Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,169 μηνύματα.
04-10-24
00:18
Ωχ, περαστικά σου!Ανέβασα πυρετό και είμαι λίγο σε μια περίεργη φάση δεν με πιάνει ύπνος
Απολύτως φιλικά εννοείται.ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ;
Κουμπάρα @Kate1914 , πέφτω από τα σύννεφα.
Γιατί, τι κατάλαβε πάλι το πονηρό σου μυαλό κουμπαρούλα;
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,807 μηνύματα.
04-10-24
00:20
Μια δοκιμή θα σε πείσειΓιατι ετσι μου αξίζει οπως έλεγε και μια παλια διαφήμιση!
Με μια μόνο δοκιμή!
Που λέγανε και στις διαφημίσεις για το Αριέλ έξω από τα σουπερμάρκετ, για τους παλιούς.
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,416 μηνύματα.
04-10-24
00:20
Ό,τι κατάλαβε και το δικό σου στο προηγούμενο σχόλιο για τις στολές, κουμπαρούλα.Απολύτως φιλικά εννοείται.
Γιατί, τι κατάλαβε πάλι το πονηρό σου μυαλό κουμπαρούλα;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ο πυρετός πυρετός, αλλά ευκαιρία δεν χάνεις!Μια δοκιμή θα σε πείσει
Με μια μόνο δοκιμή!
Που λέγανε και στις διαφημίσεις για το Αριέλ έξω από τα σουπερμάρκετ, για τους παλιούς.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,807 μηνύματα.
04-10-24
00:23
Προσπαθώ να μη χάνω ποτέ το χαμόγελο και κυρίως το χιούμορ μου. Χωρίς αυτά στην καθημερινότητα μου, είμαι να με κλαίνε οι ρέγγες.Ο πυρετός πυρετός, αλλά ευκαιρία δεν χάνεις!
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,169 μηνύματα.
04-10-24
00:23
Τι να πω τότε. Ώρα για ΤΨ.Ό,τι κατάλαβε και το δικό σου στο προηγούμενο σχόλιο για τις στολές, κουμπαρούλα.
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,416 μηνύματα.
04-10-24
00:24
Εδώ, το διόρθωσα για σένα.Προσπαθώ να μη χάνω ποτέ το χαμόγελο και κυρίως τον Μικρο
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
04-10-24
00:30
Εδώ, το διόρθωσα για σένα.
Χαρές που θα κάνει ο σύντροφός μου αν το μάθει αυτό...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,150 μηνύματα.
04-10-24
00:30
Φρέσκο μέλος αλλά η γλώσσα ως τον Έβρο.Ό,τι κατάλαβε και το δικό σου στο προηγούμενο σχόλιο για τις στολές, κουμπαρούλα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ο πυρετός πυρετός, αλλά ευκαιρία δεν χάνεις!
Από τη μια εκτιμώ απίστευτα τις κοπέλες που έχουν αυτό το χαλαρό ακομπλεξάριστο στυλάκι αλλά απο την άλλη για καποιο λόγο μου προκαλούσαν μια καποια ανασφάλεια, δεν ένιωθα πολύ ασφαλής τριγυρω τους.
Δεν εχω αποφασίσει ακόμα προς τα που γέρνει η μπίλια γενικά με τις γυναίκες αν και έχω παρατηρήσει πως στο τέλος καταλήγω να προτιμώ το αντίθετο συνηθως, τις ησυχούλες, τις ζεστές, που κανεις το σταυρο σου να τους πάρεις κουβεντα.
Φιλοσοφίες της νυχτας. Όπως έλεγα και σε ενα αγαπημένο μου πρόσωπο "ειμαι υπερ της ισότητας, σας μισώ όλους εξίσου".
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
04-10-24
00:34
Να χαίρεσαι που δεν ξέρει ελληνικά και δεν μπορούμε να τον ενημερώσουμε.Χαρές που θα κάνει ο σύντροφός μου αν το μάθει αυτό...
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
04-10-24
00:36
Τα πολύ βασικά, του τα έχω μάθει. Καλημέρα, καλησπέρα, τι κάνεις, τον έρωτα σου για τον Πουαρώ. Τέτοια πράγματα, κατάλαβες.Να χαίρεσαι που δεν ξέρει ελληνικά και δεν μπορούμε να τον ενημερώσουμε.
Αν και το αγαπημένο του είναι το "τι θα φάμε;"
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,150 μηνύματα.
04-10-24
00:37
@Micro ελα να σε πάρω να σε κρυψω μη σε βρει ο συντροφος του Ουλτρα. Στο υπνοδωματιο μου θα μεινεις, εκει κρυβονται ολα καλυτερα.
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
04-10-24
00:37
Συκοφαντίες!Φρέσκο μέλος αλλά η γλώσσα ως τον Έβρο.
Μην κοιτάς που με τον Ούλτρα ανταλλάσουμε μπηχτές, μας έχει μείνει από το Παλέρμο #48.
Όποια κι αν επιλέξεις για Αυτοκράτειρά σου, θα είναι πολύ τυχερή.Από τη μια εκτιμώ απίστευτα τις κοπέλες που έχουν αυτό το χαλαρό ακομπλεξάριστο στυλάκι αλλά απο την άλλη για καποιο λόγο μου προκαλούσαν μια καποια ανασφάλεια, δεν ένιωθα πολύ ασφαλής τριγυρω τους.
Δεν εχω αποφασίσει ακόμα προς τα που γέρνει η μπίλια γενικά με τις γυναίκες αν και έχω παρατηρήσει πως στο τέλος καταλήγω να προτιμώ το αντίθετο συνηθως, τις ησυχούλες, τις ζεστές, που κανεις το σταυρο σου να τους πάρεις κουβεντα.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
04-10-24
00:38
Καλα, ας πάρουμε πρώτα την Πόλη και μετα βλέπω για ερωτες. Ερωμένη μου ειναι πρώτα η Αυτοκρατορία.Συκοφαντίες!
Μην κοιτάς που με τον Ούλτρα ανταλλάσουμε μπηχτές, μας έχει μείνει από το Παλέρμο #48.
Όποια κι αν επιλέξεις για Αυτοκράτειρά σου, θα είναι πολύ τυχερή.
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 4,371 μηνύματα.
04-10-24
00:38
Εφοσον προκειται για την ασφαλεια μου ας ερθω , τι μπορει να παει να λαθος@Micro ελα να σε πάρω να σε κρυψω μη σε βρει ο συντροφος του Ουλτρα. Στο υπνοδωματιο μου θα μεινεις, εκει κρυβονται ολα καλυτερα.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
04-10-24
00:40
Εφοσον προκειται για την ασφαλεια μου ας ερθω , τι μπορει να παει να λαθος
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
04-10-24
00:41
Αν βάλεις το αυτί σου κοντά στην οθόνη, μπορείς να ακούσεις το gasp μου.Τα πολύ βασικά, του τα έχω μάθει. Καλημέρα, καλησπέρα, τι κάνεις, τον έρωτα σου για τον Πουαρώ. Τέτοια πράγματα, κατάλαβες.
Αν και το αγαπημένο του είναι το "τι θα φάμε;"
Θα σου έστελνα μια μακροσκελή λίστα με ιδιαιτέρως δημιουργικές απειλές, αλλά είμαστε δημόσια.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
04-10-24
00:42
Σε συνδυασμό η βαζελίνη με baby-oil, το ξεκινάς για χαδάκια και καταλήγεις να βρεθεις μετα απο 10 λεπτα στη Σαλαμίνα από τη γλύστρα.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
04-10-24
00:47
Τυχαία επιλογή η Σαλαμίνα ή επειδή υπάρχουν εκεί τα Παλούκια;Σε συνδυασμό η βαζελίνη με baby-oil, το ξεκινάς για χαδάκια και καταλήγεις να βρεθεις μετα απο 10 λεπτα στη Σαλαμίνα από τη γλύστρα.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
04-10-24
00:51
Μίλα μου έτσι πρόστυχα!Τυχαία επιλογή η Σαλαμίνα ή επειδή υπάρχουν εκεί τα Παλούκια;
ΥΓ: Καλό! Τυχαία! Αλλά καλό!
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,055 μηνύματα.
04-10-24
07:47
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Kate1914
- Reader
- rafaela11
- nearos
- jellojina
- charmander
- Hased Babis
- American Economist
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.