Spiridoula
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
WhiteDrum
Διάσημο μέλος
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
borat
Επιφανές μέλος
Kαλώς τον!ok να και ένας άντρας γράφτηκα χθες εγώ πιάνεται????
Spiridoula
Νεοφερμένος
unknown
Νεοφερμένος
Obscura
Πολύ δραστήριο μέλος
Spiridoula
Νεοφερμένος
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Mittenwald
Πολύ δραστήριο μέλος
Kαι γιατί το απολογητικό ύφος;καλώς ήρθες! όλες οι ιδέες είναι καλοδεχούμενες μαζί με τα μυαλά που τις κουβαλάνε
Θέλουμε να προωθούμε όλων των ιδών τις ιδέες και να τις συζητάμε
Εντάξει, μπορεί να μην τα καταφέρνουμε πάντα γιατί άνθρωποι είμαστε, αλλά αυτό που μετράει είναι η καλή μας πρόθεση!
Και πάλι καλώς ήρθες
Σας κατηγόρησε κανείς για το αντίθετο;
Ή έχετε κάτι συγκεκριμένο υπ' όψιν σας;
WhiteDrum
Διάσημο μέλος
Great Chaos
Περιβόητο μέλος
Δύο αναπάντητα φιλοσοφικά ερωτήματα που μένει να απαντηθούν στο μέλλον...
Να δεις το Μίτενβαλτ τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει. Ίσως θα έπρεπε να το συζητήσουμε λιγάκι στο πολιτικό. Δεν είναι εδώ ο χώρος κατάλληλος.
Και χωρίς καθόλου ενοχές φίλε...
Mittenwald
Πολύ δραστήριο μέλος
Ελπίζω να μη χαλάσω τον καθωσπρεπισμό αυτού του όντως καθωσπρέπει φόρουμ. Ίσως μια "αποχρωματισμένη" σβάστικα να φέρει και θετική αύρα στο χώρο.Ωρέ, τι θέλει ένας τύπος με ανάστροφη σβάστικα στο καλό μας φόρουμ; Γιατί ένας παγανιστής, δεν έχει γράψει ακόμη στο Φιλοσοφικό-Θεολογικό μας φόρουμ;
Δύο αναπάντητα φιλοσοφικά ερωτήματα που μένει να απαντηθούν στο μέλλον...
Να δεις το Μίτενβαλτ τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει. Ίσως θα έπρεπε να το συζητήσουμε λιγάκι στο πολιτικό. Δεν είναι εδώ ο χώρος κατάλληλος.
Και χωρίς καθόλου ενοχές φίλε...
Σαν Χάος όμως, θα έπρεπε να γνωρίζετε ότι κάτι πρέπει να ακολουθεί τη χρονική του σπείρα και διαδρομή.
Εν καιρώ, αγαπητέ.
Και το Mittenwald σίγουρα σας φέρνει στη μνήμη δυσάρεστα πράγματα...
Δεν πειράζει. Όλα έχουν την αξία τους και πάντα αυτήν πληρώνουμε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Kαι γιατί το απολογητικό ύφος;
Σας κατηγόρησε κανείς για το αντίθετο;
Ή έχετε κάτι συγκεκριμένο υπ' όψιν σας;
ε όχι και απολογητικό ύφος... βιαστήκατε να βγάλετε συμπεράσματα για την γραφή μου αγαπητέ
Μάλλον εδώ θα έπρεπε να βρίσκεται καταχωρημένο το πρώτο μου μήνυμα, αλλά η βιασύνη μου να εμπλακώ στην συζήτηση που μου κέντρισε το ενδιαφέρον ώστε να κάνω εγγραφή, με απέτρεψε από το να ψάξω να βρω το συγκεκριμένο θέμα.
Καλώς σας βρήκα λοιπόν, έστω και καθυστερημένα, και συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας, την οποία βρίσκω ιδιαίτερα καλή.
Μπάι δε γουέι, μήπως το συγκεκριμένο θέμα θα έπρεπε να προτείνεται στους νέο-εγγραφέντες, ώστε να το βρίσκουν ευκολότερα;
See you around!
Εχμ...
Μάλλον εδώ θα έπρεπε να βρίσκεται καταχωρημένο το πρώτο μου μήνυμα, αλλά η βιασύνη μου να εμπλακώ στην συζήτηση που μου κέντρισε το ενδιαφέρον ώστε να κάνω εγγραφή, με απέτρεψε από το να ψάξω να βρω το συγκεκριμένο θέμα.
Καλώς σας βρήκα λοιπόν, έστω και καθυστερημένα, και συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας, την οποία βρίσκω ιδιαίτερα καλή.
Μπάι δε γουέι, μήπως το συγκεκριμένο θέμα θα έπρεπε να προτείνεται στους νέο-εγγραφέντες, ώστε να το βρίσκουν ευκολότερα;
See you around!
Μην αγχώνεσαι ... κι εγώ πρώτα κάπου άλλου είχα γράψει, αν θυμάμαι καλά!
Καλώς όρισες!!!!
Mittenwald
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν βιάστηκα καθόλου.ε όχι και απολογητικό ύφος... βιαστήκατε να βγάλετε συμπεράσματα για την γραφή μου αγαπητέ
Είπατε ότι δέχεστε όλες τις απόψεις και αυτούς που τις εκφέρουν.
Από τη στιγμή που δε σας κατηγόρησε κανείς για το αντίθετο, η γραφή σας ήταν απολογητική.
Εκτός κι αν έχετε κάτι άλλο υπ' όψιν σας, που θα ήμουν χαρούμενος να ακούσω.
Tetragrammaton
Διάσημο μέλος
Γιατί ένας παγανιστής, δεν έχει γράψει ακόμη στο Φιλοσοφικό-Θεολογικό μας φόρουμ;
Γιατί αν υπάρχει σοβαρός παγανιστής εδώ μέσα δεν θα γράψει στο θεολογικό φόρουμ γιατί θα τον φάνε ζωντανό.
οντόπικ: Γουέλκαμ αμπόρντ πίπολ!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.