24-01-22
23:48
Νο problem μαμ.Μόλις το αλλαξε το n σε m, καταλάθος λεων Β
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
24-01-22
23:49
τελικα μπαμιες τρωτε?Σας αρεσουν?Ρωταω γενικαΝο problem μαμ.
θα μου μεινει η αιωνια απορια
24-01-22
23:50
Ναι.τελικα μπαμιες τρωτε?Σας αρεσουν?Ρωταω γενικα
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
24-01-22
23:52
καλε @Pak για το Μαμ απορησα,αν κανει μαμ τις μπαμιες,μην βαραςτελικα μπαμιες τρωτε?Σας αρεσουν?Ρωταω γενικα
24-01-22
23:58
Ιού όχιτελικα μπαμιες τρωτε?Σας αρεσουν?Ρωταω γενικα
24-01-22
23:59
Δε ξες να τρώς.Ιού όχι
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
24-01-22
23:59
αχ πολυ φιλη μου εσυ ουτε εμενα μαρεσουνΙού όχι
25-01-22
00:00
https://www.newsbeast.gr/media/arth...iko-to-koritsi-pigaine-se-enan-80chrono?amp=1 συγγνώμη τι είναι αυτό ???
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
25-01-22
00:07
Βλακειες αμα δεν ξερουν τι να πουν,πετανε μια εξυπναδα,ελεος με τους δημοσιογραφους.https://www.newsbeast.gr/media/arth...iko-to-koritsi-pigaine-se-enan-80chrono?amp=1 συγγνώμη τι είναι αυτό ???
25-01-22
00:10
Μα είναι σαν να κατηγορούν το θύμαΒλακειες αμα δεν ξερουν τι να πουν,πετανε μια εξυπναδα,ελεος με τους δημοσιογραφους.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
25-01-22
00:12
σωστα ειναι ανεπιτρεπτες τετοιες εκφρασεις,τερμα απαραδεκτες.Μα είναι σαν να κατηγορούν το θύμα
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
25-01-22
11:20
Βγαίνει ήλιος σιγά σιγά...(και χαίρομαι)
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
25-01-22
11:21
Καλημέρες!
Οντως ναι ήδη έχει λιώσει σε κάποια σημεία.
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
25-01-22
11:34
Καλημέρα...
Όλα τα ωραία, κάποτε τελειώνουν. Αυτό ήταν, λυώνει, σιγά - σιγά...
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
25-01-22
11:41
ΚαλημέρεςΚαλημέρα...
Δεν πειράζει μας έδωσε τη γλυκιά προσμονή
Nascentes morimur
Διάσημο μέλος
Η Nascentes morimur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,751 μηνύματα.
25-01-22
12:14
Τι ωραίο Θέμα βλέπω!! Καλοτάξιδο να είναι!!
Καλημέρες!!
Καλημέρες!!
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
25-01-22
12:18
Καλημέρες! Καλωσήρθες!Τι ωραίο Θέμα βλέπω!! Καλοτάξιδο να είναι!!
Καλημέρες!!
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,874 μηνύματα.
25-01-22
13:38
Αυτή τη φράση την ακούω συχνά. Ακούγεται και η " Το μόνο που θέλει ένας άντρας είναι μια γυναίκα να του αποδείξει οτι δεν είναι ολες ίδιες",αλλα η πρώτη είναι πολύ πιο χιλιοειπωμένη.
Πέρα από το ότι μου φαίνεται λίγο γλυκαναλατη και χαρακτηρίζεται από ενα τσουβαλιασμα του αντρικού πληθυσμού (χωρίς παρεξήγηση ),θεωρώ οτι είναι ενα ενδιαφέρον θέμα προς συζήτηση.
@EvanescenceQ Τι λες; Χθες ζηταγες προτάσεις. Ορίστε η δική μου.
Δε λεω να τη συζητήσουμε τωρα,αλλα αμα θελετε οταν θα ειστε οι περισσοτεροι μεσα.(και χωρίς εμενα φυσικά, δεν τίθεται θεμα)
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
25-01-22
13:42
πολυ ωραια προταση και ιδεα ναι καλησπερα κιολαςΑυτή τη φράση την ακούω συχνά. Ακούγεται και η " Το μόνο που θέλει ένας άντρας είναι μια γυναίκα να του αποδείξει οτι δεν είναι ολες ίδιες",αλλα η πρώτη είναι πολύ πιο χιλιοειπωμένη.
Πέρα από το ότι μου φαίνεται λίγο γλυκαναλατη και χαρακτηρίζεται από ενα τσουβαλιασμα του αντρικού πληθυσμού (χωρίς παρεξήγηση ),θεωρώ οτι είναι ενα ενδιαφέρον θέμα προς συζήτηση.
@EvanescenceQ Τι λες; Χθες ζηταγες προτάσεις. Ορίστε η δική μου.
Δε λεω να τη συζητήσουμε τωρα,αλλα αμα θελετε οταν θα ειστε οι περισσοτεροι μεσα.(και χωρίς εμενα φυσικά, δεν τίθεται θεμα)
Το αν πρεπει να αποδειξουμε οτι δεν ειμαστε ολες οι αλλες,που εχει διαμορφωσει αυτος σαν εικονα για τις γυναικες? Αυτο ρωτας?
Αν μπορουμε να το κανουμε πιο συγκεκριμενο το θεμα για να ξερουν και οι υπολοιποι τι θα απαντησουν ακριβως
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- rafaela11
- Reader
- Kate1914
- charmander
- nearos
- Joji
- jellojina
- American Economist
- baffy
- Hased Babis
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.