Palermo #46 - Can you reverse the curse?

Ποιος θέλετε να αποχωρήσει; (31/7)
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 14)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Alma Libre

Επιφανές μέλος

Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Συγγραφέας και μας γράφει απο Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9,229 μηνύματα.

Dreamer_SW

Διάσημο μέλος

Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,832 μηνύματα.

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Καλησπέρα κι από εμένα! :redface: Είπα να γράψω και εγώ μερικά λόγια για τη πρώτη μαφιόζικη εμπειρία μου, μετά τα τόσα παιχνίδια τόσων χρόνων εδώ μέσα, καθώς και μερικά σχόλια για το παιχνίδι από τη πλευρά μου. Το αιώνια καλό κορίτσι πέρασε στην άλλη πλευρά :devil:

Ας ξεκινήσω από την αρχή, από όταν μου έστειλε ο Δημήτρης για το παιχνίδι. Πάλι μου έτυχε σε πολύ άσχημη χρονική περίοδο αλλά όπως πάντα δεν αντιστάθηκα. Χάρηκα μάλιστα γιατί όταν θα ξεκίναγε θα είχα τελειώσει και με το Ποσείδι. Είχα σκοπό να αφιερώσω πάρα πολύ χρόνο, όπως συνήθιζα, αλλά τελικά δεν μου έκατσε καθόλου καλά. Την ημέρα που μοιράστηκαν οι ρόλοι είχα αργήσει πάρα πολύ να μπω στο ίντερνετ, το είχα ξεχάσει κιόλας ότι ξεκινάγαμε :hehe: και μπαίνω και ξαφνικά βλέπω μια ομαδική στο φβ με πόσα μηνύματα "ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΙΑΝΙΣΟΥΜΕ ΜΑΦΙΟΖΑΚΙΑ".

Πρώτη αντίδραση: ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ :hehe:
Δεύτερη αντίδραση: Είμαι στη μαφία;;!! :crazy:

Σοκ χαχαχα. Ομολογώ ότι ξετρελάθηκα όμως. Είναι πάρα πολύ διαφορετικό από το να παίζεις μόνος σου και να τα ψάχνεις όλα μόνος σου. Είναι πάρα πολύ ωραίο να μοιράζεσαι ελεύθερα σκέψεις, να συνεργάζεσαι, να γελάς και να νευριάζεις με άλλα άτομα παρέα. Γι'αυτό και ομολογώ ότι προτιμώ τη μαφία από το να είσαι πολίτης. Σαν Μελανία φυσικά έπρεπε να παίξω δυναμικά και μόνη μου, οπότε από την αρχή προσπάθησα να μην έχω καμία επαφή με τους άλλους on game. Το μεγάλο μου πρόβλημα ήταν ο χρόνος μου. Ένα σωρό τρελές θεωρίες πιέσεις κλπ που ήθελα να ασκήσω ειλικρινά δεν πρόλαβα. Αρχικά με τη σχολή (που αργήσαμε να βγούμε αδειούχοι) ύστερα με τα γενέθλια μου και το ταξίδι για τις διακοπές μου, ο χρόνος μου ήταν υπερβολικά περιορισμένος για το όσο ήθελα να ασχοληθώ. Παρόλα αυτά το σκάιπ και το φβ τα είχα 24 ώρες το 24ωρο ανοιχτά και σε άμεση επαφή με τη μαφία μου για να μη χάνω τις εξελίξεις :hehe:

Ο στόχος μου ήταν να φανώ ότι ψάχνω. Ξεκίνησα με αυτό που θεωρούσα "εύκολο θύμα", τη Σοφία, η οποία τελικά θεωρώ ότι ήταν λάθος επιλογή για τον εξής λόγο: άρχισε να έχει μια περίεργη ψύχωση μαζί μου (με το συμπάθιο :P) και με τη λογική "αφού είμαι αθώα και με κατηγορεί είναι ένοχη" άρχισε να κάνει σπασμωδικές κινήσεις εναντίον μου, ξεκαθαρίζοντας τον πανικό και την "απειρία" της,σε βαθμό που ήταν δύσκολο να την καταστήσουν ύποπτη , στρέφοντας τα φώτα σε εμένα και δημιουργώντας μια κόντρα απίστευτη από το πουθενά, που αναγκαζόμουν να απαντάω. Αν κάτσετε να δείτε τα ποστ της (που ήταν πάρα πολλά, σε όρια που ορισμένα άγγιζαν και σπαμ) τα οποία εγώ κάθισα και διάβασα τη Κυριακή που καθίσαμε να ξεσκονίσουμε τα ποστ για αναζήτηση ρόλων, με αναφέρει ΠΑΝΤΟΥ. Όλα τα σενάρια της είχαν εμένα σαν άξονα, ακόμα και όταν έφυγα :hehe: Έχω αιτηθεί να πάρει βραβείο με τη φάτσα μου πάνω :P Πχ. επέμενε για μια συνεργασία ΟΛΟΦΑΝΕΡΗ με το Τάσο, τον οποίο ξαφνικά αθώωσε, και παρόλα αυτά ουδέποτε στήριξε ένα καλό σενάριο εναντίον μου. Αναγνωρίζω όμως ότι με το παίξιμο της εντέλει κατάφερε να βοηθήσει τους πολίτες γιατί οι έμπειροι κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά με εμένα. Και φτάνω στο σημείο που θέλω περισσότερο να σχολιάσω.

Προσπαθούσα να τους ακουμπάω όλους λίγο πολύ και δεν θεωρώ ότι ουδέποτε απάντησα γενικόλογα (όπως πολλοί είπαν) ή χωρίς σενάρια ή επιχειρήματα ή αιτιολογίες. Ήμουν από τα λίγα άτομα που απαντούσα ουσιαστικά και σοβαρά. Η συμπεριφορά "ο νοών νοείτο". "είναι ύποπτη για λόγους δικούς μου που δεν μπορώ να αναπτύξω τώρα" ή "δεν μπαίνω καν στον κόπο να σου απαντήσω" είναι για μένα τουλάχιστον απαράδεκτοι. Πάντα υπάρχουν κάποιοι πολίτες που αθωώνονται (άλλο που σε αυτό το παιχνίδι αθώωθηκαν πάρα πολλοί απόλυτα με τις πιο απλές κινήσεις :P)και οι άλλοι τους εμπιστεύονται, και είναι λογικό, έτσι είναι το παιχνίδι. Αυτό όμως σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί λόγο να μιλάνε απλά χωρίς δικαιολογία, χωρίς ένα σενάριο ή μια κατηγορία γιατί χάνεται το νόημα του παιχνιδιού. Ο Ικαριώνας και ο Χοακιν που με κατάλαβαν, και μπράβο τους για αυτό ειλικρινά, άργησαν πάρα πολύ να γράψουν ένα σοβαρό ποστ για μενα. Το κύμα όμως το δημιούργησαν με χαρακτηρισμούς "παλιομαφιόζα" "ο νοών νοείτο" κλπ. Εκεί τα πήρα και εγώ πραγματικά. Δεν θα σχολιάσω καν τους παίκτες που χωρίς κανένα σοβαρό ποστ ή ενασχόληση με το παιχνίδι απλά ακολουθούσαν αυτούς που μίλαγαν και βγήκα με μια ξαφνική συντριπτική πλειοψηφία. Ένα μεγάλο συγχαρητήρια πάντως από εμένα στη Σύλβια που όπως και να χει ήταν αυτή που κάθισε και ασχολήθηκε δημιουργώντας αιτιολογημένα σενάρια είχε πάντα κάτι να απαντήσει και παρόλο που την ξεγέλασα (δεν μπορείς να φανταστείς πόσο είχα χαρεί με αυτό <3) κινήθηκε σωστά σε συλλογιστική για μενα.

Ήμουν οριακά να το παρατήσω και να βγω χωρίς να πω τίποτα, απογοητευμένη με τη τροπή του παιχνιδιού. Επειδή όμως δύσκολα τα παρατάω, αποφάσισα να το παίξω όλα για όλα: το κύμα δεν δημιουργήθηκε ξαφνικά. Κάποιος είχε ρωτήσει για μενα. Αποφάσισα λοιπόν να το παίξω ΑΜ που απειλεί να πάρει στο τάφο του το μυστικό για το μαφιόζο που ξέρει! Ζήτησα την έγκριση της ΣΕ για τη τολμηρή κίνηση (πάντα σε λογικά πλαίσια) και χάρηκα πάρα πολύ που με τη κίνηση αυτή κατάφερα να σας μπερδέψω και να σας διχασω τοσο πολυ. Αντικειμενικα θα είχατε αργήσει πάρα πολύ να ξεμπερδέψετε το μπέρδεμα με Άλμα κλπ. Και εκεί έρχεται η αποκάλυψη του ούλτρα (που κανένας δεν δεχόταν την αθωότητα του και δεν τον άκουγε) και ξαφνικά ήμασταν απλά καταδικασμένοι. Εγώ πάντως είμαι ευχαριστημένη ότι μέχρι τελευταία στιγμή έβαλα τα δυνατά μου έπαιξα κάθε χαρτί που είχα και έφερα πανικό :ropalo:

Συγχαρητήρια όπως και να έχει στους πολίτες που συντονίστηκαν και μας ξεφορτώθηκαν εναν εναν :P Συγχαρητήρια και στη μαφία όμως που έβαλε όσο μπορούσε τα δυνατά της, παρά τις συγκυρίες και τελείωσε το παιχνίδι με χαμόγελο μεταξύ μας. Δεν θα ξεχάσω την ομαδική κλήση μας, που συζητούσαμε μέσα στα άγρια μεσάνυχτα από το Παλέρμο μέχρι τα πιο άκυρα θέματα :hehe:Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη ΣΕ για τον κόπο που έκανε για να περάσουμε εμείς καλά, και ειδικά στο Δημήτρη που παρά τις σφαγές μας on game είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής και υποστηρικτής μου :P <3

Τέλος αφήνω το πιο μεγάλο ευχαριστώ μου στον Ακριβό. Μας στήριξε, μας άκουσε, μας καθοδήγησε, γελάσαμε και νευριάσαμε μαζί, αγχωθήκαμε, με κορόιδεψε για τα καρφώματα :P με άκουσε όταν ήμουν έτοιμη να τα παρατήσω. Έχει πάντα μια απάντηση για όλα, είναι εκεί για να σε μαλώσει όταν πρέπει αλλά και να σου πει μπράβο αν κρίνει σωστό :P Ακριβέ δεν θα ήθελα κανέναν άλλον για αρχιμαφιόζο! Παρά τα στραβά μας, η μαφία ήταν υπέροχη για μένα από την αρχή μέχρι το τέλος.

Μερικά facts ακόμα :shifty:

1. Αφού είχα βγει από το παιχνίδι ανακαλύψαμε ότι γνωρίζω τον ΔΑ προσωπικά :hehe: αρχίσαμε μέσω των μηνυμάτων του Τσαρα να του λέμε (διακριτικά) πράγματα που μόνο εγώ ξέρω και θα μπορούσα να του έχω πει αλλά αυτός δεν με κατάλαβε ποτέ :hehe: Κόμφι μορφάρα μας, στα είπα αλλά στα ξαναλέω κιόλας, σε ευχαριστούμε για το άπειρο γέλιο που μας προσέφερες :flowers:

2. Κάθε παιχνίδι έχει τα στραβά και τα καλά του. Μην αναλώνεστε σε κακίες και σε παρεξηγήσεις. Το Παλέρμο το ξέρουμε όλοι ότι είναι για γερά νεύρα. Αν είναι να τσακωνόμαστε,να τα παίρνουμε όλα προσωπικά και να φεύγουμε με πίκρα, γιατί αφιερώνουμε όλοι τον ελεύθερο μας χρόνο εδώ;;

Νομίζω ότι αυτά είχα να πω πάνω κάτω. Θα τα ξαναπούμε στο επόμενο Παλέρμο :flowers:

Μελ, welcome to the dark side :hi:

Εγώ θέλω να πω, ότι πραγματικά ήθελα εδώ και χρόνια να κάνουμε μαζί μαφία κι επιτέλους τα καταφέραμε. Κι ας μην μας βγήκε να κερδίσουμε.

Γενικά το ζητούμενο με το Παλέρμο είναι να περάσουμε καλά και να γνωριστούμε καλύτερα μεταξύ μας κι αυτό πιστεύω ότι το καταφέραμε στην μαφία, άρα για μένα έχει θετικό πρόσημο το παιχνίδι εν τέλει.

Με συγκίνησες κι εσύ, θα με κάνετε να κλαίω :cry_x::give_rose:

Γιατί γράφουμε σεντόνια μέχρι και στο post-game βρε παιδιά; :hehe:

Έλα ρε Ρένια(θα σ' έλεγα κι εγώ Σταυρούλα, αλλά λέω να μην κάνεις trigger πάλι), συνήθεια είναι. Τα σεντόνια κάνουν καλό :P:give_rose:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Καλησπέρα, κυρίες και κύριοι,
Καλώς ήρθατε στην τελετή απονομής βραβείων «Παλέρμια #46». Με αυτή την εκδήλωση θα κλείσει επισήμως το φετινό παιχνίδι. Στη συνέχεια είστε όλοι καλεσμένοι σε ένα τρελό, ολονύχτιο πάρτυ!
Στα διαδικαστικά της τελετής, τα βραβεία θα απονεμηθούν σε αλφαβητικά σειρά, εκτός αυτών που για suspense τα κρατάμε στο τέλος! :smoke: Συμβουλεύουμε όλους σας, να επιλέξετε θέσεις μακριά από τον Joaquin, αφού φήμες λένε πως κάθε φορά που δεν ακούει το όνομά του, θα σπρώχνει και κάποιον από τους διπλανούς του, διαμαρτυρόμενος. :P
Πάμε, λοιπόν; :happy:
  • Βραβείο «Αρχιμαφιόζος από τα Lidl»
    Στον tsarachaf
    Αλλά και ένα special βραβείο «Επίτιμη ΣΕ» για την βοήθειά του στην διεξαγωγή και οργάνωση του παιχνιδιού!

  • Βραβείο «ΔΑ μόνος ψάχνει για … σήματα»
    Στον ComfortablySmug, αφού ζητούσε συνεχώς κάποιο σήμα από την μαφία του!
    Αλλά και ένα special βραβείο «Υπό τις διαταγές της Μελανίας», ξέρει εκείνος :P

  • Βραβείο «Είμαι αθώος, μ’ ακούς;
    Στον ultraviolence, που καλούσε τους πολίτες έντονα να δουν την αθωότητά του!

  • Βραβείο «Ζω επικίνδυνα»…
    Στον Johnny15, που ρίσκαρε να κρατήσει την νεκροφάνεια μία μέρα παραπάνω, μη γνωρίζοντας αν θα δολοφονηθεί ο ίδιος!
    αλλά και το special βραβείο «Κατάρα – Johnny σημειώσατε διπλό», αφού σε αντίθεση με την κατάρα του Παρτάκια Αυτοκράτορα, εκείνος έδωσε ασυλία μόνο στη Himela!

  • Βραβείο «Η.Π.Α.»
    Στην Δήμαρχο Emilouko, που σε αντίθεση με τον Δήμαρχο-Ελβετία, Wild_Boy, εκείνη χωνόταν σε κάθε ισοψηφία!

  • Βραβείο Καλύτερης μουσούδας
    Στον JKaradakov, που μυρίστηκε κι έφερε στο προσκήνιο τους περισσότερους μαφιόζους!
    Επίσης, Special Βραβείο «Η ΣΕ σ αγαπάει ρε!» γιατί του το θυμίζαμε συνέχεια! <3

  • Βραβείο Καταπιεσμένης Μαφιόζας
    Στον aggelogianno, διότι είχε την τύχη να καταπιέζεται από τον tsarachaf

  • Βραβείο «Οφθαλμός αντί οφθαλμού»…
    Στην sophie_96, διότι στην αρχή ψήφιζε όσους την ψήφιζαν!

  • Βραβείο «Περνάει ακόμη η μπογιά μου»
    στην blue_butterfly που παρά τη μεγάλη της απουσία απ το παιχνίδι μπήκε φέτος το ίδιο δυναμικά με παλιά!

  • Βραβείο «Πού πας ρε καραμήτρο»…
    Στον αγαπητό DumeNuke, αφού πήγε να πουλήσει τρέλα στον πληροφοριοδότη του! Βέβαια, ο ορισμός μας καλύπτει καλύτερα!

  • Βραβείο «Πλάτες»…
    Στον Soukouu, αφού με την επαναφορά του μπήκε φορτσάτος για να κουβαλήσει τους πολίτες!

  • Βραβείο «Πρώην αιώνια καλό κορίτσι του Παλέρμο»…
    Στην ~Melania~ , φυσικά, που αποκήρυξε τα Πολιτάκια μετά από πολλά χρόνια!

  • Βραβείο «Σεντόνι 2018»…
    Στον i_lie_us , που κατέρριψε τα θρυλικά σεντόνια του Ικαρίονα!

  • Βραβείο «Το καμάρι της μαφίας»…
    Στον Wild_Boy, που ήταν με διαφορά το αστέρι της ομάδας!
    αλλά και το «Καμιά γυναίκα ρε παιδιά;», αφού φήμες λένε ότι το πελατολόγιο ήταν αυστηρά γένους αρσενικού! :redface:

  • Βραβείο «Χτύπα κι άλλο, θα το αντέξω»
    Στον Joaquin που δεν πέθαινε με τίποτα! :bounce:

  • Βραβείο «Chandler & Joey»…
    Στους Ikarionas & Joaquin … σας αφήνουμε να μαντέψετε εσείς ποιος είναι ποιος! :angelnot:

  • Βραβείο «Delivery καρτών»
    Στον TasosZG – οι πολίτες το ζητούσαν, εκείνος παρέδιδε!

  • Βραβείο «Jack Pot»
    Στην Deutsch… Lover που κατά τύχη, μπήκε την κατάλληλη στιγμή για να παίξει ακύρωση!

  • Βραβείο «Leader»
    Στην Himela διότι πρωτοστάτισε στην προσπάθεια των πολιτών να κατατροπώσουν την μαφία! :ropalo:
    αλλά και το special βραβείο «Κατάρα – Himela σημειώσατε άσσο», αφού και μόνο το όνομα της Μελανίας είναι αρκετό για να υπάρξει κάρφωμα!

  • Βραβείο «Silver Alert - Εξαφάνιση»
    Στην bilire , αφού και φέτος ήταν λιγάκι εξαφανισμένη! :P
    Και το ειδικό βραβείο «Made the jury»: Στην παρθενική της εμφάνιση στο Survivor έφτασε μέχρι τη νίκη. Στην πρώτη της επιστροφή απλά αρκέστηκε σε μια θέση στο jury.

  • Βραβείο Wannabe Πόρνης
    Στην Alma Libre που ήθελε τόσο πολύ να είναι η πόρνη που όταν την κατηγόρησαν γι αυτό δεν το αρνήθηκε καν!


  • Συγχαρητήρια σε όλους σας!
    Πάμε τώρα στα καθιερωμένα; :clapup:

  • Το Bραβείο πολυτιμότερου παίκτη,
    γνωστό και ως MVP
    φέτος θα απονεμηθεί
    Στους Ikarionas & Joaquin!
    Συγχαρητήρια παιδιά!


    Αλλά ακόμη κι εδώ θα δώσουμε το Special Βραβείο «Κατάρα - Joaquin σημειώσατε Χ». Ποια κατάρα έφερε ισοπαλία με το Μάκη θα πρέπει να το βρείτε μόνοι σας!

  • Το Βραβείο Επίτιμου Πολίτη του Palermo
    Για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού…
    απονέμεται στους Physiognomist, kleop, & Nefeli Graf!

  • Το κλασικό και αγαπημένο πλέον,
    Γήρνα πίσο ή έστο τειλεφόνα

    στην αγαπημένη μας spy_ak! Μας έλειψες φέτος!
  •  

    Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

    Τελευταία επεξεργασία:

    Joaquín

    Διάσημο μέλος

    Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,153 μηνύματα.
    Ευχαριστώ πολύ Δημήτρη και Ζωή για τα βραβεία, είναι υπέροχα.
    4 βραβεία δεν είναι λίγα ΑΛΛΑ ούτε και πολλά για έναν παίκτη της κλάσης του Μαραντόνα του Παλέρμο. Κάποια βραβεία κρίθηκαν στο νήμα, πχ θεωρώ ότι μπορούσα να κερδίσω 2-3 ακόμα αλλά καταλαβαίνω πως θέλετε να φτιάξετε τις καρδιές όλων, οπότε δεν θέλω να'μαι μοναχοφαγάς, ας χαρούν όλα τα παιδάκια.

    Πέρα απ'την πλάκα, ευχαριστούμε για τον συντονισμό, χαρά στο κουράγιο σας κάθε χρόνο να επιβλέπετε όλη μέρα αυτά που γράφουμε.
    Τα λέμε στο επόμενο Παλέρμο!

     

    Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

    Johnny15

    Επιφανές μέλος

    Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
  • Βραβείο Wannabe Πόρνης
    Στην Alma Libre που ήθελε τόσο πολύ να είναι η πόρνη που όταν την κατηγόρησαν γι αυτό δεν το αρνήθηκε καν!

  • Πέθανα.
     

    Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

    Dreamer_SW

    Διάσημο μέλος

    Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,832 μηνύματα.
    Βραβείο «Οφθαλμός αντί οφθαλμού»…
  • Στην sophie_96, διότι στην αρχή ψήφιζε όσους την ψήφιζαν!


  • Νόμιζα ότι θα ήταν χειρότερα τα πράγματα :redface: αλλά τελικά δεν είναι ....

    :thanku:
     

    Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

    blue_butterfly

    Τιμώμενο Μέλος

    Η Ριρίκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25,456 μηνύματα.
    Στη συνέχεια είστε όλοι καλεσμένοι σε ένα τρελό, ολονύχτιο πάρτυ!


  • Βραβείο «Περνάει ακόμη η μπογιά μου»
    στην blue_butterfly που παρά τη μεγάλη της απουσία απ το παιχνίδι μπήκε φέτος το ίδιο δυναμικά με παλιά!


  • Τι πάρτι είναι αυτό; Κανένα έξαλλο; :playboy: Να ξέρω να ντυθώ καταλλήλως. :group::oops:


    Ελπίζω με το βραβείο να μην υπονοείς τίποτα και για την ηλικία μου εεε; :mastigio
     

    Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

    tsarachaf

    Περιβόητο μέλος

    Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
    Ευχαριστώ πολύ Δημήτρη και Ζωή για τα βραβεία, είναι υπέροχα.
    4 βραβεία δεν είναι λίγα ΑΛΛΑ ούτε και πολλά για έναν παίκτη της κλάσης του Μαραντόνα του Παλέρμο. Κάποια βραβεία κρίθηκαν στο νήμα, πχ θεωρώ ότι μπορούσα να κερδίσω 2-3 ακόμα αλλά καταλαβαίνω πως θέλετε να φτιάξετε τις καρδιές όλων, οπότε δεν θέλω να'μαι μοναχοφαγάς, ας χαρούν όλα τα παιδάκια.

    Άμα δε σου έφτασαν Μάκη μου, να σου δώσω και τα δικά μου :P.
     

    Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

    Ikarionas

    Πολύ δραστήριο μέλος

    Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
    Δεν σχολιάζω βραβεία κλπ, όσα ήταν να πω για το παιχνίδι, τα είπα. Πέρασα ωραία.

    Θέλω απλώς να πω κάτι τελευταίο στον αγαπητό Ultraviolence, παρότι δεν τον γνωρίζω προσωπικά αλλά επειδή αφορά ένα αυθεντικό συναίσθημα, ήθελα να το εξωτερικεύσω. Σε αυτό το παιχνίδι καλώς ή κακώς έφυγες νωρίς, τώρα που ήμασταν αθώοι και οι δύο. Σε περιμένω οπωσδήποτε στο επόμενο του χρόνου ή και πιο νωρίς αν υπάρχει διάθεση. Για να μην πω ότι σε περιμένω και του παραχρόνου. Και για πολλά χρόνια ακόμη. Μπορεί να έχεις φάει αβέρτα ψήφους λόγω του ονόματός σου αλλά για έναν περίεργο τρόπο που δεν μπορώ να εξηγήσω επαρκώς (αν και έχω κάποιες θεωρίες), μου φέρνεις κάτι σαν θετική ενέργεια στο παιχνίδι και μόνο που συμμετέχεις. Σε έχω συνδέσει και με την αγαπημένη μου σειρά (την πιο τέλεια που έχει κυκλοφορήσει ποτέ) οπότε κανόνισε να έχεις ελεύθερο χρόνο τον επόμενο Αύγουστο. :) Θα είμαι εδώ και θα περιμένω να ήμαστε πάλι αθώοι και οι δυο. Εγώ θα είμαι σίγουρα αφού είμαι το αιώνια καλό αγόρι του παλέρμο (και θα συνεχίσω να είμαι έτσι, όχι σαν κάποιες άλλες δήθεν αιώνια καλές κοπέλες :P). Αλλά κάτι μου λέει ότι θα είσαι κι εσύ. Καλό βράδυ από μένα.


    Tonight I sleep to dream of a place that's calling me. It is always just a dream. Still I cannot forget what I have seen.

     

    Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

    Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

    Alma Libre

    Επιφανές μέλος

    Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Συγγραφέας και μας γράφει απο Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9,229 μηνύματα.
    Μελ, welcome to the dark side :hi:

    Εγώ θέλω να πω, ότι πραγματικά ήθελα εδώ και χρόνια να κάνουμε μαζί μαφία κι επιτέλους τα καταφέραμε. Κι ας μην μας βγήκε να κερδίσουμε.

    Γενικά το ζητούμενο με το Παλέρμο είναι να περάσουμε καλά και να γνωριστούμε καλύτερα μεταξύ μας κι αυτό πιστεύω ότι το καταφέραμε στην μαφία, άρα για μένα έχει θετικό πρόσημο το παιχνίδι εν τέλει.

    Με συγκίνησες κι εσύ, θα με κάνετε να κλαίω :cry_x::give_rose:



    Έλα ρε Ρένια(θα σ' έλεγα κι εγώ Σταυρούλα, αλλά λέω να μην κάνεις trigger πάλι), συνήθεια είναι. Τα σεντόνια κάνουν καλό :P:give_rose:

    Παιδιά, θα έχω να το λέω απο εδώ και πέρα: έζησα τη Μελανία σε ρόλο μαφίας!

    Αγαπημένε μου Ακριβέ, όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά πως "ένα σεντόνι την ημέρα, τον γιατρό τον κάνει πέρα". Ριρίκο μην το πάρεις προσωπικά :flowers:.
    Καλησπέρα, κυρίες και κύριοι,
    Καλώς ήρθατε στην τελετή απονομής βραβείων «Παλέρμια #46». Με αυτή την εκδήλωση θα κλείσει επισήμως το φετινό παιχνίδι. Στη συνέχεια είστε όλοι καλεσμένοι σε ένα τρελό, ολονύχτιο πάρτυ!
    Στα διαδικαστικά της τελετής, τα βραβεία θα απονεμηθούν σε αλφαβητικά σειρά, εκτός αυτών που για suspense τα κρατάμε στο τέλος! :smoke: Συμβουλεύουμε όλους σας, να επιλέξετε θέσεις μακριά από τον Joaquin, αφού φήμες λένε πως κάθε φορά που δεν ακούει το όνομά του, θα σπρώχνει και κάποιον από τους διπλανούς του, διαμαρτυρόμενος. :P
    Πάμε, λοιπόν; :happy:


  • Βραβείο Καταπιεσμένης Μαφιόζας
    Στον aggelogianno, διότι είχε την τύχη να καταπιέζεται από τον tsarachaf



  • Βραβείο unpsofable*…
    Στον Joaquin που δεν πέθαινε με τίποτα! :bounce:



  • Βραβείο Wannabe Πόρνης
    Στην Alma Libre που ήθελε τόσο πολύ να είναι η πόρνη που όταν την κατηγόρησαν γι αυτό δεν το αρνήθηκε καν!

  • To βραβείο Καταπιεσμένης Μαφιόζας δεν είχε καθιερωθεί να έχει φόρο τιμής στο όνομα μου; Που είναι ο φόρος τιμής μου; :pfff:

    Πέρα απο την πλάκα, νομίζω στη Σόφη αξίζει και ένα βραβείο καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου. Την κατάλληλη διόρθωση στον Μάκη την έκανα, έχει αστεράκι*, σόρρυ ΣΕ (αλλά παράλληλα ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ για τον υπέροχο συντονισμό) :happy:.

    Δεν είχα περιθώρια άρνησης, μαφιόζα με ήθελαν οι συμπολίτες; Μαφιόζα θα γινόμουν! Πόρνη θέλατε; Με μεγάλη μου χαρά, να αναβιώσω και τις χρυσές μου εποχές :P.

    (επιτρέπεται να κάνω μια αναδρομή στο #41 για να πω οτι καταλαβαίνω κάπως την έκρηξη του Samael κάποια ποστ πιο πίσω; :redface: )
     

    Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

    Himela

    Συντονίστρια

    Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,870 μηνύματα.
    Μπράβο σε όλους, να περάσετε καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και να είστε όλοι καλά!:)
     

    Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

    ultraviolence

    Τιμώμενο Μέλος

    Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,777 μηνύματα.
    Καλημέρα Παλέρμο, τι κάνετε συμπολίτες;
    Ευχαριστώ για το βραβείο μου, θα είναι το επιχείρημα αθωότητας μου πλέον!
    Θα ήθελα να σχολιάσω μερικά πράγματα, πριν κλειδωθεί το θέμα του Παλέρμο.

    Καταρχήν, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΣΕ που διοργάνωσε για ακόμη μια φορά ένα παιχνίδι Παλέρμο. Έκανα πέρυσι ΣΕ, που οκ μπορεί να μην έκανα όσα έκανε φέτος η Ζωή, αλλά ξέρω πόσες ώρες πρέπει να είσαι μπροστά από ένα pc για να κοιτάς το παιχνίδι και να αφήνεις την καθημερινότητα σου στην άκρη. Thank you guys. :flowers:

    Όσον αφορά τον Samael, προσωπικά δεν βλέπω πως προέκυψαν όλα τα παράπονα που έχει απ'τη ΣΕ. Δεν ήμουν ΣΕ για να ξέρω λεπτομέρειες και πολλά πράγματα απ'το backstage, αλλά απ'όσα ξέρω κι απ'όσα παιχνίδια Παλέρμο έχω παίξει με τα συγκεκριμένα παιδιά, δεν έχω παρατηρήσει όλα αυτά για την ΣΕ. Αν τα είχα παρατηρήσει, δεν θα είχα ασχοληθεί ξανά με το Παλέρμο μετά την παρθενική μου συμμετοχή.

    Eν συνεχεία θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη απ'τους πολίτες αλλά κυρίως απ'τη μαφία, για την αποκάλυψη του ρόλου μου. Δεν είχα κανένα σκοπό να φάω ποινή για να νικήσουν οι πολίτες, όπως κάποιοι καλοθελητές με κατηγόρησαν.
    Χωρίς την αποκάλυψη του ρόλου μου, θα είχατε κερδίσει μερικές μέρες ακόμη, μπορεί κάτι να είχατε σκαρφιστεί ποιος ξέρει; Το αποτυχημένο κάρφωμα με έκανε να βγω λίγο πιο δυνατά στο παιχνίδι με την ΑΔ στο χέρι και συν το γεγονός ότι κανείς δεν με πίστευε, μάλλον βγήκα παραπάνω απ'όσο έπρεπε. Όπως είχα πει και στην ΣΕ, διαφωνώ με την οριστική μου αποχώρηση αλλά καταλαβαίνω πολύ καλά για ποιο λόγο το έκαναν. Alma, χρωστάς κέρασμα. Για τα μάτια σου είδες τα έπαθα. xD
    Πραγματικά όμως, δεν είχα τέτοια πρόθεση!

    Όσον αφορά την συμμετοχή μου, θεωρώ ότι με τον χρόνο που μπορούσα να διαθέσω, την όρεξη αλλά και την γενικότερη διάθεση, έκανα μια αξιοπρεπέστατη προσπάθεια να βοηθήσω την ομάδα μου. Ήταν ένα όμορφο κύκνειο άσμα του ultraviolence στο Palermo Extreme καθώς δεν πιστεύω ότι πρόκειται να δηλώσω συμμετοχή πάλι αν δεν αλλάξουν κάποια πράγματα στον εαυτό μου. Όχι ότι δεν μου αρέσει το παιχνίδι, κάθε άλλο. Όταν όμως έχεις διάφορα στο μυαλό σου, διάφορα θεματάκια, και αγχώνεσαι ακόμη και για κάτι τόσο ασήμαντο όσο ένα παιχνίδι παλέρμο, ε κάπου χάνεις τη μπάλα.

    Αρχική Δημοσίευση από Ikarionas:
    Δεν σχολιάζω βραβεία κλπ, όσα ήταν να πω για το παιχνίδι, τα είπα. Πέρασα ωραία.

    Θέλω απλώς να πω κάτι τελευταίο στον αγαπητό Ultraviolence, παρότι δεν τον γνωρίζω προσωπικά αλλά επειδή αφορά ένα αυθεντικό συναίσθημα, ήθελα να το εξωτερικεύσω. Σε αυτό το παιχνίδι καλώς ή κακώς έφυγες νωρίς, τώρα που ήμασταν αθώοι και οι δύο. Σε περιμένω οπωσδήποτε στο επόμενο του χρόνου ή και πιο νωρίς αν υπάρχει διάθεση. Για να μην πω ότι σε περιμένω και του παραχρόνου. Και για πολλά χρόνια ακόμη. Μπορεί να έχεις φάει αβέρτα ψήφους λόγω του ονόματός σου αλλά για έναν περίεργο τρόπο που δεν μπορώ να εξηγήσω επαρκώς (αν και έχω κάποιες θεωρίες), μου φέρνεις κάτι σαν θετική ενέργεια στο παιχνίδι και μόνο που συμμετέχεις. Σε έχω συνδέσει και με την αγαπημένη μου σειρά (την πιο τέλεια που έχει κυκλοφορήσει ποτέ) οπότε κανόνισε να έχεις ελεύθερο χρόνο τον επόμενο Αύγουστο. :) Θα είμαι εδώ και θα περιμένω να ήμαστε πάλι αθώοι και οι δυο. Εγώ θα είμαι σίγουρα αφού είμαι το αιώνια καλό αγόρι του παλέρμο (και θα συνεχίσω να είμαι έτσι, όχι σαν κάποιες άλλες δήθεν αιώνια καλές κοπέλες :P). Αλλά κάτι μου λέει ότι θα είσαι κι εσύ. Καλό βράδυ από μένα.
    Ikariona ομολογώ ότι με συγκινείς. Ελπίζω του χρόνου τέτοια εποχή, το Παλέρμο να με βρει σε καλύτερη φάση απ'ότι με βρήκε τα τελευταία δύο χρόνια και να δηλώσω με χαρά συμμετοχή στο παιχνίδι, με αλλαγή ονόματος αυτή τη φορά. :)
     

    Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

    tsarachaf

    Περιβόητο μέλος

    Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
    Άντε να πω κι εγώ μερικά τελευταία για το καλό :P .

    Αγαπημένε μου Ακριβέ, όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά πως "ένα σεντόνι την ημέρα, τον γιατρό τον κάνει πέρα". Ριρίκο μην το πάρεις προσωπικά :flowers:.


    E, αφού το ξέρεις, γιατί διαμαρτύρεσαι καλόμ;; :confused::give_rose:

    To βραβείο Καταπιεσμένης Μαφιόζας δεν είχε καθιερωθεί να έχει φόρο τιμής στο όνομα μου; Που είναι ο φόρος τιμής μου; :pfff:

    To βραβείο Καταπιεσμένης Μαφιόζας δίνεται σε κάθε παιχνίδι που είμαι εγώ μαφία, διότι κάποιοι και κάποιες έχουν βγάλει την φήμη ότι εγώ καταπιέζω κόσμο. :mastigio:

    Eν συνεχεία θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη απ'τους πολίτες αλλά κυρίως απ'τη μαφία, για την αποκάλυψη του ρόλου μου. Δεν είχα κανένα σκοπό να φάω ποινή για να νικήσουν οι πολίτες, όπως κάποιοι καλοθελητές με κατηγόρησαν.
    Χωρίς την αποκάλυψη του ρόλου μου, θα είχατε κερδίσει μερικές μέρες ακόμη, μπορεί κάτι να είχατε σκαρφιστεί ποιος ξέρει; Το αποτυχημένο κάρφωμα με έκανε να βγω λίγο πιο δυνατά στο παιχνίδι με την ΑΔ στο χέρι και συν το γεγονός ότι κανείς δεν με πίστευε, μάλλον βγήκα παραπάνω απ'όσο έπρεπε. Όπως είχα πει και στην ΣΕ, διαφωνώ με την οριστική μου αποχώρηση αλλά καταλαβαίνω πολύ καλά για ποιο λόγο το έκαναν. Alma, χρωστάς κέρασμα. Για τα μάτια σου είδες τα έπαθα. xD
    Πραγματικά όμως, δεν είχα τέτοια πρόθεση!

    Δεν ξέρω αν παρερμηνεύθηκαν με κάποιο τρόπο τα λόγια μου και είπες αυτό για τους καλοθελητές, οπότε θέλω να ξεκαρίσω ότι σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι το έκανες επίτηδες, τα σχόλιά μου είχαν να κάνουν, ότι ακόμη κι αυτό μας πήγε στραβά.
    Αλλά μην αγχώνεσαι, καταλαβαίνω ότι πάνω στο άγχος σου να αποδείξεις την αθωότητά σου και να βοηθήσεις την ομάδα σου, που πάντα είναι τυχερή να σ' έχει(Palermo #43-ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ :D ), το παράκανες λίγο και το πλήρωσες ακριβά. :hi:

    Όσον αφορά την συμμετοχή μου, θεωρώ ότι με τον χρόνο που μπορούσα να διαθέσω, την όρεξη αλλά και την γενικότερη διάθεση, έκανα μια αξιοπρεπέστατη προσπάθεια να βοηθήσω την ομάδα μου. Ήταν ένα όμορφο κύκνειο άσμα του ultraviolence στο Palermo Extreme καθώς δεν πιστεύω ότι πρόκειται να δηλώσω συμμετοχή πάλι αν δεν αλλάξουν κάποια πράγματα στον εαυτό μου. Όχι ότι δεν μου αρέσει το παιχνίδι, κάθε άλλο. Όταν όμως έχεις διάφορα στο μυαλό σου, διάφορα θεματάκια, και αγχώνεσαι ακόμη και για κάτι τόσο ασήμαντο όσο ένα παιχνίδι παλέρμο, ε κάπου χάνεις τη μπάλα.

    Εγώ πάλι έχω αρχίσει να πιστεύω το εξής, πάλι με κάποιο τρόπο, πάλι εδώ θα είμαστε οι περισσότεροι. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο μας έχει σημαδέψει αυτό το παιχνίδι. Μακάρι να είμαστε όλοι καλά και να ξανανταμώσουμε! :)
     

    Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

    aggelogiannos

    Νεοφερμένος

    Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 94 μηνύματα.
    Εεε Εεεεε what is this??? Δε με καταπιεζε Ο_ο και 2ον γιατί είμαι σε θηλυκό????? ΣΕ explain!!!!!
     

    Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

    tsarachaf

    Περιβόητο μέλος

    Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
    Εεε Εεεεε what is this??? Δε με καταπιεζε Ο_ο και 2ον γιατί είμαι σε θηλυκό????? ΣΕ explain!!!!!


    Δες το προηγούμενό μου ποστ, το εξηγώ :P. Επίσης είναι Καταπιεσμένης Μαφιόζας και όχι μαφιόζου, γιατί το πρώτο το πήρε η Άλμα και ακούγεται πιο ωραία :P.

    Αλλά βγείτε και πείτε τα επιτέλους, γιατί εμένα κάνεις δε με πιστεύει ότι δεν καταπιέζω κόσμο. :happy:
     

    Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

    aggelogiannos

    Νεοφερμένος

    Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 94 μηνύματα.
    Alma και σοφη έχουν μπει black list για την επόμενη φορά (έτσι κ αλλιώς σχεδόν πάντα κακό ρόλο έχω.). Βασικά και μάγισσα να πετύχω θα είμαι chaotic evil... In case πετύχετε κάνα γιλεκο
     

    Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

    Dreamer_SW

    Διάσημο μέλος

    Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,832 μηνύματα.
    Alma και σοφη έχουν μπει black list για την επόμενη φορά (έτσι κ αλλιώς σχεδόν πάντα κακό ρόλο έχω.). Βασικά και μάγισσα να πετύχω θα είμαι chaotic evil... In case πετύχετε κάνα γιλεκο

    :bleh: μην λες πολλά λόγια ....
     

    Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

    i_lie_us

    Διάσημο μέλος

    Ο i_lie_us αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,090 μηνύματα.
    Σεντόνι 2018 it is then :redface:
    Δεν το ήθελα ομολογώ, αλλά συνέβη εκείνο το μαύρο μεσημεροαπόγευμα που είπα να γράψω λίγα πράγματα και τελικά έκλεισα 5ωρο.
    Θα επιστρέψω στην επόμενη διοργάνωση να πάρω αυτό που μου αξίζει, του επίτιμου πολίτη :pfff: (στα προηγούμενα 2 δεν δώσατε τέτοιο άτιμοι :sly:, τουλάχιστον πήρα το παρατηρητόff του #45).

    Άντε να ρίξω ένα τελευταίο κι εγώ γιατί πλησιάζει το λουκέτο.
    Μου άρεσε πολύ το φετινό θέμα, πράγμα που κυρίως ένιωσα όταν δημοσιεύσατε τα πμ των ρόλων.
    Αν και δε μου αρέσει που αποτέλεσα αντιπαράδειγμα για αλεξίσφαιρο :pfff:, ούτε που ο αγαπημένος ούλτρα που τόσες νύχτες πάθους μου χάρισε ήταν αντιπαράδειγμα πόρνης. :redface:
    Εγώ δεν ξέρω άμα την κατάρα μου την έκανα reverse, τουλάχιστον τα πήγα καλύτερα απ' ότι αρχικά περίμενα.
    Και μπορεί να μην το ευχαριστήθηκα τόσο αυτό το παιχνίδι, άλλα όφειλα να ξαναδοκιμάσω και γιατί μου 'χε λείψει, και γιατί ήθελα να σιγουρευτώ αν θέλω να παίζω ή όχι.

    Δεν ξέρω ποιοι θα παίζουν και ποιοι θα είναι ΣΕ στο επόμενο, αλλά κάτι μου λέει ότι τις ίδιες φάτσες θα δω να τριγυρίζουν σε αυτά τα σοκάκια. Το καλό άλλωστε τα τελευταία χρόνια είναι ότι με ένα παιχνίδι ανά χρονιά, σου λείπει μέχρι να ξανάρθει η ώρα.

    Until we meet again λοιπόν Παλέρμο. :hi:
     

    Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

    Τελευταία επεξεργασία:

    aggelogiannos

    Νεοφερμένος

    Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 94 μηνύματα.
    Status
    Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

    Χρήστες Βρείτε παρόμοια

    • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
      Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
    • Φορτώνει...
    Top