Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,153 μηνύματα.
09-02-22
21:02
Οκ, αν ξαναγινει θα κανω αναφορα το ποστ στην ΟΔ να δουν εκεινοι αν υπαρχουν edits ή όχι. Φαίνεται.Δεν το κάνω όμως. Αλήθεια λέω
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,892 μηνύματα.
09-02-22
21:03
Οντως τώρα;Ναι, θα συμφωνήσω, μαζί του. Κι εμένα μου βγαίνει ειδοποίηση ό,τι με παραθέτεις. Το βλέπω...πατάω επάνω, και μόλις με βγάζει στο post σου, δεν υπάρχει αναφορά του ονόματός μου. Συμβαίνει, πολλές φορές. Ίσως να οφείλεται στο σύστημα...
Παιδιά σας πιστεύω, αλλα δεν κάνω κάτι εγώ να το ξέρετε
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
@Valder Ακου εκεί να με πεις και attention seeker
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,153 μηνύματα.
09-02-22
21:04
Κανενα προβλημα. Όταν και αν ξανασυμβεί θα το δούμε τότε.Οντως τώρα;
Παιδιά σας πιστεύω, αλλα δεν κάνω κάτι εγώ να το ξέρετε
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Η αλήθεια είναι σαν την πορδή. Δεν μπορώ να τις φυλάξω για πολύ μέσα μου.@Valder Ακου εκεί να με πεις και attention seeker
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,892 μηνύματα.
09-02-22
21:07
Βαλ μου το εννοείς αυτό που είπες πριν;Η αλήθεια είναι σαν την πορδή. Δεν μπορώ να τις φυλάξω για πολύ μέσα μου.
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
09-02-22
21:39
Βλέπω τις μηχανές...στο φουλ, πάλι...
Στάχτη και μπούρμπερη, θα γίνουμε σήμερα, Χριστιανοί...
Pak
Επιφανές μέλος
09-02-22
21:42
Μπα νηνεμία έχουμε,τουλάχιστον αν λες για τον Βαλ και μένα. Το έχουμε συνήθειο να "beefαρουμε"Βλέπω τις μηχανές...στο φουλ, πάλι...
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
09-02-22
21:43
Οκ, ησύχασα....Μπα νηνεμία έχουμε,τουλάχιστον αν λες για τον Βαλ και μένα. Το έχουμε συνήθειο να "beefαρουμε"
Pak
Επιφανές μέλος
09-02-22
21:55
Valder
Τιμώμενο Μέλος
09-02-22
22:00
Εκφράσεις που θα φεύγουν εκατέρωθεν εις το στέκι:
Pak
Επιφανές μέλος
09-02-22
22:06
Εγω μιλάω κομψά... φοραδιτσα
Valder
Τιμώμενο Μέλος
09-02-22
22:13
Εγω μιλάω κομψά... φοραδιτσα
09-02-22
22:19
[...] θα τρέχουμε μεις και δε θα φτάνουμε...Αν ο Βαλ και γω τσακωθούμε:
Pak
Επιφανές μέλος
09-02-22
22:22
Αχ μου αρέσει[...] θα τρέχουμε μεις και δε θα φτάνουμε...
View attachment 96337
Valder
Τιμώμενο Μέλος
09-02-22
22:25
Παραδοξως κι εμενα μου αρέσει.Αχ μου αρέσει
09-02-22
23:48
Αχ μου αρέσει
Έτσι εε;Παραδοξως κι εμενα μου αρέσει.
— P.D. officer: Reporting possible case. Code 10-89, Bomb threat. Two possible suspects located on the C'n'f room district, e-steki's southern comfort, seen to be prepared to exchange pipe bombs, after one suspect's verbal provocation. Detecting multiple innocent people endangered nearby. Requesting backup.
— P.D. broadcaster: Copying dispatch, sending units to the reported area.
To main Police Radio Chatter: “All units be advised...”
Valder
Τιμώμενο Μέλος
09-02-22
23:51
Ρε μλκ τι φαντασιοπληξιες κάθεσαι και γράφεις, θες να σε μπουζουριάσουν στη στενή να κάθεσαι 10 χρονια να καθαρίζεις φασολάκια;Έτσι εε;
Η Πακ θα σε εκτελέσει με νυχιες γάτας και εγω με αυτοκρατορικές πατητές στο Βόσπορο.
@Pak κάντου ενα μιαου.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 31,868 μηνύματα.
10-02-22
00:02
Αυτή έτσι εξαφανίζεται όπως ακριβώς εμφανίζεται. Εξ' ου και το όνομά της. Αλλά μην στεναχωριέστε. Πιστεύω πως θα επιστρέψει πάλι.H @EvanescenceQ που πήγε
Pak
Επιφανές μέλος
10-02-22
00:06
Να προσέχεις το λεξιλόγιο σου Βαλ όταν απευθύνεσαι στον Λεων ΒΡε μλκ τι φαντασιοπληξιες κάθεσαι και γράφεις, θες να σε μπουζουριάσουν στη στενή να κάθεσαι 10 χρονια να καθαρίζεις φασολάκια;
Η Πακ θα σε εκτελέσει με νυχιες γάτας και εγω με αυτοκρατορικές πατητές στο Βόσπορο.
@Pak κάντου ενα μιαου.
Σε αλλα νέα:
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
10-02-22
00:09
Ας είναι καλά η κοπέλα...Αυτή έτσι εξαφανίζεται όπως ακριβώς εμφανίζεται. Εξ' ου και το όνομά της. Αλλά μην στεναχωριέστε. Πιστεύω πως θα επιστρέψει πάλι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- nearos
- Kate1914
- charmander
- jellojina
- Reader
- rafaela11
- Hased Babis
- American Economist
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.