Tropical Peace .
Επιφανές μέλος
Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9,332 μηνύματα.
Κοτόπουλο .
Ταξίδι το χειμώνα σε πόλη ή σε χιονοδρομικό?
Ταξίδι το χειμώνα σε πόλη ή σε χιονοδρομικό?
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 21,480 μηνύματα.
Πουθενά, στο σπίτι προφανώς με πάπλωμα.
Άντε σε πόλη.
Έξοδος σε λαϊκοταβερνάκι μαζί μου ή έξοδος σε κυριλέ μέρος με @Poirot όπως ταιριάζει στην κομψότητα του;
. Έλα να γίνεται πιο ενδιαφέρον το or game ξανά να βλέπουμε πραγματικές φιλίες και μαχαιρώματα
Άντε σε πόλη.
Έξοδος σε λαϊκοταβερνάκι μαζί μου ή έξοδος σε κυριλέ μέρος με @Poirot όπως ταιριάζει στην κομψότητα του;
. Έλα να γίνεται πιο ενδιαφέρον το or game ξανά να βλέπουμε πραγματικές φιλίες και μαχαιρώματα
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 4,637 μηνύματα.
Θα πω μαζι σου γιατι θυμαμαι μια δηλωση που ειχες κανει οτι οποιος ερχεται στην πολη σου τον κερναςΠουθενά, στο σπίτι προφανώς με πάπλωμα.
Άντε σε πόλη.
Να πιάσεις τους γονείς σου να θωπεύονται ή να πιάσουν αυτοί εσένα ;
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 21,480 μηνύματα.
BRUUUH, το παραπήρες στα σοβαρά. Είσαι ακραίος, μ'αρέσεις.Να πιάσεις τους γονείς σου να θωπεύονται ή να πιάσουν αυτοί εσένα ;
Θα έλεγα να πιάσουν εμένα γιατί το πρώτο είναι κάτι που δεν θα ήθελε κανένας να το δει... Εγώ παιδί τους είμαι κάπως θα καταπίνονταν
ΙΔΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,898 μηνύματα.
Ωραίες ερωτήσεις βάζετε, ετοιμαστείτε να νεκρώσει το θρεντ
Tropical Peace .
Επιφανές μέλος
Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9,332 μηνύματα.
Ο λόγος που έχει νεκρώσει το "αλήθεια ή ψέμα"Ωραίες ερωτήσεις βάζετε, ετοιμαστείτε να νεκρώσει το θρεντ
Τουλάχιστον αυτό είναι υποθετικό
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 113 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- giannhs2001
- charmander
- Kate1914
- rafaela11
- Μήτσος10
- Reader
- nearos
- jellojina
- American Economist
- Fernando_A
- Wonderkid
- User2350