Dreamer_SW
Διάσημο μέλος
Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,832 μηνύματα.
26-01-22
15:44
Μου θυμίζετε συμβούλιο στο survivor
26-01-22
15:45
Λίγο έλειψα και έγινε μακελειό.@TheUltimateUnderdog πετάς μια βόμβα και φεύγεις χαχα
Ποιά βόμβα ρε παιδιά; Απλά είπα ότι παρατηρώ μέλη που είχαν μεγάλη συνεισφορά, για δικούς τους άγνωστους και ανεξήγητους λόγους, ξαφνικά να φεύγουν απ' το φόρουμ.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,885 μηνύματα.
26-01-22
Το κατανοώ αν και δε μου άρεσε.Κοιταξε ειδα οτι πηγαινατε να πιασετε ενα θεμα μη ωραιο,ξερω οτι το ξερεις,αλλα καμια φορα η λανθανουσα γλωσσα ξεφευγει και ηθελα απλα να σας προλαβω .Αυτο μονο.
Ξέρω πως να μιλήσω και ποτε να μιλήσω.
Βέβαια αμα σε ένοιαζε αυτό επρεπε να το πεις στο μέλος που έκανε τη δήλωση και οχι σε μένα, αλλα ναι ξερω
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
26-01-22
Αλλη φορα δεν ανακατευομαι πειτε οτι θελετε.
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
26-01-22
15:47
Είπα εγώ κάτι τέτοιο ; Σ' εσένα απευθύνθηκα ;Γιατί είπε κανένας εδώ μέσα το ανάποδο;
Στην @EvanescenceQ, απάντησα...
Αυτά. Με την καλησπέρα μου.-
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,885 μηνύματα.
26-01-22
15:47
Μάλλον πρέπει να αλλάξω το αβαταρ μου. Θα βάλω την Κάτια από πέρσι.Μου θυμίζετε συμβούλιο στο survivor
Υπάρχει μεγάλη ταύτιση
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Δεν είπα οτι μίλησες σε μένα. Δεν απαντάμε μόνο οταν απευθύνονται σε μας, τουλάχιστον εγώ ετσι ξέρω....Είπα εγώ κάτι τέτοιο ; Σ' εσένα απευθύνθηκα ;
Στην @EvanescenceQ, απάντησα...
Αυτά. Με την καλησπέρα μου.-
Καλησπέρα
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος
Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,832 μηνύματα.
26-01-22
15:50
Μάλλον πρέπει να αλλάξω το αβαταρ μου. Θα βάλω την Κάτια από πέρσι.
Υπάρχει μεγάλη ταύτιση
Δεν είπα οτι μίλησες σε μένα. Δεν απαντάμε μόνο οταν απευθύνονται σε μας, τουλάχιστον εγώ ετσι ξέρω....
χαχααχαχαχα αυτή δεν θα μπει φέτος στους διάσημους κάτι τέτοιο ακούγεται Εάν όντως μπει θα σφάζονται εκεί μέσα όλοι με όλους! Και σήμερα στην αποχώρηση θα γίνει χαμός! Αλλά ρε παιδιά αυτή η Αθηνά και η Ασημίνα αντιπαθέστατες
26-01-22
Αχ έβλεπες κι εσύ πέρσι ? Εγώ φέτος δε το βλέπω καθόλουΜάλλον πρέπει να αλλάξω το αβαταρ μου. Θα βάλω την Κάτια από πέρσι.
Υπάρχει μεγάλη ταύτιση
Δεν είπα οτι μίλησες σε μένα. Δεν απαντάμε μόνο οταν απευθύνονται σε μας, τουλάχιστον εγώ ετσι ξέρω....
Καλησπέρα
Pak
Επιφανές μέλος
26-01-22
Ούτε γω έχω δει φέτοςΑχ έβλεπες κι εσύ πέρσι ? Εγώ φέτος δε το βλέπω καθόλου
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
26-01-22
15:51
ναι εσεις πιαστηκατε απο την προταση του και αρχισατε τα δηλαδη και τα πως.Εγω εκει εβαλα την ανω τελεια.Το κατανοώ αν και δε μου άρεσε.
Ξέρω πως να μιλήσω και ποτε να μιλήσω.
Βέβαια αμα σε ένοιαζε αυτό επρεπε να το πεις στο μέλος που έκανε τη δήλωση και οχι σε μένα, αλλα ναι ξερω
Αυτο.Ουτε σε μειωσα ουτε αναφορα αν ξερεις ελληνικα και αν δεν καταλαβαινεις αυτα που γραφω εκανα,που εσυ ειναι η δευτερη φορα που μιλαμε και το λες,οπως και στην προηγουμενη παρεξηγηση.
Υπαρχουν καποια ορια.
Δεν υπαινιχθηκα κατι για εσας.
Σας ειπα μονο να αλλαξουμε κουβεντα γιατι το θεμα δεν ειναι ομορφο.
Τιποτε αλλο.
εσυ το εκανες τριχια παραδεξου το.
Εγω απλα μια ανω τελεια εβαλα.Και ειπα δειτε δεν ειναι ωραιο να μιλαμε γιαυτο ας πουμε κατι αλλο.
Ηταν προσβλητικο αυτο?
Εσυ αναφερθηκες οτι δεν καταλαβαινουμε αν γραφεις ελληνικα,
ΝΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ.
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 31,849 μηνύματα.
26-01-22
15:53
Όποιος έχει ένα κομμάτι, παρακαλώ να συνεισφέρει.
Pak
Επιφανές μέλος
26-01-22
Ναι τα ελληνικά τα είπα γιατί δεν έγραψα πουθενά ότι εχω διάθεση να κουτσομπολεψω, ενώ δεν είχα καμία τετοια διάθεση .ναι εσεις πιαστηκατε απο την προταση του και αρχισατε τα δηλαδη και τα πως.Εγω εκει εβαλα την ανω τελεια.
Αυτο.Ουτε σε μειωσα ουτε αναφορα αν ξερεις ελληνικα και αν δεν καταλαβαινεις αυτα που γραφω εκανα,που εσυ ειναι η δευτερη φορα που μιλαμε και το λες,οπως και στην προηγουμενη παρεξηγηση.
Υπαρχουν καποια ορια.
Δεν υπαινιχθηκα κατι για εσας.
Σας ειπα μονο να αλλαξουμε κουβεντα γιατι το θεμα δεν ειναι ομορφο.
Τιποτε αλλο.
εσυ το εκανες τριχια παραδεξου το.
Εγω απλα μια ανω τελεια εβαλα.Και ειπα δειτε δεν ειναι ωραιο να μιλαμε γιαυτο ας πουμε κατι αλλο.
Ηταν προσβλητικο αυτο?
Εσυ αναφερθηκες οτι δεν καταλαβαινουμε αν γραφεις ελληνικα,
ΝΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ.
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
Δεν έκανα εγω την τρίχα τριχιά και είναι ξεκάθαρο. Απλα προσπάθησες, άθελα σου θέλω να ελπίζω, να μας βγάλεις φαουλ, μη διακτιτικους κλπ κλπ. Ε δε θα το δεχτώ αυτό.
Ευχαριστώ και για το αντε γεια
26-01-22
Το αγαπημένο μου τραγούδι όλων των εποχών είναι γαλλικό .Όποιος έχει ένα κομμάτι, παρακαλώ να συνεισφέρει.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 31,849 μηνύματα.
26-01-22
15:54
Λάθος κομμάτι έβαλαΤο αγαπημένο μου τραγούδι όλων των εποχών είναι γαλλικό .
26-01-22
15:55
Ma ακούστε μουσικήΛάθος κομμάτι έβαλα
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος
26-01-22
15:55
Λάθος κομμάτι έβαλα
ΑΧ το γλυκούλι, το ΑΓΑΠΑΩ
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
26-01-22
15:58
Προσυπογράφω. Και το δικό μου...Το αγαπημένο μου τραγούδι όλων των εποχών είναι γαλλικό .
Και μπράβο σου...
26-01-22
15:58
Je veux d'l'amour, d'la joie, de la bonne humeur
C'n'est pas votre argent qui f'ra mon bonheur
Βασικό αλλά Μ αρέσει
C'n'est pas votre argent qui f'ra mon bonheur
Βασικό αλλά Μ αρέσει
Το χρησιμοποιώ ως soundtrack στο μυαλό μου για ένα love story (χωρίς μέλλον )Προσυπογράφω. Και το δικό μου...
Και μπράβο σου...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- jellojina
- rafaela11
- nearos
- charmander
- Reader
- Kate1914
- Hased Babis
- American Economist
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.