Palermo #42 - The Wire Edition

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Μα γιατί να κάνει κάποιος κάρφωμα αν δεν είναι σίγουρος; Γι 'αυτο προβληματίζομαι και μιλάω για σιγουριά.Γιατί όπως είπε κ ο pie είναι πολύ παρορμητική κίνηση διαφορετικά.Ίσως έχω κολλήσει στο ότι όλοι μου είχαν πει οτι η Μελ ήταν καλή παίκτρια και γι 'αυτό δεν μπορώ να πεισθώ τόσο ότι έκανε αποτυχημένο κάρφωμα και έφυγε έτσι από τον 1ο γύρο. :hmm:
Θα σκεφτώ σοβαρά τι θα ψηφίσω , γιατί και η δική σου εκδοχή ειναι αρκετά πειστική και ελπίζω να μην κάνω λάθος.
Έμπειρη, έμπειρη, αλλά αν είναι πληροφοριοδότης και έχει παίξει έτσι, θέλει ξύλο! :ropalo: :P



Επειδή μου φαίνεται θα τα χάσω με αυτά που διαβάζω, έχω μια απορία προς όλους εσάς που πιστεύετε ότι η Μελανία ήταν μαφιόζος, γιατί άκρη δεν βγάζω: εάν η Μελανία ήταν μαφιόζος, ποιον πήγε να καρφώσει; Ο μόνος που την κατηγόρησε αρκετά φανερά χθες νομίζω ότι ήταν ο Jkaradakov. Και είχε κάποια μικρή διαμάχη με τον tsarachaf. Πώς πήρε μια τέτοια απόφαση να καρφώσει; Η Μελανία τον Piemaker κατηγορήσε πρώτα σε μεγάλο βαθμό, ως εκ τούτου δεν παίζει να κάρφωσε τον Πάι...
Δυστυχώς, η μαφία λειτουργεί με ιεραρχία... Αυτό σημαίνει πως μπορεί να μην το ήθελε αλλά να έγινε από τον αρχιμαφιόζο, ο οποίος είναι και αυτός που επικοινωνεί με την ΣΕ. Για αυτό προσωπικά θεωρώ, μετά από τον κανόνα που μου παρέθεσε ο tsarachaf (θενκς, χαν), πως αν ήταν μαφιόζος θα ήταν η κρυφή... και πως τελικά την απόφαση πήρε ο Αρχιμαφιόζος... Δε νομίζω ότι η ίδια θα κάρφωνε στον πρώτο γύρο...:/:

Ωραία λοιπόν. Αν η Μελανία ήταν πληροφοριοδότης, ποιον πιστεύεις ότι έδωσε και καρφώθηκε;; Εμένα ή τον Τάσο;; Κι αν όντως είναι έτσι τα πράγματα, γιατί να τη βγάλουν οι μαφιόζοι και να εκτεθούν τόσο απροκάλυπτα;; Προς το παρόν βέβαια δεν αποκλείω τίποτα, μέχρι να μπορέσει κάποιος να μας δώσει μια ουσιαστική πληροφορία...
Ενδιαφέρον το ότι ζητάς να παικτεί κάρτα...


Δεν πιστεύω να ήταν μαφιόζος, σιγά μην έχαναν έτσι εύκολα ένα τόσο εμπειρο μέλος, κάτι θα γνωριζε(πχ με καποια κάρτα), το έκανε φανερό στα posts της με το υφος της και οι άλλοι απλά την καταλαβαν.... Δύσκολα τα πράγματα, αλλά ευτυχως προλαβε να ριξει σποντες σε μερικους μερικους και να γραψει μερικά χρησιμα σεντονια, ισως σε καποια γραμμη(αν προσεξουμε)να μας κλεινει διακριτικα το ματι....Εγώ είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ήξερε πάρα πολλά....
Δηλαδή, είσαι διατεθειμένος, να δώσεις περισσότερη βάση σε κάποιες αστοιχείωτες σπόντες, ενώ υπάρχουν επιχειρήματα που λένε ότι δεν ήταν με βεβαιότητα πληροφοριοδότης;




Γιατι ήταν οι πρώτοι που εριξαν ψηφο στον πρωτο γυρο??
Γιατί κάποιος, αγαπητέ, πρέπει να κάνει την αρχή, σε αυτό το ρημάδι παιχνίδι! (διάβασες αυτά που έγραψα; :shifty: )


Εγώ είμαι βεβαιος ότι μερικοι έχουν εκμεταλευτει τον i_lie_us ως εξιλαστηριο θυμα άλλοι για να τον βγαλουν ως μαφιοζο και να καλυψουν τους εαυτους του και άλλοι για να τον υποστηριξουν και να φανουν ως "πολιτες"(η Melina??)...
Λοιπόν, σκεφτομουν να ριξω ψηφο στον thomas λόγω μιας δηλωσης του αλλα προς το παρον το αφηνω κατα μερος...Ρίχνω ψήφο στον PieMaker γιατι θεωρω ότι ο τρόπος με τον οποιο αντιδρα στο μελος i_lie_us, η αλλαγη της ψηφου του στο παρα πεντε για να σιγουρεψει την αποχωρη του ηλια, η κοντρα του με την Melina, η μανια του με τον Τασο και ο τρόπος με τον οποιον τον υποστηριζει εμμεσα, η πολύ γρηγορη και αποτομη ψηφος του στον thomas προτου δει άλλες αντιδρασεις μελων-τωρα ειδικα- μου φαινονται κατι παραπανω απο υποπτα...:hmm:
1. Ποια ήταν η δήλωση του Θωμά που σε προβλημάτισε; Βάλε παράθεση να κάνουμε επανάληψη:redface:
2. Άρα, ψηφίζεις κάποιον, για τον οποίο έχεις ευχηθεί πιο πάνω να είναι πολίτης; Συνήθως όταν ευχόμαστε κάποιον να είναι πολίτης, του δίνουμε χρόνο στο παιχνίδι για να είμαστε σίγουροι δεν τον ψηφίζουμε! :worry:
Εύχομαι να είσαι απο την μερια των καλων και να μην μας δουλευεις τοσην ωρα που μιλας για την μαφια/...
3. Επίσης, ποιος έχει πει μέχρι τώρα, ότι ο Ηλίας είναι μαφιόζος;... πάνω-κάτω συμφωνούμε στο ότι είναι πολίτης, ακόμη και παιδιά που τον ψήφισαν άλλαξαν γνώμη!
Ναι, αλλά:

1) Κάνουν λόγο για "κόντρα", ενώ ουσιαστικά η κοπέλα πέταξε 2-3 σποντίτσες, τίποτα παραπάνω

2) Τελικά αλλού έδωσε την ψήφο της

Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι αν δεν άλλαζα την ψήφο μου δε θα βρισκόμουν τώρα σ' αυτή την κατάσταση. Η μόνη κατηγορία που ακούω είναι "σε ψηφίζουμε για κράτησες μέσα τον Τάσο" (έχω εξηγήσει γιατί το έκανα) ή "σε ψηφίζουμε γιατί ανέφερε το όνομα σου η Μελανία". Την επόμενη φορά, λοιπόν, θα διατηρήσω χαμηλό προφίλ, αφού αποδεικνύεται περίτρανα ότι όποιος συμμετέχει ενεργά στο παιχνίδι και δε φοβάται να πράξει με βάση αυτά που πιστεύει, τελικά την πληρώνει. Και άντε βγάλτε άκρη μετά...
Αυτό ισχύει πάρα πολύ!
Πρέπει να υπάρχει παραπάνω ουσιαστική συμμετοχή! Όπου ουσιαστική σημαίνει, να μοιραζόμαστε (έστω και στοιχειωδώς) τις σκέψεις μας.

Αυτό γτ δεν το σχολίασε κανείς; Τόσο επίπολαιοι οι μαφιόζοι που μας λένε ότι πέτυχε το κάρφωμα ή παίζουν με τον πόνο μας; Μλν το δεύτερο αν και αυτό δεν αναιρεί το ότι μπορεί να πέτυχε το καρφωμα.

Εγώ αυτό πιστεύω. Ότι πέτυχε το κάρφωμα.

Δείτε υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες ότι επιχειρήθηκε κάρφωμα και πέτυχε παρά ότι επιχειρήθηκε και απέτυχε.

1. Γτ αν η Μελανία είναι μαφιόζος να επιχειρήση κάρφωμα χωρίς καμία πληροφορία; Που είναι η λογική εδώ. Ναι και εγώ είχα χθες μια αντιπαράθεση μαζί της και δηλώνω ότι παραξήγησα την κινησή της.
2. Η Μελανία, αν είναι αθώα είπε πολλές φορές ότι κάτι ξέρει.
Ποιες είναι αυτές οι περισσότερες πληροφορίες; Γιατί εγώ δεν βλέπω τίποτα... Κι αν αναφέρεσαι στο ηχητικό μήνυμα, ειλικρινά θα εμπιστευτείς κάτι που προέρχεται από τους μαφιόζους; :confused: Εγώ όχι!
Το αν τελικά το κάρφωμα ήταν επιτυχημένο, περιμένω να το βρω με την λογική μου και την βοήθεια από τις σκέψεις των αλλονών, όχι από τους μαφιόζους, σόρρυ! :redface:

Καταλλήγω λοιπόν πως πιστεύω ότι η Μελανία είναι αθώα. Ένας ένοχος βρίσκεται ανάμμεσα στον Τάσο και το Πιε κατα την γνώμη μου. Για τον Πιε είπε ότι έχει ακόμα αμφιβολίες. Ψηφίζω λοιπόν Τασος97 καθαρά και μόνο γτ πιστεύω πως η Μελανία είναι αθώα και Πληροφοριοδότης και ο μόνος που κατηγόρησε ανοιχτά είναι ο Τάσος. Για τον Pie είχε τις αμφιβολλίες της.
Κάνε, αν θες μία παράθεση με τη δημοσίευση όπου κατηγορεί τον Τάσο, ανοικτά, γιατί δεν καταλαβαίνω σε τι αναφέρεσαι! :)
ψηφίζω piemaker επειδή:

1) θα εμπιστευτώ την άποψη της μελανίας να κατηγορήσει τον τάσο κ τον piemaker (πράγμα που την έκανε να φάει κάρφωμα)
2) με έριξε κ μένα ψήφο
Γιατί εμπιστεύεσαι την Μελανία; Πες την γνώμη σου...

[Αισθάνομαι σαν τον Φρέντυ Γερμανό όταν έπαιρνε συνεντεύξεις! :hehe: ]
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Emilouko

Περιβόητο μέλος

Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5,143 μηνύματα.
Παιδάκια εγώ θα αποχωρήσω για λίγες ώρες.Δεν ξέρω πότε θα γυρίσω για να προλάβω των 8 κ επειδή θα μπαίνω αραιά από κινητό λέω να ψηφίσω από τώρα.
Από τη στιγμή που έφυγε η Μελανία έκλινα προς Τάσο και Πάη.

Νομίζω ότι η αποχώρηση ενός από των 2 θα ξεδιαλύνει κάπως το τοπίο, όποιο σενάριο και να ισχύει (αν η μελανία ήταν μαφιόζα ή όχι).
Περισσότερο ύποπτος μου φαίνεται ο Τάσος.Τον συμφέρει που πολλοί κατέληξαν ότι η Μελανία ήταν κατα πάσα πιθανότητα μαφιόζα.Εγώ δεν έχω πειστεί ακόμη.
Αποφασίζω λοιπόν να δώσω σ' αυτόν την ψήφο μου ( Tάσος97 )

Ελπίζω να μην κάνω λάθος. Όπως και να ναι όμως νομίζω η αποχώρηση ενός απο αυτών των 2 θα βοηθήσει αρκετά στο να καταλάβουμε πάνω κάτω τι γίνεται στο παιχνίδι.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Αυτο κανεις δεν το σχολιασε εκτος απο τον Ιορδανη αν δεν κανω λαθος.Οι μαφιοζοι παιζουν μαζι μας και εμεις αντε να τους παρουμε χαμπαρι.

Ενώ αν ασχοληθούμε μ'αυτό δεν παίζουμε το παιχνίδι τους και δεν παρασυρόμαστε;; Οι μαφιόζοι θα κάνουν ότι μπορούν για να μας παραπλανήσουν. Και τα μηνύματα τους, αυτό το κάνουν πολύ πιο έντονα από οτιδήποτε άλλο...

Λοιπον ηρθε η ωρα να μιλησω ξεκαθαρα.Το σκεπτικο μου λεει πως αν η Μελανια ανηκει στους μαφιοζους τοτε ο Pie λογικα ανηκει στην αλλη πλευρα.Επισης αυτοι που κινουνται καπως περιεργα ειναι ο JKaradakov και ο ultraviolence.Παραθετω και κατι.

Άρα πιστεύεις ότι το κάρφωμα απέτυχε;; Αν ναι, γιατί;; Γιατί αυτοί που λες κινούνται περίεργα;;

Φιλε Ιορδανη κανεις λαθος.Πες μου υπερασπιστηκα κανεναν μαφιοζο;Μαλλον το αντιθετο συμβαινει και οι συνομωσιες λυνουν και δενουν εδω μεσα.

Επειδη οπως προανεφερα ειμαι αναμεσα σε ουλτρα και ιορδανη δινω την ψηφο μου στον JKaradakov.


Από την άλλη όμως δεν έχεις πάρει και καμία θέση ή να παραθέσεις μια αναλυτική άποψη..

Μπορείς να μου πεις που είναι το λάθος σε αυτό που λέω ότι είναι πιο πιθανό να έχουμε πετυχημένο κάρφωμα απο ανεπυτηχές. Σε αυτά που λέω που είναι το λάθος.

Και δεν μπορείς να πεις ότι απο τον δεύτερο γύρο είμαι όπου πάει ο άνεμος.

Το άτομο με το οποίο είχα μια αντιπαράθεση βγήκε απο το παιχνίδι με ένα παράδοξο τρόπο και όχι με μια δολοφονία, οπότε φυσικά και αυτό αλλάζει τον τρόπο σκέψεις μου για το τι μπορεί να είναι το άτομο αυτό και εξήγησα πως κατέλληξα στο συμπέρασμα αυτό.

Πως ακριβώς είμαι όπου πάει ο άνεμος αφού την στιγμή αυτή ο άνεμος πάει στον Pie;

Τα έχω αναλύσει αυτά έναν σκασμό φορές... Δεν ανέφερες τίποτα που δεν έχει ήδη αναφερθεί και δεν έχω αναλύσει κι εγώ και κάμποσοι άλλοι, στο γιατί είναι εξαιρετικά απίθανο το κάρφωμα να ήταν επιτυχημένο.

Χθες πήγες και ψήφισες johnietraf ακριβώς μόλις άρχιζε να γίνεται ο χαμός με τον i_lie_us και τον Τάσο και τον Πάι, αντί να ασχοληθείς λίγο σοβαρά με αυτό.
Σήμερα, ενώ χθες έκραζες την Μελανία που ψήφισε Τάσο, έρχεσαι και λες, α, δίκιο είχε τελικά και ψηφίζεις Τάσο.
Οπότε ναι, δεν μας τα λες καλά και αλλάζεις άποψη χωρίς να την στηρίζεις κιόλας.

Οπότε ναι, αν ρωτάς εμένα, δεν μας τα λες καθόλου μα καθόλου καλά....
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PieMaker

Δραστήριο μέλος

Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα.
Ναι, σε αυτό συμφωνώ. Μόνο που δεν ξέρω αν πρέπει να φύγεις εσύ ή ο Τάσος. Λογικά η ψήφος μου σήμερα θα παίξει ανάμεσα σε εσάς τους δύο. Όχι γιατί θεωρώ ότι είστε απαραίτητα ένοχη, αλλά θεωρώ ότι είναι ο μόνος τρόπος να ξεκαθαρίσει κάπως το τοπίο και να δούμε που βρισκόμαστε.
Λογική με την οποία διαφωνώ αν έχεις έστω την υπόνοια ότι κάποιος άλλος πιθανότατα έχει ρόλο μαφιόζου. Είναι νωρίς ακόμα, υπάρχει χώρος και χρόνος για να ανατραπεί το σκηνικό. Ωστόσο σέβομαι την ψήφο σου, ακόμα κι αν καταλήξει σε μένα. Τουλάχιστον είσαι μέσα στους 4-5 που επιχειρηματολογούν και προβληματίζονται.

Ενδιαφέρον το ότι ζητάς να παικτεί κάρτα...
Ναι, ζητάω ξεκάθαρα να παιχτεί ο "Χρησμός της Πυθίας", γιατί θα μας βοηθούσε να διελευκάνουμε το τοπίο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Τρίτη 28/7
  1. blue_butterfly
  2. Drama Prinzessin --> Τάσος97
  3. Eileen
  4. Emilouko --> Τάσος97
  5. JKaradakov --> Τάσος97
  6. johnietraf
  7. kleop --> JKaradakov
  8. Libertus
  9. Nefeli Graf
  10. PieMaker --> thomas l.
  11. Sommerfeld --> PieMaker
  12. thomas l. --> PieMaker
  13. tsarachaf
  14. ultraviolence
  15. Σπυρακος (^^) --> PieMaker
  16. Τάσος97

Ψήφοι
3 PieMaker
3 Τάσος97
1 JKaradakov
1 thomas l.

Η Χώρα των Φαντασμάτων
i_lie_us - Ψηφοφορία 27/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
~Melania~ - Δολοφονία 28/7 - ???

Απουσίες
---

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
---
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,813 μηνύματα.
Επειδη κατα τις 7μιση θα παω δουλεια και δε θα μπορω να μπαινω παρα μονο με κινητο. Έχουμε και λέμε,

.Οι μαφιοζοι κυκλοφορουν αναμεσα μας δυστυχως και πρεπει να τους βρουμε.Μπορει να ειναι μελη που δεν κινουν την υποψια αλλα και ατομα που εχουν μια αλαφα εμπειρια και ξερουν να επιχειρηματολογουν.

Αν ημουν στον ρολο των κακων λετε να εκανα τετοιο πραγμα;


Αυτο κανεις δεν το σχολιασε εκτος απο τον Ιορδανη αν δεν κανω λαθος.Οι μαφιοζοι παιζουν μαζι μας και εμεις αντε να τους παρουμε χαμπαρι.

Προσπαθει με εναν τροπο οχι και τοσο επιτηδευμενο να αποδειξει την αθωοτητα της και τονιζει τις πραξεις των μαφιοζων και δε με πειθει καθολου. Στο πρωτο post που εβαλα,το οποιο ηταν και απο τα πρωτα της, χρησιμοποιησε την λέξη δυστηχως.Φροντισε δηλαδη απο την αρχη να μας πλασαρει αυτο το ανθρωποκυνηγητο ως μια απο τους αθωους της υποθεσης. Εν ολιγοις μου φανηκε θεατρινιστικο :P.Τωρα θα μου πειτε ναι οκ ολοι αυτο προσπαθουμε να κανουμε και θα συμφωνησω, απλα πιστευω η κλεοπ το κανει υπερβολικα εντονα.Το υπογραμμισμενο, δεν ξερω αν ειμαι τοσο καχυπτοπτος πια, αλλα μου φαινεται πολύ περιέργο,τοσο περιεργο που θα μπορουσε να ειναι και σχεδιο μαφιοζου

θα ριξω τωρα την ψηφο μου η οποια πηγαινει,όπως καταλαβατε, στην kleop . O λογος αναφερθηκε παραπανω
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σπυρακος (^^)

Περιβόητο μέλος

Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,414 μηνύματα.
Και ξαναρωτάω... ΠΟΥ στον κόρακα είναι η κόντρα μου με τη Μελανία. Παραθέστε συγκεκριμένα κομμάτια που να σας πάρει και μην πετάτε απλά λόγια του αέρα. Επίσης τον Τάσο ΔΕΝ το υποστηρίζω ανοιχτά. Χθες προτίμησα να κρατήσω αυτόν αντί για τον Ηλία και, αν με ρωτάς, σήμερα ίσως το μετανιώνω, γιατί αδυνατώ να σκεφτώ καθαρά.

Το είπα και πριν, το ξαναλέω και τώρα. Για μένα ο Τάσος και η Μελανία έχουν ίσες πιθανότητες να είναι μαφιόζοι, ελπίζω όμως ότι η Μελανία είχε το ρόλο του μαφιόζου. Κάντε ότι θέλετε, ψηφίστε όπως θέλετε, εγώ χρειάζομαι απαραιτήτως ένα μικρό διαλειμματάκι. Θα επιστρέψω αργότερα.

Επειδη πραγματικα δεν ειμαι ολη μερα μεσα και δε μπορω να τα διαβασω ολα παρα κομματια αυτων απλουστατα μεταξυ σεναριων μαφιοζος ή πληροφοριοδοτης -ντετεκτιβ εβγαλα αυτο το συμπερασμα και δε μπορω να παραθετω ολα τα σεντονια παρα να γραφω το συμπερασμα μου!

Άλλος ένας που με την μία αγιοποιεί την μελανία και δεν μπαίνει καν στον κόπο να προσπαθήσει έστω να γράψει μια σκέψη, πέρα από να χρησιμοποιεί απλά ό,τι έλεγε η Μελανία.



Η αλήθεια είναι ότι σε ανέφερε μερικές φορές, κυρίως όταν αρχισες κι εσύ να ανεβαίνεις σε ψήφους προς το τέλος της χθεσινής ψηφοφορίας.



Μήπως αυτός είναι ένας λόγος να σκεφτείς, ότι λίγο δύσκολο να πήγαν να κάνουν αυτό;; Ακόμη κι αν καρφώθηκε η Μελανία;; Γιατί θα γινόταν ακριβώς αυτό που συμβαίνει τώρα;; Να μαζεύει ψήφους ο φρικ;; Και να δεις ότι θα μαζέψει και ο Τάσος... Και πιστεύεις ειλικρινά ότι παίκτες όπως αυτοί οι δύο θα έκαναν κάτι που θα τους κάρφωνε τόσο άσχημα;;





Επειδή το ρωτάς συχνά αυτό, δώσε μου λίγο χρόνο να επεξεργαστώ παλιά ποστ και θα σου πω καλύτερα...



Και γιατί σημαίνει απαραίτητα ότι κάποιος είναι αθώος επειδή τον ψηφίζει δολοφόνος;;



Άλλος ένα με μοναδικό επιχείρημα, είπε η Μελανία αυτό...

Το 2 είναι επιεικώς τραγικό για να το σχολιάσω...
Δεν αγιοποιω ακριβως κανεναν απλα οπως συμπερανα θα ηταν μεγαλο λαθος εκ μερους των μαφιοζων να κανουν καρφωμα τοσο νωρις και θεωρω πως η Μελανια δεν ανηκε σε αυτο το κλαμπ.Αρα μπορει να προσπαθησε να βοηθησει,να εκτεθηκε και να εγινε καρφωμα,που και αυτο φαινεται περιεργο να το εκανε τοσο νωρις αλλα στεκει πιο πολυ κατ εμε!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Δυστυχώς, η μαφία λειτουργεί με ιεραρχία... Αυτό σημαίνει πως μπορεί να μην το ήθελε αλλά να έγινε από τον αρχιμαφιόζο, ο οποίος είναι και αυτός που επικοινωνεί με την ΣΕ. Για αυτό προσωπικά θεωρώ, μετά από τον κανόνα που μου παρέθεσε ο tsarachaf (θενκς, χαν), πως αν ήταν μαφιόζος θα ήταν η κρυφή... και πως τελικά την απόφαση πήρε ο Αρχιμαφιόζος... Δε νομίζω ότι η ίδια θα κάρφωνε στον πρώτο γύρο...:/:

Εσύ τώρα λες΄ότι ο αρχιμαφιόζος πήγε και δήλωσε μόνος του το κάρφωμα;; Δεν το νομίζω. Η μαφία έχει τυπικά ιεραρχία, αλλά αν κάνει του κεφαλιού του ο αρχιμαφιόζος το πιο πιθανό είναι να διαλυθεί πολύ σύντομα.

Δηλαδή, είσαι διατεθειμένος, να δώσεις περισσότερη βάση σε κάποιες αστοιχείωτες σπόντες, ενώ υπάρχουν επιχειρήματα που λένε ότι δεν ήταν με βεβαιότητα πληροφοριοδότης;

Τώρα κι εσύ Ζωίτσα μου, δεν τα λες καλά. Ναι, σαφώς η ζυγαριά κλείνει προς το να μην πέτυχε το κάρφωμα, αλλά όχι και βεβαιότητα. Μην παραπλανούμε κόσμο.

Ποιες είναι αυτές οι περισσότερες πληροφορίες; Γιατί εγώ δεν βλέπω τίποτα... Κι αν αναφέρεσαι στο ηχητικό μήνυμα, ειλικρινά θα εμπιστευτείς κάτι που προέρχεται από τους μαφιόζους; :confused: Εγώ όχι!
Το αν τελικά το κάρφωμα ήταν επιτυχημένο, περιμένω να το βρω με την λογική μου και την βοήθεια από τις σκέψεις των αλλονών, όχι από τους μαφιόζους, σόρρυ! :redface:

Την τελευταία φορά που οι πολίτες βασίστηκαν σε μήνυμα μαφιόζων, κάηκε μια ΑΠ και μία τυμβωρυχία, χάθηκε ένας πολίτης και στοχοποιήθηκε ο ντετέκτιβ...

Λογική με την οποία διαφωνώ αν έχεις έστω την υπόνοια ότι κάποιος άλλος πιθανότατα έχει ρόλο μαφιόζου. Είναι νωρίς ακόμα, υπάρχει χώρος και χρόνος για να ανατραπεί το σκηνικό. Ωστόσο σέβομαι την ψήφο σου, ακόμα κι αν καταλήξει σε μένα. Τουλάχιστον είσαι μέσα στους 4-5 που επιχειρηματολογούν και προβληματίζονται.

Είναι ο μοναδικός τρόπος να ξεκαθαρίσει το τοπίο και μπορώ να σκεφτώ εγώ...

Ναι, ζητάω ξεκάθαρα να παιχτεί ο "Χρησμός της Πυθίας", γιατί θα μας βοηθούσε να διελευκάνουμε το τοπίο.

Αφού παίζεται κρυφά, πώς θα ξεκαθαρίσει με αυτό;;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Τρίτη 28/7
  1. blue_butterfly
  2. Drama Prinzessin --> Τάσος97
  3. Eileen
  4. Emilouko --> Τάσος97
  5. JKaradakov --> Τάσος97
  6. johnietraf
  7. kleop --> JKaradakov
  8. Libertus
  9. Nefeli Graf
  10. PieMaker --> thomas l.
  11. Sommerfeld --> PieMaker
  12. thomas l. --> PieMaker
  13. tsarachaf
  14. ultraviolence --> kleop
  15. Σπυρακος (^^) --> PieMaker
  16. Τάσος97

Ψήφοι
3 PieMaker
3 Τάσος97
1 JKaradakov
1 kleop
1 thomas l.

Η Χώρα των Φαντασμάτων
i_lie_us - Ψηφοφορία 27/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
~Melania~ - Δολοφονία 28/7 - ???

Απουσίες
---

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
---
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Ποιες είναι αυτές οι περισσότερες πληροφορίες; Γιατί εγώ δεν βλέπω τίποτα... Κι αν αναφέρεσαι στο ηχητικό μήνυμα, ειλικρινά θα εμπιστευτείς κάτι που προέρχεται από τους μαφιόζους; :confused: Εγώ όχι!
Το αν τελικά το κάρφωμα ήταν επιτυχημένο, περιμένω να το βρω με την λογική μου και την βοήθεια από τις σκέψεις των αλλονών, όχι από τους μαφιόζους, σόρρυ! :redface:
Φυσικά και όχι το μήνυμα ρε συ. Αλίμονο. Με βάση αυτά που είπα στο 1 και 2, που παρέθεσες, πιστεύω ότι πέτυχε το κάρφωμα.


Κάνε, αν θες μία παράθεση με τη δημοσίευση όπου κατηγορεί τον Τάσο, ανοικτά, γιατί δεν καταλαβαίνω σε τι αναφέρεσαι! :)

Διόλου ύποπτος ο Τάσος;:hmm: Εγώ σε θεωρώ αυτόματα ύποπτη, γιατί σαν πολλοί εμφανίστηκαν να υποστηρίξουν τον Τάσο...

Πιο εμφανές ήταν το κύμα εναντίον του Ηλία, και πρόσεξα αυτό, ότι όταν υπήρξαν υποψίες για να φύγει αυτός ή ο Τάσος (δεν το έχω διευκρινίσει ακόμα, αναμένω την επίθεση του Τάσου :P) έγινε ο κακός χαμός.
Εγώ προσέχω Τάσο και φρικ.


Μα αυτό ακριβώς θέλω,να τραβήξω την προσοχή σας.. Γιατί μπορώ πραγματικά να βοηθήσω.

Εγώ απο αυτά τα δύο καταλαβαίνω ότι θεωρεί πιο ένοχο τον Τάσο, στον Φρικ αναφέρετε μόνο στο γτ αποφάσισε να κρατήσει μέσα τον Τάσο και όχι τον Ηλία, δεν έχει πει κάτι άλλο, εκτός και αν μου διαφεύγει.

Τα έχω αναλύσει αυτά έναν σκασμό φορές... Δεν ανέφερες τίποτα που δεν έχει ήδη αναφερθεί και δεν έχω αναλύσει κι εγώ και κάμποσοι άλλοι, στο γιατί είναι εξαιρετικά απίθανο το κάρφωμα να ήταν επιτυχημένο.
Και εγώ λέω ότι είναι πετυχημένο, πως ακριβώς πάω με τον άνεμο;

Χθες πήγες και ψήφισες johnietraf ακριβώς μόλις άρχιζε να γίνεται ο χαμός με τον i_lie_us και τον Τάσο και τον Πάι, αντί να ασχοληθείς λίγο σοβαρά με αυτό.
Σήμερα, ενώ χθες έκραζες την Μελανία που ψήφισε Τάσο, έρχεσαι και λες, α, δίκιο είχε τελικά και ψηφίζεις Τάσο.
Οπότε ναι, δεν μας τα λες καλά και αλλάζεις άποψη χωρίς να την στηρίζεις κιόλας.
Ψήφισα και όπως έγραψα στο μήνυμα της ψήφου έφυγα απο το σπίτι, άρα δεν ήμουν εδώ για να ασχοληθώ. Αλλά αν θες με πιστεύεις για αυτό, εξάλλου δεν μπορώ να το αποδείξω. Όταν ψήφισα είχε μόλις ψηφίσει ο Ηλίας τον Τάσο, τίποτα παραπάνω δεν είχε γίνει.

Οπότε ναι, αν ρωτάς εμένα, δεν μας τα λες καθόλου μα καθόλου καλά....
Δεν σου τα λέω καλά γτ δεν έχω την ίδια γνώμη με εσένα;

Σου έδωσα τα επιχειρηματά μου στο γτ άλλαξα γνώμη. Που κολλάς; Στο ότι δεν τα δέχεσαι και δεν συμφωνείς μαζί μου; Γι'αυτό δεν σου τα λέω καλά;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PieMaker

Δραστήριο μέλος

Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα.
Αφού παίζεται κρυφά, πώς θα ξεκαθαρίσει με αυτό;;
Παίζεται κρυφά, αλλά αν ξεκινήσει να κατηγορεί κάποιος κάποιον άλλο με σχετική σιγουριά, τότε, αν δεν μάσησε φύλλα Δάφνης, προφανώς γνωρίζει κάτι που δεν έχει πέσει στην αντίληψη όλων των υπολοίπων. Ή μήπως έχει παιχτεί ήδη η κάρτα. Ένα review των τελευταίων posts μετά τη "δολοφονία" θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Libertus

Συντονιστής

Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10,251 μηνύματα.
Δυστυχώς, η μαφία λειτουργεί με ιεραρχία... Αυτό σημαίνει πως μπορεί να μην το ήθελε αλλά να έγινε από τον αρχιμαφιόζο, ο οποίος είναι και αυτός που επικοινωνεί με την ΣΕ. Για αυτό προσωπικά θεωρώ, μετά από τον κανόνα που μου παρέθεσε ο tsarachaf (θενκς, χαν), πως αν ήταν μαφιόζος θα ήταν η κρυφή... και πως τελικά την απόφαση πήρε ο Αρχιμαφιόζος... Δε νομίζω ότι η ίδια θα κάρφωνε στον πρώτο γύρο...:/:
Προσωπικά για την ώρα θα επιμείνω στο σενάριο που θέλει την Μελανία πληροφοριοδότη και θα πρότεινα να το σκεφτείς κι εσύ... Δεν νομίζω ότι ο αρχιμαφιόζος την ανάγκασε π.χ. να καρφώσει. Η Μελανία δεν νομίζω ότι θα έκανε κάτι τέτοιο. Λογικά την κατάλαβαν από τις σπασμωδικές κινήσεις που έκανε για να υπερασπιστεί τον Ηλία και ως εκ τούτου θα ήθελε να προειδοποίησει για κάποιο-α άτομα που ψήφισαν τον Ηλία.

Κι έστω ότι αποχωρεί ο ένας και παίζεται κάρτα... Αν έχει κακό ρόλο δεν θα βγει και ο άλλος με συνοπτικές διαδικασίες;;
Αυτό είναι κάτι που με προβληματίζει και εμένα... σκέψου όμως ότι ο Τάσος δεν κατηγορήθηκε από τη Μελανία, απλώς ψηφίστηκε για να σωθεί ο Ηλίας. Ίσως ο Τάσος είναι πιο ύποπτος λόγω του ότι θα είχε περισσότερες ελπίδες να μην στραφεί σε αυτό τον γύρο κάποιος εναντίον του.



Στοιχειώδες, προς το τέλος, είδε ότι χάνεται το τρένο και λέει ας ψηφίσω κι εγώ μπας και φύγουν οι υποψίες από πάνω μου αν αποκαλυφθεί;)
Όταν η Μελανία ψήφισε τον Τάσο, ο Τάσος και ο Ηλίας είχαν από 3 ψήφους ο καθένας. Τραβηγμένο μου φαίνεται...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Εσύ τώρα λες΄ότι ο αρχιμαφιόζος πήγε και δήλωσε μόνος του το κάρφωμα;; Δεν το νομίζω. Η μαφία έχει τυπικά ιεραρχία, αλλά αν κάνει του κεφαλιού του ο αρχιμαφιόζος το πιο πιθανό είναι να διαλυθεί πολύ σύντομα.

Όχι, δεν λέω ότι το έκανε μόνος του, αλλά δεν μπορείς να αρνηθείς ότι είναι ένα ενδεχόμενο :/: Είναι θέμα του τι θεωρεί ένας παίκτης ρίσκο και τι όχι, το αν θα γινόταν κάρφωμα!
Και για να είμαι ειλικρινής, αυτό και το προηγούμενο είναι τα σημεία για τα οποία δεν λέω σίγουρα πως η Μελανία είναι μαφιόζος και ο λόγος που δεν μπορώ να ψηφίσω με σιγουριά μεταξύ του PieMaker και του Τάσου...


Τώρα κι εσύ Ζωίτσα μου, δεν τα λες καλά. Ναι, σαφώς η ζυγαριά κλείνει προς το να μην πέτυχε το κάρφωμα, αλλά όχι και βεβαιότητα. Μην παραπλανούμε κόσμο.
Μπάστα, γιατί θα σφαχτούμε κολλητέ!
"υπάρχουν επιχειρήματα που λένε ότι δεν ήταν με βεβαιότητα πληροφοριοδότης; "
Τι λέω εδώ;
Ότι δε μπορούμε να είμαστε 100 % σίγουροι πως ήταν πληροφοριοδότης!
Τι ΔΕΝ λέω:
Σίγουρα ΔΕΝ ΛΕΩ πως τα επιχειρήματα στηρίζουν με βεβαιότητα το κάρφωμα...

Αν δε μπορούμε να συνεννοηθούμε και μεταξύ μας, πάει καήκαμε!:beating:
Θεωρώ πως απλά δεν με κατάλαβες και όχι ότι πήγες να μου βάλεις λόγια!



Την τελευταία φορά που οι πολίτες βασίστηκαν σε μήνυμα μαφιόζων, κάηκε μια ΑΠ και μία τυμβωρυχία, χάθηκε ένας πολίτης και στοχοποιήθηκε ο ντετέκτιβ...
Άρα συμφωνούμε στο ότι δεν μπορούμε να το πάρουμε τοις μετρητοίς;

Αφού παίζεται κρυφά, πώς θα ξεκαθαρίσει με αυτό;;
Εξ'ου και το ενδιαφέρον!

Προσπαθει με εναν τροπο οχι και τοσο επιτηδευμενο να αποδειξει την αθωοτητα της και τονιζει τις πραξεις των μαφιοζων και δε με πειθει καθολου. Στο πρωτο post που εβαλα,το οποιο ηταν και απο τα πρωτα της, χρησιμοποιησε την λέξη δυστηχως.Φροντισε δηλαδη απο την αρχη να μας πλασαρει αυτο το ανθρωποκυνηγητο ως μια απο τους αθωους της υποθεσης. Εν ολιγοις μου φανηκε θεατρινιστικο :P.Τωρα θα μου πειτε ναι οκ ολοι αυτο προσπαθουμε να κανουμε και θα συμφωνησω, απλα πιστευω η κλεοπ το κανει υπερβολικα εντονα.Το υπογραμμισμενο, δεν ξερω αν ειμαι τοσο καχυπτοπτος πια, αλλα μου φαινεται πολύ περιέργο,τοσο περιεργο που θα μπορουσε να ειναι και σχεδιο μαφιοζου

θα ριξω τωρα την ψηφο μου η οποια πηγαινει,όπως καταλαβατε, στην kleop . O λογος αναφερθηκε παραπανω
Από τη μία δεν το κάνει τόσο επιτηδευμένα αλλά από την άλλη θεατρινίστικο.... Μόνο εγώ βλέπω αντίφαση εδώ; :redface:


Αναφορικά με την ψήφο μου, είμαι αρκετά μπερδεμένη... Όλο το "ανθρωποκυνηγητό" με το αν η Μελανία είναι πληροφοριοδότης εμένα δε με βοήθησε ακόμη πολύ, οπότε δεν ξέρω να εκφέρω άποψη μεταξύ PieMaker και Τάσου...
Επίσης, με ενοχλούν αρκετά κάποια άτομα που δεν στοιχειωθετούν πιο προσεκτικά τις ψήφους τους...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

blue_butterfly

Τιμώμενο Μέλος

Η Ριρίκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25,456 μηνύματα.
Όχι. Η Μελανία δεν ξαναμιλάει εδώ, δε μπορεί να επιστρέψει και κανείς δε μπορεί να μάθει την ιδιότητά της με κάρτα ή ρόλο. Έχει αποχωρήσει οριστικά από το παιχνίδι, δεν έχει γίνει φάντασμα.
Άρα με λίγα λόγια για να το πάρω από την αρχή και εγώ για να έχει αποχωρήσει η Μελανία οριστικά πάει να πει ότι έχει γίνει κάρφωμα το οποίο πέτυχε ή δεν πέτυχε. Επιπλέον σήμερα δεν είχαμε δολοφονία άρα όπως προαναφέρθηκε είχαμε ή αλεξίσφαιρο ή γιατρό ή μάγισσα ή η πόρνη κοιμήθηκε με το δολοφόνο, νομίζω δεν υπάρχει άλλη περίπτωση ή επίσης μπορεί και να μην έκαναν δολοφονία πράγμα λίγο απίστευτο αλλά το αναφέρω. Όσον αφορά το κάρφωμα τώρα ή οι μαφιόζοι πέτυχαν που έτσι η Μελανία θεωρείται πληροφοριοδότης ή οι μαφιόζοι απέτυχαν και η Μελανία ανήκε σε αυτούς. Αλλά κάρφωμα τόσο νωρίς; Και η Μελ δεν είχε στοχοποιήσει κάποιον τόσο έντονα που οι μαφιόζοι να θεωρούν ότι ήταν σίγουρα εκείνη η πληροφοριοδότης που ήξερε τον έναν φανερό μαφιόζο αν πούμε ότι είχε στοχοποιήσει κάποιον περισσότερο από άλλους αυτός είναι ο Τάσος αλλά δε νομίζω από την πρώτη μέρα να έκανε τέτοια κίνηση. Από την άλλη αν η Μελ ήταν στους μαφιόζους και πραγματοποίησε εκείνη το κάρφωμα τότε ποιος στο καλό είναι ο πληροφοριοδότης που κάρφωσε και τελικά απέτυχε; Δεν μπορώ να καταλάβω, πραγματικά.

Επιπλέον κάποιοι αναφέρουν ότι καρφώματα γίνονται μονάχα από τους κρυφούς και τον αρχιμαφιόζο, αυτό γραμμένο στους κανόνες που έχει γράψει η Myrtle δεν το βρίσκω.

Εν τω μεταξύ Sommer σε κατηγόρησα εμμέσως για ύποπτο αλλά απάντηση δεν έχω πάρει ακόμα. Μη νομίζεις ότι το ξεχνάω μετά από τον χαμούλη που έγινε. Και θέλω να σου κάνω και μια άλλη ερώτηση χαζεύοντας το cnf παρατήρησα μήνυμά σου χθες στις 11 παρά πώς και θυμήθηκες να γράψεις στο θέμα στις 2 και για πρώτο μήνυμα λέγοντας ότι τότε έβρισκες χρόνο; Και η απορία μου είναι, μήπως περίμενες κάποιον να έρθει να μιλήσετε πριν το πρώτο σου μηνυματάκι; Μιας και πρωτάρης όπως μας είπες το πρωί.

Μιας και πρέπει να φύγω ξανά η ψήφος μου πάει στον Sommerheld για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω και γιατί δε θέλω να μπω στο κύμα Τάσου ή Φρικ μιας και δεν μπορώ να βγάλω άκρη με το κάρφωμα. Περιμένω το σχολιασμό σου Sommer. :)


πλάκα κάνουμε :P
Το ξέρω. :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Προσωπικά για την ώρα θα επιμείνω στο σενάριο που θέλει την Μελανία πληροφοριοδότη και θα πρότεινα να το σκεφτείς κι εσύ... Δεν νομίζω ότι ο αρχιμαφιόζος την ανάγκασε π.χ. να καρφώσει. Η Μελανία δεν νομίζω ότι θα έκανε κάτι τέτοιο. Λογικά την κατάλαβαν από τις σπασμωδικές κινήσεις που έκανε για να υπερασπιστεί τον Ηλία και ως εκ τούτου θα ήθελε να προειδοποίησει για κάποιο-α άτομα που ψήφισαν τον Ηλία.

Δεν θα την ανάγκαζε, per se, αλλά αφού αυτός έχει την επικοινωνία με την ΣΕ, θα δήλωνε πως ο παίκτης που καρφώνει είναι ο "τάδε". Αν κάνω λάθος στο υπογραμμισμένο κομμάτι, διορθώστε με.
Δέχομαι ότι το σενάριο του πληροφοριοδότη είναι για πολλούς πιο πιθανό. Εμένα όμως δε μου λέει κάτι... Ίσα-ίσα με μπερδεύει περισσότερο, αφού εμπλέκει περισσότερο τον Τάσο και τον PieMaker. Εσύ, που θεωρείς πιο πιθανό το σενάριο, σε ποιον κλίνεις; :hmm:
Και για να είμαι απολύτως ειλικρινής, προτιμώ να μην ψηφίσω κάποιον από τους δυο για να μην τον πάρω στο λαιμό μου, αφού δεν είμαι σίγουρη, παρά να μπλεχτώ παραπάνω και να διώξω έναν αθώο...
Είπα πως εμένα με ενοχλούν δημοσιεύσεις του ultraviolence και της kleop, για τα σημεία που έχουν παρατεθεί και άλλοι παίκτες κατά τη διάρκεια της μέρας...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Τρίτη 28/7
  1. blue_butterfly --> Sommerfeld
  2. Drama Prinzessin --> Τάσος97
  3. Eileen
  4. Emilouko --> Τάσος97
  5. JKaradakov --> Τάσος97
  6. johnietraf
  7. kleop --> JKaradakov
  8. Libertus
  9. Nefeli Graf
  10. PieMaker --> thomas l.
  11. Sommerfeld --> PieMaker
  12. thomas l. --> PieMaker
  13. tsarachaf
  14. ultraviolence --> kleop
  15. Σπυρακος (^^) --> PieMaker
  16. Τάσος97

Ψήφοι
3 PieMaker
3 Τάσος97
1 JKaradakov
1 kleop
1 Sommerfeld
1 thomas l.

Η Χώρα των Φαντασμάτων
i_lie_us - Ψηφοφορία 27/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
~Melania~ - Δολοφονία 28/7 - ???

Απουσίες
---

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
---
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Εδώ να προσθέσω κάτι που ξέχασα να αναφέρω.
Θεωρώ πως πως στην ομάδα των μαφιόζων υπάρχει τουλάχιστον ένας πάρα πολύ έμπειρος παίχτης, ίσως ο αρχιμαφιοζος, και κάποιος που είναι πιο χαμηλών τόνων που μπορεί ίσως να ενοχοποιηθεί πιο εύκολα απο τα λεγομενά του και είναι ο κρυφός. Έτσι η μαφία έβαλε τον πιο άπειρο παίχτη (κρυφό) να κάνει το κάρφωμα και με αν αποτύγχανε ναι μεν θα έχαναν έναν παίχτη αλλά και πάλι με την αποχωρησή του θα είχαμε αυτό που έχουμε τώρα με την Μελανία. Το ότι στην θέση ενός τέτοιου παίχτη βρίσκεται μια παίχτρια με πολύ δυνατό ιστορικό στο παιχνίδι μου φαίνεται ότι η μαφία δεν θα ρίσκαρε να κάνει κάτι τέτοιο. Είναι ένας ακόμη λόγος που πιστεύω ότι το κάρφωμα ήταν πετυχημένο.

Στέκει; Για μένα ναι. Ακούω γνώμες.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Εδώ να προσθέσω κάτι που ξέχασα να αναφέρω.
Θεωρώ πως πως στην ομάδα των μαφιόζων υπάρχει τουλάχιστον ένας πάρα πολύ έμπειρος παίχτης, ίσως ο αρχιμαφιοζος, και κάποιος που είναι πιο χαμηλών τόνων που μπορεί ίσως να ενοχοποιηθεί πιο εύκολα απο τα λεγομενά του και είναι ο κρυφός. Έτσι η μαφία έβαλε τον πιο άπειρο παίχτη (κρυφό) να κάνει το κάρφωμα και με αν αποτύγχανε ναι μεν θα έχαναν έναν παίχτη αλλά και πάλι με την αποχωρησή του θα είχαμε αυτό που έχουμε τώρα με την Μελανία. Το ότι στην θέση ενός τέτοιου παίχτη βρίσκεται μια παίχτρια με πολύ δυνατό ιστορικό στο παιχνίδι μου φαίνεται ότι η μαφία δεν θα ρίσκαρε να κάνει κάτι τέτοιο. Είναι ένας ακόμη λόγος που πιστεύω ότι το κάρφωμα ήταν πετυχημένο.

Στέκει; Για μένα ναι. Ακούω γνώμες.

Σαν λογική αλληλουχία και εγώ συμφωνώ μαζί σου, το πρόβλημα όμως είναι στις υποθέσεις που κάνεις. Αφού οι ρόλοι είναι προϊόν κλήρωσης, δε μπορούμε να ξέρουμε ότι ο αρχιμαφιόζος είναι έμπειρος παίκτης και ο κρυφός είναι κάποιος πιο χαμηλών τόνων! Σαν πιθανότητες, θα μπορούσαν να είναι ακριβώς αντίθετα, γιατί έχουμε κλήρωση...
Το αν ο κρυφός μαφιόζος επιλέξει να υιοθετήσει τα χαρακτηριστικά του ρόλου του και να παίζει σε πιο χαμηλούς τόνους, αυτό το δέχομαι, αλλά διαφέρει από αυτό που είπες! :)

Πάω να πάρω καφέ και έρχομαι για να ψηφίσω...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σπυρακος (^^)

Περιβόητο μέλος

Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,414 μηνύματα.
Εδώ να προσθέσω κάτι που ξέχασα να αναφέρω.
Θεωρώ πως πως στην ομάδα των μαφιόζων υπάρχει τουλάχιστον ένας πάρα πολύ έμπειρος παίχτης, ίσως ο αρχιμαφιοζος, και κάποιος που είναι πιο χαμηλών τόνων που μπορεί ίσως να ενοχοποιηθεί πιο εύκολα απο τα λεγομενά του και είναι ο κρυφός. Έτσι η μαφία έβαλε τον πιο άπειρο παίχτη (κρυφό) να κάνει το κάρφωμα και με αν αποτύγχανε ναι μεν θα έχαναν έναν παίχτη αλλά και πάλι με την αποχωρησή του θα είχαμε αυτό που έχουμε τώρα με την Μελανία. Το ότι στην θέση ενός τέτοιου παίχτη βρίσκεται μια παίχτρια με πολύ δυνατό ιστορικό στο παιχνίδι μου φαίνεται ότι η μαφία δεν θα ρίσκαρε να κάνει κάτι τέτοιο. Είναι ένας ακόμη λόγος που πιστεύω ότι το κάρφωμα ήταν πετυχημένο.

Στέκει; Για μένα ναι. Ακούω γνώμες.

Μα κι εγω αυτο υπεθεσα και ισως δεν πραττω σωστα αλλα γι αυτο ψηφισα ο,τι ψηφισα.Επισης αυτο το στυλακι του pie ,ειμαι μπερδεμενος,θελω διαλειμμα,δε βλεπω καθαρα,νταξει ρε φιλε σιγα γιατι εμεις νομιζεις δεν ειμαστε μπερδεμενοι;; :whistle: Καλως ή κακως πρεπει να παρεις θεση ειτε ειναι λαθος ειτε σωστη,παιχνιδι ειναι:hmm:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Σαν λογική αλληλουχία και εγώ συμφωνώ μαζί σου, το πρόβλημα όμως είναι στις υποθέσεις που κάνεις. Αφού οι ρόλοι είναι προϊόν κλήρωσης, δε μπορούμε να ξέρουμε ότι ο αρχιμαφιόζος είναι έμπειρος παίκτης και ο κρυφός είναι κάποιος πιο χαμηλών τόνων! Σαν πιθανότητες, θα μπορούσαν να είναι ακριβώς αντίθετα, γιατί έχουμε κλήρωση...
Το αν ο κρυφός μαφιόζος επιλέξει να υιοθετήσει τα χαρακτηριστικά του ρόλου του και να παίζει σε πιο χαμηλούς τόνους, αυτό το δέχομαι, αλλά διαφέρει από αυτό που είπες! :)

Πάω να πάρω καφέ και έρχομαι για να ψηφίσω...
Θεωρώ ότι υπάρχει ένας έμπειρος παίχτης για να έχει τα κότσια να πάρει μια τέτοια απόφαση αλλα και να καθοδηγήσει τους άλλους, αλλά και σίγουρα να ξέρει και τους κανόνες.

Τον άπειρο παίχτη κρυφό, σου είπα την λογική μου, αν σε αυτήν την θέση ήταν έμπειρος παίχτης δεν νομίζω πως θα ρίσκαραν.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top