Palermo #45 - Marvels Cinematic Universe comes to Palermo

Ποιος θέλετε να αποχωρήσει; (Ψηφοφορία 28/7)

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 4)
  • Eileen

    Ψήφοι: 1 25.0%
  • Σπυρακος (^^)

    Ψήφοι: 1 25.0%
  • Είμαι ΣΕ

    Ψήφοι: 2 50.0%

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Ερις

Περιβόητο μέλος

Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 4,955 μηνύματα.
ΟΚ, βλέπουμε πως προχωράει και κινούμαστε ανάλογα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

~Melania~

Περιβόητο μέλος

Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Στρατιωτικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,354 μηνύματα.
Καλημέρα κι απο εμένα! Ευχαριστώ πολύ για όμορφες ευχές σας :redface: :hug:

Τέσσερα πράγματα θέλω να επισημάνω προς το παρόν, χωρίς παραθέσεις απλα θα αναφερθω συγκεκριμένα:

1. Ικαρίονα κάπου είδα να αναφέρεις οτι ειπα εγώ για την χιμελα ότι μπορεί να είναι ο ΔΑ? Πού το ειπα εγώ αυτό? :confused: Γενικά μου παραφαίνεται τραβηγμένο εως και εντελώς απιθανο το σενάριο να έβγαλαν την Συλβια αν ηταν ΔΑ τόσο νωρίς οι μαφιοζοι. Πιο πιθανό μου φαίνεται να την έβγαλαν για να την επαναφέρουν αργοτερα και να "αθωωθεί" Έτσι ένας δικός τους. Επίσης με την δολοφονια της ντοιτς νομίζω ξερουμε όλοι ότι η μαγισσα εδρασε εκείνη την νύχτα δεν είναι και δύσκολο να το καταλάβουμε. Αρα η χιμελα δολοφονήθηκε όντως από τους μαφιόζους τοσο νωρίς και δεν παίζεται αλλο σεναριο. Γιατί να βγαλουν τον ΔΑ τους τόσο νωρίς??? Την επανέφεραν μια βδομάδα σχεδόν μετα.

2. Ακριβέ, ακριβώς το αντίθετο εννοώ για τον κομφι: πιστεύω ότι είναι αθώος. Η σπυ είναι μια από τις μαφιοζες κατα την γνώμη μου και μάλιστα ενα ξαφνικό πλήγμα για την μαφια γιατί η ΑΠ παιχτηκε ξαφνικα και αιφνιδιαστικά. Ήταν άμεση και δραστική κίνηση αλλά το τελευταίο ποστ της σπυριδουλας ειχε αυτο το "γλυκό θιγμενο ύφος" που έχει και η Ειλιν :redface: :P είπε απλά κάποια πράγματα για να τα πει, χωρίς καμία ουσιαστική βάση.

Όσο προχωράνε τα πράγματα μου φαίνεται παράλογο το γεγονός ο κομφι να είναι μαφιοζος και να έβγαλε έξω μια δικιά τους. Είναι ηδη τρεις έξω (σπυριδουλα σπυρακος και ντοιτς) και ξέρουμε την τεταρτη, άρα μας λείπουν 2.

3. Τζόνυ ξεκολλαμε λίγο από την λίστα του ντουμ. Τον βγάλαμε τον φανερό του, ηταν ο Σπυράκος.

4. Συμφωνώ με την κρισιμότητα της σημερινής ψηφοφορίας Αλλά είναι και πολύ σημαντικό να μην φύγει πολίτης το βράδυ. Προς το παρόν ψηφίζω Eileen για να ψηφίσω πριν την δολοφονία και Θέλω να το ψάξω λίγο για καραντακοβ, αν και το θεωρώ πια πιθανό να είναι αυτός ο ΔΑ.

Αν δεν ειμαι εδώ όταν γίνει η ηχώ, για κανένα λόγο μην ακούσετε τους τρεις κακούς μας :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
1. Ικαρίονα κάπου είδα να αναφέρεις οτι ειπα εγώ για την χιμελα ότι μπορεί να είναι ο ΔΑ? Πού το ειπα εγώ αυτό? :confused: Γενικά μου παραφαίνεται τραβηγμένο εως και εντελώς απιθανο το σενάριο να έβγαλαν την Συλβια αν ηταν ΔΑ τόσο νωρίς οι μαφιοζοι. Πιο πιθανό μου φαίνεται να την έβγαλαν για να την επαναφέρουν αργοτερα και να "αθωωθεί" Έτσι ένας δικός τους. Επίσης με την δολοφονια της ντοιτς νομίζω ξερουμε όλοι ότι η μαγισσα εδρασε εκείνη την νύχτα δεν είναι και δύσκολο να το καταλάβουμε. Αρα η χιμελα δολοφονήθηκε όντως από τους μαφιόζους τοσο νωρίς και δεν παίζεται αλλο σεναριο. Γιατί να βγαλουν τον ΔΑ τους τόσο νωρίς??? Την επανέφεραν μια βδομάδα σχεδόν μετα.

Δεν ανέφερες τη Χιμέλα ως ΔΑ. Ανέφερες απλώς πιθανά σήματα που είδες π.χ. ''μ' αρέσει ο τρόπος που γράφεις'' κλπ. Γι' αυτό έκανα το σενάριο οι μαφιόζοι να σκότωσαν τον ΔΑ τους για να αθωωθεί από μέντιουμ και να τον ξαναφέρουν μετά ως αθώο. Η δολοφονία της Himela μου είχε φανεί πολύ ύποπτη και κακιά εξαρχής γιατί ήταν άτομο που είχε υποψίες πάνω της και είχε κατηγορηθεί. Δεν ξέρω γιατί να έκαναν τέτοιο kill οι μαφιόζοι. Απλώς το επισημαίνω σαν σενάριο. Κι εγώ πιστεύω πως ο Karadakov είναι ο ΔΑ. Αν γίνει όμως αλλαγή τότε πρέπει να είναι η Himela και να για ποιο λόγο την επανέφερε ο Wild. Θα μπορούσε όμως να ισχύει και αυτό που λέει η ίδια. Ότι την έφεραν νομίζοντάς την για πόρνη. Θα δείξει. Πρέπει να δείξουμε πολλή προσοχή όλοι οι αθώοι, όσοι τουλάχιστον θα είναι ζωντανοί, το βράδυ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Δε προλαβαίνω, πρέπει να προλάβω την δολοφονία...

Είμαι κι εγώ πεπεισμένη οτι ο Ιορδάνης είναι ο ΔΑ. Τώρα το γιατί ο Wild που φαίνεται μαφιόζος έφερε πίσω εμένα με νεκροφάνεια, δεν το ξέρω. Οι δύο λογικές εξηγήσεις που δίνω είναι: 1. Οι μαφιόζοι με θεωρούν πόρνη και, καταλαβαίνοντας το λάθος τους που με σκότωσαν την Τρίτη, με φέρνουν πίσω για να βοηθήσω ή 2. Επειδή πολλοί με θεωρούν πόρνη με έφεραν πίσω τώρα για να τραβήξω πάνω μου τα βλέμματα (α σε έφερε πίσω μαφιόζος άρα είσαι πόρνη) και να γλιτώσουν εκείνοι έστω από μια ψηφοφορία.

Λοιπόν, εγώ δεν είμαι απόλυτα σίγουρος, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν μου βγαίνει κι ο Ιορδάνης σε καλό ρόλο, εκτός από ένα πολύ ακραίο σενάριο που δεν μπορώ να αναφέρω τώρα γιατί αν ισχύει την έχουμε ήδη βάψει και πρέπει να μιλήσω για ρόλους.

Η Claire πάλι εξαφανίστηκε και αυτό με κάνει πια να σιγουρεύομαι οτι είναι μαφία. Δεν μπορεί να μην έχεις μια ώρα τη μέρα να δεις τι γίνεται και να βγάλεις συμπεράσματα.... Σιγά τα πολλά ποστ που κάναμε εδώ και 3 μέρες. Εδώ εγώ που δεν έχω κανένα σοβαρό ρόλο και ήμουν εκτός παιχνιδιού για τόσες μέρες έχω βγάλει συμπεράσματα. Οπότε εδώ φαίνεται οτι ΔΕ ΘΕΛΕΙ να ανακατευτεί. Μια χαρά χρόνο έχει αλλά προσπαθεί να ξεχαστεί κι αυτό τη βάζει στη λίστα μου.

Πάλι μέσω της ατόπου η Claire κι εμένα μου βγαίνει μέλος της μαφίας, που δικαιολογεί το μαζεμένο στυλ της στα παλιά παιχνίδια, ώστε να καλύπτεται από αυτό. Αλλά γενικά δεν μου αρέσουν οι μαφιόζοι δια της ατόπου η αλήθεια είναι οπότε δεν θα πω ότι βάζω το χέρι μου και στην φωτιά.

Ο Johnny15 έχω ξαναπεί οτι παίζει είτε σαν ΔΑ είτε σαν πόρνη. Αλλά έχει νόημα κι αυτό που είχε πει ο Σουκου πριν φύγει οτι είναι μαφιόζος που τον έχουν βάλει οι μαφιόζοι να πουλάει τρελίτσα για να μπερδεύει. Πρέπει κι αυτός να πάρει σειρά σύντομα.

Ξέρω έναν τύπο πέρσι το καλοκαίρι που έκανε ακριβώς αυτό και ήταν μαφιόζος. Η τακτική ο τρελός του χωριού δουλεύει...

Δεν πιστεύω να είναι αυτός γιατί η τυμβωρυχία στον soukou δείχνει ότι γνωρίζει το σχέδιο της μαφίας, να βγάλει απ' το νεκροταφείο αθώους, ώστε να μπορέσει να βοηθηθεί με ηχώ σε περίπτωση που την χρειαστεί. Να μου το θυμηθείτε ότι σε κάποια φάση ο Wild ή ο Johnny (αφού η Eileen δεν έχει κάρτες) θα παίξουν ηχώ. Και τότε να είστε σίγουροι ότι είναι μαφιόζοι. Αν και τώρα λογικά θα πεθάνει ακόμη ένας αθώος οπότε θα έχουμε άλλον έναν αθώο εκεί. Αν ήταν ΔΑ ο Johnny δεν θα γνώριζε αυτό το σχέδιο. Ειδικά αν την κάρτα την ρίξει ο Wild Boy, ένας λόγος παραπάνω για να δείτε ότι είναι μαφιόζος ο Johnny, επειδή θα σημαίνει ότι ήξερε την κάρτα του Wild! Πιστεύω πως ο Johnny παίζει επίτηδες σαν χαζός ή πόρνη για να νομίζουμε ακριβώς αυτό.

Εγώ πιστεύω ότι η τυμβωρυχία παίχτηκε για να φανεί ο ρόλος του σουκου και να καταλάβουν γιατί ακριβώς αποτυγχάνουν οι δολοφονίες. Δεν έχει κανένα απολύτως νόημα να παίξουν Ηχώ που διατηρεί ή/και αυξάνει το αριθμητικό μας πλεονέκτημα.

Γενικά έχοντας ξαναδιαβάσει τα κείμενα κατέληξα μόνο σε δύο πιθανούς ΔΑ με βάση πιθανά σήματα που έγιναν. Karadakov και Himela. Και τα δύο σχετίζονται με τον Wild Boy. Αλλά τώρα ποιος απ' τους δύο είναι ο ΔΑ δεν το ξέρω. Επειδή στη Himela υπήρχαν και 'σήματα' από αθώους παίκτες π.χ. Dimitris, κρατώ επιφυλάξεις. Αν σωθεί όμως ο Karadakov τότε είναι η Himela και έκαναν πολύ έξυπνο παιχνίδι σκοτώνοντας τον ΔΑ τους για να αθωωθεί από μέντιουμ και να τη φέρουν πίσω. Αλλά αξίζει το ρίσκο νομίζω. Σε κάθε περίπτωση ο Wild Boy μου βγαίνει μαφιόζος. Σχετίζεται και με τους δύο πιθανούς ΔΑ. Αν τώρα έχω πέσει τόσο έξω για ΔΑ και είναι άλλος, πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ ποιος θα μπορούσε να είναι. O Pol; Και να πήγαν όλοι να τον βγάλουν τόσες φορές; Αν δεν πηγαίναμε εμείς να ψηφίσουμε Νεφέλη και να τη φέρουμε σε ισοβαθμία, θα έφευγε ο Pol. Δεν ξέρω. Μένω στα αρχικά μου σενάρια που μου φαίνονται πιο πειστικά.

Εγώ θα σου έλεγα να περιμένεις λίγο για τον Wild. Ξέρω δεν είναι το στυλ σου, αλλά ας μην είμαστε τόσο απόλυτα σίγουροι για πράγματα που δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτα σίγουροι. Γιατί μπορεί μια χαρα΄να είναι και ο Ιορδάνης μαφιόζος αντί για ΔΑ και ένα πάρα πολύ ακραίο σενάριο που θα αναλύσω όταν έρθει η ώρα.

Καλημέρα Παλέρμο! ^^

Πρώτα θα ευχηθώ στην γλυκιά Μελανία, να έχει ό,τι επιθυμεί! :D Τι όμορφη ηλικία τα 20! :griaalert:

Μετά θέλω να σας ευχαριστήσω ΟΛΟΥΣ μέσα από την καρδιά μου για τις ψήφους σας αυτές τις μέρες. Η στήριξή σας σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της ζωής μου, σημαίνει πολλά! :cry_x: Νιώθω ότι δε περνάω απαρατήρητη βρε αδερφέ! :redface:

Στα δικά μας τώρα, εγώ θα ψηφίσω τον tsarachaf γιατί φαίνεται ότι είναι ένας επικίνδυνος μαφιόζος και πρέπει να απομακρυνθεί άμεσα!!

Να σαι καλά, my love :inlove:

Μην ανησυχείς, θα σε στηρίξω παρακάτω.

Δεν νομίζω, ο Johnny δεν πρέπει να ανήκει στους μαφιόζους... Και γι'αυτο φοβάμαι μήπως μας ξεφεύγει κάτι άλλο, μήπως ας πούμε ο Ιορδανης ανήκει στη μαφία τελικά (αν και οι ψήφοι και τα σήματα του Wild boy δεν θα έβγαζαν νόημα τότε). Ο Johnny παίζει με τρόπο που μας αποπροσανατολίζει εντελώς, δεν θα τον άφηναν ΤΟΣΟ πολύ να λέει και να κάνει ο,τι του κατέβει, δεν μπορεί. Έχει γίνει ο νούμερο ένα ύποπτος ετσι από τις πρώτες μέρες του παιχνιδιού, και ίσως γι'αυτο στην αρχή μας μπέρδευε τόσο πολύ, ίσως επειδή έψαχνε και αυτός τη μαφία του και ήταν μπερδεμένος, είτε είναι ΔΑ είτε πορνη. Εγώ με αυτό το παίξιμο δεν θα τον θεωρούσα στους μαφιόζους πάντως.

Είναι ύποπτος από της πρώτες μέρες του παιχνιδιού αλλά παραμένει μέσα στο φλου, γιατί τον έχουμε για τον τρελό του χωριού. Έτσι χάνονται παιχνίδια. Δεν λέω να στραφούμε από τώρα πάνω του, αλλά μην το δένετε κόμπο ότι επειδή παίζει έτσι είναι ΔΑ ή πόρνη. Μπορεί να είναι μια χαρά κόλπο...


Λοιπόν, επειδή πλέον σφίγγουν τα γάλατα και δεν ξέρω αν θα είμαι και μετά εδώ... Λέω να σας κεράσω μια λίστα καλού κακού για να τα έχουμε όλα συγκεντρωμένα και να μην σας βάλω να ψάχνετε αριστερά δεξιά τις απόψεις μου.

Μαφία:
1. Eileen
2. Deutsch... Lover
3. Johnny15
4. Claire Rentfield(?)
5. Guest 278211 (?)
6. Wild_Boy(?)/JKaradakov(?)/Σπυράκος(??)/methexys(????????)(μέρος του τρελού σεναρίου που δεν αναφέρω)

*τα ερωτηματικά αναφέρουν τις αμφιβολίες μου. Όσο περισσότερα τόσο περισσότερες και αυτές. Δεν αναλύω σκεπτικά γιατί πλέον έχουν αναλυθεί επαρκώς.

ΔΑ & πόρνη: Δεν είμαι σίγουρος δεν ξέρω. Μπορεί να είναι ο Ιορδάνης μπορεί να είναι και κάποιος που δεν έχουμε πάρει χαμπάρι. Αν στα άτομα στο 6 υπάρχουν 2 μαφιόζοι τότε μπορεί να μπει κι ο τζόνι στους υποψηφίους για ΔΑ/πόρνη.


Επίσης επειδή δεν μου αρέσουν οι τρελές διαφορές σε ψήφους στην συγκεκριμένη φάση και πολλοί μπορεί να κρυφτούν πίσω από τις ψήφους του Ιορδάνη(που ενισχύει το σενάριο για πιεσμένη μαφία και πιθανό ΔΑ τον Ιορδάνη), δεν θα πάω εκεί. Ίσως να ήταν καλύτερα να πάμε σε Johnny, αλλά επειδή ο κόσμος είναι πιο σίγουρος για την ενοχή της Ζωής θα δώσω την ψήφο μου εκεί. Ίσως αν υπάρχει πιθανότητα να την γλιτώσει κάποιος από τους δύο να το ρισκάρουν να αποκαλυφθούν κάποιοι, οπότε προτιμώ να ρισκάρουμε να τους έχουμε κοντά, μήπως και πάρουμε πληροφορίες.

Οπότε για την ώρα ψήφος στην αγαπημένη μου φίλη Eileen
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Τετάρτη 2/8
  1. Claire Rentfield --> JKaradakov
  2. ComfortablySmug --> Eileen
  3. Eileen --> tsarachaf
  4. Emilouko --> Eileen
  5. Himela --> JKaradakov
  6. Ikarionas --> JKaradakov
  7. JKaradakov --> Eileen
  8. Johnny15 --> methexys
  9. ~Melania~ --> Eileen
  10. methexys --> JKaradakov
  11. PolGR1509
  12. tsarachaf --> Eileen
  13. Wild_Boy --> JKaradakov
  14. Ερις --> Eileen
  15. Τάσος97

Ψήφοι
6 Eileen
5 JKaradakov
1 Johnny15
1 methexys
1 tsarachaf

Η Χώρα των Φαντασμάτων
Emmanouilmyrgia - Ποινή 25/7
aggelogiannos - Δολοφονία 27/7
Nefeli Graf - Ψηφοφορία 27/7
Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 28/7
Deutsch... Lover - Δολοφονία 31/7
Guest 278211 - Άμεση Προφυλάκιση 31/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
DumeNuke [Αντίπαλος Μαφιόζος] - Ψηφοφορία 25/7 & Τυμβωρυχία
Fast [Πολίτης Β] - Ψηφοφορία 24/7 & Τυμβωρυχία
Dimitris S [Αλεξίσφαιρο Γιλέκο] - Άμεση Προφυλάκιση 30/7 & Τυμβωρυχία
Soukouu [Γιατρός] - Δολοφονία 31/7 & Τυμβωρυχία

Απουσίες
~Melania~ #1
Guest 278211 #1
Τάσος97 #1 #2

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Fast
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Nefeli Graf
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από DumeNuke
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ComfortablySmug
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από methexys
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από methexys
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Soukouu
Ενεργοποίηση ιδιότητας Δικηγόρου: Μηδενισμός Ψήφων
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Eileen
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Eileen
Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Eileen
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Deutsch... Lover
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Τάσος97
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Wild_Boy
Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από ComfortablySmug
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Johnny15
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Πήγατε αρκετοί στην Eileen. Προσοχή μη σωθεί ο Karadakov. Τον έχει ψηφίσει και ο Wild και η Claire. Αν αφαιρέσουν τις ψήφους τους, πάει δύο μειον κι αν έχει και καμιά ακύρωση θα πρέπει να προλάβετε να αλλάξετε γρήγορα όλοι. Καλύτερα να είναι πιο μπροστά αυτός παρά η Eileen.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Ο Δημήτρης ήταν στεναχωρημένος. Δε μπορούσε να δεχθεί αυτό που του συνέβαινε. Τι είχε πάθει φέτος; Γιατί δε μπορούσε να βρει πτώματα; Ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι, δεν είχε κλείσει μάτι όλη τη νύχτα, κοιτούσε το ταβάνι. Ο Αντώνης τον κοίταζε και λυπόταν γι αυτόν. Τον συγχώρεσε αμέσως για όσα έγιναν στο party προχθές. Δεν άξιζε να χαθεί μια τέτοια αγάπη. Έπρεπε κάπως να τον βοηθήσει να συνέλθει. Πήγε κοντά του και του μίλησε:
- Έλα αγαπούλη μου σήκω.
- Δε θέλω, δε θέλω.
- Έλα σήκω να βγούμε μια βόλτα στον κήπο.
- Δε θέλω, δε θέλω.
- Έλα σήκω να μη σε πάρει ο διάολος, 3 ώρες τον ετοίμαζα για σένα.

Μη μπορώντας να κάνει αλλιώς ο Δημήτρης σηκώθηκε. Έβαλε τη φόρμα του και βγήκε στον κήπο. Κι εκεί το θέαμα ήταν μαγικό.
Πάνω σ ένα μεγάλο δέντρο ήταν κρεμασμένο ένα γυμνό αγόρι. Η φάτσα του ήταν γνωστή, τον ήξερε πολύ καλά ο Δημήτρης. Πλησιάζοντας λίγο κατάλαβε και το λόγο που είχε πεθάνει. Του είχαν κόψει ξανά το πουλάκι, όπως του το είχε κόψει και πέρσι ο Δημήτρης. Ναι, καλά καταλάβατε, ήταν ο
Τάσος 97.
Πανευτυχής που επιτέλους βρίσκει ένα πτώμα ο Δημήτρης άρχισε να χοροπηδάει απ τη χαρά του. Έδωσε ένα παθιασμένο γλωσσόφιλο στον Αντώνη και του είπε "Ήταν η καλύτερη έκπληξη που μπορούσες να μου κάνεις, πάω να πω τα νέα στην πόλη". Κι αμέσως έτρεξε προς το κέντρο του χωριού.
Προσπαθώντας να φτάσει όμως γρηγορότερα στο κέντρο, έκοψε δρόμο από ένα στενάκι. Και καθώς έτρεχε σ αυτό ένιωσε μια σταγόνα να πέφτει στο κεφάλι του. Αμέσως σταμάτησε, την ακούμπησε με το δάκτυλό του και μετά την έγλυψε. Ήταν θαλασσινό νερό! Αμέσως κοίταξε προς τα πάνω και τι να δει; Ήταν ένα κομμένο κεφάλι, μουλιασμένο από το νερό της θάλασσας. Προφανώς το έγκλημα είχε γίνει στην παραλία. Αλλά ήταν πρόσφατο, το νερό από τα μαλλιά του πτώματος έσταζε ακόμη. Γιατί όμως να αφήσουν το κεφάλι του στο σοκάκι αυτό; Μυστήριο μεγάλο. Η φάτσα του πτώματος πάντως ήταν γνωστή για το Δημήτρη. Δε μπορούσε να μην την αναγνωρίσει. Τόσο μπελά του προκάλεσε πέρσι. Ήταν
η methexys.
Ξέροντας όμως ότι είναι ασέβεια προς το νεκρό να θάβεις μόνο το κεφάλι του κατευθύνθηκε προς την παραλία για να βρει και το υπόλοιπο σώμα. Άρχισε να ψάχνει εκεί που σκάει το κύμα αλλά δε μπορούσε να το βρει. Πού να ήταν άραγε; Πήγε προς τα βράχια, εκεί είχε μια μεγάλη σπηλιά. Μπήκε μέσα, οι νυχτερίδες βγήκαν έξω, αλλά το υπόλοιπο σώμα της δεν ήταν εκεί. Μετά βγήκε ξανά έξω και παρατήρησε κάτι πολύ περίεργο. Ήταν ένας βράχος, αλλά φαινόταν ότι είχε μετακινηθεί πρόσφατα. Ο Δημήτρης υπέκυψε στην περιέργεια του και σήκωσε το βράχο. Το θέαμα που αντίκρισε ήταν μαγικό! Ένα ακόμη κεφάλι βρισκόταν εκεί. Ήταν
ο Ikarionas.
Αποφασισμένος ότι τα νέα αυτά πρέπει να τα μοιραστεί με την πόλη έτρεξε προς την κεντρική πλατεία. Δεν τον ένοιαζε πια να κάνει σωστή τελετή, ήταν πανευτυχής από την ημέρα που ξημέρωσε! Έφτασε στην κεντρική πλατεία εκεί όμως μόνο τα μεγάλα κρεμασμένα πανιά που έγραφαν "Happy Birthday Melania" και κάτι πεταμένα κομφετί θύμιζαν το χαρούμενο χθεσινοβραδινό τοπίο. Το σκηνικό του party είχε αντικατασταθεί με ένα σκηνικό φρίκης. Στην κεντρική πλατεία, κρεμασμένα κατά σειρά: το πουλάκι του Τάσου, το ακέφαλο κορμί της methexys και το ακέφαλο κορμί του Ikarionas. Ανάμεσα σ αυτά ήταν κρεμασμένο ακόμη ένα πτώμα. Βουτηγμένο σε ισχυρό οξύ, δε μπορούσε καν να αναγνωρίσει σε ποιον ανήκε. Πλησίασε και διάβασε το χαρτάκι που είχε πάνω του. Ήταν γραμμένο με αίμα κι ο τόνος του προφανώς ειρωνικός,
"Χρόνια πολλά" έγραφε
το πτώμα ήταν της Μελανίας.
Το σοκ για τον Δημήτρη ήταν τεράστιο! Δε μπορούσε να το πιστέψει! Ήταν πανευτυχής! Έβγαλε το κινητό από την τσέπη, έβγαλε μια selfie κι αφού την ανέβασε στο facebook έβαλε το κατάλληλο soundtrack κι επέστρεψε χορεύοντας στο σπίτι του. Κάπως έτσι:
Το κείμενο της δολοφονίας αποτελεί προϊόν δημιουργίας της ΣΕ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Τάσο μεταφέρεσαι στη χώρα των φαντασμάτων χωρίς δικαίωμα για τελευταία λόγια.
Μεθεξις, Ικαρίων και Μελανία αποχωρείτε οριστικά από το παιχνίδι, προφανώς χωρίς δικαίωμα για τελευταία λόγια. Η ταυτότητά σας θα παραμείνει κρυφή μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.

Ψηφοφορία για Τετάρτη 2/8
  1. Claire Rentfield --> JKaradakov
  2. ComfortablySmug --> Eileen
  3. Eileen --> tsarachaf
  4. Emilouko --> Eileen
  5. Himela --> JKaradakov
  6. Ikarionas --> JKaradakov
  7. JKaradakov --> Eileen
  8. Johnny15 --> methexys
  9. ~Melania~ --> Eileen
  10. methexys --> JKaradakov
  11. PolGR1509
  12. tsarachaf --> Eileen
  13. Wild_Boy --> JKaradakov
  14. Ερις --> Eileen

Ψήφοι
6 Eileen
5 JKaradakov
1 Johnny15
1 methexys
1 tsarachaf

Η Χώρα των Φαντασμάτων
Emmanouilmyrgia - Ποινή 25/7
aggelogiannos - Δολοφονία 27/7
Nefeli Graf - Ψηφοφορία 27/7
Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 28/7
Deutsch... Lover - Δολοφονία 31/7
Guest 278211 - Άμεση Προφυλάκιση 31/7
Τάσος97 - Δολοφονία 2/8

Οριστικές Αποχωρήσεις
DumeNuke [Αντίπαλος Μαφιόζος] - Ψηφοφορία 25/7 & Τυμβωρυχία
Fast [Πολίτης Β] - Ψηφοφορία 24/7 & Τυμβωρυχία
Dimitris S [Αλεξίσφαιρο Γιλέκο] - Άμεση Προφυλάκιση 30/7 & Τυμβωρυχία
Soukouu [Γιατρός] - Δολοφονία 31/7 & Τυμβωρυχία
Ikarionas [???] - Δολοφονία 2/8
~Melania~ [???] - Δολοφονία 2/8
methexys [???] - Δολοφονία 2/8

Απουσίες
~Melania~ #1
Guest 278211 #1
Τάσος97 #1 #2

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Fast
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Nefeli Graf
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από DumeNuke
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ComfortablySmug
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από methexys
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από methexys
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Soukouu
Ενεργοποίηση ιδιότητας Δικηγόρου: Μηδενισμός Ψήφων
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Eileen
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Eileen
Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Eileen
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Deutsch... Lover
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Τάσος97
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Wild_Boy
Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από ComfortablySmug
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Johnny15
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ερις

Περιβόητο μέλος

Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 4,955 μηνύματα.
Τι σκατά; Αυτά δε γίνονται!!!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Τι σκατά; Αυτά δε γίνονται!!!

Μια χαρά γίνονται. Αυτό παιδιά μου είναι ένα επιτυχημένο κάρφωμα-μακελειό...

Άρα, έχουμε τα εξής... Μόλις χάσαμε, ντετέκτιβ, πληροφοριοδότη και μέντιουμ. Επιστρέφω με περισσότερες πληροφορίες μόλις κοιτάξω μερικά πράγματα...

Για την ώρα, αλλαγή ψήφου σε JKaradakov
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

i_lie_us

Διάσημο μέλος

Ο i_lie_us αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3,123 μηνύματα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ComfortablySmug

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο ComfortablySmug αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα.
melania -λογικά μέντιουμ
για τους άλλους 2 δε ξέρω
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Emilouko

Περιβόητο μέλος

Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5,143 μηνύματα.
Πληροφοριοδοτης και ντετεκιβ....
Λογικά είχαν υποψιαστεί την μεθεξις και γι' αυτό ο wild_boy την επανέφερε.


εντιτ: Ο τάσος.Μπερδεύτηκα :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

PolGR1509

Τιμώμενο Μέλος

Ο PolGR1509 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,307 μηνύματα.
Πάει και ο Τάσος. Και γω πιστεύω στην ενοχη του JKara οπότε και θα τον ψηφίσω. JKARADAKOV
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Wild_Boy

Διάσημο μέλος

Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,257 μηνύματα.
Την methexys ο Τασος την επανέφερε...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Καλά η μαφία είχε ρέντα σήμερα :eek:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Wild_Boy

Διάσημο μέλος

Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,257 μηνύματα.
Ελεος ρε Johnny αγορι μου...
Δημήτρη κατι λάθος υπάρχει με τις ψήφους. Τσέκαρε το.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Στράτο, πού είναι το λάθος; :confused:

Ψηφοφορία για Τετάρτη 2/8
  1. Claire Rentfield --> JKaradakov
  2. ComfortablySmug --> Eileen
  3. Eileen --> tsarachaf
  4. Emilouko --> Eileen
  5. Himela --> JKaradakov
  6. Ikarionas --> JKaradakov
  7. JKaradakov --> Eileen
  8. Johnny15 --> methexys
  9. ~Melania~ --> Eileen
  10. methexys --> JKaradakov
  11. PolGR1509 --> JKaradakov
  12. tsarachaf --> JKaradakov
  13. Wild_Boy --> JKaradakov
  14. Ερις --> Eileen

Ψήφοι
7 JKaradakov
5 Eileen
1 methexys
1 tsarachaf

Η Χώρα των Φαντασμάτων
Emmanouilmyrgia - Ποινή 25/7
aggelogiannos - Δολοφονία 27/7
Nefeli Graf - Ψηφοφορία 27/7
Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 28/7
Deutsch... Lover - Δολοφονία 31/7
Guest 278211 - Άμεση Προφυλάκιση 31/7
Τάσος97 - Δολοφονία 2/8

Οριστικές Αποχωρήσεις
DumeNuke [Αντίπαλος Μαφιόζος] - Ψηφοφορία 25/7 & Τυμβωρυχία
Fast [Πολίτης Β] - Ψηφοφορία 24/7 & Τυμβωρυχία
Dimitris S [Αλεξίσφαιρο Γιλέκο] - Άμεση Προφυλάκιση 30/7 & Τυμβωρυχία
Soukouu [Γιατρός] - Δολοφονία 31/7 & Τυμβωρυχία
Ikarionas [???] - Δολοφονία 2/8
~Melania~ [???] - Δολοφονία 2/8
methexys [???] - Δολοφονία 2/8

Απουσίες
~Melania~ #1
Guest 278211 #1
Τάσος97 #1 #2

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Fast
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Nefeli Graf
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από DumeNuke
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ComfortablySmug
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από methexys
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από methexys
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Soukouu
Ενεργοποίηση ιδιότητας Δικηγόρου: Μηδενισμός Ψήφων
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Eileen
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Eileen
Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Eileen
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Deutsch... Lover
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Τάσος97
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Wild_Boy
Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από ComfortablySmug
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Johnny15
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Wild_Boy

Διάσημο μέλος

Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,257 μηνύματα.
Ποιος εχει ψηφίσει Johnny?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Ποιος εχει ψηφίσει Johnny?
Oops, sorry. Κανείς. Απ αλλαγή ήταν, ξέχασα να αφαιρέσω την ψήφο. :redface:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top