The 'or' game

• Thread starter Thread starter Guest 881237
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Στη Βόρεια Ευρώπη

Βόρεια ή νότια Αμερική; ( έστω ότι θέλετε να ταξιδέψετε)

Στη Βόρεια Ευρώπη

Βόρεια ή νότια Αμερική; ( έστω ότι θέλετε να ταξιδέψετε)
Δεν θέλω.

Αλλά αν με ανάγκαζαν με το πιστολι στον κροταφο, μια βραζιλία θα την πήγαινα.

Τι ειναι πιο υποφερτό; Βήχας ή συνάχι;

Βήχας και ας φτύνω και τα πνευμόνια μου, το συνάχι δεν υποφέρεται με τίποτα

Τυροκαυτερή ή τζατζίκι;

ΤΥΡΟΚΑΥΤΕΡΗ

Πάστες ή σιροπιαστά ;

Ιστορικό.

Ευρωπαϊκός ή Αμερικάνικος κινηματογράφος;

Αναλογικό

Κορεατικες σειρές ή Γερμανικές;

Νυχτερινός

Περιμένεις ες αει μόνος μήπως και έρθει το άλλο σου συμβατό μισό ή ζεις μια μίζερη ζωή με συντροφιά έναν αδιάφορο σύντροφο;

Νυχτερινός

Περιμένεις ες αει μόνος μήπως και έρθει το άλλο σου συμβατό μισό ή ζεις μια μίζερη ζωή με συντροφιά έναν αδιάφορο σύντροφο;
Αυτο που κάνω τώρα. Το 1ο. Αρνούμαι να συμβιβαστώ με αδιάφορα άτομα (ή και άτομα καλά μεν αλλά που δεν κολλάμε και για τα οποία ΕΓΩ θα γινω αδιάφορος ή επιβαρυντικός γι αυτα στο μέλλον)

Τι να φαω αυριο απο της μανουλας; Μακαρονια με κιμά ή κοτοπουλάκιο με χυλοπίτες;

Τι να φαω αυριο απο της μανουλας; Μακαρονια με κιμά ή κοτοπουλάκιο με χυλοπίτες;
Κοτόπουλο με χυλόπιτες καθώς όσο μπαγιατευει δεν είναι το ίδιο νόστιμο ενώ τα μακαρόνια με κιμά αντέχουν περισσότερο και το κλέβεις και με το τυράκι ❤️

Καραβάκι ή δεντράκι τα Χριστούγεννα ;

Κοτόπουλο με χυλόπιτες καθώς όσο μπαγιατευει δεν είναι το ίδιο νόστιμο ενώ τα μακαρόνια με κιμά αντέχουν περισσότερο και το κλέβεις και με το τυράκι ❤️

Καραβάκι ή δεντράκι τα Χριστούγεννα ;
Καραβάκι με πολλά led φωτάκια ( θα προτιμούσα)

Κουραμπιές ή μελομακάρονο;

Και τα δύο!!!! :santa: Κουραμπιέδες με αμύγδαλο και όχι πολλή άχνη ζάχαρη, μελομακάρονα μεγάλα αλλά όχι πολύ σιροπιαστά...

Πάσχα η χριστούγεννα;

Χριστούγεννα!

Να γυρίσεις σε πρώην και να είναι όλα ιδανικά ή να γνωρίσεις ένα νέο άτομο που από την αρχή είναι όλα τέλεια??

Χριστούγεννα!

Να γυρίσεις σε πρώην και να είναι όλα ιδανικά ή να γνωρίσεις ένα νέο άτομο που από την αρχή είναι όλα τέλεια??
Σε νέο άτομο, γιατί ο πρώην έγινε για κάποιο λόγο και θα ξανά καταλήξει εκεί σίγουρα

εκτός αν δεν τον είχε ξεπεράσει, τότε απλά θα έμενα μόνη μου όμως 😂

να περιμένεις σε μεγάλη ουρά ή να περιμένεις αργοπορημένο ραντεβού;

Σε νέο άτομο, γιατί ο πρώην έγινε για κάποιο λόγο και θα ξανά καταλήξει εκεί σίγουρα

εκτός αν δεν τον είχε ξεπεράσει, τότε απλά θα έμενα μόνη μου όμως 😂

να περιμένεις σε μεγάλη ουρά ή να περιμένεις αργοπορημένο ραντεβού;
Να περιμένεις σε μεγάλη ουρά

Δεν έχω περιμένει πότε αργοπορημενο ραντεβου, αλλά η αίσθηση του σουβλακιου αφού το περιμένεις κάνα μισάωρο είναι μοναδική
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Μπέργκερ με μπιφτέκι η fried chicken?

Back