Ακούω τώρα...

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.277 μηνύματα.
Ωραία και τα δύο , το 2ο μου αρεσε πιο πολυ :happy: Τους ειχα ανακαλυψει πριν χρονια και χθες μου τους πεταξε το yt στα προτεινομενα μετα απο τοσο καιρο
Τσέκαρε και τους Ozean αν θες. Έκαναν κι αυτοί shoegaze μουσική :air_kiss:

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.794 μηνύματα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.129 μηνύματα.
Πωωω κρεβατι επάνω σε μπαλκονι που κοιταει απο ψηλα μια πολη και εξω βρεχει.

Πω χαλάρωση... Μαλάκα μου θέλω μασάζ να ηρεμήσω

(α δεν το εμφανιζει θελει κλικ, ειναι ambient μουσικουλα ηρεμη)

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.679 μηνύματα.
Ω ρε κομματάρα που μου πρότεινες πάλι ρε σπότιφαϊ...

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.129 μηνύματα.
Δεν εχω υπνο, έχω μονο death metal

Valder

Τιμώμενο Μέλος

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.794 μηνύματα.
Αφιερωμένο στον Πολιτικό Μηχανικό που μου είπε πως θα μου απαντήσει χθες και μ' έγραψε στα @@ του! :P

Valder

Τιμώμενο Μέλος

ΤΟ ΑΚΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ (trust me θα λυθειτε στο γελιο.-)

1742041733926.png

Τελευταία επεξεργασία:

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.679 μηνύματα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Σουπερ χορευτικο κομματι που μιλάει για **πρρρ**, ο ρυθμος ειναι ξεσηκωτικος

1742077031594.png

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Valder

Τιμώμενο Μέλος

"Μαδάω τις αρχιδότριχές μου - Μ αγαπάει δε μ αγαπάει" σε 50's version. Εκπληκτικό.

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ου Λαλα!