Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:22 Ο Guest 881237: #561 26-01-22 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: χαχαχαχ όχι farmerama Click για ανάπτυξη... Aaa δεν το θυμάμαι εμείς είχαμε το stardoll Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:23 Η Dreamer_SW: #562 26-01-22 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Aaa δεν το θυμάμαι εμείς είχαμε το stardoll Click για ανάπτυξη... To θυμάμαι είχα και εγώ για λίγο βέβαια, χαχαχα :p EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:23 Η EvanescenceQ: #563 26-01-22 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: χαχαχαχ εγώ στο γυμνάσιο ήμουν κολλημένη με ένα παιχνίδι φάρμας αξέχαστες εποχές Click για ανάπτυξη... κι εγω το ιδιο αλλα ηταν σαν χαρτης Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:24 Η Dreamer_SW: #564 26-01-22 15:24 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: κι εγω το ιδιο αλλα ηταν σαν χαρτης Click για ανάπτυξη... δεν κατάλαβα, έπαιζες παιχνίδι που έμοιαζε με χάρτη; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:27 Η Pak έγραψε: #565 26-01-22 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Aaa δεν το θυμάμαι εμείς είχαμε το stardoll Click για ανάπτυξη... Τι μου θύμισες. Πωπω Θυμάμαι ήθελα να γίνω στυλιστρια και μάζευα χρήματα να πάρω στούντιο, τα κατάφερα και το πήρα. Ομως σταμάτησα να παίζω πριν γίνω γνωστή Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Τελευταία υπάρχει μια τάση να απενεργοποιούνται ή να διαγράφονται λογαριασμοί. Click για ανάπτυξη... Πού ζω άραγε; Για πες μας Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:28 Ο Guest 881237: #566 26-01-22 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Τι μου θύμισες. Πωπω Θυμάμαι ήθελα να γίνω στυλιστρια και μάζευα χρήματα να πάρω στούντιο, τα κατάφερα και το πήρα. Ομως σταμάτησα να παίζω πριν γίνω γνωστή Πού ζω άραγε; Για πες μας Click για ανάπτυξη... Δεν είχα γίνει ποτέ superstar ή royal και το έχω άχτι EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:28 Η EvanescenceQ: #567 26-01-22 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: δεν κατάλαβα, έπαιζες παιχνίδι που έμοιαζε με χάρτη; Click για ανάπτυξη... Αυτο ηταν το αγαπημενο μου ειχε γριφους και επρεπε να τους λυσεις να εξερευνησεις την επομενη περιοχη στο χαρτη,ηταν υπεροχο! Uru: Ages Beyond Myst Video game Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Πού ζω άραγε; Για πες μας Click για ανάπτυξη... Αφου ξερετε τι συμβαινει δεν ειναι καλο να σχολιαζουμε για μη παροντες οποιος κι αν ειναι ο λογος που εφυγαν,γνωμη μου. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:30 Η Dreamer_SW: #568 26-01-22 15:30 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Αυτο ηταν το αγαπημενο μου ειχε γριφους και επρεπε να τους λυσεις να εξερευνησεις την επομενη περιοχη στο χαρτη,ηταν υπεροχο! Uru: Ages Beyond Myst Video game Click για ανάπτυξη... πρώτη φορά το ακούω! Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:31 Η Pak έγραψε: #569 26-01-22 15:31 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Αυτο ηταν το αγαπημενο μου ειχε γριφους και επρεπε να τους λυσεις να εξερευνησεις την επομενη περιοχη στο χαρτη,ηταν υπεροχο! Uru: Ages Beyond Myst Video game Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Αφου ξερετε τι συμβαινει δεν ειναι καλο να σχολιαζουμε για μη παροντες οποιος κι αν ειναι ο λογος που εφυγαν,γνωμη μου. Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν είπα να τους κουτσομπολεψουμε. Απλα δεν εχω ακουσει για κανέναν που τον έσβησε και ήθελα να μάθω ποτέ έγινε. Υ. Γ εννοώ τις τελευταίες μερες, γιατί αν μιλάμε για πιο πριν ναι ξέρω EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:31 Η EvanescenceQ: #570 26-01-22 15:31 Και παλι θεωρω οτι δεν ειναι ωραιο πως το λενε. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:31 Ο Guest 881237: #571 26-01-22 15:31 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Αυτο ηταν το αγαπημενο μου ειχε γριφους και επρεπε να τους λυσεις να εξερευνησεις την επομενη περιοχη στο χαρτη,ηταν υπεροχο! Uru: Ages Beyond Myst Video game Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Αφου ξερετε τι συμβαινει δεν ειναι καλο να σχολιαζουμε για μη παροντες οποιος κι αν ειναι ο λογος που εφυγαν,γνωμη μου. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν ξέρω δεν ασχολούμαι με το ντραμα του φόρουμ αν και γνωστή κουτσομπολα της γειτονιάς.. κάνω αλλά .... (No comment) EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:32 Η EvanescenceQ: #572 26-01-22 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλέ δεν είπα να τους κουτσομπολεψουμε. Απλα δεν εχω ακουσει για κανέναν που τον έσβησε και ήθελα να μάθω ποτέ έγινε. Click για ανάπτυξη... Και παλι οχι, @Aleksa πιστευω να συμφωνεις. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλέ δεν είπα να τους κουτσομπολεψουμε. Απλα δεν εχω ακουσει για κανέναν που τον έσβησε και ήθελα να μάθω ποτέ έγινε. Υ. Γ εννοώ τις τελευταίες μερες, γιατί αν μιλάμε για πιο πριν ναι ξέρω Click για ανάπτυξη... ωραια μηπως να ρωτουσες τον @TheUltimateUnderdog με καποιο πμ? Καλυτερα ετσι. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:34 Η Pak έγραψε: #573 26-01-22 15:34 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Και παλι οχι, @Aleksa πιστευω να συμφωνεις. Click για ανάπτυξη... Λες και έφερα το φτυάρι κάνεις, οκκ Εκανε μια δήλωση ενα μέλος και δήλωσα την άγνοια μου. Ναι μάλλον το θέμα το εχω εγώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: SER=98367]@TheUltimateUnderdog[/USER] με καποιο πμ? Καλυτερα ετσι. Click για ανάπτυξη... Οκ Εβανς οτι πεις. Δε θα σκάσω κιόλας, δε ξεκίνησα καν εγω αυτή τη συζήτηση, αλλα ναι ξέχασα οτι... Απλα μην προσπαθείς να δημιουργείς προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Εκανες την τρίχα τριχιά Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:35 Ο Guest 881237: #574 26-01-22 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λες και έφερα το φτυάρι κάνεις, οκκ Εκανε μια δήλωση ενα μέλος και δήλωσα την άγνοια μου. Ναι μάλλον το θέμα το εχω εγώ Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά κάποια πιο πονηρεμενη από μένα θα έλεγε ότι εμείς δεν γνωρίζουμε ποιοι είναι αυτοί άρα δεν έχουμε και καμιά σχέση ... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:36 Η EvanescenceQ: #575 26-01-22 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λες και έφερα το φτυάρι κάνεις, οκκ Εκανε μια δήλωση ενα μέλος και δήλωσα την άγνοια μου. Ναι μάλλον το θέμα το εχω εγώ Click για ανάπτυξη... να σας προλαβω το ειπα να μη χαλασει η σελιδα μας εδω,δεν ειπαμε χθες θα ειμαστε πιο προσεκτικοι με αυτα? Με αυτην την εννοια παντα,σας αγαπω το ξερετε,ε ορισμενα πραγματα δεν λεγονται δημοσια,αυτο ηθελα να πω,δεν ειναι και ωραιο,αν θες να ρωτησεις υπαρχει και το πμ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λες και έφερα το φτυάρι κάνεις, οκκ Εκανε μια δήλωση ενα μέλος και δήλωσα την άγνοια μου. Ναι μάλλον το θέμα το εχω εγώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Οκ Εβανς οτι πεις. Δε θα σκάσω κιόλας, δε ξεκίνησα καν εγω αυτή τη συζήτηση, αλλα ναι ξέχασα οτι... Απλα μην προσπαθείς να δημιουργείς προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Εκανες την τρίχα τριχιά Click για ανάπτυξη... πηγα να σας προλαβω να μην εκτεθειτε αυτο ηταν ολο.Οκ αλλη φορα δεν ξαναμιλαω βγαλτε τα περα μονες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Βασικα θελατε να πουμε ονοματα?Εδω?Ειναι λογικο? Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:40 Η Pak έγραψε: #576 26-01-22 15:40 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: να σας προλαβω το ειπα να μη χαλασει η σελιδα μας εδω,δεν ειπαμε χθες θα ειμαστε πιο προσεκτικοι με αυτα? Με αυτην την εννοια παντα,σας αγαπω το ξερετε,ε ορισμενα πραγματα δεν λεγονται δημοσια,αυτο ηθελα να πω,δεν ειναι και ωραιο,αν θες να ρωτησεις υπαρχει και το πμ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 πηγα να σας προλαβω να μην εκτεθειτε αυτο ηταν ολο.Οκ αλλη φορα δεν ξαναμιλαω βγαλτε τα περα μονες Click για ανάπτυξη... Δεν πρόκεται να εκτεθώ γιατί είμαι ο εαυτός μου πάντα και ξερω οτι δεν διατρέχω κανέναν κίνδυνο. Ας το αφήσουμε γιατί το τράβηξες από τα μαλλιά και άθελα σου πηγές να βγάλεις μια άλλην εικόνα μου, η οποία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Δε θα χάσω και τον ύπνο μου με το ποιοι εφυγαν, δε ξεκίνησα καν εγω τη συζήτηση. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:40 Ο Guest 881237: #577 26-01-22 15:40 @TheUltimateUnderdog πετάς μια βόμβα και φεύγεις χαχα Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:41 Ο Guest 709611: #578 26-01-22 15:41 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Και παλι οχι, @Aleksa πιστευω να συμφωνεις. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα, θα συμφωνεί. Δεν τίθεται θέμα. Άλλωστε, δεν είναι κάτι που άπτεται των κανόνων, αλλά θέμα διακριτικότητας... Ο καθένας, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με το λογαριασμό του... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:42 Η Pak έγραψε: #579 26-01-22 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Σίγουρα, θα συμφωνεί. Δεν τίθεται θέμα. Άλλωστε, δεν είναι κάτι που άπτεται των κανόνων, αλλά θέμα διακριτικότητας... Ο καθένας, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με το λογαριασμό του... Click για ανάπτυξη... Γιατί είπε κανένας εδώ μέσα το ανάποδο; Υ. Γ Και γενικα προς όλους κάπου ενα ωπα παιδιά, ελληνικά γράφουμε μη διαβάζετε οτι θέλετε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:43 Η EvanescenceQ: #580 26-01-22 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Δεν πρόκεται να εκτεθώ γιατί είμαι ο εαυτός μου πάντα και ξερω οτι δεν διατρέχω κανέναν κίνδυνο. Ας το αφήσουμε γιατί το τράβηξες από τα μαλλιά και άθελα σου πηγές να βγάλεις μια άλλην εικόνα μου, η οποία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Δε θα χάσω και τον ύπνο μου με το ποιοι εφυγαν, δε ξεκίνησα καν εγω τη συζήτηση. Click για ανάπτυξη... Κοιταξε ειδα οτι πηγαινατε να πιασετε ενα θεμα μη ωραιο,ξερω οτι το ξερεις,αλλα καμια φορα η λανθανουσα γλωσσα ξεφευγει και ηθελα απλα να σας προλαβω .Αυτο μονο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: χαχαχαχ όχι farmerama Click για ανάπτυξη... Aaa δεν το θυμάμαι εμείς είχαμε το stardoll
Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:23 Η Dreamer_SW: #562 26-01-22 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Aaa δεν το θυμάμαι εμείς είχαμε το stardoll Click για ανάπτυξη... To θυμάμαι είχα και εγώ για λίγο βέβαια, χαχαχα :p EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:23 Η EvanescenceQ: #563 26-01-22 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: χαχαχαχ εγώ στο γυμνάσιο ήμουν κολλημένη με ένα παιχνίδι φάρμας αξέχαστες εποχές Click για ανάπτυξη... κι εγω το ιδιο αλλα ηταν σαν χαρτης Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:24 Η Dreamer_SW: #564 26-01-22 15:24 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: κι εγω το ιδιο αλλα ηταν σαν χαρτης Click για ανάπτυξη... δεν κατάλαβα, έπαιζες παιχνίδι που έμοιαζε με χάρτη; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:27 Η Pak έγραψε: #565 26-01-22 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Aaa δεν το θυμάμαι εμείς είχαμε το stardoll Click για ανάπτυξη... Τι μου θύμισες. Πωπω Θυμάμαι ήθελα να γίνω στυλιστρια και μάζευα χρήματα να πάρω στούντιο, τα κατάφερα και το πήρα. Ομως σταμάτησα να παίζω πριν γίνω γνωστή Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Τελευταία υπάρχει μια τάση να απενεργοποιούνται ή να διαγράφονται λογαριασμοί. Click για ανάπτυξη... Πού ζω άραγε; Για πες μας Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:28 Ο Guest 881237: #566 26-01-22 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Τι μου θύμισες. Πωπω Θυμάμαι ήθελα να γίνω στυλιστρια και μάζευα χρήματα να πάρω στούντιο, τα κατάφερα και το πήρα. Ομως σταμάτησα να παίζω πριν γίνω γνωστή Πού ζω άραγε; Για πες μας Click για ανάπτυξη... Δεν είχα γίνει ποτέ superstar ή royal και το έχω άχτι EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:28 Η EvanescenceQ: #567 26-01-22 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: δεν κατάλαβα, έπαιζες παιχνίδι που έμοιαζε με χάρτη; Click για ανάπτυξη... Αυτο ηταν το αγαπημενο μου ειχε γριφους και επρεπε να τους λυσεις να εξερευνησεις την επομενη περιοχη στο χαρτη,ηταν υπεροχο! Uru: Ages Beyond Myst Video game Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Πού ζω άραγε; Για πες μας Click για ανάπτυξη... Αφου ξερετε τι συμβαινει δεν ειναι καλο να σχολιαζουμε για μη παροντες οποιος κι αν ειναι ο λογος που εφυγαν,γνωμη μου. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:30 Η Dreamer_SW: #568 26-01-22 15:30 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Αυτο ηταν το αγαπημενο μου ειχε γριφους και επρεπε να τους λυσεις να εξερευνησεις την επομενη περιοχη στο χαρτη,ηταν υπεροχο! Uru: Ages Beyond Myst Video game Click για ανάπτυξη... πρώτη φορά το ακούω! Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:31 Η Pak έγραψε: #569 26-01-22 15:31 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Αυτο ηταν το αγαπημενο μου ειχε γριφους και επρεπε να τους λυσεις να εξερευνησεις την επομενη περιοχη στο χαρτη,ηταν υπεροχο! Uru: Ages Beyond Myst Video game Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Αφου ξερετε τι συμβαινει δεν ειναι καλο να σχολιαζουμε για μη παροντες οποιος κι αν ειναι ο λογος που εφυγαν,γνωμη μου. Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν είπα να τους κουτσομπολεψουμε. Απλα δεν εχω ακουσει για κανέναν που τον έσβησε και ήθελα να μάθω ποτέ έγινε. Υ. Γ εννοώ τις τελευταίες μερες, γιατί αν μιλάμε για πιο πριν ναι ξέρω EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:31 Η EvanescenceQ: #570 26-01-22 15:31 Και παλι θεωρω οτι δεν ειναι ωραιο πως το λενε. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:31 Ο Guest 881237: #571 26-01-22 15:31 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Αυτο ηταν το αγαπημενο μου ειχε γριφους και επρεπε να τους λυσεις να εξερευνησεις την επομενη περιοχη στο χαρτη,ηταν υπεροχο! Uru: Ages Beyond Myst Video game Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Αφου ξερετε τι συμβαινει δεν ειναι καλο να σχολιαζουμε για μη παροντες οποιος κι αν ειναι ο λογος που εφυγαν,γνωμη μου. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν ξέρω δεν ασχολούμαι με το ντραμα του φόρουμ αν και γνωστή κουτσομπολα της γειτονιάς.. κάνω αλλά .... (No comment) EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:32 Η EvanescenceQ: #572 26-01-22 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλέ δεν είπα να τους κουτσομπολεψουμε. Απλα δεν εχω ακουσει για κανέναν που τον έσβησε και ήθελα να μάθω ποτέ έγινε. Click για ανάπτυξη... Και παλι οχι, @Aleksa πιστευω να συμφωνεις. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλέ δεν είπα να τους κουτσομπολεψουμε. Απλα δεν εχω ακουσει για κανέναν που τον έσβησε και ήθελα να μάθω ποτέ έγινε. Υ. Γ εννοώ τις τελευταίες μερες, γιατί αν μιλάμε για πιο πριν ναι ξέρω Click για ανάπτυξη... ωραια μηπως να ρωτουσες τον @TheUltimateUnderdog με καποιο πμ? Καλυτερα ετσι. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:34 Η Pak έγραψε: #573 26-01-22 15:34 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Και παλι οχι, @Aleksa πιστευω να συμφωνεις. Click για ανάπτυξη... Λες και έφερα το φτυάρι κάνεις, οκκ Εκανε μια δήλωση ενα μέλος και δήλωσα την άγνοια μου. Ναι μάλλον το θέμα το εχω εγώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: SER=98367]@TheUltimateUnderdog[/USER] με καποιο πμ? Καλυτερα ετσι. Click για ανάπτυξη... Οκ Εβανς οτι πεις. Δε θα σκάσω κιόλας, δε ξεκίνησα καν εγω αυτή τη συζήτηση, αλλα ναι ξέχασα οτι... Απλα μην προσπαθείς να δημιουργείς προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Εκανες την τρίχα τριχιά Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:35 Ο Guest 881237: #574 26-01-22 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λες και έφερα το φτυάρι κάνεις, οκκ Εκανε μια δήλωση ενα μέλος και δήλωσα την άγνοια μου. Ναι μάλλον το θέμα το εχω εγώ Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά κάποια πιο πονηρεμενη από μένα θα έλεγε ότι εμείς δεν γνωρίζουμε ποιοι είναι αυτοί άρα δεν έχουμε και καμιά σχέση ... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:36 Η EvanescenceQ: #575 26-01-22 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λες και έφερα το φτυάρι κάνεις, οκκ Εκανε μια δήλωση ενα μέλος και δήλωσα την άγνοια μου. Ναι μάλλον το θέμα το εχω εγώ Click για ανάπτυξη... να σας προλαβω το ειπα να μη χαλασει η σελιδα μας εδω,δεν ειπαμε χθες θα ειμαστε πιο προσεκτικοι με αυτα? Με αυτην την εννοια παντα,σας αγαπω το ξερετε,ε ορισμενα πραγματα δεν λεγονται δημοσια,αυτο ηθελα να πω,δεν ειναι και ωραιο,αν θες να ρωτησεις υπαρχει και το πμ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λες και έφερα το φτυάρι κάνεις, οκκ Εκανε μια δήλωση ενα μέλος και δήλωσα την άγνοια μου. Ναι μάλλον το θέμα το εχω εγώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Οκ Εβανς οτι πεις. Δε θα σκάσω κιόλας, δε ξεκίνησα καν εγω αυτή τη συζήτηση, αλλα ναι ξέχασα οτι... Απλα μην προσπαθείς να δημιουργείς προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Εκανες την τρίχα τριχιά Click για ανάπτυξη... πηγα να σας προλαβω να μην εκτεθειτε αυτο ηταν ολο.Οκ αλλη φορα δεν ξαναμιλαω βγαλτε τα περα μονες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Βασικα θελατε να πουμε ονοματα?Εδω?Ειναι λογικο? Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:40 Η Pak έγραψε: #576 26-01-22 15:40 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: να σας προλαβω το ειπα να μη χαλασει η σελιδα μας εδω,δεν ειπαμε χθες θα ειμαστε πιο προσεκτικοι με αυτα? Με αυτην την εννοια παντα,σας αγαπω το ξερετε,ε ορισμενα πραγματα δεν λεγονται δημοσια,αυτο ηθελα να πω,δεν ειναι και ωραιο,αν θες να ρωτησεις υπαρχει και το πμ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 πηγα να σας προλαβω να μην εκτεθειτε αυτο ηταν ολο.Οκ αλλη φορα δεν ξαναμιλαω βγαλτε τα περα μονες Click για ανάπτυξη... Δεν πρόκεται να εκτεθώ γιατί είμαι ο εαυτός μου πάντα και ξερω οτι δεν διατρέχω κανέναν κίνδυνο. Ας το αφήσουμε γιατί το τράβηξες από τα μαλλιά και άθελα σου πηγές να βγάλεις μια άλλην εικόνα μου, η οποία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Δε θα χάσω και τον ύπνο μου με το ποιοι εφυγαν, δε ξεκίνησα καν εγω τη συζήτηση. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:40 Ο Guest 881237: #577 26-01-22 15:40 @TheUltimateUnderdog πετάς μια βόμβα και φεύγεις χαχα Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:41 Ο Guest 709611: #578 26-01-22 15:41 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Και παλι οχι, @Aleksa πιστευω να συμφωνεις. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα, θα συμφωνεί. Δεν τίθεται θέμα. Άλλωστε, δεν είναι κάτι που άπτεται των κανόνων, αλλά θέμα διακριτικότητας... Ο καθένας, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με το λογαριασμό του... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:42 Η Pak έγραψε: #579 26-01-22 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Σίγουρα, θα συμφωνεί. Δεν τίθεται θέμα. Άλλωστε, δεν είναι κάτι που άπτεται των κανόνων, αλλά θέμα διακριτικότητας... Ο καθένας, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με το λογαριασμό του... Click για ανάπτυξη... Γιατί είπε κανένας εδώ μέσα το ανάποδο; Υ. Γ Και γενικα προς όλους κάπου ενα ωπα παιδιά, ελληνικά γράφουμε μη διαβάζετε οτι θέλετε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:43 Η EvanescenceQ: #580 26-01-22 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Δεν πρόκεται να εκτεθώ γιατί είμαι ο εαυτός μου πάντα και ξερω οτι δεν διατρέχω κανέναν κίνδυνο. Ας το αφήσουμε γιατί το τράβηξες από τα μαλλιά και άθελα σου πηγές να βγάλεις μια άλλην εικόνα μου, η οποία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Δε θα χάσω και τον ύπνο μου με το ποιοι εφυγαν, δε ξεκίνησα καν εγω τη συζήτηση. Click για ανάπτυξη... Κοιταξε ειδα οτι πηγαινατε να πιασετε ενα θεμα μη ωραιο,ξερω οτι το ξερεις,αλλα καμια φορα η λανθανουσα γλωσσα ξεφευγει και ηθελα απλα να σας προλαβω .Αυτο μονο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Aaa δεν το θυμάμαι εμείς είχαμε το stardoll Click για ανάπτυξη... To θυμάμαι είχα και εγώ για λίγο βέβαια, χαχαχα :p
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:23 Η EvanescenceQ: #563 26-01-22 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: χαχαχαχ εγώ στο γυμνάσιο ήμουν κολλημένη με ένα παιχνίδι φάρμας αξέχαστες εποχές Click για ανάπτυξη... κι εγω το ιδιο αλλα ηταν σαν χαρτης Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:24 Η Dreamer_SW: #564 26-01-22 15:24 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: κι εγω το ιδιο αλλα ηταν σαν χαρτης Click για ανάπτυξη... δεν κατάλαβα, έπαιζες παιχνίδι που έμοιαζε με χάρτη; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:27 Η Pak έγραψε: #565 26-01-22 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Aaa δεν το θυμάμαι εμείς είχαμε το stardoll Click για ανάπτυξη... Τι μου θύμισες. Πωπω Θυμάμαι ήθελα να γίνω στυλιστρια και μάζευα χρήματα να πάρω στούντιο, τα κατάφερα και το πήρα. Ομως σταμάτησα να παίζω πριν γίνω γνωστή Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Τελευταία υπάρχει μια τάση να απενεργοποιούνται ή να διαγράφονται λογαριασμοί. Click για ανάπτυξη... Πού ζω άραγε; Για πες μας Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:28 Ο Guest 881237: #566 26-01-22 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Τι μου θύμισες. Πωπω Θυμάμαι ήθελα να γίνω στυλιστρια και μάζευα χρήματα να πάρω στούντιο, τα κατάφερα και το πήρα. Ομως σταμάτησα να παίζω πριν γίνω γνωστή Πού ζω άραγε; Για πες μας Click για ανάπτυξη... Δεν είχα γίνει ποτέ superstar ή royal και το έχω άχτι EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:28 Η EvanescenceQ: #567 26-01-22 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: δεν κατάλαβα, έπαιζες παιχνίδι που έμοιαζε με χάρτη; Click για ανάπτυξη... Αυτο ηταν το αγαπημενο μου ειχε γριφους και επρεπε να τους λυσεις να εξερευνησεις την επομενη περιοχη στο χαρτη,ηταν υπεροχο! Uru: Ages Beyond Myst Video game Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Πού ζω άραγε; Για πες μας Click για ανάπτυξη... Αφου ξερετε τι συμβαινει δεν ειναι καλο να σχολιαζουμε για μη παροντες οποιος κι αν ειναι ο λογος που εφυγαν,γνωμη μου. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:30 Η Dreamer_SW: #568 26-01-22 15:30 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Αυτο ηταν το αγαπημενο μου ειχε γριφους και επρεπε να τους λυσεις να εξερευνησεις την επομενη περιοχη στο χαρτη,ηταν υπεροχο! Uru: Ages Beyond Myst Video game Click για ανάπτυξη... πρώτη φορά το ακούω! Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:31 Η Pak έγραψε: #569 26-01-22 15:31 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Αυτο ηταν το αγαπημενο μου ειχε γριφους και επρεπε να τους λυσεις να εξερευνησεις την επομενη περιοχη στο χαρτη,ηταν υπεροχο! Uru: Ages Beyond Myst Video game Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Αφου ξερετε τι συμβαινει δεν ειναι καλο να σχολιαζουμε για μη παροντες οποιος κι αν ειναι ο λογος που εφυγαν,γνωμη μου. Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν είπα να τους κουτσομπολεψουμε. Απλα δεν εχω ακουσει για κανέναν που τον έσβησε και ήθελα να μάθω ποτέ έγινε. Υ. Γ εννοώ τις τελευταίες μερες, γιατί αν μιλάμε για πιο πριν ναι ξέρω EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:31 Η EvanescenceQ: #570 26-01-22 15:31 Και παλι θεωρω οτι δεν ειναι ωραιο πως το λενε. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:31 Ο Guest 881237: #571 26-01-22 15:31 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Αυτο ηταν το αγαπημενο μου ειχε γριφους και επρεπε να τους λυσεις να εξερευνησεις την επομενη περιοχη στο χαρτη,ηταν υπεροχο! Uru: Ages Beyond Myst Video game Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Αφου ξερετε τι συμβαινει δεν ειναι καλο να σχολιαζουμε για μη παροντες οποιος κι αν ειναι ο λογος που εφυγαν,γνωμη μου. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν ξέρω δεν ασχολούμαι με το ντραμα του φόρουμ αν και γνωστή κουτσομπολα της γειτονιάς.. κάνω αλλά .... (No comment) EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:32 Η EvanescenceQ: #572 26-01-22 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλέ δεν είπα να τους κουτσομπολεψουμε. Απλα δεν εχω ακουσει για κανέναν που τον έσβησε και ήθελα να μάθω ποτέ έγινε. Click για ανάπτυξη... Και παλι οχι, @Aleksa πιστευω να συμφωνεις. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλέ δεν είπα να τους κουτσομπολεψουμε. Απλα δεν εχω ακουσει για κανέναν που τον έσβησε και ήθελα να μάθω ποτέ έγινε. Υ. Γ εννοώ τις τελευταίες μερες, γιατί αν μιλάμε για πιο πριν ναι ξέρω Click για ανάπτυξη... ωραια μηπως να ρωτουσες τον @TheUltimateUnderdog με καποιο πμ? Καλυτερα ετσι. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:34 Η Pak έγραψε: #573 26-01-22 15:34 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Και παλι οχι, @Aleksa πιστευω να συμφωνεις. Click για ανάπτυξη... Λες και έφερα το φτυάρι κάνεις, οκκ Εκανε μια δήλωση ενα μέλος και δήλωσα την άγνοια μου. Ναι μάλλον το θέμα το εχω εγώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: SER=98367]@TheUltimateUnderdog[/USER] με καποιο πμ? Καλυτερα ετσι. Click για ανάπτυξη... Οκ Εβανς οτι πεις. Δε θα σκάσω κιόλας, δε ξεκίνησα καν εγω αυτή τη συζήτηση, αλλα ναι ξέχασα οτι... Απλα μην προσπαθείς να δημιουργείς προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Εκανες την τρίχα τριχιά Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:35 Ο Guest 881237: #574 26-01-22 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λες και έφερα το φτυάρι κάνεις, οκκ Εκανε μια δήλωση ενα μέλος και δήλωσα την άγνοια μου. Ναι μάλλον το θέμα το εχω εγώ Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά κάποια πιο πονηρεμενη από μένα θα έλεγε ότι εμείς δεν γνωρίζουμε ποιοι είναι αυτοί άρα δεν έχουμε και καμιά σχέση ... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:36 Η EvanescenceQ: #575 26-01-22 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λες και έφερα το φτυάρι κάνεις, οκκ Εκανε μια δήλωση ενα μέλος και δήλωσα την άγνοια μου. Ναι μάλλον το θέμα το εχω εγώ Click για ανάπτυξη... να σας προλαβω το ειπα να μη χαλασει η σελιδα μας εδω,δεν ειπαμε χθες θα ειμαστε πιο προσεκτικοι με αυτα? Με αυτην την εννοια παντα,σας αγαπω το ξερετε,ε ορισμενα πραγματα δεν λεγονται δημοσια,αυτο ηθελα να πω,δεν ειναι και ωραιο,αν θες να ρωτησεις υπαρχει και το πμ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λες και έφερα το φτυάρι κάνεις, οκκ Εκανε μια δήλωση ενα μέλος και δήλωσα την άγνοια μου. Ναι μάλλον το θέμα το εχω εγώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Οκ Εβανς οτι πεις. Δε θα σκάσω κιόλας, δε ξεκίνησα καν εγω αυτή τη συζήτηση, αλλα ναι ξέχασα οτι... Απλα μην προσπαθείς να δημιουργείς προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Εκανες την τρίχα τριχιά Click για ανάπτυξη... πηγα να σας προλαβω να μην εκτεθειτε αυτο ηταν ολο.Οκ αλλη φορα δεν ξαναμιλαω βγαλτε τα περα μονες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Βασικα θελατε να πουμε ονοματα?Εδω?Ειναι λογικο? Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:40 Η Pak έγραψε: #576 26-01-22 15:40 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: να σας προλαβω το ειπα να μη χαλασει η σελιδα μας εδω,δεν ειπαμε χθες θα ειμαστε πιο προσεκτικοι με αυτα? Με αυτην την εννοια παντα,σας αγαπω το ξερετε,ε ορισμενα πραγματα δεν λεγονται δημοσια,αυτο ηθελα να πω,δεν ειναι και ωραιο,αν θες να ρωτησεις υπαρχει και το πμ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 πηγα να σας προλαβω να μην εκτεθειτε αυτο ηταν ολο.Οκ αλλη φορα δεν ξαναμιλαω βγαλτε τα περα μονες Click για ανάπτυξη... Δεν πρόκεται να εκτεθώ γιατί είμαι ο εαυτός μου πάντα και ξερω οτι δεν διατρέχω κανέναν κίνδυνο. Ας το αφήσουμε γιατί το τράβηξες από τα μαλλιά και άθελα σου πηγές να βγάλεις μια άλλην εικόνα μου, η οποία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Δε θα χάσω και τον ύπνο μου με το ποιοι εφυγαν, δε ξεκίνησα καν εγω τη συζήτηση. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:40 Ο Guest 881237: #577 26-01-22 15:40 @TheUltimateUnderdog πετάς μια βόμβα και φεύγεις χαχα Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:41 Ο Guest 709611: #578 26-01-22 15:41 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Και παλι οχι, @Aleksa πιστευω να συμφωνεις. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα, θα συμφωνεί. Δεν τίθεται θέμα. Άλλωστε, δεν είναι κάτι που άπτεται των κανόνων, αλλά θέμα διακριτικότητας... Ο καθένας, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με το λογαριασμό του... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:42 Η Pak έγραψε: #579 26-01-22 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Σίγουρα, θα συμφωνεί. Δεν τίθεται θέμα. Άλλωστε, δεν είναι κάτι που άπτεται των κανόνων, αλλά θέμα διακριτικότητας... Ο καθένας, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με το λογαριασμό του... Click για ανάπτυξη... Γιατί είπε κανένας εδώ μέσα το ανάποδο; Υ. Γ Και γενικα προς όλους κάπου ενα ωπα παιδιά, ελληνικά γράφουμε μη διαβάζετε οτι θέλετε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:43 Η EvanescenceQ: #580 26-01-22 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Δεν πρόκεται να εκτεθώ γιατί είμαι ο εαυτός μου πάντα και ξερω οτι δεν διατρέχω κανέναν κίνδυνο. Ας το αφήσουμε γιατί το τράβηξες από τα μαλλιά και άθελα σου πηγές να βγάλεις μια άλλην εικόνα μου, η οποία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Δε θα χάσω και τον ύπνο μου με το ποιοι εφυγαν, δε ξεκίνησα καν εγω τη συζήτηση. Click για ανάπτυξη... Κοιταξε ειδα οτι πηγαινατε να πιασετε ενα θεμα μη ωραιο,ξερω οτι το ξερεις,αλλα καμια φορα η λανθανουσα γλωσσα ξεφευγει και ηθελα απλα να σας προλαβω .Αυτο μονο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: χαχαχαχ εγώ στο γυμνάσιο ήμουν κολλημένη με ένα παιχνίδι φάρμας αξέχαστες εποχές Click για ανάπτυξη... κι εγω το ιδιο αλλα ηταν σαν χαρτης
Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:24 Η Dreamer_SW: #564 26-01-22 15:24 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: κι εγω το ιδιο αλλα ηταν σαν χαρτης Click για ανάπτυξη... δεν κατάλαβα, έπαιζες παιχνίδι που έμοιαζε με χάρτη; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:27 Η Pak έγραψε: #565 26-01-22 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Aaa δεν το θυμάμαι εμείς είχαμε το stardoll Click για ανάπτυξη... Τι μου θύμισες. Πωπω Θυμάμαι ήθελα να γίνω στυλιστρια και μάζευα χρήματα να πάρω στούντιο, τα κατάφερα και το πήρα. Ομως σταμάτησα να παίζω πριν γίνω γνωστή Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Τελευταία υπάρχει μια τάση να απενεργοποιούνται ή να διαγράφονται λογαριασμοί. Click για ανάπτυξη... Πού ζω άραγε; Για πες μας Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:28 Ο Guest 881237: #566 26-01-22 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Τι μου θύμισες. Πωπω Θυμάμαι ήθελα να γίνω στυλιστρια και μάζευα χρήματα να πάρω στούντιο, τα κατάφερα και το πήρα. Ομως σταμάτησα να παίζω πριν γίνω γνωστή Πού ζω άραγε; Για πες μας Click για ανάπτυξη... Δεν είχα γίνει ποτέ superstar ή royal και το έχω άχτι EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:28 Η EvanescenceQ: #567 26-01-22 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: δεν κατάλαβα, έπαιζες παιχνίδι που έμοιαζε με χάρτη; Click για ανάπτυξη... Αυτο ηταν το αγαπημενο μου ειχε γριφους και επρεπε να τους λυσεις να εξερευνησεις την επομενη περιοχη στο χαρτη,ηταν υπεροχο! Uru: Ages Beyond Myst Video game Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Πού ζω άραγε; Για πες μας Click για ανάπτυξη... Αφου ξερετε τι συμβαινει δεν ειναι καλο να σχολιαζουμε για μη παροντες οποιος κι αν ειναι ο λογος που εφυγαν,γνωμη μου. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:30 Η Dreamer_SW: #568 26-01-22 15:30 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Αυτο ηταν το αγαπημενο μου ειχε γριφους και επρεπε να τους λυσεις να εξερευνησεις την επομενη περιοχη στο χαρτη,ηταν υπεροχο! Uru: Ages Beyond Myst Video game Click για ανάπτυξη... πρώτη φορά το ακούω! Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:31 Η Pak έγραψε: #569 26-01-22 15:31 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Αυτο ηταν το αγαπημενο μου ειχε γριφους και επρεπε να τους λυσεις να εξερευνησεις την επομενη περιοχη στο χαρτη,ηταν υπεροχο! Uru: Ages Beyond Myst Video game Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Αφου ξερετε τι συμβαινει δεν ειναι καλο να σχολιαζουμε για μη παροντες οποιος κι αν ειναι ο λογος που εφυγαν,γνωμη μου. Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν είπα να τους κουτσομπολεψουμε. Απλα δεν εχω ακουσει για κανέναν που τον έσβησε και ήθελα να μάθω ποτέ έγινε. Υ. Γ εννοώ τις τελευταίες μερες, γιατί αν μιλάμε για πιο πριν ναι ξέρω EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:31 Η EvanescenceQ: #570 26-01-22 15:31 Και παλι θεωρω οτι δεν ειναι ωραιο πως το λενε. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:31 Ο Guest 881237: #571 26-01-22 15:31 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Αυτο ηταν το αγαπημενο μου ειχε γριφους και επρεπε να τους λυσεις να εξερευνησεις την επομενη περιοχη στο χαρτη,ηταν υπεροχο! Uru: Ages Beyond Myst Video game Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Αφου ξερετε τι συμβαινει δεν ειναι καλο να σχολιαζουμε για μη παροντες οποιος κι αν ειναι ο λογος που εφυγαν,γνωμη μου. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν ξέρω δεν ασχολούμαι με το ντραμα του φόρουμ αν και γνωστή κουτσομπολα της γειτονιάς.. κάνω αλλά .... (No comment) EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:32 Η EvanescenceQ: #572 26-01-22 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλέ δεν είπα να τους κουτσομπολεψουμε. Απλα δεν εχω ακουσει για κανέναν που τον έσβησε και ήθελα να μάθω ποτέ έγινε. Click για ανάπτυξη... Και παλι οχι, @Aleksa πιστευω να συμφωνεις. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλέ δεν είπα να τους κουτσομπολεψουμε. Απλα δεν εχω ακουσει για κανέναν που τον έσβησε και ήθελα να μάθω ποτέ έγινε. Υ. Γ εννοώ τις τελευταίες μερες, γιατί αν μιλάμε για πιο πριν ναι ξέρω Click για ανάπτυξη... ωραια μηπως να ρωτουσες τον @TheUltimateUnderdog με καποιο πμ? Καλυτερα ετσι. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:34 Η Pak έγραψε: #573 26-01-22 15:34 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Και παλι οχι, @Aleksa πιστευω να συμφωνεις. Click για ανάπτυξη... Λες και έφερα το φτυάρι κάνεις, οκκ Εκανε μια δήλωση ενα μέλος και δήλωσα την άγνοια μου. Ναι μάλλον το θέμα το εχω εγώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: SER=98367]@TheUltimateUnderdog[/USER] με καποιο πμ? Καλυτερα ετσι. Click για ανάπτυξη... Οκ Εβανς οτι πεις. Δε θα σκάσω κιόλας, δε ξεκίνησα καν εγω αυτή τη συζήτηση, αλλα ναι ξέχασα οτι... Απλα μην προσπαθείς να δημιουργείς προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Εκανες την τρίχα τριχιά Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:35 Ο Guest 881237: #574 26-01-22 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λες και έφερα το φτυάρι κάνεις, οκκ Εκανε μια δήλωση ενα μέλος και δήλωσα την άγνοια μου. Ναι μάλλον το θέμα το εχω εγώ Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά κάποια πιο πονηρεμενη από μένα θα έλεγε ότι εμείς δεν γνωρίζουμε ποιοι είναι αυτοί άρα δεν έχουμε και καμιά σχέση ... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:36 Η EvanescenceQ: #575 26-01-22 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λες και έφερα το φτυάρι κάνεις, οκκ Εκανε μια δήλωση ενα μέλος και δήλωσα την άγνοια μου. Ναι μάλλον το θέμα το εχω εγώ Click για ανάπτυξη... να σας προλαβω το ειπα να μη χαλασει η σελιδα μας εδω,δεν ειπαμε χθες θα ειμαστε πιο προσεκτικοι με αυτα? Με αυτην την εννοια παντα,σας αγαπω το ξερετε,ε ορισμενα πραγματα δεν λεγονται δημοσια,αυτο ηθελα να πω,δεν ειναι και ωραιο,αν θες να ρωτησεις υπαρχει και το πμ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λες και έφερα το φτυάρι κάνεις, οκκ Εκανε μια δήλωση ενα μέλος και δήλωσα την άγνοια μου. Ναι μάλλον το θέμα το εχω εγώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Οκ Εβανς οτι πεις. Δε θα σκάσω κιόλας, δε ξεκίνησα καν εγω αυτή τη συζήτηση, αλλα ναι ξέχασα οτι... Απλα μην προσπαθείς να δημιουργείς προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Εκανες την τρίχα τριχιά Click για ανάπτυξη... πηγα να σας προλαβω να μην εκτεθειτε αυτο ηταν ολο.Οκ αλλη φορα δεν ξαναμιλαω βγαλτε τα περα μονες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Βασικα θελατε να πουμε ονοματα?Εδω?Ειναι λογικο? Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:40 Η Pak έγραψε: #576 26-01-22 15:40 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: να σας προλαβω το ειπα να μη χαλασει η σελιδα μας εδω,δεν ειπαμε χθες θα ειμαστε πιο προσεκτικοι με αυτα? Με αυτην την εννοια παντα,σας αγαπω το ξερετε,ε ορισμενα πραγματα δεν λεγονται δημοσια,αυτο ηθελα να πω,δεν ειναι και ωραιο,αν θες να ρωτησεις υπαρχει και το πμ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 πηγα να σας προλαβω να μην εκτεθειτε αυτο ηταν ολο.Οκ αλλη φορα δεν ξαναμιλαω βγαλτε τα περα μονες Click για ανάπτυξη... Δεν πρόκεται να εκτεθώ γιατί είμαι ο εαυτός μου πάντα και ξερω οτι δεν διατρέχω κανέναν κίνδυνο. Ας το αφήσουμε γιατί το τράβηξες από τα μαλλιά και άθελα σου πηγές να βγάλεις μια άλλην εικόνα μου, η οποία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Δε θα χάσω και τον ύπνο μου με το ποιοι εφυγαν, δε ξεκίνησα καν εγω τη συζήτηση. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:40 Ο Guest 881237: #577 26-01-22 15:40 @TheUltimateUnderdog πετάς μια βόμβα και φεύγεις χαχα Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:41 Ο Guest 709611: #578 26-01-22 15:41 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Και παλι οχι, @Aleksa πιστευω να συμφωνεις. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα, θα συμφωνεί. Δεν τίθεται θέμα. Άλλωστε, δεν είναι κάτι που άπτεται των κανόνων, αλλά θέμα διακριτικότητας... Ο καθένας, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με το λογαριασμό του... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:42 Η Pak έγραψε: #579 26-01-22 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Σίγουρα, θα συμφωνεί. Δεν τίθεται θέμα. Άλλωστε, δεν είναι κάτι που άπτεται των κανόνων, αλλά θέμα διακριτικότητας... Ο καθένας, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με το λογαριασμό του... Click για ανάπτυξη... Γιατί είπε κανένας εδώ μέσα το ανάποδο; Υ. Γ Και γενικα προς όλους κάπου ενα ωπα παιδιά, ελληνικά γράφουμε μη διαβάζετε οτι θέλετε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:43 Η EvanescenceQ: #580 26-01-22 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Δεν πρόκεται να εκτεθώ γιατί είμαι ο εαυτός μου πάντα και ξερω οτι δεν διατρέχω κανέναν κίνδυνο. Ας το αφήσουμε γιατί το τράβηξες από τα μαλλιά και άθελα σου πηγές να βγάλεις μια άλλην εικόνα μου, η οποία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Δε θα χάσω και τον ύπνο μου με το ποιοι εφυγαν, δε ξεκίνησα καν εγω τη συζήτηση. Click για ανάπτυξη... Κοιταξε ειδα οτι πηγαινατε να πιασετε ενα θεμα μη ωραιο,ξερω οτι το ξερεις,αλλα καμια φορα η λανθανουσα γλωσσα ξεφευγει και ηθελα απλα να σας προλαβω .Αυτο μονο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: κι εγω το ιδιο αλλα ηταν σαν χαρτης Click για ανάπτυξη... δεν κατάλαβα, έπαιζες παιχνίδι που έμοιαζε με χάρτη;
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:27 Η Pak έγραψε: #565 26-01-22 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Aaa δεν το θυμάμαι εμείς είχαμε το stardoll Click για ανάπτυξη... Τι μου θύμισες. Πωπω Θυμάμαι ήθελα να γίνω στυλιστρια και μάζευα χρήματα να πάρω στούντιο, τα κατάφερα και το πήρα. Ομως σταμάτησα να παίζω πριν γίνω γνωστή Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Τελευταία υπάρχει μια τάση να απενεργοποιούνται ή να διαγράφονται λογαριασμοί. Click για ανάπτυξη... Πού ζω άραγε; Για πες μας Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:28 Ο Guest 881237: #566 26-01-22 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Τι μου θύμισες. Πωπω Θυμάμαι ήθελα να γίνω στυλιστρια και μάζευα χρήματα να πάρω στούντιο, τα κατάφερα και το πήρα. Ομως σταμάτησα να παίζω πριν γίνω γνωστή Πού ζω άραγε; Για πες μας Click για ανάπτυξη... Δεν είχα γίνει ποτέ superstar ή royal και το έχω άχτι EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:28 Η EvanescenceQ: #567 26-01-22 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: δεν κατάλαβα, έπαιζες παιχνίδι που έμοιαζε με χάρτη; Click για ανάπτυξη... Αυτο ηταν το αγαπημενο μου ειχε γριφους και επρεπε να τους λυσεις να εξερευνησεις την επομενη περιοχη στο χαρτη,ηταν υπεροχο! Uru: Ages Beyond Myst Video game Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Πού ζω άραγε; Για πες μας Click για ανάπτυξη... Αφου ξερετε τι συμβαινει δεν ειναι καλο να σχολιαζουμε για μη παροντες οποιος κι αν ειναι ο λογος που εφυγαν,γνωμη μου. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:30 Η Dreamer_SW: #568 26-01-22 15:30 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Αυτο ηταν το αγαπημενο μου ειχε γριφους και επρεπε να τους λυσεις να εξερευνησεις την επομενη περιοχη στο χαρτη,ηταν υπεροχο! Uru: Ages Beyond Myst Video game Click για ανάπτυξη... πρώτη φορά το ακούω! Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:31 Η Pak έγραψε: #569 26-01-22 15:31 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Αυτο ηταν το αγαπημενο μου ειχε γριφους και επρεπε να τους λυσεις να εξερευνησεις την επομενη περιοχη στο χαρτη,ηταν υπεροχο! Uru: Ages Beyond Myst Video game Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Αφου ξερετε τι συμβαινει δεν ειναι καλο να σχολιαζουμε για μη παροντες οποιος κι αν ειναι ο λογος που εφυγαν,γνωμη μου. Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν είπα να τους κουτσομπολεψουμε. Απλα δεν εχω ακουσει για κανέναν που τον έσβησε και ήθελα να μάθω ποτέ έγινε. Υ. Γ εννοώ τις τελευταίες μερες, γιατί αν μιλάμε για πιο πριν ναι ξέρω EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:31 Η EvanescenceQ: #570 26-01-22 15:31 Και παλι θεωρω οτι δεν ειναι ωραιο πως το λενε. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:31 Ο Guest 881237: #571 26-01-22 15:31 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Αυτο ηταν το αγαπημενο μου ειχε γριφους και επρεπε να τους λυσεις να εξερευνησεις την επομενη περιοχη στο χαρτη,ηταν υπεροχο! Uru: Ages Beyond Myst Video game Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Αφου ξερετε τι συμβαινει δεν ειναι καλο να σχολιαζουμε για μη παροντες οποιος κι αν ειναι ο λογος που εφυγαν,γνωμη μου. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν ξέρω δεν ασχολούμαι με το ντραμα του φόρουμ αν και γνωστή κουτσομπολα της γειτονιάς.. κάνω αλλά .... (No comment) EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:32 Η EvanescenceQ: #572 26-01-22 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλέ δεν είπα να τους κουτσομπολεψουμε. Απλα δεν εχω ακουσει για κανέναν που τον έσβησε και ήθελα να μάθω ποτέ έγινε. Click για ανάπτυξη... Και παλι οχι, @Aleksa πιστευω να συμφωνεις. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλέ δεν είπα να τους κουτσομπολεψουμε. Απλα δεν εχω ακουσει για κανέναν που τον έσβησε και ήθελα να μάθω ποτέ έγινε. Υ. Γ εννοώ τις τελευταίες μερες, γιατί αν μιλάμε για πιο πριν ναι ξέρω Click για ανάπτυξη... ωραια μηπως να ρωτουσες τον @TheUltimateUnderdog με καποιο πμ? Καλυτερα ετσι. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:34 Η Pak έγραψε: #573 26-01-22 15:34 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Και παλι οχι, @Aleksa πιστευω να συμφωνεις. Click για ανάπτυξη... Λες και έφερα το φτυάρι κάνεις, οκκ Εκανε μια δήλωση ενα μέλος και δήλωσα την άγνοια μου. Ναι μάλλον το θέμα το εχω εγώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: SER=98367]@TheUltimateUnderdog[/USER] με καποιο πμ? Καλυτερα ετσι. Click για ανάπτυξη... Οκ Εβανς οτι πεις. Δε θα σκάσω κιόλας, δε ξεκίνησα καν εγω αυτή τη συζήτηση, αλλα ναι ξέχασα οτι... Απλα μην προσπαθείς να δημιουργείς προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Εκανες την τρίχα τριχιά Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:35 Ο Guest 881237: #574 26-01-22 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λες και έφερα το φτυάρι κάνεις, οκκ Εκανε μια δήλωση ενα μέλος και δήλωσα την άγνοια μου. Ναι μάλλον το θέμα το εχω εγώ Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά κάποια πιο πονηρεμενη από μένα θα έλεγε ότι εμείς δεν γνωρίζουμε ποιοι είναι αυτοί άρα δεν έχουμε και καμιά σχέση ... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:36 Η EvanescenceQ: #575 26-01-22 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λες και έφερα το φτυάρι κάνεις, οκκ Εκανε μια δήλωση ενα μέλος και δήλωσα την άγνοια μου. Ναι μάλλον το θέμα το εχω εγώ Click για ανάπτυξη... να σας προλαβω το ειπα να μη χαλασει η σελιδα μας εδω,δεν ειπαμε χθες θα ειμαστε πιο προσεκτικοι με αυτα? Με αυτην την εννοια παντα,σας αγαπω το ξερετε,ε ορισμενα πραγματα δεν λεγονται δημοσια,αυτο ηθελα να πω,δεν ειναι και ωραιο,αν θες να ρωτησεις υπαρχει και το πμ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λες και έφερα το φτυάρι κάνεις, οκκ Εκανε μια δήλωση ενα μέλος και δήλωσα την άγνοια μου. Ναι μάλλον το θέμα το εχω εγώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Οκ Εβανς οτι πεις. Δε θα σκάσω κιόλας, δε ξεκίνησα καν εγω αυτή τη συζήτηση, αλλα ναι ξέχασα οτι... Απλα μην προσπαθείς να δημιουργείς προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Εκανες την τρίχα τριχιά Click για ανάπτυξη... πηγα να σας προλαβω να μην εκτεθειτε αυτο ηταν ολο.Οκ αλλη φορα δεν ξαναμιλαω βγαλτε τα περα μονες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Βασικα θελατε να πουμε ονοματα?Εδω?Ειναι λογικο? Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:40 Η Pak έγραψε: #576 26-01-22 15:40 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: να σας προλαβω το ειπα να μη χαλασει η σελιδα μας εδω,δεν ειπαμε χθες θα ειμαστε πιο προσεκτικοι με αυτα? Με αυτην την εννοια παντα,σας αγαπω το ξερετε,ε ορισμενα πραγματα δεν λεγονται δημοσια,αυτο ηθελα να πω,δεν ειναι και ωραιο,αν θες να ρωτησεις υπαρχει και το πμ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 πηγα να σας προλαβω να μην εκτεθειτε αυτο ηταν ολο.Οκ αλλη φορα δεν ξαναμιλαω βγαλτε τα περα μονες Click για ανάπτυξη... Δεν πρόκεται να εκτεθώ γιατί είμαι ο εαυτός μου πάντα και ξερω οτι δεν διατρέχω κανέναν κίνδυνο. Ας το αφήσουμε γιατί το τράβηξες από τα μαλλιά και άθελα σου πηγές να βγάλεις μια άλλην εικόνα μου, η οποία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Δε θα χάσω και τον ύπνο μου με το ποιοι εφυγαν, δε ξεκίνησα καν εγω τη συζήτηση. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:40 Ο Guest 881237: #577 26-01-22 15:40 @TheUltimateUnderdog πετάς μια βόμβα και φεύγεις χαχα Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:41 Ο Guest 709611: #578 26-01-22 15:41 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Και παλι οχι, @Aleksa πιστευω να συμφωνεις. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα, θα συμφωνεί. Δεν τίθεται θέμα. Άλλωστε, δεν είναι κάτι που άπτεται των κανόνων, αλλά θέμα διακριτικότητας... Ο καθένας, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με το λογαριασμό του... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:42 Η Pak έγραψε: #579 26-01-22 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Σίγουρα, θα συμφωνεί. Δεν τίθεται θέμα. Άλλωστε, δεν είναι κάτι που άπτεται των κανόνων, αλλά θέμα διακριτικότητας... Ο καθένας, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με το λογαριασμό του... Click για ανάπτυξη... Γιατί είπε κανένας εδώ μέσα το ανάποδο; Υ. Γ Και γενικα προς όλους κάπου ενα ωπα παιδιά, ελληνικά γράφουμε μη διαβάζετε οτι θέλετε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:43 Η EvanescenceQ: #580 26-01-22 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Δεν πρόκεται να εκτεθώ γιατί είμαι ο εαυτός μου πάντα και ξερω οτι δεν διατρέχω κανέναν κίνδυνο. Ας το αφήσουμε γιατί το τράβηξες από τα μαλλιά και άθελα σου πηγές να βγάλεις μια άλλην εικόνα μου, η οποία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Δε θα χάσω και τον ύπνο μου με το ποιοι εφυγαν, δε ξεκίνησα καν εγω τη συζήτηση. Click για ανάπτυξη... Κοιταξε ειδα οτι πηγαινατε να πιασετε ενα θεμα μη ωραιο,ξερω οτι το ξερεις,αλλα καμια φορα η λανθανουσα γλωσσα ξεφευγει και ηθελα απλα να σας προλαβω .Αυτο μονο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Aaa δεν το θυμάμαι εμείς είχαμε το stardoll Click για ανάπτυξη... Τι μου θύμισες. Πωπω Θυμάμαι ήθελα να γίνω στυλιστρια και μάζευα χρήματα να πάρω στούντιο, τα κατάφερα και το πήρα. Ομως σταμάτησα να παίζω πριν γίνω γνωστή Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Τελευταία υπάρχει μια τάση να απενεργοποιούνται ή να διαγράφονται λογαριασμοί. Click για ανάπτυξη... Πού ζω άραγε; Για πες μας
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:28 Ο Guest 881237: #566 26-01-22 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Τι μου θύμισες. Πωπω Θυμάμαι ήθελα να γίνω στυλιστρια και μάζευα χρήματα να πάρω στούντιο, τα κατάφερα και το πήρα. Ομως σταμάτησα να παίζω πριν γίνω γνωστή Πού ζω άραγε; Για πες μας Click για ανάπτυξη... Δεν είχα γίνει ποτέ superstar ή royal και το έχω άχτι EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:28 Η EvanescenceQ: #567 26-01-22 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: δεν κατάλαβα, έπαιζες παιχνίδι που έμοιαζε με χάρτη; Click για ανάπτυξη... Αυτο ηταν το αγαπημενο μου ειχε γριφους και επρεπε να τους λυσεις να εξερευνησεις την επομενη περιοχη στο χαρτη,ηταν υπεροχο! Uru: Ages Beyond Myst Video game Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Πού ζω άραγε; Για πες μας Click για ανάπτυξη... Αφου ξερετε τι συμβαινει δεν ειναι καλο να σχολιαζουμε για μη παροντες οποιος κι αν ειναι ο λογος που εφυγαν,γνωμη μου. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:30 Η Dreamer_SW: #568 26-01-22 15:30 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Αυτο ηταν το αγαπημενο μου ειχε γριφους και επρεπε να τους λυσεις να εξερευνησεις την επομενη περιοχη στο χαρτη,ηταν υπεροχο! Uru: Ages Beyond Myst Video game Click για ανάπτυξη... πρώτη φορά το ακούω! Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:31 Η Pak έγραψε: #569 26-01-22 15:31 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Αυτο ηταν το αγαπημενο μου ειχε γριφους και επρεπε να τους λυσεις να εξερευνησεις την επομενη περιοχη στο χαρτη,ηταν υπεροχο! Uru: Ages Beyond Myst Video game Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Αφου ξερετε τι συμβαινει δεν ειναι καλο να σχολιαζουμε για μη παροντες οποιος κι αν ειναι ο λογος που εφυγαν,γνωμη μου. Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν είπα να τους κουτσομπολεψουμε. Απλα δεν εχω ακουσει για κανέναν που τον έσβησε και ήθελα να μάθω ποτέ έγινε. Υ. Γ εννοώ τις τελευταίες μερες, γιατί αν μιλάμε για πιο πριν ναι ξέρω EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:31 Η EvanescenceQ: #570 26-01-22 15:31 Και παλι θεωρω οτι δεν ειναι ωραιο πως το λενε. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:31 Ο Guest 881237: #571 26-01-22 15:31 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Αυτο ηταν το αγαπημενο μου ειχε γριφους και επρεπε να τους λυσεις να εξερευνησεις την επομενη περιοχη στο χαρτη,ηταν υπεροχο! Uru: Ages Beyond Myst Video game Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Αφου ξερετε τι συμβαινει δεν ειναι καλο να σχολιαζουμε για μη παροντες οποιος κι αν ειναι ο λογος που εφυγαν,γνωμη μου. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν ξέρω δεν ασχολούμαι με το ντραμα του φόρουμ αν και γνωστή κουτσομπολα της γειτονιάς.. κάνω αλλά .... (No comment) EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:32 Η EvanescenceQ: #572 26-01-22 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλέ δεν είπα να τους κουτσομπολεψουμε. Απλα δεν εχω ακουσει για κανέναν που τον έσβησε και ήθελα να μάθω ποτέ έγινε. Click για ανάπτυξη... Και παλι οχι, @Aleksa πιστευω να συμφωνεις. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλέ δεν είπα να τους κουτσομπολεψουμε. Απλα δεν εχω ακουσει για κανέναν που τον έσβησε και ήθελα να μάθω ποτέ έγινε. Υ. Γ εννοώ τις τελευταίες μερες, γιατί αν μιλάμε για πιο πριν ναι ξέρω Click για ανάπτυξη... ωραια μηπως να ρωτουσες τον @TheUltimateUnderdog με καποιο πμ? Καλυτερα ετσι. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:34 Η Pak έγραψε: #573 26-01-22 15:34 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Και παλι οχι, @Aleksa πιστευω να συμφωνεις. Click για ανάπτυξη... Λες και έφερα το φτυάρι κάνεις, οκκ Εκανε μια δήλωση ενα μέλος και δήλωσα την άγνοια μου. Ναι μάλλον το θέμα το εχω εγώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: SER=98367]@TheUltimateUnderdog[/USER] με καποιο πμ? Καλυτερα ετσι. Click για ανάπτυξη... Οκ Εβανς οτι πεις. Δε θα σκάσω κιόλας, δε ξεκίνησα καν εγω αυτή τη συζήτηση, αλλα ναι ξέχασα οτι... Απλα μην προσπαθείς να δημιουργείς προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Εκανες την τρίχα τριχιά Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:35 Ο Guest 881237: #574 26-01-22 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λες και έφερα το φτυάρι κάνεις, οκκ Εκανε μια δήλωση ενα μέλος και δήλωσα την άγνοια μου. Ναι μάλλον το θέμα το εχω εγώ Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά κάποια πιο πονηρεμενη από μένα θα έλεγε ότι εμείς δεν γνωρίζουμε ποιοι είναι αυτοί άρα δεν έχουμε και καμιά σχέση ... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:36 Η EvanescenceQ: #575 26-01-22 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λες και έφερα το φτυάρι κάνεις, οκκ Εκανε μια δήλωση ενα μέλος και δήλωσα την άγνοια μου. Ναι μάλλον το θέμα το εχω εγώ Click για ανάπτυξη... να σας προλαβω το ειπα να μη χαλασει η σελιδα μας εδω,δεν ειπαμε χθες θα ειμαστε πιο προσεκτικοι με αυτα? Με αυτην την εννοια παντα,σας αγαπω το ξερετε,ε ορισμενα πραγματα δεν λεγονται δημοσια,αυτο ηθελα να πω,δεν ειναι και ωραιο,αν θες να ρωτησεις υπαρχει και το πμ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λες και έφερα το φτυάρι κάνεις, οκκ Εκανε μια δήλωση ενα μέλος και δήλωσα την άγνοια μου. Ναι μάλλον το θέμα το εχω εγώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Οκ Εβανς οτι πεις. Δε θα σκάσω κιόλας, δε ξεκίνησα καν εγω αυτή τη συζήτηση, αλλα ναι ξέχασα οτι... Απλα μην προσπαθείς να δημιουργείς προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Εκανες την τρίχα τριχιά Click για ανάπτυξη... πηγα να σας προλαβω να μην εκτεθειτε αυτο ηταν ολο.Οκ αλλη φορα δεν ξαναμιλαω βγαλτε τα περα μονες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Βασικα θελατε να πουμε ονοματα?Εδω?Ειναι λογικο? Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:40 Η Pak έγραψε: #576 26-01-22 15:40 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: να σας προλαβω το ειπα να μη χαλασει η σελιδα μας εδω,δεν ειπαμε χθες θα ειμαστε πιο προσεκτικοι με αυτα? Με αυτην την εννοια παντα,σας αγαπω το ξερετε,ε ορισμενα πραγματα δεν λεγονται δημοσια,αυτο ηθελα να πω,δεν ειναι και ωραιο,αν θες να ρωτησεις υπαρχει και το πμ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 πηγα να σας προλαβω να μην εκτεθειτε αυτο ηταν ολο.Οκ αλλη φορα δεν ξαναμιλαω βγαλτε τα περα μονες Click για ανάπτυξη... Δεν πρόκεται να εκτεθώ γιατί είμαι ο εαυτός μου πάντα και ξερω οτι δεν διατρέχω κανέναν κίνδυνο. Ας το αφήσουμε γιατί το τράβηξες από τα μαλλιά και άθελα σου πηγές να βγάλεις μια άλλην εικόνα μου, η οποία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Δε θα χάσω και τον ύπνο μου με το ποιοι εφυγαν, δε ξεκίνησα καν εγω τη συζήτηση. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:40 Ο Guest 881237: #577 26-01-22 15:40 @TheUltimateUnderdog πετάς μια βόμβα και φεύγεις χαχα Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:41 Ο Guest 709611: #578 26-01-22 15:41 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Και παλι οχι, @Aleksa πιστευω να συμφωνεις. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα, θα συμφωνεί. Δεν τίθεται θέμα. Άλλωστε, δεν είναι κάτι που άπτεται των κανόνων, αλλά θέμα διακριτικότητας... Ο καθένας, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με το λογαριασμό του... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:42 Η Pak έγραψε: #579 26-01-22 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Σίγουρα, θα συμφωνεί. Δεν τίθεται θέμα. Άλλωστε, δεν είναι κάτι που άπτεται των κανόνων, αλλά θέμα διακριτικότητας... Ο καθένας, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με το λογαριασμό του... Click για ανάπτυξη... Γιατί είπε κανένας εδώ μέσα το ανάποδο; Υ. Γ Και γενικα προς όλους κάπου ενα ωπα παιδιά, ελληνικά γράφουμε μη διαβάζετε οτι θέλετε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:43 Η EvanescenceQ: #580 26-01-22 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Δεν πρόκεται να εκτεθώ γιατί είμαι ο εαυτός μου πάντα και ξερω οτι δεν διατρέχω κανέναν κίνδυνο. Ας το αφήσουμε γιατί το τράβηξες από τα μαλλιά και άθελα σου πηγές να βγάλεις μια άλλην εικόνα μου, η οποία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Δε θα χάσω και τον ύπνο μου με το ποιοι εφυγαν, δε ξεκίνησα καν εγω τη συζήτηση. Click για ανάπτυξη... Κοιταξε ειδα οτι πηγαινατε να πιασετε ενα θεμα μη ωραιο,ξερω οτι το ξερεις,αλλα καμια φορα η λανθανουσα γλωσσα ξεφευγει και ηθελα απλα να σας προλαβω .Αυτο μονο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Τι μου θύμισες. Πωπω Θυμάμαι ήθελα να γίνω στυλιστρια και μάζευα χρήματα να πάρω στούντιο, τα κατάφερα και το πήρα. Ομως σταμάτησα να παίζω πριν γίνω γνωστή Πού ζω άραγε; Για πες μας Click για ανάπτυξη... Δεν είχα γίνει ποτέ superstar ή royal και το έχω άχτι
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:28 Η EvanescenceQ: #567 26-01-22 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: δεν κατάλαβα, έπαιζες παιχνίδι που έμοιαζε με χάρτη; Click για ανάπτυξη... Αυτο ηταν το αγαπημενο μου ειχε γριφους και επρεπε να τους λυσεις να εξερευνησεις την επομενη περιοχη στο χαρτη,ηταν υπεροχο! Uru: Ages Beyond Myst Video game Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Πού ζω άραγε; Για πες μας Click για ανάπτυξη... Αφου ξερετε τι συμβαινει δεν ειναι καλο να σχολιαζουμε για μη παροντες οποιος κι αν ειναι ο λογος που εφυγαν,γνωμη μου. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:30 Η Dreamer_SW: #568 26-01-22 15:30 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Αυτο ηταν το αγαπημενο μου ειχε γριφους και επρεπε να τους λυσεις να εξερευνησεις την επομενη περιοχη στο χαρτη,ηταν υπεροχο! Uru: Ages Beyond Myst Video game Click για ανάπτυξη... πρώτη φορά το ακούω! Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:31 Η Pak έγραψε: #569 26-01-22 15:31 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Αυτο ηταν το αγαπημενο μου ειχε γριφους και επρεπε να τους λυσεις να εξερευνησεις την επομενη περιοχη στο χαρτη,ηταν υπεροχο! Uru: Ages Beyond Myst Video game Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Αφου ξερετε τι συμβαινει δεν ειναι καλο να σχολιαζουμε για μη παροντες οποιος κι αν ειναι ο λογος που εφυγαν,γνωμη μου. Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν είπα να τους κουτσομπολεψουμε. Απλα δεν εχω ακουσει για κανέναν που τον έσβησε και ήθελα να μάθω ποτέ έγινε. Υ. Γ εννοώ τις τελευταίες μερες, γιατί αν μιλάμε για πιο πριν ναι ξέρω EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:31 Η EvanescenceQ: #570 26-01-22 15:31 Και παλι θεωρω οτι δεν ειναι ωραιο πως το λενε. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:31 Ο Guest 881237: #571 26-01-22 15:31 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Αυτο ηταν το αγαπημενο μου ειχε γριφους και επρεπε να τους λυσεις να εξερευνησεις την επομενη περιοχη στο χαρτη,ηταν υπεροχο! Uru: Ages Beyond Myst Video game Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Αφου ξερετε τι συμβαινει δεν ειναι καλο να σχολιαζουμε για μη παροντες οποιος κι αν ειναι ο λογος που εφυγαν,γνωμη μου. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν ξέρω δεν ασχολούμαι με το ντραμα του φόρουμ αν και γνωστή κουτσομπολα της γειτονιάς.. κάνω αλλά .... (No comment) EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:32 Η EvanescenceQ: #572 26-01-22 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλέ δεν είπα να τους κουτσομπολεψουμε. Απλα δεν εχω ακουσει για κανέναν που τον έσβησε και ήθελα να μάθω ποτέ έγινε. Click για ανάπτυξη... Και παλι οχι, @Aleksa πιστευω να συμφωνεις. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλέ δεν είπα να τους κουτσομπολεψουμε. Απλα δεν εχω ακουσει για κανέναν που τον έσβησε και ήθελα να μάθω ποτέ έγινε. Υ. Γ εννοώ τις τελευταίες μερες, γιατί αν μιλάμε για πιο πριν ναι ξέρω Click για ανάπτυξη... ωραια μηπως να ρωτουσες τον @TheUltimateUnderdog με καποιο πμ? Καλυτερα ετσι. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:34 Η Pak έγραψε: #573 26-01-22 15:34 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Και παλι οχι, @Aleksa πιστευω να συμφωνεις. Click για ανάπτυξη... Λες και έφερα το φτυάρι κάνεις, οκκ Εκανε μια δήλωση ενα μέλος και δήλωσα την άγνοια μου. Ναι μάλλον το θέμα το εχω εγώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: SER=98367]@TheUltimateUnderdog[/USER] με καποιο πμ? Καλυτερα ετσι. Click για ανάπτυξη... Οκ Εβανς οτι πεις. Δε θα σκάσω κιόλας, δε ξεκίνησα καν εγω αυτή τη συζήτηση, αλλα ναι ξέχασα οτι... Απλα μην προσπαθείς να δημιουργείς προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Εκανες την τρίχα τριχιά Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:35 Ο Guest 881237: #574 26-01-22 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λες και έφερα το φτυάρι κάνεις, οκκ Εκανε μια δήλωση ενα μέλος και δήλωσα την άγνοια μου. Ναι μάλλον το θέμα το εχω εγώ Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά κάποια πιο πονηρεμενη από μένα θα έλεγε ότι εμείς δεν γνωρίζουμε ποιοι είναι αυτοί άρα δεν έχουμε και καμιά σχέση ... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:36 Η EvanescenceQ: #575 26-01-22 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λες και έφερα το φτυάρι κάνεις, οκκ Εκανε μια δήλωση ενα μέλος και δήλωσα την άγνοια μου. Ναι μάλλον το θέμα το εχω εγώ Click για ανάπτυξη... να σας προλαβω το ειπα να μη χαλασει η σελιδα μας εδω,δεν ειπαμε χθες θα ειμαστε πιο προσεκτικοι με αυτα? Με αυτην την εννοια παντα,σας αγαπω το ξερετε,ε ορισμενα πραγματα δεν λεγονται δημοσια,αυτο ηθελα να πω,δεν ειναι και ωραιο,αν θες να ρωτησεις υπαρχει και το πμ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λες και έφερα το φτυάρι κάνεις, οκκ Εκανε μια δήλωση ενα μέλος και δήλωσα την άγνοια μου. Ναι μάλλον το θέμα το εχω εγώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Οκ Εβανς οτι πεις. Δε θα σκάσω κιόλας, δε ξεκίνησα καν εγω αυτή τη συζήτηση, αλλα ναι ξέχασα οτι... Απλα μην προσπαθείς να δημιουργείς προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Εκανες την τρίχα τριχιά Click για ανάπτυξη... πηγα να σας προλαβω να μην εκτεθειτε αυτο ηταν ολο.Οκ αλλη φορα δεν ξαναμιλαω βγαλτε τα περα μονες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Βασικα θελατε να πουμε ονοματα?Εδω?Ειναι λογικο? Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:40 Η Pak έγραψε: #576 26-01-22 15:40 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: να σας προλαβω το ειπα να μη χαλασει η σελιδα μας εδω,δεν ειπαμε χθες θα ειμαστε πιο προσεκτικοι με αυτα? Με αυτην την εννοια παντα,σας αγαπω το ξερετε,ε ορισμενα πραγματα δεν λεγονται δημοσια,αυτο ηθελα να πω,δεν ειναι και ωραιο,αν θες να ρωτησεις υπαρχει και το πμ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 πηγα να σας προλαβω να μην εκτεθειτε αυτο ηταν ολο.Οκ αλλη φορα δεν ξαναμιλαω βγαλτε τα περα μονες Click για ανάπτυξη... Δεν πρόκεται να εκτεθώ γιατί είμαι ο εαυτός μου πάντα και ξερω οτι δεν διατρέχω κανέναν κίνδυνο. Ας το αφήσουμε γιατί το τράβηξες από τα μαλλιά και άθελα σου πηγές να βγάλεις μια άλλην εικόνα μου, η οποία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Δε θα χάσω και τον ύπνο μου με το ποιοι εφυγαν, δε ξεκίνησα καν εγω τη συζήτηση. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:40 Ο Guest 881237: #577 26-01-22 15:40 @TheUltimateUnderdog πετάς μια βόμβα και φεύγεις χαχα Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:41 Ο Guest 709611: #578 26-01-22 15:41 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Και παλι οχι, @Aleksa πιστευω να συμφωνεις. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα, θα συμφωνεί. Δεν τίθεται θέμα. Άλλωστε, δεν είναι κάτι που άπτεται των κανόνων, αλλά θέμα διακριτικότητας... Ο καθένας, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με το λογαριασμό του... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:42 Η Pak έγραψε: #579 26-01-22 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Σίγουρα, θα συμφωνεί. Δεν τίθεται θέμα. Άλλωστε, δεν είναι κάτι που άπτεται των κανόνων, αλλά θέμα διακριτικότητας... Ο καθένας, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με το λογαριασμό του... Click για ανάπτυξη... Γιατί είπε κανένας εδώ μέσα το ανάποδο; Υ. Γ Και γενικα προς όλους κάπου ενα ωπα παιδιά, ελληνικά γράφουμε μη διαβάζετε οτι θέλετε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:43 Η EvanescenceQ: #580 26-01-22 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Δεν πρόκεται να εκτεθώ γιατί είμαι ο εαυτός μου πάντα και ξερω οτι δεν διατρέχω κανέναν κίνδυνο. Ας το αφήσουμε γιατί το τράβηξες από τα μαλλιά και άθελα σου πηγές να βγάλεις μια άλλην εικόνα μου, η οποία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Δε θα χάσω και τον ύπνο μου με το ποιοι εφυγαν, δε ξεκίνησα καν εγω τη συζήτηση. Click για ανάπτυξη... Κοιταξε ειδα οτι πηγαινατε να πιασετε ενα θεμα μη ωραιο,ξερω οτι το ξερεις,αλλα καμια φορα η λανθανουσα γλωσσα ξεφευγει και ηθελα απλα να σας προλαβω .Αυτο μονο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dreamer_SW: δεν κατάλαβα, έπαιζες παιχνίδι που έμοιαζε με χάρτη; Click για ανάπτυξη... Αυτο ηταν το αγαπημενο μου ειχε γριφους και επρεπε να τους λυσεις να εξερευνησεις την επομενη περιοχη στο χαρτη,ηταν υπεροχο! Uru: Ages Beyond Myst Video game Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Πού ζω άραγε; Για πες μας Click για ανάπτυξη... Αφου ξερετε τι συμβαινει δεν ειναι καλο να σχολιαζουμε για μη παροντες οποιος κι αν ειναι ο λογος που εφυγαν,γνωμη μου.
Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:30 Η Dreamer_SW: #568 26-01-22 15:30 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Αυτο ηταν το αγαπημενο μου ειχε γριφους και επρεπε να τους λυσεις να εξερευνησεις την επομενη περιοχη στο χαρτη,ηταν υπεροχο! Uru: Ages Beyond Myst Video game Click για ανάπτυξη... πρώτη φορά το ακούω! Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:31 Η Pak έγραψε: #569 26-01-22 15:31 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Αυτο ηταν το αγαπημενο μου ειχε γριφους και επρεπε να τους λυσεις να εξερευνησεις την επομενη περιοχη στο χαρτη,ηταν υπεροχο! Uru: Ages Beyond Myst Video game Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Αφου ξερετε τι συμβαινει δεν ειναι καλο να σχολιαζουμε για μη παροντες οποιος κι αν ειναι ο λογος που εφυγαν,γνωμη μου. Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν είπα να τους κουτσομπολεψουμε. Απλα δεν εχω ακουσει για κανέναν που τον έσβησε και ήθελα να μάθω ποτέ έγινε. Υ. Γ εννοώ τις τελευταίες μερες, γιατί αν μιλάμε για πιο πριν ναι ξέρω EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:31 Η EvanescenceQ: #570 26-01-22 15:31 Και παλι θεωρω οτι δεν ειναι ωραιο πως το λενε. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:31 Ο Guest 881237: #571 26-01-22 15:31 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Αυτο ηταν το αγαπημενο μου ειχε γριφους και επρεπε να τους λυσεις να εξερευνησεις την επομενη περιοχη στο χαρτη,ηταν υπεροχο! Uru: Ages Beyond Myst Video game Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Αφου ξερετε τι συμβαινει δεν ειναι καλο να σχολιαζουμε για μη παροντες οποιος κι αν ειναι ο λογος που εφυγαν,γνωμη μου. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν ξέρω δεν ασχολούμαι με το ντραμα του φόρουμ αν και γνωστή κουτσομπολα της γειτονιάς.. κάνω αλλά .... (No comment) EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:32 Η EvanescenceQ: #572 26-01-22 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλέ δεν είπα να τους κουτσομπολεψουμε. Απλα δεν εχω ακουσει για κανέναν που τον έσβησε και ήθελα να μάθω ποτέ έγινε. Click για ανάπτυξη... Και παλι οχι, @Aleksa πιστευω να συμφωνεις. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλέ δεν είπα να τους κουτσομπολεψουμε. Απλα δεν εχω ακουσει για κανέναν που τον έσβησε και ήθελα να μάθω ποτέ έγινε. Υ. Γ εννοώ τις τελευταίες μερες, γιατί αν μιλάμε για πιο πριν ναι ξέρω Click για ανάπτυξη... ωραια μηπως να ρωτουσες τον @TheUltimateUnderdog με καποιο πμ? Καλυτερα ετσι. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:34 Η Pak έγραψε: #573 26-01-22 15:34 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Και παλι οχι, @Aleksa πιστευω να συμφωνεις. Click για ανάπτυξη... Λες και έφερα το φτυάρι κάνεις, οκκ Εκανε μια δήλωση ενα μέλος και δήλωσα την άγνοια μου. Ναι μάλλον το θέμα το εχω εγώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: SER=98367]@TheUltimateUnderdog[/USER] με καποιο πμ? Καλυτερα ετσι. Click για ανάπτυξη... Οκ Εβανς οτι πεις. Δε θα σκάσω κιόλας, δε ξεκίνησα καν εγω αυτή τη συζήτηση, αλλα ναι ξέχασα οτι... Απλα μην προσπαθείς να δημιουργείς προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Εκανες την τρίχα τριχιά Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:35 Ο Guest 881237: #574 26-01-22 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λες και έφερα το φτυάρι κάνεις, οκκ Εκανε μια δήλωση ενα μέλος και δήλωσα την άγνοια μου. Ναι μάλλον το θέμα το εχω εγώ Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά κάποια πιο πονηρεμενη από μένα θα έλεγε ότι εμείς δεν γνωρίζουμε ποιοι είναι αυτοί άρα δεν έχουμε και καμιά σχέση ... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:36 Η EvanescenceQ: #575 26-01-22 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λες και έφερα το φτυάρι κάνεις, οκκ Εκανε μια δήλωση ενα μέλος και δήλωσα την άγνοια μου. Ναι μάλλον το θέμα το εχω εγώ Click για ανάπτυξη... να σας προλαβω το ειπα να μη χαλασει η σελιδα μας εδω,δεν ειπαμε χθες θα ειμαστε πιο προσεκτικοι με αυτα? Με αυτην την εννοια παντα,σας αγαπω το ξερετε,ε ορισμενα πραγματα δεν λεγονται δημοσια,αυτο ηθελα να πω,δεν ειναι και ωραιο,αν θες να ρωτησεις υπαρχει και το πμ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λες και έφερα το φτυάρι κάνεις, οκκ Εκανε μια δήλωση ενα μέλος και δήλωσα την άγνοια μου. Ναι μάλλον το θέμα το εχω εγώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Οκ Εβανς οτι πεις. Δε θα σκάσω κιόλας, δε ξεκίνησα καν εγω αυτή τη συζήτηση, αλλα ναι ξέχασα οτι... Απλα μην προσπαθείς να δημιουργείς προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Εκανες την τρίχα τριχιά Click για ανάπτυξη... πηγα να σας προλαβω να μην εκτεθειτε αυτο ηταν ολο.Οκ αλλη φορα δεν ξαναμιλαω βγαλτε τα περα μονες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Βασικα θελατε να πουμε ονοματα?Εδω?Ειναι λογικο? Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:40 Η Pak έγραψε: #576 26-01-22 15:40 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: να σας προλαβω το ειπα να μη χαλασει η σελιδα μας εδω,δεν ειπαμε χθες θα ειμαστε πιο προσεκτικοι με αυτα? Με αυτην την εννοια παντα,σας αγαπω το ξερετε,ε ορισμενα πραγματα δεν λεγονται δημοσια,αυτο ηθελα να πω,δεν ειναι και ωραιο,αν θες να ρωτησεις υπαρχει και το πμ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 πηγα να σας προλαβω να μην εκτεθειτε αυτο ηταν ολο.Οκ αλλη φορα δεν ξαναμιλαω βγαλτε τα περα μονες Click για ανάπτυξη... Δεν πρόκεται να εκτεθώ γιατί είμαι ο εαυτός μου πάντα και ξερω οτι δεν διατρέχω κανέναν κίνδυνο. Ας το αφήσουμε γιατί το τράβηξες από τα μαλλιά και άθελα σου πηγές να βγάλεις μια άλλην εικόνα μου, η οποία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Δε θα χάσω και τον ύπνο μου με το ποιοι εφυγαν, δε ξεκίνησα καν εγω τη συζήτηση. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:40 Ο Guest 881237: #577 26-01-22 15:40 @TheUltimateUnderdog πετάς μια βόμβα και φεύγεις χαχα Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:41 Ο Guest 709611: #578 26-01-22 15:41 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Και παλι οχι, @Aleksa πιστευω να συμφωνεις. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα, θα συμφωνεί. Δεν τίθεται θέμα. Άλλωστε, δεν είναι κάτι που άπτεται των κανόνων, αλλά θέμα διακριτικότητας... Ο καθένας, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με το λογαριασμό του... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:42 Η Pak έγραψε: #579 26-01-22 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Σίγουρα, θα συμφωνεί. Δεν τίθεται θέμα. Άλλωστε, δεν είναι κάτι που άπτεται των κανόνων, αλλά θέμα διακριτικότητας... Ο καθένας, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με το λογαριασμό του... Click για ανάπτυξη... Γιατί είπε κανένας εδώ μέσα το ανάποδο; Υ. Γ Και γενικα προς όλους κάπου ενα ωπα παιδιά, ελληνικά γράφουμε μη διαβάζετε οτι θέλετε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:43 Η EvanescenceQ: #580 26-01-22 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Δεν πρόκεται να εκτεθώ γιατί είμαι ο εαυτός μου πάντα και ξερω οτι δεν διατρέχω κανέναν κίνδυνο. Ας το αφήσουμε γιατί το τράβηξες από τα μαλλιά και άθελα σου πηγές να βγάλεις μια άλλην εικόνα μου, η οποία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Δε θα χάσω και τον ύπνο μου με το ποιοι εφυγαν, δε ξεκίνησα καν εγω τη συζήτηση. Click για ανάπτυξη... Κοιταξε ειδα οτι πηγαινατε να πιασετε ενα θεμα μη ωραιο,ξερω οτι το ξερεις,αλλα καμια φορα η λανθανουσα γλωσσα ξεφευγει και ηθελα απλα να σας προλαβω .Αυτο μονο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Αυτο ηταν το αγαπημενο μου ειχε γριφους και επρεπε να τους λυσεις να εξερευνησεις την επομενη περιοχη στο χαρτη,ηταν υπεροχο! Uru: Ages Beyond Myst Video game Click για ανάπτυξη... πρώτη φορά το ακούω!
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:31 Η Pak έγραψε: #569 26-01-22 15:31 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Αυτο ηταν το αγαπημενο μου ειχε γριφους και επρεπε να τους λυσεις να εξερευνησεις την επομενη περιοχη στο χαρτη,ηταν υπεροχο! Uru: Ages Beyond Myst Video game Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Αφου ξερετε τι συμβαινει δεν ειναι καλο να σχολιαζουμε για μη παροντες οποιος κι αν ειναι ο λογος που εφυγαν,γνωμη μου. Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν είπα να τους κουτσομπολεψουμε. Απλα δεν εχω ακουσει για κανέναν που τον έσβησε και ήθελα να μάθω ποτέ έγινε. Υ. Γ εννοώ τις τελευταίες μερες, γιατί αν μιλάμε για πιο πριν ναι ξέρω EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:31 Η EvanescenceQ: #570 26-01-22 15:31 Και παλι θεωρω οτι δεν ειναι ωραιο πως το λενε. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:31 Ο Guest 881237: #571 26-01-22 15:31 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Αυτο ηταν το αγαπημενο μου ειχε γριφους και επρεπε να τους λυσεις να εξερευνησεις την επομενη περιοχη στο χαρτη,ηταν υπεροχο! Uru: Ages Beyond Myst Video game Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Αφου ξερετε τι συμβαινει δεν ειναι καλο να σχολιαζουμε για μη παροντες οποιος κι αν ειναι ο λογος που εφυγαν,γνωμη μου. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν ξέρω δεν ασχολούμαι με το ντραμα του φόρουμ αν και γνωστή κουτσομπολα της γειτονιάς.. κάνω αλλά .... (No comment) EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:32 Η EvanescenceQ: #572 26-01-22 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλέ δεν είπα να τους κουτσομπολεψουμε. Απλα δεν εχω ακουσει για κανέναν που τον έσβησε και ήθελα να μάθω ποτέ έγινε. Click για ανάπτυξη... Και παλι οχι, @Aleksa πιστευω να συμφωνεις. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλέ δεν είπα να τους κουτσομπολεψουμε. Απλα δεν εχω ακουσει για κανέναν που τον έσβησε και ήθελα να μάθω ποτέ έγινε. Υ. Γ εννοώ τις τελευταίες μερες, γιατί αν μιλάμε για πιο πριν ναι ξέρω Click για ανάπτυξη... ωραια μηπως να ρωτουσες τον @TheUltimateUnderdog με καποιο πμ? Καλυτερα ετσι. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:34 Η Pak έγραψε: #573 26-01-22 15:34 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Και παλι οχι, @Aleksa πιστευω να συμφωνεις. Click για ανάπτυξη... Λες και έφερα το φτυάρι κάνεις, οκκ Εκανε μια δήλωση ενα μέλος και δήλωσα την άγνοια μου. Ναι μάλλον το θέμα το εχω εγώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: SER=98367]@TheUltimateUnderdog[/USER] με καποιο πμ? Καλυτερα ετσι. Click για ανάπτυξη... Οκ Εβανς οτι πεις. Δε θα σκάσω κιόλας, δε ξεκίνησα καν εγω αυτή τη συζήτηση, αλλα ναι ξέχασα οτι... Απλα μην προσπαθείς να δημιουργείς προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Εκανες την τρίχα τριχιά Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:35 Ο Guest 881237: #574 26-01-22 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λες και έφερα το φτυάρι κάνεις, οκκ Εκανε μια δήλωση ενα μέλος και δήλωσα την άγνοια μου. Ναι μάλλον το θέμα το εχω εγώ Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά κάποια πιο πονηρεμενη από μένα θα έλεγε ότι εμείς δεν γνωρίζουμε ποιοι είναι αυτοί άρα δεν έχουμε και καμιά σχέση ... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:36 Η EvanescenceQ: #575 26-01-22 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λες και έφερα το φτυάρι κάνεις, οκκ Εκανε μια δήλωση ενα μέλος και δήλωσα την άγνοια μου. Ναι μάλλον το θέμα το εχω εγώ Click για ανάπτυξη... να σας προλαβω το ειπα να μη χαλασει η σελιδα μας εδω,δεν ειπαμε χθες θα ειμαστε πιο προσεκτικοι με αυτα? Με αυτην την εννοια παντα,σας αγαπω το ξερετε,ε ορισμενα πραγματα δεν λεγονται δημοσια,αυτο ηθελα να πω,δεν ειναι και ωραιο,αν θες να ρωτησεις υπαρχει και το πμ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λες και έφερα το φτυάρι κάνεις, οκκ Εκανε μια δήλωση ενα μέλος και δήλωσα την άγνοια μου. Ναι μάλλον το θέμα το εχω εγώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Οκ Εβανς οτι πεις. Δε θα σκάσω κιόλας, δε ξεκίνησα καν εγω αυτή τη συζήτηση, αλλα ναι ξέχασα οτι... Απλα μην προσπαθείς να δημιουργείς προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Εκανες την τρίχα τριχιά Click για ανάπτυξη... πηγα να σας προλαβω να μην εκτεθειτε αυτο ηταν ολο.Οκ αλλη φορα δεν ξαναμιλαω βγαλτε τα περα μονες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Βασικα θελατε να πουμε ονοματα?Εδω?Ειναι λογικο? Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:40 Η Pak έγραψε: #576 26-01-22 15:40 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: να σας προλαβω το ειπα να μη χαλασει η σελιδα μας εδω,δεν ειπαμε χθες θα ειμαστε πιο προσεκτικοι με αυτα? Με αυτην την εννοια παντα,σας αγαπω το ξερετε,ε ορισμενα πραγματα δεν λεγονται δημοσια,αυτο ηθελα να πω,δεν ειναι και ωραιο,αν θες να ρωτησεις υπαρχει και το πμ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 πηγα να σας προλαβω να μην εκτεθειτε αυτο ηταν ολο.Οκ αλλη φορα δεν ξαναμιλαω βγαλτε τα περα μονες Click για ανάπτυξη... Δεν πρόκεται να εκτεθώ γιατί είμαι ο εαυτός μου πάντα και ξερω οτι δεν διατρέχω κανέναν κίνδυνο. Ας το αφήσουμε γιατί το τράβηξες από τα μαλλιά και άθελα σου πηγές να βγάλεις μια άλλην εικόνα μου, η οποία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Δε θα χάσω και τον ύπνο μου με το ποιοι εφυγαν, δε ξεκίνησα καν εγω τη συζήτηση. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:40 Ο Guest 881237: #577 26-01-22 15:40 @TheUltimateUnderdog πετάς μια βόμβα και φεύγεις χαχα Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:41 Ο Guest 709611: #578 26-01-22 15:41 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Και παλι οχι, @Aleksa πιστευω να συμφωνεις. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα, θα συμφωνεί. Δεν τίθεται θέμα. Άλλωστε, δεν είναι κάτι που άπτεται των κανόνων, αλλά θέμα διακριτικότητας... Ο καθένας, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με το λογαριασμό του... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:42 Η Pak έγραψε: #579 26-01-22 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Σίγουρα, θα συμφωνεί. Δεν τίθεται θέμα. Άλλωστε, δεν είναι κάτι που άπτεται των κανόνων, αλλά θέμα διακριτικότητας... Ο καθένας, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με το λογαριασμό του... Click για ανάπτυξη... Γιατί είπε κανένας εδώ μέσα το ανάποδο; Υ. Γ Και γενικα προς όλους κάπου ενα ωπα παιδιά, ελληνικά γράφουμε μη διαβάζετε οτι θέλετε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:43 Η EvanescenceQ: #580 26-01-22 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Δεν πρόκεται να εκτεθώ γιατί είμαι ο εαυτός μου πάντα και ξερω οτι δεν διατρέχω κανέναν κίνδυνο. Ας το αφήσουμε γιατί το τράβηξες από τα μαλλιά και άθελα σου πηγές να βγάλεις μια άλλην εικόνα μου, η οποία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Δε θα χάσω και τον ύπνο μου με το ποιοι εφυγαν, δε ξεκίνησα καν εγω τη συζήτηση. Click για ανάπτυξη... Κοιταξε ειδα οτι πηγαινατε να πιασετε ενα θεμα μη ωραιο,ξερω οτι το ξερεις,αλλα καμια φορα η λανθανουσα γλωσσα ξεφευγει και ηθελα απλα να σας προλαβω .Αυτο μονο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Αυτο ηταν το αγαπημενο μου ειχε γριφους και επρεπε να τους λυσεις να εξερευνησεις την επομενη περιοχη στο χαρτη,ηταν υπεροχο! Uru: Ages Beyond Myst Video game Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Αφου ξερετε τι συμβαινει δεν ειναι καλο να σχολιαζουμε για μη παροντες οποιος κι αν ειναι ο λογος που εφυγαν,γνωμη μου. Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν είπα να τους κουτσομπολεψουμε. Απλα δεν εχω ακουσει για κανέναν που τον έσβησε και ήθελα να μάθω ποτέ έγινε. Υ. Γ εννοώ τις τελευταίες μερες, γιατί αν μιλάμε για πιο πριν ναι ξέρω
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:31 Η EvanescenceQ: #570 26-01-22 15:31 Και παλι θεωρω οτι δεν ειναι ωραιο πως το λενε. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:31 Ο Guest 881237: #571 26-01-22 15:31 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Αυτο ηταν το αγαπημενο μου ειχε γριφους και επρεπε να τους λυσεις να εξερευνησεις την επομενη περιοχη στο χαρτη,ηταν υπεροχο! Uru: Ages Beyond Myst Video game Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Αφου ξερετε τι συμβαινει δεν ειναι καλο να σχολιαζουμε για μη παροντες οποιος κι αν ειναι ο λογος που εφυγαν,γνωμη μου. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν ξέρω δεν ασχολούμαι με το ντραμα του φόρουμ αν και γνωστή κουτσομπολα της γειτονιάς.. κάνω αλλά .... (No comment) EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:32 Η EvanescenceQ: #572 26-01-22 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλέ δεν είπα να τους κουτσομπολεψουμε. Απλα δεν εχω ακουσει για κανέναν που τον έσβησε και ήθελα να μάθω ποτέ έγινε. Click για ανάπτυξη... Και παλι οχι, @Aleksa πιστευω να συμφωνεις. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλέ δεν είπα να τους κουτσομπολεψουμε. Απλα δεν εχω ακουσει για κανέναν που τον έσβησε και ήθελα να μάθω ποτέ έγινε. Υ. Γ εννοώ τις τελευταίες μερες, γιατί αν μιλάμε για πιο πριν ναι ξέρω Click για ανάπτυξη... ωραια μηπως να ρωτουσες τον @TheUltimateUnderdog με καποιο πμ? Καλυτερα ετσι. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:34 Η Pak έγραψε: #573 26-01-22 15:34 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Και παλι οχι, @Aleksa πιστευω να συμφωνεις. Click για ανάπτυξη... Λες και έφερα το φτυάρι κάνεις, οκκ Εκανε μια δήλωση ενα μέλος και δήλωσα την άγνοια μου. Ναι μάλλον το θέμα το εχω εγώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: SER=98367]@TheUltimateUnderdog[/USER] με καποιο πμ? Καλυτερα ετσι. Click για ανάπτυξη... Οκ Εβανς οτι πεις. Δε θα σκάσω κιόλας, δε ξεκίνησα καν εγω αυτή τη συζήτηση, αλλα ναι ξέχασα οτι... Απλα μην προσπαθείς να δημιουργείς προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Εκανες την τρίχα τριχιά Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:35 Ο Guest 881237: #574 26-01-22 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λες και έφερα το φτυάρι κάνεις, οκκ Εκανε μια δήλωση ενα μέλος και δήλωσα την άγνοια μου. Ναι μάλλον το θέμα το εχω εγώ Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά κάποια πιο πονηρεμενη από μένα θα έλεγε ότι εμείς δεν γνωρίζουμε ποιοι είναι αυτοί άρα δεν έχουμε και καμιά σχέση ... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:36 Η EvanescenceQ: #575 26-01-22 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λες και έφερα το φτυάρι κάνεις, οκκ Εκανε μια δήλωση ενα μέλος και δήλωσα την άγνοια μου. Ναι μάλλον το θέμα το εχω εγώ Click για ανάπτυξη... να σας προλαβω το ειπα να μη χαλασει η σελιδα μας εδω,δεν ειπαμε χθες θα ειμαστε πιο προσεκτικοι με αυτα? Με αυτην την εννοια παντα,σας αγαπω το ξερετε,ε ορισμενα πραγματα δεν λεγονται δημοσια,αυτο ηθελα να πω,δεν ειναι και ωραιο,αν θες να ρωτησεις υπαρχει και το πμ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λες και έφερα το φτυάρι κάνεις, οκκ Εκανε μια δήλωση ενα μέλος και δήλωσα την άγνοια μου. Ναι μάλλον το θέμα το εχω εγώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Οκ Εβανς οτι πεις. Δε θα σκάσω κιόλας, δε ξεκίνησα καν εγω αυτή τη συζήτηση, αλλα ναι ξέχασα οτι... Απλα μην προσπαθείς να δημιουργείς προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Εκανες την τρίχα τριχιά Click για ανάπτυξη... πηγα να σας προλαβω να μην εκτεθειτε αυτο ηταν ολο.Οκ αλλη φορα δεν ξαναμιλαω βγαλτε τα περα μονες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Βασικα θελατε να πουμε ονοματα?Εδω?Ειναι λογικο? Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:40 Η Pak έγραψε: #576 26-01-22 15:40 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: να σας προλαβω το ειπα να μη χαλασει η σελιδα μας εδω,δεν ειπαμε χθες θα ειμαστε πιο προσεκτικοι με αυτα? Με αυτην την εννοια παντα,σας αγαπω το ξερετε,ε ορισμενα πραγματα δεν λεγονται δημοσια,αυτο ηθελα να πω,δεν ειναι και ωραιο,αν θες να ρωτησεις υπαρχει και το πμ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 πηγα να σας προλαβω να μην εκτεθειτε αυτο ηταν ολο.Οκ αλλη φορα δεν ξαναμιλαω βγαλτε τα περα μονες Click για ανάπτυξη... Δεν πρόκεται να εκτεθώ γιατί είμαι ο εαυτός μου πάντα και ξερω οτι δεν διατρέχω κανέναν κίνδυνο. Ας το αφήσουμε γιατί το τράβηξες από τα μαλλιά και άθελα σου πηγές να βγάλεις μια άλλην εικόνα μου, η οποία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Δε θα χάσω και τον ύπνο μου με το ποιοι εφυγαν, δε ξεκίνησα καν εγω τη συζήτηση. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:40 Ο Guest 881237: #577 26-01-22 15:40 @TheUltimateUnderdog πετάς μια βόμβα και φεύγεις χαχα Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:41 Ο Guest 709611: #578 26-01-22 15:41 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Και παλι οχι, @Aleksa πιστευω να συμφωνεις. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα, θα συμφωνεί. Δεν τίθεται θέμα. Άλλωστε, δεν είναι κάτι που άπτεται των κανόνων, αλλά θέμα διακριτικότητας... Ο καθένας, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με το λογαριασμό του... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:42 Η Pak έγραψε: #579 26-01-22 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Σίγουρα, θα συμφωνεί. Δεν τίθεται θέμα. Άλλωστε, δεν είναι κάτι που άπτεται των κανόνων, αλλά θέμα διακριτικότητας... Ο καθένας, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με το λογαριασμό του... Click για ανάπτυξη... Γιατί είπε κανένας εδώ μέσα το ανάποδο; Υ. Γ Και γενικα προς όλους κάπου ενα ωπα παιδιά, ελληνικά γράφουμε μη διαβάζετε οτι θέλετε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:43 Η EvanescenceQ: #580 26-01-22 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Δεν πρόκεται να εκτεθώ γιατί είμαι ο εαυτός μου πάντα και ξερω οτι δεν διατρέχω κανέναν κίνδυνο. Ας το αφήσουμε γιατί το τράβηξες από τα μαλλιά και άθελα σου πηγές να βγάλεις μια άλλην εικόνα μου, η οποία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Δε θα χάσω και τον ύπνο μου με το ποιοι εφυγαν, δε ξεκίνησα καν εγω τη συζήτηση. Click για ανάπτυξη... Κοιταξε ειδα οτι πηγαινατε να πιασετε ενα θεμα μη ωραιο,ξερω οτι το ξερεις,αλλα καμια φορα η λανθανουσα γλωσσα ξεφευγει και ηθελα απλα να σας προλαβω .Αυτο μονο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:31 Ο Guest 881237: #571 26-01-22 15:31 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Αυτο ηταν το αγαπημενο μου ειχε γριφους και επρεπε να τους λυσεις να εξερευνησεις την επομενη περιοχη στο χαρτη,ηταν υπεροχο! Uru: Ages Beyond Myst Video game Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Αφου ξερετε τι συμβαινει δεν ειναι καλο να σχολιαζουμε για μη παροντες οποιος κι αν ειναι ο λογος που εφυγαν,γνωμη μου. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν ξέρω δεν ασχολούμαι με το ντραμα του φόρουμ αν και γνωστή κουτσομπολα της γειτονιάς.. κάνω αλλά .... (No comment) EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:32 Η EvanescenceQ: #572 26-01-22 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλέ δεν είπα να τους κουτσομπολεψουμε. Απλα δεν εχω ακουσει για κανέναν που τον έσβησε και ήθελα να μάθω ποτέ έγινε. Click για ανάπτυξη... Και παλι οχι, @Aleksa πιστευω να συμφωνεις. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλέ δεν είπα να τους κουτσομπολεψουμε. Απλα δεν εχω ακουσει για κανέναν που τον έσβησε και ήθελα να μάθω ποτέ έγινε. Υ. Γ εννοώ τις τελευταίες μερες, γιατί αν μιλάμε για πιο πριν ναι ξέρω Click για ανάπτυξη... ωραια μηπως να ρωτουσες τον @TheUltimateUnderdog με καποιο πμ? Καλυτερα ετσι. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:34 Η Pak έγραψε: #573 26-01-22 15:34 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Και παλι οχι, @Aleksa πιστευω να συμφωνεις. Click για ανάπτυξη... Λες και έφερα το φτυάρι κάνεις, οκκ Εκανε μια δήλωση ενα μέλος και δήλωσα την άγνοια μου. Ναι μάλλον το θέμα το εχω εγώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: SER=98367]@TheUltimateUnderdog[/USER] με καποιο πμ? Καλυτερα ετσι. Click για ανάπτυξη... Οκ Εβανς οτι πεις. Δε θα σκάσω κιόλας, δε ξεκίνησα καν εγω αυτή τη συζήτηση, αλλα ναι ξέχασα οτι... Απλα μην προσπαθείς να δημιουργείς προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Εκανες την τρίχα τριχιά Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:35 Ο Guest 881237: #574 26-01-22 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λες και έφερα το φτυάρι κάνεις, οκκ Εκανε μια δήλωση ενα μέλος και δήλωσα την άγνοια μου. Ναι μάλλον το θέμα το εχω εγώ Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά κάποια πιο πονηρεμενη από μένα θα έλεγε ότι εμείς δεν γνωρίζουμε ποιοι είναι αυτοί άρα δεν έχουμε και καμιά σχέση ... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:36 Η EvanescenceQ: #575 26-01-22 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λες και έφερα το φτυάρι κάνεις, οκκ Εκανε μια δήλωση ενα μέλος και δήλωσα την άγνοια μου. Ναι μάλλον το θέμα το εχω εγώ Click για ανάπτυξη... να σας προλαβω το ειπα να μη χαλασει η σελιδα μας εδω,δεν ειπαμε χθες θα ειμαστε πιο προσεκτικοι με αυτα? Με αυτην την εννοια παντα,σας αγαπω το ξερετε,ε ορισμενα πραγματα δεν λεγονται δημοσια,αυτο ηθελα να πω,δεν ειναι και ωραιο,αν θες να ρωτησεις υπαρχει και το πμ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λες και έφερα το φτυάρι κάνεις, οκκ Εκανε μια δήλωση ενα μέλος και δήλωσα την άγνοια μου. Ναι μάλλον το θέμα το εχω εγώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Οκ Εβανς οτι πεις. Δε θα σκάσω κιόλας, δε ξεκίνησα καν εγω αυτή τη συζήτηση, αλλα ναι ξέχασα οτι... Απλα μην προσπαθείς να δημιουργείς προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Εκανες την τρίχα τριχιά Click για ανάπτυξη... πηγα να σας προλαβω να μην εκτεθειτε αυτο ηταν ολο.Οκ αλλη φορα δεν ξαναμιλαω βγαλτε τα περα μονες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Βασικα θελατε να πουμε ονοματα?Εδω?Ειναι λογικο? Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:40 Η Pak έγραψε: #576 26-01-22 15:40 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: να σας προλαβω το ειπα να μη χαλασει η σελιδα μας εδω,δεν ειπαμε χθες θα ειμαστε πιο προσεκτικοι με αυτα? Με αυτην την εννοια παντα,σας αγαπω το ξερετε,ε ορισμενα πραγματα δεν λεγονται δημοσια,αυτο ηθελα να πω,δεν ειναι και ωραιο,αν θες να ρωτησεις υπαρχει και το πμ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 πηγα να σας προλαβω να μην εκτεθειτε αυτο ηταν ολο.Οκ αλλη φορα δεν ξαναμιλαω βγαλτε τα περα μονες Click για ανάπτυξη... Δεν πρόκεται να εκτεθώ γιατί είμαι ο εαυτός μου πάντα και ξερω οτι δεν διατρέχω κανέναν κίνδυνο. Ας το αφήσουμε γιατί το τράβηξες από τα μαλλιά και άθελα σου πηγές να βγάλεις μια άλλην εικόνα μου, η οποία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Δε θα χάσω και τον ύπνο μου με το ποιοι εφυγαν, δε ξεκίνησα καν εγω τη συζήτηση. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:40 Ο Guest 881237: #577 26-01-22 15:40 @TheUltimateUnderdog πετάς μια βόμβα και φεύγεις χαχα Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:41 Ο Guest 709611: #578 26-01-22 15:41 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Και παλι οχι, @Aleksa πιστευω να συμφωνεις. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα, θα συμφωνεί. Δεν τίθεται θέμα. Άλλωστε, δεν είναι κάτι που άπτεται των κανόνων, αλλά θέμα διακριτικότητας... Ο καθένας, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με το λογαριασμό του... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:42 Η Pak έγραψε: #579 26-01-22 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Σίγουρα, θα συμφωνεί. Δεν τίθεται θέμα. Άλλωστε, δεν είναι κάτι που άπτεται των κανόνων, αλλά θέμα διακριτικότητας... Ο καθένας, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με το λογαριασμό του... Click για ανάπτυξη... Γιατί είπε κανένας εδώ μέσα το ανάποδο; Υ. Γ Και γενικα προς όλους κάπου ενα ωπα παιδιά, ελληνικά γράφουμε μη διαβάζετε οτι θέλετε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:43 Η EvanescenceQ: #580 26-01-22 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Δεν πρόκεται να εκτεθώ γιατί είμαι ο εαυτός μου πάντα και ξερω οτι δεν διατρέχω κανέναν κίνδυνο. Ας το αφήσουμε γιατί το τράβηξες από τα μαλλιά και άθελα σου πηγές να βγάλεις μια άλλην εικόνα μου, η οποία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Δε θα χάσω και τον ύπνο μου με το ποιοι εφυγαν, δε ξεκίνησα καν εγω τη συζήτηση. Click για ανάπτυξη... Κοιταξε ειδα οτι πηγαινατε να πιασετε ενα θεμα μη ωραιο,ξερω οτι το ξερεις,αλλα καμια φορα η λανθανουσα γλωσσα ξεφευγει και ηθελα απλα να σας προλαβω .Αυτο μονο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Αυτο ηταν το αγαπημενο μου ειχε γριφους και επρεπε να τους λυσεις να εξερευνησεις την επομενη περιοχη στο χαρτη,ηταν υπεροχο! Uru: Ages Beyond Myst Video game Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Αφου ξερετε τι συμβαινει δεν ειναι καλο να σχολιαζουμε για μη παροντες οποιος κι αν ειναι ο λογος που εφυγαν,γνωμη μου. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν ξέρω δεν ασχολούμαι με το ντραμα του φόρουμ αν και γνωστή κουτσομπολα της γειτονιάς.. κάνω αλλά .... (No comment)
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:32 Η EvanescenceQ: #572 26-01-22 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλέ δεν είπα να τους κουτσομπολεψουμε. Απλα δεν εχω ακουσει για κανέναν που τον έσβησε και ήθελα να μάθω ποτέ έγινε. Click για ανάπτυξη... Και παλι οχι, @Aleksa πιστευω να συμφωνεις. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλέ δεν είπα να τους κουτσομπολεψουμε. Απλα δεν εχω ακουσει για κανέναν που τον έσβησε και ήθελα να μάθω ποτέ έγινε. Υ. Γ εννοώ τις τελευταίες μερες, γιατί αν μιλάμε για πιο πριν ναι ξέρω Click για ανάπτυξη... ωραια μηπως να ρωτουσες τον @TheUltimateUnderdog με καποιο πμ? Καλυτερα ετσι. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:34 Η Pak έγραψε: #573 26-01-22 15:34 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Και παλι οχι, @Aleksa πιστευω να συμφωνεις. Click για ανάπτυξη... Λες και έφερα το φτυάρι κάνεις, οκκ Εκανε μια δήλωση ενα μέλος και δήλωσα την άγνοια μου. Ναι μάλλον το θέμα το εχω εγώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: SER=98367]@TheUltimateUnderdog[/USER] με καποιο πμ? Καλυτερα ετσι. Click για ανάπτυξη... Οκ Εβανς οτι πεις. Δε θα σκάσω κιόλας, δε ξεκίνησα καν εγω αυτή τη συζήτηση, αλλα ναι ξέχασα οτι... Απλα μην προσπαθείς να δημιουργείς προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Εκανες την τρίχα τριχιά Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:35 Ο Guest 881237: #574 26-01-22 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λες και έφερα το φτυάρι κάνεις, οκκ Εκανε μια δήλωση ενα μέλος και δήλωσα την άγνοια μου. Ναι μάλλον το θέμα το εχω εγώ Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά κάποια πιο πονηρεμενη από μένα θα έλεγε ότι εμείς δεν γνωρίζουμε ποιοι είναι αυτοί άρα δεν έχουμε και καμιά σχέση ... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:36 Η EvanescenceQ: #575 26-01-22 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λες και έφερα το φτυάρι κάνεις, οκκ Εκανε μια δήλωση ενα μέλος και δήλωσα την άγνοια μου. Ναι μάλλον το θέμα το εχω εγώ Click για ανάπτυξη... να σας προλαβω το ειπα να μη χαλασει η σελιδα μας εδω,δεν ειπαμε χθες θα ειμαστε πιο προσεκτικοι με αυτα? Με αυτην την εννοια παντα,σας αγαπω το ξερετε,ε ορισμενα πραγματα δεν λεγονται δημοσια,αυτο ηθελα να πω,δεν ειναι και ωραιο,αν θες να ρωτησεις υπαρχει και το πμ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λες και έφερα το φτυάρι κάνεις, οκκ Εκανε μια δήλωση ενα μέλος και δήλωσα την άγνοια μου. Ναι μάλλον το θέμα το εχω εγώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Οκ Εβανς οτι πεις. Δε θα σκάσω κιόλας, δε ξεκίνησα καν εγω αυτή τη συζήτηση, αλλα ναι ξέχασα οτι... Απλα μην προσπαθείς να δημιουργείς προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Εκανες την τρίχα τριχιά Click για ανάπτυξη... πηγα να σας προλαβω να μην εκτεθειτε αυτο ηταν ολο.Οκ αλλη φορα δεν ξαναμιλαω βγαλτε τα περα μονες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Βασικα θελατε να πουμε ονοματα?Εδω?Ειναι λογικο? Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:40 Η Pak έγραψε: #576 26-01-22 15:40 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: να σας προλαβω το ειπα να μη χαλασει η σελιδα μας εδω,δεν ειπαμε χθες θα ειμαστε πιο προσεκτικοι με αυτα? Με αυτην την εννοια παντα,σας αγαπω το ξερετε,ε ορισμενα πραγματα δεν λεγονται δημοσια,αυτο ηθελα να πω,δεν ειναι και ωραιο,αν θες να ρωτησεις υπαρχει και το πμ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 πηγα να σας προλαβω να μην εκτεθειτε αυτο ηταν ολο.Οκ αλλη φορα δεν ξαναμιλαω βγαλτε τα περα μονες Click για ανάπτυξη... Δεν πρόκεται να εκτεθώ γιατί είμαι ο εαυτός μου πάντα και ξερω οτι δεν διατρέχω κανέναν κίνδυνο. Ας το αφήσουμε γιατί το τράβηξες από τα μαλλιά και άθελα σου πηγές να βγάλεις μια άλλην εικόνα μου, η οποία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Δε θα χάσω και τον ύπνο μου με το ποιοι εφυγαν, δε ξεκίνησα καν εγω τη συζήτηση. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:40 Ο Guest 881237: #577 26-01-22 15:40 @TheUltimateUnderdog πετάς μια βόμβα και φεύγεις χαχα Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:41 Ο Guest 709611: #578 26-01-22 15:41 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Και παλι οχι, @Aleksa πιστευω να συμφωνεις. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα, θα συμφωνεί. Δεν τίθεται θέμα. Άλλωστε, δεν είναι κάτι που άπτεται των κανόνων, αλλά θέμα διακριτικότητας... Ο καθένας, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με το λογαριασμό του... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:42 Η Pak έγραψε: #579 26-01-22 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Σίγουρα, θα συμφωνεί. Δεν τίθεται θέμα. Άλλωστε, δεν είναι κάτι που άπτεται των κανόνων, αλλά θέμα διακριτικότητας... Ο καθένας, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με το λογαριασμό του... Click για ανάπτυξη... Γιατί είπε κανένας εδώ μέσα το ανάποδο; Υ. Γ Και γενικα προς όλους κάπου ενα ωπα παιδιά, ελληνικά γράφουμε μη διαβάζετε οτι θέλετε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:43 Η EvanescenceQ: #580 26-01-22 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Δεν πρόκεται να εκτεθώ γιατί είμαι ο εαυτός μου πάντα και ξερω οτι δεν διατρέχω κανέναν κίνδυνο. Ας το αφήσουμε γιατί το τράβηξες από τα μαλλιά και άθελα σου πηγές να βγάλεις μια άλλην εικόνα μου, η οποία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Δε θα χάσω και τον ύπνο μου με το ποιοι εφυγαν, δε ξεκίνησα καν εγω τη συζήτηση. Click για ανάπτυξη... Κοιταξε ειδα οτι πηγαινατε να πιασετε ενα θεμα μη ωραιο,ξερω οτι το ξερεις,αλλα καμια φορα η λανθανουσα γλωσσα ξεφευγει και ηθελα απλα να σας προλαβω .Αυτο μονο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλέ δεν είπα να τους κουτσομπολεψουμε. Απλα δεν εχω ακουσει για κανέναν που τον έσβησε και ήθελα να μάθω ποτέ έγινε. Click για ανάπτυξη... Και παλι οχι, @Aleksa πιστευω να συμφωνεις. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλέ δεν είπα να τους κουτσομπολεψουμε. Απλα δεν εχω ακουσει για κανέναν που τον έσβησε και ήθελα να μάθω ποτέ έγινε. Υ. Γ εννοώ τις τελευταίες μερες, γιατί αν μιλάμε για πιο πριν ναι ξέρω Click για ανάπτυξη... ωραια μηπως να ρωτουσες τον @TheUltimateUnderdog με καποιο πμ? Καλυτερα ετσι.
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:34 Η Pak έγραψε: #573 26-01-22 15:34 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Και παλι οχι, @Aleksa πιστευω να συμφωνεις. Click για ανάπτυξη... Λες και έφερα το φτυάρι κάνεις, οκκ Εκανε μια δήλωση ενα μέλος και δήλωσα την άγνοια μου. Ναι μάλλον το θέμα το εχω εγώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: SER=98367]@TheUltimateUnderdog[/USER] με καποιο πμ? Καλυτερα ετσι. Click για ανάπτυξη... Οκ Εβανς οτι πεις. Δε θα σκάσω κιόλας, δε ξεκίνησα καν εγω αυτή τη συζήτηση, αλλα ναι ξέχασα οτι... Απλα μην προσπαθείς να δημιουργείς προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Εκανες την τρίχα τριχιά Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:35 Ο Guest 881237: #574 26-01-22 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λες και έφερα το φτυάρι κάνεις, οκκ Εκανε μια δήλωση ενα μέλος και δήλωσα την άγνοια μου. Ναι μάλλον το θέμα το εχω εγώ Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά κάποια πιο πονηρεμενη από μένα θα έλεγε ότι εμείς δεν γνωρίζουμε ποιοι είναι αυτοί άρα δεν έχουμε και καμιά σχέση ... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:36 Η EvanescenceQ: #575 26-01-22 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λες και έφερα το φτυάρι κάνεις, οκκ Εκανε μια δήλωση ενα μέλος και δήλωσα την άγνοια μου. Ναι μάλλον το θέμα το εχω εγώ Click για ανάπτυξη... να σας προλαβω το ειπα να μη χαλασει η σελιδα μας εδω,δεν ειπαμε χθες θα ειμαστε πιο προσεκτικοι με αυτα? Με αυτην την εννοια παντα,σας αγαπω το ξερετε,ε ορισμενα πραγματα δεν λεγονται δημοσια,αυτο ηθελα να πω,δεν ειναι και ωραιο,αν θες να ρωτησεις υπαρχει και το πμ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λες και έφερα το φτυάρι κάνεις, οκκ Εκανε μια δήλωση ενα μέλος και δήλωσα την άγνοια μου. Ναι μάλλον το θέμα το εχω εγώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Οκ Εβανς οτι πεις. Δε θα σκάσω κιόλας, δε ξεκίνησα καν εγω αυτή τη συζήτηση, αλλα ναι ξέχασα οτι... Απλα μην προσπαθείς να δημιουργείς προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Εκανες την τρίχα τριχιά Click για ανάπτυξη... πηγα να σας προλαβω να μην εκτεθειτε αυτο ηταν ολο.Οκ αλλη φορα δεν ξαναμιλαω βγαλτε τα περα μονες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Βασικα θελατε να πουμε ονοματα?Εδω?Ειναι λογικο? Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:40 Η Pak έγραψε: #576 26-01-22 15:40 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: να σας προλαβω το ειπα να μη χαλασει η σελιδα μας εδω,δεν ειπαμε χθες θα ειμαστε πιο προσεκτικοι με αυτα? Με αυτην την εννοια παντα,σας αγαπω το ξερετε,ε ορισμενα πραγματα δεν λεγονται δημοσια,αυτο ηθελα να πω,δεν ειναι και ωραιο,αν θες να ρωτησεις υπαρχει και το πμ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 πηγα να σας προλαβω να μην εκτεθειτε αυτο ηταν ολο.Οκ αλλη φορα δεν ξαναμιλαω βγαλτε τα περα μονες Click για ανάπτυξη... Δεν πρόκεται να εκτεθώ γιατί είμαι ο εαυτός μου πάντα και ξερω οτι δεν διατρέχω κανέναν κίνδυνο. Ας το αφήσουμε γιατί το τράβηξες από τα μαλλιά και άθελα σου πηγές να βγάλεις μια άλλην εικόνα μου, η οποία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Δε θα χάσω και τον ύπνο μου με το ποιοι εφυγαν, δε ξεκίνησα καν εγω τη συζήτηση. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:40 Ο Guest 881237: #577 26-01-22 15:40 @TheUltimateUnderdog πετάς μια βόμβα και φεύγεις χαχα Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:41 Ο Guest 709611: #578 26-01-22 15:41 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Και παλι οχι, @Aleksa πιστευω να συμφωνεις. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα, θα συμφωνεί. Δεν τίθεται θέμα. Άλλωστε, δεν είναι κάτι που άπτεται των κανόνων, αλλά θέμα διακριτικότητας... Ο καθένας, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με το λογαριασμό του... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:42 Η Pak έγραψε: #579 26-01-22 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Σίγουρα, θα συμφωνεί. Δεν τίθεται θέμα. Άλλωστε, δεν είναι κάτι που άπτεται των κανόνων, αλλά θέμα διακριτικότητας... Ο καθένας, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με το λογαριασμό του... Click για ανάπτυξη... Γιατί είπε κανένας εδώ μέσα το ανάποδο; Υ. Γ Και γενικα προς όλους κάπου ενα ωπα παιδιά, ελληνικά γράφουμε μη διαβάζετε οτι θέλετε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:43 Η EvanescenceQ: #580 26-01-22 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Δεν πρόκεται να εκτεθώ γιατί είμαι ο εαυτός μου πάντα και ξερω οτι δεν διατρέχω κανέναν κίνδυνο. Ας το αφήσουμε γιατί το τράβηξες από τα μαλλιά και άθελα σου πηγές να βγάλεις μια άλλην εικόνα μου, η οποία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Δε θα χάσω και τον ύπνο μου με το ποιοι εφυγαν, δε ξεκίνησα καν εγω τη συζήτηση. Click για ανάπτυξη... Κοιταξε ειδα οτι πηγαινατε να πιασετε ενα θεμα μη ωραιο,ξερω οτι το ξερεις,αλλα καμια φορα η λανθανουσα γλωσσα ξεφευγει και ηθελα απλα να σας προλαβω .Αυτο μονο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Και παλι οχι, @Aleksa πιστευω να συμφωνεις. Click για ανάπτυξη... Λες και έφερα το φτυάρι κάνεις, οκκ Εκανε μια δήλωση ενα μέλος και δήλωσα την άγνοια μου. Ναι μάλλον το θέμα το εχω εγώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: SER=98367]@TheUltimateUnderdog[/USER] με καποιο πμ? Καλυτερα ετσι. Click για ανάπτυξη... Οκ Εβανς οτι πεις. Δε θα σκάσω κιόλας, δε ξεκίνησα καν εγω αυτή τη συζήτηση, αλλα ναι ξέχασα οτι... Απλα μην προσπαθείς να δημιουργείς προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Εκανες την τρίχα τριχιά
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:35 Ο Guest 881237: #574 26-01-22 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λες και έφερα το φτυάρι κάνεις, οκκ Εκανε μια δήλωση ενα μέλος και δήλωσα την άγνοια μου. Ναι μάλλον το θέμα το εχω εγώ Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά κάποια πιο πονηρεμενη από μένα θα έλεγε ότι εμείς δεν γνωρίζουμε ποιοι είναι αυτοί άρα δεν έχουμε και καμιά σχέση ... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:36 Η EvanescenceQ: #575 26-01-22 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λες και έφερα το φτυάρι κάνεις, οκκ Εκανε μια δήλωση ενα μέλος και δήλωσα την άγνοια μου. Ναι μάλλον το θέμα το εχω εγώ Click για ανάπτυξη... να σας προλαβω το ειπα να μη χαλασει η σελιδα μας εδω,δεν ειπαμε χθες θα ειμαστε πιο προσεκτικοι με αυτα? Με αυτην την εννοια παντα,σας αγαπω το ξερετε,ε ορισμενα πραγματα δεν λεγονται δημοσια,αυτο ηθελα να πω,δεν ειναι και ωραιο,αν θες να ρωτησεις υπαρχει και το πμ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λες και έφερα το φτυάρι κάνεις, οκκ Εκανε μια δήλωση ενα μέλος και δήλωσα την άγνοια μου. Ναι μάλλον το θέμα το εχω εγώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Οκ Εβανς οτι πεις. Δε θα σκάσω κιόλας, δε ξεκίνησα καν εγω αυτή τη συζήτηση, αλλα ναι ξέχασα οτι... Απλα μην προσπαθείς να δημιουργείς προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Εκανες την τρίχα τριχιά Click για ανάπτυξη... πηγα να σας προλαβω να μην εκτεθειτε αυτο ηταν ολο.Οκ αλλη φορα δεν ξαναμιλαω βγαλτε τα περα μονες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Βασικα θελατε να πουμε ονοματα?Εδω?Ειναι λογικο? Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:40 Η Pak έγραψε: #576 26-01-22 15:40 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: να σας προλαβω το ειπα να μη χαλασει η σελιδα μας εδω,δεν ειπαμε χθες θα ειμαστε πιο προσεκτικοι με αυτα? Με αυτην την εννοια παντα,σας αγαπω το ξερετε,ε ορισμενα πραγματα δεν λεγονται δημοσια,αυτο ηθελα να πω,δεν ειναι και ωραιο,αν θες να ρωτησεις υπαρχει και το πμ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 πηγα να σας προλαβω να μην εκτεθειτε αυτο ηταν ολο.Οκ αλλη φορα δεν ξαναμιλαω βγαλτε τα περα μονες Click για ανάπτυξη... Δεν πρόκεται να εκτεθώ γιατί είμαι ο εαυτός μου πάντα και ξερω οτι δεν διατρέχω κανέναν κίνδυνο. Ας το αφήσουμε γιατί το τράβηξες από τα μαλλιά και άθελα σου πηγές να βγάλεις μια άλλην εικόνα μου, η οποία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Δε θα χάσω και τον ύπνο μου με το ποιοι εφυγαν, δε ξεκίνησα καν εγω τη συζήτηση. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:40 Ο Guest 881237: #577 26-01-22 15:40 @TheUltimateUnderdog πετάς μια βόμβα και φεύγεις χαχα Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:41 Ο Guest 709611: #578 26-01-22 15:41 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Και παλι οχι, @Aleksa πιστευω να συμφωνεις. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα, θα συμφωνεί. Δεν τίθεται θέμα. Άλλωστε, δεν είναι κάτι που άπτεται των κανόνων, αλλά θέμα διακριτικότητας... Ο καθένας, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με το λογαριασμό του... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:42 Η Pak έγραψε: #579 26-01-22 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Σίγουρα, θα συμφωνεί. Δεν τίθεται θέμα. Άλλωστε, δεν είναι κάτι που άπτεται των κανόνων, αλλά θέμα διακριτικότητας... Ο καθένας, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με το λογαριασμό του... Click για ανάπτυξη... Γιατί είπε κανένας εδώ μέσα το ανάποδο; Υ. Γ Και γενικα προς όλους κάπου ενα ωπα παιδιά, ελληνικά γράφουμε μη διαβάζετε οτι θέλετε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:43 Η EvanescenceQ: #580 26-01-22 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Δεν πρόκεται να εκτεθώ γιατί είμαι ο εαυτός μου πάντα και ξερω οτι δεν διατρέχω κανέναν κίνδυνο. Ας το αφήσουμε γιατί το τράβηξες από τα μαλλιά και άθελα σου πηγές να βγάλεις μια άλλην εικόνα μου, η οποία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Δε θα χάσω και τον ύπνο μου με το ποιοι εφυγαν, δε ξεκίνησα καν εγω τη συζήτηση. Click για ανάπτυξη... Κοιταξε ειδα οτι πηγαινατε να πιασετε ενα θεμα μη ωραιο,ξερω οτι το ξερεις,αλλα καμια φορα η λανθανουσα γλωσσα ξεφευγει και ηθελα απλα να σας προλαβω .Αυτο μονο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λες και έφερα το φτυάρι κάνεις, οκκ Εκανε μια δήλωση ενα μέλος και δήλωσα την άγνοια μου. Ναι μάλλον το θέμα το εχω εγώ Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά κάποια πιο πονηρεμενη από μένα θα έλεγε ότι εμείς δεν γνωρίζουμε ποιοι είναι αυτοί άρα δεν έχουμε και καμιά σχέση ...
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:36 Η EvanescenceQ: #575 26-01-22 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λες και έφερα το φτυάρι κάνεις, οκκ Εκανε μια δήλωση ενα μέλος και δήλωσα την άγνοια μου. Ναι μάλλον το θέμα το εχω εγώ Click για ανάπτυξη... να σας προλαβω το ειπα να μη χαλασει η σελιδα μας εδω,δεν ειπαμε χθες θα ειμαστε πιο προσεκτικοι με αυτα? Με αυτην την εννοια παντα,σας αγαπω το ξερετε,ε ορισμενα πραγματα δεν λεγονται δημοσια,αυτο ηθελα να πω,δεν ειναι και ωραιο,αν θες να ρωτησεις υπαρχει και το πμ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λες και έφερα το φτυάρι κάνεις, οκκ Εκανε μια δήλωση ενα μέλος και δήλωσα την άγνοια μου. Ναι μάλλον το θέμα το εχω εγώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Οκ Εβανς οτι πεις. Δε θα σκάσω κιόλας, δε ξεκίνησα καν εγω αυτή τη συζήτηση, αλλα ναι ξέχασα οτι... Απλα μην προσπαθείς να δημιουργείς προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Εκανες την τρίχα τριχιά Click για ανάπτυξη... πηγα να σας προλαβω να μην εκτεθειτε αυτο ηταν ολο.Οκ αλλη φορα δεν ξαναμιλαω βγαλτε τα περα μονες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Βασικα θελατε να πουμε ονοματα?Εδω?Ειναι λογικο? Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:40 Η Pak έγραψε: #576 26-01-22 15:40 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: να σας προλαβω το ειπα να μη χαλασει η σελιδα μας εδω,δεν ειπαμε χθες θα ειμαστε πιο προσεκτικοι με αυτα? Με αυτην την εννοια παντα,σας αγαπω το ξερετε,ε ορισμενα πραγματα δεν λεγονται δημοσια,αυτο ηθελα να πω,δεν ειναι και ωραιο,αν θες να ρωτησεις υπαρχει και το πμ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 πηγα να σας προλαβω να μην εκτεθειτε αυτο ηταν ολο.Οκ αλλη φορα δεν ξαναμιλαω βγαλτε τα περα μονες Click για ανάπτυξη... Δεν πρόκεται να εκτεθώ γιατί είμαι ο εαυτός μου πάντα και ξερω οτι δεν διατρέχω κανέναν κίνδυνο. Ας το αφήσουμε γιατί το τράβηξες από τα μαλλιά και άθελα σου πηγές να βγάλεις μια άλλην εικόνα μου, η οποία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Δε θα χάσω και τον ύπνο μου με το ποιοι εφυγαν, δε ξεκίνησα καν εγω τη συζήτηση. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:40 Ο Guest 881237: #577 26-01-22 15:40 @TheUltimateUnderdog πετάς μια βόμβα και φεύγεις χαχα Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:41 Ο Guest 709611: #578 26-01-22 15:41 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Και παλι οχι, @Aleksa πιστευω να συμφωνεις. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα, θα συμφωνεί. Δεν τίθεται θέμα. Άλλωστε, δεν είναι κάτι που άπτεται των κανόνων, αλλά θέμα διακριτικότητας... Ο καθένας, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με το λογαριασμό του... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:42 Η Pak έγραψε: #579 26-01-22 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Σίγουρα, θα συμφωνεί. Δεν τίθεται θέμα. Άλλωστε, δεν είναι κάτι που άπτεται των κανόνων, αλλά θέμα διακριτικότητας... Ο καθένας, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με το λογαριασμό του... Click για ανάπτυξη... Γιατί είπε κανένας εδώ μέσα το ανάποδο; Υ. Γ Και γενικα προς όλους κάπου ενα ωπα παιδιά, ελληνικά γράφουμε μη διαβάζετε οτι θέλετε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:43 Η EvanescenceQ: #580 26-01-22 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Δεν πρόκεται να εκτεθώ γιατί είμαι ο εαυτός μου πάντα και ξερω οτι δεν διατρέχω κανέναν κίνδυνο. Ας το αφήσουμε γιατί το τράβηξες από τα μαλλιά και άθελα σου πηγές να βγάλεις μια άλλην εικόνα μου, η οποία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Δε θα χάσω και τον ύπνο μου με το ποιοι εφυγαν, δε ξεκίνησα καν εγω τη συζήτηση. Click για ανάπτυξη... Κοιταξε ειδα οτι πηγαινατε να πιασετε ενα θεμα μη ωραιο,ξερω οτι το ξερεις,αλλα καμια φορα η λανθανουσα γλωσσα ξεφευγει και ηθελα απλα να σας προλαβω .Αυτο μονο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λες και έφερα το φτυάρι κάνεις, οκκ Εκανε μια δήλωση ενα μέλος και δήλωσα την άγνοια μου. Ναι μάλλον το θέμα το εχω εγώ Click για ανάπτυξη... να σας προλαβω το ειπα να μη χαλασει η σελιδα μας εδω,δεν ειπαμε χθες θα ειμαστε πιο προσεκτικοι με αυτα? Με αυτην την εννοια παντα,σας αγαπω το ξερετε,ε ορισμενα πραγματα δεν λεγονται δημοσια,αυτο ηθελα να πω,δεν ειναι και ωραιο,αν θες να ρωτησεις υπαρχει και το πμ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λες και έφερα το φτυάρι κάνεις, οκκ Εκανε μια δήλωση ενα μέλος και δήλωσα την άγνοια μου. Ναι μάλλον το θέμα το εχω εγώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Οκ Εβανς οτι πεις. Δε θα σκάσω κιόλας, δε ξεκίνησα καν εγω αυτή τη συζήτηση, αλλα ναι ξέχασα οτι... Απλα μην προσπαθείς να δημιουργείς προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Εκανες την τρίχα τριχιά Click για ανάπτυξη... πηγα να σας προλαβω να μην εκτεθειτε αυτο ηταν ολο.Οκ αλλη φορα δεν ξαναμιλαω βγαλτε τα περα μονες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 Βασικα θελατε να πουμε ονοματα?Εδω?Ειναι λογικο?
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:40 Η Pak έγραψε: #576 26-01-22 15:40 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: να σας προλαβω το ειπα να μη χαλασει η σελιδα μας εδω,δεν ειπαμε χθες θα ειμαστε πιο προσεκτικοι με αυτα? Με αυτην την εννοια παντα,σας αγαπω το ξερετε,ε ορισμενα πραγματα δεν λεγονται δημοσια,αυτο ηθελα να πω,δεν ειναι και ωραιο,αν θες να ρωτησεις υπαρχει και το πμ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 πηγα να σας προλαβω να μην εκτεθειτε αυτο ηταν ολο.Οκ αλλη φορα δεν ξαναμιλαω βγαλτε τα περα μονες Click για ανάπτυξη... Δεν πρόκεται να εκτεθώ γιατί είμαι ο εαυτός μου πάντα και ξερω οτι δεν διατρέχω κανέναν κίνδυνο. Ας το αφήσουμε γιατί το τράβηξες από τα μαλλιά και άθελα σου πηγές να βγάλεις μια άλλην εικόνα μου, η οποία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Δε θα χάσω και τον ύπνο μου με το ποιοι εφυγαν, δε ξεκίνησα καν εγω τη συζήτηση. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:40 Ο Guest 881237: #577 26-01-22 15:40 @TheUltimateUnderdog πετάς μια βόμβα και φεύγεις χαχα Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:41 Ο Guest 709611: #578 26-01-22 15:41 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Και παλι οχι, @Aleksa πιστευω να συμφωνεις. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα, θα συμφωνεί. Δεν τίθεται θέμα. Άλλωστε, δεν είναι κάτι που άπτεται των κανόνων, αλλά θέμα διακριτικότητας... Ο καθένας, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με το λογαριασμό του... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:42 Η Pak έγραψε: #579 26-01-22 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Σίγουρα, θα συμφωνεί. Δεν τίθεται θέμα. Άλλωστε, δεν είναι κάτι που άπτεται των κανόνων, αλλά θέμα διακριτικότητας... Ο καθένας, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με το λογαριασμό του... Click για ανάπτυξη... Γιατί είπε κανένας εδώ μέσα το ανάποδο; Υ. Γ Και γενικα προς όλους κάπου ενα ωπα παιδιά, ελληνικά γράφουμε μη διαβάζετε οτι θέλετε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:43 Η EvanescenceQ: #580 26-01-22 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Δεν πρόκεται να εκτεθώ γιατί είμαι ο εαυτός μου πάντα και ξερω οτι δεν διατρέχω κανέναν κίνδυνο. Ας το αφήσουμε γιατί το τράβηξες από τα μαλλιά και άθελα σου πηγές να βγάλεις μια άλλην εικόνα μου, η οποία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Δε θα χάσω και τον ύπνο μου με το ποιοι εφυγαν, δε ξεκίνησα καν εγω τη συζήτηση. Click για ανάπτυξη... Κοιταξε ειδα οτι πηγαινατε να πιασετε ενα θεμα μη ωραιο,ξερω οτι το ξερεις,αλλα καμια φορα η λανθανουσα γλωσσα ξεφευγει και ηθελα απλα να σας προλαβω .Αυτο μονο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: να σας προλαβω το ειπα να μη χαλασει η σελιδα μας εδω,δεν ειπαμε χθες θα ειμαστε πιο προσεκτικοι με αυτα? Με αυτην την εννοια παντα,σας αγαπω το ξερετε,ε ορισμενα πραγματα δεν λεγονται δημοσια,αυτο ηθελα να πω,δεν ειναι και ωραιο,αν θες να ρωτησεις υπαρχει και το πμ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2022 πηγα να σας προλαβω να μην εκτεθειτε αυτο ηταν ολο.Οκ αλλη φορα δεν ξαναμιλαω βγαλτε τα περα μονες Click για ανάπτυξη... Δεν πρόκεται να εκτεθώ γιατί είμαι ο εαυτός μου πάντα και ξερω οτι δεν διατρέχω κανέναν κίνδυνο. Ας το αφήσουμε γιατί το τράβηξες από τα μαλλιά και άθελα σου πηγές να βγάλεις μια άλλην εικόνα μου, η οποία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Δε θα χάσω και τον ύπνο μου με το ποιοι εφυγαν, δε ξεκίνησα καν εγω τη συζήτηση.
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:40 Ο Guest 881237: #577 26-01-22 15:40 @TheUltimateUnderdog πετάς μια βόμβα και φεύγεις χαχα Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:41 Ο Guest 709611: #578 26-01-22 15:41 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Και παλι οχι, @Aleksa πιστευω να συμφωνεις. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα, θα συμφωνεί. Δεν τίθεται θέμα. Άλλωστε, δεν είναι κάτι που άπτεται των κανόνων, αλλά θέμα διακριτικότητας... Ο καθένας, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με το λογαριασμό του... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:42 Η Pak έγραψε: #579 26-01-22 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Σίγουρα, θα συμφωνεί. Δεν τίθεται θέμα. Άλλωστε, δεν είναι κάτι που άπτεται των κανόνων, αλλά θέμα διακριτικότητας... Ο καθένας, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με το λογαριασμό του... Click για ανάπτυξη... Γιατί είπε κανένας εδώ μέσα το ανάποδο; Υ. Γ Και γενικα προς όλους κάπου ενα ωπα παιδιά, ελληνικά γράφουμε μη διαβάζετε οτι θέλετε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:43 Η EvanescenceQ: #580 26-01-22 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Δεν πρόκεται να εκτεθώ γιατί είμαι ο εαυτός μου πάντα και ξερω οτι δεν διατρέχω κανέναν κίνδυνο. Ας το αφήσουμε γιατί το τράβηξες από τα μαλλιά και άθελα σου πηγές να βγάλεις μια άλλην εικόνα μου, η οποία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Δε θα χάσω και τον ύπνο μου με το ποιοι εφυγαν, δε ξεκίνησα καν εγω τη συζήτηση. Click για ανάπτυξη... Κοιταξε ειδα οτι πηγαινατε να πιασετε ενα θεμα μη ωραιο,ξερω οτι το ξερεις,αλλα καμια φορα η λανθανουσα γλωσσα ξεφευγει και ηθελα απλα να σας προλαβω .Αυτο μονο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:41 Ο Guest 709611: #578 26-01-22 15:41 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Και παλι οχι, @Aleksa πιστευω να συμφωνεις. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα, θα συμφωνεί. Δεν τίθεται θέμα. Άλλωστε, δεν είναι κάτι που άπτεται των κανόνων, αλλά θέμα διακριτικότητας... Ο καθένας, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με το λογαριασμό του... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:42 Η Pak έγραψε: #579 26-01-22 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Σίγουρα, θα συμφωνεί. Δεν τίθεται θέμα. Άλλωστε, δεν είναι κάτι που άπτεται των κανόνων, αλλά θέμα διακριτικότητας... Ο καθένας, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με το λογαριασμό του... Click για ανάπτυξη... Γιατί είπε κανένας εδώ μέσα το ανάποδο; Υ. Γ Και γενικα προς όλους κάπου ενα ωπα παιδιά, ελληνικά γράφουμε μη διαβάζετε οτι θέλετε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:43 Η EvanescenceQ: #580 26-01-22 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Δεν πρόκεται να εκτεθώ γιατί είμαι ο εαυτός μου πάντα και ξερω οτι δεν διατρέχω κανέναν κίνδυνο. Ας το αφήσουμε γιατί το τράβηξες από τα μαλλιά και άθελα σου πηγές να βγάλεις μια άλλην εικόνα μου, η οποία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Δε θα χάσω και τον ύπνο μου με το ποιοι εφυγαν, δε ξεκίνησα καν εγω τη συζήτηση. Click για ανάπτυξη... Κοιταξε ειδα οτι πηγαινατε να πιασετε ενα θεμα μη ωραιο,ξερω οτι το ξερεις,αλλα καμια φορα η λανθανουσα γλωσσα ξεφευγει και ηθελα απλα να σας προλαβω .Αυτο μονο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Και παλι οχι, @Aleksa πιστευω να συμφωνεις. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα, θα συμφωνεί. Δεν τίθεται θέμα. Άλλωστε, δεν είναι κάτι που άπτεται των κανόνων, αλλά θέμα διακριτικότητας... Ο καθένας, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με το λογαριασμό του...
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:42 Η Pak έγραψε: #579 26-01-22 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Σίγουρα, θα συμφωνεί. Δεν τίθεται θέμα. Άλλωστε, δεν είναι κάτι που άπτεται των κανόνων, αλλά θέμα διακριτικότητας... Ο καθένας, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με το λογαριασμό του... Click για ανάπτυξη... Γιατί είπε κανένας εδώ μέσα το ανάποδο; Υ. Γ Και γενικα προς όλους κάπου ενα ωπα παιδιά, ελληνικά γράφουμε μη διαβάζετε οτι θέλετε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:43 Η EvanescenceQ: #580 26-01-22 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Δεν πρόκεται να εκτεθώ γιατί είμαι ο εαυτός μου πάντα και ξερω οτι δεν διατρέχω κανέναν κίνδυνο. Ας το αφήσουμε γιατί το τράβηξες από τα μαλλιά και άθελα σου πηγές να βγάλεις μια άλλην εικόνα μου, η οποία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Δε θα χάσω και τον ύπνο μου με το ποιοι εφυγαν, δε ξεκίνησα καν εγω τη συζήτηση. Click για ανάπτυξη... Κοιταξε ειδα οτι πηγαινατε να πιασετε ενα θεμα μη ωραιο,ξερω οτι το ξερεις,αλλα καμια φορα η λανθανουσα γλωσσα ξεφευγει και ηθελα απλα να σας προλαβω .Αυτο μονο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Σίγουρα, θα συμφωνεί. Δεν τίθεται θέμα. Άλλωστε, δεν είναι κάτι που άπτεται των κανόνων, αλλά θέμα διακριτικότητας... Ο καθένας, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με το λογαριασμό του... Click για ανάπτυξη... Γιατί είπε κανένας εδώ μέσα το ανάποδο; Υ. Γ Και γενικα προς όλους κάπου ενα ωπα παιδιά, ελληνικά γράφουμε μη διαβάζετε οτι θέλετε.
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2022 στις 15:43 Η EvanescenceQ: #580 26-01-22 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Δεν πρόκεται να εκτεθώ γιατί είμαι ο εαυτός μου πάντα και ξερω οτι δεν διατρέχω κανέναν κίνδυνο. Ας το αφήσουμε γιατί το τράβηξες από τα μαλλιά και άθελα σου πηγές να βγάλεις μια άλλην εικόνα μου, η οποία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Δε θα χάσω και τον ύπνο μου με το ποιοι εφυγαν, δε ξεκίνησα καν εγω τη συζήτηση. Click για ανάπτυξη... Κοιταξε ειδα οτι πηγαινατε να πιασετε ενα θεμα μη ωραιο,ξερω οτι το ξερεις,αλλα καμια φορα η λανθανουσα γλωσσα ξεφευγει και ηθελα απλα να σας προλαβω .Αυτο μονο.
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Δεν πρόκεται να εκτεθώ γιατί είμαι ο εαυτός μου πάντα και ξερω οτι δεν διατρέχω κανέναν κίνδυνο. Ας το αφήσουμε γιατί το τράβηξες από τα μαλλιά και άθελα σου πηγές να βγάλεις μια άλλην εικόνα μου, η οποία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Δε θα χάσω και τον ύπνο μου με το ποιοι εφυγαν, δε ξεκίνησα καν εγω τη συζήτηση. Click για ανάπτυξη... Κοιταξε ειδα οτι πηγαινατε να πιασετε ενα θεμα μη ωραιο,ξερω οτι το ξερεις,αλλα καμια φορα η λανθανουσα γλωσσα ξεφευγει και ηθελα απλα να σας προλαβω .Αυτο μονο.