Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder
Ποιο ποστ της κακής επιρροής καλέ?? Ούτε καν δημοσιευσε σήμερα!Αρχική Δημοσίευση από DarK_HumOuR:(για ποιο να μιλανε αραγε...)
υ.γ
παιδια, αν υποννοειτε κατι για το προσωπο μου (αναφερομαι στο ποστ της κακης επορροης πριν..) δεν εχω προβλημα να φυγω οπως ηρθα.. εξαλλου φιλοξενουμενος ειμαι
και προσκεκλημενος..
Πάντως το φόρουμ για το οποίο λέμε με τον dark δεν είναι αυτό που φαντάζεσαι Θα έλεγα οτι είναι αυτό καλή δουλειά?? Αφού καμία δυνατότητα δεν έχει! Για άλλο λέμε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giostau
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν έπιασα σωστά αυτό που ήθελε να πει ο DarK_HumOuR είναι σε σχέση με αυτό το σημείο στο ποστ της Κ.Ε.Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Ποιο ποστ της κακής επιρροής καλέ?? Ούτε καν δημοσιευσε σήμερα!
και το avatar του...Αρχική Δημοσίευση από KAKH EΠΙΡΡΟΗ:όποια πέτρα και αν σηκώσεις θα βρεις από κάτω κανά σκουλίκι....
Σε έπιασα DarK_HumOuR;;;;
Πάντα φιλικά και με χιούμορ!!
DarK_HumOuR
Νεοφερμένος
λολ παντως!
απλα η κακη επιρροη αναφερθηκε σ ενα αλλο φορουμ που γραφουμε ταυροχρονα , και που εκει αναφερθηκα σε καποιες με αυτους τους χαρακτηρισμους..
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Εγώ πάλι δεν έπιασα τπτ από όσα υπόθηκα στα τελευταία postΑρχική Δημοσίευση από giostau:Αν έπιασα σωστά αυτό που ήθελε να πει[...]
giostau
Πολύ δραστήριο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Εγώ πάλι δεν έπιασα τπτ από όσα υπόθηκα στα τελευταία post
Έεεελα βρε Exposed που σε πήραν τα ζουμιά...
Να σου εξηγήσω αυτό που έγραψα εγω...
Η Κ.Ε. είπε "όποια πέτρα και αν σηκώσεις θα βρεις από κάτω κανά σκουλίκι...."
Και ο DarK_HumOuR έχει avatar το σήμα του Άρη...
(οι φίλαθλοι του Άρη έχουν το παρατσούκλι σκουλίκια...)
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Αρχική Δημοσίευση από DarK_HumOuR:αχαχαχ! πολυ καλο! αλλα πιστεψε με! δεν ηταν αυτο!!
λολ παντως!
απλα η κακη επιρροη αναφερθηκε σ ενα αλλο φορουμ που γραφουμε ταυροχρονα , και που εκει αναφερθηκα σε καποιες με αυτους τους χαρακτηρισμους..
που ναι η μπάλαααα ωεεεωωω που ναι η μπάλαααα
την έχασα την μπάλα! δεν θυμάμαι ΚΑΝ για ποιό πράγμα - θέμα μιλάς
νέβερ μάιντ!
άσε τα κουλά σου ότι δεν σε θέλουμε κλπ κλπ κουραφέξαλα!
πολύ χαίρομαι που ήρθες εδώ
καλώς όρισες
DarK_HumOuR
Νεοφερμένος
να ειστε ολοι καλα!..
High_Voltage
Νεοφερμένος
Subject to change
e-steki.gr Founder
Mια χαρούλα! Εσύ?Αρχική Δημοσίευση από High_Voltage:Buenas Tardes... Μου το σφύρξαν κι εμένα για το συγκεκριμένο forum και είπα να έρθω να δω τι παίζει! Καλά ειστε?
Καλωσόρισες btw!
High_Voltage
Νεοφερμένος
Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Mια χαρούλα! Εσύ?
Καλωσόρισες btw!
Gracias Michelle! αχ! εχω λίγα νεύρα απόψε αλλά πιστεύω να μου περάσουν σύντομα!
weak and powerless
Διάσημο μέλος
High_Voltage
Νεοφερμένος
MavriGata
Νεοφερμένος
Χάρηκα που θα με γνωρίσετε και ελπίζω να χαρείτε κι εσείς
Αν και δεν έκανα ακόμη την βόλτα μου στο στέκκι σας, πολύ καλή ιδέα και συγχαρητήρια.
Στην υγειά σας και καλή συνέχεια
Subject to change
e-steki.gr Founder
Καλώσόρισες! Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια!Αρχική Δημοσίευση από MavriGata:Καλώς με βρήκατε και εμένα
Χάρηκα που θα με γνωρίσετε και ελπίζω να χαρείτε κι εσείς
Αν και δεν έκανα ακόμη την βόλτα μου στο στέκκι σας, πολύ καλή ιδέα και συγχαρητήρια.
Στην υγειά σας και καλή συνέχεια
Συγχαρητηρια για το site και την καλη δουλεια που κανετε.
Τοσο οι υπευθυνοι οσο και τα μελη του.
Και παλι, καλως σας βρηκα.
Subject to change
e-steki.gr Founder
Να τονίσω επίσης οτι μέσα στην καλή δουλειά που κάνουν τα μέλη του συμπεριλαμβάνονται και οι δικές σου δημοσιεύσεις, οι οποίες είναι απο τις πιο αξιόλογες που έχω δει! Καλωσόρισες!!
nikita13
Διάσημο μέλος
Οφείλω να ομολογήσω και εγώ ότι αυτό είναι μια αλήθεια..Συνέχισε την καλή σου δουλειά και καλώς μας βρήκεςΑρχική Δημοσίευση από Michelle:Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια!
Να τονίσω επίσης οτι μέσα στην καλή δουλειά που κάνουν τα μέλη του συμπεριλαμβάνονται και οι δικές σου δημοσιεύσεις, οι οποίες είναι απο τις πιο αξιόλογες που έχω δει! Καλωσόρισες!!
Συγχαρητήρια για την πολύ καλή και προσεγμένη δουλειά που κάνετε στο site.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.