underwater
Περιβόητο μέλος
Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα.

24-05-08

16:07
Στυλιστικά πέρασα πολλές περιόδους! Ως τα 16 ντυνόμουν απαίσια. Τζιν-φούτερ, αν γινόταν το φούτερ να καλύπτει τα οπίσθιά μου, επειδή είχα κόμπλεξ αν σηκωνόμουν στον πίνακα ότι όλοι θα κοιτάνε τον κώλο μου.
Στα 16 με έπιασε να ντύνομαι με μάρκες (με επηρέασαν όλα τα κωλόπαιδα της περιοχής) και φόραγα συνέχεια πολύ ακριβά ρούχα, χωρίς όμως να τα συνδυάζω τέλεια. Κλασσικό έχει μείνει το Gianfranco Ferre μπλουζάκι που αγόρασα κι η μάνα μου πήγε να γίνει παιδοκτόνος με το κακομαθημένο βλαστάρι που έκανε.
Στα 17 άρχισα να έχω 1 mix and match στυλ που έκτοτε ανανεώνω, με ρούχα ακριβά και φτηνά, με πολλές επιρροές από χίππυς και εξορμήσεις σε Μοναστηράκι και κέντρο για παλαβά κομμάτια. Θεωρώ πως άρχισα να έχω λίγο στυλ στην 'Β Λυκείου.

Στα 17 άρχισα να έχω 1 mix and match στυλ που έκτοτε ανανεώνω, με ρούχα ακριβά και φτηνά, με πολλές επιρροές από χίππυς και εξορμήσεις σε Μοναστηράκι και κέντρο για παλαβά κομμάτια. Θεωρώ πως άρχισα να έχω λίγο στυλ στην 'Β Λυκείου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.