Palermo #43 - Επιδημική έκρηξη

Ψηφοφορία 15/7 - Ποιος θέλετε να αποχωρήσει;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 11)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Claire Rentfield

Περιβόητο μέλος

Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Άνεργος/η και μας γράφει απο Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 6,051 μηνύματα.
Είχα πει πως δεν θα γράψω άλλο ποστ, αλλά δεν κρατήθηκα...:P

φαινεται οτι αρκετες φορες κινεις ρευματα προς καποιες κατευθυνσεις και αρκετα ατομα σε ακολουθουν, τυχαιο;
και γιατι ακριβως θεωρεις την ελενα μαφιοζα δεν καταλαβαινω ακομα..

λαθος; φιλε εκανες μ@λακια μη δουλευομαστε τωρα. και ελπιζω να μην εισαι ενοχος πραγμα που θα το δειξει η συνεχεια


η ελενα ειχε κανει μερικα ποστ τα οποια ισως μπορεσουν να βοηθησουν. δε μαρεσει να λεω εμπειροι παιχτες κλπ αλλα σαφως μπορει να βοηθησει μη λεμε οτι ναναι
1. Ακριβώς αυτό και μετά λίγο πριν την ψηφοφορία αλλάζει γνώμη και τους υπερασπίζεται (όχι όλους, κάποιους) αλλά τότε πια είναι αργά για να κόψει το κύμα που έφτιαξε...
2. Εγώ δεν πιστεύω πως είναι ένοχος, αλλά πως παίζει με εμπάθεια.:|
3. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

Θα μας τρελάνεις; :confused:
Εσύ πριν λίγα post δεν έλεγες ότι δεν είσαι σίγουρος αν ο Σπυράκος είναι αθώος; Τέτοιες κωλοτούμπες ούτε ο Άδωνις. :look:
Ικαρίωνα, σύνελθε και μην πας να βγεις και από πάνω. Έχεις λίγες ώρες να ξαναδιαβάσεις κάποια post και να απαντήσεις σε ποιο σημαντικά πράγματα. Μπορείς να εστιάσεις σε άλλα σημεία, αν όντως είσαι πολίτης.


Πολλά πράγματα θα έπρεπε να μας προβληματίσουν για την Claire. Το πιο βασικό το έχω γράψει πιο πριν.
Η μόνη ουσιαστική κατηγορία εναντίον της, ήταν η ψήφος στην kleop για να σωθεί ο Σπυράκος.
Ο Σπυράκος όμως είναι αθώος. Γιατί να συνεχίσουμε να θεωρούμε την Claire ένοχη;
Αν υπάρχει άλλος λόγος, διορθώστε με. :)
1. :hehe: και ξαναλέω πως πιστεύω πως είναι πολίτης.
2. Εδώ πάει το "άντε εσύ ξαγκίστρωνε που έλεγε ένας παλιός μου προϊστάμενος... :whistle:

Με την ψήφο της Claire Rentfield προς εμένα, διαπιστώνω ότι αυτό που σχεδιαζόταν να συμβεί εναντίον μου και προανέφερα σε προηγούμενη δημοσίευση, τελικά γίνεται. Ο δολοφόνος αρχικά στόχευσε εναντίον της aegloswen, παίκτριας που μόνο εγώ είχα ψηφίσει εντελώς τυχαία και στη συνέχεια με κατηγόρησε ως ύποπτο->προσεκτική ανάγνωση των δημοσιεύσεων μου->σύνδεση γεγονότων με σκοπό να αμφισβητηθεί η αθωότητα μου. Για σήμερα θα ψηφίσω την Emilouko
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είναι η δολοφόνος, δεν παύει να κάνει κινήσεις αντιπερισπασμού για να πείσει τους παίκτες ότι εγώ είμαι ο δολοφόνος και να καλύψει την ενοχή της
Να σου πω μόνο πως σε ψήφισα γιατί δεν θέλω να πάρω μέρος στην εκδίωξη και άλλου πολίτη. Δεν λέω πως δεν σε θεωρώ πολίτη απλά πως δεν θα φύγεις από το παιχνίδι εξαιτίας μου και το θεώρησα μια ασφαλή ψήφο για να μην συνεισφέρω σήμερα.

Μάλιστα. Ο Σπυράκος ήταν Δήμαρχος. Και ποιος τον γλεντούσε ως μαφιόζο από τη 2η μέρα? Ο Ikarionas.
Παραθέτω το χθεσινοβραδυνό post μου με τι δημοσιεύσεις του Ikarionas. Κουραστικό να καθήσει κανείς να το διαβάσει, αλλά φαίνεται πώς ξεκινά να τον κατηγορεί ως ύποπτο, στην συνέχεια να σχίζει τα ιμάτια του ότι είναι δολοφόνος και, αφού αποχωρεί ως mvp να λέει ότι τελικά ήταν αθώος.
Προσέξτε πως, 2η μέρα ψηφίζει αρχικά Σπυράκος και μετά αλλάζει σε Claire.
3η μέρα ξαναφίζει Σπυράκος και αλλάζει σε Drama.
Χθες το βράδυ ψηφίζει Drama και αλλάζει σε tsarachaf.
Αν αυτό δεν λέγεται "φτιάχνω ρεύματα για να διώξω πολίτες και μετά βγάζω την ουρά μου απ' έξω, προετοιμάζοντας το επόμενο μου θύμα", δεν ξέρω πώς λέγεται.
΄Ετσι ακριβώς λέγεται αλλά θα πρότεινα να μην βιαστείτε να τον βγάλετε. Σκεφτείτε καλά, ξαναδιαβάστε τα ποστ του, βγάλτε συμπεράσματα για τον τρόπο που παίζει και μετά αν εξακολουθείτε να θέλετε να τον βγάλετε... Τι να πω, εγώ πάντως δεν τον θεωρώ κακό ρόλο (σόρυ που επαναλαμβάνομαι :redface: ) απλά πως παίζει με έναν ιδιαίτερο τρόπο που προκαλεί.:/:

Άψογο post. Μόλις βρήκα ακόμη έναν κακό ρόλο.

Το συγκεκριμένο post μου δημιουργεί κάποιες αμφιβολίες για την Claire, η οποία όμως θέλω να βγει. Μου δημιουργεί αμφιβολίες γιατί σε περίπτωση που είσαι μαφιόζος, γνωρίζεις ότι η Claire έχει καλό ρόλο, οπότε η τυμβωρυχία θα δείξει πως είναι αθώα και θα έχεις μετά βάση να πατήσεις πάνω μου. Ωστόσο δεν αλλάζω τα όσα είπα για την Claire. Την έσωσε ο ΔΑ (ultraviolet), έλεγε πως δεν την ενδιαφέρει να φύγει, κατόπιν το άλλαξε και ζήτησε εξαίρεσε και πάει λέγοντας. Το μόνο που δεν μου κολλάει είναι το γιατί να ρίξει τυμβωρυχία στον Σπυράκο. Αν ήταν κακός ρόλος και ήξερε ότι έφυγε άλλος ένας κακός ρόλος, θα την βόλευε να ρίξει την τυμβωρυχία για να ενοχοποιήσει εμένα που ίσως αθώωνα το συγκεκριμένο ρόλο. Τον Σπυράκο όμως γιατί; Ίσως επειδή μπορεί να νόμιζε ότι θα είχε σημαντικό ρόλο και ήθελε να αποκλείσει την πιθανότητα να τον ξαναεπαναφέρουν. Ίσως ακόμη επειδή ήξερε πως θα βγει, να μην ήθελε να πάει στράφι η κάρτα της.

Ξέρεις πολύ καλά πως είμαι αθώος. Πέρα όμως απ' αυτό ποια είναι η Έλενα; Η aegloswen; Δεν είπα ότι η aegloswen ήταν μαφιόζα αλλά εκείνο πήγαινε στην Drama. Η aegloswen παίζει χάλια. Από έναν κακό παίκτη με καλό ρόλο, θα προτιμούσα να μέναμε όσοι ήμασταν χωρίς προσθήκες. Ξαφνικά όλοι αρχίζετε να εκθειάζετε την aeglo. Έλεος δηλαδή.
1. Εκεί εσύ, να διώξεις κι άλλον... Κι αν μετά αλλάξεις πάλι γνώμη και καταλάβεις πως διώχνεις άλλον ένα πολίτη;
2. Ντε και σώνει δηλαδή να με διώξεις ακόμα και αν έχω καλό ρόλο και στο τέλος να μείνεις εσύ να σώσεις το Palermo από τους κακούς... :P
3. Το έχω πει αρκετές φορές πως σε θεωρώ αθώο, γι' αυτό πρόσεξε λίγο το παίξιμό σου, το πως εκφράζεσαι και ίσως φτιάξουν τα πράγματα. :)

Ωραία είσαι κι εσύ κακός ρόλος. Εγώ σας έπρηξα ότι είναι δολοφόνος μέχρι το τέλος της δεύτερης ψηφοφορίας, όπου έτσι φαινόταν. Αμέσως μετά, απ' όταν άρχισε να με αθωώνει μόλις είπα αυτό για την ακύρωση ψήφου που έκανα, πείστηκα περισσότερο ότι είναι αθώος και όταν είδα το ρεύμα εναντίον του, πείστηκα ακόμη πιο πολύ. Εγώ προσπαθούσα όλη την τρίτη μέρα να σώσω τον Σπυράκο. Και αυτό το 'ψηφίζω αλλά δεν ξέρω αν θα ξαναμπώ' το έχεις ξαναπεί. Είναι πολύ βολικό για δολοφόνο. Όσο πάει πείθομαι ότι έχεις κι εσύ κακό ρόλο.
Δηλαδή όποιος σε θεωρεί κακό ρόλο, την στιγμή που το παιχνίδι βασίζεται σε υποψίες και θεωρίες συνομωσίας (συ είπας...) είναι κακός ρόλος και όποιος σε υπερασπίζεται είναι καλός...:/:
Κι εμένα με έσωσε ο ΔΑ αλλά κοίτα λίγο το ρόλο έχει ο ΔΑ και τι ζημιά έκανε σε μένα.;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,804 μηνύματα.
Ασφαλώς και ήταν Δήμαρχος ο Σπυράκος. Τον είχα για Δήμαρχο ή μαφιόζο/πόρνη. Γι' αυτό χρησιμοποίησα την ακύρωση ψήφου όταν με είχε ψηφίσει και κινδύνευα να βγω. Φοβήθηκα μήπως ίσχυε το πρώτο. Προσπάθησα να σας το πω εμμέσως, όπως εμμέσως σας έχω πει για αρκετούς ακόμη ρόλους. Μέχρι στιγμής έχω βρει 6 καλούς ρόλους, μαζί με τον δικό μου και μάλλον τον ΔΑ και 2 δολοφόνους. Τα δεδομένα μπροστά μας είναι.
Lol,ναι γιατί δήμαρχος και μαφιόζος μοιάζουν πολύ μεταξύ τους :P Γιατί απλά δε παραδέχεσαι ότι ήσουν λάθος για την ενοχή του; Δεν είναι κακό να κάνεις λάθος ξέρεις.
Nαι,μόνο που δεν ακύρωσες τη δική του ψήφο,αλλά της aegloswen
Kαθόλου εμμέσως,μπαμ στη φόρα λες ο ένας είναι αυτός,ο ένας είναι το άλλο και δηλώνεις σίγουρος.Αν είσαι τόσο σίγουρος όσο για τον Σπυράκο ζήτω που καήκαμε.
Μέχρι στιγμής έχεις δώσει την Claire ως ένοχη.Θέλω να δω την αντίδραση σου άμα πέσει τυμβωρυχία και η γυναίκα έχει καλό ρόλο.

Άψογο post. Μόλις βρήκα ακόμη έναν κακό ρόλο.
Σέρλοκ Χολμς και βλακείες,μόνο ο ικαριωνας τους βρισκει ολους.Μη τυχόν και σε κατηγορήσει κανείς,αμέσως τον βγάζεις μαφιόζο
Αρχική Δημοσίευση από Ikarionas:
Σε ψιλιάστηκα λίγο χτες. Σε είχα κατηγορήσει ήδη απ' την πρώτη μέρα με τη δεύτερη ψήφο που μου είχες ρίξει χωρίς να θες να δεις απαντήσεις σε όσα με ρώτησες. Το συγκεκριμένο post μου δημιουργεί κάποιες αμφιβολίες για την Claire, η οποία όμως θέλω να βγει. Μου δημιουργεί αμφιβολίες γιατί σε περίπτωση που είσαι μαφιόζος, γνωρίζεις ότι η Claire έχει καλό ρόλο, οπότε η τυμβωρυχία θα δείξει πως είναι αθώα και θα έχεις μετά βάση να πατήσεις πάνω μου. Ωστόσο δεν αλλάζω τα όσα είπα για την Claire. Την έσωσε ο ΔΑ (ultraviolet), έλεγε πως δεν την ενδιαφέρει να φύγει, κατόπιν το άλλαξε και ζήτησε εξαίρεσε και πάει λέγοντας. Το μόνο που δεν μου κολλάει είναι το γιατί να ρίξει τυμβωρυχία στον Σπυράκο. Αν ήταν κακός ρόλος και ήξερε ότι έφυγε άλλος ένας κακός ρόλος, θα την βόλευε να ρίξει την τυμβωρυχία για να ενοχοποιήσει εμένα που ίσως αθώωνα το συγκεκριμένο ρόλο. Τον Σπυράκο όμως γιατί; Ίσως επειδή μπορεί να νόμιζε ότι θα είχε σημαντικό ρόλο και ήθελε να αποκλείσει την πιθανότητα να τον ξαναεπαναφέρουν. Ίσως ακόμη επειδή ήξερε πως θα βγει, να μην ήθελε να πάει στράφι η κάρτα της.

Ξέρεις πολύ καλά πως είμαι αθώος. Πέρα όμως απ' αυτό ποια είναι η Έλενα; Η aegloswen; Δεν είπα ότι η aegloswen ήταν μαφιόζα αλλά εκείνο πήγαινε στην Drama. Η aegloswen παίζει χάλια. Από έναν κακό παίκτη με καλό ρόλο, θα προτιμούσα να μέναμε όσοι ήμασταν χωρίς προσθήκες. Ξαφνικά όλοι αρχίζετε να εκθειάζετε την aeglo. Έλεος δηλαδή.
Φυσικά εγώ την έσωσα τη Βάσω,totally legit απο αιτιολόγηση..Άσε μας ρε ikariona έδωσες κατεύθυνση σε πολλούς και έφυγε ήδη ένας καλός ρόλος.Αν είσαι με τους πολίτες όπως λες,τότε βοήθησε τους,μη τους ξεπαστρεύεις μια ώρα αρχύτερα,αυτή είναι δουλειά της Μαφίας.
Μάλλον δεν έχεις καταλάβει τη σπουδαιότητα του ρόλου της μου φαίνεται...Αν όντως η aegloswen είναι μέντιουμ την χρειαζόμαστε οπωσδήποτε.


Είσαι τόσο σίγουρος ότι ο Σπυράκος, η Drama, η Claire κλπ είναι πολίτες; Από πού είσαι τόσο σίγουρος φίλε; Πώς μπορείς να το ξέρεις αυτό;

Μέχρι στιγμής έχω βρει 6 καλούς ρόλους, μαζί με τον δικό μου και μάλλον τον ΔΑ και 2 δολοφόνους. Τα δεδομένα μπροστά μας είναι.

Εσύ πως το ξέρεις αυτό;

Εγώ προσπαθούσα όλη την τρίτη μέρα να σώσω τον Σπυράκο.
Αφού κατάλαβες ότι έκανες βλακεία που τον εξέθεσες ως μαφιόζο,ήταν πλέον αργά.

Κατ΄ επεκτασιν, λογικα αθωοι ειμαι εγω(δε το λεω επειδη ξερω τι καρτα μου , αλλα με βαση καποια γεγονοτα), η aegslowen, ο tzoum, η iris,ο σπυρακος(oκ, χαιρω πολυ) και η Deutsch. Φαινομενικα αθωοι στα ματια μου ειναι ο vassilis408, ο τασος97 kai o Libertus (τουλαχιστον εχουν βασικα επιχειρηματα και δε πετανε αερολογιες) μια εκ των cleop και Claire ( δε γινεται να ειναι μαζι μαφιοζοι). Καπου αμφιταλαντευομαι για Ikariona, αν και προς το παρον δε θα παω σε αυτον και για Μαιρα, παροτι εχει πεθανει. Βασικους υποπτους που δεν εχουν συμβαλλει, κατα τη γνωμη μου παντα, στο παιχνιδι ειναι o Μintin, η Guest 278211, ο tsarachaf, η NefeliGraf και ο ultraviolence( ο οποιος στεκει τουλαχιστον να ειναι ΔΑ). .
Λόγοι για τους οποίους είμαι εγώ ο ΔΑ; (τουλάχιστον κιόλας,μη χέσω)
Αρχηγέ πάλι κάνεις κολοτούμπες. Δεν είπα ότι ο Σπυράκος είναι πολίτης και αυτό σε κάνει δολοφόνο. Είπα:
Δημιουργείς ρεύματα προς τον Χ και, λίγο πριν την ψηφοφορία αλλάζεις την ψήφο σου στον Υ. Την επόμενη μέρα δημιουργεί ρεύμα προς τον Υ και, ξανά λίγο πριν την ψηφοφορία, αλλάζεις την ψήφο σου στον Ζ. κ.ο.κ.
.
Αυτό ακριβώς
Ο ultraviolence είναι ΔΑ. Να το έχετε υπόψιν αυτό. Δεν θεωρώ τυχαία την ξαφνική επίθεση εναντίον μου πάλι, ειδικά απ' όταν είπα το σενάριο για τον ultraviolence. Καλά ο Dumenuke απ' την αρχή με κατηγορούσε. Ο Τάσος όμως καθώς και άλλα άτομα που παρατήρησα, δεν μου άρεσαν καθόλου. Δεν θα ψηφίζω Claire. Δεν ξέρω ποιο σενάριο ισχύει γι' αυτήν αλλά δεν μ' αρέσει καθόλου που Τάσος και Dumenuke είπαν τα όσα είπαν. Θα μπορούσε να ήταν αθώα η γυναίκα και να έκαναν καλό παιχνίδι οι μαφιόζοι με τον ΔΑ.
Θα το έχουμε αλίμονο.Εγώ ξέρω ότι δεν είμαι ο ΔΑ.Ελπίζω να το καταλάβουν και οι υπόλοιποι.
Με έχεις κουράσει απίστευτα.Να σου πω κάτι,δε με απασχολεί καθόλου τι πιστεύεις για'μένα,κάνεις του κόσμου τα σενάρια που για μένα τουλάχιστον είναι ιστορίες για αγρίουςκαι με εκθέτεις στους υπόλοιποις..Δε θα σου κρύψω ότι με έχεις εκνευρίσει αφάνταστα ρίχνοντας μου αυτή τη κατηγορία γιατί,believe it or not,βοηθάω με τον τρόπο μου στο παιχνίδι.Δε θέλω να παρακινήσεις τους υπόλοιπους και να γίνω το επόμενο θύμα σου,που στην τελική άμα είχα λερωμένη τη φωλιά μου να το κατανοήσω,αλλά απ'τη στιγμή που είμαι πολίτης και μου προσάπτεις αυτή τη κατηγορία επειδη προφανώς δεν έχεις που αλλού να τη ρίξεις,με νευριάζεις ακόμη περισσότερο.Στο είπα νωρίτερα και στο ξαναλέω.Αναθεώρησε το σενάριο για το ΔΑ.
Ότι είχα να πω για τις κατηγορίες προς εμένα περι ΔΑ,το είπα δε πρόκειται να ασχοληθώ ξανά.


Ψηφίζω από τώρα τον Ikarionas. Αν είσαι πολιτης λυπάμαι αλλά δεν έχεις παίξει καθόλου καλά.Έχεις κατηγορήσει παίκτες οι οποίοι είναι αθώοι και βγήκαν εκτός παιχνιδιού.Έχεις επίσης κατηγορήσει παίκτες οι οποίοι είναι αθώοι στα μάτια μου και έχουν μπει στο στόχαστρο των υπολοίπων και τώρα προσπαθείς να με παρουσιάσεις ως ΔΑ.Στη περίπτωση που είσαι πολίτης (αρχίζω και αμφιβάλλω σιγά σιγά ),καλύτερα να βγάλουμε έξω έναν πολίτη που σφαγιάζει και παρακινεί άλλους παίκτες να ψηφίσουν αθώα άτομα,παρά να τον κρατήσουμε εντός του παιχνιδιού.Μήπως θες ένα χαλαρωτικό μασάζ με αιθέρια έλαια για να χαλαρώσεις λίγο και να δεις τα πράγματα λίγο διαφορετικά ή ένα σνικερς για να στανιάρεις που λέει και η διαφήμιση; :P

Θα επανέλθω αργότερα με άλλο ποστ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Giamou

Νεοφερμένος

Ο Giamou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 114 μηνύματα.

Το έγραψα και παραπάνω μάλλον δε το διάβασες ή δε κατάλαβες ότι απευθυνόμουν και σε εσένα.
Όταν δίνουμε έτσι ξεκάθαρα κάποιους ρόλους, δίνουμε λαβή για στοχοποίηση. Το γράψαμε στον Ιορδάνη, το έγραψα και ποιο πριν. Έχουν σίγουρους ρόλους οι μαφιόζοι και χτυπάνε εκεί. Την iris μπορεί να μην το κατάλαβες, αλλά εσύ την έδωσες :P Οπότε λίγο πιο προσεκτικά. Μην ξεχνάς, εκείνοι έχουν πληροφοριακό πλεονέκτημα! ;)

Νομιζω σε αλλον απαντησα.Δεν απευθυνομουν σε σενα. Επισης, οσα της προσαπτει ο Ikarionas και αλλοι, oτι δε συμμετεχει και οτι επειδη δε συμμετεχει ( λογω υποχρεωσεων ) δε μπορει να ακολουθησει το παιχνιδι ειναι σωστα. Δεν ειναι απαραιτητα κακο που εφυγε, γιατι δεν ειχε το χρονο να βοηθησει. Επιπλεον, δεν ειναι τοσο καλο kill(δυστυχως δε μπορω να πω παραπανω, καταλαβαινεις ομως τι εννοω και επισης, δε παρατηρουν ολοι οι παικτες ολα οσα συμβαινουν ;) ). Η iris παντως πιθανον να ηταν ο απλος πολιτης ή αυτοκρατορας, οποτε οι δολοφονοι δε θα βγαλαν και καποιον τοσο σημαντικο ρολο για τους πολιτες.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,091 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Πέμπτη 7/7
  1. aegloswen
  2. Claire Rentfield --> Cupid
  3. Cupid --> Emilouko
  4. Deutsch... Lover --> Claire Rentfield
  5. DumeNuke --> Ikarionas
  6. Eileen
  7. Emilouko
  8. Giamou
  9. Ikarionas --> tsarachaf
  10. i_lie_us --> Claire Rentfield
  11. JKaradakov
  12. Libertus
  13. mintin97 --> Claire Rentfield
  14. Nefeli Graf
  15. PieMaker
  16. Guest 278211 --> Claire Rentfield
  17. tsarachaf
  18. ultraviolence --> Ikarionas
  19. vassilis498
  20. Τάσος97 --> Ikarionas

Ψήφοι
4 Claire Rentfield
3 Ikarionas
1 Cupid
1 Emilouko
1 tsarachaf

Η Χώρα των Φαντασμάτων
kleop - Ψηφοφορία 4/7
Tzoum - Δολοφονία 5/7
Mάιρα - Ψηφοφορία 5/7
Drama Prinzessin - Ποινή 6/7
iris17 - Δολοφονία 7/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
Σπυρακος (^^) - Τυμβωρυχία - Δήμαρχος

Απουσίες
Libertus #1
PieMaker #1
Τάσος97 #1

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Σπυρακος (^^)
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ikarionas
Ενεργοποίηση ιδιότητας Διεφθαρμένου Αστυνομικού: Αντιστροφή ψήφων
Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Claire Rentfield
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Σπυρακος (^^)
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Deutsch...Lover
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Claire Rentfield
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
1. Ακριβώς αυτό και μετά λίγο πριν την ψηφοφορία αλλάζει γνώμη και τους υπερασπίζεται (όχι όλους, κάποιους) αλλά τότε πια είναι αργά για να κόψει το κύμα που έφτιαξε...Εγώ δεν πιστεύω πως είναι ένοχος, αλλά πως παίζει με εμπάθεια.:|

Αν κατηγορήσω κάποιον και μετά δω πως δημιουργείται εύκολα εναντίον του ρεύμα, γιατί να μην αλλάξω γνώμη; Απαγορεύεται κάποιος να θέτει δολώματα κατηγορώντας random για να κόψει αντιδράσεις; Έτσι κατάλαβα ότι ο Σπυράκος ήταν αθώος και ψιλιάζομαι ότι κι εσύ μπορεί να είσαι αθώα. Αντιθέτως τον tsarachaf που τον έχω ψηφίσει, γιατί δεν δημιουργείται ρεύμα εναντίον του :hmm: Τον ultraviolence που τον έχω κατηγορήσει γιατί δεν δημιουργείται ρεύμα; Παλι :hmm:
Δεν παίζω με εμπάθεια. Κάνω διάφορα πειράματα, μπορεί να μου στοιχίσουν το να βγω απ' το παιχνίδι, αλλά τουλάχιστον προσπαθώ να βρω δολοφόνους. Εμπάθεια έχω μόνο σε κακούς παίκτες, όπως η aeglo ή ο Dumenuke, ο τελευταίος μπορεί να έχει και κακό ρόλο.


Ετσι ακριβώς λέγεται αλλά θα πρότεινα να μην βιαστείτε να τον βγάλετε. Σκεφτείτε καλά, ξαναδιαβάστε τα ποστ του, βγάλτε συμπεράσματα για τον τρόπο που παίζει και μετά αν εξακολουθείτε να θέλετε να τον βγάλετε... Τι να πω, εγώ πάντως δεν τον θεωρώ κακό ρόλο (σόρυ που επαναλαμβάνομαι :redface: ) απλά πως παίζει με έναν ιδιαίτερο τρόπο που προκαλεί.:/:

Όχι δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα. Ο αγαπητός Τάσος λέει ότι έστρεψα εγώ τους πάντες στον Σπυράκο αλλά εγκλωβίζεται στην δεύτερη μέρα των γεγονότων και δεν αναφέρει καθόλου την τρίτη. Προσπαθούσα να βγάλω τον Σπυράκο μέχρι τη δεύτερη μέρα, μετά άλλαξα με βάση αυτά που παρατήρησα για δημάρχους, ρεύματα αθώωσής μου, ρεύματα εναντίον του κλπ. Την τρίτη μέρα έκανα ένα σωρό προσπάθειες να σώσω τον Σπυράκο. Εκτός αυτού δεν είμαι ο μοναδικός που τον υποψιαζόταν, όπως δεν ήμουν ο μοναδικός που υποψιαζόταν εσένα, οπότε το ότι όλοι έχουν πέσει μόνο σε μένα, λέει αρκετά.

Εκεί εσύ, να διώξεις κι άλλον... Κι αν μετά αλλάξεις πάλι γνώμη και καταλάβεις πως διώχνεις άλλον ένα πολίτη;

Αν εσύ είσαι αθώα, ο Τάσος το ξέρει ως μαφιόζος και θέλει να πέσει πάνω σου τυμβωρυχία για να αποδειχτεί η αθωότητά σου και να πέσει μετά πάνω μου. Πώς σου φαίνεται αυτό ως σενάριο; Κι εσύ πολλούς αθώους φαίνεται ότι έχεις.


Δηλαδή όποιος σε θεωρεί κακό ρόλο, την στιγμή που το παιχνίδι βασίζεται σε υποψίες και θεωρίες συνομωσίας (συ είπας...) είναι κακός ρόλος και όποιος σε υπερασπίζεται είναι καλός...:/:
Κι εμένα με έσωσε ο ΔΑ αλλά κοίτα λίγο το ρόλο έχει ο ΔΑ και τι ζημιά έκανε σε μένα.;)

Όχι όποιος με θεωρεί κακό ρόλο δεν είναι σαφώς ένοχος αλλά εξαρτάται από το πότε αρχίζει να με θεωρεί κακό ρόλο. Η χρονική στιγμή έχει πάντα σημασία, όπως και τα λόγια που πλαισιώνουν την κάθε κατηγορία.
Ο ΔΑ σου έκανε ζημιά αν είσαι αθώα, σε έσωσε αν είσαι ένοχη. Θεωρείς ότι δεν έχουμε λόγο να σε ψηφίσουμε; Ότι πρέπει να αγνοήσουμε αυτό το περιστατικό, ακόμη κι αν είσαι αθώα; Να κάνουμε σαν να μην έγινε; Εγώ είπα πως δεν θα σε ψηφίσω. Θα ψηφίσω τον tsarachaf που τον έχω πλέον σίγουρο δολοφόνο. Κοίτα να δεις όμως που ενώ στον Σπυράκο και σε σένα δημιουργήθηκε ρεύμα, στον tsarachaf, σιγή ιχθύος, ελπίζω προς το παρόν.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Giamou

Νεοφερμένος

Ο Giamou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 114 μηνύματα.
Ακομα και ρευμα να δημιουργει ενας παικτης, μηπως ειστε εχεις χειροτεροι που τον ακολουθειτε και τον εμπιστευεστε? Τουλαχιστον αυτος παιρνει ενα ρισκο, που μπορει να τον εκθεσει, οποιον ρολο και να εχει. Εσεις που τον ακολουθειτε, ομως, τι ισχυριζεστε? Οτι σας παρεσυρε? Δε γινεται να δωσει μονος του 7 ψηφους σε ενα παικτη? Μηπως ειστε αφελεις? Τουλαχιστον μη κατηγορειτε αλλους για τις ψηφους σας. Επιλογη σας ειναι.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Lol,ναι γιατί δήμαρχος και μαφιόζος μοιάζουν πολύ μεταξύ τους :P Γιατί απλά δε παραδέχεσαι ότι ήσουν λάθος για την ενοχή του; Δεν είναι κακό να κάνεις λάθος ξέρεις.

Nαι,μόνο που δεν ακύρωσες τη δική του ψήφο,αλλά της aegloswen


Δεν είναι το θέμα να μοιάζουν μεταξύ τους οι ρόλοι. Η μια πιθανότητα ήταν να είχε κακό ρόλο και η άλλη να είναι αθώος. Από τους αθώους το πιο πιθανό ήταν να είναι δήμαρχος. Δεν χρειάζεται να μοιάζουν οι ρόλοι. Συνέχεια χρησιμοποιείς σοφίσματα. Εκείνη τη στιγμή είχα υποψίες για δήμαρχο αλλά δεν ήμουν καθόλου σίγουρος. Μπορεί να ήταν μαφιόζος. Ακύρωσα απλώς μια ψήφο στην τύχη, έτσι κι αλλιώς το μόνο που με ένοιαζε ήταν να μην πάω σε ισοψηφία. Το να πάρω τελευταία στιγμή 2 ψήφους 2 λεπτά πριν το κλείσιμο, ήταν εντελώς αδύνατο.

Kαθόλου εμμέσως,μπαμ στη φόρα λες ο ένας είναι αυτός,ο ένας είναι το άλλο και δηλώνεις σίγουρος.Αν είσαι τόσο σίγουρος όσο για τον Σπυράκο ζήτω που καήκαμε.
Μέχρι στιγμής έχεις δώσει την Claire ως ένοχη.Θέλω να δω την αντίδραση σου άμα πέσει τυμβωρυχία και η γυναίκα έχει καλό ρόλο.

Κι εσύ τόσο σίγουρος ότι η τυμβωρυχία στην Claire θα δείξει αθώο; Όπως και ο Τάσος. Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό. Ίσως τελικά να είναι αθώα και να έπαιξες καλά τον ρόλο σου σαν ΔΑ. Ασφαλώς δεν μπορώ να είμαι 100% σίγουρος ότι είσαι όντως αλλά εγώ με αυτό το σενάριο θα πορευτώ. Τα πάντα βγάζουν νόημα. Ναι συγγνώμη που δεν γνωρίζω όλους τους ρόλους του παιχνιδιού και ήμουν σίγουρος για την ενοχή ενός αθώου. Πολύ παράξενο να συμβαίνει αυτό σε ένα παιχνίδι σαν το παλέρμο. Εσύ έχεις βρει όλους τους κακούς ρόλους. Αρχίζοντας από εμένα.

Εσύ πως το ξέρεις αυτό;
Ποιο ακριβώς; Το ότι υπάρχουν τα δεδομένα μπροστά μας;

Αφού κατάλαβες ότι έκανες βλακεία που τον εξέθεσες ως μαφιόζο, ήταν πλέον αργά.

Για να ξαναδές λίγο τι είπες μόλις τώρα; Εγώ τον εξέθεσα ως μαφιόζο; Για δες λίγο το πόσοι άλλοι τον θεωρούσαν ύποπτο. Για δες λίγο πόσοι τον ψήφισαν στο τέλος, όταν εγώ έκανα ό,τι μπορούσα να τον σώσω. Δεν ήμουν ο μοναδικός ξέρεις που τον θεωρούσα ύποπτο, όπως δεν ήμουν ο μοναδικός που θεωρούσα ύποπτη την Claire. Πολύ εύκολα ξεχνάς τους υπόλοιπους και επικεντρώνεσαι σε μένα. Είναι λογικό βέβαια. Μέχρι πρότινος είχες αμφιβολίες για το αν είμαι μαφιόζος ή όχι και γι' αυτό με υποστήριζες ή έστω δεν ασχολιόσουν μαζί μου ενώ τώρα που σε βρήκα ως ΔΑ δεν έχεις λόγο να με υποστηρίζεις πλέον και θέλεις να με βγάλεις. Εμένα με βολεύει να βγω. Αν βγω σε ψηφοφορία θα πω τα τελευταία μου λόγια και θα σας πάρει η μπάλα. Με βολεύει όμως περισσότερο να πεθάνω βράδυ, γιατί αυτό θα δείχνει ότι ήμουν αθώος. Το ξέρετε καλά όλοι οι κακοί ρόλοι αυτό και γι' αυτό θέλετε να με βγάλετε μέρα. Για να διατηρήσετε τις υποψίες πάνω μου και να λέτε αρλούμπες για το τι κακό ρόλο μπορεί να είχα.

Αυτό ακριβώς

Να υποθέσω ότι συμφωνείς δηλαδή με τον Dumenuke πως είναι κωλοτούμπα η ψήφος μου στην Claire όταν κινδύνευα να βγω και πως είναι κωλοτούμπα επίσης η αλλαγή της ψήφου μου στην Drama, όταν έφαγε μπαν; Φοβερό!!!

Θα το έχουμε αλίμονο.Εγώ ξέρω ότι δεν είμαι ο ΔΑ.Ελπίζω να το καταλάβουν και οι υπόλοιποι.
Με έχεις κουράσει απίστευτα.Να σου πω κάτι,δε με απασχολεί καθόλου τι πιστεύεις για'μένα,κάνεις του κόσμου τα σενάρια που για μένα τουλάχιστον είναι ιστορίες για αγρίουςκαι με εκθέτεις στους υπόλοιποις..Δε θα σου κρύψω ότι με έχεις εκνευρίσει αφάνταστα ρίχνοντας μου αυτή τη κατηγορία γιατί,believe it or not,βοηθάω με τον τρόπο μου στο παιχνίδι.Δε θέλω να παρακινήσεις τους υπόλοιπους και να γίνω το επόμενο θύμα σου,που στην τελική άμα είχα λερωμένη τη φωλιά μου να το κατανοήσω,αλλά απ'τη στιγμή που είμαι πολίτης και μου προσάπτεις αυτή τη κατηγορία επειδη προφανώς δεν έχεις που αλλού να τη ρίξεις,με νευριάζεις ακόμη περισσότερο.Στο είπα νωρίτερα και στο ξαναλέω.Αναθεώρησε το σενάριο για το ΔΑ.

Όχι δεν αναθεωρώ καθόλου. Για μένα και ύστερα με τις συμφωνίες σου με Τάσο, με τις αρλούμπες του DumeNuke και με τα άλματα και τα σοφίσματα που έχεις κάνει, είσαι κακός ρόλος. Λογικά ΔΑ αλλά και μαφιόζος να είσαι πάλι το ίδιο. Πρέπει να φύγεις. Ελπίζω να θυμηθούν να σε βγάλουν αν στο μεταξύ πεθάνω και να μην με γράψουν οι πολίτες.


καλύτερα να βγάλουμε έξω έναν πολίτη που σφαγιάζει και παρακινεί άλλους παίκτες να ψηφίσουν αθώα άτομα,παρά να τον κρατήσουμε εντός του παιχνιδιού.

Σφαγιάζω τους πολίτες; Πολύ μεγάλη δύναμη μου δίνεις αγαπητέ. Είμαι φοβερός. Εγώ υποκινώ τα νήματα. Πείθω τους πολίτες, πείθω τους μαφιόζους, όλοι με ακολουθούν. Είμαι power. Οι άλλοι που με ακολουθούν λογικά δεν φέρουν καμία ευθύνη. Είναι άβουλα όντα, μαριονέτες στα χέρια μου.
Οπότε στο σημείο που έχουμε φτάσει και αφού λες κι εσύ ο ίδιος ότι έφυγαν αρκετοί αθώοι (πώς το ξέρεις αυτό άραγε;), είναι καλή κίνηση το να βγάλεις άλλον έναν πολίτη ε;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Angelique.

Διακεκριμένο μέλος

Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7,200 μηνύματα.
Claire Rentfield : Από την μια δεν την ενδιαφέρει αν θα φύγει ή όχι, από την άλλη παίζει κάρτες στη σωστή στιγμή.
Έπαιξε τώρα μια τυμβωρυχία στον Σπυράκο, πολύ καλή κίνηση για να μάθουμε τι ήταν.
Εγώ είμαι κατά στο να κρατιούνται σημαντικές κάρτες για το τέλος του παιχνιδιού.
Οι πολίτες χρειαζόμαστε πληροφορίες σε κάθε γύρο.
Πρέπει να παίζονται κάρτες και να παίζονται σωστά καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.
Δεν ξέρω αν είναι αθώα ή όχι, αλλά προς το παρόν δεν θα επικεντρωθώ σε εκείνην.

Cupid: λακωνικός,μπαίνει ψηφίζει φεύγει,αποφεύγει αναλύσεις και μπλεξίματα. Ύποπτο αρκετά.

Deutsch... Lover : To γεγονός ότι έπαιξε νεκροφάνεια σε εμένα με κάνει να πιστεύω πως ίσως είναι με το μέρος των πολιτών.
Θεωρώ αρκετά δύσκολό κάποιος να είναι στην μαφία και να θέλει να ξαναμπεί πολίτης μέσα, σε αυτή τη φαση.

DumeNuke: Προς τον παρόν δεν μπορώ να τον κατηγορήσω για κάτι, καθώς με όσα λέει και ιδιαίτερα για τον Ικαρίωνα συμφωνώ σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Eileen: Προτρέπει τους πολίτες να με επαναφέρουν, από την αρχή έχει σωστό συλλογισμό και επιχειρήματα.
Προσπαθεί όμως και να μην στοχοποιηθεί και ιδιαίτερα. Κάτι μου λέει πώς έχει κάποιον σημαντικό ρόλο που θέλει να διαφυλάξει.
Από την άλλη όμως παίζει όπως θα έπρεπε να παίζει οποιοσδήποτε σοβαρός και έμπειρος παίκτης Παλέρμο και προς το παρόν δεν έχω κάτι ενοχοποιητικό να της προσάψω. -αγαπάμε GoT :inlove: -


Εmilouko: Δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα. Τα πόστ της ποτέ δεν μου κεντρίζουν το ενδιαφέρον να τους δώσω μεγάλη βάση. (συγγνώμη :redface:) Θα πάω όμως να τα διαβάσω κάποια στιγμή, να δώ τι έχει ψηφίσει κλπ.

Giamou: Ήταν στο περιβόητο τρίπτυχο. Τώρα τελευταία έχει ξεκινήσει να κάνει παραπάνω πόστς, τα οποία πρέπει να τα μελετήσω παραπάνω και αυτά.

Ikarionas : Αποπροσανατολισμός πολιτών. Τα έχω ξαναπεί. Κατά την γνώμη μου δημιουργεί κύματα από το πουθενά και διώχνει άτομα που δεν μου φαίνονται τόσο ένοχα, ενώ καλύπτει και διατηρεί στην αφάνεια άλλους.
Αθωώνει και ενοχοποιεί όποιον γουστάρει και προσπαθεί να μοιάζει πως είναι και ο έξυπνος της υπόθεσης. :P
Ήταν ρητά αντίθετως στο να ξαναμπώ στο παιχνίδι γιατί ξέρει πως θα τον στοχοποιήσω πάλι.
Επιπλέον,στην ψηφοφορία που ήταν πολύ κοντά στο να φύγει με την Κλερ, τα παίζει όλα για όλα για να μείνει και "φέρνει" μαζί και υποστηρικτές του για να τον γλυτώσουν την τελευταία στιγμή (Βασίλη και I_lie_us). ΑΞΙΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ, είναι πως ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ότι ήταν σίγουρο πως θα μείνει παίζει και την κάρτα "Ακύρωση ψήφου" και ΠΟΙΑΣ ΨΗΦΟΥ,ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΜΟΥ ΨΗΦΟΥ. ΟΧΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΆΛΛΟΥ.
***


i_lie_us: Ένας από τους 2 που είχαν κάνει πόστ 5 λεπτά πριν τελειώσει η προχθεσινή ψηφοφορία για να δώσει την χαριστική ψήφο στην Κλερ και να γλυτώσει τον Ικαρίωνα. Ωστόσο, τουλάχιστον προσπαθεί να είναι πιο φυσιολογικός στους σχολιασμούς και τις αντιδράσεις του σε σχέση με άλλους.

JKaradakov: Δεν μου γεμίζει το μάτι. :P Έρχεται , εξαφανίζεται, επιστρέφει και σχολιάζει σε σημεία που είναι καθοριστικά για το παιχνίδι όμως.

Libertus: Περιμένω περισσότερη συμμετοχή.

mintin97: Είχε κάνει ένα (?) νορμαλ πόστ κάπου νομίζω. :P Κατά τα άλλα η παρουσία του υπερβολικά ουδέτερη για αυτό το σημείο του παιχνιδιού και δεν τραβάει τα βλέμματα πάνω του.

Nefeli Graf: ???

PieMaker: Κρίμα που το φρικιό δεν μας τίμησε με την παρουσία του σε αυτό το Παλέρμο. :/:

Guest 278211 : Επίσης, δεν τραβάει τα βλέμματα πάνω της. Σχολιασμοί εκεί που πρέπει. Θα ψάξω τα πόστ της παραπάνω.

tsarachaf: Με τον Ακριβό δεν ξέρεις ποτέ. Μπορεί να θεωρείς πως είναι πολίτης και να μπορείς να βάλεις και το χέρι σου στη φωτιά για αυτόν, αλλά παίζει τόσο καλά, που πιστεύω πως είναι πολύ δύσκολο,αν όχι ακατόρθωτο να τον ψυχολογήσεις πραγματικά.
Ακόμα θυμάμαι πόσο είχα στίψει το κεφάλι μου να τον δολοφονήσω στο Παλέρμο που ήμουν μάγισσα κι εκείνος δολοφόνος. :P :redface:

ultraviolence: Θέλω πολύ να πιστέψω πως είναι πολίτης και έχει βοηθητικό ρόλο προς εμάς, αλλά πραγματικά δεν ξέρω προς το παρόν.
Εκτιμώ το γούστο του πάντως σε τραγούδια και ταινίες. :redface:

vassilis498: Ύποπτος αρκετά. Το έχω ξανάπεί αλλά θα το πώ και πάλι. Μετά από 2 τρολοπόστ σε όλο το παιχνίδι έρχεται και ψηφίζει στην προχθεσινή ψηφοφορία για να βγάλει την Κλέρ και να αφήσει μέσα τον Ικαρίωνα. Από εκεί και μετά κάνει 1-2 πιο αναλυτικά πόστ και μετά πάλι εξαφανίζεται. Μετά από τους σχολιασμούς και την έντονη δυσαρεσκειά μου προς αυτόν,τον I_lie_us και τον Ικαρίωνα, βρίσκομαι δολοφονημένη. Πιστεύω πως θα είναι ο επόμενος που θα στραφώ μετά τον Ικαρίωνα, αν δεν πέσει κάτι άλλο στην αντιληψή μου.

Τάσος97: Δεν θεωρώ ότι έχει κακό ρόλο σύμφωνα με τα γραφόμενά του προς το παρόν. :/:

Τέλος, δεν είδα ποτέ το πόστ που έκανε η Drama , αλλά επειδή υπάρχει εντολή και από τη ΣΕ, δεν θα δώσω βάση.

Η ψήφος μου στον Ikariona
H αιτιολόγηση στα 3 αστεράκια παραπάνω.***
Πάρε και ένα τραγούδι αγάπη μου, μπας και ηρεμήσεις λίγο. :redface:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,091 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Πέμπτη 7/7
  1. aegloswen --> Ikarionas
  2. Claire Rentfield --> Cupid
  3. Cupid --> Emilouko
  4. Deutsch... Lover --> Claire Rentfield
  5. DumeNuke --> Ikarionas
  6. Eileen
  7. Emilouko
  8. Giamou
  9. Ikarionas --> tsarachaf
  10. i_lie_us --> Claire Rentfield
  11. JKaradakov
  12. Libertus
  13. mintin97 --> Claire Rentfield
  14. Nefeli Graf
  15. PieMaker
  16. Guest 278211 --> Claire Rentfield
  17. tsarachaf
  18. ultraviolence --> Ikarionas
  19. vassilis498
  20. Τάσος97 --> Ikarionas

Ψήφοι
4 Claire Rentfield
4 Ikarionas
1 Cupid
1 Emilouko
1 tsarachaf

Η Χώρα των Φαντασμάτων
kleop - Ψηφοφορία 4/7
Tzoum - Δολοφονία 5/7
Mάιρα - Ψηφοφορία 5/7
Drama Prinzessin - Ποινή 6/7
iris17 - Δολοφονία 7/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
Σπυρακος (^^) - Τυμβωρυχία - Δήμαρχος

Απουσίες
Libertus #1
PieMaker #1
Τάσος97 #1

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Σπυρακος (^^)
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ikarionas
Ενεργοποίηση ιδιότητας Διεφθαρμένου Αστυνομικού: Αντιστροφή ψήφων
Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Claire Rentfield
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Σπυρακος (^^)
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Deutsch...Lover
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Claire Rentfield
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Giamou

Νεοφερμένος

Ο Giamou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 114 μηνύματα.
L
Λόγοι για τους οποίους είμαι εγώ ο ΔΑ; (τουλάχιστον κιόλας,μη χέσω)

Το σεναριο του Ιkariona για ΔΑ εχει μια λογικη. Δε μπορω να πω με σιγουρια κατι, αλλα και παλι στο σκεπτικο μου σε εχω για κακο ρολο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Νιώθω να το κουράζουμε περισσότερο από όσο χρειάζεται. Έκανες μια θεωρία ότι ο Ikarionas, δεν είναι ΔΑ και σου είπα ότι βιάζεσαι να εξάγεις συμπεράσματα. Από εκεί εσύ το πήγες στο άλλο άκρο, ότι υποστηρίζω ότι ο Ikarionas είναι ο ΔΑ. Δεν πίστεψα ποτέ ότι ο Ikarionas είναι ο ΔΑ, ξεκίνησα με την υποψία ότι ίσως είναι ο ΔΑ και στη συνέχεια τον promotάρα στη θέση του μαφιόζου. Λέμε και οι δύο τα ίδια εδώ και 3 συνεχόμενες φορές και κάνουμε κύκλους. Αν δεν σε ικανοποιεί η επεξήγησή μου, δοκίμασε να το προσεγγίσεις λίγο διαφορετικά το θέμα, για να καταλάβω κι εγώ πού σκαλώνεις ακριβώς.
Δεν ξεκίνησα με την πεποίθηση ότι ο Ikarionas είναι μαφιόζος, αλλά ΔΑ. Στην πορεία η συμπεριφορά του έδειξε πώς ο ρόλος συγκλίνει περισσότερο σε δολόφονο.
Έχω πει και έχεις πει πολλακις φορες το τι πιστεύω εγώ για τον Ικαρίωνα και τι εσύ. Το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι αυτή την φορά εσύ δεν κρατάς σταθερή γραμμή. Και για πιο λόγο τελικά τον προμόταρες σε δολοφόνο;

Στην αρχή τον υπερασπίστηκες, μετά αρνήθηκες την υπεράσπιση και, κατόπιν, ήρθε να σε υπερασπιστεί αυτός. Ισχύει ότι τις τελευταίες 12 ώρες φαίνεται να έχεις αποστασιοποιηθεί από την κατάσταση, αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος αν το κάνει για να ρίξεις στάχτη ή αν όντως ήταν δική μου παρανόηση. Για την ώρα ο ρόλος σου φαίνεται να κλείνει προς τους αθώους, χωρίς να είναι απολύτως βέβαιο αυτό.
Άντε πάλι με το υπερασπίστικα. Ή δίνουμε διαφορετική έννοια σε αυτή την λέξη ή στραβά αρμενίζουμε.

Τώρα που κατέληξες κάπου με εμένα ελπίζω να σαν καλός πολίτης που είσαι να πιέσεις και άλλους, γτ απο χθές με εμένα ασχολήσε.
Ήθελες να μου απαντήσεις εδώ και έχασες το quote η χρεισιμοποιείς τα λόγια μου εναντίον μου. Όπως και να έχει εγώ δεν ασχολήθηκα ποτέ μονο με εσένα σε αντίθεση με εσένα που ασχολείσε για 2η μερα με εμένα και τον Ικαρίωνα.

Όπως και να έχει, αν είσαι μαφιόζος παίζεις πάρα πολύ περίεργα, απόλυτα καλό ρόλο για εμένα δεν έχεις αλλά ούτε και μαφιόζος.

Ο dimijim ξύπνησε και πηγαίνοντας να αγκαλιάσει τη Himela διαπίστωσε ότι εκείνη δε βρισκόταν στο κρεβάτι. Πήγε στο σαλόνι να την ψάξει και τη βρήκε στον καναπέ να βλέπει Τόλμη και Γοητεία. Πριν προλάβει να την κοροϊδέψει ακούστηκε μια τρομερή βροντή και η τηλεόραση έσβησε. Σχεδόν αμέσως έπιασε μια καταρρακτώδης βροχή. Ο dimijim κίνησε για την πόρτα. "Τι πας να κάνεις, βρέχει πολύ, είσαι τρελός;" φώναξε η Himela και πήγε να τον εμποδίσει να φύγει. "Σύλβια φύγε, κρατάω ομπρέλα" της είπε εκείνος και χάθηκε στο δρόμο που ήδη είχε πλημμυρίσει. Τα λεπτά περνούσαν σαν αιώνες για τη Himela. Γεμάτη αγωνία κοίταξε το κινητό της αλλα δεν είχε σήμα. Δεν μπορούσε παρά να περιμένει.
Λίγη ώρα αργότερα η πόρτα άνοιξε και μπήκε μέσα μουσκεμένος ο dimijim.
Η Himela θαύμασε το υπέροχο γεροδεμένο κορμί του
μέχρι που παρατήρησε ότι στην πλάτη του είχε ένα σκοινί κι έσερνε κάτι.
Το μυαλό της σταμάτησε όταν συνειδητοποίησε τι ακριβώς ήταν.
Το μισό κορμί ενός ανθρώπου αίματα γεμάτο βρισκόταν στην εξώπορτά της.
Θυμάται να ψιθυρίζει το όνομά της πριν λιποθυμήσει.
iris17
Το κείμενο της δολοφονίας αποτελεί προϊόν δημιουργίας της ΣΕ.

Άρα μετά απο αυτό μπορούμε να θεωρήσουμε ότι έκανε ένα αρκετά κακό παίξιμο και χθες έριξε μια τυχαία ψήφο.

Ok! Περίεργη δολοφονία. Μια παίκτρια χαμηλών τόνων, ίσως ο δολοφόνος θέλει να μας ρίξει στάχτη στα μάτια.
Πάντως πιο δύσκολα κάνει τα πράγματα και όχι εύκολα για μένα. Έχω τουλάχιστον 4 εν δυνάμει ψήφους. Θέλω λίγο χρόνο ακόμη

Ελπίζω να δούμε τουλάχιστον μια απλή καλή δικαιολόγηση και όχι πάλι μια απλή ψήφο.


Δε προλαβαίνω να κάνω άλλο σχόλιο τώρα, θα επανέλθω πιο μετά. Θέλω όμως, έστω και στα γρήγορα να ρωτήσω δυο πολύ βασικά πράγματα.
  • Γιατί δεν έχει επαναφέρει κάποιος ακόμη την aegloswen;; Είστε όλοι τόσο σκεπτικοί για την ταυτότητά της; Και μέντιουμ να μην είναι (που αμφιβάλλω) είναι πολίτης! Νεκροφάνεια! :bounce:
  • Σήμερα θα πρέπει να παικτεί μία Τυμβωρυχία. Γιατί; Γιατί έχουμε πολλά φαντάσματα με ελάχιστους γνωστούς ρόλους. Εκτός αν περιμένετε να βγει η Claire και να παιχτεί σε αυτή Τυμβωρυχία. Χρειαζόμαστε επειγόντως κάποιες πληροφορίες. :/: Καλές οι ικασίες, αλλά μέχρι στιγμής, δεν είμαι σίγουρη κατά πόσο μας έχουν βοηθήσει: H kleop είναι αθώα και ο Σπυράκος είναι για εμένα πολύ αμφίβολο κατά πόσο είναι μαφιόζος. Το γιατί θα το εξηγήσω αναλυτικά μετά!
  • Αν ο Σπυράκος είναι αθώος (λέω, αν!) αυτό δεν αθωώνει την Claire;
Ask and you shall be given: :P
Η Iris?:eek:
Το τελευταίο άτομο που περίμενα.
Ο ψήφος της χθές στον Σπυράκο, την πήρε στο λαιμό του.... Πάντως ίσως ισχύει από που λέει ο Cupid. Ίσως απλά έγινε για παραπλάνηση.

Δεν είχα υπολογιστή για να το κάνω πιο πρίν:



Για την: aegloswen

Καλή κίνηση και για μένα, μιας και έχω πει το τι θεωρούσα την Έλενα, ελπίζω απλά να γράφει πιο συγκροτημένα ποστ όταν επιστρέψει και όχι συναισθηματικά φορτισμένα.

Καλό μεσημέρι παιδιά.:)
Παίζω την κάρτα μου της τυμβωρυχίας για τον Σπυρακος (^^).


Επίσης για σήμερα ψηφίζω Cupid.

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει εδώ. Δύο σενάρια έχω στο μυαλό μου:
1. Είσαι με την μαφία ξέρουν ότι έχεις πρακτικά χαθεί και λένε δωστα όλα για όλα για να τους μπερδέψεις και αν αποχωρήσεις θα έχεις και ψήφους απο μαφία έτσι ώστε σε τυχόν τυμβωρυχία σε εσένα να αθωωθούν
ή
2. Είσαι αθώα και προσπαθείς να παίξεις ότι δυνατότητα έχεις πριν φύγεις. Και πάλι το βράδυ αν φύγεις θα έχεις ψήφους απο μαφία.

Θα ήθελα μια εξήγηση για το γιατί συγκεκριμένα τον Σπυρο αν γίνεται.

Δημιουργείς αρνητική ατμόσφαιρα στο παιχνίδι, με εκνευρίζεις απίστευτα και είναι και καλοκαίρι, είμαι και λιοντάρι,
δεν θέλω και πολύ να εκνευριστώ. :hehe:
Ε αυτό που το πας! :P
Δεν μπορούσα να μην το κάνω quote. Τι ακούμε μεσημεριάτικα...

Τέλος πάντων, όπως είπα και πιο πάνω, λίγο πιο συγκροτημένα ποστ απο εδώ και πέρα και πιστεύω μπορείς να βοηθήσεις πολύ.

:popcorn:
Τι να ήταν άραγε ο Σπυράκος;
Ήταν...
:popcorn:
Θα ανεβάσω καμιά πίεση με τα πολλά :popcorn:
Ο Σπυράκος...
ήταν...
ο Δήμαρχος!
Μάλιστα Δήμαρχος. Δεν είχα αναφερθεί ποτέ στον σπυράκο και δεν είχα δώσει μεγάλη σημασία. Ωστόσο η αποχωρησή του λογικά κρύβει μαφία στις ψήφους του. Για να δούμε:
1.Deutsch... Lover
2.Drama Prinzessin
3.i_lie_us
4.iris17
5.mintin97
6.Guest 278211
7.tsarachaf
Το πολύ 2 μαφιόζους να έχουμε εδώ κατά την γνώμη μου.
Γερμανίδα, την θεωρώ αθώα αφού επανέφερε την Έλενα και η Ιρις μετά την ψηφοφορία νομίζω όλοι μας ξέρουμε ότι είναι αθώα. Drama, i_lie_us, mintin, spy και tsarachaf. Στους δύο τελευταίους θυμάμαι μου είχε κάνει εντύπωση η ψήφος αλλα και η δικαιολόγηση αυτής. Θα πρέπει να τις ξαναδώ.

Επίσης Ικαρίωνα κατάλαβες επιτέλους ότι δεν είναι όλα μαυρα-ασπρα όπως τα βλέπεις;

Με την ψήφο της Claire Rentfield προς εμένα, διαπιστώνω ότι αυτό που σχεδιαζόταν να συμβεί εναντίον μου και προανέφερα σε προηγούμενη δημοσίευση, τελικά γίνεται. Ο δολοφόνος αρχικά στόχευσε εναντίον της aegloswen, παίκτριας που μόνο εγώ είχα ψηφίσει εντελώς τυχαία και στη συνέχεια με κατηγόρησε ως ύποπτο->προσεκτική ανάγνωση των δημοσιεύσεων μου->σύνδεση γεγονότων με σκοπό να αμφισβητηθεί η αθωότητα μου. Για σήμερα θα ψηφίσω την Emilouko
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είναι η δολοφόνος, δεν παύει να κάνει κινήσεις αντιπερισπασμού για να πείσει τους παίκτες ότι εγώ είμαι ο δολοφόνος και να καλύψει την ενοχή της

Ψήφος στον/ην Cupid, ωραία τα λες αυτά αλλα μπορείς να μας εξηγήσεις κιολας; Με παραθέσεις. Με ανάλυση; Παίζεις σαν εμένα την πρώτη φορά που ήμουν μαφία και σαν αρκετούς αλλους πρωτάριδες.

Δεν ψηφίζω Claire, γτ την θεωρώ ξενερωμένη πολίτη, καλύτερα να την αφήσουμε να βγει με απουσίες, να μάθουμε και ρόλο και να ψάξουμε για τους άλλους μαφιόζους. Για την ώρα δεν έχω άλλον ύποπτο.

JKaradakov: Δεν μου γεμίζει το μάτι. :P Έρχεται , εξαφανίζεται, επιστρέφει και σχολιάζει σε σημεία που είναι καθοριστικά για το παιχνίδι όμως.
Κάνω πρακτική/δουλεύω τα πρωινά μέχρι της 14-15, γυρνάω και πρέπει να διαβάσω τα 100+ μηνύματα τι άλλο να κάνω; :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,091 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Πέμπτη 7/7
  1. aegloswen --> Ikarionas
  2. Claire Rentfield --> Cupid
  3. Cupid --> Emilouko
  4. Deutsch... Lover --> Claire Rentfield
  5. DumeNuke --> Ikarionas
  6. Eileen
  7. Emilouko
  8. Giamou
  9. Ikarionas --> tsarachaf
  10. i_lie_us --> Claire Rentfield
  11. JKaradakov --> Cupid
  12. Libertus
  13. mintin97 --> Claire Rentfield
  14. Nefeli Graf
  15. PieMaker
  16. Guest 278211 --> Claire Rentfield
  17. tsarachaf
  18. ultraviolence --> Ikarionas
  19. vassilis498
  20. Τάσος97 --> Ikarionas

Ψήφοι
4 Claire Rentfield
4 Ikarionas
2 Cupid
1 Emilouko
1 tsarachaf

Η Χώρα των Φαντασμάτων
kleop - Ψηφοφορία 4/7
Tzoum - Δολοφονία 5/7
Mάιρα - Ψηφοφορία 5/7
Drama Prinzessin - Ποινή 6/7
iris17 - Δολοφονία 7/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
Σπυρακος (^^) - Τυμβωρυχία - Δήμαρχος

Απουσίες
Libertus #1
PieMaker #1
Τάσος97 #1

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Σπυρακος (^^)
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ikarionas
Ενεργοποίηση ιδιότητας Διεφθαρμένου Αστυνομικού: Αντιστροφή ψήφων
Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Claire Rentfield
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Σπυρακος (^^)
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Deutsch...Lover
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Claire Rentfield
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
off
είμαι και λιοντάρι,
Ε αυτό που το πας! :P
Δεν μπορούσα να μην το κάνω quote. Τι ακούμε μεσημεριάτικα...
Έχεις κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα με τα λιονταράκια; :ropalo:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Οφφ.
off
Έχεις κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα με τα λιονταράκια; :ropalo:
Θες να ξεκινήσουμε off συζητηση;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
off
Οφφ.
Θες να ξεκινήσουμε off συζητηση;
Το ξέρεις ότι δε μπορώ να σου πω όχι... Άρα, θέλω! :redface:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Emilouko

Περιβόητο μέλος

Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5,143 μηνύματα.
Γεια σας ^^

:popcorn:
Τι να ήταν άραγε ο Σπυράκος;
Ήταν...
:popcorn:
Θα ανεβάσω καμιά πίεση με τα πολλά :popcorn:
Ο Σπυράκος...
ήταν...
ο Δήμαρχος!
Άρα αθώος ο Σπυράκος . Χθες έτεινα προς αυτό μετά το "κύμα" που είχε γίνει εναντίον του.
Μόνο εμένα με προβληματίζει αυτό;
Σκέφτομαι ότι κατά πάσα πιθανότητα με την υπόθεση ότι ίσως μίλησε το medium ότι η kleop ήταν αθώα, ο σπυράκος ήταν αθώος, η drama παραβίασε κανόνα . 2/3 ήταν αθώοι. Και στους 3 είχαν προβάλλει όλοι τεράστιες κατηγορίες για την ενοχή τους.
Και μας μένει η Claire η οποία από ότι βλέπω προηγείται στην ψηφοφορία. Πραγματικά είναι αυτή που έχει για μένα τις περισσότερες υποψίες μετά την κίνηση του ΔΑ και ευελπιστώ να 'ναι δολοφόνος αλλά τα λόγια της και η ψήφος της με προβλημάτισαν αρκετά. Είναι ξενερωμένος μαφιόζος ή ξενερωμένος πολίτης;

Με την ψήφο της Claire Rentfield προς εμένα, διαπιστώνω ότι αυτό που σχεδιαζόταν να συμβεί εναντίον μου και προανέφερα σε προηγούμενη δημοσίευση, τελικά γίνεται. Ο δολοφόνος αρχικά στόχευσε εναντίον της aegloswen, παίκτριας που μόνο εγώ είχα ψηφίσει εντελώς τυχαία και στη συνέχεια με κατηγόρησε ως ύποπτο->προσεκτική ανάγνωση των δημοσιεύσεων μου->σύνδεση γεγονότων με σκοπό να αμφισβητηθεί η αθωότητα μου. Για σήμερα θα ψηφίσω την Emilouko
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είναι η δολοφόνος, δεν παύει να κάνει κινήσεις αντιπερισπασμού για να πείσει τους παίκτες ότι εγώ είμαι ο δολοφόνος και να καλύψει την ενοχή της
Αρχικά, εγώ σου αιτιολόγησα την ψήφο μου. Έλεγες άλλα ντι' άλλων. Για την ενοχή του Σπυρακου δεν ήμουν σίγουρη, η Claire είχε απαλλαγή και κινήθηκα προς εσένα.
Μπορείς να μου προσδιορίσεις λίγο τις κινήσεις αντιπερισπασμού ή το λες απλώς για να το πεις; :P
Υποψίες πάνω μου δεν είχα, οπότε από τι ακριβώς προσπάθησα να αποπροσανατολίσω τους παίκτες;
Νομίζω κάνεις προβολή , γιατί αυτό ακριβώς κάνεις αυτή τη στιγμή. Έπεσαν κατηγορίες πάνω σου, αγχώθηκες και ακολουθείς την safe οδό να ψηφίσεις αυτόν που σε κατηγόρησε.
Δεκτή η ψήφος σου αλλά μόλις έγινες πιο ύποπτος στα μάτια μου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Claire Rentfield

Περιβόητο μέλος

Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Άνεργος/η και μας γράφει απο Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 6,051 μηνύματα.
Μέχρι στιγμής έχεις δώσει την Claire ως ένοχη.Θέλω να δω την αντίδραση σου άμα πέσει τυμβωρυχία και η γυναίκα έχει καλό ρόλο.


Φυσικά εγώ την έσωσα τη Βάσω,totally legit απο αιτιολόγηση..Άσε μας ρε ikariona έδωσες κατεύθυνση σε πολλούς και έφυγε ήδη ένας καλός ρόλος.Αν είσαι με τους πολίτες όπως λες,τότε βοήθησε τους,μη τους ξεπαστρεύεις μια ώρα αρχύτερα,αυτή είναι δουλειά της Μαφίας.

Μάλλον δεν έχεις καταλάβει τη σπουδαιότητα του ρόλου της μου φαίνεται...Αν όντως η aegloswen είναι μέντιουμ την χρειαζόμαστε οπωσδήποτε.
1. Θα πει πως έπαιζα άσχημα και πως ήταν καλύτερα που βγήκα γιατί δεν βοηθούσα την ομάδα μου. Πράγμα που δεν είναι εντελώς λάθος, πρωτάρα είμαι και άργησα να καταλάβω τι έπρεπε να κάνω, βάλε και το σώσιμό μου από τον ΔΑ... Εκτέθηκα ανεπανόρθωτα στα μάτια όλων.:/:

2. Αυτό ακριβώς, δεν γίνεται να είσαι εσύ ο ΔΑ γιατί η επιχειρηματολογία σου με βοήθησε. Αν ήσουν ο ΔΑ και ήξερες πως θα αλλάξεις τις ψήφους, δεν είχες κανένα λόγο να επιχειρηματολογήσεις υπέρ μου. Ας το καταλάβουν πια όλοι πως άλλος είναι ο ΔΑ.
Το να λέμε πως κάποιος είναι πολίτης, δεν εξαιρεί τον ΔΑ και την πόρνη...

3. Ακριβώς, είναι πολύ σπουδαίος ο ρόλος της, όπως ακριβώς ήταν και του Δημάρχου και όπως είναι κι άλλος ένας, αν δεν κάνω λάθος από τους πολίτες.:hmm:


Αν κατηγορήσω κάποιον και μετά δω πως δημιουργείται εύκολα εναντίον του ρεύμα, γιατί να μην αλλάξω γνώμη; Απαγορεύεται κάποιος να θέτει δολώματα κατηγορώντας random για να κόψει αντιδράσεις; Έτσι κατάλαβα ότι ο Σπυράκος ήταν αθώος και ψιλιάζομαι ότι κι εσύ μπορεί να είσαι αθώα. Αντιθέτως τον tsarachaf που τον έχω ψηφίσει, γιατί δεν δημιουργείται ρεύμα εναντίον του :hmm: Τον ultraviolence που τον έχω κατηγορήσει γιατί δεν δημιουργείται ρεύμα; Παλι :hmm:

Δεν παίζω με εμπάθεια. Κάνω διάφορα πειράματα, μπορεί να μου στοιχίσουν το να βγω απ' το παιχνίδι, αλλά τουλάχιστον προσπαθώ να βρω δολοφόνους. Εμπάθεια έχω μόνο σε κακούς παίκτες, όπως η aeglo ή ο Dumenuke, ο τελευταίος μπορεί να έχει και κακό ρόλο.




Όχι δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα. Ο αγαπητός Τάσος λέει ότι έστρεψα εγώ τους πάντες στον Σπυράκο αλλά εγκλωβίζεται στην δεύτερη μέρα των γεγονότων και δεν αναφέρει καθόλου την τρίτη. Προσπαθούσα να βγάλω τον Σπυράκο μέχρι τη δεύτερη μέρα, μετά άλλαξα με βάση αυτά που παρατήρησα για δημάρχους, ρεύματα αθώωσής μου, ρεύματα εναντίον του κλπ. Την τρίτη μέρα έκανα ένα σωρό προσπάθειες να σώσω τον Σπυράκο. Εκτός αυτού δεν είμαι ο μοναδικός που τον υποψιαζόταν, όπως δεν ήμουν ο μοναδικός που υποψιαζόταν εσένα, οπότε το ότι όλοι έχουν πέσει μόνο σε μένα, λέει αρκετά.



Αν εσύ είσαι αθώα, ο Τάσος το ξέρει ως μαφιόζος και θέλει να πέσει πάνω σου τυμβωρυχία για να αποδειχτεί η αθωότητά σου και να πέσει μετά πάνω μου. Πώς σου φαίνεται αυτό ως σενάριο; Κι εσύ πολλούς αθώους φαίνεται ότι έχεις.




Όχι όποιος με θεωρεί κακό ρόλο δεν είναι σαφώς ένοχος αλλά εξαρτάται από το πότε αρχίζει να με θεωρεί κακό ρόλο. Η χρονική στιγμή έχει πάντα σημασία, όπως και τα λόγια που πλαισιώνουν την κάθε κατηγορία.
Ο ΔΑ σου έκανε ζημιά αν είσαι αθώα, σε έσωσε αν είσαι ένοχη. Θεωρείς ότι δεν έχουμε λόγο να σε ψηφίσουμε; Ότι πρέπει να αγνοήσουμε αυτό το περιστατικό, ακόμη κι αν είσαι αθώα; Να κάνουμε σαν να μην έγινε; Εγώ είπα πως δεν θα σε ψηφίσω. Θα ψηφίσω τον tsarachaf που τον έχω πλέον σίγουρο δολοφόνο. Κοίτα να δεις όμως που ενώ στον Σπυράκο και σε σένα δημιουργήθηκε ρεύμα, στον tsarachaf, σιγή ιχθύος, ελπίζω προς το παρόν.
1. Γιατί πια σε έχουν μάθει, γι' αυτό.

2. Προσπαθείς να βρεις δολοφόνους και πέφτεις όλο πάνω σε πολίτες. Γι' αυτό σου λέω επανεξέτασε τον τρόπο παιξόματός σου αν θέλεις να μείνεις μέσα και να βοηθήσεις την ομάδα σου. ΄Οποια κι αν είναι αυτή.;)

3. Την τρίτη μέρα ήταν πια αργά, το κύμα που είχε δημιουργηθεί εναντίον του είχε πάρει τεράστιες διαστάσεις. Δεν ήσουν ο μοναδικός που τον υποψιαζόταν αλλά εσύ ξεκίνησες το ρεύμα εναντίον του. Και τώρα έχουμε χάσει τον δήμαρχο... Ειλικρινά, υποψιαζόμουν πως ήταν πολίτης αλλά δεν φανταζόμουν πως ήταν ο Δήμαρχος, άρα συνεισέφερα κι εγώ στο να τον χάσουμε με την τυμβωρυχία που έπαιξα. Τελικά κι οι δυό μας παίζουμε κακά και ίσως να είναι καλό για το παιχνίδι και τις δυό ομάδες να φύγουμε και οι δυό μας.:/:

4. Εγώ θεωρώ τους πάντες αθώους μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Το ίδιο πρεσβεύει και η δικαιοσύνη που κάτι ξέρει. Καλά ο Τάσος από που κι ως που είναι μαφιόζος; :worry:
΄Οσο για την τυμβωρυχία εναντίον μου, εγώ το πρότεινα και σε κάποιους φάνηκε καλή ιδέα. Πιστεύω πως αν γίνει, θα βοηθήσει κι εσένα τελικά και ίσως αναθεωρήσεις τον τρόπο που παίζεις. :hmm:

5. Ναι κοίτα τι μου έκανε ο ΔΑ... Με εξέθεσε ανεπανόρθωτα και έκανε καλό στην ομάδα του. Δεν με έσωσε για να με σώσει αλλά για να με δώσει. :/:
Και δεν δημιουργήθηκε το ρεύμα που είχε δημιουργηθεί για μένα και τον Σπύρο, γιατί πια έμαθαν οι άλλοι παίκτες τον τρόπο παιξίματός σου αφ' ενός και αφ' ετέρου γιατί δεν έγραψες τόσα πολλά γι' αυτούς όσο για εμάς. Για εμάς έσχιζες τα ιμάτιά σου να φύγουμε από παιχνίδι γιατί είμασταν μαφιόζοι...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Deutsch... Lover

Επιφανές μέλος

Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φιλόλογος ξένων γλωσσών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18,613 μηνύματα.
Ψήφοι
4 Claire Rentfield
4 Ikarionas

:popcorn::popcorn:

Σήμερα ομολογώ πως θα υπάρξει ένα παραπάνω ενδιαφέρον με το τελικό αποτέλεσμα.
Αρχικά η Κλερί φαινόταν πως θα είναι η mvp της μέρας από χθές το βράδυ κι όλας... Τώρα ο Ικαρίωνας ( αχταρμά τα έκανες πανάθεμά σε) την έφτασε :worry:

σήμερα που έχω 7 σελίδες σχόλια στο γνωστό, σήμερα βρήκατε :P


Υγ: Πάντως πραγματικά έχω αρχίσει να αμφιβάλλω για την ενοχή της Κλερί.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PieMaker

Δραστήριο μέλος

Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα.
Την καλησπέρα μου σε όλη την παρέα. Χίλια συγνώμη για την χθεσινή μου απουσία, αλλά το πρόγραμμά μου είναι αναπάντεχα γεμάτο τις τελευταίες μέρες. Πίστευα ότι θα είχα περισσότερο χρόνο στη διάθεση μου, αλλά δυστυχώς έπεσα έξω και λυπάμαι πολύ γι' αυτό. Όπως και να 'χει, θα κάνω ένα γρήγορο post τώρα, για να μην πάρω δεύτερη συνεχόμενη απυσία και μόλις διαβάσω όλα τα μηνύματα (είμαι στη σελίδα 8) θα επανέλθω. Κάνοντας, λοιπόν, μια αναδρομή στο παρελθόν, βρήκα τα εξής στοιχεία, τα οποία δικαιολογούν εν μέρει την κίνηση του Δ.Α.

Φυσικά και την είχα κάνει αισθητή, πως θα έλεγα άλλωστε ποιον ψηφίζω. Πολλές φορές η σιωπή είναι χρυσός. :whistle:

Το ότι δεν μιλάω δεν με κάνει και μαφιόζο όμως όλοι οι άνθρωποι έχουν δυο πρόσωπα, οπότε ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να κρύβουν. Πρώτο και τελευταίο. :hehe: Βρε μήπως είσαι ο δικαστής και θες να με δικάσεις, να στα ξεράσω όλα για να βγάλεις λαβράκι; :hmm:

Σήμερα θα ψηφίσω τον i_lie_us προσπάθησε να καλύψει την κλεοπ οπότε πιστεύω πως κάτι σκαρώνει. Θα κάνει προσπάθεια να την γυρίσει πίσω και δεν θα το καταλάβει κανείς, μάλλον.

Αλήθεια, έχει αναρωτηθεί κανείς σε ποιες περιπτώσεις η σιωπή είναι χρυσός;; Εγώ μόνο μία μπορώ να σκεφτώ: "Γνωρίζεις 5 πράγματα παραπάνω και προσπαθείς να διατηρήσεις χαμηλό προφίλ, έτσι ώστε να μην σε καταλάβει κανείς". Την πρώτη φορά, λοιπόν, έδωσε την ψήφο της στον Τάσο, δηλώνοντας ότι τον ψήφισε τυχαία (κάτι που δε μου προκαλεί εντύπωση, καθώς αν όντως γνώριζε κάτι παραπάνω, δε θα καρφωνόταν από τον πρώτο γύρο). Αμέσως μετά όμως ψηφίζει τον i_lie_us... Μήπως αυτό θα έπρεπε να μας πει κάτι;; Ας μελετήσουμε λίγο τη στάση του i_lie_us κατά την προχθεσινή ψηφοφορία:

Ενώ θα μπορούσα, δεν θέλω να προκαλέσω ισοψηφία καθώς θεωρώ περισσότερο αθώο τον ikariona από την Claire, κυρίως λόγω της αιτιολόγησης στη χθεσινή της ψήφο.
Γι' αυτό το λόγο η ψήφος μου γι αυτό το γύρο πηγαίνει στην Claire Rentfield και λόγω της χθεσινής επιλογής της (κάτι με το οποίο προσωπικά δεν συμφωνώ ούτε στην τύχη) και λόγω του ότι η μέχρι τώρα εικόνα της δεν μου αρέσει τόσο (εννοώ τη σχετικά μικρή συμμετοχή).

Ίσως δούμε πιθανές αλλαγές ψήφων αν είναι όντως ένοχη κιόλας..

Μόνο τυχαία δεν πρέπει να θεωρηθεί η παραπάνω ψήφος. Αν όντως δεν ήθελα να προκαλέσει ισοψηφία, θα μπορούσε να ψηφίσει οποιοδήποτε άλλο άτομο. Δεν το έκανα όμως, επέλεξε να ψηφίσει την Claire, δίνοντας της την χαριστική βολή. Ο Σπυράκος βέβαια πήγε να επαναφέρει την ισορροπία, αλλά η κίνησή του δεν ήταν αρκετή. Και όλα αυτά ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ. Και στο σημείο αυτό κάθομαι και σκέφτομαι: Για ποιο λόγο λοιπόν να μην επιλέξει οποιονδήποτε από τους υπόλοιπους παίκτες, αλλά να φέρει μπροστά στην ψηφοφορία την Claire;; Μα φυσικά για να προστατέψει τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ, τον Ικαρίονα. Κι εγώ ο χαζός τον εμπιστευόμουν με κλειστά μάτια:(... Τώρα όμως το τοπίο αρχίζει και ξεκαθαρίζει. Για μένα τόσο ο i_lie_us, όσο και ο Ikarionas είναι με το team των μαφιόζων. Το μόνο που με προβληματίζει είναι το γεγονός ότι ο Ikarionas ψήφισε τον ΤσαφΤσουφ στην τελευταία ψηφοφορία, τον οποίο όπως έχω αναλύσει προηγουμένως θεωρώ επίσης ένοχο. Μήπως λοιπόν ο Ikarionas είναι ο Δ.Α. και ο i_lie_us προσπάθησε να του στείλει "ειδοποιητήριο" με την αλλαγή της ψήφου του;; Διόλου απίθανο σενάριο... Άλλωστε έτσι εξηγείται και η ενεργός συμμετοχή του Ikariona, ο οποίος τελικά λίγο πολύ μας κατηγόρησε όλους.

Έχουμε λήξη της ψηφοφορίας με την Claire Rentfield να είναι η mvp της σημερινής ψηφοφορίας.
Ωστόσο, η ΣΕ έλαβε μήνυμα από τον Διεφθαρμένο Αστυνομικό που επιθυμεί την αλλαγή των ψήφων μεταξύ της Claire Rentfield και της Mάιρα. Οπότε, η original mvp της σημερινής ψηφοφορίας είναι η Mάιρα.
Mάιρα, μεταφέρεσαι στη χώρα των φαντασμάτων έχοντας δικαίωμα για τελευταία λόγια.

Λίγο άμπαλη η κίνηση του Δ.Α. (λέγε με Ikariona), αλλά μπορεί εύκολα να εξηγηθεί. Έχει γλιτώσει το τομάρι του, αλλά κινδυνεύει με αποχώρηση η Claire. Επειδή λοιπόν την έχουν κατηγορήσει πολλοί και διάφοροι, ενώ η αιτιολόγηση που έδωσε κατά την ψηφοφορία της πρώτης ημέρας ήταν τουλάχιστον αστεία, έχει αρχίσει να πιστεύει ότι ίσως και να είναι όντως μαφιόζος. Αλλάζει λοιπόν τις ψήφους της Claire με της Μάιρας, για έναν από τους παρακάτω λόγους: Α) Υποψιάζεται ότι η Μάιρα γνωρίζει κάτι παραπάνω, Β) Επιλέγει τη Μάιρα, επειδή ψήφισε τον i_lie_us κατά τη διάρκεια του δεύτερου γύρου. Όπως είπα και πιο πάνω ο i_lie_us του έδωσε παράταση ζωής κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, στέλνοντας του το μήνυμα ότι είναι με τους μαφιόζους.


Απλά μια παρατήρηση/συμβουλή. Βλέπεις υπερβολικά μαυρο/ασπρο τις καταστάσεις. Προσπάθησε να μην το κάνεις αυτό γτ αυτό ακριβώς σε έφερε μεχρι εδώ την δεύτερη κιολας μερα.
Αυτό ακριβώς, μόνο που δυστυχώς άργησα να το καταλάβω. Αυτή τη στιγμή έχει καταπιαστεί από το πιο απλοϊκό και προφανές σενάριο, καταδικάζοντας σε αποχώρηση έναν ακόμα πολίτη, για να κερδίσει χρόνο για τους μαφιόζους. Πείτε με παρανοϊκό, αλλά με βάση όσα διάβασα έως τώρα, για μένα η Claire είναι αθώα.

Με βάση όλα τα παραπάνω, για μένα οι top suspects είναι πλέον οι εξής:
tsarachaf
i_lie_us
Ikarionas (Δ.Α.)

Σας καλώ λοιπόν να εξετάσετε προσεχτικά όσα έχω παραθέσει παραπάνω και να πονηρευτείτε λίγο, αλλάζοντας τις ψήφους σας. Το ξέρω ότι η συμμετοχή μου ήταν μικρή μέχρι στιγμής, αλλά έχω αφιερώσει αρκετό χρόνο για να μελετήσω τα γραφόμενα των παικτών στις 7 πρώτες σελίδες του thread. Η ψήφος μου λοιπόν θα πάει στον tsarachaf και όχι στον Ikariona, γιατί προτιμώ να βγάλω εκτός παιχνιδιού έναν μαφιόζο. Ο Δ.Α. για την ώρα δεν αποτελεί κίνδυνο. Το ξέρω ότι δεν έχω αναφερθεί καθόλου στον ΤσαφΤσουφ στο συγκεκριμένο post, αλλά τους λόγους τους έχω αναλύσει λίγο-πολύ στο σεντονάκι που έγραψα κατά το δεύτερο γύρο. Με τη στάση που διατηρεί μέχρι και το σημείο που έχω φτάσει, για μένα είναι σίγουρος μαφιόζος (+ ότι τελικά ψήφισε την Claire κατά τη δεύτερη ημέρα, πιθανότατα για να στείλει και εκείνος μήνυμα στον Ikariona).
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Giamou

Νεοφερμένος

Ο Giamou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 114 μηνύματα.
Έπαιξε τώρα μια τυμβωρυχία στον Σπυράκο, πολύ καλή κίνηση για να μάθουμε τι ήταν.
Εγώ είμαι κατά στο να κρατιούνται σημαντικές κάρτες για το τέλος του παιχνιδιού.

1. Αν η καρτα σου εχει πληροφοριες για Ikariona, συμφωνω στην επαναφορα σου. Αν δεν εχει πληροφοριες, παλι συμφωνω στην επαναφορα σου, αλλα πρεπει να μας δειξεις οτι τον ψηφιζεις γιατι τον πιστευεις και οχι γιατι εχεις πληροφοριες.
2. Το να παιχτει τυμβωρυχια στο σπυρακο ειναι η χειροτερη κινηση ολου του παιχνιδιου, ως τωρα. Δε ξερω αν διαβασες τα ποστ(πιθανον να μη τα διαβασες γιατι πεθανες), αλλα ο σπυρακος φαινοταν αρκετα ως σιγουρα αθωος.Αν η Claire ειναι με τους πολιτες, ουσιαστικα φανερωσε τη καρτα ενος σχεδον σιγουρα αθωου πολιτη (δηλαδη η μονη πληροφορια που πηραμε ηταν οτι ηταν δημαρχος{σιγα τη πληροφορια} και ενω θα μπορουσε να φανερωσει τη καρτα ενος πιο υποπτου ατομου ( πχ cleop ή της Drama {δε ξερω αν επιτρεποταν απο τη ΣΕ}). Αν παλι ειναι με τους δολοφονους εκανε λαθος, γιατι θα μπορουσε να ειχε φανερωσει τη καρτα ενος δολοφονημενου παικτη, ωστε α)να επαιρναν τη πληροφορια του ποια καρτα εχει φυγει απο το παιχνιδι, ωστε να ξερουν και πως να πορευτουν και β) να βεβαιωθουν οτι δε θα μπορει να τους επαναφερει καποιος στο παιχνιδι ( τον σπυρακο κανεις δε θα τον επανεφερε και αυτο ειναι σιγουρο).

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει εδώ. Δύο σενάρια έχω στο μυαλό μου:
1. Είσαι με την μαφία ξέρουν ότι έχεις πρακτικά χαθεί και λένε δωστα όλα για όλα για να τους μπερδέψεις και αν αποχωρήσεις θα έχεις και ψήφους απο μαφία έτσι ώστε σε τυχόν τυμβωρυχία σε εσένα να αθωωθούν
ή
2. Είσαι αθώα και προσπαθείς να παίξεις ότι δυνατότητα έχεις πριν φύγεις. Και πάλι το βράδυ αν φύγεις θα έχεις ψήφους απο μαφία.
Θα ήθελα μια εξήγηση για το γιατί συγκεκριμένα τον Σπυρο αν γίνεται.

Μάλιστα Δήμαρχος. Δεν είχα αναφερθεί ποτέ στον σπυράκο και δεν είχα δώσει μεγάλη σημασία. Ωστόσο η αποχωρησή του λογικά κρύβει μαφία στις ψήφους του. Για να δούμε:
1.Deutsch... Lover
2.Drama Prinzessin
3.i_lie_us
4.iris17
5.mintin97
6.Guest 278211
7.tsarachaf
Το πολύ 2 μαφιόζους να έχουμε εδώ κατά την γνώμη μου.
Γερμανίδα, την θεωρώ αθώα αφού επανέφερε την Έλενα και η Ιρις μετά την ψηφοφορία νομίζω όλοι μας ξέρουμε ότι είναι αθώα. Drama, i_lie_us, mintin, spy και tsarachaf. Στους δύο τελευταίους θυμάμαι μου είχε κάνει εντύπωση η ψήφος αλλα και η δικαιολόγηση αυτής. Θα πρέπει να τις ξαναδώ.

1. Οντως, πρεπει να αιτιολογησει τη πραξη της, ειδικα αν ειναι πολιτης.
2. Σιγουρα 2 δολοφονοι. Ισως και 3ος.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top