, τηγανητές πατάτες, γραβιέρα και ψωμί, άχρηστη πληροφορία Btw Click για ανάπτυξη... κεφτεδακια ουαου!!! τελειος ο συνδιασμος Εχει τυχει να φτιαξω κεφτεδακια και να εχω σαλτσα απο μακαρονια τη σκετη και να τα βουτηξω μεσα εκει,μακαρονια με σαλτσα και με κεφτεδες γιαμ γιαμ!!! Καλη ορεξη εγω θα φαω ενα τοστ για αποψε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:37 Ο Valder έγραψε: #693 27-01-22 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Χαχαχαχα Είσαι απίστευτος ...... Click για ανάπτυξη... Το γνωρίζω. Θα σας έλεγα ευχαριστώ πολύ αλλά είμαι πολύ ψωνάρα για κατι τετοια... (οκ σκάω, ευχαριστώ πολύ) Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Tο βράδυ θα φάω καφεδάκια, κέτσαπ, τηγανητές πατάτες, γραβιέρα και ψωμί, άχρηστη πληροφορία Btw Click για ανάπτυξη... Κοιτάξτε: Είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη πληροφορία ώστε να ενταθεί η προσαρμογή μας σε μια νεα κανονικότητα με ταχείς ρυθμούς. Αισθανόμαστε αγαλλίαση με την ενημέρωση αυτή. Αλλά να ξερετε εμεις τα καφεδάκια δεν τα τρωμε. Όλοι ανωμαλοι δω χαμω ρε φιλε... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:40 Η EvanescenceQ: #694 27-01-22 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το γνωρίζω. Θα σας έλεγα ευχαριστώ πολύ αλλά είμαι πολύ ψωνάρα για κατι τετοια... (οκ σκάω, ευχαριστώ πολύ) Κοιτάξτε: Είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη πληροφορία ώστε να ενταθεί η προσαρμογή μας σε μια νεα κανονικότητα με ταχείς ρυθμούς. Αισθανόμαστε αγαλλίαση με την ενημέρωση αυτή. Αλλά να ξερετε εμεις τα καφεδάκια δεν τα τρωμε. Όλοι ανωμαλοι δω χαμω ρε φιλε... Click για ανάπτυξη... του γατουλη σου τα καφεδακια ομως? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:41 Ο Valder έγραψε: #695 27-01-22 19:41 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: του γατουλη σου τα καφεδακια ομως? Click για ανάπτυξη... ΤΟΥ ΓΑΤΟΥΛΗ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ! Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:43 Η Dreamer_SW: #696 27-01-22 19:43 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: κεφτεδακια ουαου!!! τελειος ο συνδιασμος Εχει τυχει να φτιαξω κεφτεδακια και να εχω σαλτσα απο μακαρονια τη σκετη και να βουτηξω μεσα εκει,μακαρονια με σαλτσα και με κεφτεδες γιαμ γιαμ!!! Καλη ορεξη εγω θα φαω ενα τοστ για αποψε. Click για ανάπτυξη... Μου αρέσουν πολύ τα κεφτεδάκια και τρελαίνομαι να ζυμώνω. Το μυστικό για να γίνουν νόστιμοι οι κεφτέδες ή νόστιμα τα μπιφτέκια είναι το καλό ζύμωμα. Αχ ναι είναι πάρα πολύ ωραίος ο συνδυασμός τους με μακαρόνια, αλλά με πατάτες τηγανητές ή τηγανητό αυγό δεν παίζονται. Σε ευχαριστώ γλυκύλα. Θα πω το κλασσικό κανένας δεν χόρτασε με ένα τοστ Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το γνωρίζω. Θα σας έλεγα ευχαριστώ πολύ αλλά είμαι πολύ ψωνάρα για κατι τετοια... (οκ σκάω, ευχαριστώ πολύ) Κοιτάξτε: Είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη πληροφορία ώστε να ενταθεί η προσαρμογή μας σε μια νεα κανονικότητα με ταχείς ρυθμούς. Αισθανόμαστε αγαλλίαση με την ενημέρωση αυτή. Αλλά να ξερετε εμεις τα καφεδάκια δεν τα τρωμε. Όλοι ανωμαλοι δω χαμω ρε φιλε... Click για ανάπτυξη... Μάλιστα κύριε Valder ..... θα σας προτιμήσουμε. ΧΑΧΑΧ δεν τρώτε; Λιθοβολισμός τώρα εγώ δεν τρώω μερέντα (σε αυτό ναι πες με ανώμαλη ) (πού να βρω λαγούμι να κρυφτώ :p ; ) Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:46 Ο Valder έγραψε: #697 27-01-22 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: ΧΑΧΑΧ δεν τρώτε; Λιθοβολισμός τώρα Click για ανάπτυξη... Θα σας το πω κόσμια. Καταναλίσκω τόσα κεφτεδάκια μηνιαίως που είμαι ήδη ολόκληρος σαν ένα κεφτεδάκι. Εγκυμονούσος μηνων 9. Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: εγώ δεν τρώω μερέντα (σε αυτό ναι πες με ανώμαλη ) (πού να βρω λαγούμι να κρυφτώ :p ; ) Click για ανάπτυξη... ΓΕΜΙΖΩ! Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:50 Η Dreamer_SW: #698 27-01-22 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θα σας το πω κόσμια. Καταναλίσκω τόσα κεφτεδάκια μηνιαίως που είμαι ήδη ολόκληρος σαν ένα κεφτεδάκι. Εγκυμονούσος μηνων 9. ΓΕΜΙΖΩ! Click για ανάπτυξη... Σε πόσες θα μας το πεις, για να ξέρω δηλαδή Κεφτεδάκι να ξέρεις προκαλείς την τύχη σου Ωχ βοήθεια ...... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:51 Η EvanescenceQ: #699 27-01-22 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ΤΟΥ ΓΑΤΟΥΛΗ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα εμενα ερχεται μετα την τουαλετα της παρακαλω και καθιζει πανω στο προσωπο μου,εκει που κοιμαμαι ας πουμε μεσανυχτα,τσουπ και τι να δω το πωπουδακι της Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Σε πόσες θα μας το πεις, για να ξέρω δηλαδή Κεφτεδάκι να ξέρεις προκαλείς την τύχη σου Ωχ βοήθεια ...... Click για ανάπτυξη... μην τον φοβασαι ειμαστε κι εμεις εδω Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:53 Η Dreamer_SW: #700 27-01-22 19:53 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: χαχαχαχαχα εμενα ερχεται μετα την τουαλετα της παρακαλω και καθιζει πανω στο προσωπο μου,εκει που κοιμαμαι ας πουμε μεσανυχτα,τσουπ και τι να δω το πωπουδακι της Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιανουαρίου 2022 μην τον φοβασαι ειμαστε κι εμεις εδω Click για ανάπτυξη... Ποιος είδε τον θεό και δεν τον φοβήθηκε; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Σου βρηκα τραγουδιστη με ωραιο μαλλι και ωραιο τραγουδι,δικο σου ωραιο στυλ γενικα Click για ανάπτυξη... Let's see: Should I be jealous of him? No. Of his look? No. Of his style? No. Of his singing talent? No. Of his popularity? No. Of the fact that he's got a girlfriend. YES! So, am I jealous of him? No! Do I seem jealous to you? Probably.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 15:12 Ο Valder έγραψε: #684 27-01-22 15:12 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Αμάν βρε Βαλντερ με φλιτ ψεκασες κι έφυγαν όλοι? Άδειασε το ρουμ Click για ανάπτυξη... Μούτρο εγω είμαι γλυκιά ψυχούλα, δεν έκανα τίποτα στους ανθρώπους! Να, ήρθα, θα σας κοπεί η όρεξη! Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 15:18 Ο Καvέvας έγραψε: #685 27-01-22 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Να, ήρθα, θα σας κοπεί η όρεξη! Click για ανάπτυξη... Μου την έκοψε ήδη το ομοίωμά μου πιο πάνω. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 15:38 Ο Guest 709611: #686 27-01-22 15:38 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Καλημερες σε ολους ολες! Click για ανάπτυξη... Αν και το, σημερινό σου, ρεπορτάζ...στ' άστρα, μ' εξέπληξε δυσάρεστα... ...καλημέρα !!! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 15:39 Η EvanescenceQ: #687 27-01-22 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αν και το, σημερινό σου, ρεπορτάζ...στ' άστρα, μ' εξέπληξε δυσάρεστα... ...καλημέρα !!! Click για ανάπτυξη... αφου εβαλα χαμογελακι εδειξα την προαιρεση μου Καλως ηρθες! καμια φορα εχουν και τη χιουμοριστικη τους πλευρα αυτα γιατι οπως ειπαμε το κυριως ειναι ο χαρακτηρες,και αυτοι μπορει να φερνουν δυο και τρια ζωδια μαζι. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 15:41 Ο Valder έγραψε: #688 27-01-22 15:41 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Μου την έκοψε ήδη το ομοίωμά μου πιο πάνω. Click για ανάπτυξη... Γάμησέ τον το μαλάκα μωρέ, εσυ εισαι καλύτερος. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 15:47 Η EvanescenceQ: #689 27-01-22 15:47 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Let's see: Should I be jealous of him? No. Of his look? No. Of his style? No. Of his singing talent? No. Of his popularity? No. Of the fact that he's got a girlfriend. YES! So, am I jealous of him? No! Do I seem jealous to you? Probably. Click για ανάπτυξη... Ελα τιποτα δεν ειναι ο ερωτας η σχεση η συντροφικοτητα κι εσυ θα βρεις. Εσυ δεν θα βρεις που εξω κυκλοφορει η σαρα και η μαρα με σχεσεις? Τι να λεμε τωρα,μια χαρα ανθρωπος εισαι με εμφανιση και μυαλο και μια χαρα πιστευω τα καταφερνεις γενικα. Και μπραβο σου γενικα γιατι εισαι ωραιο τυπακι. Το μυστικο?Γνωριμιες. Οπου βρεις,απο γνωστες και αγνωστες διαδρομες,μεσω φιλων μεσω τυχαιων συναντησεων,οπου γης. Αλλα να βγεις. Και να μιλησεις. Και εκεινο που ειναι να ξετυλιχθει θα ξετυλιχθει γνωμη μου παντα. Οποτε μη μενεις αδρανης ενταξει οι καιροι δυσκολοι,απροσιτοι σχεδον ομως ποσοι και ποσες εκει εξω ψαχνουν μια συντροφια? Να εχεις τις κεραιες σου ανοιχτες και να ψαχνεις,να εισαι ανοιχτος σε γνωριμιες. Εννοειται εχοντας αφησει το παρελθον εκει που πρεπει. Εντελως φιλικα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 18:04 Ο Valder έγραψε: #690 27-01-22 18:04 Ήρθα. Σκίστε τα βρακάκια σας με ένταση! Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:32 Η Dreamer_SW: #691 27-01-22 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τόσο πολύ τρομακτικός είμαι που μόλις με είδατε την κάνατε; Ελα μπαναϊα μ. Εγω το κουκλάκι. Καληνύχτα σας. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα Είσαι απίστευτος ...... Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Καλημερες σε ολους ολες! Click για ανάπτυξη... Καλώς την .... Tο βράδυ θα φάω καφεδάκια, κέτσαπ, τηγανητές πατάτες, γραβιέρα και ψωμί, άχρηστη πληροφορία Btw EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:36 Η EvanescenceQ: #692 27-01-22 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Χαχαχαχα Είσαι απίστευτος ...... Καλώς την .... Tο βράδυ θα φάω καφεδάκια, κέτσαπ, τηγανητές πατάτες, γραβιέρα και ψωμί, άχρηστη πληροφορία Btw Click για ανάπτυξη... κεφτεδακια ουαου!!! τελειος ο συνδιασμος Εχει τυχει να φτιαξω κεφτεδακια και να εχω σαλτσα απο μακαρονια τη σκετη και να τα βουτηξω μεσα εκει,μακαρονια με σαλτσα και με κεφτεδες γιαμ γιαμ!!! Καλη ορεξη εγω θα φαω ενα τοστ για αποψε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:37 Ο Valder έγραψε: #693 27-01-22 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Χαχαχαχα Είσαι απίστευτος ...... Click για ανάπτυξη... Το γνωρίζω. Θα σας έλεγα ευχαριστώ πολύ αλλά είμαι πολύ ψωνάρα για κατι τετοια... (οκ σκάω, ευχαριστώ πολύ) Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Tο βράδυ θα φάω καφεδάκια, κέτσαπ, τηγανητές πατάτες, γραβιέρα και ψωμί, άχρηστη πληροφορία Btw Click για ανάπτυξη... Κοιτάξτε: Είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη πληροφορία ώστε να ενταθεί η προσαρμογή μας σε μια νεα κανονικότητα με ταχείς ρυθμούς. Αισθανόμαστε αγαλλίαση με την ενημέρωση αυτή. Αλλά να ξερετε εμεις τα καφεδάκια δεν τα τρωμε. Όλοι ανωμαλοι δω χαμω ρε φιλε... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:40 Η EvanescenceQ: #694 27-01-22 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το γνωρίζω. Θα σας έλεγα ευχαριστώ πολύ αλλά είμαι πολύ ψωνάρα για κατι τετοια... (οκ σκάω, ευχαριστώ πολύ) Κοιτάξτε: Είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη πληροφορία ώστε να ενταθεί η προσαρμογή μας σε μια νεα κανονικότητα με ταχείς ρυθμούς. Αισθανόμαστε αγαλλίαση με την ενημέρωση αυτή. Αλλά να ξερετε εμεις τα καφεδάκια δεν τα τρωμε. Όλοι ανωμαλοι δω χαμω ρε φιλε... Click για ανάπτυξη... του γατουλη σου τα καφεδακια ομως? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:41 Ο Valder έγραψε: #695 27-01-22 19:41 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: του γατουλη σου τα καφεδακια ομως? Click για ανάπτυξη... ΤΟΥ ΓΑΤΟΥΛΗ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ! Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:43 Η Dreamer_SW: #696 27-01-22 19:43 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: κεφτεδακια ουαου!!! τελειος ο συνδιασμος Εχει τυχει να φτιαξω κεφτεδακια και να εχω σαλτσα απο μακαρονια τη σκετη και να βουτηξω μεσα εκει,μακαρονια με σαλτσα και με κεφτεδες γιαμ γιαμ!!! Καλη ορεξη εγω θα φαω ενα τοστ για αποψε. Click για ανάπτυξη... Μου αρέσουν πολύ τα κεφτεδάκια και τρελαίνομαι να ζυμώνω. Το μυστικό για να γίνουν νόστιμοι οι κεφτέδες ή νόστιμα τα μπιφτέκια είναι το καλό ζύμωμα. Αχ ναι είναι πάρα πολύ ωραίος ο συνδυασμός τους με μακαρόνια, αλλά με πατάτες τηγανητές ή τηγανητό αυγό δεν παίζονται. Σε ευχαριστώ γλυκύλα. Θα πω το κλασσικό κανένας δεν χόρτασε με ένα τοστ Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το γνωρίζω. Θα σας έλεγα ευχαριστώ πολύ αλλά είμαι πολύ ψωνάρα για κατι τετοια... (οκ σκάω, ευχαριστώ πολύ) Κοιτάξτε: Είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη πληροφορία ώστε να ενταθεί η προσαρμογή μας σε μια νεα κανονικότητα με ταχείς ρυθμούς. Αισθανόμαστε αγαλλίαση με την ενημέρωση αυτή. Αλλά να ξερετε εμεις τα καφεδάκια δεν τα τρωμε. Όλοι ανωμαλοι δω χαμω ρε φιλε... Click για ανάπτυξη... Μάλιστα κύριε Valder ..... θα σας προτιμήσουμε. ΧΑΧΑΧ δεν τρώτε; Λιθοβολισμός τώρα εγώ δεν τρώω μερέντα (σε αυτό ναι πες με ανώμαλη ) (πού να βρω λαγούμι να κρυφτώ :p ; ) Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:46 Ο Valder έγραψε: #697 27-01-22 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: ΧΑΧΑΧ δεν τρώτε; Λιθοβολισμός τώρα Click για ανάπτυξη... Θα σας το πω κόσμια. Καταναλίσκω τόσα κεφτεδάκια μηνιαίως που είμαι ήδη ολόκληρος σαν ένα κεφτεδάκι. Εγκυμονούσος μηνων 9. Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: εγώ δεν τρώω μερέντα (σε αυτό ναι πες με ανώμαλη ) (πού να βρω λαγούμι να κρυφτώ :p ; ) Click για ανάπτυξη... ΓΕΜΙΖΩ! Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:50 Η Dreamer_SW: #698 27-01-22 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θα σας το πω κόσμια. Καταναλίσκω τόσα κεφτεδάκια μηνιαίως που είμαι ήδη ολόκληρος σαν ένα κεφτεδάκι. Εγκυμονούσος μηνων 9. ΓΕΜΙΖΩ! Click για ανάπτυξη... Σε πόσες θα μας το πεις, για να ξέρω δηλαδή Κεφτεδάκι να ξέρεις προκαλείς την τύχη σου Ωχ βοήθεια ...... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:51 Η EvanescenceQ: #699 27-01-22 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ΤΟΥ ΓΑΤΟΥΛΗ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα εμενα ερχεται μετα την τουαλετα της παρακαλω και καθιζει πανω στο προσωπο μου,εκει που κοιμαμαι ας πουμε μεσανυχτα,τσουπ και τι να δω το πωπουδακι της Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Σε πόσες θα μας το πεις, για να ξέρω δηλαδή Κεφτεδάκι να ξέρεις προκαλείς την τύχη σου Ωχ βοήθεια ...... Click για ανάπτυξη... μην τον φοβασαι ειμαστε κι εμεις εδω Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:53 Η Dreamer_SW: #700 27-01-22 19:53 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: χαχαχαχαχα εμενα ερχεται μετα την τουαλετα της παρακαλω και καθιζει πανω στο προσωπο μου,εκει που κοιμαμαι ας πουμε μεσανυχτα,τσουπ και τι να δω το πωπουδακι της Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιανουαρίου 2022 μην τον φοβασαι ειμαστε κι εμεις εδω Click για ανάπτυξη... Ποιος είδε τον θεό και δεν τον φοβήθηκε; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Αμάν βρε Βαλντερ με φλιτ ψεκασες κι έφυγαν όλοι? Άδειασε το ρουμ Click για ανάπτυξη... Μούτρο εγω είμαι γλυκιά ψυχούλα, δεν έκανα τίποτα στους ανθρώπους! Να, ήρθα, θα σας κοπεί η όρεξη!
Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 15:18 Ο Καvέvας έγραψε: #685 27-01-22 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Να, ήρθα, θα σας κοπεί η όρεξη! Click για ανάπτυξη... Μου την έκοψε ήδη το ομοίωμά μου πιο πάνω. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 15:38 Ο Guest 709611: #686 27-01-22 15:38 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Καλημερες σε ολους ολες! Click για ανάπτυξη... Αν και το, σημερινό σου, ρεπορτάζ...στ' άστρα, μ' εξέπληξε δυσάρεστα... ...καλημέρα !!! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 15:39 Η EvanescenceQ: #687 27-01-22 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αν και το, σημερινό σου, ρεπορτάζ...στ' άστρα, μ' εξέπληξε δυσάρεστα... ...καλημέρα !!! Click για ανάπτυξη... αφου εβαλα χαμογελακι εδειξα την προαιρεση μου Καλως ηρθες! καμια φορα εχουν και τη χιουμοριστικη τους πλευρα αυτα γιατι οπως ειπαμε το κυριως ειναι ο χαρακτηρες,και αυτοι μπορει να φερνουν δυο και τρια ζωδια μαζι. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 15:41 Ο Valder έγραψε: #688 27-01-22 15:41 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Μου την έκοψε ήδη το ομοίωμά μου πιο πάνω. Click για ανάπτυξη... Γάμησέ τον το μαλάκα μωρέ, εσυ εισαι καλύτερος. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 15:47 Η EvanescenceQ: #689 27-01-22 15:47 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Let's see: Should I be jealous of him? No. Of his look? No. Of his style? No. Of his singing talent? No. Of his popularity? No. Of the fact that he's got a girlfriend. YES! So, am I jealous of him? No! Do I seem jealous to you? Probably. Click για ανάπτυξη... Ελα τιποτα δεν ειναι ο ερωτας η σχεση η συντροφικοτητα κι εσυ θα βρεις. Εσυ δεν θα βρεις που εξω κυκλοφορει η σαρα και η μαρα με σχεσεις? Τι να λεμε τωρα,μια χαρα ανθρωπος εισαι με εμφανιση και μυαλο και μια χαρα πιστευω τα καταφερνεις γενικα. Και μπραβο σου γενικα γιατι εισαι ωραιο τυπακι. Το μυστικο?Γνωριμιες. Οπου βρεις,απο γνωστες και αγνωστες διαδρομες,μεσω φιλων μεσω τυχαιων συναντησεων,οπου γης. Αλλα να βγεις. Και να μιλησεις. Και εκεινο που ειναι να ξετυλιχθει θα ξετυλιχθει γνωμη μου παντα. Οποτε μη μενεις αδρανης ενταξει οι καιροι δυσκολοι,απροσιτοι σχεδον ομως ποσοι και ποσες εκει εξω ψαχνουν μια συντροφια? Να εχεις τις κεραιες σου ανοιχτες και να ψαχνεις,να εισαι ανοιχτος σε γνωριμιες. Εννοειται εχοντας αφησει το παρελθον εκει που πρεπει. Εντελως φιλικα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 18:04 Ο Valder έγραψε: #690 27-01-22 18:04 Ήρθα. Σκίστε τα βρακάκια σας με ένταση! Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:32 Η Dreamer_SW: #691 27-01-22 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τόσο πολύ τρομακτικός είμαι που μόλις με είδατε την κάνατε; Ελα μπαναϊα μ. Εγω το κουκλάκι. Καληνύχτα σας. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα Είσαι απίστευτος ...... Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Καλημερες σε ολους ολες! Click για ανάπτυξη... Καλώς την .... Tο βράδυ θα φάω καφεδάκια, κέτσαπ, τηγανητές πατάτες, γραβιέρα και ψωμί, άχρηστη πληροφορία Btw EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:36 Η EvanescenceQ: #692 27-01-22 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Χαχαχαχα Είσαι απίστευτος ...... Καλώς την .... Tο βράδυ θα φάω καφεδάκια, κέτσαπ, τηγανητές πατάτες, γραβιέρα και ψωμί, άχρηστη πληροφορία Btw Click για ανάπτυξη... κεφτεδακια ουαου!!! τελειος ο συνδιασμος Εχει τυχει να φτιαξω κεφτεδακια και να εχω σαλτσα απο μακαρονια τη σκετη και να τα βουτηξω μεσα εκει,μακαρονια με σαλτσα και με κεφτεδες γιαμ γιαμ!!! Καλη ορεξη εγω θα φαω ενα τοστ για αποψε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:37 Ο Valder έγραψε: #693 27-01-22 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Χαχαχαχα Είσαι απίστευτος ...... Click για ανάπτυξη... Το γνωρίζω. Θα σας έλεγα ευχαριστώ πολύ αλλά είμαι πολύ ψωνάρα για κατι τετοια... (οκ σκάω, ευχαριστώ πολύ) Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Tο βράδυ θα φάω καφεδάκια, κέτσαπ, τηγανητές πατάτες, γραβιέρα και ψωμί, άχρηστη πληροφορία Btw Click για ανάπτυξη... Κοιτάξτε: Είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη πληροφορία ώστε να ενταθεί η προσαρμογή μας σε μια νεα κανονικότητα με ταχείς ρυθμούς. Αισθανόμαστε αγαλλίαση με την ενημέρωση αυτή. Αλλά να ξερετε εμεις τα καφεδάκια δεν τα τρωμε. Όλοι ανωμαλοι δω χαμω ρε φιλε... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:40 Η EvanescenceQ: #694 27-01-22 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το γνωρίζω. Θα σας έλεγα ευχαριστώ πολύ αλλά είμαι πολύ ψωνάρα για κατι τετοια... (οκ σκάω, ευχαριστώ πολύ) Κοιτάξτε: Είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη πληροφορία ώστε να ενταθεί η προσαρμογή μας σε μια νεα κανονικότητα με ταχείς ρυθμούς. Αισθανόμαστε αγαλλίαση με την ενημέρωση αυτή. Αλλά να ξερετε εμεις τα καφεδάκια δεν τα τρωμε. Όλοι ανωμαλοι δω χαμω ρε φιλε... Click για ανάπτυξη... του γατουλη σου τα καφεδακια ομως? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:41 Ο Valder έγραψε: #695 27-01-22 19:41 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: του γατουλη σου τα καφεδακια ομως? Click για ανάπτυξη... ΤΟΥ ΓΑΤΟΥΛΗ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ! Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:43 Η Dreamer_SW: #696 27-01-22 19:43 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: κεφτεδακια ουαου!!! τελειος ο συνδιασμος Εχει τυχει να φτιαξω κεφτεδακια και να εχω σαλτσα απο μακαρονια τη σκετη και να βουτηξω μεσα εκει,μακαρονια με σαλτσα και με κεφτεδες γιαμ γιαμ!!! Καλη ορεξη εγω θα φαω ενα τοστ για αποψε. Click για ανάπτυξη... Μου αρέσουν πολύ τα κεφτεδάκια και τρελαίνομαι να ζυμώνω. Το μυστικό για να γίνουν νόστιμοι οι κεφτέδες ή νόστιμα τα μπιφτέκια είναι το καλό ζύμωμα. Αχ ναι είναι πάρα πολύ ωραίος ο συνδυασμός τους με μακαρόνια, αλλά με πατάτες τηγανητές ή τηγανητό αυγό δεν παίζονται. Σε ευχαριστώ γλυκύλα. Θα πω το κλασσικό κανένας δεν χόρτασε με ένα τοστ Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το γνωρίζω. Θα σας έλεγα ευχαριστώ πολύ αλλά είμαι πολύ ψωνάρα για κατι τετοια... (οκ σκάω, ευχαριστώ πολύ) Κοιτάξτε: Είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη πληροφορία ώστε να ενταθεί η προσαρμογή μας σε μια νεα κανονικότητα με ταχείς ρυθμούς. Αισθανόμαστε αγαλλίαση με την ενημέρωση αυτή. Αλλά να ξερετε εμεις τα καφεδάκια δεν τα τρωμε. Όλοι ανωμαλοι δω χαμω ρε φιλε... Click για ανάπτυξη... Μάλιστα κύριε Valder ..... θα σας προτιμήσουμε. ΧΑΧΑΧ δεν τρώτε; Λιθοβολισμός τώρα εγώ δεν τρώω μερέντα (σε αυτό ναι πες με ανώμαλη ) (πού να βρω λαγούμι να κρυφτώ :p ; ) Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:46 Ο Valder έγραψε: #697 27-01-22 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: ΧΑΧΑΧ δεν τρώτε; Λιθοβολισμός τώρα Click για ανάπτυξη... Θα σας το πω κόσμια. Καταναλίσκω τόσα κεφτεδάκια μηνιαίως που είμαι ήδη ολόκληρος σαν ένα κεφτεδάκι. Εγκυμονούσος μηνων 9. Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: εγώ δεν τρώω μερέντα (σε αυτό ναι πες με ανώμαλη ) (πού να βρω λαγούμι να κρυφτώ :p ; ) Click για ανάπτυξη... ΓΕΜΙΖΩ! Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:50 Η Dreamer_SW: #698 27-01-22 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θα σας το πω κόσμια. Καταναλίσκω τόσα κεφτεδάκια μηνιαίως που είμαι ήδη ολόκληρος σαν ένα κεφτεδάκι. Εγκυμονούσος μηνων 9. ΓΕΜΙΖΩ! Click για ανάπτυξη... Σε πόσες θα μας το πεις, για να ξέρω δηλαδή Κεφτεδάκι να ξέρεις προκαλείς την τύχη σου Ωχ βοήθεια ...... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:51 Η EvanescenceQ: #699 27-01-22 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ΤΟΥ ΓΑΤΟΥΛΗ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα εμενα ερχεται μετα την τουαλετα της παρακαλω και καθιζει πανω στο προσωπο μου,εκει που κοιμαμαι ας πουμε μεσανυχτα,τσουπ και τι να δω το πωπουδακι της Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Σε πόσες θα μας το πεις, για να ξέρω δηλαδή Κεφτεδάκι να ξέρεις προκαλείς την τύχη σου Ωχ βοήθεια ...... Click για ανάπτυξη... μην τον φοβασαι ειμαστε κι εμεις εδω Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:53 Η Dreamer_SW: #700 27-01-22 19:53 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: χαχαχαχαχα εμενα ερχεται μετα την τουαλετα της παρακαλω και καθιζει πανω στο προσωπο μου,εκει που κοιμαμαι ας πουμε μεσανυχτα,τσουπ και τι να δω το πωπουδακι της Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιανουαρίου 2022 μην τον φοβασαι ειμαστε κι εμεις εδω Click για ανάπτυξη... Ποιος είδε τον θεό και δεν τον φοβήθηκε; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Να, ήρθα, θα σας κοπεί η όρεξη! Click για ανάπτυξη... Μου την έκοψε ήδη το ομοίωμά μου πιο πάνω.
Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 15:38 Ο Guest 709611: #686 27-01-22 15:38 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Καλημερες σε ολους ολες! Click για ανάπτυξη... Αν και το, σημερινό σου, ρεπορτάζ...στ' άστρα, μ' εξέπληξε δυσάρεστα... ...καλημέρα !!! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 15:39 Η EvanescenceQ: #687 27-01-22 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αν και το, σημερινό σου, ρεπορτάζ...στ' άστρα, μ' εξέπληξε δυσάρεστα... ...καλημέρα !!! Click για ανάπτυξη... αφου εβαλα χαμογελακι εδειξα την προαιρεση μου Καλως ηρθες! καμια φορα εχουν και τη χιουμοριστικη τους πλευρα αυτα γιατι οπως ειπαμε το κυριως ειναι ο χαρακτηρες,και αυτοι μπορει να φερνουν δυο και τρια ζωδια μαζι. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 15:41 Ο Valder έγραψε: #688 27-01-22 15:41 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Μου την έκοψε ήδη το ομοίωμά μου πιο πάνω. Click για ανάπτυξη... Γάμησέ τον το μαλάκα μωρέ, εσυ εισαι καλύτερος. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 15:47 Η EvanescenceQ: #689 27-01-22 15:47 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Let's see: Should I be jealous of him? No. Of his look? No. Of his style? No. Of his singing talent? No. Of his popularity? No. Of the fact that he's got a girlfriend. YES! So, am I jealous of him? No! Do I seem jealous to you? Probably. Click για ανάπτυξη... Ελα τιποτα δεν ειναι ο ερωτας η σχεση η συντροφικοτητα κι εσυ θα βρεις. Εσυ δεν θα βρεις που εξω κυκλοφορει η σαρα και η μαρα με σχεσεις? Τι να λεμε τωρα,μια χαρα ανθρωπος εισαι με εμφανιση και μυαλο και μια χαρα πιστευω τα καταφερνεις γενικα. Και μπραβο σου γενικα γιατι εισαι ωραιο τυπακι. Το μυστικο?Γνωριμιες. Οπου βρεις,απο γνωστες και αγνωστες διαδρομες,μεσω φιλων μεσω τυχαιων συναντησεων,οπου γης. Αλλα να βγεις. Και να μιλησεις. Και εκεινο που ειναι να ξετυλιχθει θα ξετυλιχθει γνωμη μου παντα. Οποτε μη μενεις αδρανης ενταξει οι καιροι δυσκολοι,απροσιτοι σχεδον ομως ποσοι και ποσες εκει εξω ψαχνουν μια συντροφια? Να εχεις τις κεραιες σου ανοιχτες και να ψαχνεις,να εισαι ανοιχτος σε γνωριμιες. Εννοειται εχοντας αφησει το παρελθον εκει που πρεπει. Εντελως φιλικα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 18:04 Ο Valder έγραψε: #690 27-01-22 18:04 Ήρθα. Σκίστε τα βρακάκια σας με ένταση! Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:32 Η Dreamer_SW: #691 27-01-22 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τόσο πολύ τρομακτικός είμαι που μόλις με είδατε την κάνατε; Ελα μπαναϊα μ. Εγω το κουκλάκι. Καληνύχτα σας. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα Είσαι απίστευτος ...... Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Καλημερες σε ολους ολες! Click για ανάπτυξη... Καλώς την .... Tο βράδυ θα φάω καφεδάκια, κέτσαπ, τηγανητές πατάτες, γραβιέρα και ψωμί, άχρηστη πληροφορία Btw EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:36 Η EvanescenceQ: #692 27-01-22 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Χαχαχαχα Είσαι απίστευτος ...... Καλώς την .... Tο βράδυ θα φάω καφεδάκια, κέτσαπ, τηγανητές πατάτες, γραβιέρα και ψωμί, άχρηστη πληροφορία Btw Click για ανάπτυξη... κεφτεδακια ουαου!!! τελειος ο συνδιασμος Εχει τυχει να φτιαξω κεφτεδακια και να εχω σαλτσα απο μακαρονια τη σκετη και να τα βουτηξω μεσα εκει,μακαρονια με σαλτσα και με κεφτεδες γιαμ γιαμ!!! Καλη ορεξη εγω θα φαω ενα τοστ για αποψε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:37 Ο Valder έγραψε: #693 27-01-22 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Χαχαχαχα Είσαι απίστευτος ...... Click για ανάπτυξη... Το γνωρίζω. Θα σας έλεγα ευχαριστώ πολύ αλλά είμαι πολύ ψωνάρα για κατι τετοια... (οκ σκάω, ευχαριστώ πολύ) Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Tο βράδυ θα φάω καφεδάκια, κέτσαπ, τηγανητές πατάτες, γραβιέρα και ψωμί, άχρηστη πληροφορία Btw Click για ανάπτυξη... Κοιτάξτε: Είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη πληροφορία ώστε να ενταθεί η προσαρμογή μας σε μια νεα κανονικότητα με ταχείς ρυθμούς. Αισθανόμαστε αγαλλίαση με την ενημέρωση αυτή. Αλλά να ξερετε εμεις τα καφεδάκια δεν τα τρωμε. Όλοι ανωμαλοι δω χαμω ρε φιλε... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:40 Η EvanescenceQ: #694 27-01-22 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το γνωρίζω. Θα σας έλεγα ευχαριστώ πολύ αλλά είμαι πολύ ψωνάρα για κατι τετοια... (οκ σκάω, ευχαριστώ πολύ) Κοιτάξτε: Είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη πληροφορία ώστε να ενταθεί η προσαρμογή μας σε μια νεα κανονικότητα με ταχείς ρυθμούς. Αισθανόμαστε αγαλλίαση με την ενημέρωση αυτή. Αλλά να ξερετε εμεις τα καφεδάκια δεν τα τρωμε. Όλοι ανωμαλοι δω χαμω ρε φιλε... Click για ανάπτυξη... του γατουλη σου τα καφεδακια ομως? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:41 Ο Valder έγραψε: #695 27-01-22 19:41 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: του γατουλη σου τα καφεδακια ομως? Click για ανάπτυξη... ΤΟΥ ΓΑΤΟΥΛΗ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ! Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:43 Η Dreamer_SW: #696 27-01-22 19:43 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: κεφτεδακια ουαου!!! τελειος ο συνδιασμος Εχει τυχει να φτιαξω κεφτεδακια και να εχω σαλτσα απο μακαρονια τη σκετη και να βουτηξω μεσα εκει,μακαρονια με σαλτσα και με κεφτεδες γιαμ γιαμ!!! Καλη ορεξη εγω θα φαω ενα τοστ για αποψε. Click για ανάπτυξη... Μου αρέσουν πολύ τα κεφτεδάκια και τρελαίνομαι να ζυμώνω. Το μυστικό για να γίνουν νόστιμοι οι κεφτέδες ή νόστιμα τα μπιφτέκια είναι το καλό ζύμωμα. Αχ ναι είναι πάρα πολύ ωραίος ο συνδυασμός τους με μακαρόνια, αλλά με πατάτες τηγανητές ή τηγανητό αυγό δεν παίζονται. Σε ευχαριστώ γλυκύλα. Θα πω το κλασσικό κανένας δεν χόρτασε με ένα τοστ Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το γνωρίζω. Θα σας έλεγα ευχαριστώ πολύ αλλά είμαι πολύ ψωνάρα για κατι τετοια... (οκ σκάω, ευχαριστώ πολύ) Κοιτάξτε: Είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη πληροφορία ώστε να ενταθεί η προσαρμογή μας σε μια νεα κανονικότητα με ταχείς ρυθμούς. Αισθανόμαστε αγαλλίαση με την ενημέρωση αυτή. Αλλά να ξερετε εμεις τα καφεδάκια δεν τα τρωμε. Όλοι ανωμαλοι δω χαμω ρε φιλε... Click για ανάπτυξη... Μάλιστα κύριε Valder ..... θα σας προτιμήσουμε. ΧΑΧΑΧ δεν τρώτε; Λιθοβολισμός τώρα εγώ δεν τρώω μερέντα (σε αυτό ναι πες με ανώμαλη ) (πού να βρω λαγούμι να κρυφτώ :p ; ) Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:46 Ο Valder έγραψε: #697 27-01-22 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: ΧΑΧΑΧ δεν τρώτε; Λιθοβολισμός τώρα Click για ανάπτυξη... Θα σας το πω κόσμια. Καταναλίσκω τόσα κεφτεδάκια μηνιαίως που είμαι ήδη ολόκληρος σαν ένα κεφτεδάκι. Εγκυμονούσος μηνων 9. Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: εγώ δεν τρώω μερέντα (σε αυτό ναι πες με ανώμαλη ) (πού να βρω λαγούμι να κρυφτώ :p ; ) Click για ανάπτυξη... ΓΕΜΙΖΩ! Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:50 Η Dreamer_SW: #698 27-01-22 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θα σας το πω κόσμια. Καταναλίσκω τόσα κεφτεδάκια μηνιαίως που είμαι ήδη ολόκληρος σαν ένα κεφτεδάκι. Εγκυμονούσος μηνων 9. ΓΕΜΙΖΩ! Click για ανάπτυξη... Σε πόσες θα μας το πεις, για να ξέρω δηλαδή Κεφτεδάκι να ξέρεις προκαλείς την τύχη σου Ωχ βοήθεια ...... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:51 Η EvanescenceQ: #699 27-01-22 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ΤΟΥ ΓΑΤΟΥΛΗ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα εμενα ερχεται μετα την τουαλετα της παρακαλω και καθιζει πανω στο προσωπο μου,εκει που κοιμαμαι ας πουμε μεσανυχτα,τσουπ και τι να δω το πωπουδακι της Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Σε πόσες θα μας το πεις, για να ξέρω δηλαδή Κεφτεδάκι να ξέρεις προκαλείς την τύχη σου Ωχ βοήθεια ...... Click για ανάπτυξη... μην τον φοβασαι ειμαστε κι εμεις εδω Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:53 Η Dreamer_SW: #700 27-01-22 19:53 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: χαχαχαχαχα εμενα ερχεται μετα την τουαλετα της παρακαλω και καθιζει πανω στο προσωπο μου,εκει που κοιμαμαι ας πουμε μεσανυχτα,τσουπ και τι να δω το πωπουδακι της Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιανουαρίου 2022 μην τον φοβασαι ειμαστε κι εμεις εδω Click για ανάπτυξη... Ποιος είδε τον θεό και δεν τον φοβήθηκε; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Καλημερες σε ολους ολες! Click για ανάπτυξη... Αν και το, σημερινό σου, ρεπορτάζ...στ' άστρα, μ' εξέπληξε δυσάρεστα... ...καλημέρα !!!
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 15:39 Η EvanescenceQ: #687 27-01-22 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αν και το, σημερινό σου, ρεπορτάζ...στ' άστρα, μ' εξέπληξε δυσάρεστα... ...καλημέρα !!! Click για ανάπτυξη... αφου εβαλα χαμογελακι εδειξα την προαιρεση μου Καλως ηρθες! καμια φορα εχουν και τη χιουμοριστικη τους πλευρα αυτα γιατι οπως ειπαμε το κυριως ειναι ο χαρακτηρες,και αυτοι μπορει να φερνουν δυο και τρια ζωδια μαζι. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 15:41 Ο Valder έγραψε: #688 27-01-22 15:41 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Μου την έκοψε ήδη το ομοίωμά μου πιο πάνω. Click για ανάπτυξη... Γάμησέ τον το μαλάκα μωρέ, εσυ εισαι καλύτερος. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 15:47 Η EvanescenceQ: #689 27-01-22 15:47 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Let's see: Should I be jealous of him? No. Of his look? No. Of his style? No. Of his singing talent? No. Of his popularity? No. Of the fact that he's got a girlfriend. YES! So, am I jealous of him? No! Do I seem jealous to you? Probably. Click για ανάπτυξη... Ελα τιποτα δεν ειναι ο ερωτας η σχεση η συντροφικοτητα κι εσυ θα βρεις. Εσυ δεν θα βρεις που εξω κυκλοφορει η σαρα και η μαρα με σχεσεις? Τι να λεμε τωρα,μια χαρα ανθρωπος εισαι με εμφανιση και μυαλο και μια χαρα πιστευω τα καταφερνεις γενικα. Και μπραβο σου γενικα γιατι εισαι ωραιο τυπακι. Το μυστικο?Γνωριμιες. Οπου βρεις,απο γνωστες και αγνωστες διαδρομες,μεσω φιλων μεσω τυχαιων συναντησεων,οπου γης. Αλλα να βγεις. Και να μιλησεις. Και εκεινο που ειναι να ξετυλιχθει θα ξετυλιχθει γνωμη μου παντα. Οποτε μη μενεις αδρανης ενταξει οι καιροι δυσκολοι,απροσιτοι σχεδον ομως ποσοι και ποσες εκει εξω ψαχνουν μια συντροφια? Να εχεις τις κεραιες σου ανοιχτες και να ψαχνεις,να εισαι ανοιχτος σε γνωριμιες. Εννοειται εχοντας αφησει το παρελθον εκει που πρεπει. Εντελως φιλικα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 18:04 Ο Valder έγραψε: #690 27-01-22 18:04 Ήρθα. Σκίστε τα βρακάκια σας με ένταση! Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:32 Η Dreamer_SW: #691 27-01-22 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τόσο πολύ τρομακτικός είμαι που μόλις με είδατε την κάνατε; Ελα μπαναϊα μ. Εγω το κουκλάκι. Καληνύχτα σας. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα Είσαι απίστευτος ...... Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Καλημερες σε ολους ολες! Click για ανάπτυξη... Καλώς την .... Tο βράδυ θα φάω καφεδάκια, κέτσαπ, τηγανητές πατάτες, γραβιέρα και ψωμί, άχρηστη πληροφορία Btw EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:36 Η EvanescenceQ: #692 27-01-22 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Χαχαχαχα Είσαι απίστευτος ...... Καλώς την .... Tο βράδυ θα φάω καφεδάκια, κέτσαπ, τηγανητές πατάτες, γραβιέρα και ψωμί, άχρηστη πληροφορία Btw Click για ανάπτυξη... κεφτεδακια ουαου!!! τελειος ο συνδιασμος Εχει τυχει να φτιαξω κεφτεδακια και να εχω σαλτσα απο μακαρονια τη σκετη και να τα βουτηξω μεσα εκει,μακαρονια με σαλτσα και με κεφτεδες γιαμ γιαμ!!! Καλη ορεξη εγω θα φαω ενα τοστ για αποψε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:37 Ο Valder έγραψε: #693 27-01-22 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Χαχαχαχα Είσαι απίστευτος ...... Click για ανάπτυξη... Το γνωρίζω. Θα σας έλεγα ευχαριστώ πολύ αλλά είμαι πολύ ψωνάρα για κατι τετοια... (οκ σκάω, ευχαριστώ πολύ) Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Tο βράδυ θα φάω καφεδάκια, κέτσαπ, τηγανητές πατάτες, γραβιέρα και ψωμί, άχρηστη πληροφορία Btw Click για ανάπτυξη... Κοιτάξτε: Είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη πληροφορία ώστε να ενταθεί η προσαρμογή μας σε μια νεα κανονικότητα με ταχείς ρυθμούς. Αισθανόμαστε αγαλλίαση με την ενημέρωση αυτή. Αλλά να ξερετε εμεις τα καφεδάκια δεν τα τρωμε. Όλοι ανωμαλοι δω χαμω ρε φιλε... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:40 Η EvanescenceQ: #694 27-01-22 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το γνωρίζω. Θα σας έλεγα ευχαριστώ πολύ αλλά είμαι πολύ ψωνάρα για κατι τετοια... (οκ σκάω, ευχαριστώ πολύ) Κοιτάξτε: Είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη πληροφορία ώστε να ενταθεί η προσαρμογή μας σε μια νεα κανονικότητα με ταχείς ρυθμούς. Αισθανόμαστε αγαλλίαση με την ενημέρωση αυτή. Αλλά να ξερετε εμεις τα καφεδάκια δεν τα τρωμε. Όλοι ανωμαλοι δω χαμω ρε φιλε... Click για ανάπτυξη... του γατουλη σου τα καφεδακια ομως? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:41 Ο Valder έγραψε: #695 27-01-22 19:41 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: του γατουλη σου τα καφεδακια ομως? Click για ανάπτυξη... ΤΟΥ ΓΑΤΟΥΛΗ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ! Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:43 Η Dreamer_SW: #696 27-01-22 19:43 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: κεφτεδακια ουαου!!! τελειος ο συνδιασμος Εχει τυχει να φτιαξω κεφτεδακια και να εχω σαλτσα απο μακαρονια τη σκετη και να βουτηξω μεσα εκει,μακαρονια με σαλτσα και με κεφτεδες γιαμ γιαμ!!! Καλη ορεξη εγω θα φαω ενα τοστ για αποψε. Click για ανάπτυξη... Μου αρέσουν πολύ τα κεφτεδάκια και τρελαίνομαι να ζυμώνω. Το μυστικό για να γίνουν νόστιμοι οι κεφτέδες ή νόστιμα τα μπιφτέκια είναι το καλό ζύμωμα. Αχ ναι είναι πάρα πολύ ωραίος ο συνδυασμός τους με μακαρόνια, αλλά με πατάτες τηγανητές ή τηγανητό αυγό δεν παίζονται. Σε ευχαριστώ γλυκύλα. Θα πω το κλασσικό κανένας δεν χόρτασε με ένα τοστ Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το γνωρίζω. Θα σας έλεγα ευχαριστώ πολύ αλλά είμαι πολύ ψωνάρα για κατι τετοια... (οκ σκάω, ευχαριστώ πολύ) Κοιτάξτε: Είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη πληροφορία ώστε να ενταθεί η προσαρμογή μας σε μια νεα κανονικότητα με ταχείς ρυθμούς. Αισθανόμαστε αγαλλίαση με την ενημέρωση αυτή. Αλλά να ξερετε εμεις τα καφεδάκια δεν τα τρωμε. Όλοι ανωμαλοι δω χαμω ρε φιλε... Click για ανάπτυξη... Μάλιστα κύριε Valder ..... θα σας προτιμήσουμε. ΧΑΧΑΧ δεν τρώτε; Λιθοβολισμός τώρα εγώ δεν τρώω μερέντα (σε αυτό ναι πες με ανώμαλη ) (πού να βρω λαγούμι να κρυφτώ :p ; ) Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:46 Ο Valder έγραψε: #697 27-01-22 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: ΧΑΧΑΧ δεν τρώτε; Λιθοβολισμός τώρα Click για ανάπτυξη... Θα σας το πω κόσμια. Καταναλίσκω τόσα κεφτεδάκια μηνιαίως που είμαι ήδη ολόκληρος σαν ένα κεφτεδάκι. Εγκυμονούσος μηνων 9. Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: εγώ δεν τρώω μερέντα (σε αυτό ναι πες με ανώμαλη ) (πού να βρω λαγούμι να κρυφτώ :p ; ) Click για ανάπτυξη... ΓΕΜΙΖΩ! Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:50 Η Dreamer_SW: #698 27-01-22 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θα σας το πω κόσμια. Καταναλίσκω τόσα κεφτεδάκια μηνιαίως που είμαι ήδη ολόκληρος σαν ένα κεφτεδάκι. Εγκυμονούσος μηνων 9. ΓΕΜΙΖΩ! Click για ανάπτυξη... Σε πόσες θα μας το πεις, για να ξέρω δηλαδή Κεφτεδάκι να ξέρεις προκαλείς την τύχη σου Ωχ βοήθεια ...... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:51 Η EvanescenceQ: #699 27-01-22 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ΤΟΥ ΓΑΤΟΥΛΗ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα εμενα ερχεται μετα την τουαλετα της παρακαλω και καθιζει πανω στο προσωπο μου,εκει που κοιμαμαι ας πουμε μεσανυχτα,τσουπ και τι να δω το πωπουδακι της Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Σε πόσες θα μας το πεις, για να ξέρω δηλαδή Κεφτεδάκι να ξέρεις προκαλείς την τύχη σου Ωχ βοήθεια ...... Click για ανάπτυξη... μην τον φοβασαι ειμαστε κι εμεις εδω Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:53 Η Dreamer_SW: #700 27-01-22 19:53 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: χαχαχαχαχα εμενα ερχεται μετα την τουαλετα της παρακαλω και καθιζει πανω στο προσωπο μου,εκει που κοιμαμαι ας πουμε μεσανυχτα,τσουπ και τι να δω το πωπουδακι της Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιανουαρίου 2022 μην τον φοβασαι ειμαστε κι εμεις εδω Click για ανάπτυξη... Ποιος είδε τον θεό και δεν τον φοβήθηκε; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αν και το, σημερινό σου, ρεπορτάζ...στ' άστρα, μ' εξέπληξε δυσάρεστα... ...καλημέρα !!! Click για ανάπτυξη... αφου εβαλα χαμογελακι εδειξα την προαιρεση μου Καλως ηρθες! καμια φορα εχουν και τη χιουμοριστικη τους πλευρα αυτα γιατι οπως ειπαμε το κυριως ειναι ο χαρακτηρες,και αυτοι μπορει να φερνουν δυο και τρια ζωδια μαζι.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 15:41 Ο Valder έγραψε: #688 27-01-22 15:41 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Μου την έκοψε ήδη το ομοίωμά μου πιο πάνω. Click για ανάπτυξη... Γάμησέ τον το μαλάκα μωρέ, εσυ εισαι καλύτερος. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 15:47 Η EvanescenceQ: #689 27-01-22 15:47 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Let's see: Should I be jealous of him? No. Of his look? No. Of his style? No. Of his singing talent? No. Of his popularity? No. Of the fact that he's got a girlfriend. YES! So, am I jealous of him? No! Do I seem jealous to you? Probably. Click για ανάπτυξη... Ελα τιποτα δεν ειναι ο ερωτας η σχεση η συντροφικοτητα κι εσυ θα βρεις. Εσυ δεν θα βρεις που εξω κυκλοφορει η σαρα και η μαρα με σχεσεις? Τι να λεμε τωρα,μια χαρα ανθρωπος εισαι με εμφανιση και μυαλο και μια χαρα πιστευω τα καταφερνεις γενικα. Και μπραβο σου γενικα γιατι εισαι ωραιο τυπακι. Το μυστικο?Γνωριμιες. Οπου βρεις,απο γνωστες και αγνωστες διαδρομες,μεσω φιλων μεσω τυχαιων συναντησεων,οπου γης. Αλλα να βγεις. Και να μιλησεις. Και εκεινο που ειναι να ξετυλιχθει θα ξετυλιχθει γνωμη μου παντα. Οποτε μη μενεις αδρανης ενταξει οι καιροι δυσκολοι,απροσιτοι σχεδον ομως ποσοι και ποσες εκει εξω ψαχνουν μια συντροφια? Να εχεις τις κεραιες σου ανοιχτες και να ψαχνεις,να εισαι ανοιχτος σε γνωριμιες. Εννοειται εχοντας αφησει το παρελθον εκει που πρεπει. Εντελως φιλικα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 18:04 Ο Valder έγραψε: #690 27-01-22 18:04 Ήρθα. Σκίστε τα βρακάκια σας με ένταση! Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:32 Η Dreamer_SW: #691 27-01-22 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τόσο πολύ τρομακτικός είμαι που μόλις με είδατε την κάνατε; Ελα μπαναϊα μ. Εγω το κουκλάκι. Καληνύχτα σας. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα Είσαι απίστευτος ...... Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Καλημερες σε ολους ολες! Click για ανάπτυξη... Καλώς την .... Tο βράδυ θα φάω καφεδάκια, κέτσαπ, τηγανητές πατάτες, γραβιέρα και ψωμί, άχρηστη πληροφορία Btw EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:36 Η EvanescenceQ: #692 27-01-22 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Χαχαχαχα Είσαι απίστευτος ...... Καλώς την .... Tο βράδυ θα φάω καφεδάκια, κέτσαπ, τηγανητές πατάτες, γραβιέρα και ψωμί, άχρηστη πληροφορία Btw Click για ανάπτυξη... κεφτεδακια ουαου!!! τελειος ο συνδιασμος Εχει τυχει να φτιαξω κεφτεδακια και να εχω σαλτσα απο μακαρονια τη σκετη και να τα βουτηξω μεσα εκει,μακαρονια με σαλτσα και με κεφτεδες γιαμ γιαμ!!! Καλη ορεξη εγω θα φαω ενα τοστ για αποψε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:37 Ο Valder έγραψε: #693 27-01-22 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Χαχαχαχα Είσαι απίστευτος ...... Click για ανάπτυξη... Το γνωρίζω. Θα σας έλεγα ευχαριστώ πολύ αλλά είμαι πολύ ψωνάρα για κατι τετοια... (οκ σκάω, ευχαριστώ πολύ) Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Tο βράδυ θα φάω καφεδάκια, κέτσαπ, τηγανητές πατάτες, γραβιέρα και ψωμί, άχρηστη πληροφορία Btw Click για ανάπτυξη... Κοιτάξτε: Είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη πληροφορία ώστε να ενταθεί η προσαρμογή μας σε μια νεα κανονικότητα με ταχείς ρυθμούς. Αισθανόμαστε αγαλλίαση με την ενημέρωση αυτή. Αλλά να ξερετε εμεις τα καφεδάκια δεν τα τρωμε. Όλοι ανωμαλοι δω χαμω ρε φιλε... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:40 Η EvanescenceQ: #694 27-01-22 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το γνωρίζω. Θα σας έλεγα ευχαριστώ πολύ αλλά είμαι πολύ ψωνάρα για κατι τετοια... (οκ σκάω, ευχαριστώ πολύ) Κοιτάξτε: Είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη πληροφορία ώστε να ενταθεί η προσαρμογή μας σε μια νεα κανονικότητα με ταχείς ρυθμούς. Αισθανόμαστε αγαλλίαση με την ενημέρωση αυτή. Αλλά να ξερετε εμεις τα καφεδάκια δεν τα τρωμε. Όλοι ανωμαλοι δω χαμω ρε φιλε... Click για ανάπτυξη... του γατουλη σου τα καφεδακια ομως? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:41 Ο Valder έγραψε: #695 27-01-22 19:41 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: του γατουλη σου τα καφεδακια ομως? Click για ανάπτυξη... ΤΟΥ ΓΑΤΟΥΛΗ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ! Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:43 Η Dreamer_SW: #696 27-01-22 19:43 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: κεφτεδακια ουαου!!! τελειος ο συνδιασμος Εχει τυχει να φτιαξω κεφτεδακια και να εχω σαλτσα απο μακαρονια τη σκετη και να βουτηξω μεσα εκει,μακαρονια με σαλτσα και με κεφτεδες γιαμ γιαμ!!! Καλη ορεξη εγω θα φαω ενα τοστ για αποψε. Click για ανάπτυξη... Μου αρέσουν πολύ τα κεφτεδάκια και τρελαίνομαι να ζυμώνω. Το μυστικό για να γίνουν νόστιμοι οι κεφτέδες ή νόστιμα τα μπιφτέκια είναι το καλό ζύμωμα. Αχ ναι είναι πάρα πολύ ωραίος ο συνδυασμός τους με μακαρόνια, αλλά με πατάτες τηγανητές ή τηγανητό αυγό δεν παίζονται. Σε ευχαριστώ γλυκύλα. Θα πω το κλασσικό κανένας δεν χόρτασε με ένα τοστ Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το γνωρίζω. Θα σας έλεγα ευχαριστώ πολύ αλλά είμαι πολύ ψωνάρα για κατι τετοια... (οκ σκάω, ευχαριστώ πολύ) Κοιτάξτε: Είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη πληροφορία ώστε να ενταθεί η προσαρμογή μας σε μια νεα κανονικότητα με ταχείς ρυθμούς. Αισθανόμαστε αγαλλίαση με την ενημέρωση αυτή. Αλλά να ξερετε εμεις τα καφεδάκια δεν τα τρωμε. Όλοι ανωμαλοι δω χαμω ρε φιλε... Click για ανάπτυξη... Μάλιστα κύριε Valder ..... θα σας προτιμήσουμε. ΧΑΧΑΧ δεν τρώτε; Λιθοβολισμός τώρα εγώ δεν τρώω μερέντα (σε αυτό ναι πες με ανώμαλη ) (πού να βρω λαγούμι να κρυφτώ :p ; ) Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:46 Ο Valder έγραψε: #697 27-01-22 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: ΧΑΧΑΧ δεν τρώτε; Λιθοβολισμός τώρα Click για ανάπτυξη... Θα σας το πω κόσμια. Καταναλίσκω τόσα κεφτεδάκια μηνιαίως που είμαι ήδη ολόκληρος σαν ένα κεφτεδάκι. Εγκυμονούσος μηνων 9. Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: εγώ δεν τρώω μερέντα (σε αυτό ναι πες με ανώμαλη ) (πού να βρω λαγούμι να κρυφτώ :p ; ) Click για ανάπτυξη... ΓΕΜΙΖΩ! Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:50 Η Dreamer_SW: #698 27-01-22 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θα σας το πω κόσμια. Καταναλίσκω τόσα κεφτεδάκια μηνιαίως που είμαι ήδη ολόκληρος σαν ένα κεφτεδάκι. Εγκυμονούσος μηνων 9. ΓΕΜΙΖΩ! Click για ανάπτυξη... Σε πόσες θα μας το πεις, για να ξέρω δηλαδή Κεφτεδάκι να ξέρεις προκαλείς την τύχη σου Ωχ βοήθεια ...... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:51 Η EvanescenceQ: #699 27-01-22 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ΤΟΥ ΓΑΤΟΥΛΗ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα εμενα ερχεται μετα την τουαλετα της παρακαλω και καθιζει πανω στο προσωπο μου,εκει που κοιμαμαι ας πουμε μεσανυχτα,τσουπ και τι να δω το πωπουδακι της Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Σε πόσες θα μας το πεις, για να ξέρω δηλαδή Κεφτεδάκι να ξέρεις προκαλείς την τύχη σου Ωχ βοήθεια ...... Click για ανάπτυξη... μην τον φοβασαι ειμαστε κι εμεις εδω Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:53 Η Dreamer_SW: #700 27-01-22 19:53 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: χαχαχαχαχα εμενα ερχεται μετα την τουαλετα της παρακαλω και καθιζει πανω στο προσωπο μου,εκει που κοιμαμαι ας πουμε μεσανυχτα,τσουπ και τι να δω το πωπουδακι της Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιανουαρίου 2022 μην τον φοβασαι ειμαστε κι εμεις εδω Click για ανάπτυξη... Ποιος είδε τον θεό και δεν τον φοβήθηκε; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Μου την έκοψε ήδη το ομοίωμά μου πιο πάνω. Click για ανάπτυξη... Γάμησέ τον το μαλάκα μωρέ, εσυ εισαι καλύτερος.
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 15:47 Η EvanescenceQ: #689 27-01-22 15:47 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Let's see: Should I be jealous of him? No. Of his look? No. Of his style? No. Of his singing talent? No. Of his popularity? No. Of the fact that he's got a girlfriend. YES! So, am I jealous of him? No! Do I seem jealous to you? Probably. Click για ανάπτυξη... Ελα τιποτα δεν ειναι ο ερωτας η σχεση η συντροφικοτητα κι εσυ θα βρεις. Εσυ δεν θα βρεις που εξω κυκλοφορει η σαρα και η μαρα με σχεσεις? Τι να λεμε τωρα,μια χαρα ανθρωπος εισαι με εμφανιση και μυαλο και μια χαρα πιστευω τα καταφερνεις γενικα. Και μπραβο σου γενικα γιατι εισαι ωραιο τυπακι. Το μυστικο?Γνωριμιες. Οπου βρεις,απο γνωστες και αγνωστες διαδρομες,μεσω φιλων μεσω τυχαιων συναντησεων,οπου γης. Αλλα να βγεις. Και να μιλησεις. Και εκεινο που ειναι να ξετυλιχθει θα ξετυλιχθει γνωμη μου παντα. Οποτε μη μενεις αδρανης ενταξει οι καιροι δυσκολοι,απροσιτοι σχεδον ομως ποσοι και ποσες εκει εξω ψαχνουν μια συντροφια? Να εχεις τις κεραιες σου ανοιχτες και να ψαχνεις,να εισαι ανοιχτος σε γνωριμιες. Εννοειται εχοντας αφησει το παρελθον εκει που πρεπει. Εντελως φιλικα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 18:04 Ο Valder έγραψε: #690 27-01-22 18:04 Ήρθα. Σκίστε τα βρακάκια σας με ένταση! Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:32 Η Dreamer_SW: #691 27-01-22 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τόσο πολύ τρομακτικός είμαι που μόλις με είδατε την κάνατε; Ελα μπαναϊα μ. Εγω το κουκλάκι. Καληνύχτα σας. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα Είσαι απίστευτος ...... Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Καλημερες σε ολους ολες! Click για ανάπτυξη... Καλώς την .... Tο βράδυ θα φάω καφεδάκια, κέτσαπ, τηγανητές πατάτες, γραβιέρα και ψωμί, άχρηστη πληροφορία Btw EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:36 Η EvanescenceQ: #692 27-01-22 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Χαχαχαχα Είσαι απίστευτος ...... Καλώς την .... Tο βράδυ θα φάω καφεδάκια, κέτσαπ, τηγανητές πατάτες, γραβιέρα και ψωμί, άχρηστη πληροφορία Btw Click για ανάπτυξη... κεφτεδακια ουαου!!! τελειος ο συνδιασμος Εχει τυχει να φτιαξω κεφτεδακια και να εχω σαλτσα απο μακαρονια τη σκετη και να τα βουτηξω μεσα εκει,μακαρονια με σαλτσα και με κεφτεδες γιαμ γιαμ!!! Καλη ορεξη εγω θα φαω ενα τοστ για αποψε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:37 Ο Valder έγραψε: #693 27-01-22 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Χαχαχαχα Είσαι απίστευτος ...... Click για ανάπτυξη... Το γνωρίζω. Θα σας έλεγα ευχαριστώ πολύ αλλά είμαι πολύ ψωνάρα για κατι τετοια... (οκ σκάω, ευχαριστώ πολύ) Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Tο βράδυ θα φάω καφεδάκια, κέτσαπ, τηγανητές πατάτες, γραβιέρα και ψωμί, άχρηστη πληροφορία Btw Click για ανάπτυξη... Κοιτάξτε: Είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη πληροφορία ώστε να ενταθεί η προσαρμογή μας σε μια νεα κανονικότητα με ταχείς ρυθμούς. Αισθανόμαστε αγαλλίαση με την ενημέρωση αυτή. Αλλά να ξερετε εμεις τα καφεδάκια δεν τα τρωμε. Όλοι ανωμαλοι δω χαμω ρε φιλε... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:40 Η EvanescenceQ: #694 27-01-22 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το γνωρίζω. Θα σας έλεγα ευχαριστώ πολύ αλλά είμαι πολύ ψωνάρα για κατι τετοια... (οκ σκάω, ευχαριστώ πολύ) Κοιτάξτε: Είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη πληροφορία ώστε να ενταθεί η προσαρμογή μας σε μια νεα κανονικότητα με ταχείς ρυθμούς. Αισθανόμαστε αγαλλίαση με την ενημέρωση αυτή. Αλλά να ξερετε εμεις τα καφεδάκια δεν τα τρωμε. Όλοι ανωμαλοι δω χαμω ρε φιλε... Click για ανάπτυξη... του γατουλη σου τα καφεδακια ομως? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:41 Ο Valder έγραψε: #695 27-01-22 19:41 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: του γατουλη σου τα καφεδακια ομως? Click για ανάπτυξη... ΤΟΥ ΓΑΤΟΥΛΗ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ! Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:43 Η Dreamer_SW: #696 27-01-22 19:43 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: κεφτεδακια ουαου!!! τελειος ο συνδιασμος Εχει τυχει να φτιαξω κεφτεδακια και να εχω σαλτσα απο μακαρονια τη σκετη και να βουτηξω μεσα εκει,μακαρονια με σαλτσα και με κεφτεδες γιαμ γιαμ!!! Καλη ορεξη εγω θα φαω ενα τοστ για αποψε. Click για ανάπτυξη... Μου αρέσουν πολύ τα κεφτεδάκια και τρελαίνομαι να ζυμώνω. Το μυστικό για να γίνουν νόστιμοι οι κεφτέδες ή νόστιμα τα μπιφτέκια είναι το καλό ζύμωμα. Αχ ναι είναι πάρα πολύ ωραίος ο συνδυασμός τους με μακαρόνια, αλλά με πατάτες τηγανητές ή τηγανητό αυγό δεν παίζονται. Σε ευχαριστώ γλυκύλα. Θα πω το κλασσικό κανένας δεν χόρτασε με ένα τοστ Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το γνωρίζω. Θα σας έλεγα ευχαριστώ πολύ αλλά είμαι πολύ ψωνάρα για κατι τετοια... (οκ σκάω, ευχαριστώ πολύ) Κοιτάξτε: Είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη πληροφορία ώστε να ενταθεί η προσαρμογή μας σε μια νεα κανονικότητα με ταχείς ρυθμούς. Αισθανόμαστε αγαλλίαση με την ενημέρωση αυτή. Αλλά να ξερετε εμεις τα καφεδάκια δεν τα τρωμε. Όλοι ανωμαλοι δω χαμω ρε φιλε... Click για ανάπτυξη... Μάλιστα κύριε Valder ..... θα σας προτιμήσουμε. ΧΑΧΑΧ δεν τρώτε; Λιθοβολισμός τώρα εγώ δεν τρώω μερέντα (σε αυτό ναι πες με ανώμαλη ) (πού να βρω λαγούμι να κρυφτώ :p ; ) Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:46 Ο Valder έγραψε: #697 27-01-22 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: ΧΑΧΑΧ δεν τρώτε; Λιθοβολισμός τώρα Click για ανάπτυξη... Θα σας το πω κόσμια. Καταναλίσκω τόσα κεφτεδάκια μηνιαίως που είμαι ήδη ολόκληρος σαν ένα κεφτεδάκι. Εγκυμονούσος μηνων 9. Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: εγώ δεν τρώω μερέντα (σε αυτό ναι πες με ανώμαλη ) (πού να βρω λαγούμι να κρυφτώ :p ; ) Click για ανάπτυξη... ΓΕΜΙΖΩ! Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:50 Η Dreamer_SW: #698 27-01-22 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θα σας το πω κόσμια. Καταναλίσκω τόσα κεφτεδάκια μηνιαίως που είμαι ήδη ολόκληρος σαν ένα κεφτεδάκι. Εγκυμονούσος μηνων 9. ΓΕΜΙΖΩ! Click για ανάπτυξη... Σε πόσες θα μας το πεις, για να ξέρω δηλαδή Κεφτεδάκι να ξέρεις προκαλείς την τύχη σου Ωχ βοήθεια ...... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:51 Η EvanescenceQ: #699 27-01-22 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ΤΟΥ ΓΑΤΟΥΛΗ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα εμενα ερχεται μετα την τουαλετα της παρακαλω και καθιζει πανω στο προσωπο μου,εκει που κοιμαμαι ας πουμε μεσανυχτα,τσουπ και τι να δω το πωπουδακι της Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Σε πόσες θα μας το πεις, για να ξέρω δηλαδή Κεφτεδάκι να ξέρεις προκαλείς την τύχη σου Ωχ βοήθεια ...... Click για ανάπτυξη... μην τον φοβασαι ειμαστε κι εμεις εδω Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:53 Η Dreamer_SW: #700 27-01-22 19:53 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: χαχαχαχαχα εμενα ερχεται μετα την τουαλετα της παρακαλω και καθιζει πανω στο προσωπο μου,εκει που κοιμαμαι ας πουμε μεσανυχτα,τσουπ και τι να δω το πωπουδακι της Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιανουαρίου 2022 μην τον φοβασαι ειμαστε κι εμεις εδω Click για ανάπτυξη... Ποιος είδε τον θεό και δεν τον φοβήθηκε; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Let's see: Should I be jealous of him? No. Of his look? No. Of his style? No. Of his singing talent? No. Of his popularity? No. Of the fact that he's got a girlfriend. YES! So, am I jealous of him? No! Do I seem jealous to you? Probably. Click για ανάπτυξη... Ελα τιποτα δεν ειναι ο ερωτας η σχεση η συντροφικοτητα κι εσυ θα βρεις. Εσυ δεν θα βρεις που εξω κυκλοφορει η σαρα και η μαρα με σχεσεις? Τι να λεμε τωρα,μια χαρα ανθρωπος εισαι με εμφανιση και μυαλο και μια χαρα πιστευω τα καταφερνεις γενικα. Και μπραβο σου γενικα γιατι εισαι ωραιο τυπακι. Το μυστικο?Γνωριμιες. Οπου βρεις,απο γνωστες και αγνωστες διαδρομες,μεσω φιλων μεσω τυχαιων συναντησεων,οπου γης. Αλλα να βγεις. Και να μιλησεις. Και εκεινο που ειναι να ξετυλιχθει θα ξετυλιχθει γνωμη μου παντα. Οποτε μη μενεις αδρανης ενταξει οι καιροι δυσκολοι,απροσιτοι σχεδον ομως ποσοι και ποσες εκει εξω ψαχνουν μια συντροφια? Να εχεις τις κεραιες σου ανοιχτες και να ψαχνεις,να εισαι ανοιχτος σε γνωριμιες. Εννοειται εχοντας αφησει το παρελθον εκει που πρεπει. Εντελως φιλικα
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 18:04 Ο Valder έγραψε: #690 27-01-22 18:04 Ήρθα. Σκίστε τα βρακάκια σας με ένταση! Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:32 Η Dreamer_SW: #691 27-01-22 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τόσο πολύ τρομακτικός είμαι που μόλις με είδατε την κάνατε; Ελα μπαναϊα μ. Εγω το κουκλάκι. Καληνύχτα σας. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα Είσαι απίστευτος ...... Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Καλημερες σε ολους ολες! Click για ανάπτυξη... Καλώς την .... Tο βράδυ θα φάω καφεδάκια, κέτσαπ, τηγανητές πατάτες, γραβιέρα και ψωμί, άχρηστη πληροφορία Btw EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:36 Η EvanescenceQ: #692 27-01-22 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Χαχαχαχα Είσαι απίστευτος ...... Καλώς την .... Tο βράδυ θα φάω καφεδάκια, κέτσαπ, τηγανητές πατάτες, γραβιέρα και ψωμί, άχρηστη πληροφορία Btw Click για ανάπτυξη... κεφτεδακια ουαου!!! τελειος ο συνδιασμος Εχει τυχει να φτιαξω κεφτεδακια και να εχω σαλτσα απο μακαρονια τη σκετη και να τα βουτηξω μεσα εκει,μακαρονια με σαλτσα και με κεφτεδες γιαμ γιαμ!!! Καλη ορεξη εγω θα φαω ενα τοστ για αποψε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:37 Ο Valder έγραψε: #693 27-01-22 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Χαχαχαχα Είσαι απίστευτος ...... Click για ανάπτυξη... Το γνωρίζω. Θα σας έλεγα ευχαριστώ πολύ αλλά είμαι πολύ ψωνάρα για κατι τετοια... (οκ σκάω, ευχαριστώ πολύ) Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Tο βράδυ θα φάω καφεδάκια, κέτσαπ, τηγανητές πατάτες, γραβιέρα και ψωμί, άχρηστη πληροφορία Btw Click για ανάπτυξη... Κοιτάξτε: Είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη πληροφορία ώστε να ενταθεί η προσαρμογή μας σε μια νεα κανονικότητα με ταχείς ρυθμούς. Αισθανόμαστε αγαλλίαση με την ενημέρωση αυτή. Αλλά να ξερετε εμεις τα καφεδάκια δεν τα τρωμε. Όλοι ανωμαλοι δω χαμω ρε φιλε... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:40 Η EvanescenceQ: #694 27-01-22 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το γνωρίζω. Θα σας έλεγα ευχαριστώ πολύ αλλά είμαι πολύ ψωνάρα για κατι τετοια... (οκ σκάω, ευχαριστώ πολύ) Κοιτάξτε: Είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη πληροφορία ώστε να ενταθεί η προσαρμογή μας σε μια νεα κανονικότητα με ταχείς ρυθμούς. Αισθανόμαστε αγαλλίαση με την ενημέρωση αυτή. Αλλά να ξερετε εμεις τα καφεδάκια δεν τα τρωμε. Όλοι ανωμαλοι δω χαμω ρε φιλε... Click για ανάπτυξη... του γατουλη σου τα καφεδακια ομως? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:41 Ο Valder έγραψε: #695 27-01-22 19:41 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: του γατουλη σου τα καφεδακια ομως? Click για ανάπτυξη... ΤΟΥ ΓΑΤΟΥΛΗ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ! Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:43 Η Dreamer_SW: #696 27-01-22 19:43 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: κεφτεδακια ουαου!!! τελειος ο συνδιασμος Εχει τυχει να φτιαξω κεφτεδακια και να εχω σαλτσα απο μακαρονια τη σκετη και να βουτηξω μεσα εκει,μακαρονια με σαλτσα και με κεφτεδες γιαμ γιαμ!!! Καλη ορεξη εγω θα φαω ενα τοστ για αποψε. Click για ανάπτυξη... Μου αρέσουν πολύ τα κεφτεδάκια και τρελαίνομαι να ζυμώνω. Το μυστικό για να γίνουν νόστιμοι οι κεφτέδες ή νόστιμα τα μπιφτέκια είναι το καλό ζύμωμα. Αχ ναι είναι πάρα πολύ ωραίος ο συνδυασμός τους με μακαρόνια, αλλά με πατάτες τηγανητές ή τηγανητό αυγό δεν παίζονται. Σε ευχαριστώ γλυκύλα. Θα πω το κλασσικό κανένας δεν χόρτασε με ένα τοστ Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το γνωρίζω. Θα σας έλεγα ευχαριστώ πολύ αλλά είμαι πολύ ψωνάρα για κατι τετοια... (οκ σκάω, ευχαριστώ πολύ) Κοιτάξτε: Είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη πληροφορία ώστε να ενταθεί η προσαρμογή μας σε μια νεα κανονικότητα με ταχείς ρυθμούς. Αισθανόμαστε αγαλλίαση με την ενημέρωση αυτή. Αλλά να ξερετε εμεις τα καφεδάκια δεν τα τρωμε. Όλοι ανωμαλοι δω χαμω ρε φιλε... Click για ανάπτυξη... Μάλιστα κύριε Valder ..... θα σας προτιμήσουμε. ΧΑΧΑΧ δεν τρώτε; Λιθοβολισμός τώρα εγώ δεν τρώω μερέντα (σε αυτό ναι πες με ανώμαλη ) (πού να βρω λαγούμι να κρυφτώ :p ; ) Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:46 Ο Valder έγραψε: #697 27-01-22 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: ΧΑΧΑΧ δεν τρώτε; Λιθοβολισμός τώρα Click για ανάπτυξη... Θα σας το πω κόσμια. Καταναλίσκω τόσα κεφτεδάκια μηνιαίως που είμαι ήδη ολόκληρος σαν ένα κεφτεδάκι. Εγκυμονούσος μηνων 9. Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: εγώ δεν τρώω μερέντα (σε αυτό ναι πες με ανώμαλη ) (πού να βρω λαγούμι να κρυφτώ :p ; ) Click για ανάπτυξη... ΓΕΜΙΖΩ! Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:50 Η Dreamer_SW: #698 27-01-22 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θα σας το πω κόσμια. Καταναλίσκω τόσα κεφτεδάκια μηνιαίως που είμαι ήδη ολόκληρος σαν ένα κεφτεδάκι. Εγκυμονούσος μηνων 9. ΓΕΜΙΖΩ! Click για ανάπτυξη... Σε πόσες θα μας το πεις, για να ξέρω δηλαδή Κεφτεδάκι να ξέρεις προκαλείς την τύχη σου Ωχ βοήθεια ...... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:51 Η EvanescenceQ: #699 27-01-22 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ΤΟΥ ΓΑΤΟΥΛΗ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα εμενα ερχεται μετα την τουαλετα της παρακαλω και καθιζει πανω στο προσωπο μου,εκει που κοιμαμαι ας πουμε μεσανυχτα,τσουπ και τι να δω το πωπουδακι της Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Σε πόσες θα μας το πεις, για να ξέρω δηλαδή Κεφτεδάκι να ξέρεις προκαλείς την τύχη σου Ωχ βοήθεια ...... Click για ανάπτυξη... μην τον φοβασαι ειμαστε κι εμεις εδω Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:53 Η Dreamer_SW: #700 27-01-22 19:53 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: χαχαχαχαχα εμενα ερχεται μετα την τουαλετα της παρακαλω και καθιζει πανω στο προσωπο μου,εκει που κοιμαμαι ας πουμε μεσανυχτα,τσουπ και τι να δω το πωπουδακι της Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιανουαρίου 2022 μην τον φοβασαι ειμαστε κι εμεις εδω Click για ανάπτυξη... Ποιος είδε τον θεό και δεν τον φοβήθηκε; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:32 Η Dreamer_SW: #691 27-01-22 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τόσο πολύ τρομακτικός είμαι που μόλις με είδατε την κάνατε; Ελα μπαναϊα μ. Εγω το κουκλάκι. Καληνύχτα σας. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα Είσαι απίστευτος ...... Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Καλημερες σε ολους ολες! Click για ανάπτυξη... Καλώς την .... Tο βράδυ θα φάω καφεδάκια, κέτσαπ, τηγανητές πατάτες, γραβιέρα και ψωμί, άχρηστη πληροφορία Btw EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:36 Η EvanescenceQ: #692 27-01-22 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Χαχαχαχα Είσαι απίστευτος ...... Καλώς την .... Tο βράδυ θα φάω καφεδάκια, κέτσαπ, τηγανητές πατάτες, γραβιέρα και ψωμί, άχρηστη πληροφορία Btw Click για ανάπτυξη... κεφτεδακια ουαου!!! τελειος ο συνδιασμος Εχει τυχει να φτιαξω κεφτεδακια και να εχω σαλτσα απο μακαρονια τη σκετη και να τα βουτηξω μεσα εκει,μακαρονια με σαλτσα και με κεφτεδες γιαμ γιαμ!!! Καλη ορεξη εγω θα φαω ενα τοστ για αποψε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:37 Ο Valder έγραψε: #693 27-01-22 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Χαχαχαχα Είσαι απίστευτος ...... Click για ανάπτυξη... Το γνωρίζω. Θα σας έλεγα ευχαριστώ πολύ αλλά είμαι πολύ ψωνάρα για κατι τετοια... (οκ σκάω, ευχαριστώ πολύ) Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Tο βράδυ θα φάω καφεδάκια, κέτσαπ, τηγανητές πατάτες, γραβιέρα και ψωμί, άχρηστη πληροφορία Btw Click για ανάπτυξη... Κοιτάξτε: Είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη πληροφορία ώστε να ενταθεί η προσαρμογή μας σε μια νεα κανονικότητα με ταχείς ρυθμούς. Αισθανόμαστε αγαλλίαση με την ενημέρωση αυτή. Αλλά να ξερετε εμεις τα καφεδάκια δεν τα τρωμε. Όλοι ανωμαλοι δω χαμω ρε φιλε... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:40 Η EvanescenceQ: #694 27-01-22 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το γνωρίζω. Θα σας έλεγα ευχαριστώ πολύ αλλά είμαι πολύ ψωνάρα για κατι τετοια... (οκ σκάω, ευχαριστώ πολύ) Κοιτάξτε: Είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη πληροφορία ώστε να ενταθεί η προσαρμογή μας σε μια νεα κανονικότητα με ταχείς ρυθμούς. Αισθανόμαστε αγαλλίαση με την ενημέρωση αυτή. Αλλά να ξερετε εμεις τα καφεδάκια δεν τα τρωμε. Όλοι ανωμαλοι δω χαμω ρε φιλε... Click για ανάπτυξη... του γατουλη σου τα καφεδακια ομως? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:41 Ο Valder έγραψε: #695 27-01-22 19:41 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: του γατουλη σου τα καφεδακια ομως? Click για ανάπτυξη... ΤΟΥ ΓΑΤΟΥΛΗ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ! Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:43 Η Dreamer_SW: #696 27-01-22 19:43 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: κεφτεδακια ουαου!!! τελειος ο συνδιασμος Εχει τυχει να φτιαξω κεφτεδακια και να εχω σαλτσα απο μακαρονια τη σκετη και να βουτηξω μεσα εκει,μακαρονια με σαλτσα και με κεφτεδες γιαμ γιαμ!!! Καλη ορεξη εγω θα φαω ενα τοστ για αποψε. Click για ανάπτυξη... Μου αρέσουν πολύ τα κεφτεδάκια και τρελαίνομαι να ζυμώνω. Το μυστικό για να γίνουν νόστιμοι οι κεφτέδες ή νόστιμα τα μπιφτέκια είναι το καλό ζύμωμα. Αχ ναι είναι πάρα πολύ ωραίος ο συνδυασμός τους με μακαρόνια, αλλά με πατάτες τηγανητές ή τηγανητό αυγό δεν παίζονται. Σε ευχαριστώ γλυκύλα. Θα πω το κλασσικό κανένας δεν χόρτασε με ένα τοστ Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το γνωρίζω. Θα σας έλεγα ευχαριστώ πολύ αλλά είμαι πολύ ψωνάρα για κατι τετοια... (οκ σκάω, ευχαριστώ πολύ) Κοιτάξτε: Είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη πληροφορία ώστε να ενταθεί η προσαρμογή μας σε μια νεα κανονικότητα με ταχείς ρυθμούς. Αισθανόμαστε αγαλλίαση με την ενημέρωση αυτή. Αλλά να ξερετε εμεις τα καφεδάκια δεν τα τρωμε. Όλοι ανωμαλοι δω χαμω ρε φιλε... Click για ανάπτυξη... Μάλιστα κύριε Valder ..... θα σας προτιμήσουμε. ΧΑΧΑΧ δεν τρώτε; Λιθοβολισμός τώρα εγώ δεν τρώω μερέντα (σε αυτό ναι πες με ανώμαλη ) (πού να βρω λαγούμι να κρυφτώ :p ; ) Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:46 Ο Valder έγραψε: #697 27-01-22 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: ΧΑΧΑΧ δεν τρώτε; Λιθοβολισμός τώρα Click για ανάπτυξη... Θα σας το πω κόσμια. Καταναλίσκω τόσα κεφτεδάκια μηνιαίως που είμαι ήδη ολόκληρος σαν ένα κεφτεδάκι. Εγκυμονούσος μηνων 9. Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: εγώ δεν τρώω μερέντα (σε αυτό ναι πες με ανώμαλη ) (πού να βρω λαγούμι να κρυφτώ :p ; ) Click για ανάπτυξη... ΓΕΜΙΖΩ! Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:50 Η Dreamer_SW: #698 27-01-22 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θα σας το πω κόσμια. Καταναλίσκω τόσα κεφτεδάκια μηνιαίως που είμαι ήδη ολόκληρος σαν ένα κεφτεδάκι. Εγκυμονούσος μηνων 9. ΓΕΜΙΖΩ! Click για ανάπτυξη... Σε πόσες θα μας το πεις, για να ξέρω δηλαδή Κεφτεδάκι να ξέρεις προκαλείς την τύχη σου Ωχ βοήθεια ...... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:51 Η EvanescenceQ: #699 27-01-22 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ΤΟΥ ΓΑΤΟΥΛΗ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα εμενα ερχεται μετα την τουαλετα της παρακαλω και καθιζει πανω στο προσωπο μου,εκει που κοιμαμαι ας πουμε μεσανυχτα,τσουπ και τι να δω το πωπουδακι της Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Σε πόσες θα μας το πεις, για να ξέρω δηλαδή Κεφτεδάκι να ξέρεις προκαλείς την τύχη σου Ωχ βοήθεια ...... Click για ανάπτυξη... μην τον φοβασαι ειμαστε κι εμεις εδω Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:53 Η Dreamer_SW: #700 27-01-22 19:53 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: χαχαχαχαχα εμενα ερχεται μετα την τουαλετα της παρακαλω και καθιζει πανω στο προσωπο μου,εκει που κοιμαμαι ας πουμε μεσανυχτα,τσουπ και τι να δω το πωπουδακι της Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιανουαρίου 2022 μην τον φοβασαι ειμαστε κι εμεις εδω Click για ανάπτυξη... Ποιος είδε τον θεό και δεν τον φοβήθηκε; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τόσο πολύ τρομακτικός είμαι που μόλις με είδατε την κάνατε; Ελα μπαναϊα μ. Εγω το κουκλάκι. Καληνύχτα σας. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα Είσαι απίστευτος ...... Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Καλημερες σε ολους ολες! Click για ανάπτυξη... Καλώς την .... Tο βράδυ θα φάω καφεδάκια, κέτσαπ, τηγανητές πατάτες, γραβιέρα και ψωμί, άχρηστη πληροφορία Btw
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:36 Η EvanescenceQ: #692 27-01-22 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Χαχαχαχα Είσαι απίστευτος ...... Καλώς την .... Tο βράδυ θα φάω καφεδάκια, κέτσαπ, τηγανητές πατάτες, γραβιέρα και ψωμί, άχρηστη πληροφορία Btw Click για ανάπτυξη... κεφτεδακια ουαου!!! τελειος ο συνδιασμος Εχει τυχει να φτιαξω κεφτεδακια και να εχω σαλτσα απο μακαρονια τη σκετη και να τα βουτηξω μεσα εκει,μακαρονια με σαλτσα και με κεφτεδες γιαμ γιαμ!!! Καλη ορεξη εγω θα φαω ενα τοστ για αποψε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:37 Ο Valder έγραψε: #693 27-01-22 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Χαχαχαχα Είσαι απίστευτος ...... Click για ανάπτυξη... Το γνωρίζω. Θα σας έλεγα ευχαριστώ πολύ αλλά είμαι πολύ ψωνάρα για κατι τετοια... (οκ σκάω, ευχαριστώ πολύ) Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Tο βράδυ θα φάω καφεδάκια, κέτσαπ, τηγανητές πατάτες, γραβιέρα και ψωμί, άχρηστη πληροφορία Btw Click για ανάπτυξη... Κοιτάξτε: Είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη πληροφορία ώστε να ενταθεί η προσαρμογή μας σε μια νεα κανονικότητα με ταχείς ρυθμούς. Αισθανόμαστε αγαλλίαση με την ενημέρωση αυτή. Αλλά να ξερετε εμεις τα καφεδάκια δεν τα τρωμε. Όλοι ανωμαλοι δω χαμω ρε φιλε... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:40 Η EvanescenceQ: #694 27-01-22 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το γνωρίζω. Θα σας έλεγα ευχαριστώ πολύ αλλά είμαι πολύ ψωνάρα για κατι τετοια... (οκ σκάω, ευχαριστώ πολύ) Κοιτάξτε: Είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη πληροφορία ώστε να ενταθεί η προσαρμογή μας σε μια νεα κανονικότητα με ταχείς ρυθμούς. Αισθανόμαστε αγαλλίαση με την ενημέρωση αυτή. Αλλά να ξερετε εμεις τα καφεδάκια δεν τα τρωμε. Όλοι ανωμαλοι δω χαμω ρε φιλε... Click για ανάπτυξη... του γατουλη σου τα καφεδακια ομως? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:41 Ο Valder έγραψε: #695 27-01-22 19:41 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: του γατουλη σου τα καφεδακια ομως? Click για ανάπτυξη... ΤΟΥ ΓΑΤΟΥΛΗ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ! Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:43 Η Dreamer_SW: #696 27-01-22 19:43 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: κεφτεδακια ουαου!!! τελειος ο συνδιασμος Εχει τυχει να φτιαξω κεφτεδακια και να εχω σαλτσα απο μακαρονια τη σκετη και να βουτηξω μεσα εκει,μακαρονια με σαλτσα και με κεφτεδες γιαμ γιαμ!!! Καλη ορεξη εγω θα φαω ενα τοστ για αποψε. Click για ανάπτυξη... Μου αρέσουν πολύ τα κεφτεδάκια και τρελαίνομαι να ζυμώνω. Το μυστικό για να γίνουν νόστιμοι οι κεφτέδες ή νόστιμα τα μπιφτέκια είναι το καλό ζύμωμα. Αχ ναι είναι πάρα πολύ ωραίος ο συνδυασμός τους με μακαρόνια, αλλά με πατάτες τηγανητές ή τηγανητό αυγό δεν παίζονται. Σε ευχαριστώ γλυκύλα. Θα πω το κλασσικό κανένας δεν χόρτασε με ένα τοστ Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το γνωρίζω. Θα σας έλεγα ευχαριστώ πολύ αλλά είμαι πολύ ψωνάρα για κατι τετοια... (οκ σκάω, ευχαριστώ πολύ) Κοιτάξτε: Είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη πληροφορία ώστε να ενταθεί η προσαρμογή μας σε μια νεα κανονικότητα με ταχείς ρυθμούς. Αισθανόμαστε αγαλλίαση με την ενημέρωση αυτή. Αλλά να ξερετε εμεις τα καφεδάκια δεν τα τρωμε. Όλοι ανωμαλοι δω χαμω ρε φιλε... Click για ανάπτυξη... Μάλιστα κύριε Valder ..... θα σας προτιμήσουμε. ΧΑΧΑΧ δεν τρώτε; Λιθοβολισμός τώρα εγώ δεν τρώω μερέντα (σε αυτό ναι πες με ανώμαλη ) (πού να βρω λαγούμι να κρυφτώ :p ; ) Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:46 Ο Valder έγραψε: #697 27-01-22 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: ΧΑΧΑΧ δεν τρώτε; Λιθοβολισμός τώρα Click για ανάπτυξη... Θα σας το πω κόσμια. Καταναλίσκω τόσα κεφτεδάκια μηνιαίως που είμαι ήδη ολόκληρος σαν ένα κεφτεδάκι. Εγκυμονούσος μηνων 9. Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: εγώ δεν τρώω μερέντα (σε αυτό ναι πες με ανώμαλη ) (πού να βρω λαγούμι να κρυφτώ :p ; ) Click για ανάπτυξη... ΓΕΜΙΖΩ! Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:50 Η Dreamer_SW: #698 27-01-22 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θα σας το πω κόσμια. Καταναλίσκω τόσα κεφτεδάκια μηνιαίως που είμαι ήδη ολόκληρος σαν ένα κεφτεδάκι. Εγκυμονούσος μηνων 9. ΓΕΜΙΖΩ! Click για ανάπτυξη... Σε πόσες θα μας το πεις, για να ξέρω δηλαδή Κεφτεδάκι να ξέρεις προκαλείς την τύχη σου Ωχ βοήθεια ...... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:51 Η EvanescenceQ: #699 27-01-22 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ΤΟΥ ΓΑΤΟΥΛΗ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα εμενα ερχεται μετα την τουαλετα της παρακαλω και καθιζει πανω στο προσωπο μου,εκει που κοιμαμαι ας πουμε μεσανυχτα,τσουπ και τι να δω το πωπουδακι της Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Σε πόσες θα μας το πεις, για να ξέρω δηλαδή Κεφτεδάκι να ξέρεις προκαλείς την τύχη σου Ωχ βοήθεια ...... Click για ανάπτυξη... μην τον φοβασαι ειμαστε κι εμεις εδω Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:53 Η Dreamer_SW: #700 27-01-22 19:53 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: χαχαχαχαχα εμενα ερχεται μετα την τουαλετα της παρακαλω και καθιζει πανω στο προσωπο μου,εκει που κοιμαμαι ας πουμε μεσανυχτα,τσουπ και τι να δω το πωπουδακι της Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιανουαρίου 2022 μην τον φοβασαι ειμαστε κι εμεις εδω Click για ανάπτυξη... Ποιος είδε τον θεό και δεν τον φοβήθηκε; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Χαχαχαχα Είσαι απίστευτος ...... Καλώς την .... Tο βράδυ θα φάω καφεδάκια, κέτσαπ, τηγανητές πατάτες, γραβιέρα και ψωμί, άχρηστη πληροφορία Btw Click για ανάπτυξη... κεφτεδακια ουαου!!! τελειος ο συνδιασμος Εχει τυχει να φτιαξω κεφτεδακια και να εχω σαλτσα απο μακαρονια τη σκετη και να τα βουτηξω μεσα εκει,μακαρονια με σαλτσα και με κεφτεδες γιαμ γιαμ!!! Καλη ορεξη εγω θα φαω ενα τοστ για αποψε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:37 Ο Valder έγραψε: #693 27-01-22 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Χαχαχαχα Είσαι απίστευτος ...... Click για ανάπτυξη... Το γνωρίζω. Θα σας έλεγα ευχαριστώ πολύ αλλά είμαι πολύ ψωνάρα για κατι τετοια... (οκ σκάω, ευχαριστώ πολύ) Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Tο βράδυ θα φάω καφεδάκια, κέτσαπ, τηγανητές πατάτες, γραβιέρα και ψωμί, άχρηστη πληροφορία Btw Click για ανάπτυξη... Κοιτάξτε: Είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη πληροφορία ώστε να ενταθεί η προσαρμογή μας σε μια νεα κανονικότητα με ταχείς ρυθμούς. Αισθανόμαστε αγαλλίαση με την ενημέρωση αυτή. Αλλά να ξερετε εμεις τα καφεδάκια δεν τα τρωμε. Όλοι ανωμαλοι δω χαμω ρε φιλε... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:40 Η EvanescenceQ: #694 27-01-22 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το γνωρίζω. Θα σας έλεγα ευχαριστώ πολύ αλλά είμαι πολύ ψωνάρα για κατι τετοια... (οκ σκάω, ευχαριστώ πολύ) Κοιτάξτε: Είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη πληροφορία ώστε να ενταθεί η προσαρμογή μας σε μια νεα κανονικότητα με ταχείς ρυθμούς. Αισθανόμαστε αγαλλίαση με την ενημέρωση αυτή. Αλλά να ξερετε εμεις τα καφεδάκια δεν τα τρωμε. Όλοι ανωμαλοι δω χαμω ρε φιλε... Click για ανάπτυξη... του γατουλη σου τα καφεδακια ομως? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:41 Ο Valder έγραψε: #695 27-01-22 19:41 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: του γατουλη σου τα καφεδακια ομως? Click για ανάπτυξη... ΤΟΥ ΓΑΤΟΥΛΗ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ! Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:43 Η Dreamer_SW: #696 27-01-22 19:43 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: κεφτεδακια ουαου!!! τελειος ο συνδιασμος Εχει τυχει να φτιαξω κεφτεδακια και να εχω σαλτσα απο μακαρονια τη σκετη και να βουτηξω μεσα εκει,μακαρονια με σαλτσα και με κεφτεδες γιαμ γιαμ!!! Καλη ορεξη εγω θα φαω ενα τοστ για αποψε. Click για ανάπτυξη... Μου αρέσουν πολύ τα κεφτεδάκια και τρελαίνομαι να ζυμώνω. Το μυστικό για να γίνουν νόστιμοι οι κεφτέδες ή νόστιμα τα μπιφτέκια είναι το καλό ζύμωμα. Αχ ναι είναι πάρα πολύ ωραίος ο συνδυασμός τους με μακαρόνια, αλλά με πατάτες τηγανητές ή τηγανητό αυγό δεν παίζονται. Σε ευχαριστώ γλυκύλα. Θα πω το κλασσικό κανένας δεν χόρτασε με ένα τοστ Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το γνωρίζω. Θα σας έλεγα ευχαριστώ πολύ αλλά είμαι πολύ ψωνάρα για κατι τετοια... (οκ σκάω, ευχαριστώ πολύ) Κοιτάξτε: Είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη πληροφορία ώστε να ενταθεί η προσαρμογή μας σε μια νεα κανονικότητα με ταχείς ρυθμούς. Αισθανόμαστε αγαλλίαση με την ενημέρωση αυτή. Αλλά να ξερετε εμεις τα καφεδάκια δεν τα τρωμε. Όλοι ανωμαλοι δω χαμω ρε φιλε... Click για ανάπτυξη... Μάλιστα κύριε Valder ..... θα σας προτιμήσουμε. ΧΑΧΑΧ δεν τρώτε; Λιθοβολισμός τώρα εγώ δεν τρώω μερέντα (σε αυτό ναι πες με ανώμαλη ) (πού να βρω λαγούμι να κρυφτώ :p ; ) Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:46 Ο Valder έγραψε: #697 27-01-22 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: ΧΑΧΑΧ δεν τρώτε; Λιθοβολισμός τώρα Click για ανάπτυξη... Θα σας το πω κόσμια. Καταναλίσκω τόσα κεφτεδάκια μηνιαίως που είμαι ήδη ολόκληρος σαν ένα κεφτεδάκι. Εγκυμονούσος μηνων 9. Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: εγώ δεν τρώω μερέντα (σε αυτό ναι πες με ανώμαλη ) (πού να βρω λαγούμι να κρυφτώ :p ; ) Click για ανάπτυξη... ΓΕΜΙΖΩ! Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:50 Η Dreamer_SW: #698 27-01-22 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θα σας το πω κόσμια. Καταναλίσκω τόσα κεφτεδάκια μηνιαίως που είμαι ήδη ολόκληρος σαν ένα κεφτεδάκι. Εγκυμονούσος μηνων 9. ΓΕΜΙΖΩ! Click για ανάπτυξη... Σε πόσες θα μας το πεις, για να ξέρω δηλαδή Κεφτεδάκι να ξέρεις προκαλείς την τύχη σου Ωχ βοήθεια ...... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:51 Η EvanescenceQ: #699 27-01-22 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ΤΟΥ ΓΑΤΟΥΛΗ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα εμενα ερχεται μετα την τουαλετα της παρακαλω και καθιζει πανω στο προσωπο μου,εκει που κοιμαμαι ας πουμε μεσανυχτα,τσουπ και τι να δω το πωπουδακι της Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Σε πόσες θα μας το πεις, για να ξέρω δηλαδή Κεφτεδάκι να ξέρεις προκαλείς την τύχη σου Ωχ βοήθεια ...... Click για ανάπτυξη... μην τον φοβασαι ειμαστε κι εμεις εδω Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:53 Η Dreamer_SW: #700 27-01-22 19:53 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: χαχαχαχαχα εμενα ερχεται μετα την τουαλετα της παρακαλω και καθιζει πανω στο προσωπο μου,εκει που κοιμαμαι ας πουμε μεσανυχτα,τσουπ και τι να δω το πωπουδακι της Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιανουαρίου 2022 μην τον φοβασαι ειμαστε κι εμεις εδω Click για ανάπτυξη... Ποιος είδε τον θεό και δεν τον φοβήθηκε; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Χαχαχαχα Είσαι απίστευτος ...... Click για ανάπτυξη... Το γνωρίζω. Θα σας έλεγα ευχαριστώ πολύ αλλά είμαι πολύ ψωνάρα για κατι τετοια... (οκ σκάω, ευχαριστώ πολύ) Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Tο βράδυ θα φάω καφεδάκια, κέτσαπ, τηγανητές πατάτες, γραβιέρα και ψωμί, άχρηστη πληροφορία Btw Click για ανάπτυξη... Κοιτάξτε: Είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη πληροφορία ώστε να ενταθεί η προσαρμογή μας σε μια νεα κανονικότητα με ταχείς ρυθμούς. Αισθανόμαστε αγαλλίαση με την ενημέρωση αυτή. Αλλά να ξερετε εμεις τα καφεδάκια δεν τα τρωμε. Όλοι ανωμαλοι δω χαμω ρε φιλε...
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:40 Η EvanescenceQ: #694 27-01-22 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το γνωρίζω. Θα σας έλεγα ευχαριστώ πολύ αλλά είμαι πολύ ψωνάρα για κατι τετοια... (οκ σκάω, ευχαριστώ πολύ) Κοιτάξτε: Είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη πληροφορία ώστε να ενταθεί η προσαρμογή μας σε μια νεα κανονικότητα με ταχείς ρυθμούς. Αισθανόμαστε αγαλλίαση με την ενημέρωση αυτή. Αλλά να ξερετε εμεις τα καφεδάκια δεν τα τρωμε. Όλοι ανωμαλοι δω χαμω ρε φιλε... Click για ανάπτυξη... του γατουλη σου τα καφεδακια ομως? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:41 Ο Valder έγραψε: #695 27-01-22 19:41 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: του γατουλη σου τα καφεδακια ομως? Click για ανάπτυξη... ΤΟΥ ΓΑΤΟΥΛΗ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ! Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:43 Η Dreamer_SW: #696 27-01-22 19:43 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: κεφτεδακια ουαου!!! τελειος ο συνδιασμος Εχει τυχει να φτιαξω κεφτεδακια και να εχω σαλτσα απο μακαρονια τη σκετη και να βουτηξω μεσα εκει,μακαρονια με σαλτσα και με κεφτεδες γιαμ γιαμ!!! Καλη ορεξη εγω θα φαω ενα τοστ για αποψε. Click για ανάπτυξη... Μου αρέσουν πολύ τα κεφτεδάκια και τρελαίνομαι να ζυμώνω. Το μυστικό για να γίνουν νόστιμοι οι κεφτέδες ή νόστιμα τα μπιφτέκια είναι το καλό ζύμωμα. Αχ ναι είναι πάρα πολύ ωραίος ο συνδυασμός τους με μακαρόνια, αλλά με πατάτες τηγανητές ή τηγανητό αυγό δεν παίζονται. Σε ευχαριστώ γλυκύλα. Θα πω το κλασσικό κανένας δεν χόρτασε με ένα τοστ Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το γνωρίζω. Θα σας έλεγα ευχαριστώ πολύ αλλά είμαι πολύ ψωνάρα για κατι τετοια... (οκ σκάω, ευχαριστώ πολύ) Κοιτάξτε: Είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη πληροφορία ώστε να ενταθεί η προσαρμογή μας σε μια νεα κανονικότητα με ταχείς ρυθμούς. Αισθανόμαστε αγαλλίαση με την ενημέρωση αυτή. Αλλά να ξερετε εμεις τα καφεδάκια δεν τα τρωμε. Όλοι ανωμαλοι δω χαμω ρε φιλε... Click για ανάπτυξη... Μάλιστα κύριε Valder ..... θα σας προτιμήσουμε. ΧΑΧΑΧ δεν τρώτε; Λιθοβολισμός τώρα εγώ δεν τρώω μερέντα (σε αυτό ναι πες με ανώμαλη ) (πού να βρω λαγούμι να κρυφτώ :p ; ) Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:46 Ο Valder έγραψε: #697 27-01-22 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: ΧΑΧΑΧ δεν τρώτε; Λιθοβολισμός τώρα Click για ανάπτυξη... Θα σας το πω κόσμια. Καταναλίσκω τόσα κεφτεδάκια μηνιαίως που είμαι ήδη ολόκληρος σαν ένα κεφτεδάκι. Εγκυμονούσος μηνων 9. Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: εγώ δεν τρώω μερέντα (σε αυτό ναι πες με ανώμαλη ) (πού να βρω λαγούμι να κρυφτώ :p ; ) Click για ανάπτυξη... ΓΕΜΙΖΩ! Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:50 Η Dreamer_SW: #698 27-01-22 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θα σας το πω κόσμια. Καταναλίσκω τόσα κεφτεδάκια μηνιαίως που είμαι ήδη ολόκληρος σαν ένα κεφτεδάκι. Εγκυμονούσος μηνων 9. ΓΕΜΙΖΩ! Click για ανάπτυξη... Σε πόσες θα μας το πεις, για να ξέρω δηλαδή Κεφτεδάκι να ξέρεις προκαλείς την τύχη σου Ωχ βοήθεια ...... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:51 Η EvanescenceQ: #699 27-01-22 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ΤΟΥ ΓΑΤΟΥΛΗ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα εμενα ερχεται μετα την τουαλετα της παρακαλω και καθιζει πανω στο προσωπο μου,εκει που κοιμαμαι ας πουμε μεσανυχτα,τσουπ και τι να δω το πωπουδακι της Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Σε πόσες θα μας το πεις, για να ξέρω δηλαδή Κεφτεδάκι να ξέρεις προκαλείς την τύχη σου Ωχ βοήθεια ...... Click για ανάπτυξη... μην τον φοβασαι ειμαστε κι εμεις εδω Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:53 Η Dreamer_SW: #700 27-01-22 19:53 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: χαχαχαχαχα εμενα ερχεται μετα την τουαλετα της παρακαλω και καθιζει πανω στο προσωπο μου,εκει που κοιμαμαι ας πουμε μεσανυχτα,τσουπ και τι να δω το πωπουδακι της Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιανουαρίου 2022 μην τον φοβασαι ειμαστε κι εμεις εδω Click για ανάπτυξη... Ποιος είδε τον θεό και δεν τον φοβήθηκε; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το γνωρίζω. Θα σας έλεγα ευχαριστώ πολύ αλλά είμαι πολύ ψωνάρα για κατι τετοια... (οκ σκάω, ευχαριστώ πολύ) Κοιτάξτε: Είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη πληροφορία ώστε να ενταθεί η προσαρμογή μας σε μια νεα κανονικότητα με ταχείς ρυθμούς. Αισθανόμαστε αγαλλίαση με την ενημέρωση αυτή. Αλλά να ξερετε εμεις τα καφεδάκια δεν τα τρωμε. Όλοι ανωμαλοι δω χαμω ρε φιλε... Click για ανάπτυξη... του γατουλη σου τα καφεδακια ομως?
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:41 Ο Valder έγραψε: #695 27-01-22 19:41 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: του γατουλη σου τα καφεδακια ομως? Click για ανάπτυξη... ΤΟΥ ΓΑΤΟΥΛΗ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ! Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:43 Η Dreamer_SW: #696 27-01-22 19:43 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: κεφτεδακια ουαου!!! τελειος ο συνδιασμος Εχει τυχει να φτιαξω κεφτεδακια και να εχω σαλτσα απο μακαρονια τη σκετη και να βουτηξω μεσα εκει,μακαρονια με σαλτσα και με κεφτεδες γιαμ γιαμ!!! Καλη ορεξη εγω θα φαω ενα τοστ για αποψε. Click για ανάπτυξη... Μου αρέσουν πολύ τα κεφτεδάκια και τρελαίνομαι να ζυμώνω. Το μυστικό για να γίνουν νόστιμοι οι κεφτέδες ή νόστιμα τα μπιφτέκια είναι το καλό ζύμωμα. Αχ ναι είναι πάρα πολύ ωραίος ο συνδυασμός τους με μακαρόνια, αλλά με πατάτες τηγανητές ή τηγανητό αυγό δεν παίζονται. Σε ευχαριστώ γλυκύλα. Θα πω το κλασσικό κανένας δεν χόρτασε με ένα τοστ Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το γνωρίζω. Θα σας έλεγα ευχαριστώ πολύ αλλά είμαι πολύ ψωνάρα για κατι τετοια... (οκ σκάω, ευχαριστώ πολύ) Κοιτάξτε: Είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη πληροφορία ώστε να ενταθεί η προσαρμογή μας σε μια νεα κανονικότητα με ταχείς ρυθμούς. Αισθανόμαστε αγαλλίαση με την ενημέρωση αυτή. Αλλά να ξερετε εμεις τα καφεδάκια δεν τα τρωμε. Όλοι ανωμαλοι δω χαμω ρε φιλε... Click για ανάπτυξη... Μάλιστα κύριε Valder ..... θα σας προτιμήσουμε. ΧΑΧΑΧ δεν τρώτε; Λιθοβολισμός τώρα εγώ δεν τρώω μερέντα (σε αυτό ναι πες με ανώμαλη ) (πού να βρω λαγούμι να κρυφτώ :p ; ) Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:46 Ο Valder έγραψε: #697 27-01-22 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: ΧΑΧΑΧ δεν τρώτε; Λιθοβολισμός τώρα Click για ανάπτυξη... Θα σας το πω κόσμια. Καταναλίσκω τόσα κεφτεδάκια μηνιαίως που είμαι ήδη ολόκληρος σαν ένα κεφτεδάκι. Εγκυμονούσος μηνων 9. Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: εγώ δεν τρώω μερέντα (σε αυτό ναι πες με ανώμαλη ) (πού να βρω λαγούμι να κρυφτώ :p ; ) Click για ανάπτυξη... ΓΕΜΙΖΩ! Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:50 Η Dreamer_SW: #698 27-01-22 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θα σας το πω κόσμια. Καταναλίσκω τόσα κεφτεδάκια μηνιαίως που είμαι ήδη ολόκληρος σαν ένα κεφτεδάκι. Εγκυμονούσος μηνων 9. ΓΕΜΙΖΩ! Click για ανάπτυξη... Σε πόσες θα μας το πεις, για να ξέρω δηλαδή Κεφτεδάκι να ξέρεις προκαλείς την τύχη σου Ωχ βοήθεια ...... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:51 Η EvanescenceQ: #699 27-01-22 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ΤΟΥ ΓΑΤΟΥΛΗ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα εμενα ερχεται μετα την τουαλετα της παρακαλω και καθιζει πανω στο προσωπο μου,εκει που κοιμαμαι ας πουμε μεσανυχτα,τσουπ και τι να δω το πωπουδακι της Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Σε πόσες θα μας το πεις, για να ξέρω δηλαδή Κεφτεδάκι να ξέρεις προκαλείς την τύχη σου Ωχ βοήθεια ...... Click για ανάπτυξη... μην τον φοβασαι ειμαστε κι εμεις εδω Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:53 Η Dreamer_SW: #700 27-01-22 19:53 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: χαχαχαχαχα εμενα ερχεται μετα την τουαλετα της παρακαλω και καθιζει πανω στο προσωπο μου,εκει που κοιμαμαι ας πουμε μεσανυχτα,τσουπ και τι να δω το πωπουδακι της Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιανουαρίου 2022 μην τον φοβασαι ειμαστε κι εμεις εδω Click για ανάπτυξη... Ποιος είδε τον θεό και δεν τον φοβήθηκε; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: του γατουλη σου τα καφεδακια ομως? Click για ανάπτυξη... ΤΟΥ ΓΑΤΟΥΛΗ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ!
Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:43 Η Dreamer_SW: #696 27-01-22 19:43 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: κεφτεδακια ουαου!!! τελειος ο συνδιασμος Εχει τυχει να φτιαξω κεφτεδακια και να εχω σαλτσα απο μακαρονια τη σκετη και να βουτηξω μεσα εκει,μακαρονια με σαλτσα και με κεφτεδες γιαμ γιαμ!!! Καλη ορεξη εγω θα φαω ενα τοστ για αποψε. Click για ανάπτυξη... Μου αρέσουν πολύ τα κεφτεδάκια και τρελαίνομαι να ζυμώνω. Το μυστικό για να γίνουν νόστιμοι οι κεφτέδες ή νόστιμα τα μπιφτέκια είναι το καλό ζύμωμα. Αχ ναι είναι πάρα πολύ ωραίος ο συνδυασμός τους με μακαρόνια, αλλά με πατάτες τηγανητές ή τηγανητό αυγό δεν παίζονται. Σε ευχαριστώ γλυκύλα. Θα πω το κλασσικό κανένας δεν χόρτασε με ένα τοστ Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το γνωρίζω. Θα σας έλεγα ευχαριστώ πολύ αλλά είμαι πολύ ψωνάρα για κατι τετοια... (οκ σκάω, ευχαριστώ πολύ) Κοιτάξτε: Είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη πληροφορία ώστε να ενταθεί η προσαρμογή μας σε μια νεα κανονικότητα με ταχείς ρυθμούς. Αισθανόμαστε αγαλλίαση με την ενημέρωση αυτή. Αλλά να ξερετε εμεις τα καφεδάκια δεν τα τρωμε. Όλοι ανωμαλοι δω χαμω ρε φιλε... Click για ανάπτυξη... Μάλιστα κύριε Valder ..... θα σας προτιμήσουμε. ΧΑΧΑΧ δεν τρώτε; Λιθοβολισμός τώρα εγώ δεν τρώω μερέντα (σε αυτό ναι πες με ανώμαλη ) (πού να βρω λαγούμι να κρυφτώ :p ; ) Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:46 Ο Valder έγραψε: #697 27-01-22 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: ΧΑΧΑΧ δεν τρώτε; Λιθοβολισμός τώρα Click για ανάπτυξη... Θα σας το πω κόσμια. Καταναλίσκω τόσα κεφτεδάκια μηνιαίως που είμαι ήδη ολόκληρος σαν ένα κεφτεδάκι. Εγκυμονούσος μηνων 9. Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: εγώ δεν τρώω μερέντα (σε αυτό ναι πες με ανώμαλη ) (πού να βρω λαγούμι να κρυφτώ :p ; ) Click για ανάπτυξη... ΓΕΜΙΖΩ! Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:50 Η Dreamer_SW: #698 27-01-22 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θα σας το πω κόσμια. Καταναλίσκω τόσα κεφτεδάκια μηνιαίως που είμαι ήδη ολόκληρος σαν ένα κεφτεδάκι. Εγκυμονούσος μηνων 9. ΓΕΜΙΖΩ! Click για ανάπτυξη... Σε πόσες θα μας το πεις, για να ξέρω δηλαδή Κεφτεδάκι να ξέρεις προκαλείς την τύχη σου Ωχ βοήθεια ...... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:51 Η EvanescenceQ: #699 27-01-22 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ΤΟΥ ΓΑΤΟΥΛΗ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα εμενα ερχεται μετα την τουαλετα της παρακαλω και καθιζει πανω στο προσωπο μου,εκει που κοιμαμαι ας πουμε μεσανυχτα,τσουπ και τι να δω το πωπουδακι της Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Σε πόσες θα μας το πεις, για να ξέρω δηλαδή Κεφτεδάκι να ξέρεις προκαλείς την τύχη σου Ωχ βοήθεια ...... Click για ανάπτυξη... μην τον φοβασαι ειμαστε κι εμεις εδω Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:53 Η Dreamer_SW: #700 27-01-22 19:53 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: χαχαχαχαχα εμενα ερχεται μετα την τουαλετα της παρακαλω και καθιζει πανω στο προσωπο μου,εκει που κοιμαμαι ας πουμε μεσανυχτα,τσουπ και τι να δω το πωπουδακι της Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιανουαρίου 2022 μην τον φοβασαι ειμαστε κι εμεις εδω Click για ανάπτυξη... Ποιος είδε τον θεό και δεν τον φοβήθηκε; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: κεφτεδακια ουαου!!! τελειος ο συνδιασμος Εχει τυχει να φτιαξω κεφτεδακια και να εχω σαλτσα απο μακαρονια τη σκετη και να βουτηξω μεσα εκει,μακαρονια με σαλτσα και με κεφτεδες γιαμ γιαμ!!! Καλη ορεξη εγω θα φαω ενα τοστ για αποψε. Click για ανάπτυξη... Μου αρέσουν πολύ τα κεφτεδάκια και τρελαίνομαι να ζυμώνω. Το μυστικό για να γίνουν νόστιμοι οι κεφτέδες ή νόστιμα τα μπιφτέκια είναι το καλό ζύμωμα. Αχ ναι είναι πάρα πολύ ωραίος ο συνδυασμός τους με μακαρόνια, αλλά με πατάτες τηγανητές ή τηγανητό αυγό δεν παίζονται. Σε ευχαριστώ γλυκύλα. Θα πω το κλασσικό κανένας δεν χόρτασε με ένα τοστ Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το γνωρίζω. Θα σας έλεγα ευχαριστώ πολύ αλλά είμαι πολύ ψωνάρα για κατι τετοια... (οκ σκάω, ευχαριστώ πολύ) Κοιτάξτε: Είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη πληροφορία ώστε να ενταθεί η προσαρμογή μας σε μια νεα κανονικότητα με ταχείς ρυθμούς. Αισθανόμαστε αγαλλίαση με την ενημέρωση αυτή. Αλλά να ξερετε εμεις τα καφεδάκια δεν τα τρωμε. Όλοι ανωμαλοι δω χαμω ρε φιλε... Click για ανάπτυξη... Μάλιστα κύριε Valder ..... θα σας προτιμήσουμε. ΧΑΧΑΧ δεν τρώτε; Λιθοβολισμός τώρα εγώ δεν τρώω μερέντα (σε αυτό ναι πες με ανώμαλη ) (πού να βρω λαγούμι να κρυφτώ :p ; )
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:46 Ο Valder έγραψε: #697 27-01-22 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: ΧΑΧΑΧ δεν τρώτε; Λιθοβολισμός τώρα Click για ανάπτυξη... Θα σας το πω κόσμια. Καταναλίσκω τόσα κεφτεδάκια μηνιαίως που είμαι ήδη ολόκληρος σαν ένα κεφτεδάκι. Εγκυμονούσος μηνων 9. Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: εγώ δεν τρώω μερέντα (σε αυτό ναι πες με ανώμαλη ) (πού να βρω λαγούμι να κρυφτώ :p ; ) Click για ανάπτυξη... ΓΕΜΙΖΩ! Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:50 Η Dreamer_SW: #698 27-01-22 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θα σας το πω κόσμια. Καταναλίσκω τόσα κεφτεδάκια μηνιαίως που είμαι ήδη ολόκληρος σαν ένα κεφτεδάκι. Εγκυμονούσος μηνων 9. ΓΕΜΙΖΩ! Click για ανάπτυξη... Σε πόσες θα μας το πεις, για να ξέρω δηλαδή Κεφτεδάκι να ξέρεις προκαλείς την τύχη σου Ωχ βοήθεια ...... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:51 Η EvanescenceQ: #699 27-01-22 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ΤΟΥ ΓΑΤΟΥΛΗ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα εμενα ερχεται μετα την τουαλετα της παρακαλω και καθιζει πανω στο προσωπο μου,εκει που κοιμαμαι ας πουμε μεσανυχτα,τσουπ και τι να δω το πωπουδακι της Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Σε πόσες θα μας το πεις, για να ξέρω δηλαδή Κεφτεδάκι να ξέρεις προκαλείς την τύχη σου Ωχ βοήθεια ...... Click για ανάπτυξη... μην τον φοβασαι ειμαστε κι εμεις εδω Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:53 Η Dreamer_SW: #700 27-01-22 19:53 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: χαχαχαχαχα εμενα ερχεται μετα την τουαλετα της παρακαλω και καθιζει πανω στο προσωπο μου,εκει που κοιμαμαι ας πουμε μεσανυχτα,τσουπ και τι να δω το πωπουδακι της Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιανουαρίου 2022 μην τον φοβασαι ειμαστε κι εμεις εδω Click για ανάπτυξη... Ποιος είδε τον θεό και δεν τον φοβήθηκε; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: ΧΑΧΑΧ δεν τρώτε; Λιθοβολισμός τώρα Click για ανάπτυξη... Θα σας το πω κόσμια. Καταναλίσκω τόσα κεφτεδάκια μηνιαίως που είμαι ήδη ολόκληρος σαν ένα κεφτεδάκι. Εγκυμονούσος μηνων 9. Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: εγώ δεν τρώω μερέντα (σε αυτό ναι πες με ανώμαλη ) (πού να βρω λαγούμι να κρυφτώ :p ; ) Click για ανάπτυξη... ΓΕΜΙΖΩ!
Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:50 Η Dreamer_SW: #698 27-01-22 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θα σας το πω κόσμια. Καταναλίσκω τόσα κεφτεδάκια μηνιαίως που είμαι ήδη ολόκληρος σαν ένα κεφτεδάκι. Εγκυμονούσος μηνων 9. ΓΕΜΙΖΩ! Click για ανάπτυξη... Σε πόσες θα μας το πεις, για να ξέρω δηλαδή Κεφτεδάκι να ξέρεις προκαλείς την τύχη σου Ωχ βοήθεια ...... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:51 Η EvanescenceQ: #699 27-01-22 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ΤΟΥ ΓΑΤΟΥΛΗ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα εμενα ερχεται μετα την τουαλετα της παρακαλω και καθιζει πανω στο προσωπο μου,εκει που κοιμαμαι ας πουμε μεσανυχτα,τσουπ και τι να δω το πωπουδακι της Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Σε πόσες θα μας το πεις, για να ξέρω δηλαδή Κεφτεδάκι να ξέρεις προκαλείς την τύχη σου Ωχ βοήθεια ...... Click για ανάπτυξη... μην τον φοβασαι ειμαστε κι εμεις εδω Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:53 Η Dreamer_SW: #700 27-01-22 19:53 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: χαχαχαχαχα εμενα ερχεται μετα την τουαλετα της παρακαλω και καθιζει πανω στο προσωπο μου,εκει που κοιμαμαι ας πουμε μεσανυχτα,τσουπ και τι να δω το πωπουδακι της Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιανουαρίου 2022 μην τον φοβασαι ειμαστε κι εμεις εδω Click για ανάπτυξη... Ποιος είδε τον θεό και δεν τον φοβήθηκε; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θα σας το πω κόσμια. Καταναλίσκω τόσα κεφτεδάκια μηνιαίως που είμαι ήδη ολόκληρος σαν ένα κεφτεδάκι. Εγκυμονούσος μηνων 9. ΓΕΜΙΖΩ! Click για ανάπτυξη... Σε πόσες θα μας το πεις, για να ξέρω δηλαδή Κεφτεδάκι να ξέρεις προκαλείς την τύχη σου Ωχ βοήθεια ......
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:51 Η EvanescenceQ: #699 27-01-22 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ΤΟΥ ΓΑΤΟΥΛΗ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα εμενα ερχεται μετα την τουαλετα της παρακαλω και καθιζει πανω στο προσωπο μου,εκει που κοιμαμαι ας πουμε μεσανυχτα,τσουπ και τι να δω το πωπουδακι της Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Σε πόσες θα μας το πεις, για να ξέρω δηλαδή Κεφτεδάκι να ξέρεις προκαλείς την τύχη σου Ωχ βοήθεια ...... Click για ανάπτυξη... μην τον φοβασαι ειμαστε κι εμεις εδω Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:53 Η Dreamer_SW: #700 27-01-22 19:53 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: χαχαχαχαχα εμενα ερχεται μετα την τουαλετα της παρακαλω και καθιζει πανω στο προσωπο μου,εκει που κοιμαμαι ας πουμε μεσανυχτα,τσουπ και τι να δω το πωπουδακι της Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιανουαρίου 2022 μην τον φοβασαι ειμαστε κι εμεις εδω Click για ανάπτυξη... Ποιος είδε τον θεό και δεν τον φοβήθηκε; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Valder: ΤΟΥ ΓΑΤΟΥΛΗ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα εμενα ερχεται μετα την τουαλετα της παρακαλω και καθιζει πανω στο προσωπο μου,εκει που κοιμαμαι ας πουμε μεσανυχτα,τσουπ και τι να δω το πωπουδακι της Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: Σε πόσες θα μας το πεις, για να ξέρω δηλαδή Κεφτεδάκι να ξέρεις προκαλείς την τύχη σου Ωχ βοήθεια ...... Click για ανάπτυξη... μην τον φοβασαι ειμαστε κι εμεις εδω
Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 19:53 Η Dreamer_SW: #700 27-01-22 19:53 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: χαχαχαχαχα εμενα ερχεται μετα την τουαλετα της παρακαλω και καθιζει πανω στο προσωπο μου,εκει που κοιμαμαι ας πουμε μεσανυχτα,τσουπ και τι να δω το πωπουδακι της Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιανουαρίου 2022 μην τον φοβασαι ειμαστε κι εμεις εδω Click για ανάπτυξη... Ποιος είδε τον θεό και δεν τον φοβήθηκε;
Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: χαχαχαχαχα εμενα ερχεται μετα την τουαλετα της παρακαλω και καθιζει πανω στο προσωπο μου,εκει που κοιμαμαι ας πουμε μεσανυχτα,τσουπ και τι να δω το πωπουδακι της Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιανουαρίου 2022 μην τον φοβασαι ειμαστε κι εμεις εδω Click για ανάπτυξη... Ποιος είδε τον θεό και δεν τον φοβήθηκε;