Ακούω τώρα...

Λένω

Διάσημο μέλος

Η Λένω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,414 μηνύματα.
Σπάνια βάζω ελληνικά αλλά τώρα αυτό μου βγήκε.

Άλκηστις Πρωτοψάλτη & Αντώνης Ρέμος - Σ' αγαπώ

Καλή σας νύχτα.

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,116 μηνύματα.

Λένω

Διάσημο μέλος

Αα αγαπάμε Ρέμο, @Λένω μου...
Η ΄Ανοιξη ανέκαθεν επιδρούσε και συνεχίζει να επιδρά τόσο στον ψυχικό όσο και στον νοητικό μου κόσμο.
Η ταύτισή της με την "αναγέννηση", μου προκαλεί συναισθήματα και διανοήματα που άλλοτε είναι θετικά και άλλοτε αρνητικά με αποτέλεσμα να δημιουργούνται εναλλαγές στην διάθεσή μου.
Και αυτό αποτυπώνεται στην μουσική που ακούω.

΄Αντε άλλο ένα "σπαραξικάρδιο".:D

Dean Lewis - With You

yorkie

Πολύ δραστήριο μέλος

Η yorkie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,538 μηνύματα.

Λένω

Διάσημο μέλος

Τρύπες - Δεν Χωράς Πουθενά
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Νικόλας Άσιμος - Venceremos

Τελευταία επεξεργασία:

vasilagas

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο vasilagas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 179 μηνύματα.

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,116 μηνύματα.

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6,134 μηνύματα.

Aleksa

Τιμώμενο Μέλος

Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,464 μηνύματα.

Τελευταία επεξεργασία:

finesse

Δραστήριο μέλος

Η finesse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 755 μηνύματα.
Για την "χαμένη φίλη" μου.

:air_kiss: :give_rose:

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6,559 μηνύματα.

SOx

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο SOx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,290 μηνύματα.

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,728 μηνύματα.
:hi:

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 33,747 μηνύματα.
Ξέρω, το ξαναβάζω και το ξαναβάζω αλλά αυτη η αισθηση του σαν άσμα με ηρεμεί.

amarelia

Περιβόητο μέλος