Ερις
Περιβόητο μέλος
Το είπες μόνος σου... αυτό είναι το θέμα μας!!Χα.. ναι ειλικρινα τους άλλους καταφέρνω και τους ψυχολογω, τους ενεργους παντα. Εσυ έρχεσαι λες κατι(τωρα δεν ξερω κατα ποσο σε παιρνει ο χρονος) και μετα βουρ εξω.. Για μενα θεωρεισαι υποπτη όπως και μερικοι άλλοι τους οποίους θα αποκαλύψω αργότερα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Το είπες μόνος σου... αυτό είναι το θέμα μας!!
κοιτα εγω δεν μπορω να σε πιστεψω μια και δε σε ξερω.. το ειπαμε στην αρχη οσοι δεν εχετε χρονο καλυτερα να μην παιξετε όχι τιποτα άλλο μπερδευετε εμας
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος
Σημαντικός λόγος ρε παιδί μου!Εγω ψηφιζω Drama Prinzessin γιατι εχει ωραιο avatar
Ε τι να πω, συντονίσου και εσύ και οι υπόλοιποι λιγάκι!
Αχα, και γιατί; Δεν πετάμε εδώ ό,τι θέλουμε χωρίς να το αιτιολογήσουμε.αλλαζω την ψηφο μου και ψηφιζω την κλεοπατρα! (οντως πρωτη φορα παιζω απο ιντερνετ και εχω ενθουσιαστει) ---> Drama Prinzcessin νομιζω το εγραψα σωστα!
Και αυτό το σύστημα που το έχουν κάποιοι από πάντα, να το ξεχάσετε.
Με ψηφίζεις; Τότε σε ψηφίζω για εκδίκηση.
Δεν πάει όμως έτσι!
Άλλος ένα πολίτης (?) που παρασέρνεται από τις ψήφους των άλλων.Τι σας έπιασε με την Drama Prinzcessin; Άντε μιας και δεν εχω λογο ακομα να ψηφισω καποιον συγκεκριμενο ψηφιζω Drama Prinzcessin
Συνεργός τους πάντως δεν είμαι. Πιστεύω ότι σας έχω πείσει ότι δεν έχω κακό ρόλο από την συμπεριφορά και τις συμβουλές μου προς τους πολίτες. Δεν είμαι τόσο χαζή να δίνω συμβουλές στους αντιπάλους μου.Βλέπω ψηφίσατε ξαφνικά τρία άτομα Drama Que...εεεεεεεεε prinzzz ηθελα να πω :-P ΧΑ! πουλάκια μου.
η αυτή ειναι ψήφος αποπλάνησης και η Drama ειναι συνεργός σας και στην συνέχεια θα αλλάξετε την ψήφο.
Ή απλά χτυπάτε drama και αμα δείτε οτι δεν ψηφίζετε απο άλλους το αλλάζετε.
Οπότε για μένα ύποπτοι οι Tsiyo, Spyrakos, Xaroulita
Με έχεις μπερδέψει και εσύ.Για τελευταια φορα δεν συνεργαζομαι με tsiyo ψηφιζω λοιπον τελικα η Tsiyo να φυγει και θεωρω υποπτη την Χαρουλιτα επισης γιατι σιγουρα εχει λογο που ψηφισε την Drama ενω εγω δεν ειχα..
Όπως και η Tsiyo, αλλάζεις συνεχώς ψήφους και δεν έχω καταλάβει τελικά με ποιανού το μέρος είσαι..
Θα αποδειχτεί αυτό στην πορεία.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Tsiyo
Εκκολαπτόμενο μέλος
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Tsiyo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για να τους ξαναπω λοιπον....υστερα απο οταν εγινε φαντασμα ο Fantasmenos ο ουρσακ αρχισε να αναρωτατε πολυ εντονα και να ''κανει τον ανηξερο'' κατα εμενα!.........αυτο δεν ηταν ουτε πολυ αντιληπτο αλλα οχι και τοσο ενταξυ!.....
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Ο Σπυρακος (^^) δεν ειναι δολοφονος...
Ερις
Περιβόητο μέλος
κοιτα εγω δεν μπορω να σε πιστεψω μια και δε σε ξερω.. το ειπαμε στην αρχη οσοι δεν εχετε χρονο καλυτερα να μην παιξετε όχι τιποτα άλλο μπερδευετε εμας
σήμερα μωρέ δεν είχα χρόνο!! όλη μέρα ταξίδευα... άμα θέλεις το πιστεύεις...
Εγώ πάντως βλέπω ότι μια χαρά συμμετέχω... άλλοι δεν λένε και πολλά!!!
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
Άλλο δολοφόνος και άλλο μαφιόζος όμως
Ο Σπυρακος (^^) δεν ειναι δολοφονος...
Tsiyo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Tsiyo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος
Ερις
Περιβόητο μέλος
[fantasmenos]
Tsiyo
Εκκολαπτόμενο μέλος
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
- Kwstac
- intifada
- Τάσος97
- Σπυρακος (^^) --->>> Tsiyo
- Tsiyo --->>> Ούρσακ
- blue_butterfly
- Drama Prinzessin --->>> Tsiyo
- Johnnaousa
- Χαρουλιτα
- maria775m --->>> Johnnaousa
- emily 6
- vassilis497
- Ούρσακ
- fantasmenos
- Johnnaousa 1 ψήφος
- Ούρσακ 1 ψήφος
[fantasmenos] - Φάντασμα -> Ενεργός
[Demlogic] - Φάντασμα
Απουσίες:
[FONT="]Kwstac[/FONT] #1
[FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος]
[FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1
[FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης]
[FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος]
Ενεργοποίηση "Εξαίρεσης Ψηφοφορίας" Η Tsiyo εξαιρείται από την ψηφοφορία...
Ενεργοποίηση "Εξαίρεσης Ψηφοφορίας" Η Drama Prinzessin εξαιρείται από την ψηφοφορία...
Ενεργοποίηση "Νεκροφάνειας" Επιστροφή του fantasmenos
Αλλάξτε την ψήφο σας όσοι ψηφίσατε tsiyo
Tsiyo
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.