Track of the Day [Vol. 2]

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.385 μηνύματα.

RafAspa94

Περιβόητο μέλος

Η RafAspa94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγητής/τρια. Έχει γράψει 4.647 μηνύματα.
@RafAspa94 ...μου το θύμησες. Μιας και αρέσουν και στις δυο μας, τα παλιά... <3

Μπα σε καλό σου, τι κάνεις; Στάσου! Μη βάζεις μαύρο απ' την καρδιά σου, μη βάζεις μαύρο απ' την καρδιά σου. Μπα σε καλό σου, μην κλαις, να ζήσεις και ξεθωριάσει και μου το σβήσεις. <3

;) Νομίζω οτι η αξία τους, είναι ανεκτίμητη!

Guest 709611

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Μπα σε καλό σου, τι κάνεις; Στάσου! Μη βάζεις μαύρο απ' την καρδιά σου, μη βάζεις μαύρο απ' την καρδιά σου. Μπα σε καλό σου, μην κλαις, να ζήσεις και ξεθωριάσει και μου το σβήσεις. <3

;) Νομίζω οτι η αξία τους, είναι ανεκτίμητη!
Τί....έβαλες, λέμε !!! :worship:

Από τα πολύ ωραία της...

Θα το ρίξω, το επίπεδο (δεν μπορώ ν' αντισταθώ...). Και φεύγω, πριν το κάνω μπουζουκερί, εδώ μέσα, πρωινιάτικο...:upside:

RafAspa94

Περιβόητο μέλος

Η RafAspa94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγητής/τρια. Έχει γράψει 4.647 μηνύματα.
Τί....έβαλες, λέμε !!! :worship:

Από τα πολύ ωραία της...

Θα το ρίξω, το επίπεδο (δεν μπορώ ν' αντισταθώ...). Και φεύγω, πριν το κάνω μπουζουκερί, εδώ μέσα, πρωινιάτικο...:upside:

Πωω, τι μου έκανες;! Θα το άφηνα για αύριο... τι κομματάρα είναι αυτή;! Βαρύ πρόγραμμα ξεκινήσαμε για Παρασκευή

Χρήστες Βρείτε παρόμοια