Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
03-04-22
00:35
Ωχ ωχ…Κάνεις την αίτηση, σώζεις ανα 20 εγγραφές (500 στο συνολο, με το χέρι), σώζει
Πεταει ξεχωριστο μηνυμα ξανασώστε γιατι θα λήξει η σελιδα, πατας να σώσει, ξανασώζει
Πας να προσθέσεις 26η ή 51η ή 76η γραμμή, θα σωθει η αιτηση, ας σωθει, ξανασώζεται
Φτάνεις κάπου στις 200, taxis net σε πεταει έξω. Ξαναμπαίνεις, server error
ΓΑΜΩ ΤΟ ....
03-04-22
00:35
Γενικά δεν την ξεκίνησα εγώ αυτήν την πλάκα . Όπως επίσης δεν είπα κ κάτι κακό ή κάτι που δεν έχει ξανά ειπωθεί . Δεν περίμενα τέτοια αντίδρασηΜανία με αυτήν την άλλη. Για ολα η Πακ φταιει εδω μέσα
Και συγγνώμη δεν ζητάω γιατί δεν είπα τίποτα κακό .
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,153 μηνύματα.
03-04-22
00:38
Οχι οκ ενταξει μπήκε, γλίτωσα το εγκεφαλικό νομιζα οτι μπλόκαρε και θα ηθελε απο την αρχη και ειχα πεταξει ηδη υγρό πυρ στην οθονη.Ωχ ωχ…
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
03-04-22
00:38
Δεν έχουμε ίδια οικειότητα με όλους εδώ.Γενικά δεν την ξεκίνησα εγώ αυτήν την πλάκα . Όπως επίσης δεν είπα κ κάτι κακό ή κάτι που δεν έχει ξανά ειπωθεί . Δεν περίμενα τέτοια αντίδραση
Και συγγνώμη δεν ζητάω γιατί δεν είπα τίποτα κακό .
03-04-22
00:39
Ναι ίσως γιατί οι περισσότεροι είναι μεροληπτικοι??? Παραθέτουν και ασχολούνται με συγκεκριμένα άτομα λες και οι άλλοι έχουμε κάτι ας πούμε ?Δεν έχουμε ίδια οικειότητα με όλους εδώ.
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
03-04-22
00:40
Δεν έχεις καταλάβει ακόμα τί έχεις πει, σε ποιόν το είπες...και πώς το είπες. Αν μπορούσες, μόνο, να καταλάβεις...δεν θα συνέχιζες να μιλάς...Και συγγνώμη δεν ζητάω γιατί δεν είπα τίποτα κακό .
Σέβομαι (εγώ σαν μεγαλύτερη...) το νεαρό της ηλικίας σου και δεν θα σου μιλήσω όπως, ίσως, να σου άξιζε...
Κάνε μου, όμως, μια χάρη. Μην το συνεχίζεις...έτσι ; Σταμάτα το.-
Joji
Επιφανές μέλος
03-04-22
00:40
Ίσως αντί να κατηγορείς τους άλλους κάθε φορά να κοιτούσες που σφάλλεις και εσύ.Ναι ίσως γιατί οι περισσότεροι είναι μεροληπτικοι??? Παραθέτουν και ασχολούνται με συγκεκριμένα άτομα λες και οι άλλοι έχουμε κάτι ας πούμε ?
03-04-22
00:42
Ναι εμπιστεύτηκα άτομα που δεν έπρεπε και ενώ είμαι το θύμα μου συμπεριφέρονται λες και είμαι ο θύτης σου κάνει αυτό ?Ίσως αντί να κατηγορείς τους άλλους κάθε φορά να κοιτούσες που σφάλλεις και εσύ.
Πως ακριβώς σφαλλω με το να είμαι ο εαυτός μου ?
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Θανάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει απο Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3,512 μηνύματα.
03-04-22
00:43
Ναι εμπιστεύτηκα άτομα που δεν έπρεπε και ενώ είμαι το θύμα μου συμπεριφέρονται λες και είμαι ο θύτης σου κάνει αυτό ?
αχχχχ.... κάτι τέτοια παθαίνει και ο @Volkswagen Fan
τυχαίο;
Joji
Επιφανές μέλος
03-04-22
00:43
Πως ακριβώς είσαι ο εαυτός σου με το να πετάς τέτοιο αδιάκριτο joke σε κάποιον με τον οποίο δεν έχεις ιδιαίτερη οικειότητα;Πως ακριβώς σφαλλω με το να είμαι ο εαυτός μου ?
03-04-22
00:45
Ξανά διαβάζω τα μηνύματα και δεν βλέπω να είπα κάτι τόσο κακό ή προσβλητικό.Δεν έχεις καταλάβει ακόμα τί έχεις πει, σε ποιόν το είπες...και πώς το είπες. Αν μπορούσες, μόνο, να καταλάβεις...δεν θα συνέχιζες να μιλάς...
Σέβομαι (εγώ σαν μεγαλύτερη...) το νεαρό της ηλικίας σου και δεν θα σου μιλήσω όπως, ίσως, να σου άξιζε...
Κάνε μου, όμως, μια χάρη. Μην το συνεχίζεις...έτσι ; Σταμάτα το.-
Άκου εκεί π...τια...
Αμάν δηλαδή . Μην είστε τόσο ευθικτοι κάποιοι .
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Είδα και πριν το κάνω .Πως ακριβώς είσαι ο εαυτός σου με το να πετάς τέτοιο αδιάκριτο joke σε κάποιον με τον οποίο δεν έχεις ιδιαίτερη οικειότητα;
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,892 μηνύματα.
03-04-22
00:46
@Ioannidou βρε Ιων την έκανες την πατάτα σου. Αν δε θες να ζητήσεις συγγνώμη σταμάτα τουλάχιστον να προσπαθείς να βγεις απο πάνω.
03-04-22
Έτσι συμβαίνει με τους αγνούς και ευαίσθητους ανθρώπους.
Guest 709611
Επισκέπτης
03-04-22
Εγώ, προσωπικά, δεν έχω παρτίδες με κανέναν εδώ μέσα...για να τίθεται θέμα εμπιστοσύνης. Ούτε έχεις ανταλλάξει π.μ. μαζί μου, ούτε τίποτα. Κουβέντα δεν έχουμε πει. Ό,τι λέμε το λέμε μόνο δημόσια...Ναι εμπιστεύτηκα άτομα που δεν έπρεπε και ενώ είμαι το θύμα μου συμπεριφέρονται λες και είμαι ο θύτης σου κάνει αυτό ?
Οπότε...για ποιά εμπιστοσύνη μιλάς ; Ποιά ; Πού ; Πότε ;
Τί λες ;;; Τί λες, ακριβώς ;;;
Joji
Επιφανές μέλος
03-04-22
00:47
Μαζέψτε με
03-04-22
00:47
Ποια πατατα βρε καλή μου που από χτες έχει ξεκινήσει αυτή η πλάκα όλοι γελάτε κ μόλις είπα εγώ κάτι αμέσως βγάλατε τα μαχαίρια ??? Έλα σε παρακαλώ.@Ioannidou βρε Ιων την έκανες την πατάτα σου. Αν δε θες να ζητήσεις συγγνώμη σταμάτα τουλάχιστον να προσπαθείς να βγεις απο πάνω.
Δεν αναφέρομαι σε εσένα.Εγώ, προσωπικά, δεν έχω παρτίδες με κανέναν εδώ μέσα...για να τίθεται θέμα εμπιστοσύνης. Ούτε έχεις ανταλλάξει π.μ. μαζί μου, ούτε τίποτα. Κουβέντα δεν έχουμε πει. Ό,τι λέμε το λέμε μόνο δημόσια...
Οπότε...για ποιά εμπιστοσύνη μιλάς ; Ποιά ; Πού ; Πότε ;
Τί λες ;;; Τί λες, ακριβώς ;;;
Joji
Επιφανές μέλος
03-04-22
00:48
Δεν ξέρω γιατί το συνεχίζεις πάντως.Ποια πατατα βρε καλή μου που από χτες έχει ξεκινήσει αυτή η πλάκα όλοι γελάτε κ μόλις είπα εγώ κάτι αμέσως βγάλατε τα μαχαίρια ??? Έλα σε παρακαλώ.
Δεν αναφέρομαι σε εσένα.
03-04-22
Αχ φοβάμαι μη τα λες έτσι αυτά .Μαζέψτε με
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Θανάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει απο Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3,512 μηνύματα.
03-04-22
εγώ είμαι αθώος. δεν ξέρω τίποτα.
Guest 709611
Επισκέπτης
03-04-22
00:49
Και λίγα σου είπα...μπρος σ΄ αυτό που ξεστόμισες !!! Πας καλά, κοριτσάκι μου ; Πας καλά ;;;Ξανά διαβάζω τα μηνύματα και δεν βλέπω να είπα κάτι τόσο κακό ή προσβλητικό.
Άκου εκεί π...τια...
Κατάλαβες τί μου είπες ;
Είναι στα όρια της επικίνδυνης συνομιλίας...αυτή, μαζί σου. Κάποιος θα τρελαθεί. Και σίγουρα δεν θα είσαι εσύ...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- jellojina
- Reader
- nearos
- Kate1914
- rafaela11
- charmander
- Hased Babis
- American Economist
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.