Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
02-04-22
20:04
Έχω δακρύσει
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,150 μηνύματα.
02-04-22
20:05
**πνίγηκα και μου βγηκε ο καφές απο τη μύτη**Βρε Ιων τι θες και συ τώρα; Οχι, δεν ξέρω πόσο είναι. Αν θες πάνε δοκιμασε την και πες μου και μενα.
Ε μα πια
02-04-22
20:06
Ποια ν δοκιμάσω .Βρε Ιων τι θες και συ τώρα; Οχι, δεν ξέρω πόσο είναι. Αν θες πάνε δοκιμασε την και πες μου και μενα.
Ε μα πια
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,892 μηνύματα.
02-04-22
20:07
Αμα σου βγαίνει μόνο καφές από τη μύτη ντάξει καλά είσαι.**πνίγηκα και μου βγηκε ο καφές απο τη μύτη**
(Αυτό είναι εξτρα βρώμικο, οπότε Ιων probably δε θα το πιάσεις)
Σοβαρά τώρα;Ποια ν δοκιμάσω .
02-04-22
20:09
Νομίζεις.Αμα σου βγαίνει μόνο καφές από τη μύτη ντάξει καλά είσαι.
(Αυτό είναι εξτρα βρώμικο, οπότε Ιων probably δε θα το πιάσεις)
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Όλα τα πιανω !!!!!
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,150 μηνύματα.
02-04-22
20:09
Δεν μπορει να εννοείς αυτο που σκέφτομαι....Αμα σου βγαίνει μόνο καφές από τη μύτη ντάξει καλά είσαι.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,892 μηνύματα.
02-04-22
20:10
Πριν απο λίγο με ρώτησες ποια να δοκιμάσεις, ενω ήταν πασιφανές για τι μίλαγα.Νομίζεις.
Όλα τα πιανω !!!!!
Για ρίξε μτφ, αφού το έπιασες.
Κι όμως. Κάτσε θα σου πει η Ιων που το έπιασε.Δεν μπορει να εννοείς αυτο που σκέφτομαι....
Τώρα τι ακριβώς έπιασε δεν ξέρω
02-04-22
20:11
Για να δω πως θα πεις το.....Πριν απο λίγο με ρώτησες ποια να δοκιμάσεις που ήταν πασιφανές για τι μίλαγα.
Για ρίξε μτφ, αφού το έπιασες.
Κι όμως
Ε πώς να το πω χωρίς να φανώ χυδαία. Δες πμ
Pak
Επιφανές μέλος
02-04-22
20:13
Καλά το είπες μοιράσου το και με όλους μας τώρα. Μια μεγάλη οικογένεια είμαστε. Δεν υπάρχουν ντροπές.
Βέβαια νομίζω οτι σε βοήθησε το γεγονός οτι είπε οτι είναι extra dirty
02-04-22
20:14
ΝτρέπομαιΚαλά το είπες μοιράσου το και μαζί μας τώρα. Μια μεγάλη οικογένεια είμαστε. Δεν υπάρχουν ντροπές.
Το είπα και λίγο. Ωμά
Pak
Επιφανές μέλος
02-04-22
20:17
Λοιπόν, ως γνωστόν η ρινική και η στοματική κοιλότητα ενώνονται. Συνεπώς, αν ο γλυκός μας Βαλ προβεί σε μια αλφα πραξη (πλιζ μη μου πατήσεις κοκκινο φατσονι) υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να βγει ενα είδος υγρού από τα γλυκά ρουθουνακια του.
Να ολα μπορούν να ειπωθούν κομψά, μιας και μιλάμε για κάτι απολύτως φυσιολογικό.
Να ολα μπορούν να ειπωθούν κομψά, μιας και μιλάμε για κάτι απολύτως φυσιολογικό.
02-04-22
20:25
Έπρεπε να το πεις όπως το είπα στο πμΛοιπόν, ως γνωστόν η ρινική και η στοματική κοιλότητα ενώνονται. Συνεπώς, αν ο γλυκός μας Βαλ προβεί σε μια αλφα πραξη (πλιζ μη μου πατήσεις κοκκινο φατσονι) υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να βγει ενα είδος υγρού από τα γλυκά ρουθουνακια του.
Pak
Επιφανές μέλος
02-04-22
20:27
Η Ιων στην ανοιχτή συζήτηση:Έπρεπε να το πεις όπως το είπα στο πμ
Η Ιων στο πμ: Χ****
(Χωρίς αστερίσκους obviously)
Valder
Τιμώμενο Μέλος
02-04-22
20:27
Λοιπόν, ως γνωστόν η ρινική και η στοματική κοιλότητα ενώνονται. Συνεπώς, αν ο γλυκός μας Βαλ προβεί σε μια αλφα πραξη (πλιζ μη μου πατήσεις κοκκινο φατσονι) υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να βγει ενα είδος υγρού από τα γλυκά ρουθουνακια του.
02-04-22
20:33
Η Ιων στην ανοιχτή συζήτηση:
Η Ιων στο πμ: Χ****
(Χωρίς αστερίσκους obviously)
Pak
Επιφανές μέλος
02-04-22
20:48
Μάνα μου έχεις καιρό να βιώσεις την πράξη και δεν κατάλαβες για ποιο πράγμα μιλάω;
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,221 μηνύματα.
02-04-22
21:08
Σοδομα και γόμορρα εδω μέσα...Λοιπόν, ως γνωστόν η ρινική και η στοματική κοιλότητα ενώνονται. Συνεπώς, αν ο γλυκός μας Βαλ προβεί σε μια αλφα πραξη (πλιζ μη μου πατήσεις κοκκινο φατσονι) υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να βγει ενα είδος υγρού από τα γλυκά ρουθουνακια του.
Καλά λέω οτι όλες οι βεολόγες είστε ανωμαλάρες .
Ωω, τι μεγάλες τιμές είναι αυτές ρε Βαλντ; Όλη η αυτοκρατορεία κινητοποιήθηκε. Ο εορτάζων ευχαριστεί θερμά!H Αυτού Εξοχότης ο Αυτοκράτωρ Ελέω Θεου Βασιλεύς Ρωμαίων και η παρ' αυτώ Αυλή, Νοτάριοι, Λογοθέτες, Αυτοκρατορικοί Σφουγγοκωλάριοι, η Θέκλα η μαγείρισσα στο Μέγα Παλάτιο με το πεντάρι στήθος και ο Μήτσος ο αποτριχωτής και κτενιστής της Αυτοκρατορικής Γάτας ελέω Θεου Πρίγκηπος των Ρωμαίων Arminius του Α'...
...εύχονται θερμώς στον Ρωμαίο υπήκοο της Αυτοκρατορίας @Samael έτη πολλά, με υγεία, στην υπηρεσία και υπερ του Μεγάλου Συμφέροντος της Αυτου Εξοχότητος.
Επι του παρόντος ο λαικός βάρδος Τίτος Πιασοκωλάρης θα ήθελε να αφιερώσει ένα σοφό στιχάκι του Αυτοκράτορος εις τον εορτάζοντα:
"Είθε η ζωή που θα διαβείς να είναι μακρά και ίσια, χορτάτο το στομάχι σου και μπόλικα γαμήσια."
It's complicated.@Samael δε μας ειπες πως θα περασεις το βράδυ των γενεθλίων σου;
Και τι θες τώρα ; Πρόσκληση ; Έγραψα μην πάει το μυαλό σε ακολασίες .Πάντως αν το βράδυ δε γράψεις στην ανοιχτή συζήτηση θα θεωρήσουμε ότι κάνεις ακολασιες. Είναι ενας άγραφος κανόνας και εγω μόλις σήμερα πληροφορήθηκα την ύπαρξη του
02-04-22
21:11
Δηλαδή ????It's complicated
Pak
Επιφανές μέλος
02-04-22
21:13
Ε όχι και ανωμαλίες. Απο σε δεν το περίμενα αυτό.Σοδομα και γόμορρα εδω μέσα...
Καλά λέω οτι όλες οι βεολόγες είστε ανωμαλάρες .
Και συνεπώς interesting. Στείλε πμIt's complicated.
ΕξαρτάταιΚαι τι θες τώρα ; Πρόσκληση ;
Σε τα μας τώρα; Τώρα έγραψες και στις 2 μπορεί να κυλιεσαι στο βούρκο των ακολασιωνΈγραψα μην πάει το μυαλό σε ακολασίες .
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,221 μηνύματα.
02-04-22
21:14
Ο @Valder μου είχε πει να την κρατήσω απασχολημένη. Δεδομένου οτι είναι overthinker τώρα θα περάσει το υπόλοιπο βράδυ σκεπτόμενη τι εννοώ .Δηλαδή ????
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Kate1914
- Reader
- rafaela11
- nearos
- jellojina
- charmander
- Hased Babis
- American Economist
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.