Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,163 μηνύματα.
17-10-24
18:07
Πραγματάκια που μου έκανα δώρο νο1:
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,271 μηνύματα.
17-10-24
20:21
Μόνο 2 ημέρες; Τι είμαστε, τσίπηδες;Να πεις στον άντρα σου να σε πάει κάνα 2μερο σε καμία Σαντορίνη. Αν και τόσο που τον πλήγωσες χθες...δεν ξέρω αν θα σε πάει.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,963 μηνύματα.
17-10-24
20:33
Αυτό θα πει...Μόνο 2 ημέρες; Τι είμαστε, τσίπηδες;
Ή το κάνουμε ή δεν το κάνουμε...
Εύγε !!
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,071 μηνύματα.
17-10-24
21:10
Έβλεπα ένα documentary και videos σχετικά με την Bering sea, την πιο επικίνδυνη θάλασσα του πλανήτη (ανάμεσα σε Alaska και βόρεια Ασία) και πραγματικά τρόμαξα. Απορώ πως αντέχουν οι ναυτικοί σε συνθήκες που φτάνουν τα 9-11 μποφόρ και διαφορά severe storms.
Ουριήλ
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Ρουμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,531 μηνύματα.
18-10-24
17:36
@American Economist
Πήγα Starbucks και πήρα το κλασικό pumpkin spice και σε θυμήθηκα. Το πήρα και με σόγια και lactose free
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,892 μηνύματα.
18-10-24
17:58
Και η φωνή μου;Τα όλα σου
nearos
Διακεκριμένο μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 7,856 μηνύματα.
18-10-24
17:58
Βεβαίως. Με ανάβει τρελά, μου θυμίζει της κοπέλας μουΚαι η φωνή μου;
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,271 μηνύματα.
18-10-24
17:59
Παίζει να της έχω πει το ίδιο για την πρώην μου κάποια στιγμήΒεβαίως. Με ανάβει τρελά, μου θυμίζει της κοπέλας μου
nearos
Διακεκριμένο μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 7,856 μηνύματα.
18-10-24
18:01
Exει μια αθώα και αγνή φωνούλα... Θαρρείς πως είναι ενα μικρό χαρωπό κοριτσάκιΠαίζει να της έχω πει το ίδιο για την πρώην μου κάποια στιγμή
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,892 μηνύματα.
18-10-24
18:21
Βεβαίως. Με ανάβει τρελά, μου θυμίζει της κοπέλας μου
Που πηγαίνει α λυκείου.Exει μια αθώα και αγνή φωνούλα... Θαρρείς πως είναι ενα μικρό χαρωπό κοριτσάκι
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,071 μηνύματα.
18-10-24
19:23
View attachment 140145
@American Economist
Πήγα Starbucks και πήρα το κλασικό pumpkin spice και σε θυμήθηκα. Το πήρα και με σόγια και lactose free
Πλάκα κανεις;; Και εγώ ήμουν Starbucks.
Nascentes morimur
Διάσημο μέλος
Η Nascentes morimur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,769 μηνύματα.
18-10-24
20:22
Εγώ θα σου αφήσω τις ευχές μου εδω.
Χρόνια σου πολλά/καλά/με υγεία και ερωτεύσιμα. Οτι επιθυμείς
Πολύχρονος @Valder !!
Πολύχρονος @Valder !!
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,163 μηνύματα.
18-10-24
20:25
Όπου και να τις αφήσεις θα σε διαβάσω.Εγώ θα σου αφήσω τις ευχές μου εδω.
Πολύχρονος @Valder !!
Σ ευχαριστώ κουκλα μου, να σαι καλά, κι ευχομαι κι εσένα ο χρόνος να αποδειχθει ένας άξιος εραστής. (βλ. το προφιλ σου)
American Economist
Επιφανές μέλος
18-10-24
20:25
Χρόνια πολλά με υγεία @Valder .
Valder
Τιμώμενο Μέλος
18-10-24
20:29
Φιλαράκι μου να σαι καλά!Χρόνια πολλά με υγεία @Valder .
American Economist
Επιφανές μέλος
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,237 μηνύματα.
18-10-24
22:05
Τώρα είσαι εκεί; Καλά να περάσεις.
American Economist
Επιφανές μέλος
18-10-24
22:34
Τώρα είσαι εκεί; Καλά να περάσεις.
Όχι σε ομάδα στο FB την βρήκα.
nearos
Διακεκριμένο μέλος
18-10-24
22:37
καλησπερα παιδες
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- rafaela11
- Kate1914
- nearos
- American Economist
- Reader
- charmander
- jellojina
- Hased Babis
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.