Μπαίνω απλώς για να ποστάρω. Τα ποστς σας από χθες το βράδυ δεν τα έχω διαβάσει ακόμα. Απλώς θέλω να πω δυο πράγματα που ήθελα να τα πω απο χθες.
Καταρχας
ψηφίζω Bill_slayer. Και αιτιολογώ:
1)Από την αρχή δείχνει τεράστια νευρικότητα, αλλάζοντας συνεχώς τις ψήφους του. Τέτοια νευρικότητα τη δικαιολογώ σε άτομο με σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι. Θα μου πείτε μπορεί να είναι ρουφιάνος.
Όμως
2) Σε αυτή την περίπτωση γιατί άλλαξε πολλάκις την ψήφο του; Ο ρουφιάνος έχει σκοπό να κατευθύνει τους πολίτες στους δολοφόνους, όχι να τους μπερδεύει. Και επιπλεόν, αν δεν είναι ρουφιάνος, γιατί πρακτικά καμία ψήφος του δε βασίζεται σε επιχειρήματα, αλλά είναι του στυλ "ψηφίζω τον τάδε και μετα μπορεί να το αλλάξω";
Επίσης
3)Γιατί και στις δυο ψηφοφορίες τελευταία στιγμή άλλαξε την ψήφο του και πήγε μαζί με το ρεύμα; Την μια φορά τελευταία στιγμή ψήφισε Angie_Ann (δεύτερη σε ψήφους) και τη δεύτερη Kakerlak (πρώτη σε ψήφους). Αν ξέρεις ποιοι είναι οι δολοφόνοι δεν είσαι τόσο αναποφάσιστος.
4) Στα τελευταία ποστ του χθες το βράδυ (ένα το σχολίασα, δεν ξέρω αν έκανε άλλα μετα) εμένα μου φάνηκε ότι έκανε πως δεν καταλαβαίνει. Και καλά αφού η Kakerlak είπε ότι ήταν πολίτης, γιατί να μην την πιστέψουμε; Εγώ το βρίσκω πολυ θεατρικό.
Οπότε εγώ την ψήφο μου την έριξα. Τα λέμε το βράδυ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.