Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
Κατα τ'αλλα ντροπη κι αισχος που μεχρι τωρα δεν ειχε αναφερθει ο Μιχαλακης, με την παντα τζην ενδυμασια και το ρειμπαν. (Αυτη την Κωνσταντινα τελικα την παντρευτηκε ποτε;; ).
(Μανιτσα φετο να qele να σε παω..)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso
Περιβόητο μέλος
Ρε παιδια, μια ερωτιση, δεν περασε κανεις punk φαση, η εστω να την συνδιασει με αλλα;
Είδες για να σου μένουν τα λάθος μέρη από το ποστ μου; Κοίτα πιο προσεκτικά...
Επίσης.... Ξέχασα τους Bon Jovi! Λατρεία
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel
Επιφανές μέλος
Κανάλι 15 και Γιώργος Πίττας στα "Μονοπάτια του Γαλαξία" ...είχε διαβάσει και ένα ποίημα μου στον αέρα
Molka
Πολύ δραστήριο μέλος
Κατα τ'αλλα ντροπη κι αισχος που μεχρι τωρα δεν ειχε αναφερθει ο Μιχαλακης, με την παντα τζην ενδυμασια και το ρειμπαν. (Αυτη την Κωνσταντινα τελικα την παντρευτηκε ποτε;; ).
(Μανιτσα φετο να qele να σε παω..)
Η έρωτας του Μιχάλη με την Κωνσταντίνα είναι εφάμιλλος αυτού του Τριστάνου με την Ιζόλδη (δεν ξέρω την ιστορία και τι κατάληξη είχε, αλλά μου ακούστηκε αστείο). Στην ιστορία έχει μείνει το βίντεο κλιπ που πρωταγωνιστεί η αγαπημένη μας Κωνσταντίνα, και τραγουδούν και τα Ταλέντα Δίχως Αύριο βεβαίως βεβαίως. Θεάρα.
(Θα qeleσω [sic] μανίτσα, δεν το χάνω για ακόμα μια χρονιά. Εσύ τον νου σου με την ντουλάπα, έχω κακό προαίσθημα ακόμα. Και αν πάθεις πράμα ποιος θα με πάει εμένα.)
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
Δεν το θυμαμαι αυτο το βιδεοκλιπ που λες, αλλα θα ζητησω απο τον ΤεοΡακ να το παιξει κανα βραδακι στο στυλ ελληνικο.
Θυμαμαι μονο αυτο με τη Μενεγακη τοτε που ηταν σμιχτοφρυδα, και το αλλο με τον λατρεμενο Πουφ.
(Μην ανησυχεις σε λεω, δεν εχω κινδυνο.. Θα σου χορευω μεχρι το τελος του κοζμου και δε θα συμβει τιποτα. Δε χανω με τιποτα επετειο του χαμου του Παυλου για ενα τσιφτετελι.)
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
underwater
Περιβόητο μέλος
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
Ψαχνοντας για στιχους του Μιχαλακη βρηκα ενα κομματι που λεγεται Μ+Κ=love, το οποιο ομολογω δε θυμαμαι, αλλα με συγκινησε αντιστοιχα με τον Τριστανο και την Ιζολδη.
Απολαυστε:
Πώς να μη σε θυμηθώ.
ό,τι πιο δυνατό
έχω ζήσει στη ζωή μου
πώς να μη νοσταλγώ
το βλέμμα το πιο γλυκό
που έχω νιώσει στη ζωή μου.
Στα δρομάκια τα στενά
τα καλοκαιρινά
έτσι εγώ σε θυμάμαι
πως θα σ' αγαπώ
για μια ζωή φοβάμαι
με αέρινα ριχτά
αχτένιστα μαλλιά
πάνω στην άμμο
να γράφεις Μ+Κ=love
μη το ξεχάσεις.
Πώς πώς να μη θυμηθώ
το χάδι το πιο γλυκό
που έχω νιώσει στη ψυχή μου
πώς, πώς να μη νοσταλγώ
ό,τι πιο δυνατό
έχει κάψει την ψυχή μου.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Είδες για να σου μένουν τα λάθος μέρη από το ποστ μου; Κοίτα πιο προσεκτικά...
Επίσης.... Ξέχασα τους Bon Jovi! Λατρεία
E σιγα, για λιγους sex pistols και λιγους Ramones; Αυτο δεν ειναι true
kalypso
Περιβόητο μέλος
E σιγα, για λιγους sex pistols και λιγους Ramones; Αυτο δεν ειναι true
Βασικά δεν τα πολυέψαχνα εγώ, για να είμαι ειλικρινής... Είχα μία πολύ φίλη μου η οποία ήταν τρελαμένη με αυτά τα είδη μουσικής και μου έφερνε συνέχεια cd να ακούω "να μορφώνομαι" όπως έλεγε... (Τώρα έχει δικό της συγκρότημα. Την έχω ψιλοχάσει, αλλά μαθαίνω νέα τους )
Αυτά τα γκρουπ που ανέφερα ήταν αυτά που άκουγα περισσότερο και ταίριαζαν στο δικό μου ακουστικό στυλ.
Αν πεις κανένα όνομα μπορεί και να μου έρθει, αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι θα τα αναγνωρίσω ούτως ή άλλως! Συνήθως μου μένει η μουσική- πολύ λίγους τίτλους θυμάμαι
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Και απο Ελληνες Panx Romana, Γενια του χαους, Αντιδραση..
Νομιζω ειναι ολοι τους οι παλιοι του ιδους
kalypso
Περιβόητο μέλος
Ε τι να σου πω, Δεν ξερω και πιες ειναι οι παλιες και πιες η πιο καινουγιες... The Exploited, The Casualties, The Vancouvers, Tank, Discharge, The Partisans, Slaughter and the dogs...
Και απο Ελληνες Panx Romana, Γενια του χαους, Αντιδραση..
Νομιζω ειναι ολοι τους οι παλιοι του ιδους
εεε, αν σου πω ότι μόνο οι Vancouvers μου λένε κάτι...
Από Ελληνικά δεν άκουγα τίποτα τότε! Ούτε καν τα hit της εποχής- τα απαξίωνα!
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
kalypso
Περιβόητο μέλος
Ε, ουτε εισαι πανκου ουτε προσπαθισες ποτε να το παιξεις...
Όχι, ήταν στο πλαίσιο της γενικότερης μόρφωσης! Ρώτησες απλά αν υπήρχε κάποιος που να άκουγε και τέτοια.
Γενικά η πανκ πάντως μου άρεσε σαν ήχος, απλά δεν κάθισα να το ψάξω παραπάνω.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
cap
Νεοφερμένος
Στο Λύκειο τα ίδια μόνο που προστέθηκαν και άλλα ειδη μουσικής (βλέπε ρεμπέτικα)
Στα φοιτητικά μου χρόνια άκουγα τα πάντα, από βαρύ metal ως και dance / pop (ναι, και kylie
Rempeskes
Επιφανές μέλος
κορπς ακολουθεί αγωγή για ψυχικά τραύματα από βάναυση αναμόχλευση απωθυμένων αναμνήσεων.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
Παρε εναν σκατμαν ολο δικο σου
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
MR VAIN
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 142 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- American Economist
- jellojina
- chester20080
- Reader
- Kate1914
- rafaela11
- Joji
- giannhs2001
- charmander
- kamekiwii23
- Memetchi
- Εριφύλη
- Scandal
- Panos_02
- Sevasti
- L0st
- What
- Libertus
- Unboxholics
- Αναστασία197
- physicscrazy
- ιμοτζι
- Scott
- Athens2002
- Loozen
- Euge.loukia
- Μαυρίκιος
- Luke.
- fretoe
- Μιτοχονδριο
- jj!
- hirasawayui
- malenaaa
- orchidea
- Tzav
- harry akritas
- Χαρουβιάν
- T C
- kapa1405
- edweimaste
- CiNeFiL
- kogba
- Angelo27
- Βλα
- Ryuzaki
- Darkirenit
- Εχέμυθη
- paul95
- Μί–Κά-Ἔλ
- cortomaltese
- Έμμα
- Viedo
- Soraya
- mad_man
- npc.69
- Tommy_civil
- ioannaion
- "άσχημο_όνειρο"
- Κλημεντίνη
- grtt
- Εβανζελί
- Μάρκος Βασίλης
- Johnny15
- fockos
- panagiotis econ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.