Ανέκδοτα και αστεία κειμενάκια

Deutsch... Lover

Επιφανές μέλος

Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18,442 μηνύματα.
Κλειστα αυριο τα σχολεια:DΤο ειπε ενας δημοσιογραφος στο αλτερ:'')

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Nefeli Graf

Περιβόητο μέλος

Η Nefeli Graf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5,336 μηνύματα.

Alma Libre

Επιφανές μέλος

Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9,188 μηνύματα.
Θα πάθει η γειτόνισσα μου αλτσχάιμερ και θα ρωτάει "Τίνος είμαι εγώ;".

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Deutsch... Lover

Επιφανές μέλος

Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18,442 μηνύματα.
-Θα μου παρεις δωρο ενα iPhone 5?
-Πάρε 5 και θα σου χρωσταω το iPhone
:look: :hehe:

phneloph !!!

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 173 μηνύματα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

BigTimeRush

Νεοφερμένος

Η Μαρκέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 110 μηνύματα.
Ξεκίνησα μια καινούργια κινέζικη δίαιτα.
Πρώτο γεύμα:
SU - VLA - KI!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Deutsch... Lover

Επιφανές μέλος

- Ρε συ Γιώργο, έστειλα το παιδί πριν 3 ώρες να πάρει μακαρόνια και δεν έχει γυρίσει ακόμα. Τι να κάνω ?
- Ξέρω 'γω ... Kάνε φασολάκια ..

:look:
:hehe:

_fairygirl_

Διακεκριμένο μέλος

Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7,735 μηνύματα.
"Μερικές φορές,θέλω να πάρω τα βουνά.Μετά από λίγο συνέρχομαι και παίρνω προφιτερόλ."
:rolleyes:

BlackSwan...

Δραστήριο μέλος

Η ~Ιωάννα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άνω Λιόσια (Αττική). Έχει γράψει 434 μηνύματα.
Κύριε, αυτή η τυρόπιτα είναι σημερινή ;
- Όχι χθεσινή ..
- Αυτή η σπανακόπιτα ;
- Και αυτή χθεσινή είναι ..
- Μα καλά, τι πρέπει να κάνω για να φάω κάτι που να είναι από σήμερα ; -.-
- Έλα αύριο !
Αρέσει σε 6 άτομα.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-Έρχομαι σπίτι σου, θέλεις να σου φέρω τίποτα?
-ΚΑΡΟΤΑ.
-Άντε να καταλάβεις τώρα αν έγραψε greeklish η ελληνικά.......!

Τελευταία επεξεργασία:

Emilouko

Περιβόητο μέλος

Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5,143 μηνύματα.
-Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι...
-Να 'τος.
-Ποιος είσαι;

-.-

Nefeli Graf

Περιβόητο μέλος

Η Nefeli Graf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5,336 μηνύματα.
Στο νοσοκομείο,σ' ένα δωμάτιο στα επείγοντα είναι όλοι οι ασθενείς
ήρεμοι και συνδεδεμένοι στα μηχανήματά τους, σκάει μύτη ο ηλεκτρολόγος
και λέει:
-Μάγκες πάρτε μια βαθιά ανάσα,θα αλλάξω μια ασφάλεια!!! :|

venividivici

Τιμώμενο Μέλος

Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 22,988 μηνύματα.
Ένας ηλικιωμένος στο ιατρείο!
- Γιατρέ μου γνώρισα μια πιτσιρίκα, αλλά αντιμετωπίζω μερικά προβλήματα όταν πάω να το κάνω μαζί της...
- Πείτε μου κύριε τι ακριβώς πρόβλημα αντιμετωπίζεται...
- Να.... Στο πρώτο τα πάω μια χαρά. Στο δεύτερο αρχίζω και κουράζομαι. Στο τρίτο, όμως, εξαντλούμαι. Μου κόβεται η ανάσα....!
- Μα τι λέτε; Για την ηλικία σας μια χαρά τα πάτε! Πόσο ετών είστε;
- 95 γιατρέ μου...
- Κοιτάξτε, σας συμβουλεύω μετά το πρώτο να ξεκουράζεστε. Μη συνεχίζετε αμέσως στο δεύτερο. Αφήστε, όμως, το τρίτο. Μπορεί να πάθετε καμιά ανακοπή...
- Δεν γίνεται γιατρέ μου! Η πιτσιρίκα μένει στον τέταρτο και δεν έχει ασανσέρ...

phneloph !!!

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 173 μηνύματα.

Gate4

Επιφανές μέλος

Η Ηägring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 25,523 μηνύματα.
“Και έρχεται η στιγμή που λες δεν πάει άλλο.. και αφήνεις το πιρούνι.”

unπαικτable

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 955 μηνύματα.
“Και έρχεται η στιγμή που λες δεν πάει άλλο.. και αφήνεις το πιρούνι.”

Ποτε δεν το εχω καταφερει...

Deutsch... Lover

Επιφανές μέλος

-Από τότε που βρήκες γκόμενα έπαψες να μου μιλάς. Σημασία δεν μου δίνεις.
-Σκάσε ταβάνι.

Socrates ... 99

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Σωκράτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα.
-Θα σου κάνω 1 ερώτηση κι άμα απαντήσεις σωστά θα κάνουμε σεξ..
-Μα δεν θέλω...
-Σκάσε. Τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμύδια?!
-Η κότα
-Μπράβο σωστό!!!

Alma Libre

Επιφανές μέλος

Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9,188 μηνύματα.
-Mιλάς Ιταλικά?
-Si
-Άσε εμένα,εσένα ρωτάω...

...Αλεξάνδρα...

Πολύ δραστήριο μέλος

Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 867 μηνύματα.
-Μαμά,μπαμπά γιατί με ονομάσατε Αmstel;
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
-Γιατί έτσι μας αρέσει.

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10,315 μηνύματα.
Μια ξανθιά κάθεται πάνω σε μια βόμβα.
Πλησιάζει μια άλλη ξανθιά και της λέει:
-- Να κάτσω μαζί σου;
και απαντά η πρωτη:
-- Όχι. Η βόμβα είναι ατομική.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια