EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
27-01-22
00:30
Καλως την με τα παραπονα!!!Μη λέτε αυτό το λέξη Νίνο πονάει ...
Τι μας πιάνεις από τα μούτρα κάθε φορά .. εσύ κάνεις διαχωρισμό ότι οι χαζές γυναίκες που λένε έτσι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους άντρες και τους γκόμενους .
Κάποιοι άνθρωποι ανεξαρτήτως φύλου τείνουν να είναι χειριστικοί και άλλοι όχι .Μπορεί να είναι και σε κάτι απλό .. να σου ζητήσει ο άλλος μια χάρη , δεν σημαίνει ότι όλοι είναι οι παλιοχαρακτήρες που καταστρέφουν ζωές , αυτά είναι και θέματα ηθικής του κάθε ένα και ενσυναίσθησης ή αντίληψης ή ανασφάλειας και όχι χειριστικότητας, που είναι απλά ένα χαρακτηριστικό που σε άλλους βγαίνει σε άλλους όχι .
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος
Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,832 μηνύματα.
27-01-22
00:31
δεν καταλαβες χρυσο μου?
Δεν το πήγα στο πονηρό εγώ
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
27-01-22
00:31
εγω αυτο καταλαβα ή γυμνος ή θα φοραει τα εξω ρουχα και μεσαΔεν το πήγα στο πονηρό εγώ
27-01-22
00:32
In my boxers.χαχαχαχααααχαχαχαχ θεούλης .....
Και πώς κοιμάσαι ;
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
27-01-22
00:33
Περφεκτ! παμε παρακατωIn my boxers.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
που ειχαμε μεινει? καποιος να δωσει ροη ή θεμα στην κουβεντα
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος
Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,832 μηνύματα.
27-01-22
00:34
εγω αυτο καταλαβα ή γυμνος ή θα φοραει τα εξω ρουχα και μεσα
In my boxers.
Περφεκτ! παμε παρακατω
που ειχαμε μεινει? καποιος να δωσει ροη ή θεμα στην κουβεντα
ΠΡΟΣΟΧΗ: Περιεχόμενο, ακατάλληλο για ανηλίκους!!
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
27-01-22
00:35
Αλλο θεμα εννοουσα,βαλαμε τις πυτζαμες καιρος για κουβεντα thats I meanΠΡΟΣΟΧΗ: Περιεχόμενο, ακατάλληλο για ανηλίκους!!
27-01-22
00:37
Εδώ είμαι καμιά φορά απλά δεν συμμετέχω, σας παρακολουθώ ανυποψίαστουςΚαλως την με τα παραπονα!!!
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος
27-01-22
00:38
Αλλο θεμα εννοουσα,βαλαμε τις πυτζαμες καιρος για κουβεντα thats I mean
Δεν βάλαμε όλοι πιτζάμες
Γειά σου @Aura
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
27-01-22
00:38
Να ερχεσαι καλε οπως κουβεντιαζουμε εισαι υπεροχη κι εσυ και περναμε ολοι καλα! Αλλωστε ενα ανεμολογιο αποψεων ειναι λεμε διάφοραΕδώ είμαι καμιά φορά απλά δεν συμμετέχω, σας παρακολουθώ ανυποψίαστους
θα σε περιμενουμε
27-01-22
00:40
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος
27-01-22
00:41
Να ερχεσαι καλε οπως κουβεντιαζουμε εισαι υπεροχη κι εσυ και περναμε ολοι καλα! Αλλωστε ενα ανεμολογιο αποψεων ειναι λεμε διάφορα
θα σε περιμενουμε
Εγώ έχω βάλει, δεν με τσιμπάνε
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
27-01-22
00:42
πειτε ενα θεματακι οτι σας κανει κεφι
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,122 μηνύματα.
27-01-22
00:42
Καλά κάνω. Ποια σούπα σου χάλασα σήμερα μαναμ;Μη λέτε αυτό το λέξη Νίνο πονάει ...
Τι μας πιάνεις από τα μούτρα κάθε φορά .. εσύ κάνεις διαχωρισμό ότι οι χαζές γυναίκες που λένε έτσι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους άντρες και τους γκόμενους .
Κάποιοι άνθρωποι ανεξαρτήτως φύλου τείνουν να είναι χειριστικοί και άλλοι όχι .Μπορεί να είναι και σε κάτι απλό .. να σου ζητήσει ο άλλος μια χάρη , δεν σημαίνει ότι όλοι είναι οι παλιοχαρακτήρες που καταστρέφουν ζωές , αυτά είναι και θέματα ηθικής του κάθε ένα και ενσυναίσθησης ή αντίληψης ή ανασφάλειας και όχι χειριστικότητας, που είναι απλά ένα χαρακτηριστικό που σε άλλους βγαίνει σε άλλους όχι .
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
27-01-22
00:43
Εγω αλλες φορες θα με δεις σαν το gif που εβαλα κι αλλες εχω μια φορμα με βολευει αφανταστα για μεσα στο σπιτι οποτε κοιμαμαι και ξυπναω καταλαβεςΕγώ έχω βάλει, δεν με τσιμπάνε
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος
27-01-22
00:44
Καλό βράδυ σε όλους παιδιά
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
27-01-22
00:45
Καλο βραδυ!Τα λεμε!Καλό βράδυ σε όλους παιδιά
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,122 μηνύματα.
27-01-22
00:49
Τόσο πολύ τρομακτικός είμαι που μόλις με είδατε την κάνατε;Καλό βράδυ σε όλους παιδιά
Ελα μπαναϊα μ.
Εγω το κουκλάκι.
Καληνύχτα σας.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
27-01-22
01:43
Αμάν βρε Βαλντερ με φλιτ ψεκασες κι έφυγαν όλοι?Τόσο πολύ τρομακτικός είμαι που μόλις με είδατε την κάνατε;
Ελα μπαναϊα μ.
Εγω το κουκλάκι.
Καληνύχτα σας.
Άδειασε το ρουμ
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
27-01-22
12:14
Καλημερες σε ολους ολες!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Kate1914
- rafaela11
- Reader
- nearos
- jellojina
- charmander
- Hased Babis
- American Economist
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.