Παλέρμο #36 - The Movie Project Game

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Ἦρθε κι ἐμένα ἡ σειρά μου νὰ μιλήσω.

Κατ' ἀρχήν, ἀπορῶ γιατί βιάζεσθε τόσο πολύ. Ἄντρα θέλετε τώρα τόνε θέλετε. Οἱ ἐνέργειές μου στὸν προηγούμενο γύρο ἦταν ἀπολύτως δικαιολογημένες στὸ πλαίσιο τοῦ παιχνιδιοῦ ἑνὸς παίκτη ποὺ δὲ γνωρίζει πράγματα καὶ προσπαθεῖ νὰ ἀνιχνεύσῃ καταστάσεις. Ὁπότε ἦταν ἀπολύτως λογικὸ νὰ προσπαθήσω νὰ ἰσορροπήσω τὴν ψηφοφοριά. Ὅπως φαίνεται πλέον, ἡ Χιμέλα εἶναι ἐξαιρετικὰ δύσκολο νὰ εἶναι δολοφόνος. Ἂν ἔφευγε ἐχθὲς τόσο εὔκολα, θὰ εἴχαμε κάνει μιὰ τρύπα στὸ νερό.

Ὅσον ἀφορᾷ πάντως στὶς δολοφονίες, δυσκολεύομαι νὰ βγάλω ἕνα σίγουρο συμπέρασμα καθὼς δὲν ἔχω χωνέψει ἀκόμη καλὰ καὶ τοὺς κανόνες. Ὑποθέτω πάντως ὅτι ἕνας ἀπὸ τοὺς δύο θὰ ἦταν μαφιόζος, δηλ. ὁ Foreverfreak, ἀφοῦ ἡ κάρτα ποὺ ἐνεργοποίησε ἡ Blue-butterfly ἀνήκει μόνο σὲ παίκτη τοῦ καλοῦ στρατοπέδου (νὰ ὑποθέσω ὅτι δὲν ἀποκλείεται νὰ εἶναι ὁ μαφιόζος· Διορθῶστε με ἂν κάνω λάθος.)

Τέλος πάντων, συγχωρῆστε με γιὰ κάτι. Ἔχω μιὰ «ἀλλεργία» στὰ μηνύματα σεντόνια μὲ τὶς πολλὲς παραθέσεις, ἰδίως ὅταν εἶναι συνεχόμενα. Ὡς ἐκ τούτου, δὲν τὰ διαβάζω ἄλλα. Ἡ Μαρία... μοῦ φαίνεται ἀκόμα ὕποπτη καθὼς παίζει μὲ ἕνα στὺλ τοῦ τύπου «μὴ μὲ ζορίζετε πολύ, κι ἐγὼ δὲν ξέρω τίποτα», τὸ ὁποῖο μοῦ φαίνεται ὅτι δὲν εἶναι φυσικό. Θὰ τὴν ψηφίσω, ἐπιφυλασσόμενος γιὰ τὶς ἑπόμενες κινήσεις μου...

Ψηφίζω Maria...
Δηλαδή θες να μας πεις ότι δεν διαβάζεις τις δημοσιεύσεις μας?:worry:

Πάντως, σε σχέση με τις δολοφονίες, θα ήθελα και εγώ να προσθέσω κάτι. Δεν ξέρουμε ποιος δολοφόνησε ποιον. Εγώ αυτό που νομίζω ότι συνέβη, είναι να φοβήθηκαν οι δολοφόνοι τον foreverfreak και να τον "έφαγαν". Άλλωστε, και εκείνος μιλούσε πολύ. Μετά, η μάγισσα/ο μάγος ( για να μην αδικούμε και τους άντρες μας:P ) βλέποντας την αρχική διαφωνία του freak με την blue_butterfly θεώρησε ότι εκείνη ήταν μαφιόζος, και δοκίμασε να την βγάλει. Έπεσε έξω όμως, διότι η Ριρίκα είχε την κάρτα ( που σημαίνει ότι είναι και αθώα).
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πατρεύς

Περιβόητο μέλος

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5,268 μηνύματα.
Δηλαδή θες να μας πεις ότι δεν διαβάζεις τις δημοσιεύσεις μας?:worry:

Τὶς διαβάζω, πῶς δὲν τὶς διαβάζω. Ἁπλῶς πολλὲς φορὲς ἐφαρμόζω τὸ λεγόμενο «διαγώνιο διάβασμα» :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Myrtle

Διάσημο μέλος

Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,779 μηνύματα.
Ουφ... Πάμε να δούμε ένα ένα κάποια σημεία.

Κατ' αρχήν Γιώργο, σόρρυ για την παρεξήγηση. Σε μπέρδεψα με τον dimijim και νόμιζα ότι εσύ ήσουν συνδολοφόνος της Χιμέλα. Αυτό και μόνο συνέβη. Καμία συνομωσία και καμία πλεκτάνη.

Πάμε τώρα στα υπόλοιπα. Μέσω των κανόνων φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι η Ριρίκα είναι αθώα (αυτό το θεωρώ bug και πρέπει να το κοιτάξουμε στο επόμενο παιχνίδι) και μέσω την αποχώρησης του Σπύρου καταλήξαμε στο ότι η Χιμέλα είναι επίσης αθώα. Καλώς ως εδώ, αν και για το τελευταίο ακόμα δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Μέχρι τώρα όμως έτσι δείχνουν τα πράγματα.

Στη συνέχεια, η Χιμέλα διώχνει τον Τάσο κι ο Τάσος μπαίνει με ύφος θραμβευτή ξερόλα, για να γράψει ένα ποστ του ιδίου ύφους με το προηγούμενο που μόνο που δεν μας έβρισε, γλύφοντας αυτή τη φορά την Χιμέλα (η οποία τον έβγαλε κιόλας) και λεγοντάς μας να την ακούμε γιατί ξέρει πολλά! Και για να δούμε τώρα: πώς στο καλό ξέρει πολλά; Εμείς δηλαδή που ψάχνουμε, πώς στο καλό δεν τα ξέρουμε όλα αυτά; Και γιατί να αλλάξει τόσο ξαφνικά γνώμη για την Χιμέλα την οποία είχε προηγουμένως ψηφίσει και η οποία και τον έδιωξε;

Προσωπικά, όλα αυτά μου βρωμάνε πάαααααρα πολύ! Και το μόνο που μπορώ να σκεφτώ προς το παρόν είναι ότι ο Τάσος ήταν μαφιόζος και φεύγοντας μας λέει να εμπιστευτούμε την Χιμέλα, ώστε να μας κάνει να πιστέψουμε ότι είναι συνδολοφόνα του και να την βγάλουμε. Δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση ότι εννοούσε όλα αυτά που έλεγε. Κάτι μου βρωμάει και μου βρωμάει πολύ. Για να μην μιλήσω για τον επιθετικό τρόπο που παίζει που μου θυμίζει πολύ τον τρόπο του φαντασμένου όταν είναι δολοφόνος. Δεν ξέρω αν έχω δίκιο, αλλά πιστεύω πως μόλις αποχώρησε ένας δολοφόνος!

Πάμε τώρα στην διπλή δολοφονία... Οκ, ο ένας σκοτώθηκε από τους δολοφόνους. Ο άλλος; Ήταν μήπως η μάγισσα; Ή μήπως ο ένας από αυτούς ήταν μαφιόζος και πέτυχε τον αντίπαλο μαφιόζο. Σε αυτή την περίπτωση, όμως θα έπρεπε και η Ριρίκα να θεωρείται ένοχη και φυσικά ο φρικ να ήταν μαφιόζος. Κάρφωμα δεν νομίζω να έγινε, αφ' ενός γιατί είναι πολύ νωρίς και οι ρόλοι δεν έχουν ακόμα ξεκαθαριστεί κι αφ' ετέρου γιατί δεν έχει φύγει κανείς οριστικά, όπως θα γινόταν αν είχε γίνει κάποιο από τα δύο καρφώματα... Το πιο πιθανό, βασικά, είναι να το έχει κάνει η μάγισσα, η οποία για να χρησιμοποίησε τόσο νωρίς την ιδιότητά της ίσως να έβλεπε ότι κινδυνεύει να αποχωρήσει... Δεν ξέρω... μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε προς το παρόν... Τίποτε άλλο.

Οι συμπεριφορές που μου φαίνονται ύποπτες πάντως μέχρι στιγμής είναι του soter (λέω λίγα και μένω στην αφάνεια), της maria... (παρακολουθώ τα πάντα, αλλά μιλάω μόνο όταν μου το επιτρέψουν ( ; ) ), του Πατρέα (μπαίνω, αλλά βαριέμαι να διαβάσω όλα τα ποστς, οπότε μιλάω γενικά κι αόριστα) και μερικών ακόμα για τους οποίους δεν έχω σχηματίσει ολοκληρωμένη άποψη.

Θα ήθελα πάντως να δω να μιλάνε και μερικοί άλλοι: Φοίβη, Τζέιν, λοβ;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

CiNeFiL

Διακεκριμένο μέλος

Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7,229 μηνύματα.
εχω απορια ειναι απαραιτητο να ειναι ενας απο τους δυο απο δολοφονηθηκαν μαφιοζος; το ποστ του Πατρευς με μπερδεψε σε αυτο το θεμα. Δλδ ειναι σιγουρο οτι αφου η ριρικα ειναι αθωα ο αλλος παιχτης να εχει κακο ρολο;

Κατα τα αλλα η μαρια... δεν δινει παντοτε σαφεις απαντησεις δλδ λεει συχνα οτι δεν ειναι ενοχη και δεν την πειραζει να την ψηφισουμε αλλα ειλικρινα δεν μου φαινεται τοσο υποπτη γενικοτερα. Απο την αλλη ο Πατρευς επιμενει απο χθες και με 2πλη ψηφο μαλιστα, φαινεται πολυ σιγουρος και γι αυτο αναρωτιεμαι αν οντως ξερει κατι η εαν αυτη η επιμονη ειναι απλως επιπολαια κινηση...ακομη και να ηταν δολοφονος και να ηθελε να την ενοχοποιησει γιατι τοση επιμονη στο συγκεκριμενο ατομο;
Ο soter κραταει ησυχο προφιλ αλλα και πολλοι αλλοι γι αυτο δεν ξερω αν πρεπει να τον ψηφισω...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Επισης να επισημανω πως ψηφίζετε κανονικά.
Λόγω της ύπαρξης της κάρτας Ακύρωση της Άμεσης Προφυλάκισης η ψηφοφορία θα συνεχιστεί κι όσοι δεν ψηφίσουν θα πάρουν απουσία.
Εάν όμως δεν ενεργοποιηθεί η κάρτα Ακύρωση της Άμεσης Προφυλάκισης τότε κανένας δε θα αποχωρήσει απ αυτήν την ψηφοφορία.

Ψηφοφορία για Σάββατο 31/12


  1. blue_butterfly
  2. bluestas95
  3. CiNeFiL
  4. Drama Prinzessin
  5. Eileen - soter
  6. ggeorge1976 - maria....
  7. Himela - maria....
  8. JaneWin
  9. love_angel
  10. maria....
  11. maria775m - maria....
  12. Myrtle - soter
  13. Πατρεύς - maria....
  14. Phoebe
  15. Πουλάκι - soter
  16. soter - maria....
Ψήφοι
5 maria....
3 soter

Απουσίες

  • JaneWin #1
  • maria775m #1
Η χώρα των Φαντασμάτων

Αποχωρήσεις (προγραμματισμένες και μη!)

Λοιπές ενέργειες παικτών

 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

soter

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο soter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 212 μηνύματα.
Ουπς, νομίζω ότι είσαι ύποπτος για εμένα... Να ξεσκεπάσεις ΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΑΚΙΑ; Από αυτή σου την φράση βγάζω συμπέρασμα οτι είσαι με τους κακούς... Λυπάμαι :(

Ψηφίζω
Σπυρακος (^^) λοιπόν!

Δεν είναι μόνο η τύχη παράγοντας... Έβαλα το μυαλό μου να δουλέψει :D
Σκέφτηκα, και έτυχα να πέσω μέσα... Αλλά σκέφτηκα!
οχι κοπέλα μου από το ένα και μοναδικό επιχείρημα σου φαίνεται πως ΔΕΝ σκέφτηκες. αυτό που είπε, το οποίο ειπαν και άλλοι, τον καθηστά ύποπτο όχι δολοφόνο. ήσουν απλώς τυχερή που τον πέτυχες με την πρώτη και αυτό δεν θα συμβεί και δεύτερη φορα πίστεψε με, γι αυτό αυτή τη φορά πραγματικά σκέψου. στέκομαι στη δικία σου ψήφο γιατί το πιστεύω πως είσαι πολίτης. οι υπόλοιποι που με ψήφισαν μπορεί να έχουν όφελος, εσύ όχι

Όπα , Μαράκι τί γίνεται , σε υποπτεύεται κόσμος ; :hehe: :hehe:
Ξέρω ότι δε παρεξηγηθείς άμα σου δώσω την ψήφο μου , αλλά το σκέφτομαι ακόμα.Από ένστικτο κι μόνο κάτι μου λέει ότι εμείς δε βαράμε τον ίδιο ρόλο. :P

No spam anymore!!:P
Η Μαρια εχει μπει επιθετικα αλλα κατι μου λεει πως ειναι αθωα!!!!!:hmm: Δεν ειναι τοσο απροσεκτη
οπως στο προηγουμενο!!

Μαρία νομίζω πως εσύ πρέπει να εξηγηθείς , γιατί κι εγώ στην άλλη Μαρία αναφέρθηκα ! ;)
Έκανα παράθεση τη δημοσίευση της Himelas και τη δική σου που αναφέρονταν στη maria.... και είπα πως κι εγώ με βάση το ένστικτό μου δε θεωρώ απίθανο να έχει κακό ρόλο.Επομένως , δεν παρερμήνευσα εγώ τίποτα.:whistle:
λοιπον εδώ ο σπυρος φανερά υποστηρίζει μαρια(σκέτο)

Εγώ ψηφίζω Himela γιατί φαίνεται λίγο ύποπτη η συμπεριφορά της και όπως λένε και τα άλλα παιδιά έχει μπει πολύ επιθετικά στο παιχνίδι.
η μαρια φυσικα ακολουθει το ρευμα, δεν εκφραζει δικια της γνώμη και ψηφίζει, τι άλλο, πολιτη! στην συνέχεια ο σπύρος πράγματι κατηγορεί την μαρία(σκετο) αλλά μήπως το κάνει για ξεκάρφωμα? μήπως θέλει να μας παραπλανίσει? για δείτε και αυτό
Κλινω προς το δευτερο σεναριο!!
Για να δουμε ε; Από την μια θεωρω ως η Μαρια ειναι υποπτη (και εχω αναφερει λογους) απο την αλλη ειναι υποπτο που ξαφνικα αλλαζεις ψηφο σε maria και ταυτοχρονα την κανεις διπλη!!!Κατι παιζεται εδω:hmm:
Πάντως με τα τελευταία δεδομένα αρχίζω και πιστεύω πως πολύ γρήγορα κάποιοι έσπευσαν να κατηγορήσουν και να ψηφίσουν Μαρία που ίσως είναι αθώα!Και εγώ φυσικά την θεώρησα ύποπτη αλλά μετά από τα post της και την ενεργοποίηση της κάρτας αρχίζω και υποπτεύομαι πως είναι δουλειά των δολοφόνων να την κατηγορησουν!!
μόλις η μαρια αρχίζει να μαζεύει πολλές ψήφους ο σπύρος σιγά σιγά αναιρεί τις κατηγορίες και να την υποστηρίξει πάλι προσπαθώντας να την καλύψει ξανά. δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ είμαι αρκετά σίγουρος για τον ρόλο της μαρίας(σκέτο)
EDIT: αφού ο Πατρευς πρακτικά προσπάθησε να σώσει την Himela ψηφίζοντας μαρια και ενεργοποιώντας τη κάρτα διπλή ψήφος γιατί αρκετοί πιστεύεται πως είναι ύποπτος?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Drama Prinzessin

Περιβόητο μέλος

Η Drama Prinzessin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,089 μηνύματα.
Υποπτοι κατ' εμέ, Drama Priznessin (ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΣΙΓΑΝΟ ΠΟΤΑΜΑΚΙ ΜΕ ΨΑΤΣΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ =) )
Ό,τι θέλω θα βάζω! :confused:
Και δεν νομίζω κατά την γνώμη μου ότι είμαι σιγανό ποταμάκι, συμμετέχω αρκετά μπορώ να πω.

Αντίο λοιπόν σε όλους σας. Τελευταία μου επιθυμία να ακολουθήσετε τη Χιμέλα και κάνεναν άλλο ξέρω τι λέω και γιατί το λέω.
Αυτό το κάνω ήδη, προσωπικά.
Έχω αναφέρει ότι συμφωνώ μαζί της και ότι θα ήθελα να συνεργαστούμε.

Υ.Γ. Αα Τάσο, στο τέλος όταν δεις τον ρόλο μου, θέλω να μου ζητήσεις συγγνώμη για την συμπεριφορά σου. :pfff: :P

Απ' τη μία φαίνεται να έχεις δίκιο , απ' την άλλη όμως κι εσύ Χιμέλα δεν ψήφισες στον 1ο γύρο; Έχεις ψηφίσει μέχρι στιγμής 2 άτομα που κατά πάσα πιθανότητα είναι αθώα.Δε σε κατηγορώ αυτή τη στιγμή , αλλά κρατάω το ενδεχόμενο να είσαι δολοφόνος και να το έκανες για να μας απομακρύνεις απ' το να πιστέψουμε ότι είσαι δολοφόνος και καρφώθηκες.
Ωραίο το σενάριο που σχημάτισες, αλλά δεν ισχύει. ^^
Ναι, την ψήφισα όπως και πολλοί άλλοι. Μετά όμως αποδείχτηκε αθώα, γιατί είδαμε ότι ο δολοφόνος Σπύρος την κατηγορούσε. Όσο για την Ριρίκα, πολλοί είχαμε αμφιβολλίες, αλλά τώρα φάνηκε πως είναι με το μέρος των καλών.

Λοιπόν, θα ψηφίσω την CiNeFiL για τον λόγο που είπα και σε προηγούμενο post. Είναι μπερδεμένη η στάση της και πιστεύω ότι έχει κακό ρόλο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Θεωρώ ότι έχουμε βγάλει δυο μαφιόζους. Η βιαστική συμπεριφορά του Τάσου ( με την αβάσιμη κατηγορία προς την Σύλβια ), το επιθετικό του ύφος και τα τελευταία του λόγια με κάνουν να πιστεύω ότι και εκείνος ήταν μαφιόζος. Τι πιο φυσιολογικό από το να προσπαθεί να "καλοπιάσει" την Σύλβια - την οποία σημειωτέον είχε κατηγορήσει στην αρχή- θεωρώντας ότι εκείνη έχει τη γενική εμπιστοσύνη κάποιον παικτών?
Ακόμη, πιστεύω ότι ανάμεσα στους soter και maria... κρύβεται ένας κακός ρόλος. Για αυτό και ψήφισα τον soter. Θα ήθελα να δω τις κινήσεις που θα γίνουν αν έχουμε πάλι κάποια ισοψηφία - ποιος και πώς θα σωθεί? Δε θεωρώ τη maria... αθώα - απλά ο soter μου φαίνεται πιο ύποπτος...
Στο τελευταίο του post, λέει αλήθειες. Αλλά γιατί περιμένεις να σε κατηγορήσουν και να ψηφιστείς για να συμμετέχεις?:hmm: γιατί δεν λες τη γνώμη σου από την αρχή και αρκείσαι σε λίγα και καθόλου βοηθητικά για τους πολίτες μηνύματα?:/:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

MissKit

Επιφανές μέλος

Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 11,568 μηνύματα.
Επισης να επισημανω πως ψηφίζετε κανονικά.
Λόγω της ύπαρξης της κάρτας Ακύρωση της Άμεσης Προφυλάκισης η ψηφοφορία θα συνεχιστεί κι όσοι δεν ψηφίσουν θα πάρουν απουσία.
Εάν όμως δεν ενεργοποιηθεί η κάρτα Ακύρωση της Άμεσης Προφυλάκισης τότε κανένας δε θα αποχωρήσει απ αυτήν την ψηφοφορία.
Ψηφοφορία για Σάββατο 31/12

  1. blue_butterfly
  2. bluestas95
  3. CiNeFiL
  4. Drama Prinzessin - CiNeFiL
  5. Eileen - soter
  6. ggeorge1976 - maria....
  7. Himela - maria....
  8. JaneWin
  9. love_angel
  10. maria....
  11. maria775m - maria....
  12. Myrtle - soter
  13. Πατρεύς - maria....
  14. Phoebe
  15. Πουλάκι - soter
  16. soter - maria....
Ψήφοι
5 maria....
3 soter
1 CiNeFiL

Απουσίες
  • JaneWin #1
  • maria775m #1
Η χώρα των Φαντασμάτων

Αποχωρήσεις (προγραμματισμένες και μη!)

Λοιπές ενέργειες παικτών

 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

soter

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο soter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 212 μηνύματα.
5. soter. Οι δηλώσεις του τόσο μετρημένες και προσεγμένες που δεν μου κάνει καλό...:/: Δεν έχω δει ένα σεντόνι, που να εξηγεί κάπου τον τρόπο σκέψης του, τις ερμηνείες που σκέφτεται εκείνος για τα δεδομένα. Θεωρώ ότι είναι ακόμη ένας τρόπος με τον οποίο προσπαθεί να κρατήσει low profile...
Ακόμη, πιστεύω ότι ανάμεσα στους soter και maria... κρύβεται ένας κακός ρόλος. Για αυτό και ψήφισα τον soter. Θα ήθελα να δω τις κινήσεις που θα γίνουν αν έχουμε πάλι κάποια ισοψηφία - ποιος και πώς θα σωθεί? Δε θεωρώ τη maria... αθώα - απλά ο soter μου φαίνεται πιο ύποπτος...
Στο τελευταίο του post, λέει αλήθειες. Αλλά γιατί περιμένεις να σε κατηγορήσουν και να ψηφιστείς για να συμμετέχεις?:hmm: γιατί δεν λες τη γνώμη σου από την αρχή και αρκείσαι σε λίγα και καθόλου βοηθητικά για τους πολίτες μηνύματα?:/:
από την αρχή νομίζω συμμετέχω, επιχειρηματολογώ για τις κινήσεις μου και προσπαθώ να βοηθήσω σε αντίθεση με τη μαρια που δεν απαντά σε κανένα με ουσία.
και αφού συμφωνείς με αυτά που έγραψα πρίν γιατί επιμένεις τόσο σε μένα και ενώ κατηγορείς εμένα για μετρημένα και προσεγμένα λόγια δεν κατηγορείς τη μαρία για ακριβώς τα ίδια και ακόμα χειρότερες κινήσεις της?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

maria....

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Web developer. Έχει γράψει 1,970 μηνύματα.
λοιπον εδώ ο σπυρος φανερά υποστηρίζει μαρια(σκέτο)
Εσύ που το είδες οτι με υποστήριξε ο Σπύρος; Εγώ άλλα κατάλαβα...οτι με θεωρούσε ένοχη και ύποπτη επειδή δε μιλούσα και μου ζητούσε εξηγήσεις κιόλας.

η μαρια φυσικα ακολουθει το ρευμα, δεν εκφραζει δικια της γνώμη και ψηφίζει, τι άλλο, πολιτη! στην συνέχεια ο σπύρος πράγματι κατηγορεί την μαρία(σκετο) αλλά μήπως το κάνει για ξεκάρφωμα? μήπως θέλει να μας παραπλανίσει? για δείτε και αυτό

Τότε δεν ήξερα καν οτι ήταν πολίτης. Αλλά αν ήμουν όντως δολοφόνος θα συνέχιζα να την κατηγορούσα οτι είναι ένοχη η Himela πράγμα το οποίο δεν κάνω. Μήπως εσύ όμως προσπαθέις να χρησιμοποιήσεις το γεγονός οτι έχω ψήφους πολλούς και να κρυφτείς ωστέ να μην ψηφίσουν εσένα και να μείνεις μέσα; Μήπως αυτό σε συμφέρει για να κανονίσετε μετά την επόμενη δολοφονία σας;:hmm:Πολύ ύποπτη η στάση σου και το γεγονός οτι επιμένεις τόσο πολύ με εμένα. Σαν να προσπαθείς να παραπλανήσεις τους πολίτες για να στραφούν εναντιον μου και να αφήσουν εσένα που σε θεωρούν και ύποπτο κιόλας..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
από την αρχή νομίζω συμμετέχω, επιχειρηματολογώ για τις κινήσεις μου και προσπαθώ να βοηθήσω σε αντίθεση με τη μαρια που δεν απαντά σε κανένα με ουσία.
και αφού συμφωνείς με αυτά που έγραψα πρίν γιατί επιμένεις τόσο σε μένα και ενώ κατηγορείς εμένα για μετρημένα και προσεγμένα λόγια δεν κατηγορείς τη μαρία για ακριβώς τα ίδια και ακόμα χειρότερες κινήσεις της?
Συγγνώμη, αλλά εγώ δεν βλέπω από την αρχή να συμμετέχεις και να επιχειρηματολογείς για αυτά που λες. Πετούσες δυο ξερές φράσεις και έφευγες, χωρίς να έχεις πει κάποια σκέψη, πώς βλέπεις γενικά τα πράγματα. Εγώ είδα ότι "ξύπνησες" μόνο όταν άρχισαν να πέφτουν κάποια βλέμματα πάνω σου.

Το ίδιο πάνω - κάτω ισχύει και για την maria... Η ψήφος μου μένει σε εσένα μόνο και μόνο επειδή όπως εξήγησα πιο πάνω θέλω να δω τι θα γίνει, ποιος θα κάνει κίνηση για να σωθεί κάποιος. Αν δω κάτι πιο ύποπτο από πλευράς της, η ψήφος μου θα αλλάξει!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

soter

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο soter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 212 μηνύματα.
Εσύ που το είδες οτι με υποστήριξε ο Σπύρος; Εγώ άλλα κατάλαβα...οτι με θεωρούσε ένοχη και ύποπτη επειδή δε μιλούσα και μου ζητούσε εξηγήσεις κιόλας.
"Η Μαρια εχει μπει επιθετικα αλλα κατι μου λεει πως ειναι αθωα!!!!!:hmm: Δεν ειναι τοσο απροσεκτη
οπως στο προηγουμενο!!" αυτά είναι ακριβώς τα λόγια του. αν εσύ καταλαβαίνεις πως σε κατηγορεί τι να σου?!
Τότε δεν ήξερα καν οτι ήταν πολίτης. Αλλά αν ήμουν όντως δολοφόνος θα συνέχιζα να την κατηγορούσα οτι είναι ένοχη η Himela πράγμα το οποίο δεν κάνω. Μήπως εσύ όμως προσπαθέις να χρησιμοποιήσεις το γεγονός οτι έχω ψήφους πολλούς και να κρυφτείς ωστέ να μην ψηφίσουν εσένα και να μείνεις μέσα; Μήπως αυτό σε συμφέρει για να κανονίσετε μετά την επόμενη δολοφονία σας;:hmm:Πολύ ύποπτη η στάση σου και το γεγονός οτι επιμένεις τόσο πολύ με εμένα. Σαν να προσπαθείς να παραπλανήσεις τους πολίτες για να στραφούν εναντιον μου και να αφήσουν εσένα που σε θεωρούν και ύποπτο κιόλας..
αν ησουν δολοφόνος ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δεν θα την κατηγορούσες γιατί ξέρουμε πια ότι είναι αθώα πράγμα που όπως και εσύ η ίδια παραδέχεσαι κάνεις!! και επιτέλους κοπέλα μου άσε τα μισόλογα! πολύ υποπτη η στάση μου και μ@λ@κίες! τεκμηρίωσε μου γιατί με θεωρείς ύποπτο με ΣΟΒΑΡΑ επιχειρήματα όπως έκανα και γώ αν θες. νομίζω έχεις αρχήσει να χάνεις την ψυχραιμία σου και λες ό,τι να ναι. δεν σε βοηθάει κάποιος πλέον?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

maria....

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Web developer. Έχει γράψει 1,970 μηνύματα.
αν ησουν δολοφόνος ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δεν θα την κατηγορούσες γιατί ξέρουμε πια ότι είναι αθώα πράγμα που όπως και εσύ η ίδια παραδέχεσαι κάνεις!! και επιτέλους κοπέλα μου άσε τα μισόλογα! πολύ υποπτη η στάση μου και μ@λ@κίες! τεκμηρίωσε μου γιατί με θεωρείς ύποπτο με ΣΟΒΑΡΑ επιχειρήματα όπως έκανα και γώ αν θες. νομίζω έχεις αρχήσει να χάνεις την ψυχραιμία σου και λες ό,τι να ναι. δεν σε βοηθάει κάποιος πλέον?
Μισόλογα λες και εσύ. Μπαίνεις μέσα και αρχίζεις να κατηγορείς ποιον αλλον; εμενα που εχω τις περισσοτερες ψηφους και αρχιζεις να χρησιμοποιεις τον σπυρο και να λες οτι με υποστηριζει..αλλα ο Σπυρος επεμενε οτι θελει εξηγησεις απο εμενα γιατι ελεγε οτι μπορει να ειμαι υποπτη...αν δεις τα δικα του ποστ..Αλλα εσυ φυσικα χρησιμοποιεις τα τελευταια του ποστ που αρχιζει να λεει πως μπορει να ειμαι αθωα...Μαλλον αυτα σε συμφερουν και τα βαζεις..
Υποπτο λοιπον σε θεωρω γιατι χωρις να συμμετεχεις μπαινεις μολις σε κατηγορουν και κατηγορεις φυσικα εμενα οτι ειμαι δολοφονααα, περιοριζεσαι μονο σε εμενα, αποκλειοντας να μιλησεις και για τους αλλους και να πεις τη γνωμη σου για ολους τους παικτες...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πουλάκι

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Bernadette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα.
Πωπω παιδιά πολλές εξελίξεις στο Παλέρμο!
Ανακαλύψαμε ότι η Blue-Butterfly είναι αθώα... Το ίδιο πίστευα και για την Himela, καθώς ο Σπυράκος(^^) την ψήφισε να φύγει, άρα αφού είδαμε ότι ο Σπυράκος ήταν κακός, η Himela αθωώνεται... Ή μήπως όχι; Γιατί ο Τάσος μας λέει να την ψηφίσουμε από την στιγμή που τον έστειλε στην φυλακή;
Για να τον στείλει στην φυλακή σημαίνει πως ήξερε τι ήταν ο Τάσος... Μπερδεμένα πράγματα.


οχι κοπέλα μου από το ένα και μοναδικό επιχείρημα σου φαίνεται πως ΔΕΝ σκέφτηκες. αυτό που είπε, το οποίο ειπαν και άλλοι, τον καθηστά ύποπτο όχι δολοφόνο. ήσουν απλώς τυχερή που τον πέτυχες με την πρώτη και αυτό δεν θα συμβεί και δεύτερη φορα πίστεψε με, γι αυτό αυτή τη φορά πραγματικά σκέψου. στέκομαι στη δικία σου ψήφο γιατί το πιστεύω πως είσαι πολίτης. οι υπόλοιποι που με ψήφισαν μπορεί να έχουν όφελος, εσύ όχι

Κοίτα, σκέφτηκα όσο πιο πολύ μπορώ ως αρχάρια. Είναι η πρώτη φορά που παίζω και προσπαθώ να καταλάβω πώς πρέπει να σκεφτώ και πώς λειτουργεί το παιχνίδι - δεν φτάνει μόνο να διαβάσω τους κανόνες, αλλά και να δοκιμάσω το παιχνίδι στην πράξη. Εγώ στον Σπυράκο αυτό βρήκα μόνο, και στάθηκα τυχερή. Και την προηγούμενη φορά σκέφτηκα, και τώρα θα σκεφτώ. Το τι έχει όφελος για εμένα και τι όχι, πιστεύω πως θα το βρω και μόνη μου.

Μπορούμε να ηρεμήσουμε ορισμένοι; Ένα παιχνίδι είναι και υπάρχει πολύ ένταση που θα καταλήξει σε διαμάχες :(
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

soter

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο soter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 212 μηνύματα.
Μισόλογα λες και εσύ. Μπαίνεις μέσα και αρχίζεις να κατηγορείς ποιον αλλον; εμενα που εχω τις περισσοτερες ψηφους και αρχιζεις να χρησιμοποιεις τον σπυρο και να λες οτι με υποστηριζει..αλλα ο Σπυρος επεμενε οτι θελει εξηγησεις απο εμενα γιατι ελεγε οτι μπορει να ειμαι υποπτη...αν δεις τα δικα του ποστ..Αλλα εσυ φυσικα χρησιμοποιεις τα τελευταια του ποστ που αρχιζει να λεει πως μπορει να ειμαι αθωα...Μαλλον αυτα σε συμφερουν και τα βαζεις..
Υποπτο λοιπον σε θεωρω γιατι χωρις να συμμετεχεις μπαινεις μολις σε κατηγορουν και κατηγορεις φυσικα εμενα οτι ειμαι δολοφονααα, περιοριζεσαι μονο σε εμενα, αποκλειοντας να μιλησεις και για τους αλλους και να πεις τη γνωμη σου για ολους τους παικτες...
:wall: από που να το πιάσω αυτό το απαράδεκτο post? αρχικά είμαι ο πρώτος που σου έδωσε ψήφο και στους δυο γύρους δεν είχες καμία άλλη γι αυτό μην κλαίγεσαι οτι κατηγορώ εσένα με τις περοσσότερες ψήφους. ακόμα πρέπει να χρησιμοποιήσω κάποια από τα post των παιδιών, πόσο μάλλον του σπύρου που ήταν δολοφόνος, για να βγάλω μια άκρη. αυτό είναι το παιχνίδι είτε σ αρέσει είτε όχι. όσο για το γεγονός ότι συμμετέχω μετά από τις κατηγορίες που πήρα ίσως να έχεις και δίκιο. λάθος μου. αλλά και εσύ ακριβώς το ίδιο έκανες. και τέλος έχω πει τη γνώμη μου για πολλόυς από τους παίκτες, εσύ δεν το χεις δει.
Λοιπόν αφού ο σπύρος ηταν τελικα δολοφόνος η Himela γίνεται αυτομάτως αθώα. Δεν καταλαβαίνω πού κολλάτε? είναι δυνατον να είναι και οι δύο δολοφόνοι και να αλληλοκατηγορούνται έτσι?
ακόμα και η maria775m πιστέυω είναι αθώα γιατί και αυτή είχε αρκετά έντονη κόντρα μαζί του. επίσης ggeorge197 και Πουλάκι αθώοι για μένα. Τώρα για άλλους δολοφόνους μπερδεύομαι :confused:
πιστεύω οτι η CineFiL μάλλον έχει κακό ρόλο. εκτός του ότι ο Σπύρος την υποστηρίζει σε post του, φαίνεται να τα πηγαίνουν καλά μεταξύ τους, και γενικως πριν ακόμα αποκαλυφθεί ο ρόλος του σπύρου μου φαίνονταν ύποπτες οι κινήσεις της.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

maria....

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Web developer. Έχει γράψει 1,970 μηνύματα.
:wall: από που να το πιάσω αυτό το απαράδεκτο post? αρχικά είμαι ο πρώτος που σου έδωσε ψήφο και στους δυο γύρους δεν είχες καμία άλλη γι αυτό μην κλαίγεσαι οτι κατηγορώ εσένα με τις περοσσότερες ψήφους. ακόμα πρέπει να χρησιμοποιήσω κάποια από τα post των παιδιών, πόσο μάλλον του σπύρου που ήταν δολοφόνος, για να βγάλω μια άκρη. αυτό είναι το παιχνίδι είτε σ αρέσει είτε όχι. όσο για το γεγονός ότι συμμετέχω μετά από τις κατηγορίες που πήρα ίσως να έχεις και δίκιο. λάθος μου. αλλά και εσύ ακριβώς το ίδιο έκανες. και τέλος έχω πει τη γνώμη μου για πολλόυς από τους παίκτες, εσύ δεν το χεις δει.
Nαι, αλλα περιορίζεσαι πάρα πολύ σε εμένα. Κοιτάς μόνο ένα ποστ και ξεχνάς τα ποστ των άλλων παιδιών και με κατηγορείς οτι είμαι ένοχη. Λοιπόν, δική σου γνώμη είναι...Άμα με θεωρείς ένοχη κατηγορησε με..τι να πω...Εγω παντως μιλησα και σου εξηγησα οτι ακομη και ο δολοφονος με κατηγορησε..απο εκει και περα βγαλε τα δικα σου συμπερασματα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ερις

Περιβόητο μέλος

Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 4,955 μηνύματα.
EDIT: αφού ο Πατρευς πρακτικά προσπάθησε να σώσει την Himela ψηφίζοντας μαρια και ενεργοποιώντας τη κάρτα διπλή ψήφος γιατί αρκετοί πιστεύεται πως είναι ύποπτος?
Γιατί για κανέναν δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι 100% !! Έτσι είναι το παιχνίδι... εκτός φυσικά και αν παιχτεί κάποια κάρτα!!
Εσύ ας πούμε είσαι τόσο σίγουρος για τον Πέτρο; Ή για την ενοχή της Μαρίας(σκέτο);
Θα ήθελα πολύ να μου πεις τη σκέψη σου και πώς κατέληξες σε αυτό!!

από την αρχή νομίζω συμμετέχω, επιχειρηματολογώ για τις κινήσεις μου και προσπαθώ να βοηθήσω σε αντίθεση με τη μαρια που δεν απαντά σε κανένα με ουσία.
και αφού συμφωνείς με αυτά που έγραψα πρίν γιατί επιμένεις τόσο σε μένα και ενώ κατηγορείς εμένα για μετρημένα και προσεγμένα λόγια δεν κατηγορείς τη μαρία για ακριβώς τα ίδια και ακόμα χειρότερες κινήσεις της?

Λυπάμαι αλλά εγώ δεν τα είδα αυτά που λες... πέρα από το να κατηγορείς τη Μαρία (σκέτο) δεν έπραξες κάτι άλλο "ουσιώδες" !!
Λοιπόν σε ακούω... :)

:wall: από που να το πιάσω αυτό το απαράδεκτο post? αρχικά είμαι ο πρώτος που σου έδωσε ψήφο και στους δυο γύρους δεν είχες καμία άλλη γι αυτό μην κλαίγεσαι οτι κατηγορώ εσένα με τις περοσσότερες ψήφους. ακόμα πρέπει να χρησιμοποιήσω κάποια από τα post των παιδιών, πόσο μάλλον του σπύρου που ήταν δολοφόνος, για να βγάλω μια άκρη. αυτό είναι το παιχνίδι είτε σ αρέσει είτε όχι. όσο για το γεγονός ότι συμμετέχω μετά από τις κατηγορίες που πήρα ίσως να έχεις και δίκιο. λάθος μου. αλλά και εσύ ακριβώς το ίδιο έκανες. και τέλος έχω πει τη γνώμη μου για πολλόυς από τους παίκτες, εσύ δεν το χεις δει.

Μα γιατί τσατίζεσαι; Δεν μπορώ να το καταλάβω!

Θα ήθελα πάρα πολύ να δω τι θα απαντήσεις στο δικό μου μήνυμα... όπως επίσης και στης Ζωής [το οποίο από ότι είδα αρκετά έντεχνα προσπέρασες απαντώντας μόνο στη Μαρία(σκέτο)]
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Libertus

Συντονιστής

Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10,251 μηνύματα.
Απ' ότι βλέπω έχουμε διαξιφισμούς μεταξύ maria.... και soter που ανάθεμα και αν βγάζεις άκρη.Πιο πολύ ασχολούνται με το ποιος επιχειρηματολογεί η μπαίνει περισσότερο μου φαίνεται.Συνεχίζω να θεωρώ και τους δύο εξίσου ύποπτους και πραγματικά είμαι σε μεγάλο δίλημμα για το ποιον να ψηφίσω.Η maria.... λογικά θα ψηφίσει soter και είναι πολύ πιθανό στο τέλος να έρθουν σε ισοψηφία.Δεν έχω ξεκαθαρίσει ποιος απ' τους δύο μου φαίνεται πιο ένοχος.Μέχρι χθες το βράδυ η Μαρία , τώρα όμως μάλλον ο soter.
Γι' αυτό και προς το παρόν δε θα πάρω κανένα απ' τους δύο στο λαιμό μου και θα δώσω την ψήφο μου στη love_angel, καθώς όπως είπα χτες το βράδυ είναι μία απ' τις υπόπτους μου.Εύκολα στον πρώτο γύρο μπήκε στο κύμα κατά της Himelas , ενώ παράλληλα δε μας έχει πει κάτι ιδιαίτερα αξιοσημείωτο.To μόνο που είπε στη συνέχεια είναι πως της φάνηκε περίεργο το ότι ο Πατρεύς έδωσε διπλή ψήφο στη μαρία....Αυτό πιθανόν να καταδεικνύει μια συνεργασία μεταξύ λοβ και Μαρίας , αλλά δε μπορώ να είμαι απόλυτα σίγουρος ως προς αυτό.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

maria....

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Web developer. Έχει γράψει 1,970 μηνύματα.
Soter, το γεγονός οτι <<βλέπεις το δέντρο και χάνεις το δάσος>>, δε ξέρω...αλλά αρχίζει να με κάνει να σε υποπτεύομαι.. Μου φαίνεται πολύ περίεργο που αγνοείς τα ποστ των άλλων που σου λένε να πεις τη γνώμη σου και αρχίζεις μετά να κατηγορείς εμένα υποστηρίζοντας πως λέω μισόλογα, οτι με υποστήριζε ο Σπύρος και οτι κατηγορούσα πολίτη. Νομίζω στις κατηγορίες σου, σου απάντησα. Δε μπορώ να καταλάβω λοιπόν,τον περιορισμό σου μονο σε εμένα και όχι σε κάποιον άλλον παίκτη που θεωρείς ύποπτο και το γεγονός οτι νευρίασες με αυτά που έλεγα γιατί δεν είπα κάτι παράλογο. Μήπως θες μόνο να κατηγορήσεις εμένα ώστε και οι άλλοι πολίτες να ασχοληθούν με εμένα και να σταματήσουν να κατηγορούν εσένα και να σου ζητούν εξηγήσεις;:hmm:
Προς το παρόν ψηφίζω soterγια τους λόγους που προανέφερα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top