Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
καλώς σας βρήκα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ophelia
Διάσημο μέλος
Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος
Ονομάζομαι Γιάννης είμαι 19.
Μέχρι τώρα ήμουν φοιτητής στο ΤΕΙ Χαλκίδας (τμήμα τεχνολογίας αεροσκαφών), αλλά πήρα την δύσκολη απόφαση να ξαναδώσω πανελλήνιες (αφού κατάλαβα την κατασταση της σχολής στην οποία είχα περάσει).
Έχοντας λοιπόν χάσει έναν χρόνο από την ζωή μου σε μία ΑΧΡΗΣΤΗ, (χωρίς παρεξήγηση), σχολή, σκοπεύω να ξαναδώσω με σκοπό να ακολουθήσω το όνειρο που είχα πάντα. ΑΣΟΕ.
Καλώς σας βρήκα λοιπόν και συγγνώμη αν πόσταρα σε λαθος ενότητα.
Καλή συνέχεια σε όλους.
Anarki
Διάσημο μέλος
Καλώς ήρθες και καλό κουράγιο .
Γεια σας, ειμαι η Ρανια, 16 ετων (δεν τα εχω κλεισει ακομα, ο καιρος γαρ εγγυς ομως), παιζω κιθαρα, αγαπαω την μουσικη, τις καλες ταινιες και τους Monty Pythons. Μου αρεσει η power metal και οι Helloween, μου αρεσουν -δυστυχως σε μεγαλο βαθμο- τα ρακομελα και επισης τρελαινομαι για φαι και γλυκα.(Δυστυχως κι εδω).
Λογω καλου μεταβολισμου ειμαι 1.70 και 57 κιλα(ακομα).
Αυτα. Ελπιζω να κυλισουν καλα τα πραγματα μεταξυ μας
Τσηαρζ.
Subject to change
e-steki.gr Founder
Απ'ότι είδα στο άλλο θέμα μάλλον μοιραζόμαστε μια συμπάθεια προς τους Doors ε?
γενικα παλαιωθεν ακουγα πιο πολυ doors, pink floyd και τα ρεστα, τωρα πια με εφαγε το μεταλ :p
borat
Επιφανές μέλος
πς: Τζιμάκος ρουλζ!
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ωπ, θα επρεπε να ειχα κανει εδω το πρωτο μου ποστ μαλλον
Γεια σας, ειμαι η Ρανια, 16 ετων (δεν τα εχω κλεισει ακομα, ο καιρος γαρ εγγυς ομως), παιζω κιθαρα, αγαπαω την μουσικη, τις καλες ταινιες και τους Monty Pythons. Μου αρεσει η power metal και οι Helloween, μου αρεσουν -δυστυχως σε μεγαλο βαθμο- τα ρακομελα και επισης τρελαινομαι για φαι και γλυκα.(Δυστυχως κι εδω).
Λογω καλου μεταβολισμου ειμαι 1.70 και 57 κιλα(ακομα).
Αυτα. Ελπιζω να κυλισουν καλα τα πραγματα μεταξυ μας
Τσηαρζ.
Καλώς τη νέα φίλη μας!
Θα σε καλοσωρίσω με 2 κομμάτια:
MERCENARY - Isolation (The Loneliness In December) Είναι μπαστάρδεμα μεταξύ Power και Melodic Death Metal.
Πάμε τώρα στα χωράφια μου. Melodic Death Metal καθαρά κι αμόλυντα! Φύγαμε με ένα από τα αγαπημένα μου τσακιστερά κομμάτια...
Norther - Frozen Angel
Ophelia
Διάσημο μέλος
Οσο για norther, απο τον χειμωνα λιωνω τη δισκογραφια τους Επισης απο το ιδιο ειδος μου αρεσουν σε τρομερο βαθμο και οι θεοι Wintersun (τραγουδιστης ο Jari, παλαιωθεν στους Ensiferum αμα ακουγες-εχεις ακουσει ποτε, ειναι top folk metal band).
Θενκς για το δυναμικο καλωσορισμα Και θενκς σε εναν μπορατ μοντερεητορ που ειδα.
Πρεπει να τα χουμε καλα με τις αρχες. Yessir.
edit:
Ευχαριστω και την μαρα_κουταμαρα(τι επικο νικ ειναι τουτο ρε!), που ποσταρε πριν απο μενα και δεν το ειδα.
Δεν πρεπει να μενει κανεις παρεξηγημενος. Μαλιστα.
Καλά ποστ!
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
borat
Επιφανές μέλος
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ωπ. Mercenary δεν ειχα ξανακουσει. Ωπωπωπωπωπωπωπ. Καλο πραμα ακουστηκε.
Οσο για norther, απο τον χειμωνα λιωνω τη δισκογραφια τους Επισης απο το ιδιο ειδος μου αρεσουν σε τρομερο βαθμο και οι θεοι Wintersun (τραγουδιστης ο Jari, παλαιωθεν στους Ensiferum αμα ακουγες-εχεις ακουσει ποτε, ειναι top folk metal band).
Θενκς για το δυναμικο καλωσορισμα
Wintersun και Ensiferum δε θα ήξερα; Τσέκαρε και Mors Principium Est, Kalmah, Skyfire.... ok ok σταματάω!
ΥΓ: Τώρα έχω βάλει Finntroll - Korpens Saga (δεν άντεξα, σόρρυ! )
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Ποίος π@π@ρ@ς έχει αυτό το απαίσιο forum;Exposed_Bone καλώς όρισες.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ποίος π@π@ρ@ς...
JIMMELO15
Νεοφερμένος
borat
Επιφανές μέλος
Όρος #15 – Επιτρεπτό μέγεθος υπογραφής
Ποινή: 10% και διαγραφή της υπογραφής
Απαγορεύονται υπογραφές με συνολικό μέγεθος μεγαλύτερο από 500 pixel πλάτος και 180 ύψος. Επίσης απαγορεύεται το συνολικό μέγεθος των εικόνων (στις υπογραφές) να ξεπερνά τα 100kb.
Γενικά ρίξε μία ματιά εδώ: κλικ
πς: αφαιρώ την υπογραφή σου λόγω μεγέθους.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.