Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,889 μηνύματα.
13-03-22
00:45
Μας σφάζει όλους με το γάντι απόψε.
13-03-22
00:46
Αλλά, «χέστηκε η Φατμέ στο γενί τζαμί».Είμαι σίγουρος.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,143 μηνύματα.
13-03-22
00:47
Ξεκωλιάστηκε, οχι απλά χέστηκε!Αλλά, «χέστηκε η Φατμέ στο γενί τζαμί».
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,889 μηνύματα.
13-03-22
00:50
Αυτό δεν είναι δικό σου συνήθειο;Ξεκωλιάστηκε, οχι απλά χέστηκε!
Υ. Γ
13-03-22
Όχι πάλι
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,143 μηνύματα.
13-03-22
Εννοείται.Αυτό δεν είναι δικό σου συνήθειο;
Καθε που σε σκέφτομαι με πιανει.
Pak
Επιφανές μέλος
13-03-22
00:51
Και τον γάτο σου μαζί και μαλλον η αιτία είναι το αβαταρ μου αχαχαΕννοείται.
Καθε που σε σκέφτομαι με πιανει.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
13-03-22
01:03
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,846 μηνύματα.
13-03-22
01:21
Αχχχ ακουγοντας τετοια τραγουδια οταν σιγοσκοτωνω τους παιχτες στα χαρτια
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
13-03-22
01:59
Έι! Εγώ το είχα ανεβάσει αυτό, εκτός αν το βρήκες μόνος σου.
Αχχχ ακουγοντας τετοια τραγουδια οταν σιγοσκοτωνω τους παιχτες στα χαρτια
Pak
Επιφανές μέλος
13-03-22
10:07
Παίζει να έχετε το ίδιο γούστο και μάλιστα μιλάμε για ιδιαίτερο γούστο. Προσωπικά δε νομίζω να εχω ξανακούσει αυτό το τραγούδι.Έι! Εγώ το είχα ανεβάσει αυτό, εκτός αν το βρήκες μόνος σου.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
13-03-22
10:14
Κι ύστερα γκρεμίστηκε ο Βενέτης με όλα τα τυροπιτάκια κουρού μέσα... Πάει το στολκάρισμα σύννεφο και ξεχνιόμαστε.
Pak
Επιφανές μέλος
13-03-22
10:15
Ναι, άλλη δουλειά δεν έχουμε από το να στολκαρουμε ο ένας τον άλλονΚι ύστερα γκρεμίστηκε ο Βενέτης με όλα τα τυροπιτάκια κουρού μέσα... Πάει το στολκάρισμα σύννεφο και ξεχνιόμαστε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
13-03-22
10:17
Αν θες να κεντήσεις το Ζέρσευ, και το τείχος του Βερολίνου ξαναχτίζεις.Ναι, άλλη δουλειά δεν έχουμε από το να στολκαρουμε ο ένας τον άλλον
Pak
Επιφανές μέλος
13-03-22
10:20
Βέβαια αν κάποιος άκουσε ενα τραγούδι που ειχε ανεβάσει κάποιος άλλος και του άρεσε και απο τότε αρχισε να το ακούει δε σημαίνει ότι τον στολκαρει σώνει και ντε.Αν θες να κεντήσεις το Ζέρσευ, και το τείχος του Βερολίνου ξαναχτίζεις.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
13-03-22
10:22
Δε θα πιάσουμε και συζήτηση. Άσε με να πιω καφέ.Βέβαια αν κάποιος άκουσε ενα τραγούδι που ειχε ανεβάσει κάποιος άλλος και του άρεσε και απο τότε αρχισε να το ακούει δε σημαίνει ότι τον στολκαρει σώνει και ντε.
Pak
Επιφανές μέλος
13-03-22
10:23
Ελεος ΒαλΔε θα πιάσουμε και συζήτηση. Άσε με να πιω καφέ.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
13-03-22
10:33
Δεκτόν το αίτημά σου.Ελεος Βαλ
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,846 μηνύματα.
13-03-22
12:13
Σιγά μην κάτσω να διαβάσω 134 σελοδεςΈι! Εγώ το είχα ανεβάσει αυτό, εκτός αν το βρήκες μόνος σου.
Όταν είμαι στα καλά μου βάζω τέτοια όταν παίζω
Joji
Επιφανές μέλος
13-03-22
13:20
Έλα ρε! Τι ωραία.Σιγά μην κάτσω να διαβάσω 134 σελοδες
Όταν είμαι στα καλά μου βάζω τέτοια όταν παίζω
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Απλώς το θεώρησα μεγάλη σύμπτωση I didn't imply anything else.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Το γούστο αυτό, είναι ενός πολύ αγαπημένου μου φίλου, χωρίς εκείνον θα είχα μείνει ακόμα να ακούω trash Ελληνικά.Παίζει να έχετε το ίδιο γούστο και μάλιστα μιλάμε για ιδιαίτερο γούστο. Προσωπικά δε νομίζω να εχω ξανακούσει αυτό το τραγούδι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- rafaela11
- charmander
- Kate1914
- Reader
- nearos
- jellojina
- Hased Babis
- American Economist
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.