Palermo #43 - Επιδημική έκρηξη

Ψηφοφορία 15/7 - Ποιος θέλετε να αποχωρήσει;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 11)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Θα σχολιάσω μόνο αυτά.
Πρώτον δεν στοχοποιώ μόνο άτομα που διαφωνούν μαζί μου. Στοχοποιώ άτομα που μου φαίνονται ύποπτα είτε διαφωνούν είτε συμφωνούν μαζί μου.

Βέβαια όλως τυχαίως αυτούς που κατηγορείς ή σε ψήφισαν ή διαφωνούν μαζί σου....Τάσος, ελενα, κλεοπ σε ψήφισαν. Και αναφέρεσαι συχνά και σε μένα, την Eileen, τον Σπυράκο και την Deutsch, που έχουμε όλοι διαφωνήσει μαζί σου. Δεν αποκλείω να έχεις πέσει κάπου μέσα, αλλά πιο πολύ τυχαίο μου φαίνεται παρά λόγο σκέψης.

Δεύτερον, όχι δεν θέλω να ασχοληθώ ακόμη με τα σιωπηλά άτομα. Ο λόγος είναι ότι πιστεύω πως η στροφή της προσοχής στο ''τρίπτυχό'' μας που επιχειρήθηκε χτες, ήταν για να συγκαλύψει ένοχους παίκτες που είχαν ακουστεί αρκετά, έστω και κατά τύχη. Ένας σιωπηλός παίκτης που ήδη δεν έχει τραβήξει την προσοχή, δεν χρειάζεται να βρει τεχνάσματα να μείνει περισσότερο στην αφάνεια. Αντιθέτως, κάποιος που ακούστηκε πολύ και είναι ένοχος, έχει μεγαλύτερο συμφέρον να στρέψει τη συζήτηση αλλού για να ξεχαστεί ο ίδιος. Βαδίζοντας πάνω σε αυτή τη λογική θα κινηθώ σε άτομα που θεωρούσα ύποπτα και χτες. Έκανα ήδη κάποια πιθανά σενάρια για τον Tzoum στα οποία και εσύ η ίδια βγαίνεις αρκετά ύποπτη γιατί ταιριάζεις σε αρκετά απ' αυτά.

Αν είσαι πολίτης αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που μπορείς να κάνεις. Κάθονται σφάζονται όλη μέρα οι πολίτες και οι μαφιόζοι κάθονται αραχτοί και δεν κάνουν τίποτα...

Τέταρτον, ασφαλώς και ο Tzoum ήταν πολίτης. Τι άλλο μπορεί να ήταν για να τον σκοτώσουν οι δολοφόνοι; Δεν νομίζω να ρίσκαραν να σκοτώσουν κάποιον που θα μπορούσε να είναι ο διεφθαρμένος αστυνόμος ή η πόρνη. Ούτε θεωρώ τον Tzoum το άτομο που θα επιχειρούσε ως μαφιόζος να κάνει κάρφωμα τόσο γρήγορα. Αθώος ήταν.

Αυτό το σχολιάζω μόνο και μόνο για να σχολιάσω τα πολλαπλά λάθη σε σχέση με τους κανόνες... Πρώτον οι μαφιόζοι γνωρίζουν τον ΔΑ, άρα δεν χρειάζεται να προσπαθήσουν αν θέλουν να τον σκοτώσουν. Η πόρνη δεν φαίνεται εύκολα στον πρώτο γύρο, γιατί δεν ξέρει κανέναν, αλλά δεν είναι εκεί το θέμα.
Επίσης, δεν υπάρχει περίπτωση να έγινε κάρφωμα. Είτε επιτυχημένο είτε απότυχημένο, γιατί όπως και να χει θα είχαμε ΟΡΙΣΤΙΚΗ αποχώρηση και φυσικά ίσως και άλλο ένα θύμα, από την δολοφονία.

Edit:

Μέχρι τώρα εγώ δε το θεώρησα προβληματικό - όσο ήταν εδώ μπήκε και έκανε μία ουσιαστική δημοσίευση. Περισσότερο μου είχε φανεί χθες περίεργο το ότι η Έλενα μπήκε, έκανε ποστ νωρίς και μετά εξαφανίστηκε.

Απλώς δεν είναι το συνηθισμένο παιχνίδι του φρικ, μπαίνει και μιλάει όσο πιο πολύ μπορεί, τον βλέπουμε συνέχεια, τώρα μπήκε λίγο χθες το μεσημέρι και μετά χάθηκε.

Η Έλενα έκανε το ίδιο και σήμερα, απ'ότι καταλαβαίνω. Αλλά αυτή παίζει πιο συχνά έτσι. Όχι ότι την αθωώνει, απλώς δεν μου φαίνεται τόσο παράξενο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Καλημέρα :)


1) Τώρα να υποθέσω ότι ζητάς τυμβωρυχία στην κλεοπ;;

2) Αντιλαμβάνεσαι πόσο ύποπτο ακούγεται αυτό που λες έτσι;;; Και πόσοι μαφιόζοι έχουν πει ακριβώς το ίδιο;;

3) Αυτό είναι πιο πιθανό η αλήθεια είναι, αλλά έχει δύο εκδοχές. Πάλι αναφέρεσαι σε παίκτες που και λόγω εμπειρίας θεωρώ ότι δεν θα έκαναν κάτι τόσο αφελές.
Δεν νομίζω να προσπαθούσε κάποιος να στρέψει έτσι τις υποψίες πάνω σας, γιατί δεν χρειάζεται.
Το δεύτερο σκέλος είναι ίσως πιο πιθανό. Γιατί δεν νομίζω να το θεωρεί πολύς κόσμος πιθανό να πάμε και εγώ και η aegloswen και ο Τασος και η Eileen και η Deutsch να σου την πέσουμε όλοι μαζί ενώ είμαστε στην μαφία και να καρφωθούμε τόσο άσχημα. Και μου φαίνεται εξαιρετικά απίθανο να υπάρχει πάνω από ένας μαφιόζος στα πέντε άτομα που αναφέρεις.

4) Ή το σενάριο που ξέχασε ο ικαρίωνας, την πιθανότητα να είναι μια προσπάθεια αυτού ή του γιαμου ή και των δυο ώστε να αποστρέψουν τα βλέμματα από πάνω τους με όλα αυτά τα σενάρια που αποπροσανατολίζουν συγκλονιστικά.

5) Εγώ πάλι το θεωρώ εξαιρετικό κιλλ, για την μαφία. Μας έκανε να ψαχνόμαστε με το τι μπορεί να έγινε και δημιούργησε σενάρια που εμπλέκουν πάρα πολλούς παίκτες και μια τεράστια σύγχυση. Δυστυχώς θεωρώ ότι περιπλέκει υπερβολικά τα πράγματα για τους πολίτες.[/SPOILER]

6) Για να ολοκληρώσω, μέχρι στιγμής πιο ύποπτοι μου φαίνονται, η Claire, μετά την δολοφονία ο ικαρίωνας(ενώ πριν θα έλεγα ο γιαμου), ο γιαμου. Σίγουρα υπάρχουν 1-2 μαφιόζοι που δεν μιλάνε καθόλου και φυσικά κάποιοι σ'αυτούς που μιλάνε πολύ. Επίσης βάζω έναν αστερίσκο για τον μιντιν, που το αλλοπρόσαλο του στυλ του με βάζει σε υποψίες.

1) Αν και η τυμβωρυχία θα έριχνε αρκετό φως στην συγκεκριμένη περίπτωση, πιστεύω πως δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί ακόμα. Θα ήταν πολύ μεγαλύτερο βοήθημα να χρησιμοποιούνταν σε άτομα όπως ο Σπυράκος ή η Claire, που θα έριχναν αρκετό φως στο τι συνέβη με την kleop αλλά και με πολλούς άλλους.

2) Όχι δεν αντιλαμβάνομαι πόσο ύποπτο είναι. Το εννοώ αυτό που λέω και εμμένω σ' αυτό. Η μαφία μπορεί να χρησιμοποιήσει χίλιους δυο τρόπους για να δικαιολογηθεί, αυτό δεν σημαίνει ότι όποιος λέει παρόμοια πράγματα ανήκει στην μαφία.

3) Επειδή γνωρίζεις τους παίκτες που κατηγορώ, δεν σημαίνει ότι δεν θα έκαναν αυτό που είπα. Έστω ότι ο tsarachaf σκότωσε τον Tzoum. Bλέπεις να υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να κατηγορηθείς και να βγεις στην επόμενη ψηφοφορία; Όχι. Συνεπώς δεν ήταν τόσο αφελές όσο το παρουσιάζεις. Απλώς μας αποκάλυψε ότι ο Tzoum ήταν αθώος. Κάτι που βοηθάει για άλλους συσχετισμούς. Σου φαίνεται εξαιρετικά απίθανο να υπάρχουν πάνω από 1 μαφιόζοι στα 5 άτομα που θέτω; Πώς μπορείς να είσαι τόσο σίγουρος για την ταυτότητα 5 διαφορετικών ατόμων;

4) Το σενάριο αυτό δεν το ξέχασα αλλά αφενός το θεώρησα εντελώς αφελές, γιατί θα ήταν σαν να ήθελα να πέσουν περισσότερα άτομα πάνω μου, είχα πάρει 2 ψήφους στην πρώτη μέρα, ενώ αφετέρου το παρέλειψα επίτηδες για να δω ποιος θα το αναφέρει πρώτος. Και έπεσες στην παγίδα. Αυτό που πιστεύω πως ήθελαν να πετύχουν οι μαφιόζοι με το kill του Tzoum είναι ακριβώς αυτό που λες. Να νομίζουν όλοι ότι τον σκότωσε κάποιος από εμάς για να αποτραβήξουμε τα βλέμματα από πάνω μας. Επειδή ήδη άρχισαν σχόλια που μας ''αθώωναν'' ή μας ''εγκατέλειπαν'' εμμέσως, όποιοι επιχείρησαν το συγκεκριμένο kill, βλέποντας πως τελικά αντί να πέσουν περισσότερες υποψίες πάνω μας, αρχίσαμε να φεύγουμε απ' το προσκήνιο, είναι λογικό να ήθελαν κάπως να φέρουν στο προσκήνιο τη συγκεκριμένη θεωρία που λες εσύ τώρα. Επίτηδες λοιπόν δεν το ανέφερα αυτό, για να δω ποιος θα το ανέφερε πρώτος. Είσαι top ύποπτος πλέον για μένα. Μόλις είδα ότι το σενάριο αυτό το εμφάνισε με αρκετή βεβαιότητα, ο Σπυράκος, οπότε και οι δύο είστε to ύποπτοι.

5) Καθόλου έξυπνο kill. Μας αποκάλυψε μια κομβική, για την κατανόηση του τι συμβαίνει με το τρίπτυχο, αθωότητα ενός παίκτη, του Tzoum. Εμένα προσωπικά δεν με μπέρδεψε καθόλου. Με έπεισε ότι βαδίζω σε σωστά μονοπάτια.

6) Δηλαδή από το kill που έγινε εσύ κατάλαβες ότι πρέπει να κατηγορήσεις εμένα ή τον Giamou. Άντε για την Claire κατανοητό. Η εμμονή σου όμως σε μας τους δύο του πρώην τριπτύχου, σε καθιστά ακόμη πιο ύποπτο στα μάτια μου, ειδικά μιας και έφερες ξανά στο προσκήνιο το σενάριο που λέω στο 4. Αν είσαι όντως κακός ρόλος, αυτό αυτομάτως αθωώνει την aegloswen που σε ψήφισε. Για όλα βέβαια υπάρχει αβεβαιότητα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Σπυρακος (^^)

Περιβόητο μέλος

Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,414 μηνύματα.
Καλησπέρα Παλερμο!
Λίγες ώρες έλειψα και εγινε δολοφονία; Ο Tzoum... Ο Τζουμ αποτελούσε άτομο που τράβηξε τα βλέμματα πάνω του απο τα πρωτα κι ολας ποστς. Προσωπικά τον θεωρούσα ύποπτο μαζι με τον Giamou και τον Ikariona λόγω τοςο κοινών απόψεων. Τωρα ο Tzoum φεύγει απο την μέση και ο Ikarionas παραξενεύεται. Άρα πιθανώς το τρίπτυχο δεν είχε καμία βάση;
Παρεξηγήθηκε απο πολλους;
@Ikarionas: Η Eileen και εγω οι ύποπτες; Επειδή ψηφίσαμε Σπυρακο και Τσαρατσαφ; Ο ψήφος
μου στον Σπυρακο ηταν επειδή δεν πίστεψα στιγμή οτι με ψήφισε τυχαία και αφου δεν άλλαξε την ψήφο του ούτε μετα απο τα τόσα ποστ. Μήπως να αρχίσεις να στοχοποιείς περισσότερο εκείνον;
Ψηφισα τυχαια και μετα δεν βρηκα λογο να μπλεχτω για να σωσω την kleop γιατι δεν ηξερα τι ηταν..Ουτε κινδυνευα για να διαφοροποιησω το αποτελεσμα και να κοιταξω να γινει μια αλλαγη να φυγει αλλος αν γινοταν νωριτερα με επιχειρηματα,γιατι δεν ειχα επιχειρηματα και απλα αφησα ακυρη μια ψηφο!!

Η Eileen και εσύ είστε ύποπτες όχι για τις ψήφους σας αλλά γιατί ταιριάζετε ως δολοφόνοι του Tzoum σε παραπάνω από ένα απ' τα πιθανά σενάρια που απαρίθμησα. Το ότι ψήφισες Σπυράκο το ανέφερα ως ένδειξη του ότι μάλλον οι δυο σας βρίσκεστε σε αντίπαλα στρατόπεδα, δεδομένου ότι ο Σπυράκος πήρε δύο ψήφους και εσύ δεν άλλαξες τη δική σου. Το τόνισα αυτό γιατί θεωρώ και τους δυο σας υπόπτους αλλά δεν ξέρω ποιος απ' τους δυο είναι ο κακός ρόλος. Αν είναι κακός ο Σπυράκος τότε αυτό μας δείχνει πως μάλλον η kleop ήταν αθώα και ότι μάλλον μαζί του είναι η Claire που έδωσε τρίτη ψήφο στην kleop για να σώσει τον Σπυράκο. Αν είσαι εσύ ο κακός ρόλος τότε αυτό κάνει τον Σπυράκο αθώο. Και οι δύο όμως θα μπορούσατε να σκοτώσετε Tzoum.
Το οτι με ψηφισε επειδη την ψηφισα τυχαια (ειλικρινα δε θα ξαναμιλησω για τυχαια απο σημερα και μετα απλα ετσι ειναι συνηθως ο πρωτος γυρος) δειχνει οτι ειμαστε σε αντιπαλα στρατοπεδα;Ειναι λιγο αστειο βεβαια που ακομα υποθετεις να ειναι αθωα η kleop ενω εισαι σιγουρος που εφυγε μαφιοζος..

Θα σχολιάσω μόνο αυτά.
Πρώτον δεν στοχοποιώ μόνο άτομα που διαφωνούν μαζί μου. Στοχοποιώ άτομα που μου φαίνονται ύποπτα είτε διαφωνούν είτε συμφωνούν μαζί μου.
Δεύτερον, όχι δεν θέλω να ασχοληθώ ακόμη με τα σιωπηλά άτομα. Ο λόγος είναι ότι πιστεύω πως η στροφή της προσοχής στο ''τρίπτυχό'' μας που επιχειρήθηκε χτες, ήταν για να συγκαλύψει ένοχους παίκτες που είχαν ακουστεί αρκετά, έστω και κατά τύχη. Ένας σιωπηλός παίκτης που ήδη δεν έχει τραβήξει την προσοχή, δεν χρειάζεται να βρει τεχνάσματα να μείνει περισσότερο στην αφάνεια. Αντιθέτως, κάποιος που ακούστηκε πολύ και είναι ένοχος, έχει μεγαλύτερο συμφέρον να στρέψει τη συζήτηση αλλού για να ξεχαστεί ο ίδιος. Βαδίζοντας πάνω σε αυτή τη λογική θα κινηθώ σε άτομα που θεωρούσα ύποπτα και χτες. Έκανα ήδη κάποια πιθανά σενάρια για τον Tzoum στα οποία και εσύ η ίδια βγαίνεις αρκετά ύποπτη γιατί ταιριάζεις σε αρκετά απ' αυτά.
Τρίτον, δεν έβγαλα κατευθείαν μαφιόζο την aegloswen. Απλώς είπα ότι είναι ύποπτο το ότι είναι σίγουρη για πάρα πολλά πράγματα. Συγκεκριμένα είπα τα εξής: Είσαι σίγουρη για ένα σωρό πράγματα, για τα οποία δεν θα έπρεπε να είσαι τόσο σίγουρη, οι απαντήσεις σου είναι γεμάτες ειρωνεία και η μόνη κριτική που κάνεις σε μένα είναι ότι το αόριστο και γενικόλογο ''λες αρλούμπες, μπερδεύεις το παιχνίδι, κάνεις σπαμ, μιλάς ατέλειωτα'' κ.α. Δεν έχεις κανένα σοβαρό επιχείρημα. Δεν ξέρω αν οι όσες ακυρότητες και τα γενικόλογα που είπες προκύπτουν από το ότι έχεις κακό ρόλο ή από το ότι δεν ενδιαφέρεσαι γενικά για το παιχνίδι, επειδή το βλέπεις σαν έναν τρόπο να περνάει κανείς την ώρα του ψηφίζοντας όποιον αντιπαθεί ή τον εκνευρίζει.

Συνεπώς από που συμπεραίνεις ότι την έβγαλα κατευθείαν μαφιόζο; Δεν είχαν βάση αυτά που της είπα για τις ειρωνείες και την έλλειψη επιχειρημάτων; Γενικά, το έχω παρατηρήσει αρκετά αυτό, γενικεύεις πολύ και παρεξηγείς πολλά λεγόμενα, βάζοντας σε άλλους λόγια που δεν είπαν.

Τέταρτον, ασφαλώς και ο Tzoum ήταν πολίτης. Τι άλλο μπορεί να ήταν για να τον σκοτώσουν οι δολοφόνοι; Δεν νομίζω να ρίσκαραν να σκοτώσουν κάποιον που θα μπορούσε να είναι ο διεφθαρμένος αστυνόμος ή η πόρνη. Ούτε θεωρώ τον Tzoum το άτομο που θα επιχειρούσε ως μαφιόζος να κάνει κάρφωμα τόσο γρήγορα. Αθώος ήταν.
4.Λογικο μηπως;
3.Μπορει να σου ειπε για αρλουμπες οτι κανεις σπαμ και μιλας ατελειωτα αλλα τουλαχιστον ειπε ενα fact ενω εσυ οσο και αν το παλευεις ελαχιστα λογια σου εχουν νοημα.
2.Ενας σιωπηλος δε μενει στην αφανεια ισα ισα στοχοποιειται γιατι οπως ειπωθηκε και ισχυει ειναι ενα παιχνιδι επιχειρηματων,μπλα μπλα,συμμετοχης κλπ.Και το θεωρω γελοιο να ξεψαχνιζεις τα ιδια και τα ιδια ατομα και να αναλωνεσαι με τοοοοσα σεναρια και να λες τα ιδια και τα ιδια ενω λες οτι δεν ασχολεισαι με ατομα που ειτε μας γραφουν ειτε σκοπιμα δε πολυσυμμετεχουν λογω ρολου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Μπορει να ειναι δικο σας το Kill για να μην σας υποψιαστει κανεις διοτι δε θα σκεφτουν πολλοι οτι θα κανατε τετοια χαζομαρα.Επισης επιχειρηματα δεν εχεις συνηθως,εσυ μονος σου λες που ακολουθεις τη διαισθηση σου!

Επειδή με εκνευρίζει αρκετά το να μου λένε ότι δεν έχω επιχειρήματα,ειδικά όταν το ακούω από άτομα που λένε διαρκώς ευχολόγια, ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΕΝΑ POST ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΡΩ ΚΑΠΟΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ. ΕΝΑ.


Εγώ παρεξηγώ λεγόμενα και βάζω σε άλλους λόγια που δεν είπαν;;; Από τον άνθρωπο που μόλις την προηγούμενη μέρα πήγε να μου χρεώσει λόγια που δεν είπα; Είσαι χαριτωμένα μπερδεμένος! :P

Και τώρα που το σκέφτομαι δε το έκανες μόνο σε εμένα - πήγες να το κάνεις και στον tsarachaf, αν διάβασα καλά...



Θα επανέλθω και με άλλα - απλά αυτό ήταν τόσο αστείο που έπρεπε να σχολιαστεί! :P

edit: Το βλέπω, μόνη μου μιλάω. Θα μου πεις πάλι ότι γενικεύω και ότι σου βάζω λόγια. Άσχετα αν τα έχεις πει! :P

Ουφ αρχίζει και γίνεται κουραστικό. Είπες ή δεν είπες ότι την έβγαλα κατευθείαν μαφιόζα την aegloswen; Λέω πουθενά κάτι τέτοιο στο αντίστοιχο post μου; Όχι. Ε αυτό σου επισήμανα. Για το άλλο, το δέχτηκα ότι έκανα λάθος αλλά αυτό δεν αναιρεί ότι έκανες λάθος και εσύ, βάζοντας λόγια που δεν είπα.

Βέβαια όλως τυχαίως αυτούς που κατηγορείς ή σε ψήφισαν ή διαφωνούν μαζί σου....Τάσος, ελενα, κλεοπ σε ψήφισαν. Και αναφέρεσαι συχνά και σε μένα, την Eileen, τον Σπυράκο και την Deutsch, που έχουμε όλοι διαφωνήσει μαζί σου. Δεν αποκλείω να έχεις πέσει κάπου μέσα, αλλά πιο πολύ τυχαίο μου φαίνεται παρά λόγο σκέψης.



Αν είσαι πολίτης αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που μπορείς να κάνεις. Κάθονται σφάζονται όλη μέρα οι πολίτες και οι μαφιόζοι κάθονται αραχτοί και δεν κάνουν τίποτα...



Αυτό το σχολιάζω μόνο και μόνο για να σχολιάσω τα πολλαπλά λάθη σε σχέση με τους κανόνες... Πρώτον οι μαφιόζοι γνωρίζουν τον ΔΑ, άρα δεν χρειάζεται να προσπαθήσουν αν θέλουν να τον σκοτώσουν. Η πόρνη δεν φαίνεται εύκολα στον πρώτο γύρο, γιατί δεν ξέρει κανέναν, αλλά δεν είναι εκεί το θέμα.
Επίσης, δεν υπάρχει περίπτωση να έγινε κάρφωμα. Είτε επιτυχημένο είτε απότυχημένο, γιατί όπως και να χει θα είχαμε ΟΡΙΣΤΙΚΗ αποχώρηση και φυσικά ίσως και άλλο ένα θύμα, από την δολοφονία.

Edit:


Απλώς δεν είναι το συνηθισμένο παιχνίδι του φρικ, μπαίνει και μιλάει όσο πιο πολύ μπορεί, τον βλέπουμε συνέχεια, τώρα μπήκε λίγο χθες το μεσημέρι και μετά χάθηκε.

Η Έλενα έκανε το ίδιο και σήμερα, απ'ότι καταλαβαίνω. Αλλά αυτή παίζει πιο συχνά έτσι. Όχι ότι την αθωώνει, απλώς δεν μου φαίνεται τόσο παράξενο.

Την aegloswen την κατηγόρησα πολύ πριν με ψηφίσει. Σήμερα με ψήφισε. Εγώ από χτες την κατηγορώ. Κι άλλα άτομα διαφώνησαν μαζί μου αλλά δεν τα κατηγόρησα. Η Deutsch συμφώνησε μαζί μου για τον Σπυράκο αλλά δεν παύω να την κατηγορώ.

Το αν είναι λάθος να πηγαίνω προς το παρόν σε ομιλούντα άτομα και όχι σε σιωπηλά δεν μπορεί να το ξέρει κανείς. Αν το σενάριό μου ισχύει, τότε δεν είναι καθόλου λάθος. Εκτός κι αν ξέρεις εσύ ότι όλοι όσοι κατηγορώ είναι αθώοι. Το γεγονός ότι πλέον είσαι top ύποπτος για μένα μετά το σενάριο που ανέφερες, με κάνει να πιστεύω ακόμη περισσότερο ότι δεν πρέπει να πάω ακόμη σε σιωπηλούς παίκτες, γιατί αυτό ακριβώς φαίνεται να επιδιώκεις εσύ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Σπυρακος (^^)

Περιβόητο μέλος

Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,414 μηνύματα.
Επειδή με εκνευρίζει αρκετά το να μου λένε ότι δεν έχω επιχειρήματα,ειδικά όταν το ακούω από άτομα που λένε διαρκώς ευχολόγια, ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΕΝΑ POST ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΡΩ ΚΑΠΟΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ. ΕΝΑ.
Επιχειρηματα μπορει να εχεις αλλα σημασια εχει να ειναι εγκυρο,να στεκει..οταν λες 100 επιχειρηματα απο διαισθηση με 100 σεναρια δεν μπορω να το λαβω ως σοβαρο!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Επιχειρηματα μπορει να εχεις αλλα σημασια εχει να ειναι εγκυρο,να στεκει..οταν λες 100 επιχειρηματα απο διαισθηση με 100 σεναρια δεν μπορω να το λαβω ως σοβαρο!

Ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι τη διαφορά ανάμεσα στο ''Επισης επιχειρηματα δεν εχεις συνηθως,εσυ μονος σου λες που ακολουθεις τη διαισθηση σου'' και σ' αυτό που λες τώρα ε; Επίσης μάλλον αγνοείς το τι σημαίνει επιχείρημα και το πότε είναι έγκυρο. Έγκυρο είναι ένα επιχείρημα αν το συμπέρασμά του προκύπτει αναγκαία από τις προκείμενες που έθεσε. Το αν είναι αληθές ή όχι αυτό που λέω δεν σχετίζεται με την εγκυρότητα αλλά με την ορθότητα του επιχειρήματος. Ένα επιχείρημα μπορεί να είναι έγκυρο αλλά μην είναι ορθό. Όλα τα επιχειρήματα που θέτω είναι έγκυρα. Έχω ασχοληθεί για χρόνια με την κριτική επιχειρηματολογία. Το αν είναι ορθά ή όχι, είναι άλλο ζήτημα. Δεν μπορούμε προς στιγμήν να το γνωρίζουμε.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σπυρακος (^^)

Περιβόητο μέλος

Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,414 μηνύματα.
Ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι τη διαφορά ανάμεσα στο ''Επισης επιχειρηματα δεν εχεις συνηθως,εσυ μονος σου λες που ακολουθεις τη διαισθηση σου'' και σ' αυτό που λες τώρα ε; Επίσης μάλλον αγνοείς το τι σημαίνει επιχείρημα και το πότε είναι έγκυρο. Έγκυρο είναι ένα επιχείρημα αν το συμπέρασμά του προκύπτει αναγκαία από τις προκείμενες που έθεσε. Το αν είναι αληθές ή όχι αυτό που λέω δεν σχετίζεται με την εγκυρότητα αλλά με την ορθότητα του επιχειρήματος. Ένα επιχείρημα μπορεί να είναι έγκυρο αλλά μην είναι ορθό. Όλα τα επιχειρήματα που θέτω είναι έγκυρα. Έχω ασχοληθεί για χρόνια με την κριτική επιχειρηματολογία. Το αν είναι ορθά ή όχι, είναι άλλο ζήτημα. Δεν μπορούμε προς στιγμήν να το γνωρίζουμε.
Ωραια μπορει να μη το θυμομουν τεσπα απλα εσυ κοιτας το επιχειρημα σου να ειναι εγκυρο αλλα δε βασιζεσαι σε κατι που μπορεις να πατησεις,βασιζεσαι σε σεναρια,διαισθηση..οποτε μπερδευεις με ολα αυτα τα επιχειρηματα..Επισης δεν ειπα κατι διαφορετικο απλα οταν γραφεις δε μπορω να αποκομισω κατι απο τους συλλογισμους σου ούτε βέβαια και να σε κατηγορησω θεωρώντας σε ενοχο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Μέχρι στιγμής πάντως εγώ έχω παρατηρήσει τα εξής αντιθετικά δίπολα:

Deutsch Lover- Σπυράκος
Aegloswen- tsarachaf

Λογικά τα άτομα αυτά βρίσκονται σε αντίπαλα στρατόπεδα, με βάση το τι έχει ειπωθεί. Στην σημερινή ψηφοφορία θα κινηθώ μάλλον σ' αυτά τα τέσσερα άτομα με περισσότερες πιθανότητες να κλίσω προς το δεύτερο σκέλος (Σπυράκος, tsarachaf). Ανάμεσα σ' αυτά τα άτομα η Deutsch και η aeglo μου φαίνονται περισσότερο αθώες, παρά το γεγονός ότι συνεχίζω να τις υποπτεύομαι. Δηλώνω από τώρα, ότι αν ένας από τους δύο είναι να βγει σε ψηφοφορία, θα αλλάξω κάθε ψήφο μου προκειμένου να τον βγάλω. Θεωρώ και τους δύο εξαιρετικά υπόπτους για λόγους που ανέφερα σε προηγούμενα post και βαριέμαι να ξαναγράφω. Αν προκύψει κάτι πιο σημαντικό, μπορεί να αλλάξω ψήφο αλλά προς το παρόν φαίνεται ότι μάλλον θα κινηθώ σε αυτά τα δύο άτομα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Libertus

Συντονιστής

Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10,251 μηνύματα.
Καλησπέρα στην όμορφη πόλη του Παλερμο!

Είχα κάποια τρεχάματα το πρωί και τώρα μπορώ να κάτσω σαν άνθρωπος κι εγώ. Πρέπει να ομολογήσω ότι τις τελευταίες δημοσιεύσεις Ikariona vs all τις διάβασα κάπως διαγώνια, γιατί αφενός ανακυκλώνονται οι ίδιες εικασίες και αφετέρου δεν έχω άπλετο χρόνο (την Πέμπτη τελειώνω εξεταστική, σας υπόσχομαι ότι δεν θα αφήνω ΛΕΞΗ αδιάβαστη :P). Μολαταύτα, έχω εικόνα για όλα όσα συνέβησαν σήμερα. Μου είναι πιο εύκολο να σχολιάσω με κατηγορίες ονομάτων και όχι παραθέσεις.


Αποχώρηση kleop: για μένα, η kleop ήταν πολίτης. Αποχώρησε με σχετικά μικρή διαφορά ψήφων (4-2) και δεν ήταν καν εδώ προς τη λήξη της ψηφοφορίας, για να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Θα μπορούσε να ψηφίσει κάποιον από αυτούς που είχαν 2 ψήφους και να κάνει το 4-3, ε, και μετά είτε με κάποια δική της κάρτα είτε με τη βοήθεια κάποιου κακού θα ήταν εύκολη η ισοψηφία. Γενικά, η kleop αποχώρησε "εύκολα". Για να απαντήσω και στον ultraviolence που είπε πως έτσι αποχώρησε και πέρυσι που ήταν μαφιόζα, ναι, πράγματι έλειπε και πέρυσι προς τη λήξη της ψηφοφορίας, όμως αποχώρησε στην τύχη, γιατί ο δικηγόρος προστάτεψε τον πρώτο σε ψήφους και έφυγε απροσδόκητα η kleop.


Δολοφονία Tzoum: πρέπει να ομολογήσω πως περίμενα ότι θα δολοφονηθεί κάποιος εκ των Giamou-Tzoum. Είναι τρόπον τινά εύκολο να πει κάποιος με αυτή τη δολογονία ότι το έκανε κάποιος εκ των Ikariona-Giamou, για να θολώσει τα νερά. Σε ό,τι αφορά το λεγόμενο τρίπτυχο "Tzoum-Ikarionas-Giamou" θαρρώ ότι πολλοί το ανέφεραν εκ παραδρομής, επειδή είναι νέοι παίκτες και γνωρίζονται και μεταξύ τους.


Ikarionas-Giamou: από την άλλη, αυτή η υπόθεση εργασίας που κάνω για τη δολοφονία, θα μπορούσε να είναι και η τέλεια κάλυψη ("τον σκότωσα για να καρφωθώ;"). Εάν κάποιος είναι μαφιόζος, αυτός θα μπορούσε να είναι ο Giamou, ο οποίος είναι πιο διακριτικός και δεν επαφίεται τόσο σε επιθέσεις, αλλά είναι βεβιασμένη κίνηση να πω ότι είναι μαφιόζος. Είναι πιθανόν να είναι πολίτης, απλά για μένα είναι πιο ύποπτος από τον Ikariona. Σε ό,τι αφορά τον Ikariona, η γνώμη μου είναι ότι είναι μάλλον πολίτης. Έχει εκτεθεί αρκετά για να είναι μαφιόζος, δείχνει να το ψάχνει αρκετά και γενικά δεν βλέπω κάτι το μεμπτό στη συμπεριφορά του. Διαφωνώ όμως με πολλές απόψεις του που στηρίζονται στο ότι η kleop είναι μαφιόζος, καθώς όπως είπα και πιο πάνω, για μένα δεν παίζει αυτό το σενάριο. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν έχει βρει όντως κάποιον μαφιόζο, έχει άλλωστε κατηγορήσει αρκετά άτομα.


Deutsch Lover- Σπυράκος
: εδώ σηκώνω τα χέρια ψηλά και καλώ τη Νικολούλη να εξιχνιάσει την υπόθεση. :P Με τη Deutsch έχω αρκετά σημεία επαφής, το οποίο βέβαια μπορεί να είναι φαινομενικό, αλλά τείνω να πιστέψω στην αθωότητά της. Ο Σπυράκος με προβληματίζει ιδιαίτερα και θα τον παρακαλούσα, αν είναι πολίτης, να βοηθήσεις τον ευαυτό του, γιατί αν τον θεωρώ ύποπτο χωρίς να είναι, μάλλον είναι δική του ευθύνη!


Άλλοι παίκτες: σε αυτό το Παλερμο υπάρχουν αρκετοί ήσυχοι παίκτες και αυτό φοβάμαι ότι βοηθάει τη μαφία. Ονόματα όπως Cupid, Μάιρα, vassilis498 όχι μόνο είναι τελείως εξαφανισμένοι αλλά δεν έχουν γράψει ούτε μια πρόταση-επιχείρημα για το παιχνίδι. Βέβαια αυτό στα μάτια μου τους καθιστά περισσότερο πολίτες που βαριούνται τη ζωή τους αλλά αν είναι δυνατόν...βοηθήστε μας λίγο. Ειδικά η Μάιρα το μόνο που κάνει είναι να μας κοροιδεύει.:confused:



Claire Rentfield: και εδώ ερχόμαστε στη νο1 ύποπτη για μένα. Μια εξίσου ήσυχη παίκτρια, η οποία όμως ψηφίζει την kleop όταν οι ψήφοι ήταν 2-2-2 και έτσι ανεβάζει την kleop στο 3-2-2. Και λέει ότι το έκανε τελείως τυχαία, δηλαδή τελείως τυχαία αποφάσισε ποιος θα αποχωρήσει στον γύρο! Επιπροσθέτως, το γεγονός ότι ο Giamou, η iris και ο Σπυράκος είχαν από 2 ψήφους ο καθένας (τον Ικαρίονα τον βγάζω, είπα δεν μου φαίνεται ένοχος μέχρι στιγμής) με προβληματίζει πάρα πολύ έντονα για το ποιον θα μπορούσε να θέλει να σώσει και ομολογώ ότι άκρη δεν βγάζω. Πάντως, πιστεύω ότι το πιο κατάλληλο άτομο για να σώσει όποιον ήταν να σωθεί από τη μαφία είναι ένας παίκτης που θα κρυβόταν πίσω από την απειρία του, όπως και η Claire. Γι' αυτούς τους λόγους, ψηφίζω Claire Rentfield και ελπίζω να δραστηριοποιηθεί και η ίδια λίγο περισσότερο, μπας και βγάλουμε καμιά άκρη...


Υ.Γ: Σπυράκο, ερχόμαστε!
:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σπυρακος (^^)

Περιβόητο μέλος

Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,414 μηνύματα.
Δε με νοιαζει αν στοχοποιηθω κανε ο,τι θες αλλα αληθεια κουρασες δε με νοιζει και πολιτης λογικα που εισαι.Το εχω ξανακανει σε προηγουμενο παιχνιδι και επειδη ο,τι και αν εισαι μπερδευεις και δεν καταληγεις πουθενα μετα απο ατελειωτα κατεβατα,ενω αλλοι γραφουν 3,4 γραμμες και καταφερνουν εστω να προσφερουν κατι αντε: Ψηφίζω IKARIONA.Δεν θεωρω πως χρειαζεται να εξηγησω διοτι οκ δεν ασχοληθηκα ιδιαιτερα με το τριπτυχο αλλα μια και εφυγε ο ενας,ετσι και φυγει ο Ικαριωνας που προσωπικα αυτον δεν αντεχω θα ηρεμησουμε λιγο,επισης εναν πολιτη που μπερδευει τον θεωρω επικινδυνο οπως εναν μαφιοζο αρα δε με νοιαζει! Υγεια! ;)

Καλησπέρα στην όμορφη πόλη του Παλερμο!

Είχα κάποια τρεχάματα το πρωί και τώρα μπορώ να κάτσω σαν άνθρωπος κι εγώ. Πρέπει να ομολογήσω ότι τις τελευταίες δημοσιεύσεις Ikariona vs all τις διάβασα κάπως διαγώνια, γιατί αφενός ανακυκλώνονται οι ίδιες εικασίες και αφετέρου δεν έχω άπλετο χρόνο (την Πέμπτη τελειώνω εξεταστική, σας υπόσχομαι ότι δεν θα αφήνω ΛΕΞΗ αδιάβαστη :P). Μολαταύτα, έχω εικόνα για όλα όσα συνέβησαν σήμερα. Μου είναι πιο εύκολο να σχολιάσω με κατηγορίες ονομάτων και όχι παραθέσεις.


Αποχώρηση kleop: για μένα, η kleop ήταν πολίτης. Αποχώρησε με σχετικά μικρή διαφορά ψήφων (4-2) και δεν ήταν καν εδώ προς τη λήξη της ψηφοφορίας, για να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Θα μπορούσε να ψηφίσει κάποιον από αυτούς που είχαν 2 ψήφους και να κάνει το 4-3, ε, και μετά είτε με κάποια δική της κάρτα είτε με τη βοήθεια κάποιου κακού θα ήταν εύκολη η ισοψηφία. Γενικά, η kleop αποχώρησε "εύκολα". Για να απαντήσω και στον ultraviolence που είπε πως έτσι αποχώρησε και πέρυσι που ήταν μαφιόζα, ναι, πράγματι έλειπε και πέρυσι προς τη λήξη της ψηφοφορίας, όμως αποχώρησε στην τύχη, γιατί ο δικηγόρος προστάτεψε τον πρώτο σε ψήφους και έφυγε απροσδόκητα η kleop.


Δολοφονία Tzoum: πρέπει να ομολογήσω πως περίμενα ότι θα δολοφονηθεί κάποιος εκ των Giamou-Tzoum. Είναι τρόπον τινά εύκολο να πει κάποιος με αυτή τη δολογονία ότι το έκανε κάποιος εκ των Ikariona-Giamou, για να θολώσει τα νερά. Σε ό,τι αφορά το λεγόμενο τρίπτυχο "Tzoum-Ikarionas-Giamou" θαρρώ ότι πολλοί το ανέφεραν εκ παραδρομής, επειδή είναι νέοι παίκτες και γνωρίζονται και μεταξύ τους.


Ikarionas-Giamou: από την άλλη, αυτή η υπόθεση εργασίας που κάνω για τη δολοφονία, θα μπορούσε να είναι και η τέλεια κάλυψη ("τον σκότωσα για να καρφωθώ;"). Εάν κάποιος είναι μαφιόζος, αυτός θα μπορούσε να είναι ο Giamou, ο οποίος είναι πιο διακριτικός και δεν επαφίεται τόσο σε επιθέσεις, αλλά είναι βεβιασμένη κίνηση να πω ότι είναι μαφιόζος. Είναι πιθανόν να είναι πολίτης, απλά για μένα είναι πιο ύποπτος από τον Ikariona. Σε ό,τι αφορά τον Ikariona, η γνώμη μου είναι ότι είναι μάλλον πολίτης. Έχει εκτεθεί αρκετά για να είναι μαφιόζος, δείχνει να το ψάχνει αρκετά και γενικά δεν βλέπω κάτι το μεμπτό στη συμπεριφορά του. Διαφωνώ όμως με πολλές απόψεις του που στηρίζονται στο ότι η kleop είναι μαφιόζος, καθώς όπως είπα και πιο πάνω, για μένα δεν παίζει αυτό το σενάριο. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν έχει βρει όντως κάποιον μαφιόζο, έχει άλλωστε κατηγορήσει αρκετά άτομα.


Deutsch Lover- Σπυράκος
: εδώ σηκώνω τα χέρια ψηλά και καλώ τη Νικολούλη να εξιχνιάσει την υπόθεση. :P Με τη Deutsch έχω αρκετά σημεία επαφής, το οποίο βέβαια μπορεί να είναι φαινομενικό, αλλά τείνω να πιστέψω στην αθωότητά της. Ο Σπυράκος με προβληματίζει ιδιαίτερα και θα τον παρακαλούσα, αν είναι πολίτης, να βοηθήσεις τον ευαυτό του, γιατί αν τον θεωρώ ύποπτο χωρίς να είναι, μάλλον είναι δική του ευθύνη!


Άλλοι παίκτες: σε αυτό το Παλερμο υπάρχουν αρκετοί ήσυχοι παίκτες και αυτό φοβάμαι ότι βοηθάει τη μαφία. Ονόματα όπως Cupid, Μάιρα, vassilis498 όχι μόνο είναι τελείως εξαφανισμένοι αλλά δεν έχουν γράψει ούτε μια πρόταση-επιχείρημα για το παιχνίδι. Βέβαια αυτό στα μάτια μου τους καθιστά περισσότερο πολίτες που βαριούνται τη ζωή τους αλλά αν είναι δυνατόν...βοηθήστε μας λίγο. Ειδικά η Μάιρα το μόνο που κάνει είναι να μας κοροιδεύει.:confused:



Claire Rentfield: και εδώ ερχόμαστε στη νο1 ύποπτη για μένα. Μια εξίσου ήσυχη παίκτρια, η οποία όμως ψηφίζει την kleop όταν οι ψήφοι ήταν 2-2-2 και έτσι ανεβάζει την kleop στο 3-2-2. Και λέει ότι το έκανε τελείως τυχαία, δηλαδή τελείως τυχαία αποφάσισε ποιος θα αποχωρήσει στον γύρο! Επιπροσθέτως, το γεγονός ότι ο Giamou, η iris και ο Σπυράκος είχαν από 2 ψήφους ο καθένας (τον Ικαρίονα τον βγάζω, είπα δεν μου φαίνεται ένοχος μέχρι στιγμής) με προβληματίζει πάρα πολύ έντονα για το ποιον θα μπορούσε να θέλει να σώσει και ομολογώ ότι άκρη δεν βγάζω. Πάντως, πιστεύω ότι το πιο κατάλληλο άτομο για να σώσει όποιον ήταν να σωθεί από τη μαφία είναι ένας παίκτης που θα κρυβόταν πίσω από την απειρία του, όπως και η Claire. Γι' αυτούς τους λόγους, ψηφίζω Claire Rentfield και ελπίζω να δραστηριοποιηθεί και η ίδια λίγο περισσότερο, μπας και βγάλουμε καμιά άκρη...


Υ.Γ: Σπυράκο, ερχόμαστε!
:P
Χχααχχαχα κλαίω! Ρε σεις φτανει με την Deutsch..μια τυχαια ψηφο εριξα και η Deutsch ανταπεδωσε.Μη λες δικη μου ευθυνη,αν θες εξηγησε μου τι σε προβληματιζει!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Mάιρα

Διάσημο μέλος

Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,354 μηνύματα.
Άμα θες να στοχοποιηθείς,ναι,είναι. :P Δεν σε κατηγορώ σε καμία περίπτωση ακόμη,πρώτο σου παιχνίδι είναι άλλωστε.


:mastigio

Το ότι δεν μιλάω δεν με κάνει και μαφιόζο όμως όλοι οι άνθρωποι έχουν δυο πρόσωπα, οπότε ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να κρύβουν. Πρώτο και τελευταίο. :hehe: Βρε μήπως είσαι ο δικαστής και θες να με δικάσεις, να στα ξεράσω όλα για να βγάλεις λαβράκι; :hmm:

Σήμερα θα ψηφίσω τον i_lie_us προσπάθησε να καλύψει την κλεοπ οπότε πιστεύω πως κάτι σκαρώνει. Θα κάνει προσπάθεια να την γυρίσει πίσω και δεν θα το καταλάβει κανείς, μάλλον.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Τρίτη 5/7
  1. aegloswen --> Ikarionas
  2. Claire Rentfield
  3. Cupid
  4. Deutsch... Lover
  5. Drama Prinzessin
  6. DumeNuke
  7. Eileen
  8. Emilouko
  9. Giamou --> i_lie_us
  10. Ikarionas
  11. i_lie_us
  12. iris17
  13. JKaradakov
  14. Libertus --> Claire Rentfield
  15. mintin97
  16. Nefeli Graf
  17. PieMaker
  18. Guest 278211
  19. tsarachaf
  20. ultraviolence
  21. vassilis498
  22. Mάιρα --> i_lie_us
  23. Σπυρακος (^^) --> Ikarionas
  24. Τάσος97

Ψήφοι
2 Ikarionas
2 i_lie_us
1 Claire Rentfield

Η Χώρα των Φαντασμάτων
kleop - Ψηφοφορία 4/7
Tzoum - Δολοφονία 5/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
---

Απουσίες
---

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
---
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σπυρακος (^^)

Περιβόητο μέλος

Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,414 μηνύματα.
Το ότι δεν μιλάω δεν με κάνει και μαφιόζο όμως όλοι οι άνθρωποι έχουν δυο πρόσωπα, οπότε ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να κρύβουν. Πρώτο και τελευταίο. :hehe: Βρε μήπως είσαι ο δικαστής και θες να με δικάσεις, να στα ξεράσω όλα για να βγάλεις λαβράκι; :hmm:

Σήμερα θα ψηφίσω τον i_lie_us προσπάθησε να καλύψει την κλεοπ οπότε πιστεύω πως κάτι σκαρώνει. Θα κάνει προσπάθεια να την γυρίσει πίσω και δεν θα το καταλάβει κανείς, μάλλον.
Με το δεδομενο που ειναι μαφιοζος ετσι; Η kleop.. (Btw εγω θεωρω πως δεν ειναι).
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Mάιρα

Διάσημο μέλος

Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,354 μηνύματα.
Με το δεδομενο που ειναι μαφιοζος ετσι; Η kleop.. (Btw εγω θεωρω πως δεν ειναι).

ναι ακριβώς, δεν κόβω και τον λαιμό μου βέβαια αλλά.. μπορεί να την κατηγορώ και άδικα. όμως δε θα έπρεπε να την υπερασπιστεί κανείς αν ήταν αθώα;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τάσος97

Τιμώμενο Μέλος

Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Βιολόγος και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11,113 μηνύματα.
Παίδες πετάω σήμερα και φτανω κάπου στις 9 οπότε προφανώς δεν μπορώ να διαβάσω τπτ. Χθες ψηφισα ώστε να μην πάρω απουσία γτ ήξερα πως σήμερα δε θα μπορέσω να μπω καν. Για το λόγο αυτό θεωρώ δίκαιο να μην ψηφίσω σήμερα και να πάρω απουσία γιατί δεν έχω ιδέα του τι έχει συμβεί ούτε καν ποιος βγήκε χθες από ψηφοφορία ή αν υπήρξε δολοφονία. Συγγνώμη και πάλι αλλά από άγριο θα είμαι κανονικά ενεργός. Και πάλι συγγνώμη που δεν μπόρεσα και σήμερα να συμμετασχω στην εξέλιξη του π;ιχνιδιου.. καλό σας απόγευμα και θα τα πούμε αύριο !
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σπυρακος (^^)

Περιβόητο μέλος

Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,414 μηνύματα.
Παίδες πετάω σήμερα και φτανω κάπου στις 9 οπότε προφανώς δεν μπορώ να διαβάσω τπτ. Χθες ψηφισα ώστε να μην πάρω απουσία γτ ήξερα πως σήμερα δε θα μπορέσω να μπω καν. Για το λόγο αυτό θεωρώ δίκαιο να μην ψηφίσω σήμερα και να πάρω απουσία γιατί δεν έχω ιδέα του τι έχει συμβεί ούτε καν ποιος βγήκε χθες από ψηφοφορία ή αν υπήρξε δολοφονία. Συγγνώμη και πάλι αλλά από άγριο θα είμαι κανονικά ενεργός. Και πάλι συγγνώμη που δεν μπόρεσα και σήμερα να συμμετασχω στην εξέλιξη του π;ιχνιδιου.. καλό σας απόγευμα και θα τα πούμε αύριο !
Περιμενω αυριο σεντοναρα!!:D
:D

ναι ακριβώς, δεν κόβω και τον λαιμό μου βέβαια αλλά.. μπορεί να την κατηγορώ και άδικα. όμως δε θα έπρεπε να την υπερασπιστεί κανείς αν ήταν αθώα;
Απο την πρωτη μερα που δεν ηταν σιγουρο και μαλιστα και να το πιστευε καποιος γιατι να στοχοποιηθει;; Βασικα εμενα μου φανηκε επειδη δεν εγινε η παραμικρη κινηση για να αλλαξει λιγο η ψηφοφορια..Οποτε σιγουρα θα ειχε μια εμμεση υποστηριξη αν ηταν.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Emilouko

Περιβόητο μέλος

Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5,143 μηνύματα.
Γεια σας και πάλι.
Θα ξαναζητησω συγγνωμη για την ελαχιστη παρουσια μου. Απο αυριο που επιστρεφω στο πατρικο μου θα συμμετεχω οπως πρεπει.

Επειδη φοβαμαι οτι το κινητο μου πολυ πιθανο ειναι να κλεισει λογω χαμηλης μπαταριας θα ψηφισω απο τωρα τη Μάιρα. Δεν βοηθαει καθολου το παιχνιδι για μενα και η περιφοα της μου φαινεται υποπτη.

Πραγματικα μου φανηκε πολυ περιεργο το kill του tzoum καθως ειχε πολλες υποψιες πανω του. Θα μπορουσαν να το ειχαν κανει αρκετοι γι' αυτο δεν μπορω να στοχοποιησω καποιον συγκεκριμενα.
Θα επιστρεψω μετα την ψηφοφορια απο υπολογιστη επιτελους.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Τρίτη 5/7
  1. aegloswen --> Ikarionas
  2. Claire Rentfield
  3. Cupid
  4. Deutsch... Lover
  5. Drama Prinzessin
  6. DumeNuke
  7. Eileen
  8. Emilouko --> Mάιρα
  9. Giamou --> i_lie_us
  10. Ikarionas
  11. i_lie_us
  12. iris17
  13. JKaradakov
  14. Libertus --> Claire Rentfield
  15. mintin97
  16. Nefeli Graf
  17. PieMaker
  18. Guest 278211
  19. tsarachaf
  20. ultraviolence
  21. vassilis498
  22. Mάιρα --> i_lie_us
  23. Σπυρακος (^^) --> Ikarionas
  24. Τάσος97

Ψήφοι
2 Ikarionas
2 i_lie_us
1 Claire Rentfield
1 Mάιρα

Η Χώρα των Φαντασμάτων
kleop - Ψηφοφορία 4/7
Tzoum - Δολοφονία 5/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
---

Απουσίες
---

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
---
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,804 μηνύματα.
Τέταρτον, ασφαλώς και ο Tzoum ήταν πολίτης. Τι άλλο μπορεί να ήταν για να τον σκοτώσουν οι δολοφόνοι; Δεν νομίζω να ρίσκαραν να σκοτώσουν κάποιον που θα μπορούσε να είναι ο διεφθαρμένος αστυνόμος ή η πόρνη. Ούτε θεωρώ τον Tzoum το άτομο που θα επιχειρούσε ως μαφιόζος να κάνει κάρφωμα τόσο γρήγορα. Αθώος ήταν.
Κοίτα μια φορά ακόμη τους κανόνες σε παρακαλώ.Οι μαφιόζοι γνωρίζουν τον διεφθαρμένο αστυνόμο.Τη ταυτότητα της πόρνης δε ξέρουν..Με το κάρφωμα θα είχαμε οριστική αποχώρηση και όχι φαντασματοχώρα. Διάβασε άλλη μια φορά τους κανόνες pls.Επίσης αν δε ξέρεις πως να κάνεις πολλαπλή παράθεση, πάτα πολλαπλή παράθεση στα posts που θες να απαντήσεις, και μετά πήγαινε κάτω κάτω στον αριθμό των σελιδών που λέει "Απάντηση".

Στα της δολοφονίας,συμφωνώ με όσα είπε η Eileen. Ο Tzoum δεν είχε ιδιαίτερη συμμετοχή.Όταν όμως έγραφε γινόταν περισσότερο μπέρδεμα η κατάσταση.Οπότε ikariona δε νομίζω ότι ήταν κακή η κίνηση της μαφιας.Κάθε άλλο βασικά,δε μπορεί να στοχοποιηθεί κάποιος ακριβώς επειδή ο Τzoum είχε μικρή συμμετοχή.

Έγκυρο είναι ένα επιχείρημα αν το συμπέρασμά του προκύπτει αναγκαία από τις προκείμενες που έθεσε. Το αν είναι αληθές ή όχι αυτό που λέω δεν σχετίζεται με την εγκυρότητα αλλά με την ορθότητα του επιχειρήματος. Ένα επιχείρημα μπορεί να είναι έγκυρο αλλά μην είναι ορθό. Όλα τα επιχειρήματα που θέτω είναι έγκυρα. Έχω ασχοληθεί για χρόνια με την κριτική επιχειρηματολογία. Το αν είναι ορθά ή όχι, είναι άλλο ζήτημα. Δεν μπορούμε προς στιγμήν να το γνωρίζουμε.

Eε δεν κάνουμε Έκθεση Γ Λυκείου εδώ :P

Αποχώρηση kleop: Για να απαντήσω και στον ultraviolence που είπε πως έτσι αποχώρησε και πέρυσι που ήταν μαφιόζα, ναι, πράγματι έλειπε και πέρυσι προς τη λήξη της ψηφοφορίας, όμως αποχώρησε στην τύχη, γιατί ο δικηγόρος προστάτεψε τον πρώτο σε ψήφους και έφυγε απροσδόκητα η kleop.

Αα τώρα που το λες θυμήθηκα την φάση :redface:
Αρχική Δημοσίευση από Libertus:
Άλλοι παίκτες: σε αυτό το Παλερμο υπάρχουν αρκετοί ήσυχοι παίκτες και αυτό φοβάμαι ότι βοηθάει τη μαφία. Ονόματα όπως Cupid, Μάιρα, vassilis498 όχι μόνο είναι τελείως εξαφανισμένοι αλλά δεν έχουν γράψει ούτε μια πρόταση-επιχείρημα για το παιχνίδι. Βέβαια αυτό στα μάτια μου τους καθιστά περισσότερο πολίτες που βαριούνται τη ζωή τους αλλά αν είναι δυνατόν...βοηθήστε μας λίγο. Ειδικά η Μάιρα το μόνο που κάνει είναι να μας κοροιδεύει.:confused:

Εδώ θα συμφωνήσω και θέλω να σταθώ λίγο.Θα παρακαλέσω και αυτούς που ανέφερε ο Χάρης αλλά και τους υπόλοιπους ( ναι για σας μιλάω) που μετα βιας γράφετε μια πρόταση.Βοηθήστε λίγο τη κατάσταση..Πιθανολογώ ότι μερικοί απ'αυτούς εχουν ρόλο απλού Πολίτη,χωρίς όμως να αποκλείω το ενδεχόμενο κρυφού μαφιόζου.

.
Ψήφο θα ρίξω αργότερα,till then,πάρτε τραγούδι
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Angelique.

Διακεκριμένο μέλος

Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7,200 μηνύματα.
Ακριβέ δεν καταλαβαίνω τι άλλο περιμένεις να δείς για να δώσεις την ψήφο σου κάπου πάντως. :P

Το γεγονός ότι λείπει ο φρίκ και δεν έχει μιλήσει καθόλου, ούτε εμένα μου αρέσει.

Η δολοφονία κατά την γνώμη μου, προμελετημένη για να φύγουν οι υποψίες από το τριο.

Για τους τελείως απόντες δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι, γιατί ούτε εγώ έχω τον χρόνο να συμμετέχω ενεργά αυτές τις ημέρες.

Θα επανέλθω το βράδυ με πόστ όπως το χθεσινό, παραθέσεις,ανάλυση κλπ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top