Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,271 μηνύματα.
15-10-24
18:12
@Υδροχόος πολύ χαίρομαι που σε ξαναβλέπω! Καλώς ήλθες!
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,271 μηνύματα.
16-10-24
19:45
Ευχαριστώ ultra μου γιατί δεν θα το έβλεπαΤι ψέμα μωρέ, που μόνο στέφανα δεν έχετε περάσει ακόμα με την Σιλβανα!
@Poirot σε απαρνείται.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,963 μηνύματα.
16-10-24
19:47
Ετούτη η μεριά, τελικά, με ηρεμεί...
Στην άλλη αναστατώνομαι. Σχεδόν, θα τολμούσα να πω, μεταμορφώνομαι. Αγριεύω. Δεν ξέρω πώς να το πω...
Τέλος πάντων...
Σκέφτηκα "δυνατά", απλά...
Στην άλλη αναστατώνομαι. Σχεδόν, θα τολμούσα να πω, μεταμορφώνομαι. Αγριεύω. Δεν ξέρω πώς να το πω...
Τέλος πάντων...
Σκέφτηκα "δυνατά", απλά...
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,419 μηνύματα.
16-10-24
19:49
Είμαστε εμείς εδώ, γι' αυτόΕτούτη η μεριά, τελικά, με ηρεμεί...
Πέρα από την πλάκα, είναι όντως πολύ πιο ήρεμα στο c'n'f.
Poirot
Περιβόητο μέλος
16-10-24
19:51
Ελπίζω μόνο να μη γίνεσαι μαφιόζαΣχεδόν, θα τολμούσα να πω, μεταμορφώνομαι.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,963 μηνύματα.
16-10-24
19:52
Η αλήθεια είναι ότι, καμιά φορά, τρολάρω (άρα μπλοφάρω, κατά μία έννοια...). Τόσο καιρό εδώ μέσα, τα ΄μαθα κι εγώ αυτά τα "κόλπα"...Ελπίζω μόνο να μη γίνεσαι μαφιόζα
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,173 μηνύματα.
16-10-24
21:13
@Reader με το που είδα ότι παρέθεσες μήνυμά μου στο άλλο θρεντ οριακά τρομοκρατήθηκα.
PTSD έχω πλέον εξαιτίας σας
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,419 μηνύματα.
16-10-24
21:24
Ωχ, δεν το σκέφτηκα αυτό@Reader με το που είδα ότι παρέθεσες μήνυμά μου στο άλλο θρεντ οριακά τρομοκρατήθηκα.
Poirot
Περιβόητο μέλος
16-10-24
21:54
Έτσι είναι, όλους μας πληγώνει αυτή η κοπέλα@Reader με το που είδα ότι παρέθεσες μήνυμά μου στο άλλο θρεντ οριακά τρομοκρατήθηκα.
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
16-10-24
22:00
Τί ήθελα και απάντησα σε εκείνο το θρεντ;Έτσι είναι, όλους μας πληγώνει αυτή η κοπέλα
Poirot
Περιβόητο μέλος
16-10-24
22:05
Είναι αργά για δάκρυα, σε κάρφωσε ο ultraΤί ήθελα και απάντησα σε εκείνο το θρεντ;
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
16-10-24
22:09
Έτσι και τον πιάσω στα χέρια μου, θα δει τι έχει να γίνει.Είναι αργά για δάκρυα, σε κάρφωσε ο ultra
Poirot
Περιβόητο μέλος
16-10-24
22:13
Πιάσε αυτόν που μπορείςΈτσι και τον πιάσω στα χέρια μου, θα δει τι έχει να γίνει.
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
16-10-24
22:17
Όχι εσένα;Πιάσε αυτόν που μπορείς
Poirot
Περιβόητο μέλος
16-10-24
22:39
Θα δούμεΌχι εσένα;
nearos
Διακεκριμένο μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 7,856 μηνύματα.
16-10-24
22:40
ΕΑΜ ΕΠΟΝ ΕΛΛΑΣ ΟΠΛΑ ΔΣΕ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΚΟΥ ΚΟΥ Ε
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,807 μηνύματα.
17-10-24
07:22
Κόντεψε αν σου βαστάει.Έτσι και τον πιάσω στα χέρια μου, θα δει τι έχει να γίνει.
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
17-10-24
08:36
Ευκαιρία για ταξίδια ψάχνωΚόντεψε αν σου βαστάει.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,807 μηνύματα.
17-10-24
14:54
Να πεις στον άντρα σου να σε πάει κάνα 2μερο σε καμία Σαντορίνη. Αν και τόσο που τον πλήγωσες χθες...δεν ξέρω αν θα σε πάει.Ευκαιρία για ταξίδια ψάχνω
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
17-10-24
15:15
Δεν έχω πάει ποτέ στη Σαντορίνη.Να πεις στον άντρα σου να σε πάει κάνα 2μερο σε καμία Σαντορίνη. Αν και τόσο που τον πλήγωσες χθες...δεν ξέρω αν θα σε πάει.
Καθόλου κακή ιδέα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- rafaela11
- Kate1914
- nearos
- American Economist
- Reader
- charmander
- jellojina
- Hased Babis
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.