Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,122 μηνύματα.
26-01-22
16:08
Τι έχασα;Έχασες.
Δεν θα σχισεις την σωβρακοφανέλαν;;;
Απείθεια, ανυποταξία, αβρακοσχισία.
Αισχος...
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
26-01-22
16:11
Λυπάμαι...Το χρησιμοποιώ ως soundtrack στο μυαλό μου για ένα love story (χωρίς μέλλον )
Και η σχέση των νέων, του τραγουδιού, για μια μέρα διήρκησε. Ύστερα, αυτός επέστρεψε στη Γαλλία...Και χάθηκαν...
Δεν είχε happy end. Δυστυχώς...
26-01-22
16:11
Το μακελειό.Τι έχασα;
Δεν θα σχισεις την σωβρακοφανέλαν;;;
Απείθεια, ανυποταξία, αβρακοσχισία.
Αισχος...
Πόσα άλλα θα σκίσω; Μετά δε θα 'χω να φορέσω.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,122 μηνύματα.
26-01-22
16:15
Θα σου δωσω δικά μου, εχω 60 μποξεράκια και 30 πουκάμισα. Θέλω να παω κάπου και μου μπαινουν όλα τα βρακιά και κανένα πουκάμισο.Το μακελειό.
Πόσα άλλα θα σκίσω; Μετά δε θα 'χω να φορέσω.
Δηλαδή ήμαρτόνε κι άρπαξτόνε.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
26-01-22
16:31
@Pak συγνώμη για το νευριασμένο μήνυμα
είδα ότι δεν με κατάλαβες ότι ήταν τέρμα φιλική η παρέμβαση μου πριν γι'αυτό και η απάντηση μου.
Get five
So I think we will remain friends and I am sorry
Thanks
είδα ότι δεν με κατάλαβες ότι ήταν τέρμα φιλική η παρέμβαση μου πριν γι'αυτό και η απάντηση μου.
Get five
Thanks
26-01-22
16:37
Χριστός και Παναγία, τι ειν' τόσα ρούχα; Όλα αυτά τα φοράς;Θα σου δωσω δικά μου, εχω 60 μποξεράκια και 30 πουκάμισα. Θέλω να παω κάπου και μου μπαινουν όλα τα βρακιά και κανένα πουκάμισο.
Δηλαδή ήμαρτόνε κι άρπαξτόνε.
Εγώ το πολύ 10 απ' όλα έχω (μπλούζες, παντελόνια, εσώρουχα, κάλτσες), γιατί δε χρειάζομαι περισσότερα. Είδα και τα πολλά που είχα τί απέγιναν...
Παρεμπιπτόντως, επειδή διακρίνω ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ του σωματικού μας βάρους (είμαι τσίρος), το σίγουρο είναι ότι θα μ' επιπλέουν τα ενδύματά σου.
Οπότε εκτιμητέα η προσφορά σου αφέντη, αλλά δε νομίζω ότι συμφέρει. Προτιμητέα θα 'ταν μια ηθική ανύψωση για τον αποκαρδιωμένο σου υπηρέτη.
Ρε παιδιά, καθίσατε να τσακωθείτε μεταξύ σας, όταν ο υπαίτιος της αναστάτωσης ήμουν εγώ. Δηλαδή τί να πω...@Pak συγνώμη για το νευριασμένο μήνυμα
Get fiveView attachment 94914
Thanks
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
26-01-22
16:41
Εγώ φταίω που έκανα την παρέμβαση.Χριστός και Παναγία, τι ειν' τόσα ρούχα; Όλα αυτά τα φοράς;
Εγώ το πολύ 10 απ' όλα έχω (μπλούζες, παντελόνια, εσώρουχα, κάλτσες), γιατί δε χρειάζομαι περισσότερα. Είδα και τα πολλά που είχα τί απέγιναν...
Παρεμπιπτόντως, επειδή διακρίνω ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ του σωματικού μας βάρους (είμαι τσίρος), το σίγουρο είναι ότι θα μ' επιπλέουν τα ενδύματά σου.
Οπότε εκτιμητέα η προσφορά σου αφέντη, αλλά δε νομίζω ότι συμφέρει. Προτιμητέα θα 'ταν μια ηθική ανύψωση για τον αποκαρδιωμένο σου υπηρέτη.
Ρε παιδιά, καθίσατε να τσακωθείτε μεταξύ σας, όταν ο υπαίτιος της αναστάτωσης ήμουν εγώ. Δηλαδή τί να πω...
Δεν ξαναπαρεμβαινω άλλη φορά μάθημα δικό μου.
Φιλιά
Valder
Τιμώμενο Μέλος
26-01-22
16:46
Σύντομα θα σε πλησιάσω στα κιλά. Κάνω δίαιτα γιατί βάρεσα 100άρα και θέλω να ξαναπάω 75. Αλλά ναι θα σου κολυμπάνε τα ρούχα μου μάλλον.
Τι ύψος έχεις;
Οτι χρειάζεσαι μπορεις να υπολογίζεις σε μένα, να το ξέρεις αυτό και το εννοώ. Ότι θέλεις, ρωτάς, εξομολογείσαι, ανοίγεσαι. Δεν εισαι μόνος, έχεις ανθρωπο, και σε μενα και σε άλλους.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
26-01-22
16:50
Έτσι γίνεται συνήθως. Κι είναι θλιβερό.Λυπάμαι...
Και η σχέση των νέων, του τραγουδιού, για μια μέρα διήρκησε. Ύστερα, αυτός επέστρεψε στη Γαλλία...Και χάθηκαν...
Δεν είχε happy end. Δυστυχώς...
Όμως, από την άλλη, σκέψου οτι απέφυγαν τη φθορά, που μοιραία έρχεται σε κάθε σχέση.
Κι έτσι ο έρωτάς τους θα ζει για πάντα σαν άπιαστο ιδανικό, αθάνατο.
Σου συνιστώ να διαβάσεις το μυθιστόρημα "Οι μεγάλοι έρωτες, δεν φοράνε νυφικό".
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
26-01-22
16:50
Ναι έχει κι εμάς μην το ξεχνάει και μην το σκέφτεται καν.Σύντομα θα σε πλησιάσω στα κιλά. Κάνω δίαιτα γιατί βάρεσα 100άρα και θέλω να ξαναπάω 75. Αλλά ναι θα σου κολυμπάνε τα ρούχα μου μάλλον.
Τι ύψος έχεις;
Οτι χρειάζεσαι μπορεις να υπολογίζεις σε μένα, να το ξέρεις αυτό και το εννοώ. Ότι θέλεις, ρωτάς, εξομολογείσαι, ανοίγεσαι. Δεν εισαι μόνος, έχεις ανθρωπο, και σε μενα και σε άλλους.
Οτιδήποτε θέλει να εκφράσει είμαστε εδώ.
Όσο για τη δίαιτα καλή ιδέα ναι. Επιμονή θέλει που την έχεις και θα τα καταφέρεις! Δεν είναι κάτι.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
26-01-22
16:52
"Ενοχικός" detected ;Ρε παιδιά, καθίσατε να τσακωθείτε μεταξύ σας, όταν ο υπαίτιος της αναστάτωσης ήμουν εγώ. Δηλαδή τί να πω...
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
26-01-22
16:53
Έμεινε ανεκπλήρωτος έρωτας αυτό κατάλαβα εγώ.Έτσι γίνεται συνήθως. Κι είναι θλιβερό.
Όμως, από την άλλη, σκέψου οτι απέφυγαν τη φθορά, που μοιραία έρχεται σε κάθε σχέση.
Κι έτσι ο έρωτάς τους θα ζει για πάντα σαν άπιαστο ιδανικό, αθάνατο.
Σου συνιστώ να διαβάσεις το μυθιστόρημα "Οι μεγάλοι έρωτες, δεν φοράνε νυφικό".
Γιατί οι ανεκπλήρωτοι πάντα έρωτες έχουν αυτή γεύση.Κατι που δεν ολοκληρώθηκε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
26-01-22
16:54
Ή μια παράλογη λαμακία.
(δεν το λέω για το κείμενο, εννοείται..,)
26-01-22
16:59
Ύψος: 1.73mΣύντομα θα σε πλησιάσω στα κιλά. Κάνω δίαιτα γιατί βάρεσα 100άρα και θέλω να ξαναπάω 75. Αλλά ναι θα σου κολυμπάνε τα ρούχα μου μάλλον.
Τι ύψος έχεις;
Βάρος: 63kg
BMI: 21.0, normal
Detected? Μόνος μου αποκαλύφθηκα."Ενοχικός" detected ;
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
26-01-22
16:59
Ακριβώς ανάλογα την ιστορία και τους πρωταγωνιστές.Ή μια παράλογη λαμακία.
Τα λάθη τους και τα παθη τους.
Και αν κατάφεραν να ξεφύγουν τελικά από αυτά τα μοιραία λάθη ή αυτά τους εξόντωσαν εν τέλει.
Τι νομίζετε? Μια σειρά από λάθη είναι η ζωή μας.
Αν τα ξέραμε και τα είχαμε όλα σωστά ευθύς εξαρχής δεν θα παραπονιομασταν κιόλας ότι κάτι μας λείπει ή δεν είμαστε ευχαριστημένοι.
Προσωρινή η ευτυχία .
Νομίζεις ότι είσαι ευτυχισμένος και ξαφνικά όλο αυτό ανατρέπεται και είσαι στο απόλυτο μηδέν.
Και το σημαντικότερο είναι να λες ναι κάνω λάθη,αλλά ζώ κάνοντας τα!
Γιατί όταν σταματήσουν τα λάθη δεν θα είσαι πια εδώ. . .
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Εγώ είμαι περισσότερο ενοχική εξού και η απολογία. Δεν ήθελα να τη νιώθω ότι την έκανα να νιώσει άσχημα δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου.Ύψος: 1.73m
Βάρος: 63 kg
Detected? Μόνος μου αποκαλύφθηκα.
Είδα ότι δεν με κατάλαβε και προσπαθούσα απλά να της το εξηγήσω.
Και μετά βγήκε αυτό που βγήκε και ζήτησα συγνώμη.
Ενοχική όχι τόσο αλλά κατάλαβα ότι το νευριασμένο μου μήνυμα ήταν κάπως.
Guest 709611
Επισκέπτης
26-01-22
17:01
Δεν νομίζω να συμφωνούσαν μαζί σου, πάντως. Θα προτιμούσαν να φθαρεί, ο έρωτάς τους, αφού, προηγούμενως, τον είχαν ζήσει σ' όλο του το μεγαλείο. Σε όλη του την ένταση...Έτσι γίνεται συνήθως. Κι είναι θλιβερό.
Ας επέλθει και η φθορά, δεν πειράζει. Σαν σβήνει η φωτιά, αργοκαίει. Αλλά, τουλάχιστον, κάποτε ήτανε φλόγα...
Έχει κι αυτό την ομορφιά του. Συμφωνώ. Ένας έρωτας ρομαντικός και αψεγάδιαστος...Κι έτσι ο έρωτάς τους θα ζει για πάντα σαν άπιαστο ιδανικό, αθάνατο.
Σ' ευχαριστώ πολύ. Θα το κοιτάξω...Σου συνιστώ να διαβάσεις το μυθιστόρημα "Οι μεγάλοι έρωτες, δεν φοράνε νυφικό".
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,885 μηνύματα.
26-01-22
17:02
Ναι οι προθέσεις σου δεν ηταν ορατές σε μένα. Δεν τίθεται θέμα, δε γίνεται πάντα ολα να κυλάνε αρμονικά, με την καθημερινη αλληλεπίδραση προκύπτουν και αναταράξεις.@Pak συγνώμη για το νευριασμένο μήνυμα
Get fiveView attachment 94914
Thanks
Για μένα θεωρείται λήξαν, όπως και το προχθεσινό αν και συ αναφέρθηκες σήμερα αλλα φαντάζομαι πάνω στην ένταση της στιγμής.
Δε νομίζω οτι τσακωθήκαμε ακριβώς, είμασταν στα όριαΧριστός και Παναγία, τι ειν' τόσα ρούχα; Όλα αυτά τα φοράς;
Ρε παιδιά, καθίσατε να τσακωθείτε μεταξύ σας, όταν ο υπαίτιος της αναστάτωσης ήμουν εγώ. Δηλαδή τί να πω...
Και φυσικά δε φταίς εσύ.
Ο μόνος λόγος που μίλησα για σένα, χωρίς καν να πω το όνομα σου, ηταν γιατί μου έκανε εντύπωση που η Εβανς μίλησε σε μενα για διακριτικότητα ενω την αρχή την ειχες κάνει εσύ.
Τέλος πάντων, τα είπαμε
Valder
Τιμώμενο Μέλος
26-01-22
17:02
Ενταξει θα σου μπαινουν τα βρακιά μου.Ύψος: 1.73m
Βάρος: 63 kg
(τα string θα τα κρατήσω, δείχνω πιο σέξυ μ αυτά)
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
26-01-22
18:51
Καλησπέρα στους φίλους! Σε όλους!
Πώς τα πάτε? Γιατί από ότι βλέπω το κλείσιμο θα συνεχιστεί μέχρι την Παρασκευή σε όσους είναι εκεί που χιόνισε Να προσέχετε τις μετακινήσεις .
Αυτό ας πούμε θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί αν είχε πάει κάποιος δικός του αντί για εκείνον τον ίδιο.
Πώς τα πάτε? Γιατί από ότι βλέπω το κλείσιμο θα συνεχιστεί μέχρι την Παρασκευή σε όσους είναι εκεί που χιόνισε Να προσέχετε τις μετακινήσεις .
Τραγωδία στα Μελίσσια: Νεκρός 77χρονος - Γλίστρησε και χτύπησε στον πάγο ενώ πήγαινε στο φαρμακείο
Ηλικιωμένος άνδρας στα Μελίσσια γλίστρησε στον πάγο ενώ πήγαινε σε φαρμακείο, χτύπησε το κεφάλι του και λίγο αργότερα, υπέκυψε.
sputniknews.gr
Αυτό ας πούμε θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί αν είχε πάει κάποιος δικός του αντί για εκείνον τον ίδιο.
Guest 709611
Επισκέπτης
26-01-22
20:51
Κρίμα, πολύ κρίμα, στον άνθρωπο...
Ναι, μπορεί να είχε αποφευχθεί. Μα ό,τι γράφει, δεν ξεγράφει. Το πιστεύω...
Μπορεί, οι δικοί του άνθρωποι, να δούλευαν. Μπορεί, όντως, να μην είχε κανέναν και να ήταν αναγκασμένος να πάει...
Από την άλλη, οι ηλικιωμένοι δεν ακούνε, μερικές φορές. Στην προσπάθειά τους, να μην ενοχλήσουν τα παιδιά τους, βγαίνουν εκείνοι, ακόμα και σε τέτοιες συνθήκες...
Τη μητέρα μου, στο τσακ, την πρόλαβα να μην φύγει το πρωί. Πήρα τηλέφωνο, δεν απαντούσε κι έτρεξα προς τα εκεί. Την πρόλαβα, στην είσοδο, έτοιμη να αριβάρει...προς το φαρμακείο. Γιατί είδε ήλιο και ήθελε να περπατήσει !! Ετοιμαζόταν δε, να πάει και στο s/m !!! Και τα δυο της παιδιά, είμαστε 5 λεπτά μακριά της...
Δεν ακούνε. Μερικές φορές, δεν...Αυτό με ξεπερνάει...
Ναι, μπορεί να είχε αποφευχθεί. Μα ό,τι γράφει, δεν ξεγράφει. Το πιστεύω...
Μπορεί, οι δικοί του άνθρωποι, να δούλευαν. Μπορεί, όντως, να μην είχε κανέναν και να ήταν αναγκασμένος να πάει...
Από την άλλη, οι ηλικιωμένοι δεν ακούνε, μερικές φορές. Στην προσπάθειά τους, να μην ενοχλήσουν τα παιδιά τους, βγαίνουν εκείνοι, ακόμα και σε τέτοιες συνθήκες...
Τη μητέρα μου, στο τσακ, την πρόλαβα να μην φύγει το πρωί. Πήρα τηλέφωνο, δεν απαντούσε κι έτρεξα προς τα εκεί. Την πρόλαβα, στην είσοδο, έτοιμη να αριβάρει...προς το φαρμακείο. Γιατί είδε ήλιο και ήθελε να περπατήσει !! Ετοιμαζόταν δε, να πάει και στο s/m !!! Και τα δυο της παιδιά, είμαστε 5 λεπτά μακριά της...
Δεν ακούνε. Μερικές φορές, δεν...Αυτό με ξεπερνάει...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- rafaela11
- jellojina
- nearos
- charmander
- Reader
- Kate1914
- Hased Babis
- American Economist
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.