24-01-22
21:05
Φρέσκοι, γεμάτοι όρεξη για ζωή.πλακα σου κανω δεν καταλαβα τι ηλικιας ειναι οι φασαριοζοι?
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
24-01-22
θα σπασουμε τα κοντερΕχω γράφει σε 24ωρες 127 μηνύματα
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,874 μηνύματα.
24-01-22
Με φωνάξατε;Σα τη μάνα μου κι εσύ.
* Η (yo)ur mom γράφει
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
24-01-22
21:06
ε τοτε ενταξει υπαρχουν και καποια ορια.Φρέσκοι, γεμάτοι όρεξη για ζωή.
Απλα ειπα πριν αν ηταν μωρα και εκαναν φασαρια θα το σκεφτοσουν διπλά οταν και οποτε αποφασιζες
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
24-01-22
21:06
κάποτε θα έχουμε τη δυνατότητα να αυτο-αναπαραχτούμε, δεν θα χρειαζόμαστε "ταίρια".Κάτσε ακόμα ταίρι δε βρήκα και θα κάνω και παιδιά;
Σαν τις αμοιβάδες ένα πράμα.
24-01-22
21:07
Ή και όχι.κάποτε θα έχουμε τη δυνατότητα να αυτο-αναπαραχτούμε, δεν θα χρειαζόμαστε "ταίρια".
Σαν τις αμοιβάδες ένα πράμα.
(Ανεκπλήρωτο όνειρο για την Επιστήμη)
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
24-01-22
21:07
Δεν ματιάζεται εύκολα αυτό το μωρό.κι εγω κι εγω χαιρει ακρας υγειας το μωρο μην το ματιασουμε κιολας
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Έχει ισχυρή προστασία από "μαμάδες" και "μπαμπάδες" που το φροντίζουν.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
24-01-22
21:22
για τσιγαρα πηγατε ολοι?
24-01-22
21:25
Με φωνάξατε;
* Η (yo)ur mom γράφει
Μαμ Μαμ Μαμ Μαμ Μαμ Μαμ Μαμ Μαμ
Μαμ Μαμ Μαμ Μαμ Μαμ Μαμ Μαμ Μαμ Μαμ Μαμ Μαμ Μαμ Μαμ Μαμ Μαμ Μαμ Μαμ Μαμ Μαμ Μαμ Μαμ Μαμ Μαμ Μαμ
Μαμ Μαμ Μαμ Μαμ Μαμ Μαμ Μαμ Μαμ Μαμ Μαμ Μαμ Μαμ Μαμ Μαμ Μαμ Μαμ Μαμ Μαμ Μαμ Μαμ Μαμ Μαμ Μαμ Μαμ
Μαμ: Ε πάψε ντε! Ωω ζαλούρα...
Γκουχ γκουχ!για τσιγαρα πηγατε ολοι?
(Τον καπνό ούτε στα 5 μέτρα δεν τον αντέχω)
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
24-01-22
21:26
ήΜαμ Μαμ Μαμ Μαμ Μαμ Μαμ Μαμ Μαμ
τι με φωναζεις?δεν εχεις καμια καλυτερη δουλεια να κανεις?Ολα εγω τα κανω εδω μεσα
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,874 μηνύματα.
24-01-22
21:26
Μαμ Μαμ Μαμ Μαμ Μαμ Μαμ Μαμ Μαμ
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
24-01-22
21:27
ουτε εγω,απλα ειδα λειπατε,λεω καποιος θα γυρισει δεν μπορειΓκουχ γκουχ!
(Τον καπνό ούτε στα 5 μέτρα δεν τον αντέχω)
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
24-01-22
21:43
να πλύνουμε και κανα πιάτο ε;για τσιγαρα πηγατε ολοι?
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
24-01-22
21:45
Ολα γινονται οταν δεν παρακολουθωνα πλύνουμε και κανα πιάτο ε;
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
24-01-22
21:59
Άκουσα οτι σε ορισμένες περιοχές της Αττικής έχει κοπεί το ρεύμα.
Αυτό μας έλειπε τώρα!!
Αυτό μας έλειπε τώρα!!
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
24-01-22
22:00
ναι απλα οσο γινεται αποφευγετε τα ασανσερΆκουσα οτι σε ορισμένες περιοχές της Αττικής έχει κοπεί το ρεύμα.
Αυτό μας έλειπε τώρα!!
Χασαμε και την @Nascentes morimur ελπιζω να ειναι γενικα καλα με ολη αυτη την κακοκαιρια
Οπου κι αν εισαι Nascentes, μας λειπεις
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
24-01-22
22:04
Καλέ πού να πάω νυχτιάτικα;
Δεν έχω και λόγο πλέον...
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
24-01-22
22:07
Καλέ κι εγώ εδώ πάω κι έρχομαιΚαλέ πού να πάω νυχτιάτικα;
Εφτιαξα μια απολαυστική κοτόσουπα για σήμερα τρώγεται ευχάριστα σόρρυ αν η φωτό δεν είναι γκουρμέ
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
24-01-22
22:13
Νόστιμη σίγουρα,
παρά την εμφάνιση...που ευτυχώς μας προετοίμασες.
(με πεθαίνει η λεπτομέρεια πάνω στο κότσι, που φαίνεται σαν σκουληκάκι )
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
24-01-22
22:16
κομματι κοτοπουλου ειναι καλε πετσακι τς τς τς τςΝόστιμη σίγουρα,
ενας παρατηρητικος θα εβρισκε και τις πατατουλες που τις καλυψε η σουπα και αχνοφαινονται
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- rafaela11
- Reader
- Kate1914
- charmander
- nearos
- Joji
- jellojina
- American Economist
- baffy
- Hased Babis
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.