Imadlak
Τιμώμενο Μέλος
-Γιαν τσι γιον Coca-cola!
Και ο περιπτεράς του απαντάει:
-Μια παγωμένη τι;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος00753684
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Coca Cola βοηθαει στη πεψη ... Το αντιθετο ομως οχι...(Μονο προφορικα μπορει να ειπωθει αυτο το ανεκδοτο)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici
Τιμώμενο Μέλος
Και μετά, ένας ένας, το διαβάζουν.
Έρχεται και η σειρά του Τοτού:- Την περασμένη βδομάδα ο μπαμπάς μου έπεσε μέσα στο πηγάδι που έχουμε στον κήπο.
Δασκάλα:- Χριστός κι Απόστολος! Ελπίζω να είναι καλά!
Τοτός:- Μάλλον είναι… Από χθες σταμάτησε να ζητάει βοήθεια.
phneloph !!!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
venividivici
Τιμώμενο Μέλος
"Σας πειράζει να καθίσω δίπλα σας";
Η κοπέλα αναπάντεχα του απαντά με δυνατή φωνή:
"ΔΕΝ ΘΕΛΩ να περάσω τη νύχτα ΜΑΖΙ ΣΟΥΥΥΥΥ... !!!".
Όλοι στην βιβλιοθήκη, κοιτάζουν το νέο που έστεκε κοκαλωμένος και αμήχανος!
Μετά από λίγα λεπτά, η κοπέλα πάει αθόρυβα στο τραπέζι του νέου και του είπε:
"Σπουδάζω ψυχολογία και ξέρω τι σκέφτεται κάθε άντρας, υποθέτω ότι αισθάνθηκες άσχημα, έτσι δεν είναι;"
Ο νέος ακούγοντάς την, απαντά με δυνατή φωνή:
"Μα 200 ευρώ μόνο για ένα βράδυ είναι πάρα πολλά!"
...Οπότε ο κόσμος στην βιβλιοθήκη κοιτάζουν την κοπέλα που ήταν πλέον σε κατάσταση σοκ, τότε ο νέος ψιθυρίζει στ 'αυτί της:"Έχω σπουδάσει Νομικά και ξέρω πώς να κάνω κάποιον να αισθάνεται ένοχος !!!"
notis_19
Πολύ δραστήριο μέλος
Τη ρωτάει:
- Για 50 ευρώ τι κάνεις;
- Για 50 ευρώ κάνω ότι θέλεις μωρό μου!
- Ωραία, ντύσου κι έλα να ξεφορτώσεις το φορτηγό μου...
Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος
phneloph !!!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
Πήγε για ηλιοθεραπεία.
Gate4
Επιφανές μέλος
-Φωτοβολταϊκά είναι…”
Polymnia
Πολύ δραστήριο μέλος
-Μα καλά, πού με έφερες;
-Γιατί, ωραία δεν είναι;
-Μα εδώ συχνάζει όλος ο ιπποκοσμος!
Μαζεύω σε κουμπαρά χρήματα για να πάω ταξίδι και μέχρι στιγμής χρωστάω 15 ευρώ στον κουμπαρά.
Σε ένα παράλληλο σύμπαν ''-Μαμά, πώς γνωριστήκατε με τον μπαμπά;'' - Όλα ξεκίνησαν από ένα "αντ μι κούκλα, είμαι μπλόκ..."
Έχω πολλές κάρτες από Δημοτικούς Συμβούλους.
Όποιος θέλει ας μου στείλει μνμ να συναντηθούμε και να ανταλλάξουμε τις διπλές!
-Θα βρεθούμε;
-Nαι.
-Πότε;
-Όποτε θες.
-Αύριο;
-Αύριο δε μπορώ
-Μεθαύριο;
-Μεθαύριο δε μπορώ
-Ε πότε;
-Όποτε θές.
Αμα δεν είσαι ελεγκτής μην μπαίνεις σε λεωφορείο με τσαντάκι ώμου - Σύλλογος καρδιοπαθών Ελλάδος
Το google earth μας δίνει την δυνατότητα να δούμε κάθε σημείο της γης, κ εμείς πάμε και βλέπουμε το σπίτι μας. Να γιατί δεν μας μιλάνε οι εξωγήινοι.
Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος
- Ναι...
- Καλή;
- Καλή...
- Από μπύρες δεν παίζει τίποτα;
- Θα κοινωνήσεις επιτέλους να τελειώνουμε;;;
SuperSquirrel
Εκκολαπτόμενο μέλος
-Ποιο?
-Το επιθετο του Πιτερ!
Emilouko
Περιβόητο μέλος
-Ειιιιιιιιχα!
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Πού να ήξερε οτι από μέσα μου τραγουδαω το "τσάμπα το βρακάκι..."!
Guest 781029
Επισκέπτης
-Και εσύ τι της είπες;
-Άσε τι είπα εγώ και πες μου πότε θα την βρούμε οι δυο μας μωράκι..
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
μου λέτε???
ο χρόνος έχει 365 μέρες:
-αν βγάλουμε τα 52 Σάββατα μας
μένουν 313 μέρες.
-αν βγάλουμε και τις 52 Κυριακές
μας μένουν 261 μέρες.
-οι 50 μέρες του καλοκαιριού
παραείναι ζεστές για να
διαβάσουμε/δουλέψουμε,άρα
μένουν μόνο 213.
-κοιμόμαστε 8 ώρες τη μέρα,
συνεπώς σε ένα χρόνο αυτό
σημαίνει 122 μέρες ύπνου.
μας υπολείπονται λοιπόν 91 μέρες.
-αν χαζέψουμε μόνο για μία ώρα
κάθεμια από αυτές τις μέρες
χάνουμε άλλες 15 μέρες και έτσι
μένουμε μόνο με 76 ημέρες
ελεύθερες.
-τρώμε 2 ώρες την ημέρα, δηλαδή
35 ημέρες.
-με αυτό τον τρόπο μας μένουν 41
ημέρες ελεύθερες.
-αν αφαιρέσουμε όμως τις 35
ημέρες συνολικών διακοπών θα
μας μείνουν μονάχα 6 ημέρες.
-κι αν αρρωστήσουμε τις μισές
από αυτές μένουν 3 ημέρες.
-κι αν βγούμε δύο μέρες γτ όλο
και κάτι θα μας τύχει..μας μένει
μόνο ΜΙΑ ΜΕΡΑ.
-ΕΕΕ... ποιός διαβάζει στα
γενέθλιά του.?
Gate4
Επιφανές μέλος
-Γιατι ?
-Γιατι εχεις γαμηθει να πετας μαλακιες.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Πανέυκολο κυρία: '' The cat blum in the water, glu glu glu, no more miaw miaw''
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.