Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
03-04-22
13:08
Έχω και άλλα
Ο καθείς με το βιολί του
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
03-04-22
13:11
Δεν ξέρω αν είμαστε μια ωραία παρέα ή όχι. Αυτό που, με βεβαιότητα, ξέρω είναι ότι κάποια πράγματα.. είναι σοβαρά, από ένα σημείο και μετά. Και μόνο έτσι μπορούν ν' αντιμετωπιστούν. Και για να μην επαναληφθούν (ει δυνατόν...)...
Έρχεται η ώρα που κάποια πράγματα πρέπει να ειπωθούν. Πώς θα γίνει, δηλαδή ;
Πάμε γι' άλλα, ναι...
Πάμε γι' άλλα, ναι...
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
03-04-22
13:13
Στον πυρήνα ενός ανθρώπινου επιθηλιακού κυττάρου περιέχονται είτε 46 είτε 92 μόρια DNA, ανάλογα με το στάδιο του κυτταρικού κύκλου στο οποίο αυτό βρίσκεται
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,892 μηνύματα.
03-04-22
13:17
Θα απαντήσω σε λίγο, γιατί εχω μια δουλίτσαΔεν ξέρω αν είμαστε μια ωραία παρέα ή όχι. Αυτό που, με βεβαιότητα, ξέρω είναι ότι κάποια πράγματα.. είναι σοβαρά, από ένα σημείο και μετά. Και μόνο έτσι μπορούν ν' αντιμετωπιστούν. Και για να μην επαναληφθούν (ει δυνατόν...)...
Πάμε γι' άλλα, ναι...
--------
Ούτε γω ξερω αν είμαστε ωραία παρέα ή όχι, αλλα είναι φυσιολογικό οτι κάποια στιγμή θα ξεσπάσουν εντάσεις και το θέμα είναι πως θα το διαχειριστούμε.
Και απλα θέλω να διευκρίνησω ότι οταν έγραψα κάτω απο αυτό το βίντεο "ο καθείς με το βιολί του" δεν ειρωνευομουν εσένα που μιλάς ακόμα γι'αυτό το θέμα, σε νιώθω και σε κατανοώ. Για την Τζοτζι το είπα αποκλειστικά, επειδή άρχισε να πετάει πράγματα της βιολογίας στο άσχετο
Μπορεί να μην το πήρες στραβά, αλλα αν τυχόν έγινε θέλω να πω πως έχουν τα πράγματα.
Απάντησα @Υδροχόος
03-04-22
13:18
ακομα ψαχνω την απειλη.Μην με απειλήσεις ξανά σε π.μ...
Και το ποιός πρέπει να ντρέπεται άσε να το κρίνουν άλλοι...
Δεν θα σου απευθυνθώ ξανά. Ήταν η τελευταία φορά. Από μένα σταματάει εδώ. Με κούρασες πολύ. Και πέφτω χαμηλά μαζί σου. Όλο και πιο κάτω...
Καλή συνέχεια.
καλυτερα γιατι θιγεσαι με το παραμικρο. κοιταξε το..
Joji
Επιφανές μέλος
03-04-22
13:20
Έτσι θα είμαι σήμερα
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,235 μηνύματα.
03-04-22
13:20
"στατικά και ποταπά" είναι να ασχολείσαι με πράγματα έξω από σένα, που δεν έχουν καμία αξία.i am *στατικα και ποταπα*.
την αλλη φορα ομως πες τα ευθέως
03-04-22
13:21
ναι γνωριζω, οπως επισης καταλαβα οτι απευθυνεσαι σε εμενα,εμμεσα..."στατικά και ποταπά" είναι να ασχολείσαι με πράγματα έξω από σένα, που δεν έχουν καμία αξία.
Joji
Επιφανές μέλος
03-04-22
13:28
Πάντα θα ανεβάσεις κάτι καλό, υποκλίνομαι
Guest 709611
Επισκέπτης
03-04-22
... για μιλα καλυτερα. ακου εχω ασχημο στομα και συμπεριφορα.ακομα ψαχνω την απειλη.
δεν υπηρχε να απαντησω σε αυτο το αισχος δημοσια. σβηστο τωρα γτ θα φας μπαν...
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,235 μηνύματα.
03-04-22
εννοούσα ότι στη θέση της υδροχόας-χριστίνας δεν θα είχα ασχοληθεί καθόλου απ' την αρχή. αν αισθάνομουνα επίσης θιγμένος ή προσβεβλημένος θα έκανα απλά ignore (το έχω κάνει 4 φορές μέχρι τώρα).ναι γνωριζω, οπως επισης καταλαβα οτι απευθυνεσαι σε εμενα,εμμεσα...
03-04-22
13:30
συνηθισμενα τα βουνα στα χιονια.
θεωρειται απειλη το μπαν?... για μιλα καλυτερα. ακου εχω ασχημο στομα και συμπεριφορα.
δεν υπηρχε να απαντησω σε αυτο το αισχος δημοσια. σβηστο τωρα γτ θα φας μπαν...
και ξερεις οτι το να παραθετεις μηνυμα μου δημοσια δεν επιτρεπεται ετσι?
θα μπορουσα τωρα να σε κανω αναφορα αλλα δεν το κανω.
δικαιωμα σου το να με χαρακτηριζεις ομως δεν εχει νοημα . ειδικα οταν το κανεις εμμεσαεννοούσα ότι στη θέση της υδροχόας-χριστίνας δεν θα είχα ασχοληθεί καθόλου απ' την αρχή. αν αισθάνομουνα επίσης θιγμένος ή προσβεβλημένος θα έκανα απλά ignore (το έχω κάνει 4 φορές μέχρι τώρα).
Guest 709611
Επισκέπτης
03-04-22
13:32
Ναι, συμφωνώ. Μαζί σου κι εγώ. Αυτή είναι η τακτική μου. Η συμπεριφορά μου, εν γένει...εννοούσα ότι στη θέση της υδροχόας-χριστίνας δεν θα είχα ασχοληθεί καθόλου απ' την αρχή. αν αισθάνομουνα επίσης θιγμένος ή προσβεβλημένος θα έκανα απλά ignore (το έχω κάνει 4 φορές μέχρι τώρα).
Αλλά, δεν γίνεται πάντα. Κάπου το ποτήρι ξεχειλίζει. Δεν μπορεί...θα το 'χεις νιώσει στο πετσί σου. Δεν μπορεί να μην αντέδρασες. Έστω μια φορά...ανθρώπινα. Είπαμε υπεράνω, οκ, αλλά...αλλά...
03-04-22
13:32
υπερ τι αχαχαχχααχΝαι, συμφωνώ. Μαζί σου κι εγώ. Αυτή είναι η τακτική μου. Η συμπεριφορά μου, εν γένει...
Αλλά, δεν γίνεται πάντα. Κάπου το ποτήρι ξεχειλίζει. Δεν μπορεί...θα το 'χεις νιώσει στο πετσί σου. Δεν μπορεί να μην αντέδρασες. Έστω μια φορά...ανθρώπινα. Είπαμε υπεράνω, οκ, αλλά...αλλά...
Guest 709611
Επισκέπτης
03-04-22
13:33
Καλή συνέχεια. Καλή Κυριακή σε όλους σας...
parafernalia
Περιβόητο μέλος
03-04-22
13:36
δεν σε χαρακτήρισα, δεν το συνηθίζω, ούτε χρειάζομαι κάτι έμμεσο. θεωρώ απλά ότι διακατέχεσαι από έναν εγωκεντρικό αυτοοικτιρμό γι' αυτό αρπάζεσαι τόσο εύκολα. χαλαρή πρέπει να είναι η ζωή, τσατάκι κάνουμε.δικαιωμα σου το να με χαρακτηριζεις ομως δεν εχει νοημα . ειδικα οταν το κανεις εμμεσα
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,892 μηνύματα.
03-04-22
13:38
Εγω τώρα ψαχνω να δω αν μου έκανε κανένα reaction πρόσφατα ο parafernaliaεννοούσα ότι στη θέση της υδροχόας-χριστίνας δεν θα είχα ασχοληθεί καθόλου απ' την αρχή. αν αισθάνομουνα επίσης θιγμένος ή προσβεβλημένος θα έκανα απλά ignore (το έχω κάνει 4 φορές μέχρι τώρα).
(Jk)
Ετσι είμαι τώρα λολView attachment 100067
Έτσι θα είμαι σήμερα
Και τέλειο αβαταρ. Αγαπώ
03-04-22
13:38
δεν αρπαζομαι καθολου και πλακες μου κανουν και γελαω, κι αν με ρωτησουν κατι δεν λεω τι σε αφορα.δεν σε χαρακτήρισα, δεν το συνηθίζω, ούτε χρειάζομαι κάτι έμμεσο. θεωρώ απλά ότι διακατέχεσαι από έναν εγωκεντρικό αυτοοικτιρμό γι' αυτό αρπάζεσαι τόσο εύκολα. χαλαρή πρέπει να είναι η ζωή, τσατάκι κάνουμε.
ειμαι ανοιχτη σε πλακες και συζητησεις σε αντιθεση με κατι αλλους που με το παραμικρο θιγονται
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- nearos
- Kate1914
- charmander
- jellojina
- Reader
- rafaela11
- Hased Babis
- American Economist
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.