Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,880 μηνύματα.
24-01-22
14:50
Δεν ειπα αυτο.
Ρε φιλε ελληνικά μιλάω.
Εχεις τη Χ γνώμη πάνω στο θεμα, μεγειά σου και χαρά σου. Δε ζήτησα να απολογηθείς
Ειπα οτι ΘΕΩΡΩ οτι μπερδευτήκατε και το πήρατε και λέτε οτι διαφωνώ μαζί σας πάνω στο θέμα του πορνό.
Η ένσταση μου είναι πως δε γίνεται εδω να συμφωνείς μαζί μου και εκεί να συμφωνείς με τον Ντέβιλ οτι Μίλησα για το θέμα του πορνό και οτι εχω ψς σκοπό να σας τρολάρω και εκνευρισω
Ρε φιλε ελληνικά μιλάω.
Εχεις τη Χ γνώμη πάνω στο θεμα, μεγειά σου και χαρά σου. Δε ζήτησα να απολογηθείς
Ειπα οτι ΘΕΩΡΩ οτι μπερδευτήκατε και το πήρατε και λέτε οτι διαφωνώ μαζί σας πάνω στο θέμα του πορνό.
Η ένσταση μου είναι πως δε γίνεται εδω να συμφωνείς μαζί μου και εκεί να συμφωνείς με τον Ντέβιλ οτι Μίλησα για το θέμα του πορνό και οτι εχω ψς σκοπό να σας τρολάρω και εκνευρισω
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
24-01-22
14:53
εγω δεν ειπα οτι μας τρολαρεις,ειπα δειξε μας που θεωρεις οτι μπερδευτηκα που το ειπε ο νικος τωρα σε αυτο που ανεβασε.Δεν ειπα αυτο.
Ρε φιλε ελληνικά μιλάω.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,880 μηνύματα.
24-01-22
14:54
Εβαμς συμφωνείς μαζί του και με αυτά που γραφεις και με τις καρδιές (ξερω ΟΔ δε μπορώ νσ τις σχολιάζω απλα το εγραψα).εγω δεν ειπα οτι μας τρολαρεις,ειπα δειξε μας που θεωρεις οτι μπερδευτηκα που το ειπε ο νικος τωρα σε αυτο που ανεβασε.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
24-01-22
14:55
ειναι κακο αυτο το πραγμα?Να συμφωνεις ας πουμε με μια διαπιστωση του αλλου και να κανεις λαικ?Εβαμς συμφωνείς μαζί του και με αυτά που γραφεις και με τις καρδιές (ξερω ΟΔ δε μπορώ νσ τις σχολιάζω απλα το εγραψα).
Δεν το θεωρω κακο ουτε θεωρω οτι πρεπει να απολογουμαι.
Σε οσα συμφωνω και μου αρεσουν κανω λαικ και δεν αφορουν αποκλειστικα ενα ατομα απο οσα εχεις διαπιστωσει εδω,κανω και σε αλλους.
Δεν κανω συλληβδην τυφλα λαικ σε ολα τα γραφομενα το εχεις δει και αυτο.
Pak
Επιφανές μέλος
24-01-22
14:57
Εβανς ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
Δε θέλω να ακουστεί ψωνιστικο αλλα ξερω πως γραφω πολύ ορθά και αν κάποιος με διαβάζει, τα λεγόμενα μου γίνονται πλήρως κατανοητά
Αυτή η συνεχόμενη παράφραση ελπίζω να μην είναι σκόπιμη
Δε θέλω να ακουστεί ψωνιστικο αλλα ξερω πως γραφω πολύ ορθά και αν κάποιος με διαβάζει, τα λεγόμενα μου γίνονται πλήρως κατανοητά
24-01-22
14:58
24-01-22
Χωροφύλαξ @Aleksa, τα παιδία ωρύονται.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
24-01-22
Σε καταλαβα και ευχαριστω για την τοποθετηση σου ,δεν εχω να πω κατι αλλο.Εβανς ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
Pak
Επιφανές μέλος
24-01-22
Να σου πω οταν γραφω κάτι τελείως ξεκάθαρο και ακουω χίλια αλλα πράγματα τι πρέπει να κάνω;Χωροφύλαξ @Aleksa, τα παιδία ωρύονται.
24-01-22
15:01
Πάντως όχι σαν αυτή στο άβαταρ.Να σου πω οταν γραφω κάτι τελείως ξεκάθαρο και ακουω χίλια αλλα πράγματα τι πρέπει να κάνω;
24-01-22
15:02
Ρε ήθελα κι εγώ να βάλω την Ματίνα Μανταρινάκη
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
24-01-22
15:02
Αγαπημενη ηθοποιος με τις ατακες της αυτηΡε ήθελα κι εγώ να βάλω την Ματίνα Μανταρινάκη
Pak
Επιφανές μέλος
24-01-22
15:03
Ετσι δεν είμαι ακομα τουλάχιστον αχαχαΠάντως όχι σαν αυτή στο άβαταρ.
Δε εχω κανένα θέμα κάποιος να εχει μια διαφορετική άποψη, αλλα αναμένω τα μηνύματα μου να διαβάζονται και να μην απαντιουνται στα κουτουρου
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
24-01-22
15:06
πιο κουτουρου βρε χρυσο μου,εγω απαντησα με την επιμονη σου λιγο επεμενα οτι μα γιατι δεν βλεπεις καποιες διαφορετικες αποψεις και επομενως ειναι καποιες θα σου φανουν αλλιως,γιατι δεν συμφωνεις.Ετσι δεν είμαι ακομα τουλάχιστον αχαχα
Δε εχω κανένα θέμα κάποιος να εχει μια διαφορετική άποψη, αλλα αναμένω τα μηνύματα μου να διαβάζονται και να μην απαντιουνται στα κουτουρου
24-01-22
15:07
Ταπεινό χαμομηλακιΑγαπημενη ηθοποιος με τις ατακες της αυτη
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
24-01-22
Σε εναν διαλογο σε εναν οποιοδηποτε διαλογο,δεχομαστε οτι ο αλλος μπορει να εχει μια γνωμη τερμα αντιθετη και λαθος.Δεν τον αναιρεις.
Του λες ξερεις εγω πιστευω αυτο και διαφωνω σε αυτο και αυτο με οσα λες.
Του λες ξερεις εγω πιστευω αυτο και διαφωνω σε αυτο και αυτο με οσα λες.
Pak
Επιφανές μέλος
24-01-22
Μόλις δείχνεις οτι δεν τα διάβασες.πιο κουτουρου βρε χρυσο μου,εγω απαντησα με την επιμονη σου λιγο επεμενα οτι μα γιατι δεν βλεπεις καποιες διαφορετικες αποψεις και επομενως ειναι καποιες θα σου φανουν αλλιως,γιατι δεν συμφωνεις.
Εβανς πραγματικά αν αφιερώσεις πέντε λεπτά και διαβάσεις τι εχω γράψει θα δεις πως ολο αυτό γινεται χωρίς λόγο.
Ημουν τέρμα ξεκάθαρη.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
24-01-22
15:08
ειχα ταυτιστει απειρα λεμε με το ντυσιμο της και της ατακες της εβερ! ηταν σε ενα ρολο γαντι του εδινε 100% αυτο που επρεπε να βγει γιαυτο ηταν και απολαυστικηΤαπεινό χαμομηλακι
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
ενταξειΜόλις δείχνεις οτι δεν τα διάβασες.
Εβανς πραγματικά αν αφιερώσεις πέντε λεπτά και διαβάσεις τι εχω γράψει θα δεις πως ολο αυτό γινεται χωρίς λόγο.
Ημουν τέρμα ξεκάθαρη.
24-01-22
15:11
ειχα ταυτιστει απειρα λεμε με το ντυσιμο της και της ατακες της εβερ! ηταν σε ενα ρολο γαντι του εδινε 100% αυτο που επρεπε να βγει γιαυτο ηταν και απολαυστικη
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
ενταξει
Εγω.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 29 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- jellojina
- Kate1914
- American Economist
- Reader
- nearos
- rafaela11
- charmander
- Joji
- baffy
- Hased Babis
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.