Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
09-02-22
16:15
Είναι και το άλλο που λέει οτι ο κουβάς χαλάει πριν από το πηγάδι.Βαλ αυτό τώρα είναι σεξιστικό.
Οταν απατά ο άντρας(το κλειδί) πάλι η κλειδαριά φταίει;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,153 μηνύματα.
09-02-22
16:16
Τι μου θύμησες. Κάποτε είχα μια φιλενάδα στα 25 μου που έλεγε στις φίλες της "εγω ειμαι με τον Λυκ μου αλλά και ελεύθερη".Εξαρτάται από το με ποιον είσαι μαζί.
Λ.χ. μπορεί να έχεις εσύ ημέρα, ενώ ο άλλος να είναι βαθιά νυχτωμένος.
Μάντεψε ποια μαρμάγκα την έφαγε.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,892 μηνύματα.
09-02-22
16:16
Αα δεν το εχω ξανακούσειΕίναι και το άλλο που λέει οτι ο κουβάς χαλάει πριν από το πηγάδι.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
09-02-22
16:18
γι αυτό ζούμε, για να μαθαίνουμε (ιδιαίτερα από τις συζητισούλες του στεκιού)Αα δεν το εχω ξανακούσει
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Μπορεί το κορίτσι να εννούσε ελεύθερη να σε λατρεύει, ως θεότητα που είσαι.Τι μου θύμησες. Κάποτε είχα μια φιλενάδα στα 25 μου που έλεγε στις φίλες της "εγω ειμαι με τον Λυκ μου αλλά και ελεύθερη".
Μάντεψε ποια μαρμάγκα την έφαγε.
Αμέσως να το κακολογήσεις.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,153 μηνύματα.
09-02-22
16:20
Φίλε έπρεπε να το ξέρω πρώτος κατι τετοιο. Και γαμώ τις εκφράσεις!γι αυτό ζούμε, για να μαθαίνουμε (ιδιαίτερα από τις συζητισούλες του στεκιού)
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
09-02-22
16:22
Ποτέ μην υποτιμάς τους υπηκόους σου πολυχρονεμένε Άρχοντα. Κάτι μπορεί να μαθαίνεις κι από αυτούς.Φίλε έπρεπε να το ξέρω πρώτος κατι τετοιο. Και γαμώ τις εκφράσεις!
Valder
Τιμώμενο Μέλος
09-02-22
16:22
Λες;;;Μπορεί το κορίτσι να εννούσε ελεύθερη να σε λατρεύει, ως θεότητα που είσαι.
Αμέσως να το κακολογήσεις.
Μπορεί να έτρεμε από τη συγκίνηση και να ήθελε κι έναν άλλο άντρα να την κρατάει όσο με θαυμάζει ρε παιδί μου.
Αμέσως να παρεξηγήσω όμως ε;
Ποτέ δεν σας υποτιμώ στην πραγματικότητα. Σας αγαπώ όλους.Ποτέ μην υποτιμάς τους υπηκόους σου πολυχρονεμένε Άρχοντα. Κάτι μπορεί να μαθαίνεις κι από αυτούς.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,892 μηνύματα.
09-02-22
16:23
Βαλ έχεις πετάξει χίλιες σπόντες. Οποίος ηταν να καταλάβει κατάλαβε
Valder
Τιμώμενο Μέλος
09-02-22
16:23
Μονο εσυ δεν καταλαβαίνεις γλυκέ μου στούρνε.Βαλ έχεις πετάξει χίλιες σπόντες. Οποίος ηταν να καταλάβει κατάλαβε
Pak
Επιφανές μέλος
09-02-22
16:24
Ποτέ δεν σας υποτιμώ στην πραγματικότητα. Σας αγαπώ όλους.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
09-02-22
16:24
τουλάχιστον...πρόλαβες;Λες;;;
Μπορεί να έτρεμε από τη συγκίνηση και να ήθελε κι έναν άλλο άντρα να την κρατάει όσο με θαυμάζει ρε παιδί μου.
Αμέσως να παρεξηγήσω όμως ε;
Ποτέ δεν σας υποτιμώ στην πραγματικότητα. Σας αγαπώ όλους.
Pak
Επιφανές μέλος
09-02-22
16:25
Παρακαλώ;Μονο εσυ δεν καταλαβαίνεις γλυκέ μου στούρνε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
09-02-22
16:25
Ναι.τουλάχιστον...πρόλαβες;
Εφχαρυστό δαιν κάνη τύπωτα.Παρακαλώ;
Pak
Επιφανές μέλος
09-02-22
17:31
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
09-02-22
17:36
Βγήκα απ' το παιχνίδι...χαζεύοντάς σας. Πραγματικά, προσπαθούσα να καταλάβω τί λέτε και δεν μπορούσα...
Αυτό που, με βεβαιότητα, μπορώ να πω...είναι ότι σαν βλέπω τα κόκκινα φωτάκια του 'αναμμένα'...θέλω να τρέξω μακριά, να μην τα βλέπω...
Αυτά
Αυτό που, με βεβαιότητα, μπορώ να πω...είναι ότι σαν βλέπω τα κόκκινα φωτάκια του 'αναμμένα'...θέλω να τρέξω μακριά, να μην τα βλέπω...
Αυτά
Ω ναι...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
09-02-22
20:57
@Pak Μπορεις επιτελους να παψεις αυτο το κακο συνηθειο να μας ταγκαρεις και μετα να σβηνεις το ταγκ και να μας ερχονται ειδοποιησεις οτι μας ανεφερες, σε ποστ που δεν μας ανεφερες; Εαν θελεις την προσοχή μας, υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να την αποσπάς. Ευχαριστώ.
Pak
Επιφανές μέλος
09-02-22
20:57
Ευτυχώς για μας τους μη λατινοφωνους υπάρχει το google translateMultum in amore fides, multum constantia prodest...
Υ. Γ Ξέρω ελάχιστες φράσεις
Δεν το κάνω ΠΟΤΕ. Τωρα αν έχει τύχει μια φορά τι να πω δε θυμάμαι.@Pak Μπορεις επιτελους να παψεις αυτο το κακο συνηθειο να μας ταγκαρεις και μετα να σβηνεις το ταγκ και να μας ερχονται ειδοποιησεις οτι μας ανεφερες, σε ποστ που δεν μας ανεφερες; Εαν θελεις την προσοχή μας, υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να την αποσπάς. Ευχαριστώ.
Τι φάση;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
09-02-22
20:59
Μολις με ταγκαρες στο απο πανω ποστ και μου ηρθε ειδοποιηση και την πατησα και παρολαυτα δεν βρηκα πουθενα το ονομα μου.Ευτυχώς για μας τους μη λατινοφωνους υπάρχει το google translate
Υ. Γ Ξέρω ελάχιστες φράσεις
Δεν το κάνω ΠΟΤΕ. Τωρα αν έχει τύχει μια φορά τι να πω δε θυμάμαι.
Τι φάση;
Και εχει ξαναγινει αυτο, μονο σε δικα σου ποστ.
Pak
Επιφανές μέλος
09-02-22
21:01
Δεν το κάνω όμως. Αλήθεια λέωΜολις με ταγκαρες στο απο πανω ποστ και μου ηρθε ειδοποιηση και την πατησα και παρολαυτα δεν βρηκα πουθενα το ονομα μου.
Και εχει ξαναγινει αυτο, μονο σε δικα σου ποστ.
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
09-02-22
21:01
Ναι, θα συμφωνήσω, μαζί του. Κι εμένα μου βγαίνει ειδοποίηση ό,τι με παραθέτεις. Το βλέπω...πατάω επάνω, και μόλις με βγάζει στο post σου, δεν υπάρχει αναφορά του ονόματός μου. Συμβαίνει, πολλές φορές. Ίσως να οφείλεται στο σύστημα...Δεν το κάνω ΠΟΤΕ. Τωρα αν έχει τύχει μια φορά τι να πω δε θυμάμαι.
Τι φάση;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- nearos
- Kate1914
- charmander
- jellojina
- Reader
- rafaela11
- Hased Babis
- American Economist
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.