Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,153 μηνύματα.
03-04-22
12:23
Που το ξέρεις;Αν πήγαινε σε εμένα το τραγουδάκι, ναι θα με ενοχλούσε. Αλλά, έλα που δεν πάει...
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
03-04-22
12:24
Διαίσθηση...Που το ξέρεις;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,153 μηνύματα.
03-04-22
12:25
Κι αμα κάνει λάθος και σου χω ετοιμη καρτελίτσα με χιπνοσενδόν;Διαίσθηση...
03-04-22
12:25
ξερεις δεν το εβαλα εγω το μπαν .. και πραγματι το ειχα σκεφτει οτι δεν χρειαζοσουν,τουλαχιστον οχι τοσο οσο εγωεχρι και μπ... έφαγα ενω δεν έφταιγα.
κοίτα μπορεί να έβαλε άλλος το χεράκι του και γενικά είμαι της φάσης ότι λέγεται στα πμ να μένει στα πμ,
συμφωνω.
ναι ξερεις υπαρχουν στιγμες αδυναμιας που τις εκμεταλλευονται καποιοι για να το διασκεδασουν βλεποντας αλλους να μαλωνουν?τουλαχιστον λυπηρο.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,892 μηνύματα.
03-04-22
12:28
Ξέρεις πως αμα είχες αναγνωρίσει το λάθος σου και δε με έβγαζες ψεύτρα, τρελή, δειλή, δε μου χρεώνες εκείνη την άλφα σχεση (και γνώριζες πολύ καλά ότι δεν υπήρχε ουδεμία σχέση) ολα θα είχαν λήξει πολύ ομαλά.ξερεις δεν το εβαλα εγω το μπαν .. και πραγματι το ειχα σκεφτει οτι δεν χρειαζοσουν,τουλαχιστον οχι τοσο οσο εγω
συμφωνω.
ναι ξερεις υπαρχουν στιγμες αδυναμιας που τις εκμεταλλευονται καποιοι για να το διασκεδασουν βλεποντας αλλους να μαλωνουν?τουλαχιστον λυπηρο.
Δεν φταίει αυτός/η ο/η άλλος/η, εμείς ξεκατινιαστηκαμε.
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,235 μηνύματα.
03-04-22
Δεν ασχολούμαστε καλέ. Εσύ Υδροχόα είσαι για ψηλά νοήματα, αέρας και νερό που κυλάει. Τα στατικά και ποταπά οφείλεις να τα γειώνεις.Διαίσθηση...
Guest 709611
Επισκέπτης
03-04-22
Ωραία...πάμε, πάλι, γιατί μου αρέσουν τα ξεκάθαρα...Κι αμα κάνει λάθος και σου χω ετοιμη καρτελίτσα με χιπνοσενδόν;
Για μένα...το τραγουδάκι ; Αν ναι, πες το μου να χαρώ και να πανηγυρίσω...
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,892 μηνύματα.
03-04-22
12:29
Μισό δε θα προλαβαίνω να κόβω εισητήρια και να μοιράζω ποπ κορν.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
03-04-22
12:29
Κρατάω τον φακό για τον πατέρα μου αυτή τη στιγμή. Να σέβεστε.
Guest 709611
Επισκέπτης
03-04-22
12:30
Αυτό έκανα. Τα γείωσα. Αλλά για να το κάνω, είπα δυο λόγια παραπάνω, απ' αυτά που συνηθίζω. Το απαιτούσε η περίσταση...Δεν ασχολούμαστε καλέ. Εσύ Υδροχόα είσαι για ψηλά νοήματα, αέρας και νερό που κυλάει. Τα στατικά και ποταπά οφείλεις να τα γειώνεις.
03-04-22
12:31
i am *στατικα και ποταπα*.Τα στατικά και ποταπά οφείλεις να τα γειώνεις.
την αλλη φορα ομως πες τα ευθέως
Valder
Τιμώμενο Μέλος
03-04-22
12:32
Ναι ρε για σένα πάει που πήγες και τα έβαλες με το φάρο της αλήθειας, της ιδιωτικότητας και της πιστής αναπαραγωγής των γεγονότων.Ωραία...πάμε, πάλι, γιατί μου αρέσουν τα ξεκάθαρα...
Για μένα...το τραγουδάκι ; Αν ναι, πες το μου να χαρώ και να πανηγυρίσω...
Σίγουρα για σένα πάει.
Guest 709611
Επισκέπτης
03-04-22
12:33
Γενικά μίλησε ο άνθρωπος. Μην τους πάρει όλους η μπάλα σήμερα. Έλεος...
Pak
Επιφανές μέλος
03-04-22
12:33
Δεν έχουμε δει ακόμα 18χρονη vs 18χρονη
Υπάρχει βαση να εξελιχτεί πολύ καλά αυτό
Ναι μαρη, γιατί μιλάς εσύ ευθέως που άλλη με ανεβάζεις άλλη με κατεβάζεις να πούμε. Απλα έμαθα να ακούω και στο αλλη πλέον λολi am *στατικα και ποταπα*.
την αλλη φορα ομως πες τα ευθέως
03-04-22
12:35
αλλη το ξεκινησε κι εγω το τελειωσα. δεν ξανα ασχολουμαιΔεμ έχουμε δει ακόμα 18χρονη vs 18χρονη
Υπάρχει βαση να εξελιχτεί πολύ καλά αυτό
Ναι μωρη, γιατί μιλάς εσύ ευθέως που άλλη με ανεβάζεις άλλη με κατεβάζεις να πούμε. Απλα έμαθα να ακούω και στο αλλη πλέον λολ
σημασια εχει και σε ποιον απευθυνεσαι.ξερεις οτι εχω οικειοτητα με σενα
Pak
Επιφανές μέλος
03-04-22
12:37
Απορώ που το άφησε ασχολίαστο αυτό το μήνυμα...Ναι ρε για σένα πάει που πήγες και τα έβαλες με το φάρο της αλήθειας, της ιδιωτικότητας και της πιστής αναπαραγωγής των γεγονότων.
Σίγουρα για σένα πάει.
Φέρτε ενα θερμόμετρο γρήγορα
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
03-04-22
12:37
I’ll be damned αν ποτέ κερδίσει κάποιος σε τσακωμό μαζί μου
Guest 709611
Επισκέπτης
03-04-22
12:38
Δεν με πείθεις, μωρέ, ό,τι και να λες...Ναι ρε για σένα πάει που πήγες και τα έβαλες με το φάρο της αλήθειας, της ιδιωτικότητας και της πιστής αναπαραγωγής των γεγονότων.
Σίγουρα για σένα πάει.
Σοβάρεψα, λίγο παραπάνω...για να προλάβουν να πάρουν ποπ κορν τα παιδιά...
Δε πάει...δε πάει...δε πάει...ω ναι...
03-04-22
τωρα το ειδα.Απορώ που το άφησε ασχολίαστο αυτό το μήνυμα...
τι να σχολιασω αγαπη μου? οταν λεω οτι μου κανουνε πολεμο ολοι εδω μεσα λες οτι ειμαι υπερβολικη.
Pak
Επιφανές μέλος
03-04-22
Ναι, γιατί είσαι. Sorry not sorryτωρα το ειδα.
τι να σχολιασω αγαπη μου? οταν λεω οτι μου κανουνε πολεμο ολοι εδω μεσα λες οτι ειμαι υπερβολικη.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- nearos
- Kate1914
- charmander
- jellojina
- Reader
- rafaela11
- Hased Babis
- American Economist
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.