Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος
Γεια σου Δήμητρα!!...φυσικά και θα σε δεχτούμε!!Μην ακούς τον από πάνω!!Γεια σας παιδια!!!καλως σας βρηκα!!!!σας διαβαζω εδω και καιρο αλλα ειναι η πρωτη φορα που γραφω!!ειστε φοβεροι.ελπιζω να με δεχτειτε στην παρεα σας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AgentOrange
Νεοφερμένος
μόλις έκανα εγγραφή
καλώς σας βρήκα λοιπόν.
Γιάννης από αθήνα-κρήτη-καλάβρυτα
κρήτη από μεριά του πατέρα
καλάβρυτα από μεριά της μάνας μου..
Μερικά πράγματα για εμένα...
χμμμμ
είμαι φοιτητητής στην αθήνα.
Σπουδάζω ναυπηγική.Έμεινε άλλος ένας χρόνος και μετά την κάνω για μεταπτυχιακό
-δεν βλέπω την ώρα-
Ονειρό μου είναι να φύγω από εδώ και να "μεταναστεύσω" σε μια μικρότερη
και μαζεμένη πόλη όπως η θεσ/νικη.
Επίσης να αποκτήσω ford mustang αλλά πάμε μακριά την βαλίτσαθα βολευτώ και το μίνι μου μέχρι τότε
οπαδός της κλασσικής ροκ μέχρι τα πιο μοντέρνα ακούσματα...
πιο νέος υπήρξα οπαδός της trance μουσικής ,πλέον δεν την παλεύω κάστανο με τέτοιου είδους ακούσματα..
κουράστηκα και ακόμα δεν έχω δεί τίποτα....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moonlight
Διάσημο μέλος
καλως σε βρηκαμε
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος
π.σ. έτρεξα να σε καλωσορίσω πρώτος ώστε να με θυμηθείς και πρώτο όταν με το καλό πάρεις εκείνη την mustang
Δεν θα μαι φορτικός , τα κλειδιά θα ζητήσω μόνο
AgentOrange
Νεοφερμένος
αλλά ίσως γίνει μια παραχώρηση για εσένα μόνο
(για το αμάξι μιλάω φυσικά ) χεχε
american dream άστααααα
οκ κάνε κανά κονέ να μην τρέχω στο love bites όχι τίποτα άλλο είναι ψιλο αμήχανο
moonlight
Διάσημο μέλος
καλωσήρθες
π.σ. έτρεξα να σε καλωσορίσω πρώτος ώστε να με θυμηθείς και πρώτο όταν με το καλό πάρεις εκείνη την mustang
Δεν θα μαι φορτικός , τα κλειδιά θα ζητήσω μόνο
by the way δευτερος ηρθες
borat
Επιφανές μέλος
Ο θεός μαζί σας.
πς: 30 ευρώ σε εμένα για να σας μάθω τα κατατόπια.
mindcircus
Περιβόητο μέλος
Και εγώ τα ίδια περίπου με την απο πάνω θα έλεγα αλλά φοβάμαι μην μου κάνει μύνηση για πνευματικά δικαιώματα :Ρ
δεν ειμαι τοσο αυστηρη οσο φαινομαι
(σσςςς μεταξυ μας αυτα...)
υσ. κι εγω θελω μαστανγκ σνιφ.
AgentOrange
Νεοφερμένος
πάμε να νοικιάσουμε μία ..και να την φέρνουμε βόλτες 2-3 μέρες
για αυτό μαζεύτε κανά φράγκο να βάλουμε όλοι από λίγα χαχαχ
mindcircus
Περιβόητο μέλος
σε ποιου το ονομα??
εγω λεω μιας και ειμαι η μοναδικη γυναικα που εξεφρασε την επιθυμια να μπει στο δικο μου και φυσικα να την μοιραζομαστε, τι λετε??
rascal_gd
Περιβόητο μέλος
Aν ειναι να νοικιασετε mustang να μου πειτε και μενα. Το προβλημα ειναι οτι ειναι διθεσιο και θα δυσκολευτουμε να χωρεσουμε ολοι εκει μεσα..
mindcircus
Περιβόητο μέλος
δε με λετε, ποιος θα ειναι ο τυχερος συνοδηγος???
(αστε με να πετω εις τους ουρανους!!! )
rascal_gd
Περιβόητο μέλος
Οποτε mindcircus πισω μαζι με τους αλλους. Εκτος κι αν θες να κατσεις διπλα μου με τον ορο να μη μιλας..
AgentOrange
Νεοφερμένος
βασικά ξανασκεφτείτε το, διότι δεν είναι το μόνο pony car ,υπάρχει και το dodge challenger r/t και το camaro ss...
άντε γιατί γεμίσαμε mustang χεχεχεχε
μάλλον θα έπρεπε να μαζευτούμε όπως στο FaF σε ένα γκαραζ( με οτι τετρατροχο διαθέτουμε αυτήν τη στιγμή)
και να κάνουμε party.έτσι για την πλάκα..τα πράγματα είναι απλά
mindcircus
Περιβόητο μέλος
Aυτο το αμαξι θελει τον ρασκαλ του...
Οποτε mindcircus πισω μαζι με τους αλλους. Εκτος κι αν θες να κατσεις διπλα μου με τον ορο να μη μιλας..
υποσχεση!!! δε θανοιξω το στομα μου παρα μονο να καπνισω!!
rascal_gd
Περιβόητο μέλος
Ετοιμασου για μια τρελη κουρσα ομως. Δεν νομιζω να ειναι και η πιο ευκολη υποθεση να καπνισεις τσιγαρο ετσι οπως θα πηγαινουμε..
lol
Μια σταση για τσιγαρο θα την κανουμε παντως. Μην ανησυχεις..
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
δεν ειμαι τοσο αυστηρη οσο φαινομαι
(σσςςς μεταξυ μας αυτα...)
Εγώ πάντως ένα τέτοιο "αμαξάκι" θα ήθελα :
ή στην ανάγκη μια Lamborgini
Ophelia
Διάσημο μέλος
toxotis1991
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.