Palermo #43 - Επιδημική έκρηξη

Ψηφοφορία 15/7 - Ποιος θέλετε να αποχωρήσει;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 11)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Έχω τέσσερις ερωτήσεις, μάλλον προς την ΣΕ απευθυνόμενες.

α) Το όνειρο στο οποίο όλοι αναφέρεστε είναι ο χρησμός της πυθίας;
Ναι, είναι η παλιά ονομασία της κάρτας. Χρησμός της Πυθίας είναι κανονικά.
β) Η Claire για ποια άτομα ρώτησε και με ποια σειρά στις τρεις μέρες παιχνιδιού της;
Αυτό είναι όντως πολύ ενδιαφέρον ερώτημα και το ξέχασα!:redface: Σκεφτόμουν τελευταία ότι θα μπορούσε να ρωτήσει δυο φορές για εσένα: μία για το αν είσαι μαφιόζος και μία για το αν είσαι ΔΑ. Γιατί την τελευταία μέρα είπε ότι ή θα ήσουν πόρνη ή αθώος, αν θυμάμαι καλά τα μηνύματά της.
γ) Αν η μάγισσα φύγει απ' το παιχνίδι έχοντας χρησιμοποιήσει τις ιδιότητές της και κάποιος την επαναφέρει με νεκροφάνεια, τις έχει ξανά ή απλώς δεν έχει ιδιότητες πλέον, οπότε δεν έχει νόημα να την επαναφέρει κανείς;
Όχι, άπαξ και οι ιδιότητες έχουν χρησιμοποιηθεί δεν ενεργοποιούνται εκ νέου. Δεν υπάρχει νόημα επαναφοράς, επομένως, με αυτό το σκεπτικό δεν έχει νόημα η επαναφορά της. Αυτό που παραμένει σημαντικό είναι πως όσο είναι μέσα στο παιχνίδι, μπορεί να μαθαίνει τα πιθανά θύματα, είτε έχει χρησιμοποιήσει τις ιδιότητές της, είτε όχι. Οπότε, αυτή είναι μία καλή πληροφορία για να "προειδοποιεί" ίσως κάποιους παίκτες, να κάνουν τις κινήσεις τους, πριν τη δολοφονία στις 13.00. ;) Οπότε αυτό είναι ένα πλεονέκτημα επαναφοράς της μάγισσας.
δ) Αν κάποιος έχει χρησμό ή αν είναι μέντιουμ ή ντέτεκτιβ, οπότε στέλνει ερωτήματα στην ΣΕ, μπορεί να ρωτήσει ό,τι ερώτημα θέλει που να μπορεί να πάρει απάντηση ναι ή όχι; Σκέφτηκα π.χ. το ερώτημα ''ο τάδε έχει έναν από τους παρακάτω ρόλους: πόρνη, ΔΑ και μαφιόζος;'' ή ερώτημα του στυλ ''ο τάδε θέλει το καλό των πολιτών;'' Οπότε έτσι βλέπεις αν είναι πολίτης συνασπισμένος με μαφιόζους ή όχι. Επιτρέπονται τέτοια ερωτήματα; Λογικά επιτρέπονται γιατί απαντώνται με ναι ή όχι.
Για αυτό νομίζω ότι είναι όπως το λες γιατί ο κανόνας δεν διασαφηνίζει κάτι διαφορετικό. Λέει ωστόσο, ότι με τον χρησμό μαθαίνουμε για την τυπική ομάδα που συνασπίζεται κάποιος και όχι την πραγματική του ομάδα - εξ'ου και εμφανίζονται ως πολίτες η πόρνη και ο ΔΑ. Άρα, το δεύτερο ερώτημα μάλλον είναι αποπροσανατολιστικό και αν θα απαντιόταν θα γινόταν με γνώμονα την τυπική ομάδα του παίκτη για τον οποίο ρώτησες.

Παρακαλώ τη ΣΕ να με διορθώσει! :redface:

Συμφωνώ απόλυτα με τον Ιορδάνη στην απάντησή του. Επίσης είμαι της γνώμης ότι δεν το λες. =)

Deutsch, καλό καλοκαίρι και σε εσένα (ή μάλλον, καλά διαβάσματα! :flowers: )
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
β) Η Claire για ποια άτομα ρώτησε και με ποια σειρά στις τρεις μέρες παιχνιδιού της;
Υπομονή μέχρι αύριο το πρωί που θα ανέβει το ημερολόγιο μου και θα τα μάθετε όλα. Όπως κι εκεί θα λάβεις κι απάντηση για το πόσους μαφιόζους βρήκες.
Υπομονή λίγες ώρες όλοι σας...

δ) Αν κάποιος έχει χρησμό ή αν είναι μέντιουμ ή ντέτεκτιβ, οπότε στέλνει ερωτήματα στην ΣΕ, μπορεί να ρωτήσει ό,τι ερώτημα θέλει που να μπορεί να πάρει απάντηση ναι ή όχι; Σκέφτηκα π.χ. το ερώτημα ''ο τάδε έχει έναν από τους παρακάτω ρόλους: πόρνη, ΔΑ και μαφιόζος;'' ή ερώτημα του στυλ ''ο τάδε θέλει το καλό των πολιτών;'' Οπότε έτσι βλέπεις αν είναι πολίτης συνασπισμένος με μαφιόζους ή όχι. Επιτρέπονται τέτοια ερωτήματα; Λογικά επιτρέπονται γιατί απαντώνται με ναι ή όχι.
Μπορεί να κάνει δύο είδους ερωτήσεις:
  • Αν κάποιος είναι μαφιόζος/πολίτης, πχ "Είναι ο Ικαρίων μαφιόζος;" και σ αυτήν την ερώτηση ΔΑ και Πόρνη αναγνωρίζονται ως πολίτες κι ο ΑΜ ως μαφιόζος.
  • Αν έχει κάποιος έναν συγκεκριμένο ρόλο, πχ "Είναι ο Ικαρίων δικηγόρος;" και σ αυτήν την ερώτηση παίρνει ξεκάθαρη απάντηση. Ρωτάει όμως για έναν συγκεκριμένο ρόλο, όχι για πολλούς όπως είπες εσύ παραπάνω.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

vassilis498

Διακεκριμένο μέλος

Ο vassilis498 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7,079 μηνύματα.
από μέρους μου πάντως οφείλω να δώσω ( φυσικά πέρα απ' τους δολοφόνους και τους βοηθου τους ) ένα μπράβο σε Ιορδάνη και Pie νομίζω έκαναν το μισό παιχνίδι από μεριάς πολιτών αλλά όπως είδαμε δεν έφτανε. Και η Eileen βοήθησε πολύ ειδικά προς το τέλος αλλά έτσι όπως τα λεγες και τυος στοχοπιούσες όλους σε κάποια φάση σε είχα για πολύ πιθανή δολοφόνο γενικά νομίζω πως αν θες να σε βγάλουν αθώο είναι πολύ καλή ιδέα να κάνεις commit σε κάτι και η Έμιλυ και ο Τάσος έτσι παίξανε αρχικά και δε τους έπαιρνε χαμπάρι κανείς.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.


Αναμένοντας το παιχνίδι να τελειώσει αύριο το μεσημέρι λοιπόν θέλω να μιλήσω για ακόμα μια φορά για τον Ικαρίονα και το στιλ που έπαιξε. Εγώ όπως όλοι ξέρετε παίζω ακριβώς όπως εκείνος. Τα πιστεύω μου είναι οτι όσο πιο πολύ μιλήσεις τόσο θα αναγκάσεις κάποιον να σου απαντήσει και να υποπέσει σε σφάλμα. Αν τα 2/3 των μαφιόζων δε μιλάνε καν (κάνω πως λείπω, πως διαβάζω, πως δεν έχω χρόνο, πως δεν ξέρω να παίζω, πως δεν ξέρω τι μου γίνεται, πως δεν έχω ίντερνετ κλπ, όπως έκαναν κάποιοι μαφιόζοι σε αυτό το παιχνίδι αλλά και σε προηγούμενα) τότε για μένα ΔΕΝ τους αξίζει και η νίκη. Πολλοί μού λένε “αυτός είναι ο τρόπος που παίζουν, τι θες τώρα;” και οκ το δέχομαι οτι ισχύει, ο καθένας παίζει όπως θέλει, με γεια του με χαρά του. Ούτε προσπαθώ να πείσω κανέναν να ακολουθήσει τον δικό μου τρόπο όπως και κανείς δε θα με πείσει να παίξω παλέρμο όντας σιωπηλή και κάνοντας την άσχετη. Έχω όμως δικαίωμα να αμφισβητώ την αξία μιας νίκης με τρόπους που δεν εκτιμώ. Ο Ικαρίων μπέρδευε τους παίκτες κι έτρωγε κολλήματα, έβγαζε γρήγορα συμπεράσματα, πίσω του κρύφτηκαν οι μαφιόζοι, ναι τα δέχομαι αυτά. Αλλά όλες αυτές οι υπερβολικές του κινήσεις είχαν και κάποιο αποτέλεσμα το οποίο μέσα στη μανία κάποιων να τον κατηγορήσουν δεν το είδαν ή δε θέλησαν να το δουν. Η Ζωή έπαιξε ένα πολύ καλό παιχνίδι παραμένοντας για πολύ καιρό στη σκιά και χτυπώντας με μέτρο ώστε να μη γίνει αντιληπτή και μπράβο της, εγώ της το δίνω μέχρι το σημείο που επανέφερε τον Πάι. Αν μου ζητούσε όμως κάποιος να παίξω όπως η Ζωή, με τέτοιο αμυντικό – συντηρητικό τρόπο σε σχέση με τον τρόπο του Ικαρίονα, όχι, δε θα το έκανα. Και δε θα το έκανα γιατί δε θα περνούσα καλά αν ήθελα να πω πράγματα και δεν μπορούσα, γιατί δε θα ήμουν εγώ αν έπαιζα ένα θέατρο, γιατί δε θα ήθελα να προδώσω τα πιστεύω μου για ένα παιχνίδι. Κάποιοι θα πουν οτι το παίρνω πολύ σοβαρά, αλλά εγώ θα πω το αντίθετο, οτι το παίρνω ως ένα παιχνίδι κι ο σκοπός είναι να περάσουμε καλά. Αν ήμουν μαφιόζος κι οι συνμαφιόζοι μου με ανάγκαζαν να το βουλώσω και να μπαίνω να ψηφίζω μια φορά τη μέρα στις 8 παρά 5 (όπως έκανε η spy κι η Nefeli, no offense ladies) εγώ θα τρελαινόμουν. Ξεχνάμε οτι σκοπός δεν είναι η νίκη. Η νίκη είναι η αφορμή που ξεκινήσαμε να παίζουμε. Η χαρά και η διασκέδαση είναι στο ταξίδι. Ξέρω πως οι περισσότεροι δε συμφωνείτε κι ίσως δε θέλετε να παίξετε μαζί μου ή με τον Ικαρίονα, αλλά εγώ δηλώνω οτι το παιχνίδι αυτό που έζησα σαν ΣΕ ήταν όμορφο την πρώτη βδομάδα επειδή υπήρχε εκείνος και τα σεντόνια του. Δεν υποτιμώ το παιχνίδι κανενός, απλά εκφράζω τη γνώμη μου. Αυτά για το θέμα αυτό, πάμε να δούμε τι θα γίνει στην ψηφοφορία. Τελικά ο ουλτρα φεύγει και περιμένουμε όλοι την τελευταία δολοφονία αύριο ώστε να τελειώσει το παιχνίδι. Νιώθω μια νοσταλγία που τελειώνει γιατί όσο νά 'ναι μού κράτησε συντροφιά αυτόν τον ζεστό Ιούλιο που είμαι ακόμα στην Αθήνα και πέρασα καλά με τα παιδιά με τα οποία μιλούσαμε. Ευχαριστίες αύριο. Καληνύχτα για τελευταία φορά Παλέρμο.


Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Εγώ αυτό που παρατήρησα στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ότι παίζουν γενικά πολύ συντηρητικά. Ίσως γι' αυτό τους φάνηκε ύποπτο ή εκνευριστικό το ότι έγραφα πολλά posts. Έχω συνηθίσει απ' τα live παλέρμο, όπου όλοι συμμετέχουν, μιλάνε, λένε θεωρίες τους κλπ οπότε όπως σ' αυτούς φάνηκα μάλλον εγώ εκνευριστικός επειδή έγραφα πολλά, έτσι κι εκείνοι φάνηκαν εκνευριστικοί σε μένα επειδή έλεγαν πολύ λίγα. Ειδικά τους σιωπηλούς παίκτες δεν τους υπέφερα. Το παλέρμο δεν είναι παιχνίδι σιωπής. Θέλει διάδραση, επιχειρήματα, σενάρια, τρικ κλπ. Κάτι ακόμη που μου έκανε εντύπωση είναι ότι άτομα σαν την Εileen, τα οποία έκαναν τεχνάσματα, δεν ψιλιάστηκαν ούτε στιγμή, ή έτσι φάνηκε σε μένα, ότι μπορεί και κάποιοι άλλοι πολίτες να κάνουν τεχνάσματα. Εγώ σε όλο το παιχνίδι, όσο ήμουν μέσα, προσπαθούσα να το παίξω αντίπαλος μαφιόζος και αλεξίσφαιρο. Κάτι που δεν θα επιχειρούσαν να βγάλουν βράδυ, έτσι ώστε να μείνω μέσα και να βοηθάω με τους ρόλους μου. Ναι κολλούσα σε συγκεκριμένα άτομα και έτυχε να κολλήσω σε αθώους, τουλάχιστον στην αρχή, αλλά δεν είχα πληροφορίες, ούτε κάρτες που με βοηθούσαν. Ο αντίπαλος μαφιόζος ξέρει ένα άτομο, οπότε κολλούσα κάθε φορά σε ένα άτομο μπας και είμαι τυχερός και βρω τον φανερό Β. Κατηγορούσα κάθε φορά και άλλα άτομα εμμονικά, ώστε να έχω περισσότερες πιθανότητες να πέσω μέσα στον φανερό. Και έπεσα. Τον tsarachaf τον κατηγορούσα από δεύτερο γύρο. Επίσης το ότι ήμουν εκτεθειμένος τόσο πολύ, ίσως έδειχνε ότι δεν φοβάμαι μην με σκοτώσουν το βράδυ. Υπήρχαν αρκετά posts μου που έλεγα στους υπόλοιπους πολίτες ''ξυπνήστε και σκεφτείτε γιατί θέλουν τόσο πολύ να με βγάλουν πρωί σε ψηφοφορία και δεν προσπαθούν βράδυ'', ώστε ακόμη κι αν φανερωθεί αντίπαλος μαφιόζος ή αλεξίσφαιρο, να με θεωρήσουν αυτό που μένει. Και απ' ό,τι φαίνεται τα κατάφερα. Δεν με χτύπησαν ποτέ βράδυ, προσπαθούσαν να με βγάλουν μανιωδώς στην ψηφοφορία και όταν είδαν ότι είχα αθωωθεί για αρκετά άτομα, μου έριξαν προφυλάκιση. Και μόνο αυτό αποδείκνυε ότι ο Τάσος ήταν μαφιόζος. Έκανα ένα τέχνασμα και έπιασε. Φανέρωσε αρκετούς κακούς ρόλους. Πριν την προφυλάκιση και αμέσως μετά την αθώωσή μου από την ντετέκτιβ με ψήφισαν Τάσος, ultraviolence και Libertus. Και οι τρεις κακοί ρόλοι. Μου τα χάλασε λίγο ο Τzoum, όταν σε κάποια φάση είπε πως ο Ikarionas παίζει να μην είναι ούτε αντίπαλος μαφιόζος αλλά ευτυχώς δεν έγινε μεγάλη ζημιά.
Αν ψιλιάζονταν οι υπόλοιποι πολίτες ότι και κάποιοι άλλοι κάνουν τεχνάσματα, θα είχε σωθεί το παιχνίδι γιατί κατάφερα να κάνω αρκετούς κακούς ρόλους να προδοθούν. Δεν βοηθούσαν βέβαια όσοι δεν συμμετείχαν. Δεν μπορούσες να ξέρεις ποιος είναι κακός παίκτης που δεν παρακολουθεί και ποιος είναι κακός ρόλος. Κι αυτό βοήθησε πολύ τους μαφιόζους που ήταν πολύ σιωπηλοί. Έπιασε το τέχνασμά μου, έπιασε το τέχνασμα της Eileen και όμως το χάσαμε το παιχνίδι, επειδή τρωγόμασταν μεταξύ μας και δεν είχαμε βοήθεια από αρκετούς πολίτες που δεν παρακολουθούσαν το τι γινόταν. Προσωπικά προσπάθησα να βοηθήσω με διάφορους άλλους τρόπους το παιχνίδι. Έλεγα ότι υπάρχουν μέσα παίκτες που δεν υπήρχαν, έλεγα πως παίκτες που υπήρχαν στο παιχνίδι ήταν νεκροί π.χ. είπα πως ο πληροφοριοδότης ήταν νεκρός για να καλύψω τον Karadakov αλλά τον βρήκε τελικά με πυθία η Guest 278211. Επίσης είπα προς το τέλος ότι ''ευτυχώς που είναι ο γιατρός ακόμη μέσα στο παιχνίδι''. Γιατρός ήμουν σίγουρος πως ήταν ο Tzoum και ίσως επειδή είπα αυτό για τον γιατρό, οι μαφιόζοι χτύπησαν τον Pie Maker το βράδυ και δίστασαν να χτυπήσουν κάποιον που μπορούσε να προστατευθεί. Ήθελαν να δουν βέβαια και αν ο Ultraviolence ήταν η πόρνη που τους έδινε σήμα ότι θα κοιμηθεί με τον Pie.

Τέλος, για τον Pie Maker. Όταν μηδένισα τις ψήφους του Cupid δεν ήξερα αν αυτός ήταν σίγουρα αθώος. Απλώς το ψιλιαζόμουν γιατί είχαν πέσει αρκετά άτομα πάνω του. Ωστόσο, ήξερα πως θα έπεφταν να τον φάνε την επόμενη μέρα και εγώ ήθελα να φύγει ένας εκ των tsarachaf και Pie Maker. Δεν ήθελα να τους αφήσω να κάνουν derby την ερχόμενη δευτέρα γιατί θεωρούσα πως βρίσκονται στο ίδιο στρατόπεδο. Έπεσα έξω αλλά ήταν λογικό αυτό που πίστευα καθώς ο Pie Maker δημιούργησε το σενάριο για μένα ως ΔΑ και είδα πως αυτό το σενάριο το ακολούθησαν ο Τάσος, ο Libertus και ο Ultra. Είχα τους υπόλοιπους τρεις για κακούς ρόλους άρα ήταν λογικό να σκεφτώ πως και ο Pie ήταν μαζί τους, αφού με ψήφισαν όλοι τους συμφωνώντας σ' αυτό το σενάριο και αφού ο τελευταίος έριξε επιπλέον ψήφο σε μένα αντί να την ρίξει στον tsarachaf που υποτίθεται ότι ως αντίπαλος μαφιόζος, ήξερε πως ήταν ένοχος. Όταν τους βλέπω όλους μαζί να με ψηφίζουν για ένα τόσο χαζό σενάριο, ήταν λογικό να θεωρώ πως ήταν όλοι μαφιόζοι. Το σενάριο με εμένα ως ΔΑ δεν δικαιολογείται ούτε από τον τρόπο παιξίματός μου. Δεν θα μπορούσα με τίποτα να είμαι ΔΑ. Πόρνη ναι. Αλλά όχι ΔΑ. Πρώτον, δεν υπήρχε λόγος να χρησιμοποιήσω την ιδιότητά μου στην Claire την οποία ήθελα τόσο πολύ να βγάλω. Έστω όμως ότι το έκανα για ξεκάρφωμα, γιατί να ρίξω στον ίδιο γύρο την ακύρωση ψήφου και να σπαταλήσω μια κάρτα τζάμπα, αφού σκόπευα να χρησιμοποιήσω την ιδιότητά μου; Επίσης, όλα τα άτομα που κατηγορούσα στο παιχνίδι ήταν άτομα που κινούσαν υποψίες ή ήταν άτομα που βρίσκονταν στην αφάνεια. Ένας ΔΑ θα κατηγορούσε και αθώους αναγκαστικά. Δεν θα κατηγορούσε μόνο άτομα που ήταν υποψήφιοι μαφιόζοι. Εγώ μόνο τέτοια άτομα κατηγορούσα. Κανέναν σίγουρο αθώο δεν κατηγόρησα ποτέ. Μόλις σιγουρεύτηκα για την αθωότητα του Σπυράκου προσπάθησα να τον σώσω. Tόσο ο Σπυράκος όμως όσο και η Claire που με κατηγορήσατε κάποιοι ότι εγώ τους έβγαλα (δεν ψήφισα κανέναν απ' τους δύο, όταν βγήκαν) είχαν κατηγορηθεί από πολλά άτομα και ήταν ύποπτοι για αρκετούς ακόμη παίκτες. Δεν τους έβγαλα λοιπόν εγώ. Έτσι όπως έπαιζαν ήταν ύποπτοι.

Ούτε ξεκλήρισα τους μισούς αθώους, όπως επίσης ειπώθηκε για μένα. Εμένα μπορεί να μου χρεωθεί ο θάνατος της kleop, όπου ήταν πρώτος γύρος του παιχνιδιού και εμμέσως οι θάνατοι του Σπυράκου και της Claire, αν και τους τελευταίους δεν τους ψήφισα. Ψήφισα tsarachaf αντί για Claire. Ποιος άλλος αθώος μπορεί να μου χρεωθεί ότι τον έβγαλα; Drama κατηγόρησα αλλά έφυγε από μπαν. Οι μισοί αθώοι έφυγαν από kill δολοφόνων το βράδυ. I lie us, Karadakov, Giamou, vassili αθώωνα. Κατηγορούσα την Eileen μετά απ' αυτό που έκανε για τον Pie αλλά δεν την έβγαλα εγώ. Γι' αυτό είπα σε κάποια φάση ότι με ενοχλούν οι ανακρίβειες. Κανείς δεν μπορεί να με κατηγορήσει ότι ξεκλήρισα τους μισούς αθώους παίκτες. Μπορεί να κατηγορήσετε το ύφος μου, μπορεί να μην με συμπαθείτε, όλα αυτά είναι δεκτά. Αλλά μην λέτε ανακρίβειες για μένα. Αυτά είχα να πω πάνω κάτω.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

vassilis498

Διακεκριμένο μέλος

Ο vassilis498 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7,079 μηνύματα.
Μπορεί να κάνει δύο είδους ερωτήσεις:
  • Αν κάποιος είναι μαφιόζος/πολίτης, πχ "Είναι ο Ικαρίων μαφιόζος;" και σ αυτήν την ερώτηση ΔΑ και Πόρνη αναγνωρίζονται ως πολίτες κι ο ΑΜ ως μαφιόζος.
  • Αν έχει κάποιος έναν συγκεκριμένο ρόλο, πχ "Είναι ο Ικαρίων δικηγόρος;" και σ αυτήν την ερώτηση παίρνει ξεκάθαρη απάντηση. Ρωτάει όμως για έναν συγκεκριμένο ρόλο, όχι για πολλούς όπως είπες εσύ παραπάνω.

λογικοί τελεστές πιάνονται; :P

(είναι ο Χ μαφιόζος) ΚΑΙ (είναι ο Χ ΑΜ Ή είναι ο Χ πόρνη);

και αυτό σε ΝΑΙ/Όχι καταλήγει :P τώρα βέβαια δε ξέρω γιατί να το ρωτούσε κάποιος αυτός whatever
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
@Ικαρίωνα: Θα σου απαντήσω (ξανά).
Προφανώς και σκέφτηκα ότι έκανες και εσύ τεχνάσματα και μπλόφες. Δεν είμαι υπερφίαλη να νομίζω ότι μόνο εγώ έχω αυτό τον τρόπο παιχνιδιού, αν είναι δυνατόν. Δεν είναι νομπελική σκέψη να σκεφτείς ότι κάποιος άλλος κάνει αυτό που κάνεις εσύ! ;-) Κάποια από αυτά τα κατάλαβα κιόλας. Μου φάνηκε προφανές, αν θέλεις ότι πήγαινες να το παίξεις, αλεξίσφαιρο, αλλά δεν ήσουν.Δεν ξέρω αν θα συμφωνήσει κανένας άλλος. Το αλεξίσφαιρο όταν κοιμηθεί μαζί του η πόρνη, χάνει αυτή του την ιδιότητα.
Βέβαια, σε εμένα ίσως μόνο φάνηκες δικηγόρος όταν μηδένισες τις ψήφους του Cupid, γιατί όταν στράφηκα εκεί το προηγούμενο βράδυ είχες πει ότι αύριο είναι σειρά του tsarachaf ή του PieMaker.
Επομένως, ό,τι και αν έλεγες μετά για εμένα ήσουν δικηγόρος. :P Οπότε με τα υπόλοιπα τεχνάσματά σου δεν ασχολήθηκα γιατί κακό θα έκανα, όχι καλό! ;-)

Επίσης, το "κατηγορούσα την Eileen" δεν είναι ακριβώς αληθές. Θυμάμαι να γράφεις ότι αν ήσουν μέσα θα με ψήφιζες και θα έκανες τα πάντα για να βγω και ας έχαναν οι πολίτες το παιχνίδι. :P Don't get me wrong, με τιμά η εμμονή σου, αλλά όπως δεν σου αρέσουν οι ανακρίβειες έτσι δεν αρέσουν και σε εμένα! :redface:
Το λέω χιουμοριστικά - κανείς δεν έχει απαρνηθεί την ομάδα του για εμένα στο παρελθόν! :laugh:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,063 μηνύματα.
από μέρους μου πάντως οφείλω να δώσω ( φυσικά πέρα απ' τους δολοφόνους και τους βοηθου τους ) ένα μπράβο σε Ιορδάνη και Pie νομίζω έκαναν το μισό παιχνίδι από μεριάς πολιτών αλλά όπως είδαμε δεν έφτανε.

Για Ιορδάνη συμφωνώ οτι έπαιξε ένα αθόρυβο και συντηρητικό παιχνίδι που εκ του αποτελέσματος ήταν καλό. Για τον Pie διαφωνώ. Έπαιξε σαν πρωτάρης δίνοντας απλά στο πρώτο κιόλας ποστ του τον μαφιόζο που ήξερε, συμμετείχε ελάχιστα, κόλλησε σε ένα σενάριο και δε δεχόταν αντιρρήσεις και παρέσυρε τους πολίτες που τον εμπιστεύονταν. Μόνο μετά την επαναφορά του είχε βάλει τα πράγματα σε μια σειρά αλλά ήταν πια αργά.

Έλεναααα πως αντέδρασες όταν δεν πήρες απάντηση από τη ΣΕ τη νύχτα; :P

Αυτό είναι αστείο αφού την πρώτη φορά που κοιμήθηκες μαζί της της έγραψα "να μην κοιμόσουν με πόρνες να μάθαινες" και τη δεύτερη "κοιμάσαι μέρα παρά μέρα με πόρνες κι έχεις το θράσος να θες να μάθεις; Φτου σου!". Επίσης έκανα κι ένα λαθάκι κάποια φάση στο τέλος του παιχνιδιού, την Κυριακή νομίζω, που η Έλενα μου είπε κάτι σε στιλ "με έχει ξεπατώσει η πόρνη" και τελείως αυθόρμητα και χωρίς να σκεφτώ της απάντησα "ναι λες κι εσύ δεν ΤΟΥ κουνήθηκες!". Όταν κατάλαβα το λάθος μου ήταν αργά και δεν ξέρω αν το κατάλαβε, θα μας πει η ίδια. :/:

β) Η Claire για ποια άτομα ρώτησε και με ποια σειρά στις τρεις μέρες παιχνιδιού της;

Την πρώτη ρώτησε για τον Ιορδάνη. Την δεύτερη για σένα. Την τρίτη έχω την εντύπωση για Σπυράκο.

Περιμένω την Κλερ να σχολιάσει, αν δε με μισεί για αυτά που έγραψα στο ημερολόγιο. :redface:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Για Ιορδάνη συμφωνώ οτι έπαιξε ένα αθόρυβο και συντηρητικό παιχνίδι που εκ του αποτελέσματος ήταν καλό. Για τον Pie διαφωνώ. Έπαιξε σαν πρωτάρης δίνοντας απλά στο πρώτο κιόλας ποστ του τον μαφιόζο που ήξερε, συμμετείχε ελάχιστα, κόλλησε σε ένα σενάριο και δε δεχόταν αντιρρήσεις και παρέσυρε τους πολίτες που τον εμπιστεύονταν. Μόνο μετά την επαναφορά του είχε βάλει τα πράγματα σε μια σειρά αλλά ήταν πια αργά.
Μια χαρά δέχτηκε αντιρρήσεις όταν παρουσιάστηκε κάτι που είχε νόημα! ;)
Γενικά όταν πήραμε μπρος ήταν αργά. Είναι μεγάλο πλήγμα να βγει η detective τόσο νωρίς στο παιχνίδι, γιατί ουσιαστικά βαδίζαμε στα τυφλά!

Είναι επίσης πολύ σημαντικό το ότι ειδικά την πρώτη εβδομάδα τρωγόμασταν μεταξύ μας οι πολίτες. Ναι, αυτό είναι ένας ίσως κομψός τρόπος για να αρχίσω την γκρίνια! :mad:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Μαν μου, εδώ είναι το λάθος σου. Όταν καταλαβαίνεις τον κυρίως τον ντεντεκτιβ και τον πληροφοριοδότη ΔΕΝ καλύπτεις, πολύ απλά δεν κάνεις τίποτα. Το σημειώνεις στο μυαλό σου ή αν κρατάς σημειώσεις, στις σημειώσεις σου και το αφήνεις.

Η μαφία ξέρει ποιος είναι ο Φανερός Α και ποιός ο Φανερός Β. Η spy ήξερε ότι την ξέρει ο πληροφοριοδότης και ο Ακριβός ήξερε ότι τον ξέρει ο ΑΜ. Οπότε όταν εσύ βγήκες και είπες μέσα σε άκρες "Α δείτε μπορεί να είναι ο ΑΜ" προφανώς και η μαφία το άκουσε σαν "Α δείτε μπορεί να είναι ο πληροφοριοδότης".

Δεκτό αλλά είπα να πω ότι ο πληροφοριοδότης έχει φύγει απ' το παιχνίδι, γιατί αυτό ίσως βοηθούσε περισσότερο. Άσε που δεν φανερώθηκες σ' αυτούς από μένα. Αν σε είχαν καταλάβει από μένα δεν θα ξόδευαν τη πυθία τους. Με πυθία σε βρήκε η Guest 278211. Εγώ υπολόγιζα ότι θα μπορούσαν να νομίζουν πως πληροφοριοδότης ήταν ο Giamou, ο οποίος έφαγε μπαν επειδή είπε πως είχε υπόρρητες πληροφορίες για να κατηγορήσει την spy. Γι' αυτό ήθελα να πιστέψουν ότι ήταν αυτός ο πληροφοριοδότης.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,063 μηνύματα.

Είναι επίσης πολύ σημαντικό το ότι ειδικά την πρώτη εβδομάδα τρωγόμασταν μεταξύ μας οι πολίτες. Ναι, αυτό είναι ένας ίσως κομψός τρόπος για να αρχίσω την γκρίνια! :mad:

Αυτό γίνεται πάντα γιατί οι μαφιόζοι αποφασίζουν οτι θα μιλάνε μόνο οι φανεροί άντε κι ένας ακόμα το πολύ κι οι άλλοι θα μείνουν στην αφάνεια. Οι πολίτες μιλάνε ως επί το πλείστον γιατί δεν έχουν και τίποτα να χάσουν εκτός από ΑΜ, πληροφοριοδότη και ντετέκτιβ που πρέπει να φυλάγονται. Οπότε αυτό δίνει πάτημα στους μαφιόζους να κρύβονται. Γι' αυτό διαφωνώ με αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού. Αν το έκαναν όλοι αυτό δε θα υπήρχε καν παιχνίδι αλλά οι μαφιόζοι βοηθούν ο ένας τον άλλον και συμβουλεύουν ο ένας τον άλλον με το τι να πουν, ποιον να ψηφίσουν, ποιον να κατηγορήσουν κλπ. Ως μαφιόζος μπορείς να μην παρακολουθείς καν το παιχνίδι, να κάνεις copy paste λόγια που σου λένε οι άλλοι μαφιόζοι να πεις και να φτάσεις στο τέλος του παιχνιδιού με 5 ποστ ας πούμε την ώρα που άλλοι έχουν ξεσκιστεί στα ποστ. Τέλος πάντων...:/:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Αυτό γίνεται πάντα γιατί οι μαφιόζοι αποφασίζουν οτι θα μιλάνε μόνο οι φανεροί άντε κι ένας ακόμα το πολύ κι οι άλλοι θα μείνουν στην αφάνεια. Οι πολίτες μιλάνε ως επί το πλείστον γιατί δεν έχουν και τίποτα να χάσουν εκτός από ΑΜ, πληροφοριοδότη και ντετέκτιβ που πρέπει να φυλάγονται. Οπότε αυτό δίνει πάτημα στους μαφιόζους να κρύβονται. Γι' αυτό διαφωνώ με αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού. Αν το έκαναν όλοι αυτό δε θα υπήρχε καν παιχνίδι αλλά οι μαφιόζοι βοηθούν ο ένας τον άλλον και συμβουλεύουν ο ένας τον άλλον με το τι να πουν, ποιον να ψηφίσουν, ποιον να κατηγορήσουν κλπ. Ως μαφιόζος μπορείς να μην παρακολουθείς καν το παιχνίδι, να κάνεις copy paste λόγια που σου λένε οι άλλοι μαφιόζοι να πεις και να φτάσεις στο τέλος του παιχνιδιού με 5 ποστ ας πούμε την ώρα που άλλοι έχουν ξεσκιστεί στα ποστ. Τέλος πάντων...:/:

Δώσε πατήματα, Σύλβια! :P
Δεν εννοούσα ακριβώς αυτό. Είναι προσωπική μου εκτίμηση, πως ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα των Φανερών - δηλαδή ο ΑΜ και ο Πληροφοριοδότης, είναι να βγουν και να σφαχτούν μεταξύ τους οι δυο Φανεροί, σχετικά νωρίς στο παιχνίδι, ελπίζοντας να τραβήξουν τους άλλους δυο σε όλο αυτό. Αλλιώς, έτσι όπως είναι οι κανόνες, δεν υπάρχει κανένας τρόπος να προστατευτεί ο Φανερός Μαφιόζος που γνωρίζει ο ΑΜ. ;)

Είναι όμως τελείως διαφορετικό να κρατάει κάποιος χαμηλό προφίλ, όπως έκανε πολύ όμορφα η Emilouko, με το να αποφεύγει να απαντάει και να υπο-συμμετέχει. Την μέρα που βγήκα εγώ, ενώ κλείναμε την 2η εβδομάδα, υπήρχαν παίκτες που δεν είχαν ούτε 30 δημοσιεύσεις! Βάζοντας ότι τα πρώτα είναι χαιρετούρες, καταλαβαίνεις τι μένει!:P
Γι' αυτό το λέω εδώ: Αν κάποιος διστάζει να παίξει μαφία, είναι προτιμότερο να δοκιμάσει και να καεί, παρά να καθίσει πίσω. Αν καείς θα μάθεις, τουλάχιστον. Βγες και κατηγόρησε τους πάντες, όπως κάνει κανονικα΄ο Ακριβός! :P Είναι κρίμα τόσο για εσένα, όσο και για τους υπόλοιπους παίκτες. Παίζεις, αλλά ... δεν παίζεις! :P Αν πια ο ρόλος της μαφίας δεν αρέσει καθόλου σε κάποιον, έχει κάθε δικαίωμα να αποχωρήσει από το παιχνίδι (αν και προσωπικά δεν συμφωνώ! :redface: ). Θα πρέπει ο καθένας από εμάς να καταβάλει όση προσπάθεια μπορεί για να παίξει καλύτερα τον ρόλο του.
Ο Dume για παράδειγμα, μπορεί τις πρώτες μέρες να μην έκανε πολλά ποστ, αλλά όταν ερχόταν, φαινόταν ότι είχε διαβάσει, ήταν προσεκτικός και αφιέρωνε χρόνο στις δημοσιεύσεις του. Είτε συμφωνούσαμε, είτε όχι (που δεν συμφωνούσαμε :P ), αφιέρωσε χρόνο και οφείλω να το σεβαστώ. :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,063 μηνύματα.
Ζωή εγώ συμφωνώ σε αυτό που λες, όταν όμως είσαι μαφιόζος κι οι συνμαφιόζοι σου σού λένε "κάνε πως διαβάζεις και δεν προλαβαίνεις, κάνε πως λείπεις ταξίδι, κάνε πως είσαι στο αεροπλάνο και στην ανάγκη δείξε και το εισιτήριο (Τασούλη:whistle:)" κλπ, πώς μπορείς εσύ να τους αγνοήσεις; Γι' αυτό δε θέλω ποτέ να παίξω μαφία, γιατί δεν υπάρχει πιθανότητα να κλείσω το στόμα μου και να μη συμμετέχω, θα τρελαθώ!:/:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Τασούλη, δεν το ανεβάζεις αυτό το ρημάδι το εισιτήριο μήπως και ησυχάσει η γριά; :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Εντάξει, δεν συμφωνώ ούτε με το ένα, ούτε με το άλλο άκρο. Όλοι μας κάποια στιγμή δε θα μπορέσουμε να συμμετέχουμε. Και η Κλερ είχε δουλειές, και εγώ είχα δουλειές. Δε θα βάζουμε και αποδείξεις από γιατρούς π.χ στο θέμα, ούτε είναι ανάγκη να μιλάμε υπερβολικά. Υπάρχει και το μέσο και αυτό είναι σχεδόν πάντα, άριστο! ^^
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Emilouko

Περιβόητο μέλος

Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5,143 μηνύματα.
Εγώ προσωπικά σας είπα που κολλούσα :p
Όταν είμαι αθώα συμμετέχω νομίζω περισσότερο.Στη μαφία δεν μας έλεγε κανένας μην μιλάς αλλά αρκετές φορές δεν είχα πράγματα να πω.
Νομίζω όταν είσαι αθώος είναι πολύ πιο εύκολο να φανταστείς και να φτιάξεις σενάρια παρατηρώντας πράγματα γιατί είτε έχεις άγνοια και προσθέτεις σιγά σιγά στοιχεία είτε ξεκινάς από ένα στοιχείο (π.χ πληροφοριοδότης , αμ , συγκάτοικος) και προσπαθείς στηριζόμενος σ' αυτό να καταλάβεις τι γίνεται.
Το μόνο που μπορείς να κάνεις σαν μαφιόζος είναι προσπαθήσεις να βρεις ρόλους πολιτών και προφανώς αυτό δε θα ήταν κάτι που θα μοιραζόμουν στο δημόσιο.
Τη στιγμή που ξέρω τους κακούς ρόλους μου είναι πολύ δύσκολο να ρίξω κατηγορίες σ ' άλλους. Γι ' αυτό πολλές φορές μάλιστα κατηγορούσα και την ίδια τη μαφία :p
Είναι κάτι που θέλω να αλλάξω και να δουλέψω στον τρόπο παιχνιδιού μου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Angelique.

Διακεκριμένο μέλος

Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7,200 μηνύματα.
Έλεναααα πως αντέδρασες όταν δεν πήρες απάντηση από τη ΣΕ τη νύχτα; :P
Οι δυο νύχτες που δεν είχα πάρει απάντηση ήταν εκείνη που ρώτησα για την Εμιλούκο και εκείνη που ρώτησα για τον tsarachaf!
Είχα εκνευριστεί απίστευτα γιατί σε αυτά τα δυο σημεία , είχα ανάγκη τις πληροφορίες και για άλλη μια φορά, πέτυχες διάνα! :P

Αυτό είναι αστείο αφού την πρώτη φορά που κοιμήθηκες μαζί της της έγραψα "να μην κοιμόσουν με πόρνες να μάθαινες" και τη δεύτερη "κοιμάσαι μέρα παρά μέρα με πόρνες κι έχεις το θράσος να θες να μάθεις; Φτου σου!". Επίσης έκανα κι ένα λαθάκι κάποια φάση στο τέλος του παιχνιδιού, την Κυριακή νομίζω, που η Έλενα μου είπε κάτι σε στιλ "με έχει ξεπατώσει η πόρνη" και τελείως αυθόρμητα και χωρίς να σκεφτώ της απάντησα "ναι λες κι εσύ δεν ΤΟΥ κουνήθηκες!". Όταν κατάλαβα το λάθος μου ήταν αργά και δεν ξέρω αν το κατάλαβε, θα μας πει η ίδια. :/:
Ναι το κατάλαβα Σύλβια, αλλά έτσι κι αλλιώς σε εκείνη την φάση οι πιο επιλαχούντες για τον ρόλο της πόρνης ήταν άντρες (DumeNuke πχ), οπότε δεν μου έκανε εντύπωση το ότι σου ξέφυγε κάτι τέτοιο.
Έτσι κι αλλιώς δεν σκόπευα να πάρω πληροφορία από μια τέτοια απάντηση - γιατί ήταν καθαρά χιουμοριστική.


Επίσης - μιας και μου απηύθυνες τον λόγο - έχω να πώ πως διάβασα το ημερολογιό σου και πιστεύω πως ήσουν λίγο παραπάνω σκληρή μαζί μου από όσο ήταν δίκαιο. :redface:
Προφανώς και καταλαβαίνω πως όταν ένας παίκτης έχει κάνει καλά παιχνίδια στο παρελθόν,
κρίνεται πολύ πιο αυστηρά και ειδικά όταν δεν έχει έναν απλό ρόλο πολίτη.

Ήταν ένα πολύ κακό Παλέρμο για εμένα και ήμουν αποπροσανατολισμένη με τον χαμό που είχε δημιουργηθεί γενικά.
Επίσης οι κάρτες μου δεν με κουβάλησαν - όπως και πολλούς άλλους- γιατί ειχα 3 ακυρώσεις ψήψων και μια Ηχώ.
Αλλά ρε παιδι μου δεν μπορώ να βλέπω να κρίνομαι με αυτόν τον τρόπο εγώ, που τουλάχιστον προσπαθούσα να έχω και μια Χ συμμετοχή στο παιχνίδι και με τον ρόλο και με τις κάρτες μου και να περνάν στο ντούκου άτομα που περνούσαν και μας άφηναν μια ψήφο ή και μαφιόζοι που έμπαιναν και έγραφαν απλά ότι τους έλεγαν, 2 λεπτά πριν την ψηφοφορία. :redface:

Να πώ επίσης πως δεν είχα στείλει ποτέ πμ στη ΣΕ για να ρωτήσω για την αθωότητα του Ικαρίωνα, αλλά το είχα καταλάβει μόνη μου μετά την Ηχώ που είχε παίξει. Καθώς επίσης και δεν θυμάμαι να άφησα ποτέ βραδιά που να μην ρώτησα για την αθωότητα κάποιου φαντάσματος.

Σχετικά με το θέμα του Pie.. Προφανώς και πήγαινε το μυαλό για το γεγονός ότι ήταν ΑΜ,
αλλά διαφώνησα γενικά για την επιστροφή του, μιας και θεωρούσα πως θα ήταν πιο βοηθητικό να μπεί κάποιος σίγουρος πολίτης μέσα. Ήξερα ότι η Πόρνη ήταν ακόμη μέσα λόγω των πμ'ς που έπαιρνα από τη ΣΕ και με εμπόδιζε στις ερωτήσεις μου.
Ήμουν σίγουρη πως θα κοιμόταν με τον Pie έτσι κι αλλιώς με το που τον έβαλε η Ζωή μέσα και δεν θα κερδίζαμε κάτι ουσιαστικό.
Άλλο που τελικά δεν έγινε! Αλλά ας σκεφτούμε ότι ο μόνος λόγος που δεν έγινε ήταν επειδή δεν είχε σήμα o ultraviolence! :redface:

Επίσης θεωρώ μεγάλο φαουλ το γεγονός ότι ο Τζουμ επέμενε να με γιατρεύει.
Ήταν απίστευτα λάθος αυτή η τακτική και αν ποτέ πάρω τον ρόλο του γιατρού, δεν πρόκειται να την ακολουθήσω,
όπως συμβουλεύω και όλους σας να μην το κάνουν!

Κάπου εδώ θα ήθελα να ζητήσω και ένα μεγάλο συγγνώμη στην Ζωή η οποία εκτέθηκε ανεπανόρθωτα για χάρη μου σχετικά με την αθωότητα του Cupid. Πραγματικά ζητώ συγγνώμη Ζωή! Αλλά κι εσύ βρε κιουπιντάκο, έπρεπε να είχες υπερασπιστεί τον εαυτό σου ενεργά και με συνέχεια.
Τραγουδάκι! :hug:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Εγώ προσωπικά σας είπα που κολλούσα :p
Όταν είμαι αθώα συμμετέχω νομίζω περισσότερο.Στη μαφία δεν μας έλεγε κανένας μην μιλάς αλλά αρκετές φορές δεν είχα πράγματα να πω.
Νομίζω όταν είσαι αθώος είναι πολύ πιο εύκολο να φανταστείς και να φτιάξεις σενάρια παρατηρώντας πράγματα γιατί είτε έχεις άγνοια και προσθέτεις σιγά σιγά στοιχεία είτε ξεκινάς από ένα στοιχείο (π.χ πληροφοριοδότης , αμ , συγκάτοικος) και προσπαθείς στηριζόμενος σ' αυτό να καταλάβεις τι γίνεται.
Το μόνο που μπορείς να κάνεις σαν μαφιόζος είναι προσπαθήσεις να βρεις ρόλους πολιτών και προφανώς αυτό δε θα ήταν κάτι που θα μοιραζόμουν στο δημόσιο.
Τη στιγμή που ξέρω τους κακούς ρόλους μου είναι πολύ δύσκολο να ρίξω κατηγορίες σ ' άλλους. Γι ' αυτό πολλές φορές μάλιστα κατηγορούσα και την ίδια τη μαφία :p
Είναι κάτι που θέλω να αλλάξω και να δουλέψω στον τρόπο παιχνιδιού μου.

Εγώ συνήθως όταν έκανα μαφία, δεν μιλούσα καν στους συμπαίκτες μου. :P Νόμιζα ότι αν πάω να πω κάτι, θα καρφωθώ κατ' ευθείαν! Ο Τάσος μία φορά μας είχε καταλάβει έτσι, αν θυμάμαι καλά! :whistle: Για αυτό το έκανα και στη spy, γιατί μου θύμισε εμένα! :redface:
Βέβαια, έχω πολλά χρόνια να κάνω μαφία και θέλω να πιστεύω ότι θα έχω βελτιωθεί! :knife:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Emilouko

Περιβόητο μέλος

Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5,143 μηνύματα.
Εγώ συνήθως όταν έκανα μαφία, δεν μιλούσα καν στους συμπαίκτες μου. :P Νόμιζα ότι αν πάω να πω κάτι, θα καρφωθώ κατ' ευθείαν! Ο Τάσος μία φορά μας είχε καταλάβει έτσι, αν θυμάμαι καλά! :whistle: Για αυτό το έκανα και στη spy, γιατί μου θύμισε εμένα! :redface:
Βέβαια, έχω πολλά χρόνια να κάνω μαφία και θέλω να πιστεύω ότι θα έχω βελτιωθεί! :knife:
Ναι και εγώ το σκεφτόμουν αυτό.Όταν απαντούσα δεν συμφωνούσα ποτέ. Δηλαδή αν δείτε απαντούσα σε dumenuke σε φάση "ΤΙ ΛΕΣ" , στον τσαρα κάνοντας του ερωτήσεις αλλά τίποτα ιδιαίτερο. Και έριχνα κατηγορίες αλλά μόνο tsarachaf ψήφισα.

Αν και την επόμενη φορά μου τύχει Μαφία δεν ξέρω τι θα κάνω. Μια φορά θέλω και εγώ να προσπαθήσω να το λύσω :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Ζωή εγώ συμφωνώ σε αυτό που λες, όταν όμως είσαι μαφιόζος κι οι συνμαφιόζοι σου σού λένε "κάνε πως διαβάζεις και δεν προλαβαίνεις, κάνε πως λείπεις ταξίδι, κάνε πως είσαι στο αεροπλάνο και στην ανάγκη δείξε και το εισιτήριο (Τασούλη:whistle:)" κλπ, πώς μπορείς εσύ να τους αγνοήσεις; Γι' αυτό δε θέλω ποτέ να παίξω μαφία, γιατί δεν υπάρχει πιθανότητα να κλείσω το στόμα μου και να μη συμμετέχω, θα τρελαθώ!:/:

Nαι κι εγώ το ίδιο. Δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση στο εκατομμύριο να μου πει συνμαφιόζος να μη μιλάω κι εγώ να το κάνω. Τόσο ως αθώος όσο και ως ένοχος, παίζω ακριβώς το ίδιο παιχνίδι. Μιλάω πολύ και γράφω πολύ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,063 μηνύματα.
Έλενα πρέπει να ξέρεις οτι δεν άλλαξα τίποτα στο ημερολόγιο από αυτά που έγραφα κάθε μέρα οπότε είναι τα συναισθήματα της στιγμής κι αυτό το έκανα επίτηδες γιατί ήθελα να είναι ρεαλιστικό. Αν το θεώρησες άδικο ζητώ συγγνώμη, δεν έχω σκοπό να προσβάλω κανέναν. Είιπα και για άλλους πράγματα πάνω στο θυμό μου αλλά θέλω να πιστεύω οτι ο κόσμος καταλαβαίνει οτι αναφερόμουν στον παίκτη κι όχι στον άνθρωπο, έτσι κι αλλιώς από δω προσωπικά δεν ξέρω κανέναν σας. Πιστεύω οτι ήσουν λίγο ντεφορμέ, αναλογικά με το ρόλο που είχες θα έπρεπε να πιάνεις πουλιά στον αέρα. Στο τέλος βέβαια τα πήγες πολύ καλύτερα αλλά ήταν αργά. Σε άλλα παιχνίδια σε θυμόμουν πολύ καλή γι' αυτό είχα περισσότερες προσδοκίες από σένα. Και πάλι συγγνώμη.:/:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top