Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,880 μηνύματα.
25-01-22
14:35
25-01-22
Wdym???
(Ξέρω είναι άσχετο, αλλά αυτό μου 'ρθε)
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,092 μηνύματα.
25-01-22
Να του σφίξω το χέρι πάραυτα που σε έχει κάνει και τρέχεις έτσι. Προφανώς ο άνθρωπος γνωρίζει εξαιρετικό game.*Με χυμό γιατί είμαι ξενερωτη*
(σε πειράζω μεν αλλά το εννοω και λίγο)
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
25-01-22
α κι εγω ειπα θα ηταν βρεγμενη η καρεκλα λογω βροχης?
«Νεφοκάλυψη 0%»
(Ξέρω είναι άσχετο, αλλά μου ήρθε)
Το χω παθει στο αστικο οποτε επειτα πριν κατσω εβαζα το χερι μου να δω που θα κατσω
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,880 μηνύματα.
25-01-22
14:36
Είναι χειριστικος και ανώμαλος.Να του σφίξω το χέρι πάραυτα που σε έχει κάνει και τρέχεις έτσι. Προφανώς ο άνθρωπος γνωρίζει εξαιρετικό game.
Γνώμη μου πάντα...
25-01-22
14:36
Don't take it seriously
* Τα χάπια μου και γρήγορα παρακαλώ
It is called manipulationΝα του σφίξω το χέρι πάραυτα που σε έχει κάνει και τρέχεις έτσι. Προφανώς ο άνθρωπος γνωρίζει εξαιρετικό game.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,092 μηνύματα.
25-01-22
14:37
Αυτοί σμπρώχνουν όμως.Είναι χειριστικος και ανώμαλος.
Γνώμη μου πάντα...
Λατρεία ακούγεται. Τον συμπάθησα ήδη.
25-01-22
Ποιον σπρώχνουν???Αυτοί σμπρώχνουν όμως.
25-01-22
Και άλλες απωθούν.Αυτοί σμπρώχνουν όμως.
Pak
Επιφανές μέλος
25-01-22
14:38
Αθώο μου κορασιοΠοιον σπρώχνουν???
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
25-01-22
ελα τωρα λαθος,απλα δεν τους ξερουμε ολους εξαρχης τι βγαζει ο καθενας αν τους ξεραμε δεν θα μπλεκαμεΑυτοί σμπρώχνουν όμως.
25-01-22
Ε????Αθώο μου κορασιο
Pak
Επιφανές μέλος
25-01-22
Καποι@ μένουν και αφου τους μάθουνελα τωρα λαθος,απλα δεν τους ξερουμε ολους εξαρχης τι βγαζει ο καθενας αν τους ξεραμε δεν θα μπλεκαμε
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
25-01-22
14:39
εννοει οτι αντρες με χαρακτηρες σαν αυτον αυτουνου δηλ χειριστικοι βρισκουν ευκολα σχεσεις.Ε????
Μα δεν ειναι απολυτο
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
σωστα και εκει απλα εθελοτυφλουνΚαποι@ μένουν και αφου τους μάθουν
25-01-22
Αααααα. Ναι ισχύει ..εννοει οτι αντρες με χαρακτηρες σαν αυτον αυτουνου δηλ χειριστικοι βρισκουν ευκολα σχεσεις.
Μα δεν ειναι απολυτο
Valder
Τιμώμενο Μέλος
25-01-22
Στην εποχή μου το λέγαμε γραμματόσημο. Και ξέρεις τι κίνηση είχε το ΕΛΤΑ κωλοπετινίτσας απο τα μανιπιουλέισιο του Alpha Male στο κοράσιον; ΓΑΜΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΠΟΧΙΚΟΥΣ 8ΜΗΝΙΤΕΣ.It is called manipulation
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ποιον σπρώχνουν???
Αθώο μου κορασιο
Δε χρειάζεται να κουνησω δάχτυλο να γράψω τιποτα. Το θεμα εχει μπει στον αυτόματο.
ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ.
Pak
Επιφανές μέλος
25-01-22
14:44
Big bro δε σ'έπιασαΔε χρειάζεται να κουνησω δάχτυλο να γράψω τιποτα. Το θεμα εχει μπει στον αυτόματο.
ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ.
Βασικά δεν είμαι σιγουρη αν σε κατάλαβα αχαχα
25-01-22
14:44
Emmoei ότι μου το εξηγησεςBig bro δε σ'έπιασα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 26 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- jellojina
- Kate1914
- American Economist
- Reader
- nearos
- rafaela11
- charmander
- Joji
- baffy
- Hased Babis
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.