Palermo #45 - Marvels Cinematic Universe comes to Palermo

Ποιος θέλετε να αποχωρήσει; (Ψηφοφορία 28/7)

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 4)
  • Eileen

    Ψήφοι: 1 25.0%
  • Σπυρακος (^^)

    Ψήφοι: 1 25.0%
  • Είμαι ΣΕ

    Ψήφοι: 2 50.0%

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,797 μηνύματα.
Θυμάμαι πως τα ίδια ακριβώς έλεγε κι o ultraviolence σε προηγούμενα παιχνίδια, στα οποία ήταν τη μια πόρνη και την άλλη αρχιμαφιόζος.

:hehe:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Τελικά υπάρχει κανείς που να διάβασε αυτό που έγραψα, πέρα απ' τον tsarachaf ο οποίος χωρίς επιχειρήματα πήγε να δείξει ότι δεν ισχύει τίποτε απ' όσα είπα; Αν δεν τα διαβάζει κανείς δεν χρειάζεται να χάνω χρόνο για να ψάχνω τι έχει ειπωθεί απ' τον καθένα. Να ψηφίζω κι εγώ όποιον να 'ναι στην τύχη. Δεν έχει νόημα να παίζουμε έτσι. Νιώθω ότι παίζω μόνος εναντίον 21 κακών ρόλων. Ο καθένας μπαίνει όποτε να 'ναι. Λέμε από την αρχή πόσα άτομα ότι πρέπει να κάνουμε ισοβαθμίες και ο μόνος που προσπαθεί να τις φέρει είμαι πάντα εγώ. Δεν υπάρχει κανείς άλλος που να βοηθάει σ' αυτό. Δεν παρατηρείτε ούτε τι λένε οι άλλοι, ούτε τι έχει γραφτεί, δεν κατηγορείτε όσους πάνε να πουν σαχλαμάρες χωρίς επιχειρήματα. Τίποτα. Και δεν μου κάνουν και την χάρη να με σκοτώσουν οι μαφιόζοι να ησυχάσει το κεφάλι μου. Σκοτώστε με να τελειώνουμε. Κουράστηκα πραγματικά.

Dimijim sorry για τα πολλά merge που σ' έχω υποχρεώσει να κάνεις.



Ξέχασα να πω ότι σε συμπάθησα λίγο περισσότερο λόγω της αναφοράς σου στο Twin Peaks και στους Chromatics. Και τα κομμάτια των Au Revoir Simone είναι πολύ ωραία (το lark και το a violent yet flammable world). Γενικά από ταινίες του Lynch έχω ανακαλύψει υπέροχα soundtracks.

Δεν ξέρω τα πιθανά σενάρια αναφέρω. Εφόσον εγώ ξέρω ότι δεν είμαι μαφιόζος, είναι πιθανό για εμένα το σενάριο αυτό. Anyway, δεν ξέρω τι έκανε ο ultraviolence και ο κάθε ultraviolence σε άλλα παιχνίδια, διότι πρώτη φορά παίζω.
Έχω διαβάσει όλα τα ποστ σου, απλά είναι τόσο πολλά που δεν μπορώ να καταλάβω σε ποιο αναφέρεσαι. Θα ανατρέξω και πάλι εκεί και σύντομα θα έχεις την απάντησή μου.

Πρώτη φορά παίζεις αλλά βλέπω πως γνωρίζεις το όνομα της Methexys και την είπες Βάσια σε κάποια φάση.

Κανένας πανικός. ΣΟΚ έπαθα, διότι όταν η Βάσια είπε όσα είπε ότι δεν καταλαβαίνει το παίξιμο του Dume κλπ λέω οκ τι ακριβώς πάει να δικαιολογήσει και μετά βλέπω την τυμβωρυχία και έπαθα σοκάρα, γιατί πραγματικά τότε πίστεψα ότι είναι αθώα και έχει γίνει μ@$%^&. Και πραγματικά περίμενα να δω Μαφιόζο στον ρόλο του φαστ και βλέπω Πολίτης Β και εκεί ήταν το αποκορύφωμα γι'αυτό και αντέδρασα έτσι. Φυσικά, όταν ηρέμισα λίγο, κατέληξα στο ότι απλά λέει ψέματα.

Ως μαφιόζοι που συνενοείστε συχνά μεταξύ σας ασφαλώς γνωρίζετε ο ένας το όνομα του άλλου. :) Σου ξέφυγε μάλλον αυτό ε;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Καλησπέρα και από μένα
Μπράβο βρε, με ανακάλυψες! Το ότι το όνομά μου παίζει ισχύει και ήμουν σίγουρος ότι θα γινόταν αν ο Dume δεν είχε κακό ρόλο. Όμως με τις κινήσεις του δε μου άφησε άλλη επιλογή από το να τον θεωρώ ένοχο και να επιμένω να φύγει. Πού θέλω να πάω τα βλέμματα και μάλιστα γρήγορα-γρήγορα; Στη Βάσια; Σοβαρά τώρα; Δε νομίζω ότι χρειάζεται η σύμπραξή μου για να δει κανείς το προφανές! Είναι η λογική η ίδια. Ο ΑΜ επιμένει να βγάλουμε τη methexys. Αναφέρομαι και εγώ σαν ύποπτος και ο Σπυράκος και ο Τάσος. Για τη methexys όμως μέχρι και ΑΠ έπαιξε για να την απομακρύνει. Το είπε και ο ίδιος ότι την δίνει στο πιάτο. Τι λέει η κοινή λογική; Ότι είναι ο μαφιόζος που γνώριζε ο ΑΜ και ήθελε να βγάλει. Άλλο σενάριο ΔΕΝ υπάρχει (αν αποκλείσουμε το τρολλ). Εγώ δεν ήμουν καν στο στόχαστρό του μέχρι το απόγευμα και ούτε κι αν κατάλαβα γιατί μπήκα. Το ότι αλλάζω γνώμη σε ταχύτητα 1000/ώρα ήταν η δικαιολογία και εξήγησα τους λόγους που στράφηκα στον Dume. Δεν θα λέω τα ίδια. Το ότι ήμουν η 2η ψήφος στην Methexys πώς ακριβώς είναι ύποπτο; Για μένα είναι οφθαλμοφανές ότι είναι μαφιόζα, καθώς αποκλείω την περίπτωση να τρόλλαρε ο Dume, οπότε γιατί να μην την ψηφίσω;
Όσο για το γεγονός ότι έκλεισα το λάπτοπ, δεν έχω να πω κάτι. Είχα να βγω έξω σε γενέθλια και παρακολουθούσα από κινητό τυχόν εξελίξεις. Τώρα ο καθένας ας το ερμηνεύσει όπως θέλει.
Η δικιά μου λογική λέει ότι ο ΑΜ παίζει μόνος του, ήθελε να περάσει το μνμ ότι είναι κάτι τέτοιο στους πολίτες και ότι μπλοφάρει στην μαφία, οπότε δίνει έναν άκυρο, την Μεθεξύς το παίζει σαν να ήταν ο πραγματικός του Φανερός έτσι ώστε αν τυχόν σωθεί να μην κινδυνεύει από κάρφωμα.
Δεν μπορώ να δω την λογική πίσω από τις κινήσεις της μαφιόζας Μεθεξύς, όπως είπα μου φαίνονται για κινήσεις άπειρου παίχτη σε πανικό. Εσύ μπορείς να εξηγήσεις κάπως ειδικά το παίξιμο της τυμβωρυχίας.
Εν κατακλείδι εκεί που έχω καταλήξει εγώ από το παιχνίδι της Μεθεξύς κυρίως ότι δεν μπορεί να είναι στην μαφία, οπότε ο Ντιούμ είτε έδωσε εσένα είτε τον Σπυράκο είτε δεν έδωσε και κανέναν και ο Φανερός Β πλέον είναι Κρυφός και γελάνε μαζί μας οι μαφιόζοι.

Ερώτηση: Πιστεύεις ότι ο Ντιουμ μπορεί να είχε βρει πάνω από έναν μαφιόζο;
Όχι.

Ναι, οκ... Έχεις ένα πόιντ σ' αυτά που λες... ΑΛΛΑ γιατί να παίξει έτσι ο Ντιουμ; Οκ, πες του χάλασε το σχέδιο να μείνει στην αφάνεια με το μπλέξιμο στην αρχή με τον ικαρίωνα. Αλλά άρχισε να δίνει σταθερά και έντονα μέθεξη από σήμερα το πρωί με κάθε ευκαιρία, με τους υπόλοιπους δεν ασχολήθηκε σχεδόν καθόλου. Όταν είσαι ΑΜ, δεν πρέπει να έχεις κάποια τριβή με τον μαφιόζο σου, εφόσον έχεις βγει στην επιφάνεια, για να καταφέρεις να βγάλεις κι άλλους;
Και σου λέω, δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι έπαιξε τόσο απαράδεκτα ο Ντιουμ, αλλά δεν μπορώ να αγνοήσω τέτοιας έκτασης εμμονή.
Βέβαια δεν μπορώ να καταλάβω για κανέναν λόγο, γιατί έπαιξε αυτή την τυμβωρυχία η μέθεξις, ό,τι ρόλο κι αν έχει.
Την λογική με την οποία πιστεύω έπαιξε ο Ντιουμ την έγραψα στον Pol.
Για την μεθεξύς και την τυμβωρυχία δεν μας έχει πει τπτ παραπάνω πέρα από το «ήλπιζα ο Φαστ να είναι μαφιόζος»
Γιατί αν είναι μαφιόζος και ειδικά ΦανΒ να ασχοληθεί με το περίεργο της τυμβωρυχίας της μεθ και να μην το περάσει στα ψιλά επειδή τον συμφέρει, γιατί στα μάτια του κόσμου φαίνεται ακόμη πιο ένοχη; Δεν τον κατηγόρησε κανείς μετά την αποκάλυψη του ρόλου του Ντιουμ, γιατί να πάθει τέτοιο πανικό;
Δεν έχω κάποια απάντηση σε αυτό, αλλά πιστεύεις τοσο πολύ στο κακο παίξιμο της μαφιοζας Μεθ; Δεν υπάρχει ούτε ένας εκεί μέσα στην μαφία να την συμβουλέψει πως να το χειριστεί;
Λοιπόν, ο συγκεκριμένος υπονόησε ότι είναι κάτι μεταξύ πληροφοριοδότη/ΑΜ. ΑΜ ξέρουμε ότι δεν είναι, άρα θα μείνω με το σενάριο πληροφοριοδότη στην πιθανότητα να λέει αλήθεια. Πάμε να δούμε σενάρια.
Δεν καρφώνονται μόνο αυτοί οι ρόλοι.
Ε ξέρει ότι θα βγει στον επόμενο γύρο οπότε τουλάχιστον να βγάλει εντελώς έξω απ' το παιχνίδι και έναν ακόμη πολίτη. Τον μοναδικό στον οποίο μπορούσε να ρίξει τυμβωρυχία αλλιώς θα επέλεγε ασφαλώς κάποιον πιο πολλά υποσχόμενο αθώο.
Σκέφτομαι εγώ τώρα, είναι στην μαφία, ένας δεν θα σκέφτηκε, ρε συ ο Εμμανουήλ υπονόησε ρόλο, μπορεί να είναι αυτό αυτό ή αυτό, ρίχτην εκεί να δούμε τι βγήκε, όχι γτ θα τον επανέφερε κανείς, ειδικά παίκτη που έφυγε με ποινή, αλλά για να δει τι πραγματικά ήξερε, αν είναι να κάψει την τυμβωρυχία της η μαφία.
Σοβαρά; Κι εσύ το λες αυτό; Είναι δυνατόν; Και τι δεν έκανε ο Dumenuke για να βγάλει τη methexys. H άλλη έπαιξε τυμβωρυχία πάνω σε έναν προφανέστατο αθώο. Αν είναι δυνατόν δηλαδή.
Έχω παραθέσει την λογική πίσω από την σκέψη μου. Και εξάλλου εσύ λες μην πάτε όλοι στην Μεθ που ακριβώς το πρόβλημα το ότι έχω μια διαφορετική σκέψη. Είναι τόσο λάθος που δεν το βλέπω;
Τι για ποιον λόγο; Τι δεν καταλαβαίνεις; Αποκαλύφθηκε και ήθελε να βγει ένας πολίτης ακόμη. Δεν είχε να επιλέξει άλλον.
Όπως εξήγησα, είχε.

Ακολουθεί σχολλιασμός αυτού του ποστ του ικαρίωνα.
Θα το σχολιάσω στο συνολό του αμέσως μετά αλλα αρχικά θέλω αυτό.
Μάλιστα το γεγονός ότι σχολίασε τόσο γρήγορα και με τόσο μεγάλη άνεση ότι ο πραγματικός φανερός μαφιόζος του Dumenuke ήταν ο PolGr, τον κάνει ακόμη πιο ένοχο και έναν παίκτη που παρακολουθούσε από νωρίς τα συγκεκριμένα άτομα. Εγώ για να συμπεράνω ότι ο PolGr ήταν ο μαφιόζος του Dume έπρεπε να ανατρέξω σε όλα τα προηγούμενα κείμενα κι ο Karadakov το ήξερε ήδη από πριν. Πολύ γρήγορα τα παρατήρησε όλα.
Αυτό είναι πολύ χαζό επιχείρημα. Σχολίασα στις 12 ηώρα. 3.5 ώρες μετά την λήξη της ψηφοφορίας. Το ότι κάποιος μπορεί να βγάλει συμπέρασμα γτ μπορεί να ψάξει πράγματα ή και θυμάται περισσότερα από εσένα, δεν είναι επιχείρημα.
Είχε μόνο τον Karadakov με bold.
Ναι γτ ήταν ο τονισμός της ψήφου; :confused:
Το συμπέρασμα από το ποστ του είναι ότι εγώ είμαι ο ΔΑ, η μεθεξύς και ο Πολ είναι μαφιόζοι μαζί με την μαφιόζα Έμυλι που μου έκανε σήμα. Σωστά;
Το κακό με αυτό το σενάριο είναι ότι αν ισχύει στην καλύτερη εγώ ξέρω μόνο την μεθεξύς και την Έμυλι και ψηφίζω και την μαφία μου Πολ για να σώσω την μεθεξύς. Δεν μπορεί να είμαι ΔΑ να ψηφίζω πολ και να ξέρω πως ο Πολ είναι στην μαφία, δεν έχει κανένα νόημα. Όπως επίσης δεν έχει νόημα να ελπίζω να πέσει τυμβωρυχία στον Πολ, πρώτον γτ δεν κινδυνεύει να βγει, δεύτερον γτ δεν είναι καραμέλες η κάρτες να τις πετάξουμε όλες σε 3 μέρες.
Τέλος τόσες μέρες ψάχνεις τον ΔΑ και όχι τους μαφιόζους. Γτ να με ψηφίσεις, διώξε τους μαφιόζους.
Αυτά για την ώρα, θα ψηφίσω κι εγώ methexys, γιατί δεν μου αρέσει καθόλου αυτό που πάει να γίνει με τον Πολ.
Στην στιγμή αυτού του ποστ το σκορ ήταν 8/2/1 υπερ Μεθεξύς έναντι Πολ. Σύνολο 10 ψήφοι στους 22 που έχουμε μείνει. Ναι αν ξαφνικά βρίσκονταν 7 ψήφοι στον Πολ και εμένα θα μου φαινόταν άκυρο και περίεργο και θα άλλαζα και εγώ ψήφο.
Το σοκ θα το πάθετε εσεις όταν αποκαλυφθούν οι ρολοι στο τέλος... Πολ σαν πολύ μου φαίνεται ότι βιάζεσαι να με βγάλεις έξω. Οκ, δεν λέω, σε όλους φαίνεται περίεργο που με έδινε τόσο στεγνά ο Dume αλλά εσυ έχεις ενθουσιαστεί μιλάμε.
Έπαιξα τυμβωρυχία, εκτός επειδή θεωρώ ότι θα μου μείνει στο χέρι άχρηστη αφού θα φύγω σήμερα, επειδή θεώρησα ότι ο μόνος λόγος που επέμενε τόσο πολύ ο Dume μαζί μου είναι επειδή ο μαφιόζος του έφυγε και δεν είχε με ποιον να ασχοληθεί.
Ειμαι από κινητό και δεν μπορώ να βρω τα ποστς του να τα κάνω παράθεση τώρα όποτε σκεφτείτε το εξής. Ο Dume είχε πει συγκεκριμένα ότι "ξέρει" και ότι "γνωρίζει" ότι ειμαι μαφιοζα. Είχε χρησιμοποιήσει πολύ συγκεκριμένα αυτά τα ρήματα. Μαφιοζα δεν ειμαι όπως γνωρίζω (και θα μάθετε όλοι στο τέλος ή αν παίξετε κάρτα σε εμενα κάποια στιγμή όταν φύγω) και όπως γνωρίζει η μαφία. Η μαφία επίσης δεν γνωρίζει ούτε ποιος είναι ο ΑΜ αν δεν κάνω λάθος. Όποτε η μαφία θα μπορούσε να θεωρήσει ότι ο Dume είναι πολίτης είτε 1.ντετεκτιβ είτε 2. με κάρτα-χρησμό Πυθίας με την οποία μπορείς να ρωτήσεις για οποιοδήποτε άτομο τι ιδιότητα έχει αν δεν κάνω λάθος. Αν κάποιος είναι ΑΜ, η απάντηση στην ερώτηση είναι ναι, είναι μαφιόζος, χωρίς ωστόσο να ανήκει στη μαφία. Είναι μαφιόζος αλλά είναι ο ΑΜ. Ετσι ο Dume κατηγορώντας με συνέχεια θέλησε λογικά να πείσει τη μαφία πως είναι πολίτης που έμαθε ότι ειμαι μαφιοζα, και αφού όμως δεν ανήκω στη μαφία, ειμαι ο ΑΜ. Ήθελε να ρίξει το ρόλο του σε εμενα. Και κάπως ετσι η μαφία θα με ξεφορτώνονταν με συνοπτικές διαδικασίες.
Αν δεν είναι αυτό το σκεπτικό του δεν έχω ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει.
Ψηφίζω PolGR για σήμερα.
Επίσης, λογικά έχουν δυο τυμβωρυχίες οι πολίτες και μια η μαφία όποτε πρέπει να σκεφτούμε μήπως ο Comfortably ανήκει στη μαφία. Και τέλος ο Johnny δεν είναι μαφιοζος για εμενα. Ίσως είναι ΔΑ ή πορνη αλλά μαφιοζος δεν είναι. Οι σκέψεις του είναι μπερδεμένες και προσπαθεί να τα μαζέψει από παντού, όπως έκανα εγώ πέρσι που ήμουν ΔΑ και έπαιζα πρώτη φορά.
Mε λίγα λόγια ότι ο Dume ήθελε να εκμεεύσει αποτυχημένο κάρφωμα σε εσένα σαν ΑΜ;
o dumenuke εδωσε στεγνα την methexys και λεει υποπτοι ειναι pol,σπυρακος(και μπορει τασος) . Ο ικαριωνας δεν ειχε πει (δεν θυμαμαι σελιδα : /) καλο θα ηταν να βρεθει πρωτα ο ΔΑ? εγω θα ψηφισω polgr γτ πιθανοτατα αυτος ειναι.η methexys θα ερθει η σειρα της.
Θα γίνω σαν τον tsarachaf εδώ αλλά τους βοηθητικούς της μαφίας καλό είναι να τους ξέρεις αλλά όχι να τους βγάλεις πριν βγάλεις την μαφία, γτ ακόμα και μέσα βοηθούν αριθμητικά τους πολίτες.
η Χιμελίτα μου στην απονομή βραβείων . :cry_x:
Δολοφονία της Χιμέλας και εγώ πιστεύω ότι είναι άλλη μια προσπάθεια της μαφίας να θολώσει τα νερά. Η Χιμέλα έλεγε πολλά και άλλαζε απόψεις πολύ συχνά, οπότε την δολοφονεί η μαφία σε ελπίδα να πιαστούμε και να αρχίσουμε να ψάχνουμε φαντάσματα. Πιστεύω ότι πρέπει να δοθεί χρόνος στο μεντιουμ να δράσει και μετά να το ξαναψάξουμε το γτ δολοφόνησαν την Χιμέλα.


Λοιπόν μιας και τελείωσα 2 ώρες πιο νωρίς πρακτική σήμερα και έχω και την ευκαιρία να πάω να ρίξω δύο απλωτές και με μια ψηφοφορία που για την στιγμή είναι 15/3/1/1 λέω να το εκμεταλλευτώ. Θα μπαίνω που και που να ρίχνω μια ματιά και αν πάει να γίνει κάτι περίεργο στην ψηφοφορία θα επέμβω.

Παράκληση, μην μου γεμίσετε 3 σελίδες μνμ μέχρι το βράδυ, λυπηθείτε με… :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Πρώτη φορά παίζεις αλλά βλέπω πως γνωρίζεις το όνομα της Methexys και την είπες Βάσια σε κάποια φάση.



Ως μαφιόζοι που συνενοείστε συχνά μεταξύ σας ασφαλώς γνωρίζετε ο ένας το όνομα του άλλου. :) Σου ξέφυγε μάλλον αυτό ε;

Σε διορθώνω εγώ, γιατί και εγώ την πάτησα με αυτό, αλλά μετά πήρα μπρος. Τα παιδιά ήταν μαζί στην Ομάδα Διαχείρισης.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DumeNuke

Τιμώμενο Μέλος

Ο DumeNuke αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,125 μηνύματα.
Σε διορθώνω εγώ, γιατί και εγώ την πάτησα με αυτό, αλλά μετά πήρα μπρος. Τα παιδιά ήταν μαζί στην Ομάδα Διαχείρισης.

Τιμή και δόξα στα μέλη της ΟΔ του i-school.

:whistle:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σπυρακος (^^)

Περιβόητο μέλος

Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,414 μηνύματα.
Είσαι κακιά. Πάει και τελείωσε. Λες και στον ΔΑ να κρυφτεί στη methexys. Δεν είδες καν αυτά που έγραψα, τα οποία είναι γεμάτα επιχειρήματα για τον καθένα. Όσο για το μπέρδεμα, πολύ μπερδεύεσαι σ' αυτό το παιχνίδι Έμιλυ. Είναι η δεύτερη φορά που μπερδεύεσαι. Δεν σκοπεύω όμως να σε δω να φτάνεις στην τρίτη για να καείς.




Α άρα ας ψηφίσουμε όλοι methexys για να βοηθήσουμε να κρυφτούν παραπάνω οι κακοί ρόλοι. Όσο για αυτό που λες αν συμφωνούν με την οπτική αυτή χωρίς να έχουν ανατρέξει σε προηγούμενα κείμενα, συμφωνούν επειδή ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ Η ΜΕΘΕΞΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΦΙΟΖΑ. Τη δίνουν ακόμη και οι δολοφόνοι της προσπαθώντας να δημιουργήσουν την εντύπωση πως είτε η methexys είτε ο polgr είναι μαφιόζοι αλλά όχι και οι δύο. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ. Και ο Karadakov με τον Tsarachaf ξεκίνησαν πρώτοι να προσπαθούν να δείξουν ότι δεν είναι και οι δύο. Έδειξα παραθέτοντας όλα τα σχετικά κείμενα ότι δεν φαίνεται από πουθενά να παρακολουθούσε ο Dumenuke την methexys αλλά ότι φαίνεται να παρακολουθούσε τον Pol. Κανείς δεν αναφέρθηκε σ' αυτά που είπα. Αν μη τι άλλο δεν είπα μια θεωρία απ' το μυαλό μου. Παρέθεσα επακριβώς το τι ειπώθηκε απ' όλους αυτούς. Μόνος παίζω σ' αυτό το παιχνίδι.





Ε ναι εντάξει μη συμμετέχεις κι εσύ. Κι ο Τάσος πιο κάτω λέει ότι δεν προλαβαίνει. Η Μελανία τα διάβασε διαγώνια. Η Eileen το ίδιο. Ε εντάξει, λέμε ότι παίζουμε τώρα. Οι άλλοι είναι συσπειρωμένοι διαρκώς επειδή γνωρίζονται μεταξύ τους κι εμείς κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου.



Όπως έδειξα σε ένα post που κανείς δεν διάβασε, από όλο το παιχνίδι βγαίνει πως οι περισσότερες πιθανότητες είναι να είναι φανερός μαφιόζος του Dume ο Pol παρά η methexys. Aλλά ναι είναι και οι δυο μαφιόζοι.




Δεν σου λέω τι ήθελα να πεις. Σου λέω για ποιο λόγο σε έβαλε στη λίστα των υπόπτων του ο Dume. Επειδή είχες αθωώσει αρχικά τον Pol. Άρα ο Dume ήξερε για τον Pol. Δεν είχες αθωώσει πουθενά τη methexys για να σε κατηγορούσε γι' αυτό. Τον Pol είχες πει πολίτη άρα αυτόν γνώριζε ως μαφιόζο ο Dume και γι' αυτό σε κατηγόρησε. Απλά πράγματα λέω. Bασικά μπορεί να μιλάω και με κακό ρόλο τώρα και τσάμπα να χάνω τον χρόνο μου.




Η λογική μου είναι ότι προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα δίπολο ανάμεσα σε Pol και methexys για να δείξουν ότι μόνο ο ένας απ' τους δύο είναι μαφιόζος, ενώ είναι και οι δυο. Έθεσα δύο σενάρια για τη methexys. Όπως είπα όμως πιστεύω ότι είναι και οι δυο τους ένοχοι. Έπρεπε όμως να βάλω και το άλλο σενάριο ως πιθανότητα. Τυχαίνει να μην είμαι μαφιόζος για να ξέρω ποιοι είναι αθώοι και ποιοι ένοχοι. Τώρα για το ότι είμαι αρχιμαφιόζος θα σου 'λεγα τίποτα αλλά κρατιέμαι. Να εύχεσαι να με βλέπεις για πολύ καιρό ακόμα.



Εσύ πόσους έχεις βρει; Για πες μας. Τι ποσοστό επιτυχίας έχεις; Το γεγονός ότι εκτίθεμαι τόσο πολύ τη στιγμή που οι υπόλοιποι γράφετε ένα post στις 4 ώρες, σου λέει κάτι;



Μ' αρέσει που με ειρωνεύεσαι ενώ τη βλακεία εσύ τη λες στο συγκεκριμένο. ''Μπορούσαμε απλά όλοι να ψηφίσουμε Methexys ώστε να μην υπάρξει αυτή η δυνατότητα''. Πώς ακριβώς θα γίνει αυτό αγόρι μου; Για ποιο λόγο δεν θα έχει τη δυνατότητα ο ΔΑ να σώσει τη methexys αν την ψηφίσουμε όλοι; Ο ΔΑ μπορεί να αντιστρέψει τους ρόλους και με παίκτη που έχει μηδενικές ψήφους. Το παίζεις και έξυπνος τρομάρα σου. Αλλά ίσως αν ήσουν στη μαφία να σου είχαν πει ότι δεν γίνεται κάτι τέτοιο. Οπότε για μαφιόζος δεν μου κάνεις. Για βοηθητικός τους ρόλος ναι.




Βλέπεις τι λες εδώ; Ούτε εσύ ο ίδιος δεν καταλαβαίνεις τι λες. Όσοι έχουν ψηφίσει Pol αντί για methexys σου δίνουν την εντύπωση πως είναι κακοί. Εγώ κατηγορώ τον Karadakov που κάνει ακριβώς αυτό που λες, ψήφισε Pol αντί για methexys και άρα θα έπρεπε να τον έχεις στους υπόπτους. Για κάποιον λόγο όμως τον βγάζεις εκτός και κατηγορείς εμένα που τον ψήφισα. Και όσο για το ότι θεωρείς απίθανο 2 μαφιόζοι να έχουν τόσο μεγάλη επαφή στο μεγάλο τσατ, κούνια που σε κούναγε. Δες το προηγούμενο παιχνίδι που ήταν μαφιόζοι η bilire και ο dimijim, τι ακριβώς έγινε και πόση αντιπαράθεση είχαν μεταξύ τους στο chat. Κοιμάστε κι ονειρεύεστε όλοι.



Ναι.



Ναι. Επιτέλους λίγη λογική.




Ναι. Κι όπως έδειξα παραπάνω φαίνεται να παρακολουθούσε περισσότερο τις κινήσεις του Pol. Aυτά που είπε στα post που ανέβασε ο Dume δεν δείχνουν να πρόσεχε τις κινήσεις της methexys.



Nαι ακριβώς.



Όόόχιιι. Ακριβώς το γεγονός ότι ο Σπυράκος δεν έλεγε τίποτα, δείχνει ότι δεν μπορεί να είναι ο φανερός μαφιόζος του Dume γιατί ο Dume δεν θα μπορούσε να πάρει πληροφορίες για άλλα άτομα απ' αυτόν. Άρα ο φανερός είναι ο Pol ή η methexys. Έγραψα ολόκληρο κατεβατό για ποιο λόγο πιστεύω ότι ο Pol έχει πολλές περισσότερες πθανότητες να είναι. Διαβάστε ρε παιδιά αυτά που γράφω. Δεν μπορώ να παίζω μόνος...



Συμφώνησες μαζί μου για ισοψηφία. ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ τα πέταξες όλα στα σκουπίδια καθώς όταν κινδύνευε να πάει ισοψηφία, άλλαξες στον Dume. Τι σε νοιάζει αν τον θεωρείς πιο ύποπτο ή όχι; Ας πηγαίναμε σε ισοψηφία και ας τον ψήφιζες μετά στη δημοσκόπηση. Γιατί έπρεπε να τον ψηφίσεις πριν πάμε σε ισοβαθμία; Γιατί να μας στερήσεις τη δυνατότητα να δούμε τι θα γινόταν σε ισοψηφία; Άρα ναι μεν συμφωνείς με Ικαρίονα που δεν τον θεωρείς ένοχο αλλά στα τέτοια σου τον γράφεις τον Ικαρίονα επειδή λογικά είσαι μαφιόζος και δεν σε συνέφερε να ακούς αθώο. Ίσως να προσπάθησες να προστατέψεις και τον Johnny φοβούμενος μη βγει αλλά δεν μπορώ να ξέρω ακόμη με σιγουριά για αυτόν.



Ναι εγώ ακριβώς αυτό πιστεύω και έδειξα με ένα σωρό επιχειρήματα γιατί μου φαίνεται πιο εύλογο. Τώρα αν ο Dumenuke είχε ως φανερό τη methexys και με κάποιον εντελώς άγνωστο σε μένα τρόπο έβγαλε όλα αυτά τα συμπεράσματα που έβγαλε λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να το ξέρω. Σε όλα τα post του και στα άτομα που κατηγορεί, φαίνεται πως ακολουθούσε εσένα.



Θα κρυφτούν πολλοί πίσω από το κύμα της methexys αλλά ας ψηφίσω κι εγώ methexys για να τους βοηθήσω να κρυφτούν καλύτερα.



Τελικά κανείς δεν διάβασε αυτό που έγραψα. Τσάμπα ξενύχτησα χτες κι έχασα τον ύπνο μου. Ναι η methexys είναι μαφιόζος και γι' αυτό τόσο σίγουρα τη δίνουν και οι μαφιόζοι της. Αλλά είναι κι ο Pol. Βαρέθηκα να γράφω και να ξαναγράφω για ποιο λόγο είναι ο Pol.



Είσαι κακιά. Τέλος. Προσπαθείς να κατευθύνεις την ψηφοφορία εντελώς αλλού και πας να παρουσιάσεις τα πράγματα όπως σε συμφέρει.



Δεν πάω να αλλάξω κανενός τα λόγια φίλε. Έγραψα ένα ολόκληρο κατεβατό άλλωστε με το τι έγραφε ο Dume σε όλες τις προηγούμενες μέρες. Και μάντεψε. Φαίνεται να παρακολουθούσε εσένα. Μακάρι να σ' έβαζε πρώτο στη λίστα του να μην είχαμε όλο αυτό γιατί όλοι πατήσατε στο ότι έβαλε πρώτη τη methexys.



Ναι σιγά μην ήθελε να σε παρουσιάσει σαν αντίπαλο μαφιόζο. Πήγε να σου ρίξει προφυλάκιση επειδή ήταν σίγουρος για σένα. Αλλά δεν πρέπει να είσαι εσύ ο μαφιόζος που ήξερε επειδή σε περίπτωση που παιρνούσε η προφυλάκισή του και έμενε μέσα στο παιχνίδι ο ίδιος, θα έτρωγε κάρφωμα. Άρα άλλος ήταν ο φανερός του. Αλλά είστε και οι δυο μαφιόζοι. Εσύ φαίνεται ότι είσαι και από το ότι σε έχουν ψηφίσει με σιγουριά ακόμη και οι συνμαφιόζοι σου.



Έχεις αναφέρει πουθενά πιο πριν ότι δεν θεωρούσες τη Himela μαφιόζο; Εμείς που θα ξέρουμε τις σκέψεις σου αγαπητέ αν δεν συμμετέχεις στο παιχνίδι; Εμένα με βόλεψε άπειρα το kill στη Himela γιατί την θεωρούσα ύποπτη, οπότε ξεκαθάρισε λίγο το τοπίο. Απ' το να έφευγε κάποιος άλλος, καλύτερα που έφυγε αυτή που τη θεωρούσα ύποπτη.



Ωραία. Ούτε εσύ έχεις χρόνο. Σιγά μην κερδηθεί αυτό το παιχνίδι απ' τους αθώους.




Όχι νεκροφάνεια στη Himela. Αρκετές πολύτιμες κάρτες έχουν χαθεί από αθώους. Χάσαμε προφυλάκιση, τυμβωρυχία. Φτάνει. Ας ρωτήσει τουλάχιστον πρώτα το medium γι' αυτήν. Υπάρχουν πολύ πιο αθώα άτομα στο παιχνίδι. Η Himela μπορεί να ήταν και πόρνη στο κάτω κάτω και να μπερδεύτηκαν επειδή πέρασαν ως πόρνη άλλον π.χ. τον Johnny.
Εσυ ειπες οτι κατα 99% ειναι ή η Himela ή η Νεφελη ενοχη. Και φυσικά χαίρεσαι που έφυγε η Himela και κανονικά πας σε Νεφέλη.Εγώ δε χαίρομαι γιατί υποψιαζόμουν μεν Νεφέλη αλλα έφυγε άτομο που προς αθώο τον πήγαινα και μιλουσε περισσοτερο απο αλλους παίχτες.Αρα δεν έλαβα κάποιο συμπέρασμα και ο θανατος της δε μου προσεφερε και πολλη τροφη για σκεψη. Και απλά το σχολίασα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Μαζί με τα υπόλοιπα ας προσθέσω κι ένα παρανοϊκό σενάριο, έτσι κι αλλιώς είμαι ψυχάκιας και μ'αρέσουν κάτι τέτοια.

Στην πρώτη σελίδα του παιχνιδιού τα πρώτα post που έγιναν για ευχές για το παιχνίδι κλπ, παρατηρήστε από ποιους έγιναν.

E, μην ποστάρει κανείς... Εγώ πρέπει να το ανοίξω κι αυτό...

Καλησπέρα....

Καλό παιχνίδι παιδιά!! Ελπίζω να σας αρέσει και το θέμα, έβαλα και εγώ το χεράκι μου στην επιμελειά του. :P

Αχνε Marvel.
Καλό παιχνίδι. Να ζήσει η Justice Leauge.
Ώπα λάθος.

Καλό παιχνίδι παιδιά ;)
MARVEL FTW.. DC ποτέ :P

Ουφ πρώτη φορά παίζω. Ελπίζω να διασκεδάσουμε και να περάσουμε καλά :)

Καλό παιχνίδι να έχουμε! :happy:


Όλως τυχαίως σχολίασαν μαζί όλα τα άτομα που κατηγόρησα και προσπάθησα να σας δείξω τη σύνδεσή τους. Άντε δεν είμαι τόσο σίγουρος για tsarachaf αλλά τον θεωρώ στους υπόπτους μετά το post του. Αμέσως μετά καπάκι Karadakov, Emilouko, Σπυράκος, PolGr, methexys. Όλως τυχαίως όλοι αυτοί ήταν μέσα ταυτοχρόνως εκείνες τις ώρες. Και όλως τυχαίως προσπάθησα να σας δείξω τη σύνδεσή τους. Toυ Pol, της methexys και του Σπυράκου την έκανε κι ο Dume. Εγώ πρόσθεσα Emilouko και Karadakov. Και μαντέψτε ποιος έσπευσε πρώτος να πει ότι δεν ισχύουν αυτά που είπα. Ο Tsarachaf.

Το ενδιαφέρον είναι ότι σχεδόν το ίδιο γίνεται και στη σελίδα 5. Δείτε τα post που γράφτηκαν από τις 23:35 και μετά.


Και εγώ πιστεύω πάντως ότι μια ισοψηφία μπορεί να είναι χρήσιμη για τους πολίτες. Ετσι φαίνεται ποιον μπορεί να θέλουν κάποιοι να κρατήσουν μεσα. Δυστυχώς ήμουν λίγο απασχολημένη σήμερα και δεν μπόρεσα να ειμαι μέσα την ώρα της ψηφοφορίας. Δεν μάθαμε πολλά από τη σημερινή ψηφοφορία, εγώ πάντως ελπιζω ο Φαστ να ήταν μαφιόζος και η μαφία, μιας και κατάλαβε ότι άρχισε να στραβώνει τον πράγμα, να τον άφησε να φύγει. Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια αλλά δεν ακούγεται άσχημο, ενας νέος παίχτης που κάνει αψυχολόγητες κινήσεις και έχει το άλλοθι της απειρίας του να τον καλύπτει. Αν είχε κακό ρόλο εκτός μαφίας, αν ήταν δηλαδή πορνη ή ΔΑ δεν νομίζω πως θα έκανε τόσο σπασμωδικές κινήσεις. Όποτε για εμενα είναι είτε μαφιόζος, είτε απλός πολίτης που είχε ξενερώσει με τον ρόλο του και ελπιζω να είναι το πρώτο και να διώξαμε έναν μαφιόζο. Παντως ούτε η Νεφέλη αθωώνεται στα μάτια μου προς το παρόν. Θέλω να μελετήσω λίγο ακόμα τα μηνύματα και θα επανέλθω αργοτερα λογικά. Ε καλά, όλοι έχουν λόγο για να μείνουν και ο καθένας θέλει να σώσει το τομάρι του, αυτό δεν την κάνει αυτόματα πολίτη :P

Εγώ δεν κατηγορώ τα άτομα που ήθελαν να το πάνε ισοψηφία.Πίστευαν ότι θα δείξει πράγματα από το πως θα κινούνταν οι ψήφοι. Βέβαια είναι αρκετά επίφοβο να ήμασταν ανάμεσα σε 2 αθώους. Ο καθένας παίζει με το σκεπτικό του και τις πληροφορίες που έχει από το ρόλο του. Λόγου χάρη αν κάποιος ειναι πληροφοριοδότης μπορεί να θέλει να δει που θα ψήφιζε στην ισοψηφία ο δολοφόνος του για να αθωώσει άτομα.
Συν τα υπόλοιπα points του Ιορδάνη για συγκατοίκους κλπ. Δεν έχει να κάνει με νωρίς ή αργά. Αν δεν έπαιζε την κάρτα υπήρχε μεγάλη περίπτωση να αποχωρήσει. Οποιοσδήποτε στη θέση της θα έπαιζε την κάρτα και δεν θα διακινδύνευε να φύγει. Αθώος ή ένοχος.

Care to elaborate στο πια ισοψηφία ήθελες και γτ μεταξύ αυτων τον ατόμων. Πέρα απο Φαστ δεν είδα κάποιο σχόλιο για το παιχνίδι Νεφέλης και κάτι λίγα για τον Ντιουμ.

Σχετικά με την ψηφοφορία, έχω να κάνω τα εξής σχόλια. Αρχικά, οκ και οι δύο έκαναν οτιδήποτε για να σώσουν το τομάρι τους. O fast, επέμενε και πριν ακόμη ότι όσα έκανε τα έκανε από άγνοια που θα μπορούσε να ισχύει. Η nefeli όμως έπαιξε κάπως πιο ύποπτα καθώς έπαιξε ακύρωση μερικά δευτερόλεπτα πριν το κλείσιμο των καλπών. Η μ@%$%$^ που έγινε ήταν ότι ο Fast δεν έγραψε 5-6 πράγματα παραπάνω να μας βοηθήσει να προχωρήσουμε, αρκέστηκε σε μία πρόταση.

4 απ' τους προηγούμενους 6 πάλι την ίδια χρονική στιγμή μέσα. Και πάλι η methexys με τον Pol. Μπορεί να υπάρχει κι άλλη φορά που γίνεται αυτό αλλά βαριέμαι να ψάχνω παραπάνω. Έτσι κι αλλιώς όλα αυτά τα σενάρια είναι προϊόντα παρανοϊκού μυαλού. Σιγά μη δείχνουν κάτι σημαντικό.

Προς τη ΣΕ: Νομίζω πως δεν παραβιάζω κάποιον κανόνα. Αναφέρομαι σε κείμενα που γράφτηκαν. Δεν αναφέρθηκα ούτε σε αξιολογήσεις ούτε σε παρουσία αυτών των παικτών σε άλλα μέσα δικτύωσης. Αναφέρθηκα εξολοκλήρου στο τι γράφτηκε στο forum.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Soukouu

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Soukouu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 127 μηνύματα.
Αρχικα να αρχισω με το : δεν θα κανω 30 ποστ την ημερα, αν θεωρειται οτι αυτο ειναι το σωστο και ετσι βοηθαει καποιος δεν μπορω να κανω κατι.

Εκτος απο την Μεθ που καλα κανει και θελει να δικαιολογηθει σε φαση "θα δειτε και θα καταλαβετε οτι ειμαι αθωα" "η ζωη ειναι ωραια για μας τους αθωους και αλλοι τρολλαρουν για μας" εννοειται οτι νταξει δεν με πειθει.Ειναι σωστο πλει βεβαια να σε παει στον συναισθηματικο τομεα και να δωσεις αλλον,το οποιο το κανουν πολλα ατομα(Ικαριωνας που τον ξερω)Αν ομως ισχυει οντως αυτο στο 1% και ειναι αθωα,εγω θα φυγω απο το παιχνιδι ξεκαθαρα.Δεν θα καθομαι να παιζω 3 μερες για ενα χαζο τρολλ.Απλα τα πραγματα.

Τα ατομα που εδωσε ο ντιουμ προφανως δεν θα τα ξερει απο πρωτο χερι.Σιγουρα ξερει την Μεθ γιατι εκλεψε στην ουσια,ενω ειναι τοσο εμπειρος οσο λετε και εχει κανει ΣΕ με την και καλα καρτα που ειχε στα χερια για να μας δειξει ολους ποιον εχει βρει ο ρολος του.Πολ και σπυρακος δεν τα ξερει σαν ρολος,λογικα τα ξερει σαν σκεπτικο.Το οποιο μπορει να μην ειναι και σωστο.Ξερετε τι με μπερδευει;Ο Δημητρης Σ που πηγαινε πριν φουλ μαζι με τον Πολ.Και με μπερδευει γιατι ο Δημητρης ειναι αθωος.Νομιζω καταλαβαινετε για ποιο λογο ειναι αθωος.Ελπιζω να ειναι αυτο που σκεφτομαι ο Πολ και να ειναι αθωος αντιθετα με το σκεπτικο του Ντιουμ που τον δινει σαν μαφιοζο.Θα ηθελα να προσεξω αυτην την στιγμη ποια ατομα τον ψηφισαν τωρα.Αγγελογιανος,Μεθε(και λογικο για να σωσει το τομαρι της) Nefeli(που στις προηγουμενες 2 γυρες ειχε απειρες ψηφους) και Καραντακοφ(που με μπερδευει πολυ).

Αλλαααααααααααααα μαντεψτε ποια εχει δωσει φουλ ραντομ ψηφους σε 3 ψηφοφοριες χωρις καμια αιτιολογια και βγαινει παντα εκτος.
Η Deutch.Πρωτη ψηφοφορια γινεται χαμος αναμεσα σε 4 ατομα (Νεφελη,Ικαριωνα,Ντιουμ και Γρηγορο) και ψηφιζει Αγγελογιανο που εχει μια ψηφο μονο απο αυτην.Δευτερη ψηφοφορια γινεται χαμος αναμεσα σε 3 ατομα(Νεφελη,Ντιουμ και Τζονι( ψηφιζει εμενα απο το πουθενα..(οχι οτι εχω αθωωθει απο κατι αλλα δεν ειμαι ο κυριος υποπτος) 3η ψηφοφορια εχει ψηφισει ολη η πλαση την μεθε και λιγοι τον Πολ και ψηφισε Σπυρακο επειδη και καλα τον εδωσε ο Ντιουμ.3 ψηφοι εκτος,3 ατομα με 1 ψηφο μονο απο την ιδια,3 φορες δεν πηρε καμια ευθηνη και απλα κρυβεται απο πισω για να κανουν δουλεια οι υπολοιποι παικτες.Προσωπικα την εχω απειρα στο στοχαστρο.

Επισης η Χιμελα νομιζω ηταν κακο κιλ.Ειχε κατηγοριες απο διαφορους παικτες και ηταν αρκετα στο μεταιχμιο στο να ψηφιστει.Εν τελει λογικα αθωα ειναι αλλα μου εχει κολλησει πολυ ο ρολος της για πορνη που δεν την καταλαβαν;Μπορει να κανω και λαθος.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ερις

Περιβόητο μέλος

Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 4,955 μηνύματα.
Μπήκα για να δω τι παίχτηκε με τη δολοφονία -δεν έχω διαβάσει αναλυτικά.

Προς έμπειρους "πολίτες": Τι πιθανότητες υπάρχουν να ήταν η Himela κακιά και δηλαδή να δολοφονήθηκε κακός (πχ να έδρασε το βράδυ ο κυνηγός; ). Αν έχουμε στο μυαλό μας το τι μπορεί να ήταν η Himela (καλή/κακιά) ίσως βοηθήσει στο να κρίνουμε καλύτερα και τι έχει πει η ίδια μέχρι στιγμής και τι έχουν πει γι' αυτήν οι άλλοι. Τείνω να πιστεύω ότι τη σκότωσε η μαφία, παρ'όλα αυτά ας εξετάσουμε όλα τα ενδεχόμενα.

Προφανώς και θα μπαίνω και θα σχολιάζω και θα προσπαθώ να βοηθήσω απλά όχι στο βαθμό που το έκανα χθες γιατί χθες το παράχεσα!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PolGR1509

Τιμώμενο Μέλος

Ο PolGR1509 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,307 μηνύματα.
Επειδή υπάρχει μεγάλη πιθανότητα από αύριο να συμμετέχω κι εγώ στην ουράνια χορωδία, έχασα αρκετό απ' τον ύπνο μου για να γράψω ένα καλό post αναφερόμενος σε πράγματα που συζητήθηκαν τις προηγούμενες μέρες. Ξέρω ότι δεν θα δώσετε βάση σ' αυτά που θα πω καθώς όπως πάντα με γράφετε, αλλά δεν με νοιάζει. Κάθισα και διάβασα όλα τα post απ' την αρχή δίνοντας περισσότερο έμφαση σε κάποια συγκεκριμένα άτομα που πλέον θεωρώ ύποπτα. Βρήκα αρκετά ενδιαφέροντα πραγματάκια και συγκέντρωσα όλο το σχετικό υλικό. (ερώτηση: υπάρχει κάποιος πιο εύκολος τρόπος να βρίσκεις τα post κάποιου με αναζήτηση το όνομά του ή είμαστε καταδικασμένοι να παίρνουμε την κάθε σελίδα απ' την αρχή και να προχωράμε έτσι;)

Ο ΦΑΝΕΡΟΣ ΜΑΦΙΟΖΟΣ ΤΟΥ DUMENUKE

Έχουμε και λέμε: Ο Dumenuke ήταν αντίπαλος μαφιόζος. Έκανε λάθος με την προφυλάκιση αλλά για τον ρόλο που είχε τον έπαιξε μια χαρά και του το αναγνωρίζω. Μην σας πω ότι αρχίζει να μου λείπει κιόλας με τις ανοησίες που διάβασα μετά τον θάνατό του. Ήξερε πως θα έφευγε, είχε ειπωθεί κάτι για τυμβωρυχία και άρα τι έκανε; Έδωσε τον δολοφόνο του. Ποιος είναι αυτός; Στα τελευταία του λόγια ανέφερε 4 άτομα: methexys, polgr, σπυράκος, Τάσος. Τον Τάσο τον βγάζω εντελώς έξω γιατί ο ντετέκτιβ Emmanouil μας τον αθώωσε με σιγουριά. Μένουν τρεις. Τον Σπυράκο δεν τον πολυανέφερε οπότε δύσκολο να είναι. Μάλλον τον υποψιάστηκε έχοντας γνώση άλλου προσώπου. Μένουν λοιπόν δύο. Έλεγξα όλα τα post που έγραψε ο Dumenuke, η Methexis και ο PolGr αλλά και κάποια δικά μου. Η υπόθεση ξεκίνησε με τον Dumenuke να ψηφίζει εμένα. Ήταν λόγω αντιπάθειας όπως ίσως τον βόλεψε να το παρουσιάσει ή μήπως είχε προηγηθεί κάτι. Πριν τον Dumenuke είχε μιλήσει μόνο ο PolGr. H Methexis δεν μίλησε πιο πριν. Ο Pol έγραψε το εξής:



Αναφέρθηκε δηλαδή σε μένα ονομαστικά και φάνηκε σαν να ψηφίζει κάποιον πατώντας σε αυτά που είπα άρα θα μπορούσε πολύ εύκολα ο Dumenuke ως αντίπαλος μαφιόζος που τον γνωρίζει, να θεώρησε εμένα ύποπτο. Μάλιστα ο PolGr έγραψε πιο μετά το εξής απευθυνόμενο σε μένα:


Έχει γράψει αρκετά κείμενα απευθυνόμενα σε μένα ενώ η methexys όχι τόσα. Την πρώτη μέρα μάλιστα ο Dimitris S. ψήφισε την methexys και δεν τον αναφέρει πουθενά ο Dume. Η Methexys λίγο αργότερα έγραψε για μένα αυτό:


Φαίνεται να διαφωνεί με τα μεγάλα μου κείμενα, οπότε αν ο Dumenuke γνώριζε την ίδια ως μαφιόζο, ίσως να μη με θεωρούσε τόσο ύποπτο. Όλα φαίνεται να συνηγορούν πως τελικά μάλλον ο φανερός μαφιόζος Α είναι ο POLGR.
Λοιπόν, ας τα πάρω με τη σειρά. Αρχικά, παρατήρησα ότι μόλις στοχοποίησες τον Johnny15 αυτός μπήκε και απάντησε γειά αν θυμάμαι καλά; Καλό παιχνίδι; Κάτι τέτοιο Αυτό ήταν κάτι το οποίο με παραξένεψε. ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ, ο μόνος λόγος που αναφέρθηκε το όνομά σου στο ποστ ήταν για να περιγράψω το συμβάν. Ότι δηλαδή με το που αναφέρθηκε το όνομά του στη λίστα των πιθανών υπόπτων αυτός μπήκε και έγραψε ό,τι έγραψε.
Λίγο πιο μετά ο Dume έγραψε ένα κείμενο στο οποίο κατηγορούσε τη methexys, τη Himela, τον Σπυράκο και τον Johnny. Δεν αναφέρθηκε καθόλου στον Pol ίσως επειδή φοβήθηκε κάρφωμα και ψήφισε και τη methexys κάτι αρκετά ριψοκίνδυνο θαρρώ για ρόλο που μπορεί να φάει κάρφωμα αν όντως η methexys ήταν ο φανερός μαφιόζος. Για ποιο λόγο κατηγόρησε τα συγκεκριμένα άτομα; Tη Himela ίσως εξαιτίας αυτού του post που έγραψε ο PolGr:
Δεν αναφέρθηκε σε μένα γιατί προφανώς δεν με θεωρούσε καν ένοχο έως τότε. Σου λέω στο στόχαστρο του Dume μπήκα εχθές το απόγευμα! Ούτε καν το πρωί. Στο πρωινό του ποστ δεν αναφερόταν το όνομά μου στους υπόπτους. Θεωρητικά, έχεις δίκιο. Ότι σε περίπτωση που είμαι ο φανερός μαφιόζος, όλα αυτά συνδέονται μεταξύ τους και βγάζουν νόημα. Εγώ όμως που ξέρω ότι δεν είμαι, έχω μπερδευτεί αλλά τι να πω; Μακάρι να ήταν ο Dume εδώ να το ξεκαθάριζε αυτός. Ομολογώ ότι τα ποστ είναι εναντίον μου. Αλλά καινούριος παίκτης είμαι, λάθη κάνω. Για το ποστ προς τη Χιμελα, οκ ήταν αρχή του παιχνιδιού έκανα ένα κοπλιμέντο δεν φαντάστηκα καν ότι θα μπορούσε να παρερμηνευτεί.


Μπορεί να το θεώρησε ως σήμα μαφιόζου σε ΔΑ ή πόρνη (και πολύ καλά έκανε όπως θα δείξω αργότερα). Μάλιστα σε ένα post του λέει ρητώς πως θεωρεί τη Himela πόρνη. Τον Johnny τον κατηγόρησε ασφαλώς για το εξής ποστ, το οποίο το χιλιοσυζητήσαμε:



Ο Johnny βγήκε και είπε τον PolGr πολίτη. Ενώ ο Dumenuke ήξερε πως δεν είναι πολίτης.

Για την methexys βρήκα το εξής:



Είπε κι αυτή τον Polgr αθώο και τον υπερασπίστηκε. Για τον Σπυράκο ομολογώ ότι δεν βρήκα τίποτα. Εκτός κι αν μου ξέφυγε κάτι. Ίσως να τον θεώρησε ύποπτο επειδή δεν αναφέρθηκε καθόλου στα άτομα που θεωρούσε ύποπτα; Δεν έχω ιδέα.
Δεν έχω κάτι να πω για το παραπάνω, παρά μόνο ότι ο Dume ΔΕΝ ήξερε ότι δεν είμαι πολίτης, το υπέθεσε. Το ξέρω ότι δεν μπορώ να τα δικαιολογήσω αυτά, όμως τι να κάνω;
Η methexys όταν με υπερασπίστηκε μπορώ να πω ότι με μπουρδούκλωσε. Την αθώωσα κατευθείαν μη πω, γιατί αυτά που είπε πραγματικά ίσχυαν. Δεν ήξερα και ακόμα δεν ξέρω να χειριστώ καλά το παιχνίδι και με αυτό που έγραψε η Βάσια με πήρε με το μέρος της, γιατί προφανώς είχε καταλάβει ότι δεν έχω κακό ρόλο.


Tέλος, ακολούθησαν τα χτεσινά post του Dumenuke από τα οποία είχε αφαιρέσει τη Himela και τον Johnny ως υπόπτους και περιορίστηκε στη methexys, στον Pol και στον Σπυράκο. Απ' όλα τα παραπάνω φαίνεται ότι ο φανερός μαφιόζος του Dumenuke είναι αναγκαστικά ο Pol. Για ποιον λόγο έβαλε τη methexys πρώτη στα τελευταία του λόγια; Δεν ξέρω. Mπορεί να ήθελε να παίξει τίμια και να μη δώσει τόσο φανερά τον μαφιόζο που γνώριζε. Μπορεί να ήταν απλώς εντελώς σίγουρος ότι είναι κι αυτή μαφιόζα. Να έριξε χρησμό και να το έμαθε, δύσκολο επειδή ξέρουμε ότι η μια του κάρτα ήταν άμεση προφυλάκιση και η άλλη ακύρωση ψήφου. Άρα δεν είχε χρησμό. Ίσως να παρατήρησε για εκείνη κάτι που δεν μπόρεσα να παρατηρήσω εγώ επειδή δεν είχα την πληροφορία που είχε εκείνος. Για να της ρίξει όμως προφυλάκιση τόσο βέβαιος ότι είναι κακός ρόλος, θα είχε τους λόγους του. Με λίγα λόγια τι προσπαθώ να σας πω; Ότι και ο Pol και η Methexys είναι εξίσου μαφιόζοι. Ο Pol φανερός μαφιόζος του Dumenuke και η Methexys είτε ο δεύτερος φανερός μαφιόζος είτε ένας κρυφός μαφιόζος. Μάλιστα την πρώτη μέρα που την ψήφισε ο Dimitris S., εκείνη τον ρώτησε γιατί. Ίσως έψαχνε πληροφοριοδότη. Και ίσως η έκπληξή της για το ότι την κατηγόρησε ο Dumenuke να προέκυψε επειδή την έδωσε αυτός που δεν ήταν να την δώσει και έτσι καλύφθηκε (ή έτσι νόμιζε) ο πραγματικός φανερός μαφιόζος του Dumenuke. Σαν σενάριο στέκει αρκετά. Πιστεύω ότι είναι και οι δυο μαφιόζοι. Ο Pol είναι ο σίγουρος φανερός. Ωστόσο, με ξενίζει κάπως το γεγονός ότι έσπευσαν όλοι να ψηφίσουν αμέσως Methexys μόλις αποδείχτηκε πως ήταν αντίπαλος μαφιόζος ο Dumenuke. Εδώ υπάρχουν δύο σενάρια:

α) Ίσως η Methexys να είναι αθώα και απλώς να βόλεψε τους μαφιόζους το γεγονός ότι την έβαλε πρώτη ο Dumenuke. Πράγμα που σημαίνει ότι στις 4 πρώτες ψήφους της Methexys, καλά μου παιδιά, υπάρχουν σίγουροι μαφιόζοι. Αυτοί που βιάστηκαν να την ψηφίσουν ήταν οι: Comfortably, Emilouko, PolGr και Wild Boy. Ο PolGr ξέρουμε πλέον σίγουρα ότι είναι μαφιόζος. Κρατήστε λίγο τους άλλους τρεις στο μυαλό σας και θα επανέλθω.

β) Το δεύτερο σενάριο είναι να είναι ένοχη και η methexys και η αγαπητή μαφία να προσπαθεί να κάνει αυτό που προσπάθησε να κάνει στο προηγούμενο παιχνίδι ο dimijim με την bilire. Να δημιουργήσει την εντύπωση πως μόνο ο ένας απ' τους δύο είναι κακός κι έτσι αν βγει ο ένας και φανεί ένοχος, να αθωωθεί ο άλλος. Ποιος είναι ο πρώτος που πήγε να κάνει αυτό το πράγμα. Ο JKaradakov κυρίες και κύριοι. Πρωτύτερα είχαν αναρωτηθεί η Deutsch Lover και ο Johnny λέγοντας ότι μπορεί η methexys να είναι αθώα αλλά ο Karadakov ήταν αυτός που άρχισε να αθωώνει τη methexys και να ρίχνει τις υποψίες στον PolGr. Αν ισχύει αυτό τότε ο Dumenuke τους δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα γιατί έδωσε δύο μαφιόζους. Τι προσπαθεί να πετύχει o Karadakov ρίχνοντας το φταίξιμο στον PolGr. Ξέρει ως μαφιόζος ότι ο Pol είναι ο φανερός του Dumenuke και έτσι θέλει να βγάλει αυτόν ίσως ρίχνοντας και μια τυμβωρυχία πάνω του (την τρίτη, ώστε να φανεί ότι είναι ο φανερός του Dumenuke και να αθωωθεί η methexys στα μάτια των υπολοίπων. Και τυμβωρυχία να μη ρίξει, υπάρχει και το μέντιουμ. Έχουμε κάποια επιχειρήματα ότι η methexys μπορεί να έχει κακό ρόλο; Ναι. Έριξε τυμβωρυχία σε έναν φανερά αθώο, τον Fast. Δεν με πείθει ούτε η δήθεν ανυπομονησία της για να δει τον ρόλο του Dumenuke καθώς η methexys είναι από τους παίκτες που δεν σχολιάζει συχνά και μου φαίνεται περίεργο το να είναι αυτή που να περίμενε τόσο πολύ την αποκάλυψη του ρόλου του Dumenuke. Kαι έχουμε και το στοιχείο ότι τη θεωρούσε σίγουρη ένοχη ένας ρόλος με πληροφορίες.

Άρα μέχρι στιγμής κρατάμε πως ο Polgr είναι φανερός μαφιόζος του Dumenuke, πως η methexys είναι μάλλον μαφιόζα και πως ο Karadakov πρέπει να είναι επίσης μαφιόζος. Εναλλακτικά, ο Karadakov θα μου έκανε πολύ και για έναν έμπειρο ΔΑ, ο οποίος δεν βιάστηκε να ξοδέψει την ιδιότητά του. Μάλιστα το γεγονός ότι σχολίασε τόσο γρήγορα και με τόσο μεγάλη άνεση ότι ο πραγματικός φανερός μαφιόζος του Dumenuke ήταν ο PolGr, τον κάνει ακόμη πιο ένοχο και έναν παίκτη που παρακολουθούσε από νωρίς τα συγκεκριμένα άτομα. Εγώ για να συμπεράνω ότι ο PolGr ήταν ο μαφιόζος του Dume έπρεπε να ανατρέξω σε όλα τα προηγούμενα κείμενα κι ο Karadakov το ήξερε ήδη από πριν. Πολύ γρήγορα τα παρατήρησε όλα.
Εδώ ταιριάζει αυτό που λέμε, "δεν είναι αυτό που φαίνεται". Το γεγονός ότι έβαλε το όνομα της methexys πρώτα δεν έγινε καθόλου επειδή ήθελε να παίξει τίμια. Το έκανε διότι είναι η μαφιόζα που ξέρει. Το καταλαβαίνω γιατί θεωρείς εμένα φανερό, όμως ο Dume από μόνος του σου λέει ότι δεν είμαι εγώ ο φανερός του. Επιμένει να φύγει η meth λέγοντας ότι μας την έχει στο πιάτο. Όταν βλέπει ότι θα φύγει στα σίγουρα παίζει ΑΠ πάλι στη meth και όχι σε μένα. Μετά στα τελευταία του λόγια, ξανά βάζει το όνομα της πρώτο. Το ότι ήθελε να παίξει τίμια και να μη δώσει το μαφιόζο φανερά γιατί να το κάνει; Αφού σκοπός του είναι να πετάξει έξω τους μαφιόζους και εφόσον για τον έναν είναι 100% σίγουρος τον δίνει στυγνά πριν πεθάνει. Με το πρώτο σενάριο δε θέλω ούτε καν να ασχοληθώ. Όχι να πας να τη βγάλεις και αθώα ρε φίλε μετά από όσα έγιναν.
Για το δεύτερο σενάριο, όσον αφορά τη methexys, είμαι μαζί σου προφανώς. Το έχω πει 10 φορές ότι η ιστορία της μπάζει και συ λες "Παίξτε κι άλλο θέατρο". Για τον Ιορδάνη, ομολογώ ότι μου κίνησε υποψίες το γεγονός ότι ρίχτηκε έτσι πάνω μου, αλλά όχι ακριβώς έτσι όπως το περιγράφεις εσύ:P. Γενικά, σε όλο σου το ποστ με αναφέρεις ως σίγουρο φανερό μαφιόζο και όλα σου τα σενάρια βασίζονται σε αυτό, γι'αυτό άλλωστε είναι και ΛΑΘΟΣ. Δεν έχω τι να πω. Για μένα είναι προφανές ότι η methexys είναι η φανερή του Dume και μακάρι να μπορούσε να το επιβεβαιώσει και ο ίδιος. Εξακολουθώ να επιμένω ότι ανακρίνεις λάθος άτομο και τσάμπα ξόδεψες όλη σου την ώρα γι'αυτά τα σενάρια, διότι κανένα δεν στέκει και θα το συνειδητοποιήσεις και συ σύντομα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Emilouko

Περιβόητο μέλος

Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5,143 μηνύματα.
Γεια ξανά.Αυτή την φορά από υπολογιστή.
Μόλις είχα ανανεώσει τη σελίδα να γράψω το μήνυμα μου και τσουπ, είδα ότι είχε παιχτεί η κάρτα :P Τώρα διάβασα και το ποστ που έκανε η Χιμελα για εμενα παραπάνω, τελικά η τυμβωρυχία όντως μοιράζεται τυχαία πρώτον και δεύτερον και εγώ με αυτό απορούσα! Γιατί συνέχιζε να με δίνει ενώ ήξερε ότι θα φύγει. Εννοείται πως έτρωγα ποπ κορν γιατί ήμουν σιγουρη ότι ήταν μαφιοζος. Τελικά όμως ήταν ΑΜ. Ρε παιδιά καταλαβαίνω ότι όλα αυτά φαίνονται περίεργα αλλά σήμερα θα βγάλετε έναν ακόμα πολίτη, να είστε σίγουροι γι'αυτο γιατί δεν θα έρθει να με σώσει κανενας. Για εμενα ο φανερός μαφιοζος είναι ένας από τους άλλους που έδωσε στα μηνύματα του ή μπορεί και να μην τον έδωσε και καθόλου ή μπορεί και να ήθελε να διώξει πολίτες για αρχή, όλα παίζουν απ'ο,τι έχω καταλάβει. Κοινώς σας τρολλαρε αλλα αυτό θα φανεί στο τέλος μόνο δυστυχώς.
Οκέι μεθεξις έχω βρεθεί και εγώ στη θέση που είμαι φουλ ξεμπροστιασμένη και απλώς το τραβάω από τα μαλλιά. Δεν είχε κανένα λόγο να τρολλάρει ο DumeNuke σε εκείνη την συγκεκριμένη στιγμή. Βγήκε και έκανε τη δουλειά που είχε ο ρόλος του.


Είσαι κακιά. Πάει και τελείωσε. Λες και στον ΔΑ να κρυφτεί στη methexys. Δεν είδες καν αυτά που έγραψα, τα οποία είναι γεμάτα επιχειρήματα για τον καθένα. Όσο για το μπέρδεμα, πολύ μπερδεύεσαι σ' αυτό το παιχνίδι Έμιλυ. Είναι η δεύτερη φορά που μπερδεύεσαι. Δεν σκοπεύω όμως να σε δω να φτάνεις στην τρίτη για να καείς.


Είσαι κακιά. Τέλος. Προσπαθείς να κατευθύνεις την ψηφοφορία εντελώς αλλού και πας να παρουσιάσεις τα πράγματα όπως σε συμφέρει.



Δεν πάω να αλλάξω κανενός τα λόγια φίλε. Έγραψα ένα ολόκληρο κατεβατό άλλωστε με το τι έγραφε ο Dume σε όλες τις προηγούμενες μέρες. Και μάντεψε. Φαίνεται να παρακολουθούσε εσένα. Μακάρι να σ' έβαζε πρώτο στη λίστα του να μην είχαμε όλο αυτό γιατί όλοι πατήσατε στο ότι έβαλε πρώτη τη methexys.



Ναι σιγά μην ήθελε να σε παρουσιάσει σαν αντίπαλο μαφιόζο. Πήγε να σου ρίξει προφυλάκιση επειδή ήταν σίγουρος για σένα. Αλλά δεν πρέπει να είσαι εσύ ο μαφιόζος που ήξερε επειδή σε περίπτωση που παιρνούσε η προφυλάκισή του και έμενε μέσα στο παιχνίδι ο ίδιος, θα έτρωγε κάρφωμα. Άρα άλλος ήταν ο φανερός του. Αλλά είστε και οι δυο μαφιόζοι. Εσύ φαίνεται ότι είσαι και από το ότι σε έχουν ψηφίσει με σιγουριά ακόμη και οι συνμαφιόζοι σου.



Έχεις αναφέρει πουθενά πιο πριν ότι δεν θεωρούσες τη Himela μαφιόζο; Εμείς που θα ξέρουμε τις σκέψεις σου αγαπητέ αν δεν συμμετέχεις στο παιχνίδι; Εμένα με βόλεψε άπειρα το kill στη Himela γιατί την θεωρούσα ύποπτη, οπότε ξεκαθάρισε λίγο το τοπίο. Απ' το να έφευγε κάποιος άλλος, καλύτερα που έφυγε αυτή που τη θεωρούσα ύποπτη.



Ωραία. Ούτε εσύ έχεις χρόνο. Σιγά μην κερδηθεί αυτό το παιχνίδι απ' τους αθώους.
Το post σου το είδα τώρα από υπολογιστή.
Τι δίνω σήμα στο ΔΑ να κρυφτεί; Κατι απολύτως λογικό είπα ότι θα γίνει. Όταν εσύ κάνεις φουλ υποθέσεις για το τι θα γίνει και πως θα κινηθούν παίκτες κάνεις σήματα δηλαδή; Ολόκληρη ανάλυση είχες κάνει για τον ΔΑ και το πως θα κινηθεί.
Ναι μπερδεύτηκα γιατί δεν θυμόμουν τους κανόνες. Αν ήμουν μαφία πιστεύεις δε θα χα διαβάσει ή δεν θα ξερα καλά τι κάνει ο ΔΑ και θα έλεγα στο δημόσιο τη μαλακία μου;


Για το ότι έκανες ανανέωση και την είδες, δε μπορώ να σου πω κάτι, φαντάζομαι το καταλαβαίνεις.:P
Αλλά θα διαφωνήσω ότι ο DumeNuke μας τρόλλαρε. Είναι κακό να το λες αυτό για έναν παίκτη, γιατί τον θίγει. Δεν ήταν κάποιος άκυρος που μπήκε να παίξει και σπάμαρε!
.



Μα το είπε στο ποστ που ψήφισε εσένα ότι θεωρεί την methexys μαφιόζα. Εκτός αν κατάλαβα λάθος. Τον συσχετισμό με εσένα σαν ΔΑ η αλήθεια είναι δεν τον έχω καταλάβει.
Επιτέλους λογική.
Επειδή υπάρχει μεγάλη πιθανότητα από αύριο να συμμετέχω κι εγώ στην ουράνια χορωδία, έχασα αρκετό απ' τον ύπνο μου για να γράψω ένα καλό post αναφερόμενος σε πράγματα που συζητήθηκαν τις προηγούμενες μέρες. Ξέρω ότι δεν θα δώσετε βάση σ' αυτά που θα πω καθώς όπως πάντα με γράφετε, αλλά δεν με νοιάζει. Κάθισα και διάβασα όλα τα post απ' την αρχή δίνοντας περισσότερο έμφαση σε κάποια συγκεκριμένα άτομα που πλέον θεωρώ ύποπτα. Βρήκα αρκετά ενδιαφέροντα πραγματάκια και συγκέντρωσα όλο το σχετικό υλικό. (ερώτηση: υπάρχει κάποιος πιο εύκολος τρόπος να βρίσκεις τα post κάποιου με αναζήτηση το όνομά του ή είμαστε καταδικασμένοι να παίρνουμε την κάθε σελίδα απ' την αρχή και να προχωράμε έτσι;)

Ο ΦΑΝΕΡΟΣ ΜΑΦΙΟΖΟΣ ΤΟΥ DUMENUKE

Έχουμε και λέμε: Ο Dumenuke ήταν αντίπαλος μαφιόζος. Έκανε λάθος με την προφυλάκιση αλλά για τον ρόλο που είχε τον έπαιξε μια χαρά και του το αναγνωρίζω. Μην σας πω ότι αρχίζει να μου λείπει κιόλας με τις ανοησίες που διάβασα μετά τον θάνατό του. Ήξερε πως θα έφευγε, είχε ειπωθεί κάτι για τυμβωρυχία και άρα τι έκανε; Έδωσε τον δολοφόνο του. Ποιος είναι αυτός; Στα τελευταία του λόγια ανέφερε 4 άτομα: methexys, polgr, σπυράκος, Τάσος. Τον Τάσο τον βγάζω εντελώς έξω γιατί ο ντετέκτιβ Emmanouil μας τον αθώωσε με σιγουριά. Μένουν τρεις. Τον Σπυράκο δεν τον πολυανέφερε οπότε δύσκολο να είναι. Μάλλον τον υποψιάστηκε έχοντας γνώση άλλου προσώπου. Μένουν λοιπόν δύο. Έλεγξα όλα τα post που έγραψε ο Dumenuke, η Methexis και ο PolGr αλλά και κάποια δικά μου. Η υπόθεση ξεκίνησε με τον Dumenuke να ψηφίζει εμένα. Ήταν λόγω αντιπάθειας όπως ίσως τον βόλεψε να το παρουσιάσει ή μήπως είχε προηγηθεί κάτι. Πριν τον Dumenuke είχε μιλήσει μόνο ο PolGr. H Methexis δεν μίλησε πιο πριν. Ο Pol έγραψε το εξής:



Αναφέρθηκε δηλαδή σε μένα ονομαστικά και φάνηκε σαν να ψηφίζει κάποιον πατώντας σε αυτά που είπα άρα θα μπορούσε πολύ εύκολα ο Dumenuke ως αντίπαλος μαφιόζος που τον γνωρίζει, να θεώρησε εμένα ύποπτο. Μάλιστα ο PolGr έγραψε πιο μετά το εξής απευθυνόμενο σε μένα:



ή και αυτό:



Έχει γράψει αρκετά κείμενα απευθυνόμενα σε μένα ενώ η methexys όχι τόσα. Την πρώτη μέρα μάλιστα ο Dimitris S. ψήφισε την methexys και δεν τον αναφέρει πουθενά ο Dume. Η Methexys λίγο αργότερα έγραψε για μένα αυτό:



Φαίνεται να διαφωνεί με τα μεγάλα μου κείμενα, οπότε αν ο Dumenuke γνώριζε την ίδια ως μαφιόζο, ίσως να μη με θεωρούσε τόσο ύποπτο. Όλα φαίνεται να συνηγορούν πως τελικά μάλλον ο φανερός μαφιόζος Α είναι ο POLGR.

Λίγο πιο μετά ο Dume έγραψε ένα κείμενο στο οποίο κατηγορούσε τη methexys, τη Himela, τον Σπυράκο και τον Johnny. Δεν αναφέρθηκε καθόλου στον Pol ίσως επειδή φοβήθηκε κάρφωμα και ψήφισε και τη methexys κάτι αρκετά ριψοκίνδυνο θαρρώ για ρόλο που μπορεί να φάει κάρφωμα αν όντως η methexys ήταν ο φανερός μαφιόζος. Για ποιο λόγο κατηγόρησε τα συγκεκριμένα άτομα; Tη Himela ίσως εξαιτίας αυτού του post που έγραψε ο PolGr:



Μπορεί να το θεώρησε ως σήμα μαφιόζου σε ΔΑ ή πόρνη (και πολύ καλά έκανε όπως θα δείξω αργότερα). Μάλιστα σε ένα post του λέει ρητώς πως θεωρεί τη Himela πόρνη. Τον Johnny τον κατηγόρησε ασφαλώς για το εξής ποστ, το οποίο το χιλιοσυζητήσαμε:



Ο Johnny βγήκε και είπε τον PolGr πολίτη. Ενώ ο Dumenuke ήξερε πως δεν είναι πολίτης.

Για την methexys βρήκα το εξής:



Είπε κι αυτή τον Polgr αθώο και τον υπερασπίστηκε. Για τον Σπυράκο ομολογώ ότι δεν βρήκα τίποτα. Εκτός κι αν μου ξέφυγε κάτι. Ίσως να τον θεώρησε ύποπτο επειδή δεν αναφέρθηκε καθόλου στα άτομα που θεωρούσε ύποπτα; Δεν έχω ιδέα.

Tέλος, ακολούθησαν τα χτεσινά post του Dumenuke από τα οποία είχε αφαιρέσει τη Himela και τον Johnny ως υπόπτους και περιορίστηκε στη methexys, στον Pol και στον Σπυράκο. Απ' όλα τα παραπάνω φαίνεται ότι ο φανερός μαφιόζος του Dumenuke είναι αναγκαστικά ο Pol. Για ποιον λόγο έβαλε τη methexys πρώτη στα τελευταία του λόγια; Δεν ξέρω. Mπορεί να ήθελε να παίξει τίμια και να μη δώσει τόσο φανερά τον μαφιόζο που γνώριζε. Μπορεί να ήταν απλώς εντελώς σίγουρος ότι είναι κι αυτή μαφιόζα. Να έριξε χρησμό και να το έμαθε, δύσκολο επειδή ξέρουμε ότι η μια του κάρτα ήταν άμεση προφυλάκιση και η άλλη ακύρωση ψήφου. Άρα δεν είχε χρησμό. Ίσως να παρατήρησε για εκείνη κάτι που δεν μπόρεσα να παρατηρήσω εγώ επειδή δεν είχα την πληροφορία που είχε εκείνος. Για να της ρίξει όμως προφυλάκιση τόσο βέβαιος ότι είναι κακός ρόλος, θα είχε τους λόγους του. Με λίγα λόγια τι προσπαθώ να σας πω; Ότι και ο Pol και η Methexys είναι εξίσου μαφιόζοι. Ο Pol φανερός μαφιόζος του Dumenuke και η Methexys είτε ο δεύτερος φανερός μαφιόζος είτε ένας κρυφός μαφιόζος. Μάλιστα την πρώτη μέρα που την ψήφισε ο Dimitris S., εκείνη τον ρώτησε γιατί. Ίσως έψαχνε πληροφοριοδότη. Και ίσως η έκπληξή της για το ότι την κατηγόρησε ο Dumenuke να προέκυψε επειδή την έδωσε αυτός που δεν ήταν να την δώσει και έτσι καλύφθηκε (ή έτσι νόμιζε) ο πραγματικός φανερός μαφιόζος του Dumenuke. Σαν σενάριο στέκει αρκετά. Πιστεύω ότι είναι και οι δυο μαφιόζοι. Ο Pol είναι ο σίγουρος φανερός. Ωστόσο, με ξενίζει κάπως το γεγονός ότι έσπευσαν όλοι να ψηφίσουν αμέσως Methexys μόλις αποδείχτηκε πως ήταν αντίπαλος μαφιόζος ο Dumenuke. Εδώ υπάρχουν δύο σενάρια:

α) Ίσως η Methexys να είναι αθώα και απλώς να βόλεψε τους μαφιόζους το γεγονός ότι την έβαλε πρώτη ο Dumenuke. Πράγμα που σημαίνει ότι στις 4 πρώτες ψήφους της Methexys, καλά μου παιδιά, υπάρχουν σίγουροι μαφιόζοι. Αυτοί που βιάστηκαν να την ψηφίσουν ήταν οι: Comfortably, Emilouko, PolGr και Wild Boy. Ο PolGr ξέρουμε πλέον σίγουρα ότι είναι μαφιόζος. Κρατήστε λίγο τους άλλους τρεις στο μυαλό σας και θα επανέλθω.

β) Το δεύτερο σενάριο είναι να είναι ένοχη και η methexys και η αγαπητή μαφία να προσπαθεί να κάνει αυτό που προσπάθησε να κάνει στο προηγούμενο παιχνίδι ο dimijim με την bilire. Να δημιουργήσει την εντύπωση πως μόνο ο ένας απ' τους δύο είναι κακός κι έτσι αν βγει ο ένας και φανεί ένοχος, να αθωωθεί ο άλλος. Ποιος είναι ο πρώτος που πήγε να κάνει αυτό το πράγμα. Ο JKaradakov κυρίες και κύριοι. Πρωτύτερα είχαν αναρωτηθεί η Deutsch Lover και ο Johnny λέγοντας ότι μπορεί η methexys να είναι αθώα αλλά ο Karadakov ήταν αυτός που άρχισε να αθωώνει τη methexys και να ρίχνει τις υποψίες στον PolGr. Αν ισχύει αυτό τότε ο Dumenuke τους δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα γιατί έδωσε δύο μαφιόζους. Τι προσπαθεί να πετύχει o Karadakov ρίχνοντας το φταίξιμο στον PolGr. Ξέρει ως μαφιόζος ότι ο Pol είναι ο φανερός του Dumenuke και έτσι θέλει να βγάλει αυτόν ίσως ρίχνοντας και μια τυμβωρυχία πάνω του (την τρίτη, ώστε να φανεί ότι είναι ο φανερός του Dumenuke και να αθωωθεί η methexys στα μάτια των υπολοίπων. Και τυμβωρυχία να μη ρίξει, υπάρχει και το μέντιουμ. Έχουμε κάποια επιχειρήματα ότι η methexys μπορεί να έχει κακό ρόλο; Ναι. Έριξε τυμβωρυχία σε έναν φανερά αθώο, τον Fast. Δεν με πείθει ούτε η δήθεν ανυπομονησία της για να δει τον ρόλο του Dumenuke καθώς η methexys είναι από τους παίκτες που δεν σχολιάζει συχνά και μου φαίνεται περίεργο το να είναι αυτή που να περίμενε τόσο πολύ την αποκάλυψη του ρόλου του Dumenuke. Kαι έχουμε και το στοιχείο ότι τη θεωρούσε σίγουρη ένοχη ένας ρόλος με πληροφορίες.

Άρα μέχρι στιγμής κρατάμε πως ο Polgr είναι φανερός μαφιόζος του Dumenuke, πως η methexys είναι μάλλον μαφιόζα και πως ο Karadakov πρέπει να είναι επίσης μαφιόζος. Εναλλακτικά, ο Karadakov θα μου έκανε πολύ και για έναν έμπειρο ΔΑ, ο οποίος δεν βιάστηκε να ξοδέψει την ιδιότητά του. Μάλιστα το γεγονός ότι σχολίασε τόσο γρήγορα και με τόσο μεγάλη άνεση ότι ο πραγματικός φανερός μαφιόζος του Dumenuke ήταν ο PolGr, τον κάνει ακόμη πιο ένοχο και έναν παίκτη που παρακολουθούσε από νωρίς τα συγκεκριμένα άτομα. Εγώ για να συμπεράνω ότι ο PolGr ήταν ο μαφιόζος του Dume έπρεπε να ανατρέξω σε όλα τα προηγούμενα κείμενα κι ο Karadakov το ήξερε ήδη από πριν. Πολύ γρήγορα τα παρατήρησε όλα.

Πάμε τώρα στα άτομα που υποσχέθηκα ότι θα σχολιάσω: Comfortably, Emilouko, Wild Boy.

Αν ισχύει το σενάριο ο Karadakov να είναι ο ΔΑ τότε ο Wild Boy έχει πολύ μεγάλες πιθανότητες να είναι επίσης μαφιόζος. Δείτε αυτό το post που το έγραψε την πρώτη μέρα, έχοντας μπει λίγο πριν το τέλος της ψηφοφορίας (είχε ψηφίσει αρχικά Dumenuke):



Ta Βοld δικά μου. Είχε μόνο τον Karadakov με bold. Θα μπορούσε να είναι ένα πολύ καλό σήμα προς τον ΔΑ. O Wild Boy μέχρι στιγμής έχει ρίξει μόνο ανώδυνες ψήφους και απ' όσα έλεγε στα post που απηύθυνε προς τα μένα, φαινόταν σαν να γνώριζε από πριν ότι στην ισοβαθμία Johnny - Dumenuke υπήρχαν δύο αθώοι (από μαφιόζοι τουλάχιστον). Οπότε πήγε και ψήφισε τη Nefeli επιθυμώντας μια τριπλή ισοψηφία που μάλλον θα μας μπέρδευε περισσότερο. Έχει αποφύγει να σχολιάσει αρκετά πράγματα που ειπώθηκαν στο παιχνίδι και κατ' εμέ παίζει σαν μαφιόζος. Αν ισχύει μάλιστα το σενάριο 1 και η methexys είναι αθώα τότε είναι ένας μαφιόζος που προσπάθησε να πιαστεί απ' το ποστ του Dumenuke για να σώσει τον PolGr.

Πάμε στην Emilouko. Από τον τρόπο που παίζει είμαι 99% σίγουρος πως έχει κακό ρόλο. Δεν κάνει παιχνίδι αθώου. Φαίνεται να έχει αρκετές πληροφορίες και να είναι σίγουρη για την αθωότητα αρκετών ατόμων, την οποία δεν μπορεί να γνωρίζει. Παρατηρήστε τα παρακάτω post:



Φαίνεται να γνωρίζει πολλά πράγματα. Εμπιστεύεται εμένα χωρίς να ξέρει την αθωότητά μου και ακολουθεί κατά βάση αυτά που λέω. Φαίνεται να εμπιστεύεται την Eileen, τον emmanouil και παρακάτω θα δείτε να εμπιστεύεται και τον tsarachaf.

Γράφει επίσης το εξής απευθυνόμενη στον Comfortably και στην πρώτη του υπόθεση για τον Robin:



Να παρατηρηθεί παρακαλώ και η αναφορά στον Karadakov. Μπορεί το σενάριο του comfortably να ήταν άτοπο και υπερβολικό αλλά δεν αποκλείεται να έπιασε λαυράκι. Είχα παρατηρήσει ένα post της methexys για την Έμιλυ που την υποστήριζε αρκετά αλλά μάλλον δεν πατήθηκε στο συγκεκριμένο η πολλαπλή παράθεση και βαριέμαι να το ψάχνω τώρα. Είναι στα αρχικά post στις τρεις πρώτες σελίδες, θα το βρείτε εύκολα.

Δείτε κι εδώ:



Aυτό που σας έλεγα για τον tsarachaf.

Kαι υπάρχει και συνέχεια. Προσέξτε τι λέει εδώ:



Αναφέρεται στην πρώτη ψηφοφορία και στις αλλαγές ψήφου που έκανα για να πετύχω ισοβαθμία ανάμεσα στον Fast και στη Nefeli. Βλέπετε τι λέει; Είναι σαν να ψάχνει να βρει πληροφοριοδότη και μάλιστα σαν να προσπαθεί να ψαρέψει εμένα για το αν είμαι πληροφοριοδότης καθώς εγώ είμαι αυτός που προσπάθησα να φέρω ισοψηφία. Σαν να λέει στους μαφιόζους προσέξτε τον. Αυτό θα μπορούσε να την κάνει βέβαια και πόρνη ή ΔΑ αλλά γενικά καλό ρόλο όχι. Ακολουθεί πάλι μια αναφορά στον Ιορδάνη/Karadakov, τον οποίο γενικότερα αναφέρει αρκετά συχνά.

Μια τελική συσχέτιση ανάμεσα σε Emilouko και Wild Boy. Ψήφισαν και οι δυο την methexys λέγοντας ακριβώς το ίδιο πράγμα. Ότι μπορεί να ανταλλάξει τις ψήφους ο ΔΑ και ίσως δεν έχει νόημα να ψηφίσουμε την methexys αλλά ωστόσο και οι δυο ψήφισαν την methexys. Σαν να έδωσαν σήμα στον ΔΑ να την σώσει. Αυτό απαντάει και στο ερώτημα που μπορεί να είχε κάποιος ότι ''αν τελικά ισχύει το δεύτερο σενάριο και είναι ένοχη καί η methexys και ο Polgr, τότε γιατί οι μαφιόζοι να ψηφίσουν την methexys αφού ο Polgr είναι ο φανερός του Dumenuke; Γιατί να ρισκάρουν να βγει μια μαφιόζα που δεν είναι αυτή που θα έπρεπε να φανερωθεί; H απάντηση είναι απλή. Γιατί ευελπιστούν να την σώσει ο ΔΑ. Δείχνουν ζήλο να την ψηφίσουν αλλά ξέρουν ότι λογικά θα σωθεί.


Ως αθώους έχω τους εξής: Τον Τάσο λόγω ντετέκτιβ. Τον Comfortably επειδή παρά τα λάθη του και την τυμβωρυχία στον Dumenuke, ήταν ο πρώτος που ήρθε σε κόντρα με την Emily (προηγήθηκε η Μελανία αλλά χωρίς κάποιο σενάριο εναντίον της) και επειδή θεωρώ την Emily ένοχη άρα αυτός είναι λογικά αθώος. Μαζί κακοί το αποκλείω να είναι με βάση τα όσα προηγήθηκαν. Έχω επίσης αθώο τον Dimitris S. επειδή ήταν ο πρώτος που ψήφισε την methexys προκαλώντας την απορία της και με πείθουν οι αντιδράσεις του. Ειδικότερα η methexys ψήφισε Fast που ήταν αθώος και είπε και το εξής για Eileen και Guest 278211:



Ίσως λοιπόν να είναι αθώες και η Eileen με την Guest 278211. Να έχουμε υπόψιν βέβαια ότι αν και η methexys είναι ο άλλος φανερός μαφιόζος θα μπορούσε να κατηγορήσει κάποιον για ξεκάρφωμα ώστε να μπερδέψει τον πληροφοριοδότη. Άρα την Guest 278211 δεν την έχω εντελώς αθώα. Νομίζω πως την Eileen προς το παρόν μπορώ να την εντάξω στους αθώους. Οι υπόλοιποι σιωπηλοί παίκτες, πάρτε θέση ρε παιδιά. Soukou, Έρις, Deutsch Lover, Σπυράκος, Claire...Βοηθήστε.
Α καλά.Εσύ έχεις ξεφύγει εδώ πέρα. Τώρα το είδα το post σου.
1ον έχεις στήσει ένα ολόκληρο κατεβατό στο ότι ο Pol είναι είναι ο φανερός μαφιόζος πράγμα το οποίο δεν στέκει λογικά.
Ο DumeNuke ήταν αντίπαλος μαφιόζος. Ο αντίπαλος μαφιόζος γνωρίζει τον φανερό δολοφόνο και ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ. Σκοπός του είναι να τον δώσει. Ο DumeNuke κινδύνευε να φύγει, οπότε αρχίζει και επιμένει για methexys. Μάλιστα (ακόμη και λανθασμένα) της παίζει ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ. Στα τελευταία του λόγια επιμένει και το πρώτο πράγμα που λέει είναι "methexys μαφιόζα". Το ότι με τα στοιχεία που είχε από το παιχνίδι και τη δική του λογική βγαίνει ο Pol και ο Σπυρακος μαφιόζος είναι κάτι άλλο.Δεν είναι φανεροί του. Τουλάχιστον στα τελευταία λόγια θα αναφερόταν εκτενώς σε αυτούς και δεν το έκανε γιατί σε όλο το game είχε σπαμμάρει τον δολοφόνο του που ήταν η Methexys . Άρα δεν χρειαζόταν να πει κάτι άλλο.

Όσον αφορά εμένα τώρα.
Λες ότι έχω υπερβολικά πολλές πληροφορίες για να παίζω έτσι ως αθώος. Αρχικά είναι τουλάχιστον γελοίο να το λες εσύ αυτό που φτάνεις σε συμπεράσματα και μάλιστα τα κλειδώνεις όπως τώρα με τον Pol που δείχνεις 100% σίγουρος.Κάθε παίκτης εδώ μέσα έχει στοιχεία και τα διαχειρίζεται με τον δικό του τρόπο για να καταλήξει σε συμπεράσματα.Αθωώνω άτομα προσωρινά στην τροπή που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο παιχνίδι και κατηγορώ αντίστοιχα.
Λες ότι σε εμπιστεύομαι τυφλά; Που το είδες αυτό; Επειδή είπα ότι ήταν υπερβολικό να 'σαι μαφία με τον emmanouil; Αυτό είναι τυφλή εμπιστοσύνη; Μου φαίνεται ότι απλά παραποιείς λόγια για να ταιριάξουν στο καλούπι σου.
" Φαίνεται να εμπιστεύεται την Eileen, τον emmanouil και παρακάτω θα δείτε να εμπιστεύεται και τον tsarachaf. " Επίσης ό,τι να ναι. Στο ποστ που παραθέτεις έλεγα συγκεκριμένα ότι δεν αμφιβάλλω ότι μπορεί να είναι ένοχος ο εμμανουηλ αλλά όχι μαζί σου γιατί εκτεθήκατε πολυ και υπερασπιζόσασταν ο ένας τον άλλον.Για την Eileen είπα να μην την καταδικάζουμε επειδή δεν έχει κάνει ποστ ακόμη.Ήταν η πρώτη μέρα αν θυμάμαι καλά. Όσο για τον τσαρατσαφ πάλι δεν έχει να κάνει με εμπιστοσύνη. Είπα ότι η θεωρία σου ήταν υπερβολική που ΟΝΤΩΣ ΗΤΑΝ.
Ποια αναφορά σε Karadakov;; Επειδή είπα στον comfortably οτι τον ψήφισε; Μα δεν έχει λογική αυτό που λες. Αναφορά σε παίκτη που πήρε ψήφο έκανα. Και γενικά το να αναφέρεσαι σε παίκτες δεν ξέρω πως είναι ενοχοποιητικό από μόνο του.
Λες ότι κατευθύνω τους μαφιόζους στον πληροφοριοδότη.Αυτό που έκανα ήταν απλά να πω γιατί δεν πρέπει να κατηγορούμε όσους θέλουν να το πάνε ισοψηφία. Ξαφνικά είχαν γυρίσει πόσα άτομα και έριχναν κατηγορίες σε όσους ήθελαν ισοψηφία, εγώ είπα την λογική μου.Δεν βρίσκω κάπου το κακό σε αυτό.
Ναι η συσχέτιση ανάμεσα σε εμένα και στον Wild_boy είναι ότι και οι 2 γράψαμε ένα λογικό Post.

Πραγματικά έχεις πάρει το παιχνίδι και το 'χεις κάνει σούπα αυτή τη στιγμή.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Μπήκα για να δω τι παίχτηκε με τη δολοφονία -δεν έχω διαβάσει αναλυτικά.

Προς έμπειρους "πολίτες": Τι πιθανότητες υπάρχουν να ήταν η Himela κακιά και δηλαδή να δολοφονήθηκε κακός (πχ να έδρασε το βράδυ ο κυνηγός; ). Αν έχουμε στο μυαλό μας το τι μπορεί να ήταν η Himela (καλή/κακιά) ίσως βοηθήσει στο να κρίνουμε καλύτερα και τι έχει πει η ίδια μέχρι στιγμής και τι έχουν πει γι' αυτήν οι άλλοι. Τείνω να πιστεύω ότι τη σκότωσε η μαφία, παρ'όλα αυτά ας εξετάσουμε όλα τα ενδεχόμενα.

Προφανώς και θα μπαίνω και θα σχολιάζω και θα προσπαθώ να βοηθήσω απλά όχι στο βαθμό που το έκανα χθες γιατί χθες το παράχεσα!

Η πιθανότητα να ήταν μαφιόζος και να τη σκότωσαν είναι σχεδόν απίθανη γιατί έχουν φύγει αρκετοί πολίτες και δεν συμφέρει τους μαφιόζους κάτι τέτοιο. Η μόνη πιθανότητα γι' αυτό είναι να ήταν πόρνη που δεν την κατάλαβαν επειδή νομίζουν άλλο για πόρνη. Μακάρι να μπερδεύτηκαν. Αλλιώς αυτό σημαίνει ότι στην προηγούμενη μέρα κατάλαβαν ποιος είναι η πόρνη. Αν ψάξει δηλαδή κανείς στα post ίσως να την ανακαλύψει αλλά πραγματικά βαριέμαι τώρα. Ίσως να είναι ο Johnny.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PolGR1509

Τιμώμενο Μέλος

Ο PolGR1509 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,307 μηνύματα.
Πρώτη φορά παίζεις αλλά βλέπω πως γνωρίζεις το όνομα της Methexys και την είπες Βάσια σε κάποια φάση.



Ως μαφιόζοι που συνενοείστε συχνά μεταξύ σας ασφαλώς γνωρίζετε ο ένας το όνομα του άλλου. :) Σου ξέφυγε μάλλον αυτό ε;
Εντάξει, τώρα πραγματικά με ανακάλυψες:P Το ότι ήμασταν μαζί στην ΟΔ για αρκετούς μήνες σου λέει κάτι; Τη Βάσια τη γνωρίζω και τη συμπαθώ εξ'ου και το όνομα. Εδώ όμως είναι παιχνίδι και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Emilouko

Περιβόητο μέλος

Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5,143 μηνύματα.
Μαζί με τα υπόλοιπα ας προσθέσω κι ένα παρανοϊκό σενάριο, έτσι κι αλλιώς είμαι ψυχάκιας και μ'αρέσουν κάτι τέτοια.

Στην πρώτη σελίδα του παιχνιδιού τα πρώτα post που έγιναν για ευχές για το παιχνίδι κλπ, παρατηρήστε από ποιους έγιναν.



Όλως τυχαίως σχολίασαν μαζί όλα τα άτομα που κατηγόρησα και προσπάθησα να σας δείξω τη σύνδεσή τους. Άντε δεν είμαι τόσο σίγουρος για tsarachaf αλλά τον θεωρώ στους υπόπτους μετά το post του. Αμέσως μετά καπάκι Karadakov, Emilouko, Σπυράκος, PolGr, methexys. Όλως τυχαίως όλοι αυτοί ήταν μέσα ταυτοχρόνως εκείνες τις ώρες. Και όλως τυχαίως προσπάθησα να σας δείξω τη σύνδεσή τους. Toυ Pol, της methexys και του Σπυράκου την έκανε κι ο Dume. Εγώ πρόσθεσα Emilouko και Karadakov. Και μαντέψτε ποιος έσπευσε πρώτος να πει ότι δεν ισχύουν αυτά που είπα. Ο Tsarachaf.

Το ενδιαφέρον είναι ότι σχεδόν το ίδιο γίνεται και στη σελίδα 5. Δείτε τα post που γράφτηκαν από τις 23:35 και μετά.


4 απ' τους προηγούμενους 6 πάλι την ίδια χρονική στιγμή μέσα. Και πάλι η methexys με τον Pol. Μπορεί να υπάρχει κι άλλη φορά που γίνεται αυτό αλλά βαριέμαι να ψάχνω παραπάνω. Έτσι κι αλλιώς όλα αυτά τα σενάρια είναι προϊόντα παρανοϊκού μυαλού. Σιγά μη δείχνουν κάτι σημαντικό.

Προς τη ΣΕ: Νομίζω πως δεν παραβιάζω κάποιον κανόνα. Αναφέρομαι σε κείμενα που γράφτηκαν. Δεν αναφέρθηκα ούτε σε αξιολογήσεις ούτε σε παρουσία αυτών των παικτών σε άλλα μέσα δικτύωσης. Αναφέρθηκα εξολοκλήρου στο τι γράφτηκε στο forum.
Όλως τυχαίως έχεις στο μυαλό σου ένα σενάριο και προσπαθείς να το τραβήξεις από τα μαλλιά για να το ενισχύσεις.
Είναι πολύ στενάχωρο το ότι η ειρωνεία σου αντιστοιχεί όντως στην πραγματικότητα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PolGR1509

Τιμώμενο Μέλος

Ο PolGR1509 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,307 μηνύματα.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Εν κατακλείδι εκεί που έχω καταλήξει εγώ από το παιχνίδι της Μεθεξύς κυρίως ότι δεν μπορεί να είναι στην μαφία
Aναμενόμενο το συμπέρασμά σου. Προσπαθείς να δείξεις ότι δεν είναι μαζί μαφιόζοι.

οπότε ο Ντιούμ είτε έδωσε εσένα είτε τον Σπυράκο είτε δεν έδωσε και κανέναν και ο Φανερός Β πλέον είναι Κρυφός και γελάνε μαζί μας οι μαφιόζοι.

Σοβαρά τώρα; Τελευταία λόγια αντίπαλου μαφιόζου ενώ ήξερε πως θα φάει τυμβωρυχία και δεν έδωσε τον μαφιόζο του;

Το συμπέρασμα από το ποστ του είναι ότι εγώ είμαι ο ΔΑ, η μεθεξύς και ο Πολ είναι μαφιόζοι μαζί με την μαφιόζα Έμυλι που μου έκανε σήμα. Σωστά;

Ολόσωστα. Είπα βέβαια ότι μπορεί να είσαι ο ΔΑ αλλά ότι μπορεί να είσαι απλά μαφιόζος οπότε έτσι ξέρεις για τον Pol.

Το κακό με αυτό το σενάριο είναι ότι αν ισχύει στην καλύτερη εγώ ξέρω μόνο την μεθεξύς και την Έμυλι και ψηφίζω και την μαφία μου Πολ για να σώσω την μεθεξύς. Δεν μπορεί να είμαι ΔΑ να ψηφίζω πολ και να ξέρω πως ο Πολ είναι στην μαφία, δεν έχει κανένα νόημα.

Μπορεί να είσαι μαφιόζος που το ξέρει. Απλώς έθεσα κι ένα παραπλήσιο σενάριο να είσαι ο ΔΑ. Αθώος ρόλος δεν είσαι πάντως.

Θεωρητικά, έχεις δίκιο. Ότι σε περίπτωση που είμαι ο φανερός μαφιόζος, όλα αυτά συνδέονται μεταξύ τους και βγάζουν νόημα. Εγώ όμως που ξέρω ότι δεν είμαι, έχω μπερδευτεί αλλά τι να πω; Μακάρι να ήταν ο Dume εδώ να το ξεκαθάριζε αυτός. Ομολογώ ότι τα ποστ είναι εναντίον μου. Αλλά καινούριος παίκτης είμαι, λάθη κάνω. Για το ποστ προς τη Χιμελα, οκ ήταν αρχή του παιχνιδιού έκανα ένα κοπλιμέντο δεν φαντάστηκα καν ότι θα μπορούσε να παρερμηνευτεί.

Tέλεια αυτό ήθελα να ακούσω. Ότι τουλάχιστον παραδέχεσαι πως αυτά που λέω για σένα βγάζουν νόημα και ότι δεν είναι μια φαντασιοπληξία μου. Ότι το παιχνίδι του Dume δείχνει εσένα. Το αν είσαι ή όχι μαφιόζος θα το δούμε στην πορεία.

Ναι μπερδεύτηκα γιατί δεν θυμόμουν τους κανόνες. Αν ήμουν μαφία πιστεύεις δε θα χα διαβάσει ή δεν θα ξερα καλά τι κάνει ο ΔΑ και θα έλεγα στο δημόσιο τη μαλακία μου;

Είσαι στη μαφία και ήταν στημένο όλο αυτό. Είσαι αρκετά σχολαστικό άτομο για να διαβάζεις καλά τους κανόνες Emily. Σιγά μην πιστέψω ότι μπερδεύτηκες τόσες φορές. Στημένο ήταν. Την πρώτη φορά δεν ήθελες να πάμε σε ισοβαθμία και τη δεύτερη λες αυτό για τον ΔΑ και προτρέπεις να πάμε όλοι methexys ενώ λες και μόνη σου ότι μπορεί να τη σώσει αντιστρέφοντας τις ψήφους.


Α καλά.Εσύ έχεις ξεφύγει εδώ πέρα. Τώρα το είδα το post σου.
1ον έχεις στήσει ένα ολόκληρο κατεβατό στο ότι ο Pol είναι είναι ο φανερός μαφιόζος πράγμα το οποίο δεν στέκει λογικά.

Διάβασες ολόκληρο το κείμενό μου για τον Pol; Παρατήρησες ότι ο Dumenuke κατηγόρησε άτομα που σχετίζονται με τα λεγόμενα του Pol και όχι με τα λεγόμενα της Methexys ή δεν σε συμφέρει να το παρατηρήσεις; Ακόμη και ο ίδιος ο Pol είπε πως έχουν λογική αυτά που λέω γι' αυτόν. Πρέπει να φύγεις άμεσα Έμιλυ. Έχεις κακό ρόλο.

Ο DumeNuke ήταν αντίπαλος μαφιόζος. Ο αντίπαλος μαφιόζος γνωρίζει τον φανερό δολοφόνο και ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ. Σκοπός του είναι να τον δώσει. Ο DumeNuke κινδύνευε να φύγει, οπότε αρχίζει και επιμένει για methexys. Μάλιστα (ακόμη και λανθασμένα) της παίζει ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ. Στα τελευταία του λόγια επιμένει και το πρώτο πράγμα που λέει είναι "methexys μαφιόζα".

Την methexys την κατηγόρησε και από την προηγούμενη μέρα. Λες να το έκανε για να φάει κάρφωμα; Αν έπιανε η προφυλάκισή του θα έμενε αυτός μέσα και μετά θα τον κάρφωναν σίγουρα με βεντέτα και θα 'τρωγε κι ένα βρίσιμο από το μέντιουμ που θα έφευγε χωρίς λόγο. Μην λέτε ό,τι να 'ναι.

Ναι η συσχέτιση ανάμεσα σε εμένα και στον Wild_boy είναι ότι και οι 2 γράψαμε ένα λογικό Post.
Ναι πολύ λογικό post. Λέτε και οι δύο ότι αν ψηφίσουμε όλοι methexys μπορεί να την σώσει ο ΔΑ και πηγαίνετε και ψηφίζετε μετά methexys. Έτσι απλά. Δώσατε το σήμα και φύγατε.

Πραγματικά έχεις πάρει το παιχνίδι και το 'χεις κάνει σούπα αυτή τη στιγμή.

Ναι εμένα μου λες. Εγώ είμαι σίγουρος για σένα, τον Karadakov, την methexys και τον Pol. Μετά προστίθεται λογικά ο tsarachaf και ίσως ο Σπυράκος. Άντε να έχω πέσει έξω σε έναν από σας. Οι υπόλοιποι δεν γίνεται να είστε αθώοι. Απλά δεν γίνεται.

Όλως τυχαίως έχεις στο μυαλό σου ένα σενάριο και προσπαθείς να το τραβήξεις από τα μαλλιά για να το ενισχύσεις.
Είναι πολύ στενάχωρο το ότι η ειρωνεία σου αντιστοιχεί όντως στην πραγματικότητα.


Δεν το έχω στο μυαλό μου μαφιοζούλα. Γραμμένο είναι στο forum. Την πατήσατε γιατί σχολιάσατε μαζί επειδή ήσασταν ήδη μαζεμένοι. Άντε μια φορά να είναι τυχαία. Δύο όμως; Ε πόσο τυχαίο να είναι. Και ο Pol με τη methexys ίδιες ώρες. Κι εσύ με τον Karadakov που έδειξα τη συσχέτισή σας με τους παραπάνω; Και ο Σπυράκος που τον κατηγόρησε κι ο αντίπαλος μαφιόζος. Όλοι οι βασικοί μου ύποπτοι μαζεμένοι τυχαία; Χαίρομαι πάντως που άρχισες ξαφνικά να συμμετέχεις περισσότερο στο παιχνίδι παρότι είσαι διακοπές στο Ποσείδι και δεν έχει καλή πρόσβαση στο ίντερνετ. Εγώ έχω καλή πρόσβαση και διαβάζω και ξαναδιαβάζω τα πάντα για να είμαι σε θέση να παρατηρήσω τέτοιες αθώες συμπτώσεις.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

PolGR1509

Τιμώμενο Μέλος

Ο PolGR1509 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,307 μηνύματα.
Aναμενόμενο το συμπέρασμά σου. Προσπαθείς να δείξεις ότι δεν είναι μαζί μαφιόζοι.



Σοβαρά τώρα; Τελευταία λόγια αντίπαλου μαφιόζου ενώ ήξερε πως θα φάει τυμβωρυχία και δεν έδωσε τον μαφιόζο του;



Ολόσωστα. Είπα βέβαια ότι μπορεί να είσαι ο ΔΑ αλλά ότι μπορεί να είσαι απλά μαφιόζος οπότε έτσι ξέρεις για τον Pol.



Μπορεί να είσαι μαφιόζος που το ξέρει. Απλώς έθεσα κι ένα παραπλήσιο σενάριο να είσαι ο ΔΑ. Αθώος ρόλος δεν είσαι πάντως.



Tέλεια αυτό ήθελα να ακούσω. Ότι τουλάχιστον παραδέχεσαι πως αυτά που λέω για σένα βγάζουν νόημα και ότι δεν είναι μια φαντασιοπληξία μου. Ότι το παιχνίδι του Dume δείχνει εσένα. Το αν είσαι ή όχι μαφιόζος θα το δούμε στην πορεία.



Είσαι στη μαφία και ήταν στημένο όλο αυτό. Είσαι αρκετά σχολαστικό άτομο για να διαβάζεις καλά τους κανόνες Emily. Σιγά μην πιστέψω ότι μπερδεύτηκες τόσες φορές. Στημένο ήταν. Την πρώτη φορά δεν ήθελες να πάμε σε ισοβαθμία και τη δεύτερη λες αυτό για τον ΔΑ και προτρέπεις να πάμε όλοι methexys ενώ λες και μόνη σου ότι μπορεί να τη σώσει αντιστρέφοντας τις ψήφους.




Διάβασες ολόκληρο το κείμενό μου για τον Pol; Παρατήρησες ότι ο Dumenuke κατηγόρησε άτομα που σχετίζονται με τα λεγόμενα του Pol και όχι με τα λεγόμενα της Methexys ή δεν σε συμφέρει να το παρατηρήσεις; Ακόμη και ο ίδιος ο Pol είπε πως έχουν λογική αυτά που λέω γι' αυτόν. Πρέπει να φύγεις άμεσα Έμιλυ. Έχεις κακό ρόλο.



Την methexys την κατηγόρησε και από την προηγούμενη μέρα. Λες να το έκανε για να φάει κάρφωμα; Αν έπιανε η προφυλάκισή του θα έμενε αυτός μέσα και μετά θα τον κάρφωναν σίγουρα με βεντέτα και θα 'τρωγε κι ένα βρίσιμο από το μέντιουμ που θα έφευγε χωρίς λόγο. Μην λέτε ό,τι να 'ναι.


Ναι πολύ λογικό post. Λέτε και οι δύο ότι αν ψηφίσουμε όλοι methexys μπορεί να την σώσει ο ΔΑ και πηγαίνετε και ψηφίζετε μετά methexys. Έτσι απλά. Δώσατε το σήμα και φύγατε.



Ναι εμένα μου λες. Εγώ είμαι σίγουρος για σένα, τον Karadakov, την methexys και τον Pol. Μετά προστίθεται λογικά ο tsarachaf και ίσως ο Σπυράκος. Άντε να έχω πέσει έξω σε έναν από σας. Οι υπόλοιποι δεν γίνεται να είστε αθώοι. Απλά δεν γίνεται.




Δεν το έχω στο μυαλό μου μαφιοζούλα. Γραμμένο είναι στο forum. Την πατήσατε γιατί σχολιάσατε μαζί επειδή ήσασταν ήδη μαζεμένοι. Άντε μια φορά να είναι τυχαία. Δύο όμως; Ε πόσο τυχαίο να είναι. Και ο Pol με τη methexys ίδιες ώρες. Κι εσύ με τον Karadakov που έδειξα τη συσχέτισή σας με τους παραπάνω; Και ο Σπυράκος που τον κατηγόρησε κι ο αντίπαλος μαφιόζος. Όλοι οι βασικοί μου ύποπτοι μαζεμένοι τυχαία; Χαίρομαι πάντως που άρχισες ξαφνικά να συμμετέχεις περισσότερο στο παιχνίδι παρότι είσαι διακοπές στο Ποσείδι και δεν έχει καλή πρόσβαση στο ίντερνετ. Εγώ έχω καλή πρόσβαση και διαβάζω και ξαναδιαβάζω τα πάντα για να είμαι σε θέση να παρατηρήσω τέτοιες αθώες συμπτώσεις.
Πφφφφ...ανακαλώ αυτή τη στιγμή ένα post της Himela που σου λέει ότι επιμένεις να κλειδώνεις ρόλους. Τα βρήκες όλα και είσαι και 100% σίγουρος. Ό,τι και να πω επιμένεις στο ότι είμαι ο φανερός του Dume. Άντε να δούμε λοιπόν:worry:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Emilouko

Περιβόητο μέλος

Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5,143 μηνύματα.
Είσαι στη μαφία και ήταν στημένο όλο αυτό. Είσαι αρκετά σχολαστικό άτομο για να διαβάζεις καλά τους κανόνες Emily. Σιγά μην πιστέψω ότι μπερδεύτηκες τόσες φορές. Στημένο ήταν. Την πρώτη φορά δεν ήθελες να πάμε σε ισοβαθμία και τη δεύτερη λες αυτό για τον ΔΑ και προτρέπεις να πάμε όλοι methexys ενώ λες και μόνη σου ότι μπορεί να τη σώσει αντιστρέφοντας τις ψήφους.




Διάβασες ολόκληρο το κείμενό μου για τον Pol; Παρατήρησες ότι ο Dumenuke κατηγόρησε άτομα που σχετίζονται με τα λεγόμενα του Pol και όχι με τα λεγόμενα της Methexys ή δεν σε συμφέρει να το παρατηρήσεις; Ακόμη και ο ίδιος ο Pol είπε πως έχουν λογική αυτά που λέω γι' αυτόν. Πρέπει να φύγεις άμεσα Έμιλυ. Έχεις κακό ρόλο.



Την methexys την κατηγόρησε και από την προηγούμενη μέρα. Λες να το έκανε για να φάει κάρφωμα; Αν έπιανε η προφυλάκισή του θα έμενε αυτός μέσα και μετά θα τον κάρφωναν σίγουρα με βεντέτα και θα 'τρωγε κι ένα βρίσιμο από το μέντιουμ που θα έφευγε χωρίς λόγο. Μην λέτε ό,τι να 'ναι.


Ναι πολύ λογικό post. Λέτε και οι δύο ότι αν ψηφίσουμε όλοι methexys μπορεί να την σώσει ο ΔΑ και πηγαίνετε και ψηφίζετε μετά methexys. Έτσι απλά. Δώσατε το σήμα και φύγατε. θ



Ναι εμένα μου λες. Εγώ είμαι σίγουρος για σένα, τον Karadakov, την methexys και τον Pol. Μετά προστίθεται λογικά ο tsarachaf και ίσως ο Σπυράκος. Άντε να έχω πέσει έξω σε έναν από σας. Οι υπόλοιποι δεν γίνεται να είστε αθώοι. Απλά δεν γίνεται.
1ον Δεν είμαι σχολαστική. :P Φέτος,θα παραδεχθώ ότι απλά κοίταξα τους ρόλους χωρίς λεπτομέρειες ούτε τις κάρτες γιατί θεωρούσα ότι πλέον τα είχα εμπεδώσει.Κάποιες λεπτομέρειες μου ξέφυγαν.
2ον. Την κατηγόρησε αλλά δεν θα έτρωγε κάρφωμα. Δεν θα έκαναν κάρφωμα οι μαφιόζοι τόσο νωρίς και με μόνο μία κατηγορία. Ήταν έντονη και ίσως ο Dume υπέθεσε ότι δεν θα τον περνούσαν για ΑΜ αν την έδινε τόσο έντονα.Δεν λέω ό,τι να ναι. Αν ήταν άλλος ο μαφιόζος του θα έκανε και αλλού την άμεση προφυλάκιση. Δεν μπορούσε να φανερώσει τον ρόλο του και να πει "είμαι ο ΑΜ". Με αυτή του την κίνηση μας την έδωσε.
3ον Διάβασα αυτά που είπες. Είδα ποιους κατηγορούσε ο Dume. Κατηγόρησε τον Pol επειδή τον υποστήριξε η methexys. Νομίζοντας ότι είναι κακός ίσως να βασίστηκε και στις δικές του αλληλεπιδράσεις.
4ον Δεν έδωσα σήμα σε κανέναν. Θεωρώ ότι η μέθεξις είναι μαφιόζα και λέω τι πιστεύω πως θα γίνει.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Πφφφφ...ανακαλώ αυτή τη στιγμή ένα post της Himela που σου λέει ότι επιμένεις να κλειδώνεις ρόλους. Τα βρήκες όλα και είσαι και 100% σίγουρος. Ό,τι και να πω επιμένεις στο ότι είμαι ο φανερός του Dume. Άντε να δούμε λοιπόν:worry:

Δεν θα σε ψηφίσω καλέ μου φίλε. Μην ανησυχείς. Και η methexys μαφιόζα είναι άλλωστε με συμφέρει να βγει. Αλλά λογικά θα τη σώσει ο ΔΑ οπότε ό,τι και να ψηφίσουμε δεν έχει νόημα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Claire Rentfield

Περιβόητο μέλος

Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Άνεργος/η και μας γράφει απο Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 6,051 μηνύματα.
Καλό μεσημέρι παιδιά. ΄Ηρθα κι εγώ να πω κάποια πράγματα για να μη μου τη λέτε. Αλλά πως να το κάνουμε, από τη μια έχουμε και μια ζωή εκτός παιχνιδιού και από την άλλη, δεν σας προλαβαίνω να πάρει η ευχή. Σε κάθε ανανέωση που κάνω βγαίνουν άλλα τόσα ποστ... Είμαι μέσα από τις 11 και τώρα κατάφερα να τελειώσω αρκετά και να γράψω κάτι.
Μικρή διόρθωση: Ο ΑΜ παίζει αποκλειστικά και μόνο για την παρτάρα του πλέον. Άμα γουστάρει βοηθάει τους πολίτες όταν την κάνει κι αν δεν γουστάρει όχι.
Ακριβώς.

Λοιπόν, επειδή μου έχετε σπάσει τα νεύρα με τέτοιες ανοησίες, έχουμε και λέμε:

α) Είπα ότι ανάμεσα σε Dume και Johnny δεν γίνεται να είναι και οι δυο αθώοι.
β) ΨΗΦΙΣΑ JOHNNY ΚΑΙ OXI DUMENUKE ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ TSARACHAF ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ DUMENUKE. Το είχα πει σε προηγούμενο ποστ. Βγήκε ο Johnny; ΟΧΙ. Μάλιστα έσπευσαν ένα σωρό ρόλοι για να τον βοηθήσουν να μην πάει σε ισοψηφία, ψηφίζοντας Dumenuke. Το να προσπαθείς λοιπόν να την πεις σε μένα, είναι αν μη τι άλλο άτοπο, αν όχι γελοίο.
Εσύ δηλαδή από το ότι ψηφίσαμε τον Dumenuke κατάλαβες πως σπεύσαμε να σώσουμε τον Johnny; ΄Οχι επειδή θεωρούσαμε κακό τον Dum;

Εκνευρίζεσαι ε; Πες μου ποια είναι η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Πες μου τι έχεις προσφέρει; Τι περισσότερο έχεις κάνει; Εγώ τουλάχιστον διαβάζω το τι γράφουν οι άλλοι και φτιάχνω θεωρίες. Εσύ τι έχεις κάνει; Κατηγορείς Ικαρίονα σε όλο το παιχνίδι.
Η δική σου ποια είναι; Θεωρίες ναι, έχεις κάνει πολλές και ναι διαβάζουμε όσα προλαβαίνουμε κάποιοι αλλά ο καθένας συνεισφέρει στον βαθμό των δυνατοτήτων του. Το θέμα είναι πως με μπερδεύεις βρε Ικαρίωνα και νομίζω πως δεν είμαι η μόνη. Βοήθησέ μας να σε βοηθήσουμε.


Αφού ήμουν ο μοναδικός που θεώρησε ένοχο τον Dume, ας σας πω εγώ ε; Οι υπόλοιποι δεν τον θεωρούσατε ένοχο. Εσύ τον ψήφισες μάλιστα. Εγώ δεν τον ψήφισα. Δεν σε κατηγορώ γι' αυτό αλλά σταματήστε να κάνετε σαν να είμαι ο μόνος που κατηγόρησα Dume.
Και τον κατηγορήσαμε και τον ψηφίσαμε, ενώ εσύ;;;

(ερώτηση: υπάρχει κάποιος πιο εύκολος τρόπος να βρίσκεις τα post κάποιου με αναζήτηση το όνομά του ή είμαστε καταδικασμένοι να παίρνουμε την κάθε σελίδα απ' την αρχή και να προχωράμε έτσι;)
Υπάρχει, στείλε πμ σε κάποιον από την ΟΔ (όχι σε μένα γιατί δεν γίνεται να κοιτάω το προφίλ σου τη στιγμή που παίζουμε μαζί.

Οι υπόλοιποι σιωπηλοί παίκτες, πάρτε θέση ρε παιδιά. Soukou, Έρις, Deutsch Lover, Σπυράκος, Claire...Βοηθήστε.
Προσπαθούμε ρε συ Ικαρίωνα αλλά δεν μας βοηθάς κι εσύ. Σου είπα και στην αρχή, άσε και τίποτα να πέσει κάτω. Μόνο να ήξερες πόση ώρα αφιερώνω για τα quotes σε δικά σου σεντόνια...

Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί να συνεχίσει να επιμένει μετά και στα τελευταία του λόγια να λέει ότι ειμαι μαφιοζα.
Μήπως γιατί είσαι;

Η αλήθεια είναι ότι σκόπευα και εγώ να αλλάξω σε Pol αλλά η επιθετικότητα της methexys με
αναγκάζει να παραμείνω προς το παρών στην methexys
Ποιά επιθετικότητα καλέ; Απλά προσπαθεί να υπερασπίσει τον εαυτό της, πράγμα που θα έκανα κι εγώ στη θέση της και σίγουρα κι εσύ.

προς το παρον θα ηθελα να κανω τη θερμη παρακληση η χιμελα να παραμεινει στη χωρα των φαντασματων και να μην επιστρεψει με νεκροφανεια. προσωπικα θα το θεωρησω ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ υποπτο να γυρισει στο παιχνιδι μεσα στις επομενες 24ωρες.
Σ' αυτό συμφωνώ, είναι πολύ νωρίς ακόμα. Ας δούμε πως θα εξελιχθεί το παιχνίδι λίγο.

Νομιζω πως η Himela ηταν αθωα και βοηθουσε αρκετα με τις σκεψεις της. Διαβαζε πραγματα,εκανε μικρα straightforward post kαι εθετε ερωτησεις που εμενα τουλαχιστον με βοηθουσαν. Θεωρω μικρη τη πιθανοτητα να σκοτωσε η μαφια τη πορνη της και ακομα πιο μικρη τη πιθανοτητα να υπαρχει master plan για δολοφονια μαφιοζου με μελλοντικη επιστροφη ως αθωος. Δεν ξερω αν ειναι πολυ νωρις αλλα εμενα δε θα με χαλαγε μια νεκροφανεια
Σ' αυτό ούτε εγώ μπορώ να σε βοηθήσω μια και δεν έχω τέτοιου είδους εμπειρία. Θυμάμαι όμως σε ένα περσυνό παιχνίδι που κατηγορούσαν ο ένας τον άλλον, μαφιόζοι εννοώ. Αλλά δεν νομίζω πως μπορούμε να είμαστε και σίγουροι.:confused:

Ρε παιδιά καταλαβαίνω ότι όλα αυτά φαίνονται περίεργα αλλά σήμερα θα βγάλετε έναν ακόμα πολίτη, να είστε σίγουροι γι'αυτο γιατί δεν θα έρθει να με σώσει κανενας. Για εμενα ο φανερός μαφιοζος είναι ένας από τους άλλους που έδωσε στα μηνύματα του ή μπορεί και να μην τον έδωσε και καθόλου ή μπορεί και να ήθελε να διώξει πολίτες για αρχή, όλα παίζουν απ'ο,τι έχω καταλάβει. Κοινώς σας τρολλαρε αλλα αυτό θα φανεί στο τέλος μόνο δυστυχώς.
Βρε κορίτσι μου, αυτό το λες συνέχεια αλλά δεν παρουσιάζεις και τίποτα στοιχεία για να μας πείσεις. Ο καθένας μπορεί να λέει ότι είναι ότι του καπνίσει. Πείσε μας και ίσως κάποιοι το ξανασκεφτούν, αν και δεν μου φαίνεται πιθανό μια και σε έδωσε ο ΑΜ. Τι άλλο δηλαδή μπορείς να είσαι εκτός από μαφιόζα;


Η ήλιος ανέτειλε στην πόλη του παλέρμο. Ο αγουροξυπνημένος ultraviolence ασυναίσθητα άπλωσε το χέρι του στο διπλανό μαξιλάρι ώστε να χαϊδέψει το πλούσιο μαλλί του dimijim. Μόνο που αυτός και η πλούσια κόμη του δεν ήταν εκεί. Φόρεσα ό,τι βρήκα μπροστά μου ενώ παράλληλα προσπαθούσα να επικοινωνήσω με τον Δημήτρη αλλά το τηλέφωνο του ήταν απενεργοποιημένο. Σπεύδοντας να ανοίξω την εξώπορτα για να ξεχυθώ στους δρόμους, βλέπω τον Δημήτρη να κουβαλά ένα τεράστιο μπαούλο με κινέζικες επιγραφές.

-Που το βρήκες αυτό χαρά μου; Τι μου πήρες πάλι παλιόπαιδο, πες μου! :redface:
-Το βρήκα στην εξώπορτα μας, δεν ξέρω ποιος το έστειλε.
-Α. Δεν μου πήρες δώρο δηλαδή. Θα το θυμηθώ το βράδυ αυτό, προς το παρόν πάω να ΜΟΥ φτιάξω πρωινό.
-Αυτά να μην έκανες ρε Αντώνη...
-Καλά, μια ομελέτα θα έφτιαχνα και στον άστεγο που θα μου χτυπούσε την πόρτα
, είπα και κατευθύνθηκα προς την κουζίνα.
Πριν καλά-καλά προλάβω να σπάσω τα αυγά ένιωσα μια δόνηση και άκουσα το κλάμα του dimijim. Προφανώς και δεν με ένοιαζε η δόνηση, έχω παίξει στο 43 εγώ, γι'αυτό έτρεξα αμέσως στο χολ να δω τι έπαθε το καμάρι μου.

-Τι έπαθες dimijimούκο;; Άνοιξες το μπαούλο βλέπω, για να δω τι έχει μέσα.
- Κλικ
- Τι φάση, φόρεμα μας στείλανε; Που είναι το πτώμα ρε; Ωπ έχει ένα χαρτάκι τυλιγμένο δίπλα του κάτσε να δω τι λέει. Χμμ, "Το κεφάλι της βρίσκεται στον πυθμένα του Porto di Palermo." Τι ευφάνταστη που είναι η Μαφία φέτος, ε Δημήτρη μου;
- Κλικx2
-Γιατί κλαις ρε; Τόσο κακόγουστο είναι το φόρεμα πια;

- Το φόρεμα αυτό
δεν είναι
ένα τυχαιο φόρεμα Αντώνη
αυτό το φόρεμα
το φόρεμα αυτό
κάποτε
πριν μερικά χρόνια
δεν θυμάμαι πόσα
το φορούσε
η Χιμελίτα μου στην απονομή βραβείων . :cry_x:

Το κείμενο δολοφονίας αποτελεί προϊόν δημιουργίας της ΣΕ
Μάλιστα, η Σύλβια.. ΄Αρα πρέπει να ήταν αθώα λογικά. Κρίμα, έχουμε χάσει 2 πολίτες μέχρι στιγμής.:/:
΄Οσο για το σενάριο για τον Polgr, ειλικρινά μου φαίνεται τραβηγμένο. Ο ΑΜ ήξερε τον φανερό μαφιόζο, έμεινε μέσα λίγο και δεν νομίζω να είχε χρόνο να έψαξε κι άλλους κι αν το έκανε, δεν νομίζω τόσο νωρίς να έβρισκε σημαντικά πράγματα. Εξάλλου από την πρώτη ψηφοφορία ήταν υποψήφιος και τον έκαιγε το να μη βγει εκτός παιχνιδιού. Να σημειώσω πως εννοείται πως διατηρώ τις επιφυλάξεις μου και γι' αυτόν, ομολογώ πως για ελάχιστους νοιώθω κάποια σχετική σιγουριά.

Γενικά μέχρι στιγμής τα έχουμε κάνει σαλάτα. Ας προσπαθήσουμε να σκεφτεί ο καθένας μόνος του, να ψάξουμε ποστ παικτών που θεωρούμε σημαντικά και να σκεπτόμαστε πριν γράψουμε κάτι. Θα επανέλθω κι αργότερα λογικά γιατί είμαι σίγουρη πως θα έχουν βγει άλλα τόσα μηνύματα και προσπαθώντας να σχολιάσω κάποια από αυτά, χάνω τον ειρμό της σκέψης μου και δεν προλαβαίνω να πω βασικά πράγματα για τις εντυπώσεις μου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top