Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,153 μηνύματα.
09-02-22
15:26
Άλωση από τα μ***πανα τους Σταυροφόρους. Γυρω στο 1200.Κάτι μου λέει...ότι αυτό που λες, έχει σχέση με Βυζαντινοϊστορίες (ας μου επιτραπεί ο όρος...)...
Και για ποιά χρονική περίοδο, μιλάμε ;
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
09-02-22
15:29
Αααααα...για τόσο πρόσφατα, μιλάμε. Μάλιστα...Άλωση από τα μ***πανα τους Σταυροφόρους. Γυρω στο 1200.
Βλέπω, είναι κολλητικά...τα Ελέη (Κυρίου...) !!!
Δεν σ΄ άρεσε, το άρθρο μου, καλή μου Καρκίνε ;
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,892 μηνύματα.
09-02-22
15:30
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
09-02-22
15:34
Το άρθρο ΣΟΥ; Όχι, δεν μ'άρεσε (νομίζω δεν χρειάζεται να εξηγήσω γιατί)Αααααα...για τόσο πρόσφατα, μιλάμε. Μάλιστα...
Βλέπω, είναι κολλητικά...τα Ελέη (Κυρίου...) !!!
Δεν σ΄ άρεσε, το άρθρο μου, καλή μου Καρκίνε ;
Και ο μόνος λόγος που σε συγχωρώ, είναι οτι το βρήκες έτοιμο.
Guest 709611
Επισκέπτης
09-02-22
15:35
Το μετέφερα, το έσυρα...από εκεί που το βρήκα, ίσαμε εδώ. Γι΄ αυτό το...μου...Το άρθρο ΣΟΥ; Όχι, δεν μ'άρεσε (νομίζω δεν χρειάζεται να εξηγήσω γιατί)
Εμάς που μας λέει...διαφορετικούς, γιατί δεν κάνουμε έτσι ;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,153 μηνύματα.
09-02-22
15:39
Όχι, πρόλαβα ακόμα πιο πίσω όπου ο πρόγονός μου βάραγε την πρόγονή σου με το ρόπαλο στο κεφάλι και την έσερνε μες τη σπηλιά. Ωραίες εποχές.
Όλα τα ζωδιακά άρθρα είναι παιδιά της. Συγγραφικώς πολύτεκνη. Μας έχει φάει "διαβάσατε το αρθράκι ΜΟΥ;" και μια γραμμή δεν έχει γράψει.Το άρθρο ΣΟΥ; Όχι, δεν μ'άρεσε (νομίζω δεν χρειάζεται να εξηγήσω γιατί)
Ότι δηλώσεις στο Θεμα Ελλαδικών τελικά, αυτό είσαι.
Αλλα θα μου πεις εγω δηλώνω Αυτοκράτορας, κι εσυ κουρασμένη τις Παρασκευές...
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,892 μηνύματα.
09-02-22
15:42
Τώρα όμως αλλαξαν οι εποχέςΌχι, πρόλαβα ακόμα πιο πίσω όπου ο πρόγονός μου βάραγε την πρόγονή σου με το ρόπαλο στο κεφάλι και την έσερνε μες τη σπηλιά. Ωραίες εποχές.
(Αριστερά εσύ, δεξιά εγώ)
Guest 709611
Επισκέπτης
09-02-22
15:43
Με εμπαίζεις...το βλέπω !!!Όλα τα ζωδιακά άρθρα είναι παιδιά της. Συγγραφικώς πολύτεκνη. Μας έχει φάει "διαβάσατε το αρθράκι ΜΟΥ;" και μια γραμμή δεν έχει γράψει.
Πάντως, μια πρόκληση υπάρχει στα λεγόμενά σου...και, ίσως, να σηκώσω το γάντι...
Δηλώνω...Υδροχόα. Και είμαι. Αποδεδειγμένα.-Ότι δηλώσεις στο Θεμα Ελλαδικών τελικά, αυτό είσαι.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
09-02-22
15:43
Γιατί η λέξη επιδέχεται διττής ερμηνείας, γι αυτό.Το μετέφερα, το έσυρα...από εκεί που το βρήκα, ίσαμε εδώ. Γι΄ αυτό το...μου...
Εμάς που μας λέει...διαφορετικούς, γιατί δεν κάνουμε έτσι ;
Ενώ στην κατηγορία της ζωδιακής"πλέμπας", δεν αφήνει κανένα περιθώριο.
Δική μου επόμενη ερώτηση: νομίζετε οι Υδροχόοι πως είναι προνόμιο μόνο των "διαφορετικών"
να κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν;
Guest 709611
Επισκέπτης
09-02-22
15:46
Δεν είμαστε, υπό αυτήν την έννοια, διαφορετικοί...Δική μου επόμενη ερώτηση: νομίζετε οι Υδροχόοι πως είναι προνόμιο μόνο των "διαφορετικών"
να κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν;
Η διαφορετικότητά μας έγκειται σε άλλα, πιο μεγάλα...
Αλίμονο. Και τα Καρκινάκια, είναι πανέξυπνα. Όλα τα καταλαβαίνουν κι ας κάνουν ότι δεν...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
09-02-22
15:48
Εσυ το άρχισες. Εγω ανταποδιδω τη χάρη. Και δεν θα σταματησω.Με εμπαίζεις...το βλέπω !!!
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
09-02-22
15:49
@Valder;
και οι μεν και οι δε, τα ίδια σκ@τ@ είμαστε, ως προς το φλέγον(φαγουρίζον) μέρος(του λόγου)
Σχετικά με το ερώτημά σου, έχω διαφορετική απάντηση:Τελικά τρώει περισσότερο το μ**νί η φαγούρα παρά το πουλί η καύλα.
Τέρμα οι δικαιολογίες.
και οι μεν και οι δε, τα ίδια σκ@τ@ είμαστε, ως προς το φλέγον(φαγουρίζον) μέρος(του λόγου)
Pak
Επιφανές μέλος
09-02-22
15:50
Τελικά τρώει περισσότερο το μ**νί η φαγούρα παρά το πουλί η καύλα.
Τέρμα οι δικαιολογίες.
Υ. Γ Μιλάμε για βαθυστόχαστο συμπέρασμα
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
09-02-22
15:51
μου ήρθε και το σχετικό άσμα:Δεν είμαστε, υπό αυτήν την έννοια, διαφορετικοί...
Η διαφορετικότητά μας έγκειται σε άλλα, πιο μεγάλα...
Αλίμονο. Και τα Καρκινάκια, είναι πανέξυπνα. Όλα τα καταλαβαίνουν κι ας κάνουν ότι δεν...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
09-02-22
15:51
Μπα... Περισσοτερο να φοβασαι τα σιγανά ποταμάκια.@Valder;
Σχετικά με το ερώτημά σου, έχω διαφορετική απάντηση:
Pak
Επιφανές μέλος
09-02-22
15:53
+1@Valder;
Σχετικά με το ερώτημά σου, έχω διαφορετική απάντηση:
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
09-02-22
δεν έχεις κι άδικο, ομολογώ.Μπα... Περισσοτερο να φοβασαι τα σιγανά ποταμάκια.
Pak
Επιφανές μέλος
09-02-22
+1 και δωΜπα... Περισσοτερο να φοβασαι τα σιγανά ποταμάκια.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
09-02-22
15:54
δεν έχεις κι άδικο, ομολογώ.
Σας ευχαριστώ θερμά. Πιάνετε τα βαθιά νοήματά μου.+1 και δω
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- nearos
- Kate1914
- charmander
- jellojina
- Reader
- rafaela11
- Hased Babis
- American Economist
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.