Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
02-04-22
21:15
(Επειδή είμαι κουτσομπόλα, όταν σου πει, πες και σε εμένα, μη το μάθει όμως)Και συνεπώς interesting. Στείλε πμ
02-04-22
21:16
Ξενύχτια και ποτά!!!!!μπορεί να κυλιεσαι στο βούρκο των ακολασιων
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,221 μηνύματα.
02-04-22
21:22
Τι είναι αυτά που λες βρε βέβηλη,εαν δεν το περίμενες απο εμένα τότε απο ποιον ;Ε όχι και ανωμαλίες. Απο σε δεν το περίμενα αυτό.
Στο μέλλον emails μόνο και εαν θες, να ξέρεις.Και συνεπώς interesting. Στείλε πμ
Περιορισμένος αριθμός θέσεωνΕξαρτάται
Γιατί στις 2 συγκεκριμένα ; Μπορεί και στις 1, μπορεί και στις 3 ή μπορεί και καθόλου .Σε τα μας τώρα; Τώρα έγραψες και στις 2 μπορεί να κυλιεσαι στο βούρκο των ακολασιων
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
02-04-22
21:24
Sam εντωμεταξύ κάθε εβδομάδα έχεις καινούργια φωτογραφία προφίλ και όλο και γερνάει
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,221 μηνύματα.
02-04-22
21:24
έχουν κλείσει τα καλύτερα σπιτικά ;Ξενύχτια και ποτά!!!!!
02-04-22
21:25
Α δε ξέρω εγώ φοράω ήδη τις πυτζάμες μου . Αλλος τα κάνει αυτάέχουν κλείσει τα καλύτερα σπιτικά ;
Samael
Τιμώμενο Μέλος
02-04-22
Είναι σαν το στριφογύρισμα στο κρεβάτι. Αλλάζεις θέση μέχρι να βρεις που σε βολεύει .Sam εντωμεταξύ κάθε εβδομάδα έχεις καινούργια φωτογραφία προφίλ και όλο και γερνάει
Δεν θα αλλάξω άλλη μην ανησυχείς .
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,152 μηνύματα.
02-04-22
Ξέρεις τι μου αρέσει σε σένα φίλε Σαμαήλ; Οτι ξερεις ακριβώς πως πρέπει να φερθείς μπροστά στον Αυτοκράτορά σου.Ο @Valder μου είχε πει να την κρατήσω απασχολημένη. Δεδομένου οτι είναι overthinker τώρα θα περάσει το υπόλοιπο βράδυ σκεπτόμενη τι εννοώ .
Ο λόγος σου συμβαδίζει με τις πράξεις σου. Το εκτιμώ πολύ αυτό στους ανθρώπους.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,892 μηνύματα.
02-04-22
21:26
Οκ. Τότε μην πας εσύ να παω εγώΠεριορισμένος αριθμός θέσεων
Ψιτ μυστικόΓιατί στις 2 συγκεκριμένα ; Μπορεί και στις 1, μπορεί και στις 3 ή μπορεί και καθόλου .
Ρε υποτακτικούς μας θες;Ξέρεις τι μου αρέσει σε σένα φίλε Σαμαήλ; Οτι ξερεις ακριβώς πως πρέπει να φερθείς μπροστά στον Αυτοκράτορά σου.
Ο λόγος σου συμβαδίζει με τις πράξεις σου. Το εκτιμώ πολύ αυτό στους ανθρώπους.
Πατάει και λαμπιτσα ο άλλος
02-04-22
21:36
Ηξερα τελικά τι έκανα χθες
(Οι καθαροαιμοι στεκιτες δε θα το πιάσετε) @Pak
Θα φοβάμαι να μιλάω εδώ μέσα για να αποφύγω το πάντρεμα
Samael
Τιμώμενο Μέλος
02-04-22
21:37
Φανταστείτε να έχετε την Πακ κοπέλα σας στην ορκωμοσία, μετά την εκπαίδευση στον στρατό...Οκ. Τότε μην πας εσύ να παω εγώ
Ψιτ μυστικό
Ρε υποτακτικούς μας θες;
Πατάει και λαμπιτσα ο άλλος
-"Ορκίζομαι,υποταγή στους ανωτέρους μου..."
Πακ : "ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ;"
-"Μα..."
-"ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑ..ΜΑΛΑΚΑ. ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ,ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ"
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,892 μηνύματα.
02-04-22
21:49
Εγω μωρη τι να πω που προσπάθησες τις προάλλες επίτηδες να μου χρεώσεις σχέση;Ηξερα τελικά τι έκανα χθες
Νομίζω οτι αυτή η φράση αρκεί. Ηδη είναι τρομακτικό. Δε χρειάζεται να ακουστεί η συνέχειαΦανταστείτε να έχετε την Πακ κοπέλα σας
Ατσα θα τον χαλαγαμεστην ορκωμοσία, μετά την εκπαίδευση στον στρατό...
-"Ορκίζομαι,υποταγή στους ανωτέρους μου..."
Πακ : "ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ;"
-"Μα..."
-"ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑ..ΜΑΛΑΚΑ. ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ,ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ"
-------------
@Volkswagen Fan Φωτακο θα σε συμβούλευα να βγάλεις το κόκκινο φατσονι οσο προλαβαίνεις. Θα κάνουμε σα να μην έγινε ποτε. Αντε πάνε τώρα μάνα μου
Pak
Επιφανές μέλος
03-04-22
00:05
Ολοι έκτροπα κάνουν. Καθόλου κίνηση η "ανοιχτή συζήτηση".
Τσου τσου τσου
Τσου τσου τσου
Joji
Επιφανές μέλος
03-04-22
00:06
Ήρθα!Ολοι έκτροπα κάνουν. Καθόλου κίνηση η "ανοιχτή συζήτηση".
Τσου τσου τσου
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
03-04-22
00:07
Ησυχία δεν έχεις σήμερα...
Η-συ-χία δεν έ-χεις σή-με-ρα...
ΗΣΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ και ΣΗΜΕΡΑ...
Μια που παρεκτρέπεται...
Μια που παρεκτρέπεται...
03-04-22
Ολοι έκτροπα κάνουν. Καθόλου κίνηση η "ανοιχτή συζήτηση".
Τσου τσου τσου
Ναι εγώ όλο τέτοια κάνω .
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
03-04-22
Ησυχία δεν έχεις σήμερα...Ολοι έκτροπα κάνουν. Καθόλου κίνηση η "ανοιχτή συζήτηση".
Τσου τσου τσου
Μια που παρεκτρέπεται...
Pak
Επιφανές μέλος
03-04-22
00:08
Ωπ μου μαζευτήκαμε κορίτσια μου. Ομως, λείπουν ισχυρές προσωπικότητες. Πού να είναι άραγε και τι να κάνουν προπάντων;
Σε ξέρουμε εσένα κρυφοτετοιαΝαι εγώ όλο τέτοια κάνω .
03-04-22
00:08
Ωπ μου μαζευτήκαμε κορίτσια μου. Ομως, λείπουν ισχυρές προσωπικότητες. Πού να είναι άραγε και τι να κάνουν προπάντων;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- jellojina
- Kate1914
- Reader
- rafaela11
- nearos
- charmander
- Hased Babis
- American Economist
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.