Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 16:09 Ο Boom έγραψε: #14.921 18-04-11 16:09 Εγώ με την αγάπη μάλωσα - Μανώλης Λιδάκης Κλεμμένο από Μιχαλάκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 16:54 Η AntziWin έγραψε: #14.922 18-04-11 16:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 16:56 Η Angelique.: #14.923 18-04-11 16:56 Synthesize me Make me your Love and hate machine And I can serve you better Start the true Emotion scheme Till I'm no longer forced To keep my vital functions Synthesize me And reboot I need to start again I need to make it different All unguarded All without The will to play along Benumb its futile feelers I'm half Alive My skin's Intact I'm only staring at... the blade Synthesize me Wash away The trash I'm piling on To mesmerize the moment I'll drop the needle My settings work No stunted interactions No doubts, no paranoia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 17:01 Η Θάλεια έγραψε: #14.924 18-04-11 17:01 Μη χάσετε τη βροχή αστεριών τη Μ.Παρασκευή. (μακάρι να μην έχει συννεφιά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roben twn Xazwn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Roben twn Xazwn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 17:36 Ο Roben twn Xazwn: #14.925 18-04-11 17:36 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Έγινες της εκκλησίας κεφτεδάκι μου; Click για ανάπτυξη... I hear your voice it's like an angel sighing I have no choice I hear your voice feels like Flying I close my eyes, oh God, I think I'm Falling, out of the sky. I close my eyes, Heaven Help me. amin Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lautreamont Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lautreamont αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 17:49 Ο Lautreamont: #14.926 18-04-11 17:49 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 19:47 Η marina289: #14.927 18-04-11 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: κόκκινο φουλάρι Click για ανάπτυξη... Πόσο μεγάλη μαγκιά για έναν καλλιτέχνη είναι, να τον αναγνωρίζουν και να αρέσει σε πολύ διαφορετικούς ανθρώπους,σε άλλες γενιές, με τελείως διαφορετικές μουσικές καταβολές... Αρέσει πολύ σε μένα,αρέσει πολύ στον μπαμπά μου που είναι 60 χρονών και ακούει tanita tikaram και barry white ,αρέσει στην μαμά μου που ακούει όλη μέρα ντέρτι fm, αρέσει στην κολλητή μου την gothού, αρέσει! Mε μια βαθύτερη και ευρύτερη παραδοχή όμως αυτό το ¨¨αρέσει¨... Γειά σου ρε μάγκα! https://www.youtube.com/watch?v=DxNCDx00mTg&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roben twn Xazwn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Roben twn Xazwn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 21:15 Ο Roben twn Xazwn: #14.928 18-04-11 21:15 πάνω από τον τάφο μου δεν θέλω το καντήλι θέλω ένα στέρεο να ακούω τον idol τον βασίλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 21:20 Η marina289: #14.929 18-04-11 21:20 πάνω από τον τάφο μου δεν θέλω το καντήλι θέλω ένα στέρεο να ακούω τον idol τον βασίλη... https://www.youtube.com/watch?v=AULc3giG9l0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 21:38 Η rosa azul: #14.930 18-04-11 21:38 Αρχική Δημοσίευση από elena: ''....As soon as your born they make you feel small, By giving you no time instead of it all, Till the pain is so big you feel nothing at all, A working class hero is something to be, A working class hero is something to be. There's room at the top they are telling you still, But first you must learn how to smile as you kill, If you want to be like the folks on the hill, If you want to be a hero well just follow me..... '' https://youtu.be/njG7p6CSbCU Click για ανάπτυξη... λατρεμενο ...ταπεινα υποκλινομαι στο μεγαλο John...σου αφιερωνω μια αλλη version ,απο την πολυαγαπημενη ,ερωτικη φωνη της μεγαλης Marianne Faithfull...προσωπικα την προτιμω.... https://youtu.be/3N_rNz2oAGA Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 21:51 Η marina289: #14.931 18-04-11 21:51 Πάρα πολύ πληγώνομαι για το ότι δεν έγινε σεβαστή η παραπάνω ¨μουσική¨ επιλογή μου... Οπότε ας προσπαθήσω να την... διορθώσω ( ; ), αντιδραστικώς και ομοιοπαθητικώς, με άλλον Βασίλη, ακόμα πιο εναλλακτικό και underground...-το σκυλάδικο ναι! είναι και αυτό απενοχοποιημένο φετίχ-δικαίωμα λυπάμαι αν σας χαλάω, αλλά κάπου εκεί στο κατακριτέο περιθώριο υπάρχουν και οι ποταποί ¨υπάνθρωποι¨, η ¨πλέμπα¨ του νταλκά και του σκυλάδικου...- https://www.youtube.com/watch?v=lCfaTbXH4MY Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:05 Η Θάλεια έγραψε: #14.932 18-04-11 22:05 Thank's Dad Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roben twn Xazwn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Roben twn Xazwn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:08 Ο Roben twn Xazwn: #14.933 18-04-11 22:08 μην δίνεις σημασία σε όποιον έβαλε αρνητική στον καρρά , το να βάζεις -1 σε τραγούδι είναι σαν να κόβεις ένα λουλούδι και να το πετάς μετά παρόρμηση μεν , αλλά άστο εκεί και απλά μύρισε το και αν θες , πήγαινε στο διπλανό και μην ξαναβάλεις τερλέγκα catασυγκινούμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:09 Η Ερωφίλη έγραψε: #14.934 18-04-11 22:09 Αρχική Δημοσίευση από tsourekiatelos: Γιατί έντυσε μουσικά,ένα βράδυ στο Τίνελα,την πρώτη ερωτική μου εμπειρία με αυτό. https://www.youtube.com/watch?v=RpAJZ3wx9lg Click για ανάπτυξη... Τήνελλα στη Τούμπα. Υπάρχει ακόμα Babybird - Atomic Soda https://www.youtube.com/watch?v=uT1h0VTRsTc You asked me not to speak Then kissed me on the cheek You said that I was wrong You said that I was weak I tried to think a while You said I was too long And when I tried to smile You sung this pretty song Drink this baby, it's atomic soda It'll blow your mind back to how it was Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:21 Η rosa azul: #14.935 18-04-11 22:21 Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Thank's Dad Click για ανάπτυξη... Thousants likeeeeeeeee.....απο τις καλυτερες μπαλαντες ever..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:24 Η marina289: #14.936 18-04-11 22:24 Αρχική Δημοσίευση από r3mk3ft3s: μην δίνεις σημασία σε όποιον έβαλε αρνητική στον καρρά , το να βάζεις -1 σε τραγούδι είναι σαν να κόβεις ένα λουλούδι και να το πετάς μετά παρόρμηση μεν , αλλά άστο εκεί και απλά μύρισε το και αν θες , πήγαινε στο διπλανό και μην ξαναβάλεις τερλέγκα catασυγκινούμαι Click για ανάπτυξη... καλά.... βασιλης τερλέγκας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roben twn Xazwn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Roben twn Xazwn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:27 Ο Roben twn Xazwn: #14.937 18-04-11 22:27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:28 Η Ερωφίλη έγραψε: #14.938 18-04-11 22:28 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Πάρα πολύ πληγώνομαι για το ότι δεν έγινε σεβαστή η παραπάνω ¨μουσική¨ επιλογή μου... Οπότε ας προσπαθήσω να την... διορθώσω ( ; ), αντιδραστικώς και ομοιοπαθητικώς, με άλλον Βασίλη, ακόμα πιο εναλλακτικό και underground...-το σκυλάδικο ναι! είναι και αυτό απενοχοποιημένο φετίχ-δικαίωμα λυπάμαι αν σας χαλάω, αλλά κάπου εκεί στο κατακριτέο περιθώριο υπάρχουν και οι ποταποί ¨υπάνθρωποι¨, η ¨πλέμπα¨ του νταλκά και του σκυλάδικου...- https://www.youtube.com/watch?v=lCfaTbXH4MY Click για ανάπτυξη... τώρα που είπες σκυλάδικο μήπως ξέρεις ένα άσμα που πάει κάπως έτσι.. Δεν μιλάς και δεν μιλάς και γω καρφώνομαι στην βέρα που φοράς το άκουσα σε ένα υπεραστικό κτελ πριν μήνες και από τότε κανένα νέο. Κρέμομαι από τα χείλη σου Μαρίνα (και κάθε Μαρίνα). Βοηθήστε με την άμοιρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:36 Η marina289: #14.939 18-04-11 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Ερωφίλη: τώρα που είπες σκυλάδικο μήπως ξέρεις ένα άσμα που πάει κάπως έτσι.. Δεν μιλάς και δεν μιλάς και γω καρφώνομαι στην βέρα που φοράς το άκουσα σε ένα υπεραστικό κτελ πριν μήνες και από τότε κανένα νέο. Κρέμομαι από τα χείλη σου Μαρίνα (και κάθε Μαρίνα). Βοηθήστε με την άμοιρη. Click για ανάπτυξη... Δηλώνω ερασιτέχνης ακροάτρια σκυλάδικου... (δεν μου το επιτρέπουν οι γάτες, catαλαβαίνεις... ) Με πιάνεις αδιάβαστη, πήρα και τη βοήθεια του τηλεφώνου, και τη βοήθεια του κοινού, κανείς-καμία δεν το γνώριζε... Kαι μιας και λέμε για σκυλάδικο-σκύλο, συνειρμός! μπας και σε γλυκάνω για την μουσική μου έλλειψη στο ερώτημά σου και δεν μείνω μετεξεταστέα... αφιερωμέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roben twn Xazwn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Roben twn Xazwn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:42 Ο Roben twn Xazwn: #14.940 18-04-11 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Ερωφίλη: τώρα που είπες σκυλάδικο μήπως ξέρεις ένα άσμα που πάει κάπως έτσι.. Δεν μιλάς και δεν μιλάς και γω καρφώνομαι στην βέρα που φοράς το άκουσα σε ένα υπεραστικό κτελ πριν μήνες και από τότε κανένα νέο. Click για ανάπτυξη... αυτό πρέπει να λες https://www.youtube.com/watch?v=ROwsZ_XQUtc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 745 746 747 748 749 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 747 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 747 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 24 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Kate1914 Bopajgo That guy!! Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ με την αγάπη μάλωσα - Μανώλης Λιδάκης Κλεμμένο από Μιχαλάκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 16:54 Η AntziWin έγραψε: #14.922 18-04-11 16:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 16:56 Η Angelique.: #14.923 18-04-11 16:56 Synthesize me Make me your Love and hate machine And I can serve you better Start the true Emotion scheme Till I'm no longer forced To keep my vital functions Synthesize me And reboot I need to start again I need to make it different All unguarded All without The will to play along Benumb its futile feelers I'm half Alive My skin's Intact I'm only staring at... the blade Synthesize me Wash away The trash I'm piling on To mesmerize the moment I'll drop the needle My settings work No stunted interactions No doubts, no paranoia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 17:01 Η Θάλεια έγραψε: #14.924 18-04-11 17:01 Μη χάσετε τη βροχή αστεριών τη Μ.Παρασκευή. (μακάρι να μην έχει συννεφιά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roben twn Xazwn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Roben twn Xazwn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 17:36 Ο Roben twn Xazwn: #14.925 18-04-11 17:36 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Έγινες της εκκλησίας κεφτεδάκι μου; Click για ανάπτυξη... I hear your voice it's like an angel sighing I have no choice I hear your voice feels like Flying I close my eyes, oh God, I think I'm Falling, out of the sky. I close my eyes, Heaven Help me. amin Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lautreamont Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lautreamont αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 17:49 Ο Lautreamont: #14.926 18-04-11 17:49 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 19:47 Η marina289: #14.927 18-04-11 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: κόκκινο φουλάρι Click για ανάπτυξη... Πόσο μεγάλη μαγκιά για έναν καλλιτέχνη είναι, να τον αναγνωρίζουν και να αρέσει σε πολύ διαφορετικούς ανθρώπους,σε άλλες γενιές, με τελείως διαφορετικές μουσικές καταβολές... Αρέσει πολύ σε μένα,αρέσει πολύ στον μπαμπά μου που είναι 60 χρονών και ακούει tanita tikaram και barry white ,αρέσει στην μαμά μου που ακούει όλη μέρα ντέρτι fm, αρέσει στην κολλητή μου την gothού, αρέσει! Mε μια βαθύτερη και ευρύτερη παραδοχή όμως αυτό το ¨¨αρέσει¨... Γειά σου ρε μάγκα! https://www.youtube.com/watch?v=DxNCDx00mTg&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roben twn Xazwn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Roben twn Xazwn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 21:15 Ο Roben twn Xazwn: #14.928 18-04-11 21:15 πάνω από τον τάφο μου δεν θέλω το καντήλι θέλω ένα στέρεο να ακούω τον idol τον βασίλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 21:20 Η marina289: #14.929 18-04-11 21:20 πάνω από τον τάφο μου δεν θέλω το καντήλι θέλω ένα στέρεο να ακούω τον idol τον βασίλη... https://www.youtube.com/watch?v=AULc3giG9l0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 21:38 Η rosa azul: #14.930 18-04-11 21:38 Αρχική Δημοσίευση από elena: ''....As soon as your born they make you feel small, By giving you no time instead of it all, Till the pain is so big you feel nothing at all, A working class hero is something to be, A working class hero is something to be. There's room at the top they are telling you still, But first you must learn how to smile as you kill, If you want to be like the folks on the hill, If you want to be a hero well just follow me..... '' https://youtu.be/njG7p6CSbCU Click για ανάπτυξη... λατρεμενο ...ταπεινα υποκλινομαι στο μεγαλο John...σου αφιερωνω μια αλλη version ,απο την πολυαγαπημενη ,ερωτικη φωνη της μεγαλης Marianne Faithfull...προσωπικα την προτιμω.... https://youtu.be/3N_rNz2oAGA Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 21:51 Η marina289: #14.931 18-04-11 21:51 Πάρα πολύ πληγώνομαι για το ότι δεν έγινε σεβαστή η παραπάνω ¨μουσική¨ επιλογή μου... Οπότε ας προσπαθήσω να την... διορθώσω ( ; ), αντιδραστικώς και ομοιοπαθητικώς, με άλλον Βασίλη, ακόμα πιο εναλλακτικό και underground...-το σκυλάδικο ναι! είναι και αυτό απενοχοποιημένο φετίχ-δικαίωμα λυπάμαι αν σας χαλάω, αλλά κάπου εκεί στο κατακριτέο περιθώριο υπάρχουν και οι ποταποί ¨υπάνθρωποι¨, η ¨πλέμπα¨ του νταλκά και του σκυλάδικου...- https://www.youtube.com/watch?v=lCfaTbXH4MY Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:05 Η Θάλεια έγραψε: #14.932 18-04-11 22:05 Thank's Dad Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roben twn Xazwn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Roben twn Xazwn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:08 Ο Roben twn Xazwn: #14.933 18-04-11 22:08 μην δίνεις σημασία σε όποιον έβαλε αρνητική στον καρρά , το να βάζεις -1 σε τραγούδι είναι σαν να κόβεις ένα λουλούδι και να το πετάς μετά παρόρμηση μεν , αλλά άστο εκεί και απλά μύρισε το και αν θες , πήγαινε στο διπλανό και μην ξαναβάλεις τερλέγκα catασυγκινούμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:09 Η Ερωφίλη έγραψε: #14.934 18-04-11 22:09 Αρχική Δημοσίευση από tsourekiatelos: Γιατί έντυσε μουσικά,ένα βράδυ στο Τίνελα,την πρώτη ερωτική μου εμπειρία με αυτό. https://www.youtube.com/watch?v=RpAJZ3wx9lg Click για ανάπτυξη... Τήνελλα στη Τούμπα. Υπάρχει ακόμα Babybird - Atomic Soda https://www.youtube.com/watch?v=uT1h0VTRsTc You asked me not to speak Then kissed me on the cheek You said that I was wrong You said that I was weak I tried to think a while You said I was too long And when I tried to smile You sung this pretty song Drink this baby, it's atomic soda It'll blow your mind back to how it was Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:21 Η rosa azul: #14.935 18-04-11 22:21 Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Thank's Dad Click για ανάπτυξη... Thousants likeeeeeeeee.....απο τις καλυτερες μπαλαντες ever..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:24 Η marina289: #14.936 18-04-11 22:24 Αρχική Δημοσίευση από r3mk3ft3s: μην δίνεις σημασία σε όποιον έβαλε αρνητική στον καρρά , το να βάζεις -1 σε τραγούδι είναι σαν να κόβεις ένα λουλούδι και να το πετάς μετά παρόρμηση μεν , αλλά άστο εκεί και απλά μύρισε το και αν θες , πήγαινε στο διπλανό και μην ξαναβάλεις τερλέγκα catασυγκινούμαι Click για ανάπτυξη... καλά.... βασιλης τερλέγκας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roben twn Xazwn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Roben twn Xazwn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:27 Ο Roben twn Xazwn: #14.937 18-04-11 22:27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:28 Η Ερωφίλη έγραψε: #14.938 18-04-11 22:28 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Πάρα πολύ πληγώνομαι για το ότι δεν έγινε σεβαστή η παραπάνω ¨μουσική¨ επιλογή μου... Οπότε ας προσπαθήσω να την... διορθώσω ( ; ), αντιδραστικώς και ομοιοπαθητικώς, με άλλον Βασίλη, ακόμα πιο εναλλακτικό και underground...-το σκυλάδικο ναι! είναι και αυτό απενοχοποιημένο φετίχ-δικαίωμα λυπάμαι αν σας χαλάω, αλλά κάπου εκεί στο κατακριτέο περιθώριο υπάρχουν και οι ποταποί ¨υπάνθρωποι¨, η ¨πλέμπα¨ του νταλκά και του σκυλάδικου...- https://www.youtube.com/watch?v=lCfaTbXH4MY Click για ανάπτυξη... τώρα που είπες σκυλάδικο μήπως ξέρεις ένα άσμα που πάει κάπως έτσι.. Δεν μιλάς και δεν μιλάς και γω καρφώνομαι στην βέρα που φοράς το άκουσα σε ένα υπεραστικό κτελ πριν μήνες και από τότε κανένα νέο. Κρέμομαι από τα χείλη σου Μαρίνα (και κάθε Μαρίνα). Βοηθήστε με την άμοιρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:36 Η marina289: #14.939 18-04-11 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Ερωφίλη: τώρα που είπες σκυλάδικο μήπως ξέρεις ένα άσμα που πάει κάπως έτσι.. Δεν μιλάς και δεν μιλάς και γω καρφώνομαι στην βέρα που φοράς το άκουσα σε ένα υπεραστικό κτελ πριν μήνες και από τότε κανένα νέο. Κρέμομαι από τα χείλη σου Μαρίνα (και κάθε Μαρίνα). Βοηθήστε με την άμοιρη. Click για ανάπτυξη... Δηλώνω ερασιτέχνης ακροάτρια σκυλάδικου... (δεν μου το επιτρέπουν οι γάτες, catαλαβαίνεις... ) Με πιάνεις αδιάβαστη, πήρα και τη βοήθεια του τηλεφώνου, και τη βοήθεια του κοινού, κανείς-καμία δεν το γνώριζε... Kαι μιας και λέμε για σκυλάδικο-σκύλο, συνειρμός! μπας και σε γλυκάνω για την μουσική μου έλλειψη στο ερώτημά σου και δεν μείνω μετεξεταστέα... αφιερωμέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roben twn Xazwn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Roben twn Xazwn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:42 Ο Roben twn Xazwn: #14.940 18-04-11 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Ερωφίλη: τώρα που είπες σκυλάδικο μήπως ξέρεις ένα άσμα που πάει κάπως έτσι.. Δεν μιλάς και δεν μιλάς και γω καρφώνομαι στην βέρα που φοράς το άκουσα σε ένα υπεραστικό κτελ πριν μήνες και από τότε κανένα νέο. Click για ανάπτυξη... αυτό πρέπει να λες https://www.youtube.com/watch?v=ROwsZ_XQUtc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 745 746 747 748 749 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 747 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 747 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 24 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Kate1914 Bopajgo That guy!! Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 16:56 Η Angelique.: #14.923 18-04-11 16:56 Synthesize me Make me your Love and hate machine And I can serve you better Start the true Emotion scheme Till I'm no longer forced To keep my vital functions Synthesize me And reboot I need to start again I need to make it different All unguarded All without The will to play along Benumb its futile feelers I'm half Alive My skin's Intact I'm only staring at... the blade Synthesize me Wash away The trash I'm piling on To mesmerize the moment I'll drop the needle My settings work No stunted interactions No doubts, no paranoia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 17:01 Η Θάλεια έγραψε: #14.924 18-04-11 17:01 Μη χάσετε τη βροχή αστεριών τη Μ.Παρασκευή. (μακάρι να μην έχει συννεφιά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roben twn Xazwn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Roben twn Xazwn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 17:36 Ο Roben twn Xazwn: #14.925 18-04-11 17:36 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Έγινες της εκκλησίας κεφτεδάκι μου; Click για ανάπτυξη... I hear your voice it's like an angel sighing I have no choice I hear your voice feels like Flying I close my eyes, oh God, I think I'm Falling, out of the sky. I close my eyes, Heaven Help me. amin Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lautreamont Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lautreamont αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 17:49 Ο Lautreamont: #14.926 18-04-11 17:49 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 19:47 Η marina289: #14.927 18-04-11 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: κόκκινο φουλάρι Click για ανάπτυξη... Πόσο μεγάλη μαγκιά για έναν καλλιτέχνη είναι, να τον αναγνωρίζουν και να αρέσει σε πολύ διαφορετικούς ανθρώπους,σε άλλες γενιές, με τελείως διαφορετικές μουσικές καταβολές... Αρέσει πολύ σε μένα,αρέσει πολύ στον μπαμπά μου που είναι 60 χρονών και ακούει tanita tikaram και barry white ,αρέσει στην μαμά μου που ακούει όλη μέρα ντέρτι fm, αρέσει στην κολλητή μου την gothού, αρέσει! Mε μια βαθύτερη και ευρύτερη παραδοχή όμως αυτό το ¨¨αρέσει¨... Γειά σου ρε μάγκα! https://www.youtube.com/watch?v=DxNCDx00mTg&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roben twn Xazwn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Roben twn Xazwn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 21:15 Ο Roben twn Xazwn: #14.928 18-04-11 21:15 πάνω από τον τάφο μου δεν θέλω το καντήλι θέλω ένα στέρεο να ακούω τον idol τον βασίλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 21:20 Η marina289: #14.929 18-04-11 21:20 πάνω από τον τάφο μου δεν θέλω το καντήλι θέλω ένα στέρεο να ακούω τον idol τον βασίλη... https://www.youtube.com/watch?v=AULc3giG9l0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 21:38 Η rosa azul: #14.930 18-04-11 21:38 Αρχική Δημοσίευση από elena: ''....As soon as your born they make you feel small, By giving you no time instead of it all, Till the pain is so big you feel nothing at all, A working class hero is something to be, A working class hero is something to be. There's room at the top they are telling you still, But first you must learn how to smile as you kill, If you want to be like the folks on the hill, If you want to be a hero well just follow me..... '' https://youtu.be/njG7p6CSbCU Click για ανάπτυξη... λατρεμενο ...ταπεινα υποκλινομαι στο μεγαλο John...σου αφιερωνω μια αλλη version ,απο την πολυαγαπημενη ,ερωτικη φωνη της μεγαλης Marianne Faithfull...προσωπικα την προτιμω.... https://youtu.be/3N_rNz2oAGA Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 21:51 Η marina289: #14.931 18-04-11 21:51 Πάρα πολύ πληγώνομαι για το ότι δεν έγινε σεβαστή η παραπάνω ¨μουσική¨ επιλογή μου... Οπότε ας προσπαθήσω να την... διορθώσω ( ; ), αντιδραστικώς και ομοιοπαθητικώς, με άλλον Βασίλη, ακόμα πιο εναλλακτικό και underground...-το σκυλάδικο ναι! είναι και αυτό απενοχοποιημένο φετίχ-δικαίωμα λυπάμαι αν σας χαλάω, αλλά κάπου εκεί στο κατακριτέο περιθώριο υπάρχουν και οι ποταποί ¨υπάνθρωποι¨, η ¨πλέμπα¨ του νταλκά και του σκυλάδικου...- https://www.youtube.com/watch?v=lCfaTbXH4MY Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:05 Η Θάλεια έγραψε: #14.932 18-04-11 22:05 Thank's Dad Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roben twn Xazwn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Roben twn Xazwn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:08 Ο Roben twn Xazwn: #14.933 18-04-11 22:08 μην δίνεις σημασία σε όποιον έβαλε αρνητική στον καρρά , το να βάζεις -1 σε τραγούδι είναι σαν να κόβεις ένα λουλούδι και να το πετάς μετά παρόρμηση μεν , αλλά άστο εκεί και απλά μύρισε το και αν θες , πήγαινε στο διπλανό και μην ξαναβάλεις τερλέγκα catασυγκινούμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:09 Η Ερωφίλη έγραψε: #14.934 18-04-11 22:09 Αρχική Δημοσίευση από tsourekiatelos: Γιατί έντυσε μουσικά,ένα βράδυ στο Τίνελα,την πρώτη ερωτική μου εμπειρία με αυτό. https://www.youtube.com/watch?v=RpAJZ3wx9lg Click για ανάπτυξη... Τήνελλα στη Τούμπα. Υπάρχει ακόμα Babybird - Atomic Soda https://www.youtube.com/watch?v=uT1h0VTRsTc You asked me not to speak Then kissed me on the cheek You said that I was wrong You said that I was weak I tried to think a while You said I was too long And when I tried to smile You sung this pretty song Drink this baby, it's atomic soda It'll blow your mind back to how it was Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:21 Η rosa azul: #14.935 18-04-11 22:21 Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Thank's Dad Click για ανάπτυξη... Thousants likeeeeeeeee.....απο τις καλυτερες μπαλαντες ever..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:24 Η marina289: #14.936 18-04-11 22:24 Αρχική Δημοσίευση από r3mk3ft3s: μην δίνεις σημασία σε όποιον έβαλε αρνητική στον καρρά , το να βάζεις -1 σε τραγούδι είναι σαν να κόβεις ένα λουλούδι και να το πετάς μετά παρόρμηση μεν , αλλά άστο εκεί και απλά μύρισε το και αν θες , πήγαινε στο διπλανό και μην ξαναβάλεις τερλέγκα catασυγκινούμαι Click για ανάπτυξη... καλά.... βασιλης τερλέγκας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roben twn Xazwn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Roben twn Xazwn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:27 Ο Roben twn Xazwn: #14.937 18-04-11 22:27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:28 Η Ερωφίλη έγραψε: #14.938 18-04-11 22:28 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Πάρα πολύ πληγώνομαι για το ότι δεν έγινε σεβαστή η παραπάνω ¨μουσική¨ επιλογή μου... Οπότε ας προσπαθήσω να την... διορθώσω ( ; ), αντιδραστικώς και ομοιοπαθητικώς, με άλλον Βασίλη, ακόμα πιο εναλλακτικό και underground...-το σκυλάδικο ναι! είναι και αυτό απενοχοποιημένο φετίχ-δικαίωμα λυπάμαι αν σας χαλάω, αλλά κάπου εκεί στο κατακριτέο περιθώριο υπάρχουν και οι ποταποί ¨υπάνθρωποι¨, η ¨πλέμπα¨ του νταλκά και του σκυλάδικου...- https://www.youtube.com/watch?v=lCfaTbXH4MY Click για ανάπτυξη... τώρα που είπες σκυλάδικο μήπως ξέρεις ένα άσμα που πάει κάπως έτσι.. Δεν μιλάς και δεν μιλάς και γω καρφώνομαι στην βέρα που φοράς το άκουσα σε ένα υπεραστικό κτελ πριν μήνες και από τότε κανένα νέο. Κρέμομαι από τα χείλη σου Μαρίνα (και κάθε Μαρίνα). Βοηθήστε με την άμοιρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:36 Η marina289: #14.939 18-04-11 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Ερωφίλη: τώρα που είπες σκυλάδικο μήπως ξέρεις ένα άσμα που πάει κάπως έτσι.. Δεν μιλάς και δεν μιλάς και γω καρφώνομαι στην βέρα που φοράς το άκουσα σε ένα υπεραστικό κτελ πριν μήνες και από τότε κανένα νέο. Κρέμομαι από τα χείλη σου Μαρίνα (και κάθε Μαρίνα). Βοηθήστε με την άμοιρη. Click για ανάπτυξη... Δηλώνω ερασιτέχνης ακροάτρια σκυλάδικου... (δεν μου το επιτρέπουν οι γάτες, catαλαβαίνεις... ) Με πιάνεις αδιάβαστη, πήρα και τη βοήθεια του τηλεφώνου, και τη βοήθεια του κοινού, κανείς-καμία δεν το γνώριζε... Kαι μιας και λέμε για σκυλάδικο-σκύλο, συνειρμός! μπας και σε γλυκάνω για την μουσική μου έλλειψη στο ερώτημά σου και δεν μείνω μετεξεταστέα... αφιερωμέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roben twn Xazwn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Roben twn Xazwn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:42 Ο Roben twn Xazwn: #14.940 18-04-11 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Ερωφίλη: τώρα που είπες σκυλάδικο μήπως ξέρεις ένα άσμα που πάει κάπως έτσι.. Δεν μιλάς και δεν μιλάς και γω καρφώνομαι στην βέρα που φοράς το άκουσα σε ένα υπεραστικό κτελ πριν μήνες και από τότε κανένα νέο. Click για ανάπτυξη... αυτό πρέπει να λες https://www.youtube.com/watch?v=ROwsZ_XQUtc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 745 746 747 748 749 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 747 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 747 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 24 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Kate1914 Bopajgo That guy!! Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Synthesize me Make me your Love and hate machine And I can serve you better Start the true Emotion scheme Till I'm no longer forced To keep my vital functions Synthesize me And reboot I need to start again I need to make it different All unguarded All without The will to play along Benumb its futile feelers I'm half Alive My skin's Intact I'm only staring at... the blade Synthesize me Wash away The trash I'm piling on To mesmerize the moment I'll drop the needle My settings work No stunted interactions No doubts, no paranoia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 17:01 Η Θάλεια έγραψε: #14.924 18-04-11 17:01 Μη χάσετε τη βροχή αστεριών τη Μ.Παρασκευή. (μακάρι να μην έχει συννεφιά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roben twn Xazwn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Roben twn Xazwn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 17:36 Ο Roben twn Xazwn: #14.925 18-04-11 17:36 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Έγινες της εκκλησίας κεφτεδάκι μου; Click για ανάπτυξη... I hear your voice it's like an angel sighing I have no choice I hear your voice feels like Flying I close my eyes, oh God, I think I'm Falling, out of the sky. I close my eyes, Heaven Help me. amin Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lautreamont Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lautreamont αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 17:49 Ο Lautreamont: #14.926 18-04-11 17:49 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 19:47 Η marina289: #14.927 18-04-11 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: κόκκινο φουλάρι Click για ανάπτυξη... Πόσο μεγάλη μαγκιά για έναν καλλιτέχνη είναι, να τον αναγνωρίζουν και να αρέσει σε πολύ διαφορετικούς ανθρώπους,σε άλλες γενιές, με τελείως διαφορετικές μουσικές καταβολές... Αρέσει πολύ σε μένα,αρέσει πολύ στον μπαμπά μου που είναι 60 χρονών και ακούει tanita tikaram και barry white ,αρέσει στην μαμά μου που ακούει όλη μέρα ντέρτι fm, αρέσει στην κολλητή μου την gothού, αρέσει! Mε μια βαθύτερη και ευρύτερη παραδοχή όμως αυτό το ¨¨αρέσει¨... Γειά σου ρε μάγκα! https://www.youtube.com/watch?v=DxNCDx00mTg&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roben twn Xazwn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Roben twn Xazwn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 21:15 Ο Roben twn Xazwn: #14.928 18-04-11 21:15 πάνω από τον τάφο μου δεν θέλω το καντήλι θέλω ένα στέρεο να ακούω τον idol τον βασίλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 21:20 Η marina289: #14.929 18-04-11 21:20 πάνω από τον τάφο μου δεν θέλω το καντήλι θέλω ένα στέρεο να ακούω τον idol τον βασίλη... https://www.youtube.com/watch?v=AULc3giG9l0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 21:38 Η rosa azul: #14.930 18-04-11 21:38 Αρχική Δημοσίευση από elena: ''....As soon as your born they make you feel small, By giving you no time instead of it all, Till the pain is so big you feel nothing at all, A working class hero is something to be, A working class hero is something to be. There's room at the top they are telling you still, But first you must learn how to smile as you kill, If you want to be like the folks on the hill, If you want to be a hero well just follow me..... '' https://youtu.be/njG7p6CSbCU Click για ανάπτυξη... λατρεμενο ...ταπεινα υποκλινομαι στο μεγαλο John...σου αφιερωνω μια αλλη version ,απο την πολυαγαπημενη ,ερωτικη φωνη της μεγαλης Marianne Faithfull...προσωπικα την προτιμω.... https://youtu.be/3N_rNz2oAGA Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 21:51 Η marina289: #14.931 18-04-11 21:51 Πάρα πολύ πληγώνομαι για το ότι δεν έγινε σεβαστή η παραπάνω ¨μουσική¨ επιλογή μου... Οπότε ας προσπαθήσω να την... διορθώσω ( ; ), αντιδραστικώς και ομοιοπαθητικώς, με άλλον Βασίλη, ακόμα πιο εναλλακτικό και underground...-το σκυλάδικο ναι! είναι και αυτό απενοχοποιημένο φετίχ-δικαίωμα λυπάμαι αν σας χαλάω, αλλά κάπου εκεί στο κατακριτέο περιθώριο υπάρχουν και οι ποταποί ¨υπάνθρωποι¨, η ¨πλέμπα¨ του νταλκά και του σκυλάδικου...- https://www.youtube.com/watch?v=lCfaTbXH4MY Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:05 Η Θάλεια έγραψε: #14.932 18-04-11 22:05 Thank's Dad Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roben twn Xazwn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Roben twn Xazwn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:08 Ο Roben twn Xazwn: #14.933 18-04-11 22:08 μην δίνεις σημασία σε όποιον έβαλε αρνητική στον καρρά , το να βάζεις -1 σε τραγούδι είναι σαν να κόβεις ένα λουλούδι και να το πετάς μετά παρόρμηση μεν , αλλά άστο εκεί και απλά μύρισε το και αν θες , πήγαινε στο διπλανό και μην ξαναβάλεις τερλέγκα catασυγκινούμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:09 Η Ερωφίλη έγραψε: #14.934 18-04-11 22:09 Αρχική Δημοσίευση από tsourekiatelos: Γιατί έντυσε μουσικά,ένα βράδυ στο Τίνελα,την πρώτη ερωτική μου εμπειρία με αυτό. https://www.youtube.com/watch?v=RpAJZ3wx9lg Click για ανάπτυξη... Τήνελλα στη Τούμπα. Υπάρχει ακόμα Babybird - Atomic Soda https://www.youtube.com/watch?v=uT1h0VTRsTc You asked me not to speak Then kissed me on the cheek You said that I was wrong You said that I was weak I tried to think a while You said I was too long And when I tried to smile You sung this pretty song Drink this baby, it's atomic soda It'll blow your mind back to how it was Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:21 Η rosa azul: #14.935 18-04-11 22:21 Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Thank's Dad Click για ανάπτυξη... Thousants likeeeeeeeee.....απο τις καλυτερες μπαλαντες ever..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:24 Η marina289: #14.936 18-04-11 22:24 Αρχική Δημοσίευση από r3mk3ft3s: μην δίνεις σημασία σε όποιον έβαλε αρνητική στον καρρά , το να βάζεις -1 σε τραγούδι είναι σαν να κόβεις ένα λουλούδι και να το πετάς μετά παρόρμηση μεν , αλλά άστο εκεί και απλά μύρισε το και αν θες , πήγαινε στο διπλανό και μην ξαναβάλεις τερλέγκα catασυγκινούμαι Click για ανάπτυξη... καλά.... βασιλης τερλέγκας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roben twn Xazwn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Roben twn Xazwn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:27 Ο Roben twn Xazwn: #14.937 18-04-11 22:27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:28 Η Ερωφίλη έγραψε: #14.938 18-04-11 22:28 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Πάρα πολύ πληγώνομαι για το ότι δεν έγινε σεβαστή η παραπάνω ¨μουσική¨ επιλογή μου... Οπότε ας προσπαθήσω να την... διορθώσω ( ; ), αντιδραστικώς και ομοιοπαθητικώς, με άλλον Βασίλη, ακόμα πιο εναλλακτικό και underground...-το σκυλάδικο ναι! είναι και αυτό απενοχοποιημένο φετίχ-δικαίωμα λυπάμαι αν σας χαλάω, αλλά κάπου εκεί στο κατακριτέο περιθώριο υπάρχουν και οι ποταποί ¨υπάνθρωποι¨, η ¨πλέμπα¨ του νταλκά και του σκυλάδικου...- https://www.youtube.com/watch?v=lCfaTbXH4MY Click για ανάπτυξη... τώρα που είπες σκυλάδικο μήπως ξέρεις ένα άσμα που πάει κάπως έτσι.. Δεν μιλάς και δεν μιλάς και γω καρφώνομαι στην βέρα που φοράς το άκουσα σε ένα υπεραστικό κτελ πριν μήνες και από τότε κανένα νέο. Κρέμομαι από τα χείλη σου Μαρίνα (και κάθε Μαρίνα). Βοηθήστε με την άμοιρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:36 Η marina289: #14.939 18-04-11 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Ερωφίλη: τώρα που είπες σκυλάδικο μήπως ξέρεις ένα άσμα που πάει κάπως έτσι.. Δεν μιλάς και δεν μιλάς και γω καρφώνομαι στην βέρα που φοράς το άκουσα σε ένα υπεραστικό κτελ πριν μήνες και από τότε κανένα νέο. Κρέμομαι από τα χείλη σου Μαρίνα (και κάθε Μαρίνα). Βοηθήστε με την άμοιρη. Click για ανάπτυξη... Δηλώνω ερασιτέχνης ακροάτρια σκυλάδικου... (δεν μου το επιτρέπουν οι γάτες, catαλαβαίνεις... ) Με πιάνεις αδιάβαστη, πήρα και τη βοήθεια του τηλεφώνου, και τη βοήθεια του κοινού, κανείς-καμία δεν το γνώριζε... Kαι μιας και λέμε για σκυλάδικο-σκύλο, συνειρμός! μπας και σε γλυκάνω για την μουσική μου έλλειψη στο ερώτημά σου και δεν μείνω μετεξεταστέα... αφιερωμέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roben twn Xazwn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Roben twn Xazwn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:42 Ο Roben twn Xazwn: #14.940 18-04-11 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Ερωφίλη: τώρα που είπες σκυλάδικο μήπως ξέρεις ένα άσμα που πάει κάπως έτσι.. Δεν μιλάς και δεν μιλάς και γω καρφώνομαι στην βέρα που φοράς το άκουσα σε ένα υπεραστικό κτελ πριν μήνες και από τότε κανένα νέο. Click για ανάπτυξη... αυτό πρέπει να λες https://www.youtube.com/watch?v=ROwsZ_XQUtc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 745 746 747 748 749 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 747 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 747 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 24 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Kate1914 Bopajgo That guy!! Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μη χάσετε τη βροχή αστεριών τη Μ.Παρασκευή. (μακάρι να μην έχει συννεφιά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Roben twn Xazwn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Roben twn Xazwn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 17:36 Ο Roben twn Xazwn: #14.925 18-04-11 17:36 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Έγινες της εκκλησίας κεφτεδάκι μου; Click για ανάπτυξη... I hear your voice it's like an angel sighing I have no choice I hear your voice feels like Flying I close my eyes, oh God, I think I'm Falling, out of the sky. I close my eyes, Heaven Help me. amin Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lautreamont Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lautreamont αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 17:49 Ο Lautreamont: #14.926 18-04-11 17:49 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 19:47 Η marina289: #14.927 18-04-11 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: κόκκινο φουλάρι Click για ανάπτυξη... Πόσο μεγάλη μαγκιά για έναν καλλιτέχνη είναι, να τον αναγνωρίζουν και να αρέσει σε πολύ διαφορετικούς ανθρώπους,σε άλλες γενιές, με τελείως διαφορετικές μουσικές καταβολές... Αρέσει πολύ σε μένα,αρέσει πολύ στον μπαμπά μου που είναι 60 χρονών και ακούει tanita tikaram και barry white ,αρέσει στην μαμά μου που ακούει όλη μέρα ντέρτι fm, αρέσει στην κολλητή μου την gothού, αρέσει! Mε μια βαθύτερη και ευρύτερη παραδοχή όμως αυτό το ¨¨αρέσει¨... Γειά σου ρε μάγκα! https://www.youtube.com/watch?v=DxNCDx00mTg&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roben twn Xazwn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Roben twn Xazwn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 21:15 Ο Roben twn Xazwn: #14.928 18-04-11 21:15 πάνω από τον τάφο μου δεν θέλω το καντήλι θέλω ένα στέρεο να ακούω τον idol τον βασίλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 21:20 Η marina289: #14.929 18-04-11 21:20 πάνω από τον τάφο μου δεν θέλω το καντήλι θέλω ένα στέρεο να ακούω τον idol τον βασίλη... https://www.youtube.com/watch?v=AULc3giG9l0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 21:38 Η rosa azul: #14.930 18-04-11 21:38 Αρχική Δημοσίευση από elena: ''....As soon as your born they make you feel small, By giving you no time instead of it all, Till the pain is so big you feel nothing at all, A working class hero is something to be, A working class hero is something to be. There's room at the top they are telling you still, But first you must learn how to smile as you kill, If you want to be like the folks on the hill, If you want to be a hero well just follow me..... '' https://youtu.be/njG7p6CSbCU Click για ανάπτυξη... λατρεμενο ...ταπεινα υποκλινομαι στο μεγαλο John...σου αφιερωνω μια αλλη version ,απο την πολυαγαπημενη ,ερωτικη φωνη της μεγαλης Marianne Faithfull...προσωπικα την προτιμω.... https://youtu.be/3N_rNz2oAGA Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 21:51 Η marina289: #14.931 18-04-11 21:51 Πάρα πολύ πληγώνομαι για το ότι δεν έγινε σεβαστή η παραπάνω ¨μουσική¨ επιλογή μου... Οπότε ας προσπαθήσω να την... διορθώσω ( ; ), αντιδραστικώς και ομοιοπαθητικώς, με άλλον Βασίλη, ακόμα πιο εναλλακτικό και underground...-το σκυλάδικο ναι! είναι και αυτό απενοχοποιημένο φετίχ-δικαίωμα λυπάμαι αν σας χαλάω, αλλά κάπου εκεί στο κατακριτέο περιθώριο υπάρχουν και οι ποταποί ¨υπάνθρωποι¨, η ¨πλέμπα¨ του νταλκά και του σκυλάδικου...- https://www.youtube.com/watch?v=lCfaTbXH4MY Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:05 Η Θάλεια έγραψε: #14.932 18-04-11 22:05 Thank's Dad Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roben twn Xazwn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Roben twn Xazwn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:08 Ο Roben twn Xazwn: #14.933 18-04-11 22:08 μην δίνεις σημασία σε όποιον έβαλε αρνητική στον καρρά , το να βάζεις -1 σε τραγούδι είναι σαν να κόβεις ένα λουλούδι και να το πετάς μετά παρόρμηση μεν , αλλά άστο εκεί και απλά μύρισε το και αν θες , πήγαινε στο διπλανό και μην ξαναβάλεις τερλέγκα catασυγκινούμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:09 Η Ερωφίλη έγραψε: #14.934 18-04-11 22:09 Αρχική Δημοσίευση από tsourekiatelos: Γιατί έντυσε μουσικά,ένα βράδυ στο Τίνελα,την πρώτη ερωτική μου εμπειρία με αυτό. https://www.youtube.com/watch?v=RpAJZ3wx9lg Click για ανάπτυξη... Τήνελλα στη Τούμπα. Υπάρχει ακόμα Babybird - Atomic Soda https://www.youtube.com/watch?v=uT1h0VTRsTc You asked me not to speak Then kissed me on the cheek You said that I was wrong You said that I was weak I tried to think a while You said I was too long And when I tried to smile You sung this pretty song Drink this baby, it's atomic soda It'll blow your mind back to how it was Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:21 Η rosa azul: #14.935 18-04-11 22:21 Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Thank's Dad Click για ανάπτυξη... Thousants likeeeeeeeee.....απο τις καλυτερες μπαλαντες ever..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:24 Η marina289: #14.936 18-04-11 22:24 Αρχική Δημοσίευση από r3mk3ft3s: μην δίνεις σημασία σε όποιον έβαλε αρνητική στον καρρά , το να βάζεις -1 σε τραγούδι είναι σαν να κόβεις ένα λουλούδι και να το πετάς μετά παρόρμηση μεν , αλλά άστο εκεί και απλά μύρισε το και αν θες , πήγαινε στο διπλανό και μην ξαναβάλεις τερλέγκα catασυγκινούμαι Click για ανάπτυξη... καλά.... βασιλης τερλέγκας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roben twn Xazwn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Roben twn Xazwn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:27 Ο Roben twn Xazwn: #14.937 18-04-11 22:27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:28 Η Ερωφίλη έγραψε: #14.938 18-04-11 22:28 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Πάρα πολύ πληγώνομαι για το ότι δεν έγινε σεβαστή η παραπάνω ¨μουσική¨ επιλογή μου... Οπότε ας προσπαθήσω να την... διορθώσω ( ; ), αντιδραστικώς και ομοιοπαθητικώς, με άλλον Βασίλη, ακόμα πιο εναλλακτικό και underground...-το σκυλάδικο ναι! είναι και αυτό απενοχοποιημένο φετίχ-δικαίωμα λυπάμαι αν σας χαλάω, αλλά κάπου εκεί στο κατακριτέο περιθώριο υπάρχουν και οι ποταποί ¨υπάνθρωποι¨, η ¨πλέμπα¨ του νταλκά και του σκυλάδικου...- https://www.youtube.com/watch?v=lCfaTbXH4MY Click για ανάπτυξη... τώρα που είπες σκυλάδικο μήπως ξέρεις ένα άσμα που πάει κάπως έτσι.. Δεν μιλάς και δεν μιλάς και γω καρφώνομαι στην βέρα που φοράς το άκουσα σε ένα υπεραστικό κτελ πριν μήνες και από τότε κανένα νέο. Κρέμομαι από τα χείλη σου Μαρίνα (και κάθε Μαρίνα). Βοηθήστε με την άμοιρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:36 Η marina289: #14.939 18-04-11 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Ερωφίλη: τώρα που είπες σκυλάδικο μήπως ξέρεις ένα άσμα που πάει κάπως έτσι.. Δεν μιλάς και δεν μιλάς και γω καρφώνομαι στην βέρα που φοράς το άκουσα σε ένα υπεραστικό κτελ πριν μήνες και από τότε κανένα νέο. Κρέμομαι από τα χείλη σου Μαρίνα (και κάθε Μαρίνα). Βοηθήστε με την άμοιρη. Click για ανάπτυξη... Δηλώνω ερασιτέχνης ακροάτρια σκυλάδικου... (δεν μου το επιτρέπουν οι γάτες, catαλαβαίνεις... ) Με πιάνεις αδιάβαστη, πήρα και τη βοήθεια του τηλεφώνου, και τη βοήθεια του κοινού, κανείς-καμία δεν το γνώριζε... Kαι μιας και λέμε για σκυλάδικο-σκύλο, συνειρμός! μπας και σε γλυκάνω για την μουσική μου έλλειψη στο ερώτημά σου και δεν μείνω μετεξεταστέα... αφιερωμέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roben twn Xazwn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Roben twn Xazwn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:42 Ο Roben twn Xazwn: #14.940 18-04-11 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Ερωφίλη: τώρα που είπες σκυλάδικο μήπως ξέρεις ένα άσμα που πάει κάπως έτσι.. Δεν μιλάς και δεν μιλάς και γω καρφώνομαι στην βέρα που φοράς το άκουσα σε ένα υπεραστικό κτελ πριν μήνες και από τότε κανένα νέο. Click για ανάπτυξη... αυτό πρέπει να λες https://www.youtube.com/watch?v=ROwsZ_XQUtc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 745 746 747 748 749 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 747 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 747 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 24 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Kate1914 Bopajgo That guy!! Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Έγινες της εκκλησίας κεφτεδάκι μου; Click για ανάπτυξη... I hear your voice it's like an angel sighing I have no choice I hear your voice feels like Flying I close my eyes, oh God, I think I'm Falling, out of the sky. I close my eyes, Heaven Help me. amin Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lautreamont Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lautreamont αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 17:49 Ο Lautreamont: #14.926 18-04-11 17:49 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 19:47 Η marina289: #14.927 18-04-11 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: κόκκινο φουλάρι Click για ανάπτυξη... Πόσο μεγάλη μαγκιά για έναν καλλιτέχνη είναι, να τον αναγνωρίζουν και να αρέσει σε πολύ διαφορετικούς ανθρώπους,σε άλλες γενιές, με τελείως διαφορετικές μουσικές καταβολές... Αρέσει πολύ σε μένα,αρέσει πολύ στον μπαμπά μου που είναι 60 χρονών και ακούει tanita tikaram και barry white ,αρέσει στην μαμά μου που ακούει όλη μέρα ντέρτι fm, αρέσει στην κολλητή μου την gothού, αρέσει! Mε μια βαθύτερη και ευρύτερη παραδοχή όμως αυτό το ¨¨αρέσει¨... Γειά σου ρε μάγκα! https://www.youtube.com/watch?v=DxNCDx00mTg&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roben twn Xazwn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Roben twn Xazwn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 21:15 Ο Roben twn Xazwn: #14.928 18-04-11 21:15 πάνω από τον τάφο μου δεν θέλω το καντήλι θέλω ένα στέρεο να ακούω τον idol τον βασίλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 21:20 Η marina289: #14.929 18-04-11 21:20 πάνω από τον τάφο μου δεν θέλω το καντήλι θέλω ένα στέρεο να ακούω τον idol τον βασίλη... https://www.youtube.com/watch?v=AULc3giG9l0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 21:38 Η rosa azul: #14.930 18-04-11 21:38 Αρχική Δημοσίευση από elena: ''....As soon as your born they make you feel small, By giving you no time instead of it all, Till the pain is so big you feel nothing at all, A working class hero is something to be, A working class hero is something to be. There's room at the top they are telling you still, But first you must learn how to smile as you kill, If you want to be like the folks on the hill, If you want to be a hero well just follow me..... '' https://youtu.be/njG7p6CSbCU Click για ανάπτυξη... λατρεμενο ...ταπεινα υποκλινομαι στο μεγαλο John...σου αφιερωνω μια αλλη version ,απο την πολυαγαπημενη ,ερωτικη φωνη της μεγαλης Marianne Faithfull...προσωπικα την προτιμω.... https://youtu.be/3N_rNz2oAGA Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 21:51 Η marina289: #14.931 18-04-11 21:51 Πάρα πολύ πληγώνομαι για το ότι δεν έγινε σεβαστή η παραπάνω ¨μουσική¨ επιλογή μου... Οπότε ας προσπαθήσω να την... διορθώσω ( ; ), αντιδραστικώς και ομοιοπαθητικώς, με άλλον Βασίλη, ακόμα πιο εναλλακτικό και underground...-το σκυλάδικο ναι! είναι και αυτό απενοχοποιημένο φετίχ-δικαίωμα λυπάμαι αν σας χαλάω, αλλά κάπου εκεί στο κατακριτέο περιθώριο υπάρχουν και οι ποταποί ¨υπάνθρωποι¨, η ¨πλέμπα¨ του νταλκά και του σκυλάδικου...- https://www.youtube.com/watch?v=lCfaTbXH4MY Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:05 Η Θάλεια έγραψε: #14.932 18-04-11 22:05 Thank's Dad Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roben twn Xazwn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Roben twn Xazwn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:08 Ο Roben twn Xazwn: #14.933 18-04-11 22:08 μην δίνεις σημασία σε όποιον έβαλε αρνητική στον καρρά , το να βάζεις -1 σε τραγούδι είναι σαν να κόβεις ένα λουλούδι και να το πετάς μετά παρόρμηση μεν , αλλά άστο εκεί και απλά μύρισε το και αν θες , πήγαινε στο διπλανό και μην ξαναβάλεις τερλέγκα catασυγκινούμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:09 Η Ερωφίλη έγραψε: #14.934 18-04-11 22:09 Αρχική Δημοσίευση από tsourekiatelos: Γιατί έντυσε μουσικά,ένα βράδυ στο Τίνελα,την πρώτη ερωτική μου εμπειρία με αυτό. https://www.youtube.com/watch?v=RpAJZ3wx9lg Click για ανάπτυξη... Τήνελλα στη Τούμπα. Υπάρχει ακόμα Babybird - Atomic Soda https://www.youtube.com/watch?v=uT1h0VTRsTc You asked me not to speak Then kissed me on the cheek You said that I was wrong You said that I was weak I tried to think a while You said I was too long And when I tried to smile You sung this pretty song Drink this baby, it's atomic soda It'll blow your mind back to how it was Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:21 Η rosa azul: #14.935 18-04-11 22:21 Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Thank's Dad Click για ανάπτυξη... Thousants likeeeeeeeee.....απο τις καλυτερες μπαλαντες ever..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:24 Η marina289: #14.936 18-04-11 22:24 Αρχική Δημοσίευση από r3mk3ft3s: μην δίνεις σημασία σε όποιον έβαλε αρνητική στον καρρά , το να βάζεις -1 σε τραγούδι είναι σαν να κόβεις ένα λουλούδι και να το πετάς μετά παρόρμηση μεν , αλλά άστο εκεί και απλά μύρισε το και αν θες , πήγαινε στο διπλανό και μην ξαναβάλεις τερλέγκα catασυγκινούμαι Click για ανάπτυξη... καλά.... βασιλης τερλέγκας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roben twn Xazwn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Roben twn Xazwn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:27 Ο Roben twn Xazwn: #14.937 18-04-11 22:27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:28 Η Ερωφίλη έγραψε: #14.938 18-04-11 22:28 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Πάρα πολύ πληγώνομαι για το ότι δεν έγινε σεβαστή η παραπάνω ¨μουσική¨ επιλογή μου... Οπότε ας προσπαθήσω να την... διορθώσω ( ; ), αντιδραστικώς και ομοιοπαθητικώς, με άλλον Βασίλη, ακόμα πιο εναλλακτικό και underground...-το σκυλάδικο ναι! είναι και αυτό απενοχοποιημένο φετίχ-δικαίωμα λυπάμαι αν σας χαλάω, αλλά κάπου εκεί στο κατακριτέο περιθώριο υπάρχουν και οι ποταποί ¨υπάνθρωποι¨, η ¨πλέμπα¨ του νταλκά και του σκυλάδικου...- https://www.youtube.com/watch?v=lCfaTbXH4MY Click για ανάπτυξη... τώρα που είπες σκυλάδικο μήπως ξέρεις ένα άσμα που πάει κάπως έτσι.. Δεν μιλάς και δεν μιλάς και γω καρφώνομαι στην βέρα που φοράς το άκουσα σε ένα υπεραστικό κτελ πριν μήνες και από τότε κανένα νέο. Κρέμομαι από τα χείλη σου Μαρίνα (και κάθε Μαρίνα). Βοηθήστε με την άμοιρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:36 Η marina289: #14.939 18-04-11 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Ερωφίλη: τώρα που είπες σκυλάδικο μήπως ξέρεις ένα άσμα που πάει κάπως έτσι.. Δεν μιλάς και δεν μιλάς και γω καρφώνομαι στην βέρα που φοράς το άκουσα σε ένα υπεραστικό κτελ πριν μήνες και από τότε κανένα νέο. Κρέμομαι από τα χείλη σου Μαρίνα (και κάθε Μαρίνα). Βοηθήστε με την άμοιρη. Click για ανάπτυξη... Δηλώνω ερασιτέχνης ακροάτρια σκυλάδικου... (δεν μου το επιτρέπουν οι γάτες, catαλαβαίνεις... ) Με πιάνεις αδιάβαστη, πήρα και τη βοήθεια του τηλεφώνου, και τη βοήθεια του κοινού, κανείς-καμία δεν το γνώριζε... Kαι μιας και λέμε για σκυλάδικο-σκύλο, συνειρμός! μπας και σε γλυκάνω για την μουσική μου έλλειψη στο ερώτημά σου και δεν μείνω μετεξεταστέα... αφιερωμέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roben twn Xazwn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Roben twn Xazwn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:42 Ο Roben twn Xazwn: #14.940 18-04-11 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Ερωφίλη: τώρα που είπες σκυλάδικο μήπως ξέρεις ένα άσμα που πάει κάπως έτσι.. Δεν μιλάς και δεν μιλάς και γω καρφώνομαι στην βέρα που φοράς το άκουσα σε ένα υπεραστικό κτελ πριν μήνες και από τότε κανένα νέο. Click για ανάπτυξη... αυτό πρέπει να λες https://www.youtube.com/watch?v=ROwsZ_XQUtc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 745 746 747 748 749 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 747 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 747 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 24 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Kate1914 Bopajgo That guy!! Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 19:47 Η marina289: #14.927 18-04-11 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: κόκκινο φουλάρι Click για ανάπτυξη... Πόσο μεγάλη μαγκιά για έναν καλλιτέχνη είναι, να τον αναγνωρίζουν και να αρέσει σε πολύ διαφορετικούς ανθρώπους,σε άλλες γενιές, με τελείως διαφορετικές μουσικές καταβολές... Αρέσει πολύ σε μένα,αρέσει πολύ στον μπαμπά μου που είναι 60 χρονών και ακούει tanita tikaram και barry white ,αρέσει στην μαμά μου που ακούει όλη μέρα ντέρτι fm, αρέσει στην κολλητή μου την gothού, αρέσει! Mε μια βαθύτερη και ευρύτερη παραδοχή όμως αυτό το ¨¨αρέσει¨... Γειά σου ρε μάγκα! https://www.youtube.com/watch?v=DxNCDx00mTg&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roben twn Xazwn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Roben twn Xazwn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 21:15 Ο Roben twn Xazwn: #14.928 18-04-11 21:15 πάνω από τον τάφο μου δεν θέλω το καντήλι θέλω ένα στέρεο να ακούω τον idol τον βασίλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 21:20 Η marina289: #14.929 18-04-11 21:20 πάνω από τον τάφο μου δεν θέλω το καντήλι θέλω ένα στέρεο να ακούω τον idol τον βασίλη... https://www.youtube.com/watch?v=AULc3giG9l0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 21:38 Η rosa azul: #14.930 18-04-11 21:38 Αρχική Δημοσίευση από elena: ''....As soon as your born they make you feel small, By giving you no time instead of it all, Till the pain is so big you feel nothing at all, A working class hero is something to be, A working class hero is something to be. There's room at the top they are telling you still, But first you must learn how to smile as you kill, If you want to be like the folks on the hill, If you want to be a hero well just follow me..... '' https://youtu.be/njG7p6CSbCU Click για ανάπτυξη... λατρεμενο ...ταπεινα υποκλινομαι στο μεγαλο John...σου αφιερωνω μια αλλη version ,απο την πολυαγαπημενη ,ερωτικη φωνη της μεγαλης Marianne Faithfull...προσωπικα την προτιμω.... https://youtu.be/3N_rNz2oAGA Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 21:51 Η marina289: #14.931 18-04-11 21:51 Πάρα πολύ πληγώνομαι για το ότι δεν έγινε σεβαστή η παραπάνω ¨μουσική¨ επιλογή μου... Οπότε ας προσπαθήσω να την... διορθώσω ( ; ), αντιδραστικώς και ομοιοπαθητικώς, με άλλον Βασίλη, ακόμα πιο εναλλακτικό και underground...-το σκυλάδικο ναι! είναι και αυτό απενοχοποιημένο φετίχ-δικαίωμα λυπάμαι αν σας χαλάω, αλλά κάπου εκεί στο κατακριτέο περιθώριο υπάρχουν και οι ποταποί ¨υπάνθρωποι¨, η ¨πλέμπα¨ του νταλκά και του σκυλάδικου...- https://www.youtube.com/watch?v=lCfaTbXH4MY Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:05 Η Θάλεια έγραψε: #14.932 18-04-11 22:05 Thank's Dad Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roben twn Xazwn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Roben twn Xazwn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:08 Ο Roben twn Xazwn: #14.933 18-04-11 22:08 μην δίνεις σημασία σε όποιον έβαλε αρνητική στον καρρά , το να βάζεις -1 σε τραγούδι είναι σαν να κόβεις ένα λουλούδι και να το πετάς μετά παρόρμηση μεν , αλλά άστο εκεί και απλά μύρισε το και αν θες , πήγαινε στο διπλανό και μην ξαναβάλεις τερλέγκα catασυγκινούμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:09 Η Ερωφίλη έγραψε: #14.934 18-04-11 22:09 Αρχική Δημοσίευση από tsourekiatelos: Γιατί έντυσε μουσικά,ένα βράδυ στο Τίνελα,την πρώτη ερωτική μου εμπειρία με αυτό. https://www.youtube.com/watch?v=RpAJZ3wx9lg Click για ανάπτυξη... Τήνελλα στη Τούμπα. Υπάρχει ακόμα Babybird - Atomic Soda https://www.youtube.com/watch?v=uT1h0VTRsTc You asked me not to speak Then kissed me on the cheek You said that I was wrong You said that I was weak I tried to think a while You said I was too long And when I tried to smile You sung this pretty song Drink this baby, it's atomic soda It'll blow your mind back to how it was Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:21 Η rosa azul: #14.935 18-04-11 22:21 Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Thank's Dad Click για ανάπτυξη... Thousants likeeeeeeeee.....απο τις καλυτερες μπαλαντες ever..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:24 Η marina289: #14.936 18-04-11 22:24 Αρχική Δημοσίευση από r3mk3ft3s: μην δίνεις σημασία σε όποιον έβαλε αρνητική στον καρρά , το να βάζεις -1 σε τραγούδι είναι σαν να κόβεις ένα λουλούδι και να το πετάς μετά παρόρμηση μεν , αλλά άστο εκεί και απλά μύρισε το και αν θες , πήγαινε στο διπλανό και μην ξαναβάλεις τερλέγκα catασυγκινούμαι Click για ανάπτυξη... καλά.... βασιλης τερλέγκας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roben twn Xazwn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Roben twn Xazwn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:27 Ο Roben twn Xazwn: #14.937 18-04-11 22:27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:28 Η Ερωφίλη έγραψε: #14.938 18-04-11 22:28 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Πάρα πολύ πληγώνομαι για το ότι δεν έγινε σεβαστή η παραπάνω ¨μουσική¨ επιλογή μου... Οπότε ας προσπαθήσω να την... διορθώσω ( ; ), αντιδραστικώς και ομοιοπαθητικώς, με άλλον Βασίλη, ακόμα πιο εναλλακτικό και underground...-το σκυλάδικο ναι! είναι και αυτό απενοχοποιημένο φετίχ-δικαίωμα λυπάμαι αν σας χαλάω, αλλά κάπου εκεί στο κατακριτέο περιθώριο υπάρχουν και οι ποταποί ¨υπάνθρωποι¨, η ¨πλέμπα¨ του νταλκά και του σκυλάδικου...- https://www.youtube.com/watch?v=lCfaTbXH4MY Click για ανάπτυξη... τώρα που είπες σκυλάδικο μήπως ξέρεις ένα άσμα που πάει κάπως έτσι.. Δεν μιλάς και δεν μιλάς και γω καρφώνομαι στην βέρα που φοράς το άκουσα σε ένα υπεραστικό κτελ πριν μήνες και από τότε κανένα νέο. Κρέμομαι από τα χείλη σου Μαρίνα (και κάθε Μαρίνα). Βοηθήστε με την άμοιρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:36 Η marina289: #14.939 18-04-11 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Ερωφίλη: τώρα που είπες σκυλάδικο μήπως ξέρεις ένα άσμα που πάει κάπως έτσι.. Δεν μιλάς και δεν μιλάς και γω καρφώνομαι στην βέρα που φοράς το άκουσα σε ένα υπεραστικό κτελ πριν μήνες και από τότε κανένα νέο. Κρέμομαι από τα χείλη σου Μαρίνα (και κάθε Μαρίνα). Βοηθήστε με την άμοιρη. Click για ανάπτυξη... Δηλώνω ερασιτέχνης ακροάτρια σκυλάδικου... (δεν μου το επιτρέπουν οι γάτες, catαλαβαίνεις... ) Με πιάνεις αδιάβαστη, πήρα και τη βοήθεια του τηλεφώνου, και τη βοήθεια του κοινού, κανείς-καμία δεν το γνώριζε... Kαι μιας και λέμε για σκυλάδικο-σκύλο, συνειρμός! μπας και σε γλυκάνω για την μουσική μου έλλειψη στο ερώτημά σου και δεν μείνω μετεξεταστέα... αφιερωμέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roben twn Xazwn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Roben twn Xazwn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:42 Ο Roben twn Xazwn: #14.940 18-04-11 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Ερωφίλη: τώρα που είπες σκυλάδικο μήπως ξέρεις ένα άσμα που πάει κάπως έτσι.. Δεν μιλάς και δεν μιλάς και γω καρφώνομαι στην βέρα που φοράς το άκουσα σε ένα υπεραστικό κτελ πριν μήνες και από τότε κανένα νέο. Click για ανάπτυξη... αυτό πρέπει να λες https://www.youtube.com/watch?v=ROwsZ_XQUtc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 745 746 747 748 749 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 747 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 747 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 24 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Kate1914 Bopajgo That guy!! Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: κόκκινο φουλάρι Click για ανάπτυξη... Πόσο μεγάλη μαγκιά για έναν καλλιτέχνη είναι, να τον αναγνωρίζουν και να αρέσει σε πολύ διαφορετικούς ανθρώπους,σε άλλες γενιές, με τελείως διαφορετικές μουσικές καταβολές... Αρέσει πολύ σε μένα,αρέσει πολύ στον μπαμπά μου που είναι 60 χρονών και ακούει tanita tikaram και barry white ,αρέσει στην μαμά μου που ακούει όλη μέρα ντέρτι fm, αρέσει στην κολλητή μου την gothού, αρέσει! Mε μια βαθύτερη και ευρύτερη παραδοχή όμως αυτό το ¨¨αρέσει¨... Γειά σου ρε μάγκα! https://www.youtube.com/watch?v=DxNCDx00mTg&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Roben twn Xazwn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Roben twn Xazwn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 21:15 Ο Roben twn Xazwn: #14.928 18-04-11 21:15 πάνω από τον τάφο μου δεν θέλω το καντήλι θέλω ένα στέρεο να ακούω τον idol τον βασίλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 21:20 Η marina289: #14.929 18-04-11 21:20 πάνω από τον τάφο μου δεν θέλω το καντήλι θέλω ένα στέρεο να ακούω τον idol τον βασίλη... https://www.youtube.com/watch?v=AULc3giG9l0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 21:38 Η rosa azul: #14.930 18-04-11 21:38 Αρχική Δημοσίευση από elena: ''....As soon as your born they make you feel small, By giving you no time instead of it all, Till the pain is so big you feel nothing at all, A working class hero is something to be, A working class hero is something to be. There's room at the top they are telling you still, But first you must learn how to smile as you kill, If you want to be like the folks on the hill, If you want to be a hero well just follow me..... '' https://youtu.be/njG7p6CSbCU Click για ανάπτυξη... λατρεμενο ...ταπεινα υποκλινομαι στο μεγαλο John...σου αφιερωνω μια αλλη version ,απο την πολυαγαπημενη ,ερωτικη φωνη της μεγαλης Marianne Faithfull...προσωπικα την προτιμω.... https://youtu.be/3N_rNz2oAGA Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 21:51 Η marina289: #14.931 18-04-11 21:51 Πάρα πολύ πληγώνομαι για το ότι δεν έγινε σεβαστή η παραπάνω ¨μουσική¨ επιλογή μου... Οπότε ας προσπαθήσω να την... διορθώσω ( ; ), αντιδραστικώς και ομοιοπαθητικώς, με άλλον Βασίλη, ακόμα πιο εναλλακτικό και underground...-το σκυλάδικο ναι! είναι και αυτό απενοχοποιημένο φετίχ-δικαίωμα λυπάμαι αν σας χαλάω, αλλά κάπου εκεί στο κατακριτέο περιθώριο υπάρχουν και οι ποταποί ¨υπάνθρωποι¨, η ¨πλέμπα¨ του νταλκά και του σκυλάδικου...- https://www.youtube.com/watch?v=lCfaTbXH4MY Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:05 Η Θάλεια έγραψε: #14.932 18-04-11 22:05 Thank's Dad Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roben twn Xazwn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Roben twn Xazwn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:08 Ο Roben twn Xazwn: #14.933 18-04-11 22:08 μην δίνεις σημασία σε όποιον έβαλε αρνητική στον καρρά , το να βάζεις -1 σε τραγούδι είναι σαν να κόβεις ένα λουλούδι και να το πετάς μετά παρόρμηση μεν , αλλά άστο εκεί και απλά μύρισε το και αν θες , πήγαινε στο διπλανό και μην ξαναβάλεις τερλέγκα catασυγκινούμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:09 Η Ερωφίλη έγραψε: #14.934 18-04-11 22:09 Αρχική Δημοσίευση από tsourekiatelos: Γιατί έντυσε μουσικά,ένα βράδυ στο Τίνελα,την πρώτη ερωτική μου εμπειρία με αυτό. https://www.youtube.com/watch?v=RpAJZ3wx9lg Click για ανάπτυξη... Τήνελλα στη Τούμπα. Υπάρχει ακόμα Babybird - Atomic Soda https://www.youtube.com/watch?v=uT1h0VTRsTc You asked me not to speak Then kissed me on the cheek You said that I was wrong You said that I was weak I tried to think a while You said I was too long And when I tried to smile You sung this pretty song Drink this baby, it's atomic soda It'll blow your mind back to how it was Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:21 Η rosa azul: #14.935 18-04-11 22:21 Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Thank's Dad Click για ανάπτυξη... Thousants likeeeeeeeee.....απο τις καλυτερες μπαλαντες ever..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:24 Η marina289: #14.936 18-04-11 22:24 Αρχική Δημοσίευση από r3mk3ft3s: μην δίνεις σημασία σε όποιον έβαλε αρνητική στον καρρά , το να βάζεις -1 σε τραγούδι είναι σαν να κόβεις ένα λουλούδι και να το πετάς μετά παρόρμηση μεν , αλλά άστο εκεί και απλά μύρισε το και αν θες , πήγαινε στο διπλανό και μην ξαναβάλεις τερλέγκα catασυγκινούμαι Click για ανάπτυξη... καλά.... βασιλης τερλέγκας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roben twn Xazwn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Roben twn Xazwn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:27 Ο Roben twn Xazwn: #14.937 18-04-11 22:27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:28 Η Ερωφίλη έγραψε: #14.938 18-04-11 22:28 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Πάρα πολύ πληγώνομαι για το ότι δεν έγινε σεβαστή η παραπάνω ¨μουσική¨ επιλογή μου... Οπότε ας προσπαθήσω να την... διορθώσω ( ; ), αντιδραστικώς και ομοιοπαθητικώς, με άλλον Βασίλη, ακόμα πιο εναλλακτικό και underground...-το σκυλάδικο ναι! είναι και αυτό απενοχοποιημένο φετίχ-δικαίωμα λυπάμαι αν σας χαλάω, αλλά κάπου εκεί στο κατακριτέο περιθώριο υπάρχουν και οι ποταποί ¨υπάνθρωποι¨, η ¨πλέμπα¨ του νταλκά και του σκυλάδικου...- https://www.youtube.com/watch?v=lCfaTbXH4MY Click για ανάπτυξη... τώρα που είπες σκυλάδικο μήπως ξέρεις ένα άσμα που πάει κάπως έτσι.. Δεν μιλάς και δεν μιλάς και γω καρφώνομαι στην βέρα που φοράς το άκουσα σε ένα υπεραστικό κτελ πριν μήνες και από τότε κανένα νέο. Κρέμομαι από τα χείλη σου Μαρίνα (και κάθε Μαρίνα). Βοηθήστε με την άμοιρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:36 Η marina289: #14.939 18-04-11 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Ερωφίλη: τώρα που είπες σκυλάδικο μήπως ξέρεις ένα άσμα που πάει κάπως έτσι.. Δεν μιλάς και δεν μιλάς και γω καρφώνομαι στην βέρα που φοράς το άκουσα σε ένα υπεραστικό κτελ πριν μήνες και από τότε κανένα νέο. Κρέμομαι από τα χείλη σου Μαρίνα (και κάθε Μαρίνα). Βοηθήστε με την άμοιρη. Click για ανάπτυξη... Δηλώνω ερασιτέχνης ακροάτρια σκυλάδικου... (δεν μου το επιτρέπουν οι γάτες, catαλαβαίνεις... ) Με πιάνεις αδιάβαστη, πήρα και τη βοήθεια του τηλεφώνου, και τη βοήθεια του κοινού, κανείς-καμία δεν το γνώριζε... Kαι μιας και λέμε για σκυλάδικο-σκύλο, συνειρμός! μπας και σε γλυκάνω για την μουσική μου έλλειψη στο ερώτημά σου και δεν μείνω μετεξεταστέα... αφιερωμέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roben twn Xazwn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Roben twn Xazwn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:42 Ο Roben twn Xazwn: #14.940 18-04-11 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Ερωφίλη: τώρα που είπες σκυλάδικο μήπως ξέρεις ένα άσμα που πάει κάπως έτσι.. Δεν μιλάς και δεν μιλάς και γω καρφώνομαι στην βέρα που φοράς το άκουσα σε ένα υπεραστικό κτελ πριν μήνες και από τότε κανένα νέο. Click για ανάπτυξη... αυτό πρέπει να λες https://www.youtube.com/watch?v=ROwsZ_XQUtc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 745 746 747 748 749 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 747 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 747 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 24 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Kate1914 Bopajgo That guy!! Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πάνω από τον τάφο μου δεν θέλω το καντήλι θέλω ένα στέρεο να ακούω τον idol τον βασίλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 21:20 Η marina289: #14.929 18-04-11 21:20 πάνω από τον τάφο μου δεν θέλω το καντήλι θέλω ένα στέρεο να ακούω τον idol τον βασίλη... https://www.youtube.com/watch?v=AULc3giG9l0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 21:38 Η rosa azul: #14.930 18-04-11 21:38 Αρχική Δημοσίευση από elena: ''....As soon as your born they make you feel small, By giving you no time instead of it all, Till the pain is so big you feel nothing at all, A working class hero is something to be, A working class hero is something to be. There's room at the top they are telling you still, But first you must learn how to smile as you kill, If you want to be like the folks on the hill, If you want to be a hero well just follow me..... '' https://youtu.be/njG7p6CSbCU Click για ανάπτυξη... λατρεμενο ...ταπεινα υποκλινομαι στο μεγαλο John...σου αφιερωνω μια αλλη version ,απο την πολυαγαπημενη ,ερωτικη φωνη της μεγαλης Marianne Faithfull...προσωπικα την προτιμω.... https://youtu.be/3N_rNz2oAGA Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 21:51 Η marina289: #14.931 18-04-11 21:51 Πάρα πολύ πληγώνομαι για το ότι δεν έγινε σεβαστή η παραπάνω ¨μουσική¨ επιλογή μου... Οπότε ας προσπαθήσω να την... διορθώσω ( ; ), αντιδραστικώς και ομοιοπαθητικώς, με άλλον Βασίλη, ακόμα πιο εναλλακτικό και underground...-το σκυλάδικο ναι! είναι και αυτό απενοχοποιημένο φετίχ-δικαίωμα λυπάμαι αν σας χαλάω, αλλά κάπου εκεί στο κατακριτέο περιθώριο υπάρχουν και οι ποταποί ¨υπάνθρωποι¨, η ¨πλέμπα¨ του νταλκά και του σκυλάδικου...- https://www.youtube.com/watch?v=lCfaTbXH4MY Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:05 Η Θάλεια έγραψε: #14.932 18-04-11 22:05 Thank's Dad Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roben twn Xazwn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Roben twn Xazwn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:08 Ο Roben twn Xazwn: #14.933 18-04-11 22:08 μην δίνεις σημασία σε όποιον έβαλε αρνητική στον καρρά , το να βάζεις -1 σε τραγούδι είναι σαν να κόβεις ένα λουλούδι και να το πετάς μετά παρόρμηση μεν , αλλά άστο εκεί και απλά μύρισε το και αν θες , πήγαινε στο διπλανό και μην ξαναβάλεις τερλέγκα catασυγκινούμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:09 Η Ερωφίλη έγραψε: #14.934 18-04-11 22:09 Αρχική Δημοσίευση από tsourekiatelos: Γιατί έντυσε μουσικά,ένα βράδυ στο Τίνελα,την πρώτη ερωτική μου εμπειρία με αυτό. https://www.youtube.com/watch?v=RpAJZ3wx9lg Click για ανάπτυξη... Τήνελλα στη Τούμπα. Υπάρχει ακόμα Babybird - Atomic Soda https://www.youtube.com/watch?v=uT1h0VTRsTc You asked me not to speak Then kissed me on the cheek You said that I was wrong You said that I was weak I tried to think a while You said I was too long And when I tried to smile You sung this pretty song Drink this baby, it's atomic soda It'll blow your mind back to how it was Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:21 Η rosa azul: #14.935 18-04-11 22:21 Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Thank's Dad Click για ανάπτυξη... Thousants likeeeeeeeee.....απο τις καλυτερες μπαλαντες ever..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:24 Η marina289: #14.936 18-04-11 22:24 Αρχική Δημοσίευση από r3mk3ft3s: μην δίνεις σημασία σε όποιον έβαλε αρνητική στον καρρά , το να βάζεις -1 σε τραγούδι είναι σαν να κόβεις ένα λουλούδι και να το πετάς μετά παρόρμηση μεν , αλλά άστο εκεί και απλά μύρισε το και αν θες , πήγαινε στο διπλανό και μην ξαναβάλεις τερλέγκα catασυγκινούμαι Click για ανάπτυξη... καλά.... βασιλης τερλέγκας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roben twn Xazwn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Roben twn Xazwn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:27 Ο Roben twn Xazwn: #14.937 18-04-11 22:27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:28 Η Ερωφίλη έγραψε: #14.938 18-04-11 22:28 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Πάρα πολύ πληγώνομαι για το ότι δεν έγινε σεβαστή η παραπάνω ¨μουσική¨ επιλογή μου... Οπότε ας προσπαθήσω να την... διορθώσω ( ; ), αντιδραστικώς και ομοιοπαθητικώς, με άλλον Βασίλη, ακόμα πιο εναλλακτικό και underground...-το σκυλάδικο ναι! είναι και αυτό απενοχοποιημένο φετίχ-δικαίωμα λυπάμαι αν σας χαλάω, αλλά κάπου εκεί στο κατακριτέο περιθώριο υπάρχουν και οι ποταποί ¨υπάνθρωποι¨, η ¨πλέμπα¨ του νταλκά και του σκυλάδικου...- https://www.youtube.com/watch?v=lCfaTbXH4MY Click για ανάπτυξη... τώρα που είπες σκυλάδικο μήπως ξέρεις ένα άσμα που πάει κάπως έτσι.. Δεν μιλάς και δεν μιλάς και γω καρφώνομαι στην βέρα που φοράς το άκουσα σε ένα υπεραστικό κτελ πριν μήνες και από τότε κανένα νέο. Κρέμομαι από τα χείλη σου Μαρίνα (και κάθε Μαρίνα). Βοηθήστε με την άμοιρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:36 Η marina289: #14.939 18-04-11 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Ερωφίλη: τώρα που είπες σκυλάδικο μήπως ξέρεις ένα άσμα που πάει κάπως έτσι.. Δεν μιλάς και δεν μιλάς και γω καρφώνομαι στην βέρα που φοράς το άκουσα σε ένα υπεραστικό κτελ πριν μήνες και από τότε κανένα νέο. Κρέμομαι από τα χείλη σου Μαρίνα (και κάθε Μαρίνα). Βοηθήστε με την άμοιρη. Click για ανάπτυξη... Δηλώνω ερασιτέχνης ακροάτρια σκυλάδικου... (δεν μου το επιτρέπουν οι γάτες, catαλαβαίνεις... ) Με πιάνεις αδιάβαστη, πήρα και τη βοήθεια του τηλεφώνου, και τη βοήθεια του κοινού, κανείς-καμία δεν το γνώριζε... Kαι μιας και λέμε για σκυλάδικο-σκύλο, συνειρμός! μπας και σε γλυκάνω για την μουσική μου έλλειψη στο ερώτημά σου και δεν μείνω μετεξεταστέα... αφιερωμέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roben twn Xazwn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Roben twn Xazwn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:42 Ο Roben twn Xazwn: #14.940 18-04-11 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Ερωφίλη: τώρα που είπες σκυλάδικο μήπως ξέρεις ένα άσμα που πάει κάπως έτσι.. Δεν μιλάς και δεν μιλάς και γω καρφώνομαι στην βέρα που φοράς το άκουσα σε ένα υπεραστικό κτελ πριν μήνες και από τότε κανένα νέο. Click για ανάπτυξη... αυτό πρέπει να λες https://www.youtube.com/watch?v=ROwsZ_XQUtc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 745 746 747 748 749 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 747 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 747 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 24 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Kate1914 Bopajgo That guy!! Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πάνω από τον τάφο μου δεν θέλω το καντήλι θέλω ένα στέρεο να ακούω τον idol τον βασίλη... https://www.youtube.com/watch?v=AULc3giG9l0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 21:38 Η rosa azul: #14.930 18-04-11 21:38 Αρχική Δημοσίευση από elena: ''....As soon as your born they make you feel small, By giving you no time instead of it all, Till the pain is so big you feel nothing at all, A working class hero is something to be, A working class hero is something to be. There's room at the top they are telling you still, But first you must learn how to smile as you kill, If you want to be like the folks on the hill, If you want to be a hero well just follow me..... '' https://youtu.be/njG7p6CSbCU Click για ανάπτυξη... λατρεμενο ...ταπεινα υποκλινομαι στο μεγαλο John...σου αφιερωνω μια αλλη version ,απο την πολυαγαπημενη ,ερωτικη φωνη της μεγαλης Marianne Faithfull...προσωπικα την προτιμω.... https://youtu.be/3N_rNz2oAGA Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 21:51 Η marina289: #14.931 18-04-11 21:51 Πάρα πολύ πληγώνομαι για το ότι δεν έγινε σεβαστή η παραπάνω ¨μουσική¨ επιλογή μου... Οπότε ας προσπαθήσω να την... διορθώσω ( ; ), αντιδραστικώς και ομοιοπαθητικώς, με άλλον Βασίλη, ακόμα πιο εναλλακτικό και underground...-το σκυλάδικο ναι! είναι και αυτό απενοχοποιημένο φετίχ-δικαίωμα λυπάμαι αν σας χαλάω, αλλά κάπου εκεί στο κατακριτέο περιθώριο υπάρχουν και οι ποταποί ¨υπάνθρωποι¨, η ¨πλέμπα¨ του νταλκά και του σκυλάδικου...- https://www.youtube.com/watch?v=lCfaTbXH4MY Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:05 Η Θάλεια έγραψε: #14.932 18-04-11 22:05 Thank's Dad Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roben twn Xazwn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Roben twn Xazwn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:08 Ο Roben twn Xazwn: #14.933 18-04-11 22:08 μην δίνεις σημασία σε όποιον έβαλε αρνητική στον καρρά , το να βάζεις -1 σε τραγούδι είναι σαν να κόβεις ένα λουλούδι και να το πετάς μετά παρόρμηση μεν , αλλά άστο εκεί και απλά μύρισε το και αν θες , πήγαινε στο διπλανό και μην ξαναβάλεις τερλέγκα catασυγκινούμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:09 Η Ερωφίλη έγραψε: #14.934 18-04-11 22:09 Αρχική Δημοσίευση από tsourekiatelos: Γιατί έντυσε μουσικά,ένα βράδυ στο Τίνελα,την πρώτη ερωτική μου εμπειρία με αυτό. https://www.youtube.com/watch?v=RpAJZ3wx9lg Click για ανάπτυξη... Τήνελλα στη Τούμπα. Υπάρχει ακόμα Babybird - Atomic Soda https://www.youtube.com/watch?v=uT1h0VTRsTc You asked me not to speak Then kissed me on the cheek You said that I was wrong You said that I was weak I tried to think a while You said I was too long And when I tried to smile You sung this pretty song Drink this baby, it's atomic soda It'll blow your mind back to how it was Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:21 Η rosa azul: #14.935 18-04-11 22:21 Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Thank's Dad Click για ανάπτυξη... Thousants likeeeeeeeee.....απο τις καλυτερες μπαλαντες ever..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:24 Η marina289: #14.936 18-04-11 22:24 Αρχική Δημοσίευση από r3mk3ft3s: μην δίνεις σημασία σε όποιον έβαλε αρνητική στον καρρά , το να βάζεις -1 σε τραγούδι είναι σαν να κόβεις ένα λουλούδι και να το πετάς μετά παρόρμηση μεν , αλλά άστο εκεί και απλά μύρισε το και αν θες , πήγαινε στο διπλανό και μην ξαναβάλεις τερλέγκα catασυγκινούμαι Click για ανάπτυξη... καλά.... βασιλης τερλέγκας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roben twn Xazwn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Roben twn Xazwn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:27 Ο Roben twn Xazwn: #14.937 18-04-11 22:27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:28 Η Ερωφίλη έγραψε: #14.938 18-04-11 22:28 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Πάρα πολύ πληγώνομαι για το ότι δεν έγινε σεβαστή η παραπάνω ¨μουσική¨ επιλογή μου... Οπότε ας προσπαθήσω να την... διορθώσω ( ; ), αντιδραστικώς και ομοιοπαθητικώς, με άλλον Βασίλη, ακόμα πιο εναλλακτικό και underground...-το σκυλάδικο ναι! είναι και αυτό απενοχοποιημένο φετίχ-δικαίωμα λυπάμαι αν σας χαλάω, αλλά κάπου εκεί στο κατακριτέο περιθώριο υπάρχουν και οι ποταποί ¨υπάνθρωποι¨, η ¨πλέμπα¨ του νταλκά και του σκυλάδικου...- https://www.youtube.com/watch?v=lCfaTbXH4MY Click για ανάπτυξη... τώρα που είπες σκυλάδικο μήπως ξέρεις ένα άσμα που πάει κάπως έτσι.. Δεν μιλάς και δεν μιλάς και γω καρφώνομαι στην βέρα που φοράς το άκουσα σε ένα υπεραστικό κτελ πριν μήνες και από τότε κανένα νέο. Κρέμομαι από τα χείλη σου Μαρίνα (και κάθε Μαρίνα). Βοηθήστε με την άμοιρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:36 Η marina289: #14.939 18-04-11 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Ερωφίλη: τώρα που είπες σκυλάδικο μήπως ξέρεις ένα άσμα που πάει κάπως έτσι.. Δεν μιλάς και δεν μιλάς και γω καρφώνομαι στην βέρα που φοράς το άκουσα σε ένα υπεραστικό κτελ πριν μήνες και από τότε κανένα νέο. Κρέμομαι από τα χείλη σου Μαρίνα (και κάθε Μαρίνα). Βοηθήστε με την άμοιρη. Click για ανάπτυξη... Δηλώνω ερασιτέχνης ακροάτρια σκυλάδικου... (δεν μου το επιτρέπουν οι γάτες, catαλαβαίνεις... ) Με πιάνεις αδιάβαστη, πήρα και τη βοήθεια του τηλεφώνου, και τη βοήθεια του κοινού, κανείς-καμία δεν το γνώριζε... Kαι μιας και λέμε για σκυλάδικο-σκύλο, συνειρμός! μπας και σε γλυκάνω για την μουσική μου έλλειψη στο ερώτημά σου και δεν μείνω μετεξεταστέα... αφιερωμέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roben twn Xazwn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Roben twn Xazwn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:42 Ο Roben twn Xazwn: #14.940 18-04-11 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Ερωφίλη: τώρα που είπες σκυλάδικο μήπως ξέρεις ένα άσμα που πάει κάπως έτσι.. Δεν μιλάς και δεν μιλάς και γω καρφώνομαι στην βέρα που φοράς το άκουσα σε ένα υπεραστικό κτελ πριν μήνες και από τότε κανένα νέο. Click για ανάπτυξη... αυτό πρέπει να λες https://www.youtube.com/watch?v=ROwsZ_XQUtc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 745 746 747 748 749 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 747 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 747 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 24 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Kate1914 Bopajgo That guy!! Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από elena: ''....As soon as your born they make you feel small, By giving you no time instead of it all, Till the pain is so big you feel nothing at all, A working class hero is something to be, A working class hero is something to be. There's room at the top they are telling you still, But first you must learn how to smile as you kill, If you want to be like the folks on the hill, If you want to be a hero well just follow me..... '' https://youtu.be/njG7p6CSbCU Click για ανάπτυξη... λατρεμενο ...ταπεινα υποκλινομαι στο μεγαλο John...σου αφιερωνω μια αλλη version ,απο την πολυαγαπημενη ,ερωτικη φωνη της μεγαλης Marianne Faithfull...προσωπικα την προτιμω.... https://youtu.be/3N_rNz2oAGA Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 21:51 Η marina289: #14.931 18-04-11 21:51 Πάρα πολύ πληγώνομαι για το ότι δεν έγινε σεβαστή η παραπάνω ¨μουσική¨ επιλογή μου... Οπότε ας προσπαθήσω να την... διορθώσω ( ; ), αντιδραστικώς και ομοιοπαθητικώς, με άλλον Βασίλη, ακόμα πιο εναλλακτικό και underground...-το σκυλάδικο ναι! είναι και αυτό απενοχοποιημένο φετίχ-δικαίωμα λυπάμαι αν σας χαλάω, αλλά κάπου εκεί στο κατακριτέο περιθώριο υπάρχουν και οι ποταποί ¨υπάνθρωποι¨, η ¨πλέμπα¨ του νταλκά και του σκυλάδικου...- https://www.youtube.com/watch?v=lCfaTbXH4MY Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:05 Η Θάλεια έγραψε: #14.932 18-04-11 22:05 Thank's Dad Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roben twn Xazwn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Roben twn Xazwn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:08 Ο Roben twn Xazwn: #14.933 18-04-11 22:08 μην δίνεις σημασία σε όποιον έβαλε αρνητική στον καρρά , το να βάζεις -1 σε τραγούδι είναι σαν να κόβεις ένα λουλούδι και να το πετάς μετά παρόρμηση μεν , αλλά άστο εκεί και απλά μύρισε το και αν θες , πήγαινε στο διπλανό και μην ξαναβάλεις τερλέγκα catασυγκινούμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:09 Η Ερωφίλη έγραψε: #14.934 18-04-11 22:09 Αρχική Δημοσίευση από tsourekiatelos: Γιατί έντυσε μουσικά,ένα βράδυ στο Τίνελα,την πρώτη ερωτική μου εμπειρία με αυτό. https://www.youtube.com/watch?v=RpAJZ3wx9lg Click για ανάπτυξη... Τήνελλα στη Τούμπα. Υπάρχει ακόμα Babybird - Atomic Soda https://www.youtube.com/watch?v=uT1h0VTRsTc You asked me not to speak Then kissed me on the cheek You said that I was wrong You said that I was weak I tried to think a while You said I was too long And when I tried to smile You sung this pretty song Drink this baby, it's atomic soda It'll blow your mind back to how it was Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:21 Η rosa azul: #14.935 18-04-11 22:21 Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Thank's Dad Click για ανάπτυξη... Thousants likeeeeeeeee.....απο τις καλυτερες μπαλαντες ever..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:24 Η marina289: #14.936 18-04-11 22:24 Αρχική Δημοσίευση από r3mk3ft3s: μην δίνεις σημασία σε όποιον έβαλε αρνητική στον καρρά , το να βάζεις -1 σε τραγούδι είναι σαν να κόβεις ένα λουλούδι και να το πετάς μετά παρόρμηση μεν , αλλά άστο εκεί και απλά μύρισε το και αν θες , πήγαινε στο διπλανό και μην ξαναβάλεις τερλέγκα catασυγκινούμαι Click για ανάπτυξη... καλά.... βασιλης τερλέγκας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roben twn Xazwn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Roben twn Xazwn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:27 Ο Roben twn Xazwn: #14.937 18-04-11 22:27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:28 Η Ερωφίλη έγραψε: #14.938 18-04-11 22:28 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Πάρα πολύ πληγώνομαι για το ότι δεν έγινε σεβαστή η παραπάνω ¨μουσική¨ επιλογή μου... Οπότε ας προσπαθήσω να την... διορθώσω ( ; ), αντιδραστικώς και ομοιοπαθητικώς, με άλλον Βασίλη, ακόμα πιο εναλλακτικό και underground...-το σκυλάδικο ναι! είναι και αυτό απενοχοποιημένο φετίχ-δικαίωμα λυπάμαι αν σας χαλάω, αλλά κάπου εκεί στο κατακριτέο περιθώριο υπάρχουν και οι ποταποί ¨υπάνθρωποι¨, η ¨πλέμπα¨ του νταλκά και του σκυλάδικου...- https://www.youtube.com/watch?v=lCfaTbXH4MY Click για ανάπτυξη... τώρα που είπες σκυλάδικο μήπως ξέρεις ένα άσμα που πάει κάπως έτσι.. Δεν μιλάς και δεν μιλάς και γω καρφώνομαι στην βέρα που φοράς το άκουσα σε ένα υπεραστικό κτελ πριν μήνες και από τότε κανένα νέο. Κρέμομαι από τα χείλη σου Μαρίνα (και κάθε Μαρίνα). Βοηθήστε με την άμοιρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:36 Η marina289: #14.939 18-04-11 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Ερωφίλη: τώρα που είπες σκυλάδικο μήπως ξέρεις ένα άσμα που πάει κάπως έτσι.. Δεν μιλάς και δεν μιλάς και γω καρφώνομαι στην βέρα που φοράς το άκουσα σε ένα υπεραστικό κτελ πριν μήνες και από τότε κανένα νέο. Κρέμομαι από τα χείλη σου Μαρίνα (και κάθε Μαρίνα). Βοηθήστε με την άμοιρη. Click για ανάπτυξη... Δηλώνω ερασιτέχνης ακροάτρια σκυλάδικου... (δεν μου το επιτρέπουν οι γάτες, catαλαβαίνεις... ) Με πιάνεις αδιάβαστη, πήρα και τη βοήθεια του τηλεφώνου, και τη βοήθεια του κοινού, κανείς-καμία δεν το γνώριζε... Kαι μιας και λέμε για σκυλάδικο-σκύλο, συνειρμός! μπας και σε γλυκάνω για την μουσική μου έλλειψη στο ερώτημά σου και δεν μείνω μετεξεταστέα... αφιερωμέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roben twn Xazwn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Roben twn Xazwn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:42 Ο Roben twn Xazwn: #14.940 18-04-11 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Ερωφίλη: τώρα που είπες σκυλάδικο μήπως ξέρεις ένα άσμα που πάει κάπως έτσι.. Δεν μιλάς και δεν μιλάς και γω καρφώνομαι στην βέρα που φοράς το άκουσα σε ένα υπεραστικό κτελ πριν μήνες και από τότε κανένα νέο. Click για ανάπτυξη... αυτό πρέπει να λες https://www.youtube.com/watch?v=ROwsZ_XQUtc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 745 746 747 748 749 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 747 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 747 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 24 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Kate1914 Bopajgo That guy!! Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάρα πολύ πληγώνομαι για το ότι δεν έγινε σεβαστή η παραπάνω ¨μουσική¨ επιλογή μου... Οπότε ας προσπαθήσω να την... διορθώσω ( ; ), αντιδραστικώς και ομοιοπαθητικώς, με άλλον Βασίλη, ακόμα πιο εναλλακτικό και underground...-το σκυλάδικο ναι! είναι και αυτό απενοχοποιημένο φετίχ-δικαίωμα λυπάμαι αν σας χαλάω, αλλά κάπου εκεί στο κατακριτέο περιθώριο υπάρχουν και οι ποταποί ¨υπάνθρωποι¨, η ¨πλέμπα¨ του νταλκά και του σκυλάδικου...- https://www.youtube.com/watch?v=lCfaTbXH4MY Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:05 Η Θάλεια έγραψε: #14.932 18-04-11 22:05 Thank's Dad Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roben twn Xazwn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Roben twn Xazwn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:08 Ο Roben twn Xazwn: #14.933 18-04-11 22:08 μην δίνεις σημασία σε όποιον έβαλε αρνητική στον καρρά , το να βάζεις -1 σε τραγούδι είναι σαν να κόβεις ένα λουλούδι και να το πετάς μετά παρόρμηση μεν , αλλά άστο εκεί και απλά μύρισε το και αν θες , πήγαινε στο διπλανό και μην ξαναβάλεις τερλέγκα catασυγκινούμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:09 Η Ερωφίλη έγραψε: #14.934 18-04-11 22:09 Αρχική Δημοσίευση από tsourekiatelos: Γιατί έντυσε μουσικά,ένα βράδυ στο Τίνελα,την πρώτη ερωτική μου εμπειρία με αυτό. https://www.youtube.com/watch?v=RpAJZ3wx9lg Click για ανάπτυξη... Τήνελλα στη Τούμπα. Υπάρχει ακόμα Babybird - Atomic Soda https://www.youtube.com/watch?v=uT1h0VTRsTc You asked me not to speak Then kissed me on the cheek You said that I was wrong You said that I was weak I tried to think a while You said I was too long And when I tried to smile You sung this pretty song Drink this baby, it's atomic soda It'll blow your mind back to how it was Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:21 Η rosa azul: #14.935 18-04-11 22:21 Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Thank's Dad Click για ανάπτυξη... Thousants likeeeeeeeee.....απο τις καλυτερες μπαλαντες ever..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:24 Η marina289: #14.936 18-04-11 22:24 Αρχική Δημοσίευση από r3mk3ft3s: μην δίνεις σημασία σε όποιον έβαλε αρνητική στον καρρά , το να βάζεις -1 σε τραγούδι είναι σαν να κόβεις ένα λουλούδι και να το πετάς μετά παρόρμηση μεν , αλλά άστο εκεί και απλά μύρισε το και αν θες , πήγαινε στο διπλανό και μην ξαναβάλεις τερλέγκα catασυγκινούμαι Click για ανάπτυξη... καλά.... βασιλης τερλέγκας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roben twn Xazwn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Roben twn Xazwn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:27 Ο Roben twn Xazwn: #14.937 18-04-11 22:27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:28 Η Ερωφίλη έγραψε: #14.938 18-04-11 22:28 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Πάρα πολύ πληγώνομαι για το ότι δεν έγινε σεβαστή η παραπάνω ¨μουσική¨ επιλογή μου... Οπότε ας προσπαθήσω να την... διορθώσω ( ; ), αντιδραστικώς και ομοιοπαθητικώς, με άλλον Βασίλη, ακόμα πιο εναλλακτικό και underground...-το σκυλάδικο ναι! είναι και αυτό απενοχοποιημένο φετίχ-δικαίωμα λυπάμαι αν σας χαλάω, αλλά κάπου εκεί στο κατακριτέο περιθώριο υπάρχουν και οι ποταποί ¨υπάνθρωποι¨, η ¨πλέμπα¨ του νταλκά και του σκυλάδικου...- https://www.youtube.com/watch?v=lCfaTbXH4MY Click για ανάπτυξη... τώρα που είπες σκυλάδικο μήπως ξέρεις ένα άσμα που πάει κάπως έτσι.. Δεν μιλάς και δεν μιλάς και γω καρφώνομαι στην βέρα που φοράς το άκουσα σε ένα υπεραστικό κτελ πριν μήνες και από τότε κανένα νέο. Κρέμομαι από τα χείλη σου Μαρίνα (και κάθε Μαρίνα). Βοηθήστε με την άμοιρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:36 Η marina289: #14.939 18-04-11 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Ερωφίλη: τώρα που είπες σκυλάδικο μήπως ξέρεις ένα άσμα που πάει κάπως έτσι.. Δεν μιλάς και δεν μιλάς και γω καρφώνομαι στην βέρα που φοράς το άκουσα σε ένα υπεραστικό κτελ πριν μήνες και από τότε κανένα νέο. Κρέμομαι από τα χείλη σου Μαρίνα (και κάθε Μαρίνα). Βοηθήστε με την άμοιρη. Click για ανάπτυξη... Δηλώνω ερασιτέχνης ακροάτρια σκυλάδικου... (δεν μου το επιτρέπουν οι γάτες, catαλαβαίνεις... ) Με πιάνεις αδιάβαστη, πήρα και τη βοήθεια του τηλεφώνου, και τη βοήθεια του κοινού, κανείς-καμία δεν το γνώριζε... Kαι μιας και λέμε για σκυλάδικο-σκύλο, συνειρμός! μπας και σε γλυκάνω για την μουσική μου έλλειψη στο ερώτημά σου και δεν μείνω μετεξεταστέα... αφιερωμέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roben twn Xazwn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Roben twn Xazwn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:42 Ο Roben twn Xazwn: #14.940 18-04-11 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Ερωφίλη: τώρα που είπες σκυλάδικο μήπως ξέρεις ένα άσμα που πάει κάπως έτσι.. Δεν μιλάς και δεν μιλάς και γω καρφώνομαι στην βέρα που φοράς το άκουσα σε ένα υπεραστικό κτελ πριν μήνες και από τότε κανένα νέο. Click για ανάπτυξη... αυτό πρέπει να λες https://www.youtube.com/watch?v=ROwsZ_XQUtc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 745 746 747 748 749 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 747 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 747 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 24 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Kate1914 Bopajgo That guy!! Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Thank's Dad Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Roben twn Xazwn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Roben twn Xazwn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:08 Ο Roben twn Xazwn: #14.933 18-04-11 22:08 μην δίνεις σημασία σε όποιον έβαλε αρνητική στον καρρά , το να βάζεις -1 σε τραγούδι είναι σαν να κόβεις ένα λουλούδι και να το πετάς μετά παρόρμηση μεν , αλλά άστο εκεί και απλά μύρισε το και αν θες , πήγαινε στο διπλανό και μην ξαναβάλεις τερλέγκα catασυγκινούμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:09 Η Ερωφίλη έγραψε: #14.934 18-04-11 22:09 Αρχική Δημοσίευση από tsourekiatelos: Γιατί έντυσε μουσικά,ένα βράδυ στο Τίνελα,την πρώτη ερωτική μου εμπειρία με αυτό. https://www.youtube.com/watch?v=RpAJZ3wx9lg Click για ανάπτυξη... Τήνελλα στη Τούμπα. Υπάρχει ακόμα Babybird - Atomic Soda https://www.youtube.com/watch?v=uT1h0VTRsTc You asked me not to speak Then kissed me on the cheek You said that I was wrong You said that I was weak I tried to think a while You said I was too long And when I tried to smile You sung this pretty song Drink this baby, it's atomic soda It'll blow your mind back to how it was Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:21 Η rosa azul: #14.935 18-04-11 22:21 Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Thank's Dad Click για ανάπτυξη... Thousants likeeeeeeeee.....απο τις καλυτερες μπαλαντες ever..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:24 Η marina289: #14.936 18-04-11 22:24 Αρχική Δημοσίευση από r3mk3ft3s: μην δίνεις σημασία σε όποιον έβαλε αρνητική στον καρρά , το να βάζεις -1 σε τραγούδι είναι σαν να κόβεις ένα λουλούδι και να το πετάς μετά παρόρμηση μεν , αλλά άστο εκεί και απλά μύρισε το και αν θες , πήγαινε στο διπλανό και μην ξαναβάλεις τερλέγκα catασυγκινούμαι Click για ανάπτυξη... καλά.... βασιλης τερλέγκας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roben twn Xazwn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Roben twn Xazwn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:27 Ο Roben twn Xazwn: #14.937 18-04-11 22:27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:28 Η Ερωφίλη έγραψε: #14.938 18-04-11 22:28 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Πάρα πολύ πληγώνομαι για το ότι δεν έγινε σεβαστή η παραπάνω ¨μουσική¨ επιλογή μου... Οπότε ας προσπαθήσω να την... διορθώσω ( ; ), αντιδραστικώς και ομοιοπαθητικώς, με άλλον Βασίλη, ακόμα πιο εναλλακτικό και underground...-το σκυλάδικο ναι! είναι και αυτό απενοχοποιημένο φετίχ-δικαίωμα λυπάμαι αν σας χαλάω, αλλά κάπου εκεί στο κατακριτέο περιθώριο υπάρχουν και οι ποταποί ¨υπάνθρωποι¨, η ¨πλέμπα¨ του νταλκά και του σκυλάδικου...- https://www.youtube.com/watch?v=lCfaTbXH4MY Click για ανάπτυξη... τώρα που είπες σκυλάδικο μήπως ξέρεις ένα άσμα που πάει κάπως έτσι.. Δεν μιλάς και δεν μιλάς και γω καρφώνομαι στην βέρα που φοράς το άκουσα σε ένα υπεραστικό κτελ πριν μήνες και από τότε κανένα νέο. Κρέμομαι από τα χείλη σου Μαρίνα (και κάθε Μαρίνα). Βοηθήστε με την άμοιρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:36 Η marina289: #14.939 18-04-11 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Ερωφίλη: τώρα που είπες σκυλάδικο μήπως ξέρεις ένα άσμα που πάει κάπως έτσι.. Δεν μιλάς και δεν μιλάς και γω καρφώνομαι στην βέρα που φοράς το άκουσα σε ένα υπεραστικό κτελ πριν μήνες και από τότε κανένα νέο. Κρέμομαι από τα χείλη σου Μαρίνα (και κάθε Μαρίνα). Βοηθήστε με την άμοιρη. Click για ανάπτυξη... Δηλώνω ερασιτέχνης ακροάτρια σκυλάδικου... (δεν μου το επιτρέπουν οι γάτες, catαλαβαίνεις... ) Με πιάνεις αδιάβαστη, πήρα και τη βοήθεια του τηλεφώνου, και τη βοήθεια του κοινού, κανείς-καμία δεν το γνώριζε... Kαι μιας και λέμε για σκυλάδικο-σκύλο, συνειρμός! μπας και σε γλυκάνω για την μουσική μου έλλειψη στο ερώτημά σου και δεν μείνω μετεξεταστέα... αφιερωμέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roben twn Xazwn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Roben twn Xazwn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:42 Ο Roben twn Xazwn: #14.940 18-04-11 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Ερωφίλη: τώρα που είπες σκυλάδικο μήπως ξέρεις ένα άσμα που πάει κάπως έτσι.. Δεν μιλάς και δεν μιλάς και γω καρφώνομαι στην βέρα που φοράς το άκουσα σε ένα υπεραστικό κτελ πριν μήνες και από τότε κανένα νέο. Click για ανάπτυξη... αυτό πρέπει να λες https://www.youtube.com/watch?v=ROwsZ_XQUtc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 745 746 747 748 749 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 747 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 747 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 24 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Kate1914 Bopajgo That guy!! Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μην δίνεις σημασία σε όποιον έβαλε αρνητική στον καρρά , το να βάζεις -1 σε τραγούδι είναι σαν να κόβεις ένα λουλούδι και να το πετάς μετά παρόρμηση μεν , αλλά άστο εκεί και απλά μύρισε το και αν θες , πήγαινε στο διπλανό και μην ξαναβάλεις τερλέγκα catασυγκινούμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:09 Η Ερωφίλη έγραψε: #14.934 18-04-11 22:09 Αρχική Δημοσίευση από tsourekiatelos: Γιατί έντυσε μουσικά,ένα βράδυ στο Τίνελα,την πρώτη ερωτική μου εμπειρία με αυτό. https://www.youtube.com/watch?v=RpAJZ3wx9lg Click για ανάπτυξη... Τήνελλα στη Τούμπα. Υπάρχει ακόμα Babybird - Atomic Soda https://www.youtube.com/watch?v=uT1h0VTRsTc You asked me not to speak Then kissed me on the cheek You said that I was wrong You said that I was weak I tried to think a while You said I was too long And when I tried to smile You sung this pretty song Drink this baby, it's atomic soda It'll blow your mind back to how it was Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:21 Η rosa azul: #14.935 18-04-11 22:21 Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Thank's Dad Click για ανάπτυξη... Thousants likeeeeeeeee.....απο τις καλυτερες μπαλαντες ever..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:24 Η marina289: #14.936 18-04-11 22:24 Αρχική Δημοσίευση από r3mk3ft3s: μην δίνεις σημασία σε όποιον έβαλε αρνητική στον καρρά , το να βάζεις -1 σε τραγούδι είναι σαν να κόβεις ένα λουλούδι και να το πετάς μετά παρόρμηση μεν , αλλά άστο εκεί και απλά μύρισε το και αν θες , πήγαινε στο διπλανό και μην ξαναβάλεις τερλέγκα catασυγκινούμαι Click για ανάπτυξη... καλά.... βασιλης τερλέγκας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roben twn Xazwn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Roben twn Xazwn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:27 Ο Roben twn Xazwn: #14.937 18-04-11 22:27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:28 Η Ερωφίλη έγραψε: #14.938 18-04-11 22:28 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Πάρα πολύ πληγώνομαι για το ότι δεν έγινε σεβαστή η παραπάνω ¨μουσική¨ επιλογή μου... Οπότε ας προσπαθήσω να την... διορθώσω ( ; ), αντιδραστικώς και ομοιοπαθητικώς, με άλλον Βασίλη, ακόμα πιο εναλλακτικό και underground...-το σκυλάδικο ναι! είναι και αυτό απενοχοποιημένο φετίχ-δικαίωμα λυπάμαι αν σας χαλάω, αλλά κάπου εκεί στο κατακριτέο περιθώριο υπάρχουν και οι ποταποί ¨υπάνθρωποι¨, η ¨πλέμπα¨ του νταλκά και του σκυλάδικου...- https://www.youtube.com/watch?v=lCfaTbXH4MY Click για ανάπτυξη... τώρα που είπες σκυλάδικο μήπως ξέρεις ένα άσμα που πάει κάπως έτσι.. Δεν μιλάς και δεν μιλάς και γω καρφώνομαι στην βέρα που φοράς το άκουσα σε ένα υπεραστικό κτελ πριν μήνες και από τότε κανένα νέο. Κρέμομαι από τα χείλη σου Μαρίνα (και κάθε Μαρίνα). Βοηθήστε με την άμοιρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:36 Η marina289: #14.939 18-04-11 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Ερωφίλη: τώρα που είπες σκυλάδικο μήπως ξέρεις ένα άσμα που πάει κάπως έτσι.. Δεν μιλάς και δεν μιλάς και γω καρφώνομαι στην βέρα που φοράς το άκουσα σε ένα υπεραστικό κτελ πριν μήνες και από τότε κανένα νέο. Κρέμομαι από τα χείλη σου Μαρίνα (και κάθε Μαρίνα). Βοηθήστε με την άμοιρη. Click για ανάπτυξη... Δηλώνω ερασιτέχνης ακροάτρια σκυλάδικου... (δεν μου το επιτρέπουν οι γάτες, catαλαβαίνεις... ) Με πιάνεις αδιάβαστη, πήρα και τη βοήθεια του τηλεφώνου, και τη βοήθεια του κοινού, κανείς-καμία δεν το γνώριζε... Kαι μιας και λέμε για σκυλάδικο-σκύλο, συνειρμός! μπας και σε γλυκάνω για την μουσική μου έλλειψη στο ερώτημά σου και δεν μείνω μετεξεταστέα... αφιερωμέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roben twn Xazwn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Roben twn Xazwn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:42 Ο Roben twn Xazwn: #14.940 18-04-11 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Ερωφίλη: τώρα που είπες σκυλάδικο μήπως ξέρεις ένα άσμα που πάει κάπως έτσι.. Δεν μιλάς και δεν μιλάς και γω καρφώνομαι στην βέρα που φοράς το άκουσα σε ένα υπεραστικό κτελ πριν μήνες και από τότε κανένα νέο. Click για ανάπτυξη... αυτό πρέπει να λες https://www.youtube.com/watch?v=ROwsZ_XQUtc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 745 746 747 748 749 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 747 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 747 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 24 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Kate1914 Bopajgo That guy!! Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από tsourekiatelos: Γιατί έντυσε μουσικά,ένα βράδυ στο Τίνελα,την πρώτη ερωτική μου εμπειρία με αυτό. https://www.youtube.com/watch?v=RpAJZ3wx9lg Click για ανάπτυξη... Τήνελλα στη Τούμπα. Υπάρχει ακόμα Babybird - Atomic Soda https://www.youtube.com/watch?v=uT1h0VTRsTc You asked me not to speak Then kissed me on the cheek You said that I was wrong You said that I was weak I tried to think a while You said I was too long And when I tried to smile You sung this pretty song Drink this baby, it's atomic soda It'll blow your mind back to how it was Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:21 Η rosa azul: #14.935 18-04-11 22:21 Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Thank's Dad Click για ανάπτυξη... Thousants likeeeeeeeee.....απο τις καλυτερες μπαλαντες ever..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:24 Η marina289: #14.936 18-04-11 22:24 Αρχική Δημοσίευση από r3mk3ft3s: μην δίνεις σημασία σε όποιον έβαλε αρνητική στον καρρά , το να βάζεις -1 σε τραγούδι είναι σαν να κόβεις ένα λουλούδι και να το πετάς μετά παρόρμηση μεν , αλλά άστο εκεί και απλά μύρισε το και αν θες , πήγαινε στο διπλανό και μην ξαναβάλεις τερλέγκα catασυγκινούμαι Click για ανάπτυξη... καλά.... βασιλης τερλέγκας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roben twn Xazwn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Roben twn Xazwn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:27 Ο Roben twn Xazwn: #14.937 18-04-11 22:27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:28 Η Ερωφίλη έγραψε: #14.938 18-04-11 22:28 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Πάρα πολύ πληγώνομαι για το ότι δεν έγινε σεβαστή η παραπάνω ¨μουσική¨ επιλογή μου... Οπότε ας προσπαθήσω να την... διορθώσω ( ; ), αντιδραστικώς και ομοιοπαθητικώς, με άλλον Βασίλη, ακόμα πιο εναλλακτικό και underground...-το σκυλάδικο ναι! είναι και αυτό απενοχοποιημένο φετίχ-δικαίωμα λυπάμαι αν σας χαλάω, αλλά κάπου εκεί στο κατακριτέο περιθώριο υπάρχουν και οι ποταποί ¨υπάνθρωποι¨, η ¨πλέμπα¨ του νταλκά και του σκυλάδικου...- https://www.youtube.com/watch?v=lCfaTbXH4MY Click για ανάπτυξη... τώρα που είπες σκυλάδικο μήπως ξέρεις ένα άσμα που πάει κάπως έτσι.. Δεν μιλάς και δεν μιλάς και γω καρφώνομαι στην βέρα που φοράς το άκουσα σε ένα υπεραστικό κτελ πριν μήνες και από τότε κανένα νέο. Κρέμομαι από τα χείλη σου Μαρίνα (και κάθε Μαρίνα). Βοηθήστε με την άμοιρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:36 Η marina289: #14.939 18-04-11 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Ερωφίλη: τώρα που είπες σκυλάδικο μήπως ξέρεις ένα άσμα που πάει κάπως έτσι.. Δεν μιλάς και δεν μιλάς και γω καρφώνομαι στην βέρα που φοράς το άκουσα σε ένα υπεραστικό κτελ πριν μήνες και από τότε κανένα νέο. Κρέμομαι από τα χείλη σου Μαρίνα (και κάθε Μαρίνα). Βοηθήστε με την άμοιρη. Click για ανάπτυξη... Δηλώνω ερασιτέχνης ακροάτρια σκυλάδικου... (δεν μου το επιτρέπουν οι γάτες, catαλαβαίνεις... ) Με πιάνεις αδιάβαστη, πήρα και τη βοήθεια του τηλεφώνου, και τη βοήθεια του κοινού, κανείς-καμία δεν το γνώριζε... Kαι μιας και λέμε για σκυλάδικο-σκύλο, συνειρμός! μπας και σε γλυκάνω για την μουσική μου έλλειψη στο ερώτημά σου και δεν μείνω μετεξεταστέα... αφιερωμέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roben twn Xazwn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Roben twn Xazwn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:42 Ο Roben twn Xazwn: #14.940 18-04-11 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Ερωφίλη: τώρα που είπες σκυλάδικο μήπως ξέρεις ένα άσμα που πάει κάπως έτσι.. Δεν μιλάς και δεν μιλάς και γω καρφώνομαι στην βέρα που φοράς το άκουσα σε ένα υπεραστικό κτελ πριν μήνες και από τότε κανένα νέο. Click για ανάπτυξη... αυτό πρέπει να λες https://www.youtube.com/watch?v=ROwsZ_XQUtc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 745 746 747 748 749 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 747 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 747 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 24 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Kate1914 Bopajgo That guy!! Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Thank's Dad Click για ανάπτυξη... Thousants likeeeeeeeee.....απο τις καλυτερες μπαλαντες ever..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:24 Η marina289: #14.936 18-04-11 22:24 Αρχική Δημοσίευση από r3mk3ft3s: μην δίνεις σημασία σε όποιον έβαλε αρνητική στον καρρά , το να βάζεις -1 σε τραγούδι είναι σαν να κόβεις ένα λουλούδι και να το πετάς μετά παρόρμηση μεν , αλλά άστο εκεί και απλά μύρισε το και αν θες , πήγαινε στο διπλανό και μην ξαναβάλεις τερλέγκα catασυγκινούμαι Click για ανάπτυξη... καλά.... βασιλης τερλέγκας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roben twn Xazwn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Roben twn Xazwn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:27 Ο Roben twn Xazwn: #14.937 18-04-11 22:27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:28 Η Ερωφίλη έγραψε: #14.938 18-04-11 22:28 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Πάρα πολύ πληγώνομαι για το ότι δεν έγινε σεβαστή η παραπάνω ¨μουσική¨ επιλογή μου... Οπότε ας προσπαθήσω να την... διορθώσω ( ; ), αντιδραστικώς και ομοιοπαθητικώς, με άλλον Βασίλη, ακόμα πιο εναλλακτικό και underground...-το σκυλάδικο ναι! είναι και αυτό απενοχοποιημένο φετίχ-δικαίωμα λυπάμαι αν σας χαλάω, αλλά κάπου εκεί στο κατακριτέο περιθώριο υπάρχουν και οι ποταποί ¨υπάνθρωποι¨, η ¨πλέμπα¨ του νταλκά και του σκυλάδικου...- https://www.youtube.com/watch?v=lCfaTbXH4MY Click για ανάπτυξη... τώρα που είπες σκυλάδικο μήπως ξέρεις ένα άσμα που πάει κάπως έτσι.. Δεν μιλάς και δεν μιλάς και γω καρφώνομαι στην βέρα που φοράς το άκουσα σε ένα υπεραστικό κτελ πριν μήνες και από τότε κανένα νέο. Κρέμομαι από τα χείλη σου Μαρίνα (και κάθε Μαρίνα). Βοηθήστε με την άμοιρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:36 Η marina289: #14.939 18-04-11 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Ερωφίλη: τώρα που είπες σκυλάδικο μήπως ξέρεις ένα άσμα που πάει κάπως έτσι.. Δεν μιλάς και δεν μιλάς και γω καρφώνομαι στην βέρα που φοράς το άκουσα σε ένα υπεραστικό κτελ πριν μήνες και από τότε κανένα νέο. Κρέμομαι από τα χείλη σου Μαρίνα (και κάθε Μαρίνα). Βοηθήστε με την άμοιρη. Click για ανάπτυξη... Δηλώνω ερασιτέχνης ακροάτρια σκυλάδικου... (δεν μου το επιτρέπουν οι γάτες, catαλαβαίνεις... ) Με πιάνεις αδιάβαστη, πήρα και τη βοήθεια του τηλεφώνου, και τη βοήθεια του κοινού, κανείς-καμία δεν το γνώριζε... Kαι μιας και λέμε για σκυλάδικο-σκύλο, συνειρμός! μπας και σε γλυκάνω για την μουσική μου έλλειψη στο ερώτημά σου και δεν μείνω μετεξεταστέα... αφιερωμέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roben twn Xazwn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Roben twn Xazwn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:42 Ο Roben twn Xazwn: #14.940 18-04-11 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Ερωφίλη: τώρα που είπες σκυλάδικο μήπως ξέρεις ένα άσμα που πάει κάπως έτσι.. Δεν μιλάς και δεν μιλάς και γω καρφώνομαι στην βέρα που φοράς το άκουσα σε ένα υπεραστικό κτελ πριν μήνες και από τότε κανένα νέο. Click για ανάπτυξη... αυτό πρέπει να λες https://www.youtube.com/watch?v=ROwsZ_XQUtc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 745 746 747 748 749 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 747 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 747 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 24 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Kate1914 Bopajgo That guy!! Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από r3mk3ft3s: μην δίνεις σημασία σε όποιον έβαλε αρνητική στον καρρά , το να βάζεις -1 σε τραγούδι είναι σαν να κόβεις ένα λουλούδι και να το πετάς μετά παρόρμηση μεν , αλλά άστο εκεί και απλά μύρισε το και αν θες , πήγαινε στο διπλανό και μην ξαναβάλεις τερλέγκα catασυγκινούμαι Click για ανάπτυξη... καλά.... βασιλης τερλέγκας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Roben twn Xazwn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Roben twn Xazwn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:27 Ο Roben twn Xazwn: #14.937 18-04-11 22:27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:28 Η Ερωφίλη έγραψε: #14.938 18-04-11 22:28 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Πάρα πολύ πληγώνομαι για το ότι δεν έγινε σεβαστή η παραπάνω ¨μουσική¨ επιλογή μου... Οπότε ας προσπαθήσω να την... διορθώσω ( ; ), αντιδραστικώς και ομοιοπαθητικώς, με άλλον Βασίλη, ακόμα πιο εναλλακτικό και underground...-το σκυλάδικο ναι! είναι και αυτό απενοχοποιημένο φετίχ-δικαίωμα λυπάμαι αν σας χαλάω, αλλά κάπου εκεί στο κατακριτέο περιθώριο υπάρχουν και οι ποταποί ¨υπάνθρωποι¨, η ¨πλέμπα¨ του νταλκά και του σκυλάδικου...- https://www.youtube.com/watch?v=lCfaTbXH4MY Click για ανάπτυξη... τώρα που είπες σκυλάδικο μήπως ξέρεις ένα άσμα που πάει κάπως έτσι.. Δεν μιλάς και δεν μιλάς και γω καρφώνομαι στην βέρα που φοράς το άκουσα σε ένα υπεραστικό κτελ πριν μήνες και από τότε κανένα νέο. Κρέμομαι από τα χείλη σου Μαρίνα (και κάθε Μαρίνα). Βοηθήστε με την άμοιρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:36 Η marina289: #14.939 18-04-11 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Ερωφίλη: τώρα που είπες σκυλάδικο μήπως ξέρεις ένα άσμα που πάει κάπως έτσι.. Δεν μιλάς και δεν μιλάς και γω καρφώνομαι στην βέρα που φοράς το άκουσα σε ένα υπεραστικό κτελ πριν μήνες και από τότε κανένα νέο. Κρέμομαι από τα χείλη σου Μαρίνα (και κάθε Μαρίνα). Βοηθήστε με την άμοιρη. Click για ανάπτυξη... Δηλώνω ερασιτέχνης ακροάτρια σκυλάδικου... (δεν μου το επιτρέπουν οι γάτες, catαλαβαίνεις... ) Με πιάνεις αδιάβαστη, πήρα και τη βοήθεια του τηλεφώνου, και τη βοήθεια του κοινού, κανείς-καμία δεν το γνώριζε... Kαι μιας και λέμε για σκυλάδικο-σκύλο, συνειρμός! μπας και σε γλυκάνω για την μουσική μου έλλειψη στο ερώτημά σου και δεν μείνω μετεξεταστέα... αφιερωμέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roben twn Xazwn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Roben twn Xazwn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:42 Ο Roben twn Xazwn: #14.940 18-04-11 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Ερωφίλη: τώρα που είπες σκυλάδικο μήπως ξέρεις ένα άσμα που πάει κάπως έτσι.. Δεν μιλάς και δεν μιλάς και γω καρφώνομαι στην βέρα που φοράς το άκουσα σε ένα υπεραστικό κτελ πριν μήνες και από τότε κανένα νέο. Click για ανάπτυξη... αυτό πρέπει να λες https://www.youtube.com/watch?v=ROwsZ_XQUtc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 745 746 747 748 749 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 747 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 747 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 24 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Kate1914 Bopajgo That guy!! Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:28 Η Ερωφίλη έγραψε: #14.938 18-04-11 22:28 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Πάρα πολύ πληγώνομαι για το ότι δεν έγινε σεβαστή η παραπάνω ¨μουσική¨ επιλογή μου... Οπότε ας προσπαθήσω να την... διορθώσω ( ; ), αντιδραστικώς και ομοιοπαθητικώς, με άλλον Βασίλη, ακόμα πιο εναλλακτικό και underground...-το σκυλάδικο ναι! είναι και αυτό απενοχοποιημένο φετίχ-δικαίωμα λυπάμαι αν σας χαλάω, αλλά κάπου εκεί στο κατακριτέο περιθώριο υπάρχουν και οι ποταποί ¨υπάνθρωποι¨, η ¨πλέμπα¨ του νταλκά και του σκυλάδικου...- https://www.youtube.com/watch?v=lCfaTbXH4MY Click για ανάπτυξη... τώρα που είπες σκυλάδικο μήπως ξέρεις ένα άσμα που πάει κάπως έτσι.. Δεν μιλάς και δεν μιλάς και γω καρφώνομαι στην βέρα που φοράς το άκουσα σε ένα υπεραστικό κτελ πριν μήνες και από τότε κανένα νέο. Κρέμομαι από τα χείλη σου Μαρίνα (και κάθε Μαρίνα). Βοηθήστε με την άμοιρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:36 Η marina289: #14.939 18-04-11 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Ερωφίλη: τώρα που είπες σκυλάδικο μήπως ξέρεις ένα άσμα που πάει κάπως έτσι.. Δεν μιλάς και δεν μιλάς και γω καρφώνομαι στην βέρα που φοράς το άκουσα σε ένα υπεραστικό κτελ πριν μήνες και από τότε κανένα νέο. Κρέμομαι από τα χείλη σου Μαρίνα (και κάθε Μαρίνα). Βοηθήστε με την άμοιρη. Click για ανάπτυξη... Δηλώνω ερασιτέχνης ακροάτρια σκυλάδικου... (δεν μου το επιτρέπουν οι γάτες, catαλαβαίνεις... ) Με πιάνεις αδιάβαστη, πήρα και τη βοήθεια του τηλεφώνου, και τη βοήθεια του κοινού, κανείς-καμία δεν το γνώριζε... Kαι μιας και λέμε για σκυλάδικο-σκύλο, συνειρμός! μπας και σε γλυκάνω για την μουσική μου έλλειψη στο ερώτημά σου και δεν μείνω μετεξεταστέα... αφιερωμέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roben twn Xazwn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Roben twn Xazwn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:42 Ο Roben twn Xazwn: #14.940 18-04-11 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Ερωφίλη: τώρα που είπες σκυλάδικο μήπως ξέρεις ένα άσμα που πάει κάπως έτσι.. Δεν μιλάς και δεν μιλάς και γω καρφώνομαι στην βέρα που φοράς το άκουσα σε ένα υπεραστικό κτελ πριν μήνες και από τότε κανένα νέο. Click για ανάπτυξη... αυτό πρέπει να λες https://www.youtube.com/watch?v=ROwsZ_XQUtc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 745 746 747 748 749 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 747 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 747 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 24 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Kate1914 Bopajgo That guy!! Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από marina289: Πάρα πολύ πληγώνομαι για το ότι δεν έγινε σεβαστή η παραπάνω ¨μουσική¨ επιλογή μου... Οπότε ας προσπαθήσω να την... διορθώσω ( ; ), αντιδραστικώς και ομοιοπαθητικώς, με άλλον Βασίλη, ακόμα πιο εναλλακτικό και underground...-το σκυλάδικο ναι! είναι και αυτό απενοχοποιημένο φετίχ-δικαίωμα λυπάμαι αν σας χαλάω, αλλά κάπου εκεί στο κατακριτέο περιθώριο υπάρχουν και οι ποταποί ¨υπάνθρωποι¨, η ¨πλέμπα¨ του νταλκά και του σκυλάδικου...- https://www.youtube.com/watch?v=lCfaTbXH4MY Click για ανάπτυξη... τώρα που είπες σκυλάδικο μήπως ξέρεις ένα άσμα που πάει κάπως έτσι.. Δεν μιλάς και δεν μιλάς και γω καρφώνομαι στην βέρα που φοράς το άκουσα σε ένα υπεραστικό κτελ πριν μήνες και από τότε κανένα νέο. Κρέμομαι από τα χείλη σου Μαρίνα (και κάθε Μαρίνα). Βοηθήστε με την άμοιρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:36 Η marina289: #14.939 18-04-11 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Ερωφίλη: τώρα που είπες σκυλάδικο μήπως ξέρεις ένα άσμα που πάει κάπως έτσι.. Δεν μιλάς και δεν μιλάς και γω καρφώνομαι στην βέρα που φοράς το άκουσα σε ένα υπεραστικό κτελ πριν μήνες και από τότε κανένα νέο. Κρέμομαι από τα χείλη σου Μαρίνα (και κάθε Μαρίνα). Βοηθήστε με την άμοιρη. Click για ανάπτυξη... Δηλώνω ερασιτέχνης ακροάτρια σκυλάδικου... (δεν μου το επιτρέπουν οι γάτες, catαλαβαίνεις... ) Με πιάνεις αδιάβαστη, πήρα και τη βοήθεια του τηλεφώνου, και τη βοήθεια του κοινού, κανείς-καμία δεν το γνώριζε... Kαι μιας και λέμε για σκυλάδικο-σκύλο, συνειρμός! μπας και σε γλυκάνω για την μουσική μου έλλειψη στο ερώτημά σου και δεν μείνω μετεξεταστέα... αφιερωμέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roben twn Xazwn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Roben twn Xazwn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:42 Ο Roben twn Xazwn: #14.940 18-04-11 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Ερωφίλη: τώρα που είπες σκυλάδικο μήπως ξέρεις ένα άσμα που πάει κάπως έτσι.. Δεν μιλάς και δεν μιλάς και γω καρφώνομαι στην βέρα που φοράς το άκουσα σε ένα υπεραστικό κτελ πριν μήνες και από τότε κανένα νέο. Click για ανάπτυξη... αυτό πρέπει να λες https://www.youtube.com/watch?v=ROwsZ_XQUtc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 745 746 747 748 749 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 747 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 747 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Ερωφίλη: τώρα που είπες σκυλάδικο μήπως ξέρεις ένα άσμα που πάει κάπως έτσι.. Δεν μιλάς και δεν μιλάς και γω καρφώνομαι στην βέρα που φοράς το άκουσα σε ένα υπεραστικό κτελ πριν μήνες και από τότε κανένα νέο. Κρέμομαι από τα χείλη σου Μαρίνα (και κάθε Μαρίνα). Βοηθήστε με την άμοιρη. Click για ανάπτυξη... Δηλώνω ερασιτέχνης ακροάτρια σκυλάδικου... (δεν μου το επιτρέπουν οι γάτες, catαλαβαίνεις... ) Με πιάνεις αδιάβαστη, πήρα και τη βοήθεια του τηλεφώνου, και τη βοήθεια του κοινού, κανείς-καμία δεν το γνώριζε... Kαι μιας και λέμε για σκυλάδικο-σκύλο, συνειρμός! μπας και σε γλυκάνω για την μουσική μου έλλειψη στο ερώτημά σου και δεν μείνω μετεξεταστέα... αφιερωμέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Roben twn Xazwn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Roben twn Xazwn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 22:42 Ο Roben twn Xazwn: #14.940 18-04-11 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Ερωφίλη: τώρα που είπες σκυλάδικο μήπως ξέρεις ένα άσμα που πάει κάπως έτσι.. Δεν μιλάς και δεν μιλάς και γω καρφώνομαι στην βέρα που φοράς το άκουσα σε ένα υπεραστικό κτελ πριν μήνες και από τότε κανένα νέο. Click για ανάπτυξη... αυτό πρέπει να λες https://www.youtube.com/watch?v=ROwsZ_XQUtc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Ερωφίλη: τώρα που είπες σκυλάδικο μήπως ξέρεις ένα άσμα που πάει κάπως έτσι.. Δεν μιλάς και δεν μιλάς και γω καρφώνομαι στην βέρα που φοράς το άκουσα σε ένα υπεραστικό κτελ πριν μήνες και από τότε κανένα νέο. Click για ανάπτυξη... αυτό πρέπει να λες https://www.youtube.com/watch?v=ROwsZ_XQUtc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.